Találatok a következő kifejezésre: Nem bújik a makk (2 db)

Probléma, hogy erekció idején nem "bújik ki" a makk a bőr alól teljesen?

A 14. életévem végén járok és hát az van amit a kérdésben is leírtam. A b?r félig fedi a makkom ha meg megpróbálnám lehúzni nem hinném, hogy kellemes élményben lenne részem. Úgy tervezem, hogy 16 éves korom körül akarom elveszteni a szüzességem vagy talán el?bb ha lesz egy olyan társ, de nem tudom, hogy ez befolyásol-e majd valamit, esetleg "kinövöm" vagy csak én aggódom fölöslegesen, mint úgy minden korombeli ilyen téren?

Legjobb válasz: OK! MÁKOD VAN! AKKOR NEM SOKAT KELL RAJTA JAVÍTANOD... ÉS EZZEL DUGNI IS TUDSZ! Tornáztasd csak! A DOKI IDE NEM KELL! sok sikert és nyugi!

OK! MÁKOD VAN! AKKOR NEM SOKAT KELL RAJTA JAVÍTANOD... ÉS EZZEL DUGNI IS TUDSZ! Tornáztasd csak! A DOKI IDE NEM KELL! sok sikert és nyugi!
Gratulálok... Fitymaszükületed van.... szex közben úgy fog fájni beszarsz.... irány a doki és megigazítja a garbód! http://hu.wikipedia.org/wiki/Körülmetélés
Van még egy megoldás.... Nem vicc... olvass utána! Kenegesd be a fitymád baba olajjal és lassan húzogasd... nem az a lényeg, hogy kiverd... persze azt is megteheted, hanem , hogy a bõr lassan nyúljon.... ha sikerül elérned, hogy megfelelõ nagyságúra kinyúlik, akkor megúszod a lenyakazást... EZ HOSSZÚ IDÕ KÉRDÉSE. De kezdj vele valamit, mert azzal ne nagyon dugsz!
A kérdező hozzászólása: Lehúzni a makk alá sikerült, de pár mp múlva visszacsúszik.
A kérdező hozzászólása: Huh, akkor "edzéssel" megoldható? Nem nagyon akarok körülmetélõdni, fõleg nem orvoshoz járni.
Pedig az állítólag a gyors ejakulációt gátolja (magyarul több ideig tudsz örömet szerezni a barátnõdnek majd és nem fél perc hanem mondjuk fél óra lesz (körülmetéltek))
Azért mert a merevedéskor a fitymád fedi a akkodat, még NINCS fitymazükületed, bárki is bármit mond. Ha ellenben a fitymádat nem tudod hátrahúzni ilyenkor, a makk alá, akkor fitymaszûkületed van. Ami lehet több fokozatú is. Urulógus tudná ezt megállapítani, kezellést is õ tud ajánlani.
az sem igaz, hogy ha nem vagy körülmetélve, akkor hamar elmész, és csak gyors numerákra vagy képes EZ BAROMSÁG utóbbi idõben vmiért megjelentek a metélést reklámozók
Szex közben nagyon fog fájni és utána nem fog felállni soha mert a fájásra fogsz gondolni!

Nem bújik ki a makk ha húzogatom a bőrt a péniszemen. Azt mondták hogy valami fitymaszűkület, mit kell ilyenkor tenni?

12 éves fiú vagyok

Legjobb válasz: igen, az. doktorbácsihoz menni, aki majd megoldja. nem jó halogatni mert idõ kell, amíg begyógyul, egyébként meg fertõzés forrása lehet, meg majd a szexben is akadályozhat. (Megjegyzem már régen észre kellett volna vennie valamelyik szülõdnek, sõt minket annak idején általános elején az iskolában is szûrtek erre.) szóval irány az orvos. (anyunak vagy apunak szólni, vagy egyszerûen bemenni az iskolaorvoshoz/háziorvoshoz, majd õk intézkednek) Igen, kicsit ciki, de sokkal cikibb lesz akkor amikor majd esetleg begyullad, vagy amikor életed elsõ szeretkezését teszi tönkre.

igen, az. doktorbácsihoz menni, aki majd megoldja. nem jó halogatni mert idõ kell, amíg begyógyul, egyébként meg fertõzés forrása lehet, meg majd a szexben is akadályozhat. (Megjegyzem már régen észre kellett volna vennie valamelyik szülõdnek, sõt minket annak idején általános elején az iskolában is szûrtek erre.) szóval irány az orvos. (anyunak vagy apunak szólni, vagy egyszerûen bemenni az iskolaorvoshoz/háziorvoshoz, majd õk intézkednek) Igen, kicsit ciki, de sokkal cikibb lesz akkor amikor majd esetleg begyullad, vagy amikor életed elsõ szeretkezését teszi tönkre.
Csak szólnék, hogy anyuka/apuka nem mindig veheti észre! 1.) Vannak ugye a szégyenlõsebb családok... 2.) Ha kismértékû a szûkület, akkor lankadt állapotban még felcsúszik, és csak merevedéskor zavaró, ami a pubertás kezdetén okoz elõször problémát.
Mindenképpen doki! Valszeg fitymaszûkület! Nekem is volt, csak nekem sokkal idõsebb korban.(ez már picit húzósabb volt) A doki azt mondta, 2 lehetõség van, az elsõ egy bemetszés, melyet enyhe szûkületnél alkalmaznak, (egy picike vágás), a második a körülmetélés, na ez már kicsit nagyobb vágással jár... Jelzem, sokkal higiénikusabb.
"a második a körülmetélés, na ez már kicsit nagyobb vágással jár... Jelzem, sokkal higiénikusabb." Azért ezzel vitatkoznék. Nekem a teljes körülmetélés után 20 évvel kijött a varrat, méghozzá jól látható helyen, középen elöl, az a lyuk azóta ott tátong és bûzös lesz, ha nem tisztítom. Nehezebb tisztítani, mint a bõr alatti tisztítás lenne. De sajnos nem hagytak bõrt, így a makk egészen ki van száradva. A kiszáradt makk meg foltos, kérges, hámlik és smirgliszerû. NAgyon undorító, nem ajánlom senkinek. Nem is lehet vele mit kezdeni, úgyhogy kicsit furán nézem, hogy valaki azért ajánlgatja ezt a barbarizmust, mert neki épp jól sikerült, azért még elgondolkodhatna, mert ez nem normális: a lép, a köröm, a fityma... funkcióval bír, mint minden rajtunk/bennünk

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!