Találatok a következő kifejezésre: Nem bírom állandó (72 db)

Ivartalanítottuk a szuka kutyánkat, előtte elég jól megvolt a cicáinkkal, azóta viszont a szuka cicát nem bírja, állandóan támadni akarja! A cica is ivartalanítva lett a kutyával együtt, bár nem hiszem, hogy ezzel függ össze! Miért teszi ezt?

Legjobb válasz: Az én ivartalanított szuka kutyim is nagyon sokat változott miatta(az ivartalanítás miatt).Nem kell aggódni miatta,ilyenkor sok minden megváltozik a kutya szervezetében!!

Az én ivartalanított szuka kutyim is nagyon sokat változott miatta(az ivartalanítás miatt).Nem kell aggódni miatta, ilyenkor sok minden megváltozik a kutya szervezetében!!
Mennyi ideje lettek ivartalanítva?
A kérdező hozzászólása: Csak péntken lettek ivartalanítva, szóval lehet azért, de akkor is megijedtünk, hogy mi lesz, ha így marad, és mindig figyelni kell rá, mert még nem bántotta, viszont mindig lassan méregeti, és állandóan rá kell szólni, de nem lehetünk mindig ott..!Már teljesen jól vannak(szerencsére), de még be vannak zárva, csak felügyelettel mennek udvarra. Ha nem vagyunk otthon, akkor pedig külön szobában vannak. A kutyák is és a cicák is befogadottak, és eddig néhány alkalmat kivéve jól megvoltak.(A néhány alkalom sem volt komoly, inkább csak evésnél volt baj.) Ha ivartalanítás után változik, az még javítható tanítással?
Az lehet hogy a mûtûtét okozta sokktól van, de biztosan nem az ivartalanítástól magától. Ugyanis ahhoz, hogy a hormonháztartásuk átalakuljon, kell egy hónap legalább. Addig pedig nem érezhetõ rajtuk változás. Emiatt kérdeztem hogy mikor voltak mûtve. Szerintem nem lesz gond, de ha mégis, akkor is tanítható késõbb, úgy hogy sok sok pozitív élményt kell csatolni a cicához. Pl ha a cica a közelben van és õ nem áll hozzá támadólag, akkor jutalomfalat.
A kérdező hozzászólása: Mindent meg fogunk tenni, hogy jó legyen a viszonya a cicával, már most is próbálgatjuk, hogy ha csak szaglássza, vagy békén hagyja a cicát, akkor nagy dícséret+jutifali. Köszi a segítséget.

HoesC fogyasztható fogyókúra alatt? Nem bírok állandóan vizet inni, jól esne egy kis üdítő. Úgy olvasom a flakonon, hogy C vitaminban gazdag, 100%-os.

Legjobb válasz: Hohes C tele van cukorral. Gyümölcscukorral. Nézd meg hány kalória 2 deci. Mintha megennél egy hamburgert. Legalább vizezd jól fel.

Hohes C tele van cukorral. Gyümölcscukorral. Nézd meg hány kalória 2 deci. Mintha megennél egy hamburgert. Legalább vizezd jól fel.
43 kcal 100 ml!! nem 1 liter. Gondolj bele, hogy 1 db narancs kb 50 kcal. Gyümölcscukrot tartalmaz. Az ugyanolyan cukor mint más, csak könnyebben emészthetõ. De ugyanúgy felhasználod. Sokan elfelejtik fogyókúra alatt, hogy jó a gyümölcs, de rengeteg zsénhidrát van benne. Fogyókúránál pedig nem a zsír az igazi probléma, hanem a szénhidrát.
Lehet teákkal is próbálkozni. Néhányuknak kifejezetten kellemes íze van (cukor nélkül, persze!): citromfû, menta. A csalán sem rossz.
A kérdező hozzászólása: ??? 43Kcal 1 liter. Még ez is rajta áll a dobozon: Hozzáadott cukrot nem tartalmaz.Természetes módon elõforduló cukrot tartalmaz. Zsír: 0.050g.
A kérdező hozzászólása: Hol láttad, hogy ilyen sok cukrot tartalmaz?
Sokáig én is kûzdöttem a vízivással. Egyszerûen nem csúszott le a torkomon. Nálam az vált be, hogy teszek bele citromlevet. Legjobb ha igazi citrom levét facsarod bele, de én sokszor csak az olimpos citromlébõl zuttyantok egy kicsit a pohár aljába és felengedem vízzel. Ha bírja a gyomrod, akkor próbáld ki. Ráadásul a citrom nagyon jó lugosító is. Ezzel a sav-bázis egyensúlyodat is rendbe teheted.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm!
Én úgy szoktam, hogy reggel megiszom egy teljes pohár 100%-os gyümölcslevet, a nap többi részében vizet meg teát (ízesítés nélkülit), és ha még kedvem támad a gyümölcsléhez, akkor vízzel hígítom. De szoktam simán a vízbe citromlevet vagy mentalevelet tenni. (cserepes borsmenta)

A barátommal állandóan veszekszünk és féltékeny mindenkire még a legjobb barátnőmre is. ő 19 éves én 16 és már több mint 1 éve együtt vagyunk. Szeretem ugy érzem de nem bírom elviselni ezt az állandó feszültséget. Mit tennétek a helyembe?

Legjobb válasz: Szerintem közöld vele hogy te ezt nem bírod tovább ésss ha nem hagyja abba a folytonos féltékenykedést ott fogod hagyni mert nem arról van szó hogy nem szereted...csak éppen nem bírod tovább idegileg. Amgy szerintem ha szeret akkor meg kéne bízzon benned. Esetleg kérj tõle egy kis idõt hogy átgondoldd a dolgaitokat. ÉS beszéljétek meg mindenféleképpen. Remélem együtt maradtok:) sok sikert:) és remélem hasznos volt a válaszol:)

Szerintem közöld vele hogy te ezt nem bírod tovább ésss ha nem hagyja abba a folytonos féltékenykedést ott fogod hagyni mert nem arról van szó hogy nem szereted...csak éppen nem bírod tovább idegileg. Amgy szerintem ha szeret akkor meg kéne bízzon benned. Esetleg kérj tõle egy kis idõt hogy átgondoldd a dolgaitokat. ÉS beszéljétek meg mindenféleképpen. Remélem együtt maradtok:) sok sikert:) és remélem hasznos volt a válaszol:)
Átérzem a helyzetedet, átéltem, amit most te, szóval amit írok, az tapasztalat. Én már csak volt barátként beszélhetek róla, mert a féltékenysége tönkretette a kapcsolatunkat. 2 évig tûrtem a megaláztatásait, a faggatózásait, folyton meg kellett magyaráznom, mit miért teszek. Pl. hogy miért néztem meg vkit az utcán, nem engedte, hogy korrepetáljak egy nálam jóval fiatalabb fiút, nélküle nem bulizhattam, és a barátnõimet se becsülte sokra, szerinte õk csak a rosszba vittek bele engem. Teljesen kisajátított magának, a barátai közelébe sem engedett, nehogy valamelyik megtetsszen nekem. 3 hónapja lett vége, de nem én akartam így, õ intett búcsút. Én nem akartam otthagyni õt, mert hittem, hogy megváltozhat. Végül saját magát sem bírta elviselni mellettem... És persze mindenért engem hibáztat, utolsó szajhának hordd el, pedig nem adtam rá okot. És nagyon zavart, hogy állandóan meghazudtolt engem, úgy éreztem nincs értelme hûségesnek lennem, de mindig az voltam, mert szerettem. De most már mindegy, nem tartjuk a kapcsolatot, bár szokott hiányozni, tudom jobb hogy így alakult, mert felõröltük egymás idegeit. 19/L 25/F


Állandóan fáradt vagyok, éjszaka nem bírok aludni. Megoldás?

Egészségesen táplálkozom, sok zöldség, nuku cukor stb. Relaxálok napközben akkor néha belealszom és estére megint fáradt leszek. Tanulnom kellene... Napfény is hiányzik. Mozgást viszont kicsit elhanyagoltam egy hónapja.

Legjobb válasz: Az állandó fáradtság érzést vas hiány is okozhatja. Érdemes fel keresni az orvosunkat hiszen sokminden okozhat állandó fáradtságot alvás zavart. Lehet pszichológiai és testi oka is egyaránt

Az állandó fáradtság érzést vas hiány is okozhatja. Érdemes fel keresni az orvosunkat hiszen sokminden okozhat állandó fáradtságot alvás zavart. Lehet pszichológiai és testi oka is egyaránt

Igaz, hogy ha állandóan idegesek vagyunk nem birunk hizni?

pedig rendesen eszek mégsem birok hizni, egészséges vagyok...lehet az idegesség miatt?

Legjobb válasz: Ez alkat kérdése. Van, aki idegességében állandóan eszik, az hízik is. Van, aki nem tud ilyenkor enni. Egyébként az, hogy nem hízol, nem feltétlenül az idegesség miatt van, lehet, hogy gyors az anyagcseréd. Amikor nem vagy ideges, akkor sem hízol?

Ez alkat kérdése. Van, aki idegességében állandóan eszik, az hízik is. Van, aki nem tud ilyenkor enni. Egyébként az, hogy nem hízol, nem feltétlenül az idegesség miatt van, lehet, hogy gyors az anyagcseréd. Amikor nem vagy ideges, akkor sem hízol?
A kérdező hozzászólása: 2 éve mikor nyugodt életemet éltem még feljött 6kg de mióta pánikbeteg vagyok csak stresszelek és 1 deka sem akar feljönni és már ez bánt engem, viszont tavasszal volt 1hónap mikor nem idegeskedtem és mintha hiztam volna akkor ...lehet életmódot kellennne váltanom, am hallottam h az idegességtõl lehet gyors az anyagcsere
Akkor irány életmódot váltani! Nálad valószínû, hogy az állandó stresszelés az, ami miatt nem hízol. Ezzel a pánikbetegséggel kezelnek, vagy egyedül birkózol vele?
A kérdező hozzászólása: egyedül! nem akarok nyugtatókon élni:)
Szerintem meg lehet ezt úszni nyugtatók nélkül is, nem vagy köteles beszedni semmiféle gyógyszert, viszont, ha szakember segítségével másznál ki belõle, akkor hamarabb túllennél rajta. A helyedben, ha még nem tetted meg, körbejárnám jó alaposan ezt a kérdést.
A kérdező hozzászólása: és a gyors anyagcsere mitõl lenne? talán az állandó idegesség miatt?

2 gyerekem van 14 hónapos meg 9éves sajnos a nagy fiam kis kamasz lett és nem birok vele probálkózík mindenbe de én sajnos olyan hamar ideges leszek és kiabálok vele szegény gyerek meg ki van borulva hogy állandóan kiabálok hogyan nyugtasam magam?

Legjobb válasz: Hát én leülnék és beszélnék a kiskamasszal, hogy marhára zavar az, hogy állandóan kiabálási kényszered van ha valamit szól és tudod, hogy nem helyes vele ordítanod, de ahoz õ is kell. Mert nem akarod, hogy 6 év múlva te legyél a legnagyobb ellenség az életében szóval segítsen egy kicsit és moderálja magát, fogja vissza a stílust amit nyom és te is megígéred, befogod a szádat vagyis ha nincs miért, nem fogsz ordítani.

Hát én leülnék és beszélnék a kiskamasszal, hogy marhára zavar az, hogy állandóan kiabálási kényszered van ha valamit szól és tudod, hogy nem helyes vele ordítanod, de ahoz õ is kell. Mert nem akarod, hogy 6 év múlva te legyél a legnagyobb ellenség az életében szóval segítsen egy kicsit és moderálja magát, fogja vissza a stílust amit nyom és te is megígéred, befogod a szádat vagyis ha nincs miért, nem fogsz ordítani.
Sajnos a kiskamaszkor ezzel jár!Próbálgatják a határaikat h meddig nyúlik!Nagyon nehéz de ne tedd h kiabálsz vele akármennyier idegesítõ is!Ülj le mellé nézz a szemébe és próbáld rávenni h mondja el h miért ilyen agresszív a viselkedése.De az is lehet h csak féltékeny a tesóra akkor ezt kell neki elmagyarázni h te még attól h van a teó õt ugyanúgy szereted.De ahhoz h ezt elhiggye igenis neked kell egy kicsit több idõt fordítani rá és csak rá.Próbáld meg h csak vele legyél a tesó nélkük napi fél-1 órát ami csak a kettõtöké és akkor csak rá figyelsz.Lehet h ez segít abban h õ is megnyíljon és elmondja h miért ilyen.Sok sok türelem és szeretet és meg lesz az eredmény.Sok sikert!
Nekem 3 gyerekem van. 9 6 és 3 évesek.A 9 éves fiammal rendszeresen beszélgetek minden dologról és biztosítom arról, hogy õt is ugyan úgy szeretem mint a kicsiket, mert neki is vannak ilyen kitörései.Mikor alszik a kicsikéd ültesd le és beszélgess vele.Tegyél úgy mintha igazi felnõtt lenne.Idõbe tellik de sikeres lesz.
nagy törés ennyi idõsen, hogy anyuci egyszem gyerekébõl, másodrangú lett (holott nem, de ettõl még õ soxor úgy érzi, és méricskél). Gondolom otthon vagy a kicsivel, nulla szórakozás, nulla kikapcsolódás, egész nap ülsz a négy fal között, persze hogy stresszel. beszélj a gyerekkel, mond el neki, hogy mennyi bajod van, hogy elszomorít amit õ csinál, meg mostanában nagyon ideges vagy, de ha kiabálsz is vele, és ugyan van neki tesója is, de ettõl te még nagyon szereted

Szeretnék elmenni intimgyantára. Most mennék először. Már vagy 4 éve borotválom, mert sajnos erős a szőrzetem és már nem bírom a borotvát. állandóan kipattogok tőle. Milyen lesz először? ,

Tapasztalatokat szeretnék hogy milyen, el?tte utána és mit csináljak hogy jó legyen a kozmetikusnak is ugy értem hogy a keze alá dolgozzak..nagyon félek!!!!!!??

Legjobb válasz: én egyszer voltam, hááát elég fájdalmas volt. De én nem bírom a fájdalmat... Nem kell a keze alá dolgozni, csak a bugyidat húzogatni, mert velem nem vetette le, arrébb kellett húznom. Tök jó volt, teljesen már volt a tapintása ott a bõrnek. De egy hát után újra kezdett nõni a szõr igaz csak picikét, de akkor is. Úgyhogy azóta nem voltam, mert nincs pénzem kéthetente gyantáztatni.

én egyszer voltam, hááát elég fájdalmas volt. De én nem bírom a fájdalmat... Nem kell a keze alá dolgozni, csak a bugyidat húzogatni, mert velem nem vetette le, arrébb kellett húznom. Tök jó volt, teljesen már volt a tapintása ott a bõrnek. De egy hát után újra kezdett nõni a szõr igaz csak picikét, de akkor is. Úgyhogy azóta nem voltam, mert nincs pénzem kéthetente gyantáztatni.
Elsõnek nagyon fájdalmas lesz, de kibírod :) mert a szépségért meg kell szenvedni...idõ kell mire kikopik helyenként a szõröd, de pár hónap után már észre veszed a változást. Én fél évig csináltatattam, de sajnos egyre jobban benõttek a szõrök, begyúlladtak, és emiatt tértem újra vissza a borotvára...de ha bírná a bõröm, hidd el mai napig gyantáztatnám. (nem ijesztésként írtam, ne ijedj meg, menj el próbáld ki, és eldöntöd h neked mennyire tetszik) sok sikert, ne félj!!
Az elsõ nekem is nagyon fájdalmas volt. Nyugodtan sikongathatsz, ha kell, én is gyakran felszisszenek:D Barátnõm sikitozik is. Nem szégyen, utána nagyon szép lesz és (lehetõleg) tartós is. Beszélgess vele miközben csinálja, hogy eltereld a gondolataidat és szorítsd erõsen a kezedet mondjuk, úgy kicsit könnyebb. Sok sikert!:)
A kérdező hozzászólása: És amikor letépi..nem fogom elsíkitani magam?:$

Állandóan karikásak a szemeim, fáradt vagyok állandóan, nonstop tanulok, nem bírom. Mit tegyek?

Szóval... A napom a következ?kb?l áll. felkelek reggel 5:30-6:00 között, megreggelizek, lezuhanyzok megiszok egy kávét és rohanok a suliba. A suliban 14:05; 15:30-ig vagyok /csak 2 nap van amikor 14:05-ig vagyok/ (Gimnázium) utána hazaszaladok kajálni, utána elmegyek a különtanárokhoz (matek dupla, német, fizika) ott vagyok általában este 8-8:30-ig utána hazamegyek, eszek, megnézem a barátokköztöt,zuhanyzom, utána pedig intenzíven tanulok éjfél- 1 óráig.. Utána fekszem csak le.. Gépezni sincs id?m, most is a suliban informatika órán vagyok :-) (szabad foglalkozás van).. És amikor reggel felkelek belenézek a tükörbe rendesen megijedek. Akkorák a szemeim mint egy vizilónak, nagyon fadt vagyok egész nap pedig megiszok 2-3 kávét a koncentráció képesség meg?rzése érdekében, különben elaludnék órán. Amikor már reggel csörög az ébreszt?óra rendesen üvöltök hogy ááá már megint nem tudok pihenni. Az arcom fáradt, a szemeim karikásak tök szarul nézek ki. Mit tehetek??

Legjobb válasz: en a helyedben vagy reggel vagy este zuhanyoznek, azzal is nyersz reggel mondjuk idot, meg kerd meg anyud, hogy csomagoljob kajat ami el tudsz vinni, es akkor nem kell olyan koran kelni mert az az egyik amitol keszen lehet az elber.senki nem szeret koran kelni nemhogy mindennap.sajnos kulonorakra en is jartam, jo sokra, matek, tori, francia, meg en meg tancolni is jartam koraestenkent, meg a baratok kozt az örök:) de probalj meg ejfelnel tovabb ne tanulni. a legtobb helyen olvasni es magamon is tapasztaltam h mashogy erzi az ember, ha ejfel elott lefekszik.sajnos nincs mit tenni, ha tenyleg kellenek azok az orak, akkor menni kell.

en a helyedben vagy reggel vagy este zuhanyoznek, azzal is nyersz reggel mondjuk idot, meg kerd meg anyud, hogy csomagoljob kajat ami el tudsz vinni, es akkor nem kell olyan koran kelni mert az az egyik amitol keszen lehet az elber.senki nem szeret koran kelni nemhogy mindennap.sajnos kulonorakra en is jartam, jo sokra, matek, tori, francia, meg en meg tancolni is jartam koraestenkent, meg a baratok kozt az örök:) de probalj meg ejfelnel tovabb ne tanulni. a legtobb helyen olvasni es magamon is tapasztaltam h mashogy erzi az ember, ha ejfel elott lefekszik.sajnos nincs mit tenni, ha tenyleg kellenek azok az orak, akkor menni kell.

Anyósom nem bír. Mit tegyek? Kiállhatatlan rosszindulatú állandóan áskálódik. Megoldás valaki?

Legjobb válasz: Én egyszerûen megoldóm,mivel nálunk meg én nem rajongók anyósért..nem megyek hozzájuk azt kész. Ma pont jönnek õk, én meg elmegyek :D igazából leszarom :D

Én egyszerûen megoldóm, mivel nálunk meg én nem rajongók anyósért..nem megyek hozzájuk azt kész. Ma pont jönnek õk, én meg elmegyek :D igazából leszarom :D
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Egy lánynak természetes, hogy ha jó barátságban van az anyjával, akkor elmond ezt, azt. Akkor van baj, ha bele is szól az anyós, és kioktatja a võjét. Azért a võ is lehet belátó, kedves, és elfogadó. A baba dolgot hiába erõlteted.Ha õ nem akar, szülni, akkor várni kell vele. Mond azt ha szó kerül róla, hogy igazából te sem akarod, meggondoltad, mennyi bajjal jár a gyermekvállalás.Ecseteld, hogy úgy már nem mehetsz el sehova, mert mindig a gyereket kell pátyolgatni. Ezen majd õ is elgondolkodik, és lehet, hogy pont ezért meggondolja magát. Ha valamit elakarsz érni, ne tiltsd meg, és ne érezze, hogy te akarod, inkább úgy hozd elõ, mintha te se szeretnéd olyan nagyon, csak beszéljetek róla, de ne gyakran.Hagyd, hogy õ döntsön, fõleg a gyerekvállalásban, végtére is, övé a nehezebb feladat. Én azt szoktam mondani, nálunk az van amit a férjem mond, de úgy, ahogy én akarom.Úgy teszek, mintha beleegyeznék, közben addig ügyeskedek, amíg ki nem alkudom amit akarok. Ha ezt így, vagy megfordítva betartod, nem lesz gond. Sok sikert!
Verj be neki, vagy így, vagy úgy...
Sok hasznos gondolatot írtak elõzõ hozzászólók, még valami: sokszor egyszerûbb meghódítani vkit mint legyõzni. Mindenkinek van erénye és hibája még egy anyósnak is!
#10-zel egyetértek, illetve, hogy úgy tûnik, úgy döntött, hogy hozzád tartozik. Ti vagytok egy család. A viselkedése viszont nem erre utal. A gyerek ügy meg elég nagy gáz, - ebben nem látok kompromisszumos lehetõséget sem. Szemét módon azért hozzáteszem, hogy te várhatsz, - én is lettem apuka bõ 40 felett, aszimmetrikus a dolog, mert õ meg akkor már nem lehet szülõ nõ.
az emberek nem egyformák . a feleségednek kell eldöntenie kihez tartozik .
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Kedves Kérdezõ! Én Édesanya is vagyok, meg anyós is...Szerintem a házasság alapja a bizalom, az õszinteség, és az egymás mellett kiállás.Nagyon helytelen ha két ember nem egymással beszéli meg a gondjait hanem a szüleivel.Én is meghallgatom a lányaim, de mindig rávilágítok arra is hogy õk hol hibáznak.Sokszor azt hiszik hogy a vejeimet védem, pedig csak próbálom érzelemmentesen, a realitások talaján átlátni a helyzetet.Volt már olyan hogy a lányom egy veszekedés alkalmával közölte a férjével hogy "hazaköltözik".Én akkor azt mondtam hogy nem!!! A problémáikat oldják meg, normális szülõ nem nyújt menedéket, egy veszekedés megoldására.Tanácsokat lehet adni, amit vagy megfogadnak vagy nem, de az õ életüket nekik kell élni.Nem szabad beleavatkozni.Ebbõl a szempontból a felesége éretlen, és ha ilyen hazarohangálós fajta, és kibeszéli az otthoni dolgokat, én nem jósolok hosszú idõt Önöknek, a gyerek kérdést meg egyenlõre mindenképp hanyagolnám. Beszéljék ezt meg!!!! Sok sikert!
Azért a szülõ sem hozzáállása sem mindegy. Ha Édesanyámhoz mennék panaszkodni a (még nem létezõ) feleségemrõl, és õ úgy gondolná, hogy én voltam a hülye, akkor ezt simán megmondaná nekem is, és nem szidná kórusban velem :)
Itt úgy tûnik elég sok probléma van. És elég nagyok. Az egyik, hogy a saját feleséged agitálja ellened anyucit, ahelyett, hogy mellédállna, mikor anyós szekál. A másik, hogy te gyereket szeretnél, õ pedig nem. Ez az a téma, amiben nem lehet kompromisszumot kötni, mert vagy mindkét fél szeretné, vagy nem szabad belevágni. Sajnos ez nem egy kiegyensúlyozott házasság. Ülj le, beszéld meg a problémáidat a feleségeddel, és a hozzáállásán múlik, hogy hogyan tovább. Ha nem áll melléd, illetve késõbb sem hajlik a gyerekszülésre, akkor sajnos nem érdemes erõltetni a kapcsolatot.
Mi lenne, ha a feleséged állítaná le a mamát? Vagy ezek szerint õ is csak asszisztál a dologhoz. Ne foglalkozz vele, szokásos pletykás vénasszony, akinek nincs saját élete, ezért a másokéban turkál,
Ez baj, hogy a szüleihez megy panaszkodni. Én soha nem tettem. Ez alacsony érzelmi intelligenciára vall- már bocsánat. A szülei úgysem tudnak pártatlanul állást foglalni, ezért nem szép dolog a szülõknek szidni a másikat. Ha meg kibékültök, akkor meg utána megmarad a tüske anyósodban, mert a párod szidott Téged.A megoldás, hogy a párod veled beszélje meg, ha baja van veled.
A kérdező hozzászólása: Nekem szüleim nincsenek!Neki igen!ez lehet a baj én nem megyek apucihoz anyucihoz sírni....normális hogy feleségem igen..!!pedig mindent megadok neki!múltkor kocsit vettem -jeik!!o mégis ha van valami külömbség egybõl anyu apu!! Gyereket akarok o nem? Mit tegyek
Talán volna értelme leülni egy beszélgetésre. Férj, feleség és problémás anyós. Nagyon fontos, hogy a pár egy hullámhosszon legyen, közös "frontot" képviseljenek az anyuval szemben. Ehhez kell a partner támogatása, elõre megbeszélni, megértetni vele, hogy ez így nem jó. Nem garancia, hogy anyóskát meghatja, egyáltalán komolyan veszi a vele szemben támasztott igényeket. De legalább kipipálhatjátok, hogy megpróbáltátok. Nagyobb baj, ha a férj még mindig "anyuci kicsi fia".
A kérdező hozzászólása: Akkor kerüljem..de mindig én is meglógok de akkor feleségem agitálja ellenem!
szerintem más dolog van a háttérben , rendszeresen jól meg kéne dugnod az anyósodat és utána nem áskálódna ellened. sõt mi több még védelmébe is venne a lányával szemben.persze ügyesen nehogy észre vegye az asszony. na mindent bele. ha netalán észre venné a kedves imigyen védekezhetel " drágám Te a te részedet megkaptad - a maradékkal meg azt csinálok amit akarok - családban marad " . - vagy pedig cseréld ki az asszonyt másikra aki már egyedûl van mint te.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a tanácsod!!:) )
Én voltam így csak én 2 évig tudomást sem vettem róla.Utána a Csaj szeme elé álltam és megmondtam neki h nagyon idegesít már amit mûvel és leszállhatna rólam, és h most már kicsi mást is idegesíthetne és magam sem hittem de bevált.Te is állj elé tök nyugodtan és mond meg mi a szitu veszteni nem vesztesz semmit.
A kérdező hozzászólása: igazából engem fiúk idegesítenek de olyan idióta dumákkal, hogy szembe röhögöm õket de ezután bekeményítenek és az a rossz , hogy mindenki elõtt, de köszi szépen innentõl akkor alkalmazni fogom a legyes ügyet :D
Ha. A fiúknak az a dolguk. (fiam is van) Szegények, ilyenkor még elég idegesítõek, de meglátod, húszéves koruk után aranyat érnek. :) Ügyes legyél. És maradj mindig úrinõ. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!