Találatok a következő kifejezésre: Nem bírom állandó (76 db)

Ivartalanítottuk a szuka kutyánkat, előtte elég jól megvolt a cicáinkkal, azóta viszont a szuka cicát nem bírja, állandóan támadni akarja! A cica is ivartalanítva lett a kutyával együtt, bár nem hiszem, hogy ezzel függ össze! Miért teszi ezt?

Legjobb válasz: Az én ivartalanított szuka kutyim is nagyon sokat változott miatta(az ivartalanítás miatt).Nem kell aggódni miatta,ilyenkor sok minden megváltozik a kutya szervezetében!!

Az én ivartalanított szuka kutyim is nagyon sokat változott miatta(az ivartalanítás miatt).Nem kell aggódni miatta, ilyenkor sok minden megváltozik a kutya szervezetében!!
Mennyi ideje lettek ivartalanítva?
A kérdező hozzászólása: Csak péntken lettek ivartalanítva, szóval lehet azért, de akkor is megijedtünk, hogy mi lesz, ha így marad, és mindig figyelni kell rá, mert még nem bántotta, viszont mindig lassan méregeti, és állandóan rá kell szólni, de nem lehetünk mindig ott..!Már teljesen jól vannak(szerencsére), de még be vannak zárva, csak felügyelettel mennek udvarra. Ha nem vagyunk otthon, akkor pedig külön szobában vannak. A kutyák is és a cicák is befogadottak, és eddig néhány alkalmat kivéve jól megvoltak.(A néhány alkalom sem volt komoly, inkább csak evésnél volt baj.) Ha ivartalanítás után változik, az még javítható tanítással?
Az lehet hogy a mûtûtét okozta sokktól van, de biztosan nem az ivartalanítástól magától. Ugyanis ahhoz, hogy a hormonháztartásuk átalakuljon, kell egy hónap legalább. Addig pedig nem érezhetõ rajtuk változás. Emiatt kérdeztem hogy mikor voltak mûtve. Szerintem nem lesz gond, de ha mégis, akkor is tanítható késõbb, úgy hogy sok sok pozitív élményt kell csatolni a cicához. Pl ha a cica a közelben van és õ nem áll hozzá támadólag, akkor jutalomfalat.
A kérdező hozzászólása: Mindent meg fogunk tenni, hogy jó legyen a viszonya a cicával, már most is próbálgatjuk, hogy ha csak szaglássza, vagy békén hagyja a cicát, akkor nagy dícséret+jutifali. Köszi a segítséget.

HoesC fogyasztható fogyókúra alatt? Nem bírok állandóan vizet inni, jól esne egy kis üdítő. Úgy olvasom a flakonon, hogy C vitaminban gazdag, 100%-os.

Legjobb válasz: Hohes C tele van cukorral. Gyümölcscukorral. Nézd meg hány kalória 2 deci. Mintha megennél egy hamburgert. Legalább vizezd jól fel.

Hohes C tele van cukorral. Gyümölcscukorral. Nézd meg hány kalória 2 deci. Mintha megennél egy hamburgert. Legalább vizezd jól fel.
43 kcal 100 ml!! nem 1 liter. Gondolj bele, hogy 1 db narancs kb 50 kcal. Gyümölcscukrot tartalmaz. Az ugyanolyan cukor mint más, csak könnyebben emészthetõ. De ugyanúgy felhasználod. Sokan elfelejtik fogyókúra alatt, hogy jó a gyümölcs, de rengeteg zsénhidrát van benne. Fogyókúránál pedig nem a zsír az igazi probléma, hanem a szénhidrát.
Lehet teákkal is próbálkozni. Néhányuknak kifejezetten kellemes íze van (cukor nélkül, persze!): citromfû, menta. A csalán sem rossz.
A kérdező hozzászólása: ??? 43Kcal 1 liter. Még ez is rajta áll a dobozon: Hozzáadott cukrot nem tartalmaz.Természetes módon elõforduló cukrot tartalmaz. Zsír: 0.050g.
A kérdező hozzászólása: Hol láttad, hogy ilyen sok cukrot tartalmaz?
Sokáig én is kûzdöttem a vízivással. Egyszerûen nem csúszott le a torkomon. Nálam az vált be, hogy teszek bele citromlevet. Legjobb ha igazi citrom levét facsarod bele, de én sokszor csak az olimpos citromlébõl zuttyantok egy kicsit a pohár aljába és felengedem vízzel. Ha bírja a gyomrod, akkor próbáld ki. Ráadásul a citrom nagyon jó lugosító is. Ezzel a sav-bázis egyensúlyodat is rendbe teheted.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm!
Én úgy szoktam, hogy reggel megiszom egy teljes pohár 100%-os gyümölcslevet, a nap többi részében vizet meg teát (ízesítés nélkülit), és ha még kedvem támad a gyümölcsléhez, akkor vízzel hígítom. De szoktam simán a vízbe citromlevet vagy mentalevelet tenni. (cserepes borsmenta)

A bizsut nem bírja a fülem, mert begyullad tõle. Most nemesfém van berakva állandóra. Szerintetek bírná az ezüstöt is? Mert arra akarom kicserélni.

Legjobb válasz: Ezt szerintem nem lehet tudni elõre. Nekem csak az aranyat bírja csak állandóra, az ezüsttõl is begyullad. Szerencsére csak akkor, ha állandóan benne van. Szóval tudok bizsut is hordani, csak nincs benne folyamatosan, éjjel-nappal.

Ezt szerintem nem lehet tudni elõre. Nekem csak az aranyat bírja csak állandóra, az ezüsttõl is begyullad. Szerencsére csak akkor, ha állandóan benne van. Szóval tudok bizsut is hordani, csak nincs benne folyamatosan, éjjel-nappal.
Ez nem fémallergia? (Bocsánat, ha rosszat írtam, nem értek hozzá.)
A kérdező hozzászólása: Babakoromban lõtték be nekem ezt a nemesfémet ami most is benne van. Aztán 5 évesen kaptam egy aranyfülbevalót és azt is bírta. De én nem szeretem az aranyat, inkább az ezüstök tetszenek. Pár éve kivettem az aranyat, és nem volt benne semmi. 3 hónapja újra kiszúrattam és azért tettem bele a nemesfémet. A bizsut egy napig bírja de utána vérzik. Volt aki azt tanácsolta, hogy kenjem be színtelen körömlakkal és akkor nem fogja irritálni.


A barátommal állandóan veszekszünk és féltékeny mindenkire még a legjobb barátnőmre is. ő 19 éves én 16 és már több mint 1 éve együtt vagyunk. Szeretem ugy érzem de nem bírom elviselni ezt az állandó feszültséget. Mit tennétek a helyembe?

Legjobb válasz: Szerintem közöld vele hogy te ezt nem bírod tovább ésss ha nem hagyja abba a folytonos féltékenykedést ott fogod hagyni mert nem arról van szó hogy nem szereted...csak éppen nem bírod tovább idegileg. Amgy szerintem ha szeret akkor meg kéne bízzon benned. Esetleg kérj tõle egy kis idõt hogy átgondoldd a dolgaitokat. ÉS beszéljétek meg mindenféleképpen. Remélem együtt maradtok:) sok sikert:) és remélem hasznos volt a válaszol:)

Szerintem közöld vele hogy te ezt nem bírod tovább ésss ha nem hagyja abba a folytonos féltékenykedést ott fogod hagyni mert nem arról van szó hogy nem szereted...csak éppen nem bírod tovább idegileg. Amgy szerintem ha szeret akkor meg kéne bízzon benned. Esetleg kérj tõle egy kis idõt hogy átgondoldd a dolgaitokat. ÉS beszéljétek meg mindenféleképpen. Remélem együtt maradtok:) sok sikert:) és remélem hasznos volt a válaszol:)
Átérzem a helyzetedet, átéltem, amit most te, szóval amit írok, az tapasztalat. Én már csak volt barátként beszélhetek róla, mert a féltékenysége tönkretette a kapcsolatunkat. 2 évig tûrtem a megaláztatásait, a faggatózásait, folyton meg kellett magyaráznom, mit miért teszek. Pl. hogy miért néztem meg vkit az utcán, nem engedte, hogy korrepetáljak egy nálam jóval fiatalabb fiút, nélküle nem bulizhattam, és a barátnõimet se becsülte sokra, szerinte õk csak a rosszba vittek bele engem. Teljesen kisajátított magának, a barátai közelébe sem engedett, nehogy valamelyik megtetsszen nekem. 3 hónapja lett vége, de nem én akartam így, õ intett búcsút. Én nem akartam otthagyni õt, mert hittem, hogy megváltozhat. Végül saját magát sem bírta elviselni mellettem... És persze mindenért engem hibáztat, utolsó szajhának hordd el, pedig nem adtam rá okot. És nagyon zavart, hogy állandóan meghazudtolt engem, úgy éreztem nincs értelme hûségesnek lennem, de mindig az voltam, mert szerettem. De most már mindegy, nem tartjuk a kapcsolatot, bár szokott hiányozni, tudom jobb hogy így alakult, mert felõröltük egymás idegeit. 19/L 25/F

Állandóan fáradt vagyok, éjszaka nem bírok aludni. Megoldás?

Egészségesen táplálkozom, sok zöldség, nuku cukor stb. Relaxálok napközben akkor néha belealszom és estére megint fáradt leszek. Tanulnom kellene... Napfény is hiányzik. Mozgást viszont kicsit elhanyagoltam egy hónapja.

Legjobb válasz: Az állandó fáradtság érzést vas hiány is okozhatja. Érdemes fel keresni az orvosunkat hiszen sokminden okozhat állandó fáradtságot alvás zavart. Lehet pszichológiai és testi oka is egyaránt

Az állandó fáradtság érzést vas hiány is okozhatja. Érdemes fel keresni az orvosunkat hiszen sokminden okozhat állandó fáradtságot alvás zavart. Lehet pszichológiai és testi oka is egyaránt

Igaz, hogy ha állandóan idegesek vagyunk nem birunk hizni?

pedig rendesen eszek mégsem birok hizni, egészséges vagyok...lehet az idegesség miatt?

Legjobb válasz: Ez alkat kérdése. Van, aki idegességében állandóan eszik, az hízik is. Van, aki nem tud ilyenkor enni. Egyébként az, hogy nem hízol, nem feltétlenül az idegesség miatt van, lehet, hogy gyors az anyagcseréd. Amikor nem vagy ideges, akkor sem hízol?

Ez alkat kérdése. Van, aki idegességében állandóan eszik, az hízik is. Van, aki nem tud ilyenkor enni. Egyébként az, hogy nem hízol, nem feltétlenül az idegesség miatt van, lehet, hogy gyors az anyagcseréd. Amikor nem vagy ideges, akkor sem hízol?
A kérdező hozzászólása: 2 éve mikor nyugodt életemet éltem még feljött 6kg de mióta pánikbeteg vagyok csak stresszelek és 1 deka sem akar feljönni és már ez bánt engem, viszont tavasszal volt 1hónap mikor nem idegeskedtem és mintha hiztam volna akkor ...lehet életmódot kellennne váltanom, am hallottam h az idegességtõl lehet gyors az anyagcsere
Akkor irány életmódot váltani! Nálad valószínû, hogy az állandó stresszelés az, ami miatt nem hízol. Ezzel a pánikbetegséggel kezelnek, vagy egyedül birkózol vele?
A kérdező hozzászólása: egyedül! nem akarok nyugtatókon élni:)
Szerintem meg lehet ezt úszni nyugtatók nélkül is, nem vagy köteles beszedni semmiféle gyógyszert, viszont, ha szakember segítségével másznál ki belõle, akkor hamarabb túllennél rajta. A helyedben, ha még nem tetted meg, körbejárnám jó alaposan ezt a kérdést.
A kérdező hozzászólása: és a gyors anyagcsere mitõl lenne? talán az állandó idegesség miatt?

2 gyerekem van 14 hónapos meg 9éves sajnos a nagy fiam kis kamasz lett és nem birok vele probálkózík mindenbe de én sajnos olyan hamar ideges leszek és kiabálok vele szegény gyerek meg ki van borulva hogy állandóan kiabálok hogyan nyugtasam magam?

Legjobb válasz: Hát én leülnék és beszélnék a kiskamasszal, hogy marhára zavar az, hogy állandóan kiabálási kényszered van ha valamit szól és tudod, hogy nem helyes vele ordítanod, de ahoz õ is kell. Mert nem akarod, hogy 6 év múlva te legyél a legnagyobb ellenség az életében szóval segítsen egy kicsit és moderálja magát, fogja vissza a stílust amit nyom és te is megígéred, befogod a szádat vagyis ha nincs miért, nem fogsz ordítani.

Hát én leülnék és beszélnék a kiskamasszal, hogy marhára zavar az, hogy állandóan kiabálási kényszered van ha valamit szól és tudod, hogy nem helyes vele ordítanod, de ahoz õ is kell. Mert nem akarod, hogy 6 év múlva te legyél a legnagyobb ellenség az életében szóval segítsen egy kicsit és moderálja magát, fogja vissza a stílust amit nyom és te is megígéred, befogod a szádat vagyis ha nincs miért, nem fogsz ordítani.
Sajnos a kiskamaszkor ezzel jár!Próbálgatják a határaikat h meddig nyúlik!Nagyon nehéz de ne tedd h kiabálsz vele akármennyier idegesítõ is!Ülj le mellé nézz a szemébe és próbáld rávenni h mondja el h miért ilyen agresszív a viselkedése.De az is lehet h csak féltékeny a tesóra akkor ezt kell neki elmagyarázni h te még attól h van a teó õt ugyanúgy szereted.De ahhoz h ezt elhiggye igenis neked kell egy kicsit több idõt fordítani rá és csak rá.Próbáld meg h csak vele legyél a tesó nélkük napi fél-1 órát ami csak a kettõtöké és akkor csak rá figyelsz.Lehet h ez segít abban h õ is megnyíljon és elmondja h miért ilyen.Sok sok türelem és szeretet és meg lesz az eredmény.Sok sikert!
Nekem 3 gyerekem van. 9 6 és 3 évesek.A 9 éves fiammal rendszeresen beszélgetek minden dologról és biztosítom arról, hogy õt is ugyan úgy szeretem mint a kicsiket, mert neki is vannak ilyen kitörései.Mikor alszik a kicsikéd ültesd le és beszélgess vele.Tegyél úgy mintha igazi felnõtt lenne.Idõbe tellik de sikeres lesz.
nagy törés ennyi idõsen, hogy anyuci egyszem gyerekébõl, másodrangú lett (holott nem, de ettõl még õ soxor úgy érzi, és méricskél). Gondolom otthon vagy a kicsivel, nulla szórakozás, nulla kikapcsolódás, egész nap ülsz a négy fal között, persze hogy stresszel. beszélj a gyerekkel, mond el neki, hogy mennyi bajod van, hogy elszomorít amit õ csinál, meg mostanában nagyon ideges vagy, de ha kiabálsz is vele, és ugyan van neki tesója is, de ettõl te még nagyon szereted

Állandóan karikásak a szemeim, fáradt vagyok állandóan, nonstop tanulok, nem bírom. Mit tegyek?

Szóval... A napom a következ?kb?l áll. felkelek reggel 5:30-6:00 között, megreggelizek, lezuhanyzok megiszok egy kávét és rohanok a suliba. A suliban 14:05; 15:30-ig vagyok /csak 2 nap van amikor 14:05-ig vagyok/ (Gimnázium) utána hazaszaladok kajálni, utána elmegyek a különtanárokhoz (matek dupla, német, fizika) ott vagyok általában este 8-8:30-ig utána hazamegyek, eszek, megnézem a barátokköztöt,zuhanyzom, utána pedig intenzíven tanulok éjfél- 1 óráig.. Utána fekszem csak le.. Gépezni sincs id?m, most is a suliban informatika órán vagyok :-) (szabad foglalkozás van).. És amikor reggel felkelek belenézek a tükörbe rendesen megijedek. Akkorák a szemeim mint egy vizilónak, nagyon fadt vagyok egész nap pedig megiszok 2-3 kávét a koncentráció képesség meg?rzése érdekében, különben elaludnék órán. Amikor már reggel csörög az ébreszt?óra rendesen üvöltök hogy ááá már megint nem tudok pihenni. Az arcom fáradt, a szemeim karikásak tök szarul nézek ki. Mit tehetek??

Legjobb válasz: en a helyedben vagy reggel vagy este zuhanyoznek, azzal is nyersz reggel mondjuk idot, meg kerd meg anyud, hogy csomagoljob kajat ami el tudsz vinni, es akkor nem kell olyan koran kelni mert az az egyik amitol keszen lehet az elber.senki nem szeret koran kelni nemhogy mindennap.sajnos kulonorakra en is jartam, jo sokra, matek, tori, francia, meg en meg tancolni is jartam koraestenkent, meg a baratok kozt az örök:) de probalj meg ejfelnel tovabb ne tanulni. a legtobb helyen olvasni es magamon is tapasztaltam h mashogy erzi az ember, ha ejfel elott lefekszik.sajnos nincs mit tenni, ha tenyleg kellenek azok az orak, akkor menni kell.

en a helyedben vagy reggel vagy este zuhanyoznek, azzal is nyersz reggel mondjuk idot, meg kerd meg anyud, hogy csomagoljob kajat ami el tudsz vinni, es akkor nem kell olyan koran kelni mert az az egyik amitol keszen lehet az elber.senki nem szeret koran kelni nemhogy mindennap.sajnos kulonorakra en is jartam, jo sokra, matek, tori, francia, meg en meg tancolni is jartam koraestenkent, meg a baratok kozt az örök:) de probalj meg ejfelnel tovabb ne tanulni. a legtobb helyen olvasni es magamon is tapasztaltam h mashogy erzi az ember, ha ejfel elott lefekszik.sajnos nincs mit tenni, ha tenyleg kellenek azok az orak, akkor menni kell.

Szeretnék elmenni intimgyantára. Most mennék először. Már vagy 4 éve borotválom, mert sajnos erős a szőrzetem és már nem bírom a borotvát. állandóan kipattogok tőle. Milyen lesz először? ,

Tapasztalatokat szeretnék hogy milyen, el?tte utána és mit csináljak hogy jó legyen a kozmetikusnak is ugy értem hogy a keze alá dolgozzak..nagyon félek!!!!!!??

Legjobb válasz: én egyszer voltam, hááát elég fájdalmas volt. De én nem bírom a fájdalmat... Nem kell a keze alá dolgozni, csak a bugyidat húzogatni, mert velem nem vetette le, arrébb kellett húznom. Tök jó volt, teljesen már volt a tapintása ott a bõrnek. De egy hát után újra kezdett nõni a szõr igaz csak picikét, de akkor is. Úgyhogy azóta nem voltam, mert nincs pénzem kéthetente gyantáztatni.

én egyszer voltam, hááát elég fájdalmas volt. De én nem bírom a fájdalmat... Nem kell a keze alá dolgozni, csak a bugyidat húzogatni, mert velem nem vetette le, arrébb kellett húznom. Tök jó volt, teljesen már volt a tapintása ott a bõrnek. De egy hát után újra kezdett nõni a szõr igaz csak picikét, de akkor is. Úgyhogy azóta nem voltam, mert nincs pénzem kéthetente gyantáztatni.
Elsõnek nagyon fájdalmas lesz, de kibírod :) mert a szépségért meg kell szenvedni...idõ kell mire kikopik helyenként a szõröd, de pár hónap után már észre veszed a változást. Én fél évig csináltatattam, de sajnos egyre jobban benõttek a szõrök, begyúlladtak, és emiatt tértem újra vissza a borotvára...de ha bírná a bõröm, hidd el mai napig gyantáztatnám. (nem ijesztésként írtam, ne ijedj meg, menj el próbáld ki, és eldöntöd h neked mennyire tetszik) sok sikert, ne félj!!
Az elsõ nekem is nagyon fájdalmas volt. Nyugodtan sikongathatsz, ha kell, én is gyakran felszisszenek:D Barátnõm sikitozik is. Nem szégyen, utána nagyon szép lesz és (lehetõleg) tartós is. Beszélgess vele miközben csinálja, hogy eltereld a gondolataidat és szorítsd erõsen a kezedet mondjuk, úgy kicsit könnyebb. Sok sikert!:)
A kérdező hozzászólása: És amikor letépi..nem fogom elsíkitani magam?:$

Nem bírom már az apámat! Állandóan ordítozik velem. Mit tegyek?

Ez 3 éves korom óta így megy,most vagyok 11 éves.Már egyszer úgy volt ,hogy anyámmal maradok és elválnak,de kibékültek....Most is szépen le lettem ordítva,hogy mindig csak gépezek meg olvasok sehova se megyek el..etc..Mennék de mindig találnak valami kifogást ,hogy miért nem megyünk..Pluszban minden második nap egyedül vagyok hagyva itthon reggeltõl délutánig ...Ezt meg nekik nem is kell figyelembe venni,hogy miért nem tudok kimenni miért csak gépezek..(Csak a házban maradhatok mert be van kulcsolva) ELEGEM VAN EBBÕL A 2 NYOMORONCBÓL.

Legjobb válasz: Most leírhatnám, hogy hogy beszélhetsz így a szüleidrõl, de az az igazság, hogy megértelek, velem is sokat ordítoztak.

Most leírhatnám, hogy hogy beszélhetsz így a szüleidrõl, de az az igazság, hogy megértelek, velem is sokat ordítoztak.
Én azt hallgattam hogy majd a katonaságban megvernek, majd ott móresre tanítanak. Meg ilyen hülyeségeket. Sose voltam katona.
Most mit kell pattogni 11 éves, gyerek, vagy csúcs szuper szüleitek lehettek vagy elfelejtettétek milyen gyereknek lenni. Ez is jó, apja mondja a lányának: "azt akarom, hogy neked is legyen gyereked és szenvedj te is, úgy ahogy én"
Nem tudsz mást tenni mint elviselni, és amint nagykorú leszel vagy idõ elõtt a szülõi beleegyezéssel elköltözöl. Addig is okosodj, képezd magad. Sportolással el tudsz otthonról menekülni pl bringa, nekem ez vált be.
Figyelj, teljesen együttérzek veled. Én 16 éves vagyok, apum kedve nagyon ingadozik és vagy nem akarja vagy nem tudja kontrolálni az érzelmeit. Kb bármitõl kiakad, de részben meg van az oka, mert több nehézséget le kell küzdenie. Idõnként kiakadok, elkezdem a sírást(általában amikor nem látnak). Azt tudom ajánlani, hogy ügyeskedj otthon(mosogass, sepregess, ha engedik fõzöcskélj, bár ez nekem 11 évesen nem ment fényesen), ne számítógépezz rengeteget, mert tényleg káros, hívd fel a barátaidat délután a barátaidat és menj ki velük(ha nincsenek, akkor szerezz). Megpróbálhatod megbeszélni a szüleiddel a gondod és ha nem látsz más kiutat másoktól segítséget kérni. Kitartást! 16\L
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)
Igazából én se tûrném hogy ordibálnak velem. [link] [link] Egy telefon az adott megyéhez tartozó gyermekjóléti szolgálatra, vagy egy email az okit-nak. Leírod, hogy hol laksz és miket tapasztaltál eddig. De ne hazudj, csak az igazat.
A kérdező hozzászólása: köszi az ÉRTELMES komizóknak ^^ Ment a zöld kéz :3
Én szerintem ne hallgass az elõttem válaszolókra. Apádat pedig bírjad ki, ha csak ordibál. Szarul érzi magát a bõrében és ezért bánt. Nem a Te hibád, ezt jegyezd meg.
Mindenki leszólja a kérdezõt. Szépek vagytok. Milyen dolog egy bezárt lakásban hagyni egy kiskorút órákra? Ha teszem azt lakástûz van, akkor bent ég? Ez kimeríti a kiskorú veszélyeztetésének a fogalmát. Anyuka is szép lehet, hogy nem védi meg. Kisfiam! Szólj valamelyik tanárodnak és irány a helyi gyámhivatal.
Biztosan így fog veled és rólad beszélni a gyermeked! Tovább adod nekik a saját mentalitásodat. Még jó, hogy nem pofozod meg õket a nem megfelelõ kiszolgálásért! Nyugodj meg, vissza fogod kapni! Leszel te még "nyomoronc"...
11 ÉVesen hogy mondhatod hogy nyomoronc?? Tiszta szivbõl remélem a Te lányod/fiad is igy fog rólad beszélni..
Én sajnálom, hogy eltörölték, én lány vagyok, de nekem is szükségem lett volna rá, ha már a szülõk nem végezték jól a munkájukat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!