Találatok a következő kifejezésre: Nem bújik a (104 db)

Miért nem bújik a zöldségem és a sárgarépám! Hagymával egy időben tettem el?

Itt ott bujkálodik de nemigazán! Mit csináljak vessem el újra???

Legjobb válasz: Nekem a futóbabom nem bújt ki. Azt mondta valaki, hogy nem jó volt a vetõmag. Lehet, hogy nálad is ez történt?

Nekem a futóbabom nem bújt ki. Azt mondta valaki, hogy nem jó volt a vetõmag. Lehet, hogy nálad is ez történt?
talajlazítás, öntözés, és igen...nagyon fontos a vetõmag minõsége is... Napokban én a veteményest minden nap megöntöztem, amikor nem esett az esõ.

Meddig fáj még kisfiamnak? Amíg teljesen ki nem bújik a fog?

Már az alsó kett? áttörte az ínyt, de még alig vannak kinn. Rágókát folyamatosan tömködi a szájába, láthatóan jól esik neki.

Legjobb válasz: Csak addig fáj amíg át nem törte az ínyét a fog!

Csak addig fáj amíg át nem törte az ínyét a fog!
Az én lányomnál mindig úgy volt, hogy mikor kibújt a fog, akkor utánna kellett még 2-3 nap amig elmúlt a fájdalom teljesen, és visszaálltunk a régi rendbe.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!


Magától nem "bújik" a barátnőm. Ha rászólok, h puszi vagy ölelés, max akkor. Miért van ez?

1,5 éve vagyunk és néha egy csókért lassan már es?táncot kell járnom... nem szeretne már? vagy csak megunt? ha igen, hogyan tegyem magam izgalmasabbá?

Legjobb válasz: Rászólni? Hát parancsra én sem szívesen csinálnám. :) Egyébként nem mindenki egyforma: nálunk a párom az, aki kevésbé bújós. Engem nem lök el, ha odabújok hozzá, sõt. De magától ritkábban jut eszébe. Nála ez nem annak a jele, hogy megunt, hanem csak ilyen õ. Úgyhogy én vagyok a macska. :)

Rászólni? Hát parancsra én sem szívesen csinálnám. :) Egyébként nem mindenki egyforma: nálunk a párom az, aki kevésbé bújós. Engem nem lök el, ha odabújok hozzá, sõt. De magától ritkábban jut eszébe. Nála ez nem annak a jele, hogy megunt, hanem csak ilyen õ. Úgyhogy én vagyok a macska. :)
hát erre sajnos nem kivánkozik értelmes válasz... talán hangvezérlésen hagytad :D rakd át érintõ módba.... remélem érted hol a hiba :)
Nem feltétlenül az bújik, aki szerelmesebb. Az bújik, aki bújósabb. :)
Az a nagy büdös helyzet, hogy benne van a pakliban, hogy már nem szeret. Azért mondom ezt, mert én is így jártam...Igaz én lány vagyok és a páromat nem lehetett rávenni semmi testi kontaktusra...Hamarosan ki is dobott, mert nem szeretett eléggé...
Értem, hogy nagyon szerelmes tudsz lenni, csak ha ez az egy oka van a kapcsolatnak, h nem annyira bújós, hát ez még nem nagy gond. Attól még õ is lehet õrülten szerelmes.
Lány vagyok.Nálunk a párom a bújósabb(szoktam is hallgatni ezt :) ). De ha nem bújok annyit, mint õ az még egyáltalán nem jelenti azt, hogy meguntam. Lehet a barátnõdnek is csak iylen a természete, vagy csak megszokta, hogy te úgyis mindig odabújsz hozzá és az olyan jó érzés. Lehet elkényeztetted :)
Nem tudom te hogy értetted ezt a rászólást de én úgy hogy az én párom is szokott szólni de valahogy úgy hogy ha megy akkor mondja puszit:) vagy búújj ide szóval nem parancsol. És nem feltétlenül kell jobban bújjon aki szerelmesebb. Lehet hogy õ nem ilyen bújós fajta. De nyugodtan megkérdezheted tõle.
Nem feltétlenül az a szerelmesebb aki bújósabb..csak mindenki más.Õ ilyen:)
A kérdező hozzászólása: de én úgy gondolom, h az bújik, akin szerelmesebb a másikba, nem?
A kérdező hozzászólása: hát lehet nagyon elkényeztettem. de én mint fiú, nagyon szerelmes tudok lenni:$
A kérdező hozzászólása: hát nemrégiben. mikor megszerzett akkor nagyon körülugrált, ami tetszett, de kinek ne tetszene?:P elhalászott vagy 3csajszi elõl, most meg nemtom mi vaN:S
Szia!Lány vagyok, a párom a bújós, én nem igazán, de ez nem azt jelenti, h én meguntam.Amúgy a barátnõd az elejétõl fogva ilyen vagy csak mostanában nem bújik?Mert ez is számit.
Én nagyon bújós vagyok, hál Istennek párom is eléggé, de én lány létemre többször igénylem a simit meg a puszit. Ha hozzá szeretnék bújni, akkor megteszem, vagy csak annyit mondok, hogy bujbuj. Ekkor már tudja, hogy ölelésre vágyom. Ha veled van, biztosan szeret téged, de a kapcsolat kezdetén szerintem mindenki többet csókolózik, mint néhány év múlva. Ez mondjuk normális. Próbáltad azt, hogy nem kezdeményezed a csókot/ölelést? Hátha rájön, hogy neki is tennie kéne valamit.
Másfél éve vagytok együtt, korábban más volt? Akkor bújósabb volt? Mert ha régebben is ilyen volt mint most akkor tényleg nem kell megijedni, csak nem olyan típus. Viszont ha mostanában változott meg a viselkedése akkor lehet hogy ki kellene deríteni miért. Magadat szerintem felesleges izgalmasabbá tenni, nem kell megjátszanod semmit. Ha szeret akkor saját magadért szeret.:)
Ha nem régiben akkor nem szeret már. De azt kifelejtetted hogy direktbe megkérdezed tõle. "Nem vagy már olyan mint rég....". 95%, hogy nem szeret. Én a te helyedben FOLD, dobnám a párom. Ha nem szeret minek vagy vele? Pióca módba kapcsolt, nem szeret de azért még szív. Fáj az amikor tudatosul, hogy nem szeret de sajnos ez van. Nem lehet mindent megnyerni. MagicalCritical

Hány hónapos korában bújt ki az első fogacska a babátoknál? Volt már, hogy 9 hónaposan még nem bújt ki egy fogacska se?

Alexandra 9 hónapos,hónapok óta nyáladzik,rág,de még nem bújt ki a fogacskája,de már egyre ny?gösebb,gondolom ezért!

Legjobb válasz: A fiamnak 7 hónapos kora elõtt pár nappal bújt ki az elsõ foga. Olyat is hallottam már, hogy 1 évesen sem volt a babának foga.

A fiamnak 7 hónapos kora elõtt pár nappal bújt ki az elsõ foga. Olyat is hallottam már, hogy 1 évesen sem volt a babának foga.
Szia!!6-os vagyok.De jó nektek!Liza lányom azóta betöltötte a 11.hónapot, napok óta nem alszunk, olyan nyûgös éjszaka, de még mindig nincsen egyetlen fogacskája sem..:-(
A kérdező hozzászólása: Mióta feltettem a kérdést áttört 2 fogacska is alól, és felül is uton van egy.Volt 2-3 nap nyûgösebb napunk, de elég jól viselte.Köszönöm a válaszokat :) !
11 honapossan bujt ki az elso fogacska. aztan jottek sorba lassacskan. most 18honapos es 12foga van. nemviselte meg egyik sem igazan...
Akkor mi rekorderek vagyunk; Kisfiamnak 13, 5 honaposan bújt ki az elsõ foga, most (14 hónaposan) van neki kettõ db:-)
11 hónapos a lányom! Még nincs 1 db. foga se! :)
Lányom elsõ foga a szülinapjára tört át, 13 hónaposan bújt ki teljesen.
Kicsikém elmúlt 9 hónapos és még nincs foga!
1. vagyok, azt még hozzátenném, hogy miután kibújt az elsõ foga, 3 hét alatt kijött neki 3 fog.
Szia!Elsõ lányomnak 5 és fél hónaposan egyszerre 2 foga jött ki.A huga 15-én lesz 11 hónapos, és még nincsen egyetlen foga sem...de már nagyon várjuk, hogy végre egy kibújjon...:-)
A kérdező hozzászólása: 3.-ik válaszoló, írtad, hogy egy héten belül 4 fog bújt ki, nagyon megviselte?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors válaszokat :)
Kisfiamnak 9 hósan még nem volt foga, most 9 hs 3hetes, és az elmult héten nõtt ki neki 4!!
nekünk az elsõ gyereknél 7 hónaposan, a másodiknál 10 hónaposan, a harmadiknál 4 hónaposan bújt ki az elsõ fog.M
A kérdező hozzászólása: Kitartás..., azért mi is nyügösek vagyunk még mindig és nagyon érdekes, hogy 2 éjszaka is nyûgõs volt az elmúlt napokban, eddig csak nappal, úgy látszik a felsõ fogacskák jobban megviselik.Majd írd meg mikor bújt ki a fogacska, szép napot :) !

Az őrlő fogak meddig kínozzák a babát? Amíg a teljes felülete ki nem bújik (mármint a teteje)? Annyira szenved 11 hónapos fiam, hogy kénytelen vagyok éjszakára fájdalomcsillapító kúpot adni neki. De meddig? Már 4. éjszaka kapja.

Legjobb válasz: Ez nagyon változó! Mi a harmadik babával tartunk itt, épp most bújik alul két rágó foga, még csak a csücske van kint, de nem tudom, meddig fog fájni neki, hisz minden baba más. Volt olyan is, hogy napokig szenvedtek meg olyan is, hogy észrevétlenül bújt ki 1-2 fog. Annyit javasolhatok, hogy pár naponta váltogasd a fájdalomcsillapítót, mert hosszú távon mindegyik árthat. Én úgy szoktam, ha napokig kell adni, hogy 2-3 napig paracetamol (Panadol), majd 2-3 napig ibuprofén (Nurofen). Vagy fordítva. Kitartás, nem sokára túl lesztek rajta!

Ez nagyon változó! Mi a harmadik babával tartunk itt, épp most bújik alul két rágó foga, még csak a csücske van kint, de nem tudom, meddig fog fájni neki, hisz minden baba más. Volt olyan is, hogy napokig szenvedtek meg olyan is, hogy észrevétlenül bújt ki 1-2 fog. Annyit javasolhatok, hogy pár naponta váltogasd a fájdalomcsillapítót, mert hosszú távon mindegyik árthat. Én úgy szoktam, ha napokig kell adni, hogy 2-3 napig paracetamol (Panadol), majd 2-3 napig ibuprofén (Nurofen). Vagy fordítva. Kitartás, nem sokára túl lesztek rajta!

Ez termeszetes? 8 honapos a kislanyom es meg nem bujt ki egyetlen foga sem. Mar 4 honapos koratol kinozza, de sehol semmi. Van mas is hasonlo helyzetben? A dokino azt mondta, hogy ha 10 honapos koraig nem jon ki, akkor elkuld fogorvoshoz.

Legjobb válasz: Mi 7 hónaposak vagyunk, egyetlen fog nélkül:)) Bár már régóta folyik a nyála, és rágja az öklét de semmi jele a fogacskáknak. Szerintem semmi gond nincs ezzel, tõlem örökölte:)) Nekem is vastag, erõs a fogínyem ezért nehezen törtek át a fogaim, anyu mesélte, hogy 1 éves koromban még nem volt fogam. Nem sokkal késõbb elestem, beütöttem a számat, felrepedt az ínyem, és egymás után 8 fog bújt ki. Mondjuk azt nem értem, hogy miért küld a dokitok fogorvoshoz, nekem az mondta, hogyha nem bújik ki neki 8 hónapig egysem, akkor a D vitamint emeli, eddig napi 1 cseppet, onnantól majd 2 cseppet kell neki adni. Bodog babázást!

Mi 7 hónaposak vagyunk, egyetlen fog nélkül:) ) Bár már régóta folyik a nyála, és rágja az öklét de semmi jele a fogacskáknak. Szerintem semmi gond nincs ezzel, tõlem örökölte:) ) Nekem is vastag, erõs a fogínyem ezért nehezen törtek át a fogaim, anyu mesélte, hogy 1 éves koromban még nem volt fogam. Nem sokkal késõbb elestem, beütöttem a számat, felrepedt az ínyem, és egymás után 8 fog bújt ki. Mondjuk azt nem értem, hogy miért küld a dokitok fogorvoshoz, nekem az mondta, hogyha nem bújik ki neki 8 hónapig egysem, akkor a D vitamint emeli, eddig napi 1 cseppet, onnantól majd 2 cseppet kell neki adni. Bodog babázást!
Semmi baja nincs még. Nekünk azt mondta a doktornõ 2(!) hónaposan, hogy mindjárt áttöri az ínyét a fogacska, annyira ki akar jönni. nagyon kínozta, egyetlen éjszakát sem aludtunk végig. Már elmúlt 8 hónapos mire kijött!! Most olvastam egy pár cikket, keress rá az interneten: az sem gond, ha 1 éves korában bújik ki a fogacska. Jó babázást!
Szia! Az én lányomnak 9 hónaposan jött ki a foga, de akkor 3 hét alatt 4, úgy, hogy kb. 3 hónapos kora óta "mindjárt elõbújik" volt a lemez. Ne aggódj, majd csak fogas lesz a fogatlanka.
És mit tesz vele a fogdoki? Kihúzza az inybõl?? Megröntgenezi, hogy van e az inye alatt fog??? Bekeni valami csodaszerrel? Bocsi, de szerintem marhaság! A barátnõm fia kéthós kora óta nyálzott ugy, hogy a ruhája mindig merõ nyál volt, állandóan kendõ volt a nyakán. 11 hós volt mire felül kijött két foga. Vagyis fogatlanka volt, de közben már járni tudott:) szóval õk is jópár hónapig várták a fogakat a nyálcsorgás miatt. Én még nem hallottam fogatlan gyerekrõl...:)
Az én nagy lányomnak 11 hónaposan jött ki az elsõ foga. A mi dokink szerint, minél késõbb bújnak ki a fogak, annál erõsebbek lesznek. Lehet, hogy van benne némi igazság, mert 13 évesen tökéletesek a fogai, még 2 + foga is van :) ), a tejfog még nem esett ki, de mellé nõtt a maradandó fog. Nem tudom, hogy mit tudna tenni a fogorvos a babád fogaival..elõhúzza? protézist csinál neki??? Egyébként az én 7 hónapos kislányomnak sincs még 1 foga se, nem is indul neki. Ettõl még nem lesz semmi baja, nem kell vele foglalkozni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen koszonom a valaszokat.Most megnyugodtam, mert mar kezdtem nagyon aggodni.Egyebkent Mi is azon nevettunk a ferjemmel, hogy protkot csinal majd a fogdoki?Nem ertjuk miert kuld oda.Akkor meg varunk, majd egy szep napon csak elobujjnak azok a fogacskak!Boldog babazast Nektek is!:-)

Miért nem bújt még ki a többi foga?

Az első alsó két foga 10-11 hónapos korában bújt ki. Most 14 hónapos, de megállt a növésben. Duzzadt a felső ajka, meg az ínye is. Lehet hogy most már jön a felső foga? Tudom hogy minden fogzás más, de normális ez hogy még csak két foga van?

Legjobb válasz: Normális persze,ismerek olyan babát akinek az elsõ foga 18-hónaposan bújt elõ.Az én lányomnak 10-hónaposan jött az alsó kettõ és felsõ kettõ 12-13 hónaposan.

Normális persze, ismerek olyan babát akinek az elsõ foga 18-hónaposan bújt elõ.Az én lányomnak 10-hónaposan jött az alsó kettõ és felsõ kettõ 12-13 hónaposan.

7 hónapos, még nem bújt ki a foga. Elkezdhetek darabosat adni neki?

1 hónapja kezdtük a hozzátápit. Semmi gond, mindent megeszik (sokszor még meg is ijedek, hogy talán túl sokat is :-) ). Adhatok már neki darabosat? Ha igen, hogyan kezdjem, vagy hogy csináljam? Elég passzív ev?, néha megfogja a kanalat, de inkább csak tátog mint egy madárfióka :-D

Legjobb válasz: Szerintem is adhatsz neki. Én úgy csináltam ,hogy elõször összetörtem villával,mikor megszokta azután adtam neki krumpli,répa stb kockákat. Mindig nagyon puhára fõztem meg. Mi már 1 évesek leszünk és még most sem bújt ki egy foga sem,de a kenyeret is megeszi mostmár kis darabokba.

Szerintem is adhatsz neki. Én úgy csináltam , hogy elõször összetörtem villával, mikor megszokta azután adtam neki krumpli, répa stb kockákat. Mindig nagyon puhára fõztem meg. Mi már 1 évesek leszünk és még most sem bújt ki egy foga sem, de a kenyeret is megeszi mostmár kis darabokba.
Szia.Az en babam, probalj neki kis falatkakat adni, az enyemnek sincs meg foga, de ha adok a szajaba darabosat addig forgatja a szajaban ameddig pepes nem lesz, aztan lenyeli, de ovatosan, pici darabkakat, szerintem igy szokja meg hogy neki azt meg kell, , ragni".
Bocs, azt akartam irni hogy az enyem is 7 hos.
nem gond. lehet hogy felcserélõdnek a fogak de kijön csak sorrendben. ne aggodj van ilyen!
A kérdező hozzászólása: Kösz a gyors választ .kicsit megnyugottam.
én babám 8 hós és also 2-tö után fönt szembe az alsokkal nem bujtak ki hanem melletük a szem fog bujik. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!