Találatok a következő kifejezésre: Nem akarom etetni a (13 db)

Ti is feladjátok néha? Nem akarom etetni a gyerekemet, 9 hónapos, de már rettegek amikor meg kell etetnem. Maszatol, dobál, hol eszik hol nem. Nem tudom eltatlálni mikor éhes igazán, ha csak kicsit éhes akkor botrányos amit művel az étellel.

Néha egyszerűen feladom, és készítek neki tápszert, mert nincs erőm és főleg idegzetem az evéssel vacakolni. Más is van ezzel így, vagy csak én? Valamit rosszul csinálok?

Legjobb válasz: Megvan a rendszeres ideje az étkezéseknek? De egyébként ez tényleg ilyen, így tanul meg enni. És elõfordul, hogy nem éhes az adott pillanatban vagy nem arra éhes, amit én elképzeltem..hiába pepecseltem a hamival akár órákat.. van ilyen :) Ha szépen eszik, mindig megdícsérem. És van a konyhában egy csokimiku, egy idõmérõ cica és egy bohócos kávésdoboz..õk mindig figyelik, milyen szépen eszik. Õ is figyeli õket, hogy figyelik e. :)

Megvan a rendszeres ideje az étkezéseknek? De egyébként ez tényleg ilyen, így tanul meg enni. És elõfordul, hogy nem éhes az adott pillanatban vagy nem arra éhes, amit én elképzeltem..hiába pepecseltem a hamival akár órákat.. van ilyen :) Ha szépen eszik, mindig megdícsérem. És van a konyhában egy csokimiku, egy idõmérõ cica és egy bohócos kávésdoboz..õk mindig figyelik, milyen szépen eszik. Õ is figyeli õket, hogy figyelik e. :)
Én is sokat szenvedtem a kisasszonnyal!Kapkodta a fejét, nem akart enni, kiverte a kanalat a kezembõl...stb.Aztán vettem olyan kis etetõ tányért, aminek az alján kis állatkák vannak.Aztán amikor jött az etetés, és megette az ételt akkor szépen megmutattam neki õket, ami nagyon tetszett neki, de ez csak akkor volt, amikor megevett mindent!Nem tudom ez segített-e, de ezek után jobb volt a dolog.Mindig várta már, hogy hol vannak! :) Egyébként ha játékosan etetem nálam az is bejön, vagy énekelek!Ja és most már 15 hónapos, és egy valóságos zaba gép!! :D
Csak egy dolgot: türelmetlen vagy. :) Ami persze érthetõ, de tudni kell, hogy szinte minden kisgyerek ezt csinálja. Sajnos.
elõzõ vagyok :) szerencsémre olyan szerencsés vagyok, hogy az én babám akkor sem hisztis, nem sír ha éhes...ennek ellenére lehet hogy éhes marad...de a következõ evésnél szépen eszik, mert tudja ha nem eszik, éhen marad... lehet csúnyán hangzik, de nem úgy kell elképzelni hogy éheztetem a gyereket :)
A kérdező hozzászólása: Najó..de ha nem adsz tápszert nem marad éhes? Az enyém éhes marad, már próbáltam azt is, hogy nem adok neki, mert azt hittem azért csinálja, köpködi ki az étel, mert tudja, hogy ugyis kap valamit enni, de ha nem adok neki akkor meg sír, meg nyugtalan, szóval éhes marad szegény:/
az én fiam 8 hónapos, és állandóan a szájában matat evés közben, engem ezzel akaszt ki nagyon, aztán a fújkodás, köpködés... én nem adok neki tápot, a lehetõ legtöbbet megpróbálom "beletömni", aztán nem kap többet :) és álltalában csak ebédnél köpköd, forog, fújkod...
A kérdező hozzászólása: Igen...olyan mint egy hullámvasút. Csak az enyém soha nem áll meg, ugyanis én nem nagyon tudok becsempészni neki kaját, mert kiköpi. Tehát ott ülök mellette, próbálom etetni, közben a tálcáján ott vannak a kis darabkák, hogy eszegessen. Amint én berakom a szájába többnyire kiköpi, ma pl. evett 1 órán keresztül, oké, én addig ott felügyelek, eszem vele én is. De az nem mennyiség amit õ megeszik ezzel a technikával, azaz max 1 óra múlva megint éhes lesz, és olyankor hogy az ne evésbõl álljon az egész napunk, fogom magam és csinálok tápszert neki. Most is így volt, délelõtt. Eszegetett, aztán elkezdte kiköpdösni, én kivettem a székbõl, játszot 1 óra múlva viszont üvölt, nyûgös, éhes. Akkor már nincs türelmem vissza rakni a székbe és megin elkezdeni a játszmázást, ezért jön a tápszer:/ Türelmetlen lennék...hát lehet, de ki ne lenne az?
:) Én is voltam így. Mit mondjak, idõvel javulni fog a helyzet. Aztán rosszabbodni, mikor már egyedül akar enni, és segítséget nem fogad el. :D De ilyen a gyereknevelés, mindig van valami "izgalmas". :) Hagyjad maszatolni, ne stresszelj rajta, fogja a kezébe, nyomja szét, addig te két kanálnyit becsempészel. Aztán kiteszel kicsit a tálcára, maszatolja szét, akkor megint két kanállal becsempészel. :)
A kérdező hozzászólása: Ó, hát arról nem is beszélve, hogy MINDENE csupa maszat, mert õ sem tûri az elõkét magát. Még azt is letépi ami olyan, hogy bele kell bújtatnom, addig addig nyúzza magán amíg le nem jön, vagy ha mégsem jön le, akkor addig ordít tépi magát amíg le nem veszem. Én is csináltam azt, hogy ott ül mellette a kedvenc állatkája és figyeli, hogy eszik, de nem nagyon érintette mélyen, konkrétan nem érdekli. Én nem nagyon szeretnék neki bohóckodni kaja közben, mert sajnos az anyósom csinálta egy idõben amikor náluk volt, és annyira megszokta, hogy még az esti tápszernél is bohóckodni kellett neki. Õ ugyanis a férjemet így etette 7! éves koráig...hát én ezt nem szeretném. Valahogy ez nem fér bele az én normámba.
Átérzem... Mi is szenvedünk az evéssel. Bár be an állva, hogy 3-4 óránként eszik, de rémálom, amit mûvel. Elõkét nem tûri meg a nyakában, így minden evés után maszatos lesz mindene. Nem ül le szépen enni. Forgolódik jobbra-balra, csapkod, nem hajlandó enni, pedig éhes. Nálunk az jött be, hogy elterelem a figyelmét valami játékkal. Olyankor szépen eszik, csak lassan fogynak az ötletek. Most az a legújabb, hogy mûanyag üvegre tekergeti a kupakot, így szépen eszik, amíg ezzel el van foglalva, de mindig ki kell valami újat találni neki. 10 hónapos. Kenyeret nem nagyon eszi, 3 falat után kiköpi, akkor is ha éhes, mert egyszerûen nem szereti.
A kérdező hozzászólása: Fogzás óta nem tartja a 3 óránkénti evést, így igény szerint kap enni, mégis van amikor átvág, mert éhes, de amint leteszem a székébe 4-5 falat után már köpködi ki, vagy fújja ki az ételt. Pl sokszor csinálja azt, hogy megrágja a sajtot, vagy a kenyeret, és amikor összerágta kiköpi, nem nyeli le.
A kérdező hozzászólása: Én értem, hogyan kell elképzelni:-)) Persze, hogy nem éhezteted. De ezt az én gyerekemmel nem lehet megcsinálni. Pl most megint feladtam, nem evett csak reggel 6-kor, közben aludt, nem rég ébred, nem tettem direkt be az etetõszékbe, nehogy elrontsam az egészet, és nem is éhes én meg etetném. Kúszik mászik, nyíg, fetreng, mászik rá, sír...ez volt a sorrend. Éhes. Mondom neki, megyünk enni, hamham. Beteszem a székébe, hozom sebtiben a kajcsit, 1 kanál, oké, 2 kanál oké 3 kanál, kifújja-kiköpi, 4-5-6-9-10 kanál ugyanez. Gyorsan másik kaja mert BIZTOS nem ízlik neki. Másik kajával dettó, ugyanez, csak ott már ordít, toporzékol. Ne éhes, gondolom én. Na de reggel 6-tól képtelenség, hogy ne legyen éhes. Kiveszem, leteszem, elterelem a figyelmét, nem sír, elkezd játszani. Én nézem, tényleg nem volt éhes?? 3 másodperc múlva ordít, sír, vergõdik. Én pánikban, most mit csináljak??? Tápszer. És ebbõl 210 grammotbenyomott. Tehát éhes volt!

SOS! Nemrég szült a törpenyuszim, de nem akarja etetni a piciket! Mivel tudnám őket mesterségesen etetni?

Legjobb válasz: http://www.torpenyul.hu/content/vemhess%C3%A9g-%C3%A1lvemhes.. Ide tedd fel a kérdésed! Itt tapasztalt nyulasok fognak válaszolni neked.

http://www.torpenyul.hu/content/vemhess%C3%A9g-%C3%A1lvemhes.. Ide tedd fel a kérdésed! Itt tapasztalt nyulasok fognak válaszolni neked.
Ha az anya törõdik velük, akkor hagyd tenni a dolgát, pláne ha már ettek is a kicsik. A kisnyuszikat meg annyira nem kell melegíteni, pláne ilyen jó idõben a puha meleg fészekben. Nyugalom. Máskor meg elõbb tájékozódj, és utána ellesd a nyuladat, és akkor nem leszel egy merõ stressz a teljesen normális dolgok miatt.
A kérdező hozzászólása: hát nem tudom hogy van e min aggódnom, remélem túlélik a kicsik.az anyának napközben nem kéne benn lennie melegíteni a kicsiket??
Megint én vagyok.Most, hogy jobban átolvasom az oldal, rájövök, hogy nincs is min aggódj, minden a legnagyobb rendben van.Ajánlom az oldalam, a nyulak tenyésztése részt: margitka.ewk.hu
A kérdező hozzászólása: hát igen, a nyuszik elég érdekesek.remélem azért megamaradnak..jelenleg 5 apróság van, 2 sajna halva született, megfulladt a szülõcsatornában.oda tettem a piciket az anyjuk hasára, és akkor ott ettek kicsit:) de szegény anyát se akarom mindig terrorizálni h. ölbe veszem és akkor odateszem a kicsiket..köszi a válaszokat, várom mégha esetleg valakinek van tapasztalata
Biztos vagy benne, hogy nem eteti õket?A nyulak naponta csak egyszer, mindössze 3 percig szoptatnak.Különben az elsõ ellésnél általában tudatlanságból nem mindig törõdnek megfelelõen a kicsikkel.Sokszor megfelezõdnek a kicsik, mire rájön a nyúl, hogy is kell vigyázni a kicsikre.Ha mindenképp megakarod menteni a kicsiket állatorvosnál próbálkozz, ott megkaphatsz mindenféle dolgot, ami kell, de az anyjuk lenne a legmegfelelõbb.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, regisztráltam épp.hát nem az hogy nem foglalkozik velük, de etetni nem láttam hogy etetné õket...az anya nyalogatja õket néha, meg szaglássza elvileg azt hallottam h. cicatejjel lehet õket etetni
Elsõ vagyok. Az egyik barátnõmnél az anya nyuszi 2 héttel az ellés után halt meg, szóval lényegében a barátnõm nevelt fel 8 kisnyulat. Kétóránként volt etetés fecskendõvel. Azt hiszem macskatápszert használt de nem vagyok benne biztos, ezért írtam, h a törpenyúl fórumon kérdezd meg.
Kérdzd meg a tenyésztõt, akitõl a nyulat vetted! Ha olyanod nincs, akkor is keress fel egyet, vagy hívj fel egy-két állatorvost. Amúgy szerintem az újszülött nyulaknak nem sok esélyük van, ha az anyjuk nem törõdik velük...
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó, köszönöm a válaszod.Nem elsõ nyuszik, de eddig mindegyik evett, és ott volt velük az anyjuk is, ezért nem értettem hogy most mi van ennél az alomnál.A foglalkozás meg annyiban merül ki, hogy ha odateszem megnyalja.amúgy meg tapos a fejükön(ez mondjuk a többinél is volt, nem túl utódbarátok, ha jól tudom az anyanyuszik nem azért ettik a kicsiket, mert feszül a mellbimbójuk, hanem egyszer úgy gondolják, és bemennek megetetni, majd ugyan olyan taposó mozdulattal kiugranak...meg mondjuk a kicsik elkezdik túrni magukat kifelé ugye a fészekbõl, mikor kaja idõ van.)szóval nem csak úgy ellettem, elég gondosan neveltem eddig az összeset.csak ez váratlanul ért, mert nem volt ilyen és enni is csak azért esznek a kicsik, mert megfogom az anyjukat, ölbe veszem, a kicsiket meg egyenként cicire teszem.

Mit csináljak? A kiscicámat nem akarja etetni az anyja

Kb 1 hete megfialt a macskám és most megtaláltam a kiscicáját,de nem akarja etetni.Hogy etessem meg?Próbáltam már fecskend?b?l etetni de úgy nem ment.Egy másik macskámnak is most vannak kiscicái szóval most odatettem hozzá h szoptassa.A macska befogatna mosdatja meg minden de a kiscica nem akar szopni....Mit csináljak?Mivel etethetném meg?

Legjobb válasz: Vízzel hígított, langyos kecsketejet adhatsz neki, vagy speciális tápszert, amit állateledel boltokban vagy állatpatikában be tudsz szerezni. Fecskendõvel, vagy direkt erre a célra gyártott kisállat cumival etetheted. Ha nem akar enni, elfordul, akkor is erõltesd egy kicsit. Nyisd szét a száját óvatosan, tedd bele a cumit. Lehet, hogy még nem tudja, mi is az. Fontos, hogy levegõt ne nyeljen, így a cumiban mindig legyen tejecske. Fektesd az öledbe, tegyél alá egy törölközõt, mert szétpancsolhatja a tejet, ha rákap. Kb. 30-45°os szögben tartsd a cumisüveget. Mint mondtam , erõltesd neki az evést, mert muszáj neki. Az anyukája viszont mióta nem eteti? Mert egy hét alatt biztos kapott valamennyi táplálékot, hiszen nem maradt volna életben idáig. Egyedül van, nincsenek testvérei? Biztos, hogy nem szopizik az anyukájánál? Nem lehet, hogy csak nem látod?

Vízzel hígított, langyos kecsketejet adhatsz neki, vagy speciális tápszert, amit állateledel boltokban vagy állatpatikában be tudsz szerezni. Fecskendõvel, vagy direkt erre a célra gyártott kisállat cumival etetheted. Ha nem akar enni, elfordul, akkor is erõltesd egy kicsit. Nyisd szét a száját óvatosan, tedd bele a cumit. Lehet, hogy még nem tudja, mi is az. Fontos, hogy levegõt ne nyeljen, így a cumiban mindig legyen tejecske. Fektesd az öledbe, tegyél alá egy törölközõt, mert szétpancsolhatja a tejet, ha rákap. Kb. 30-45°os szögben tartsd a cumisüveget. Mint mondtam , erõltesd neki az evést, mert muszáj neki. Az anyukája viszont mióta nem eteti? Mert egy hét alatt biztos kapott valamennyi táplálékot, hiszen nem maradt volna életben idáig. Egyedül van, nincsenek testvérei? Biztos, hogy nem szopizik az anyukájánál? Nem lehet, hogy csak nem látod?
A legegyszerübb ha többször odateszed a másik anyamacska cicijéhez, elõbb-utóbb szopni fog. Lehet, hogy az anyja is etette, máskülönben már elpusztult volna. A fecskendõ jó ötlet, viszont nagyon nagy energia egy kiscicát két-három óránként fecskendõvel etetni. Ráadásul ha ezzel próbálkozol, akkor vegyél az állateledelesnél cicának való tápszert, és azzal etesd.
Jut eszembe, az is lehet, hogy életképtelen. Egyszer megpróbáltam felnevelni egy kiskutyát. Hatan voltak testvérek, utcáról befogadott vemhes kutyamama kölykei. Öt kiskutya kitûnõ egészségnek örvendett, a hatodik viszont nagyon kicsi volt, és gyenge. Etettük két hétig, mert egyszerûen nem szopott, és a testvérei is mindig ellökték. Természetesen volt olyan, hogy elvettük a nagyokat, vagy csak egyet hagytunk mellette, hogy legyen esélye neki is szopizni, de nem szopizott. Annyira pici volt, hogy infúziót sem kaphatott volna, mert nagyon vékony volt a vénája, nem volt olyan vékony tû. Etettük kecsketejjel és tápszerrel, de két hét után - miután az anyja is ellökte magától - sajnos elpusztult. :( Nagyon sajnáltam, részben bûnösnek éreztem magam, amiért nem tudtam megmenteni, de az állatorvos megnyugtatott egy kicsit, hogy nem az én hibám, mert minimális esélye volt az életre. Gyenge volt, bizonyára valamilyen belsõ szerve sem volt egészséges. Azt akarom ezzel mondani tehát, hogy elõfordul, hogy betegen születik, és ez okozza a problémát, hogy nem eszik, és az anyja nem szoptatja, mivel õ is életképtelennek tartja, és az állatok legtöbbje kilöki az alomból az ilyen kölyköket. Írj majd, hogy hogy alakul! :)
A kérdező hozzászólása: 2-3 napja megtaláltam a testvéreit is de szegények már nem éltek.Ezt a cicát ma találtam és folyton nyávog szóval éhes.Oda is vittem az anyjához, elõszór mosdatta de mikor szopni akart akkor elszaladt.Próbáltam többször de folyton elszaladt.Most a másik macska törõdik vele de nem akar szopni :(
A kérdező hozzászólása: A tejet mennyi vízzel hígítsam fel?Ma már nem tudok tápszert venni
Ne adj neki tehéntejet (bolti, dobozos tejet) csak kecsketejet! 1:2-es arányban hígítsd fel. Ha odateszed az anyukájához, akkor simogasd az anya cicát, hogy maradjon ott. Mindenképp etesd meg, mert nem "csak" éhen hal, hanem elõtte ki is szárad szegény.
ha fecskendõbõl nyomtál egy picit a szájába akkor mit csinált? mi régen azt csináltuk hogy a fecskendõ végét beleraktuk a szájába, nyomtunk bele egy picit. fontos hogy egyszerre ne sokat nehogy félre nyeljen. nem nagyon tetszett nekik a dolog, de hát másképp éhen haltak volna. lefetyelni meg 1 hetesen még nemigazán tudnak.


Most ellik a kiskutyám, 2 gyönyörű baba van már, de a Lili nem akarja etetni őket. Rá tettem a kicsiket a cicijére de akkor az anyuka felugrik és forogni kezd, megy körbe. Tudnátok tanácsolni valamit? Sürgős

Legjobb válasz: Elõfordúl hogy csak akkor kezd szoptatni ha minden kölyök megvan. Macskákat tenyésztettem és a nõstényem csak akkor szoptatott amikor az utolsó is kinn volt. De szerintem hívj fel egy állatorvost, és kérdezd meg. Szülés után egyébként is ajánlatos megnézetni a dolival, az anyát is meg a kölyköket is. Mondjuk az sem ártot volna ha elõtte beszélsz orvossal.

Elõfordúl hogy csak akkor kezd szoptatni ha minden kölyök megvan. Macskákat tenyésztettem és a nõstényem csak akkor szoptatott amikor az utolsó is kinn volt. De szerintem hívj fel egy állatorvost, és kérdezd meg. Szülés után egyébként is ajánlatos megnézetni a dolival, az anyát is meg a kölyköket is. Mondjuk az sem ártot volna ha elõtte beszélsz orvossal.
hagy békén, és csak figyeld, hogy mit csinál. Nyalogatja õket?
Remélem ott az állatorvos...
az a te gondod, hogy hagytad befedezni a szukádat! ha figyeltél volna akkor nem lettek volna kölykök.. Te jó tudatlan vagy! 6 hetes korukban meg kell , hogy kapják az elsõ oltást 6 kiskutyára az szép összeg lesz fejenként 4-5 ezer ft, plussz a chip 6 kiskutyára megint 3500-5 ezer attól függ hol csinálod.. anyagilag szarul állsz, de kell neked a szukát befedezni gratulálok!
törzskönyves a kutyád? ha nem, akkor miért kínzod? nins elég kutya a menhelyen -.- tanácsom, hívj fel egy állatorvost majd amikor a kicsiket ingyen oda adjátok vkinek 8 hetes korukban 1-2 oltással akkor ivartalanísd a kutyádat!
19:04-es vagyok az lemaradt, hogy 6 heted van kb 50 ezer ft elõteremtésésre amibõl a kiskutyák oltásást és chipelését illetve jó minõségû puppy táp szükséges.. máskor kicsit elgondolkodsz, hogy nem agyon kéne szaporítani a kutyádat! egyet árulj minek kellettek kiskutyák? pénz miatt? vagy csak véletlen? babázni akartál?
Gratulálok, kedves kérdezõ, csatlakoztál a mocskos szaporítók széles csoportjához. Csak megkérdezhetem, mégis miért utálod ennyire a kutyádat? Miért is akarod ennyire tönkre tenni? Csak szórakozásból? Hát, tõled is egy életre eltiltanám minden állat tartását! Inkább ivartalaníttattad volna a kutyádat! Ha valóban szeretnéd, nem elletnéd szerencsétlent! Csak azt remélem, legalább elmúlt már 2 éves a szuka, tudod hogyan kell a kölykökkel foglalkozni, meg adsz nekik mindent, oltásokat, féregtelenítést, chipet, normális tápot. Mivel gondolom keverékek, remélem nem fogsz értük pénzt kérni és fel vagy készülve arra, hogy az elkövetkezõ 10-15 évben nyomon kövesd a sorsukat, ha gond lesz, vállald értük a felelõsséget, ha kell, magadhoz vedd õket.
Hagy békén õket, és ne fogdosd a kicsiket.
Mi a fenéért nem lehet normális választ adni, ahelyett, hogy egybõl jönnek az emberek azzal, hogy felelõtlen, mocskos szaporító, sz.rházi, bunkó és egyéb dolgok?! Senkinek semmi köze hozzá, tenni nem tud senki ez ellen, ha így alakult, csak a gazdája a kutyának.Az hogy itt elkezdtek anonim pattogni még a helyzet nem fog javulni, mindig is lesznek ilyen balesetek vagy véletlen vagy direkt, inkább segíteni próbáljatok. Leszögezem nem vagyok szaporító, a kutyám ivartalanítva lesz az elsõ tüzelés után.Szimplán unalmas, hogy ennyi bunkó jelenik meg egybõl Kérdezõ, volt kint a doki?Beadta neki az injekciót, ami a méh összehúzódást segíti elõ?
Akkor lennél felelõsség teljes, ha ivartalaníttattad volna azt a szerencsétlen kutyádat a párzás után! Persze, hogy te tehetsz az alom meglétérõl, senki más! Akartad ezt az almot, ahogy azt is akartad, hogy a kutyád szenvedjen, hogy a vemhesség, ellés, utód gondozás miatt akár 2-3 évvel rövidebb legyen az élete, hogy egy rakat keverék szülessen, hogy még több kölyök kerüljön menhelyre, utcára, láncra. Ha nem akartad volna, lett volna teljes 2 hónapod ivartalaníttatni azt a szegény Lilit! De inkább keresnél neki egy nálad jobb gazdát, aki nem elleti, aki tud is rá vigyázni, aki megfelelõen törõdne vele és aki az õ érdekeit tartja szem elõtt! Gratulálok, hogy találtál munkát, de remélem arra felkészültél, hogy az elkövetkezõ 4-6 hétben nem dolgozhatsz és nincs semmi szórakozás! A kölykök mellett a helyed, hogy figyelj rájuk. De hát ezt akartad, nem? Hát kölyköket akartál, most megkaptad. Csak sajnálom, hogy a hozzád hasonlóak egyáltalán tarthatnak állatot...
A kérdező hozzászólása: Na szóval most már 6-n vannak és egészségesek. Az elõbbihez még hozzá fûzném, hogy imádjuk a Lilit és a babáit is fogjuk.
A kérdező hozzászólása: Nyalogatja õket és foglalkozik velük. Most már 5 baba van. Aranyosak és nagyon életre valóak, esznek is már és úgy tûnik jó anyuka a Lili. A végére csak annyit, hogy aki segíteni szeretett volna annak köszönjük, azoknak akiknek csak a nagy pofájuk van és elõítéleteik vannak olyan valakirõl akirõl nem tudják ki és miért került abba a helyzetbe, hogy itt kell tanácsot kérjen és nem állatorvosnál. Annyit így a végére, hogy sikerült takarításból annyi pénzt össze kaparnom, hogy holnap el tudom vinni a Lilit állatorvoshoz. Úgy, hogy nem felelõtlen vagyok, hanem egy 2 oklevéllel rendelkezõ közgazdász aki 3 hónapja most 1 hete talált állást. Azok akik csak pofáznak remélem soha nem kerülnek ilyen helyzetbe.
A kérdező hozzászólása: Igen persze. M9st már minden rendben van. Végre valaki aki normálisan áll a dolgokhoz. Egyébként nem értem, hogy az ilyen nagypofájú, szemét embereknek miért engedik, hogy itt legyenek még ezen az oldalon. Egy kérdés a nagypofájúhoz. Mindenki ki vesz közel 2 hónap szabadságot akinek ellik a kutyája??????, vagy el megy táppénzre vagy gyereknevelésire?????? Ugye nem gondolod komolyan??? Hülyét csinálsz magadból!!!!!! ez még nem tûnt föl? Mindenkinek ugyan azt írod. Már kértelek egyszer, most ismételten arra kérlek, hogy többet ne írj a kérdéseimre!!!!!! Mi
Ne törõdj vele, majd fog enni ne erõltesd. Most biztosan fáj az ínye.
Miért aggódsz? Ez normális, minden visszaáll, ha kibújik a fogacska.
Mi is fogzunk, nem akar enni semmit, tejet joghurtot sem, múlt héten végig csak hasábburgonyát evett kechuppal, vagy virslit, mekus sajtburgert, ez volt felváltva reggeli ebéd vacsora! Engem is nagyon zavart hogy mem eszik, de ha ezeket megeszi nem bánom csak egyen valamit! Most kibújt 2 szemfoga, megint eszik szépen! Majd vissza áll neked is fiad, addig meg mindeggy mit csak egyen!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat

Van itt olyan lány, aki a 20-as évei elején jár és még szűz? ( Csak kíváncsi vagyok, nem akarok trollokat etetni! )

Aki igen az írjon nekem egy privát üzenetet! Előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Minek az neked?

Minek az neked?
A kérdező hozzászólása: Csak érdekel....semmi több!:)
privátot biztos nem fog neked semelyik sem írni
A kérdező hozzászólása: Akkor írjon itt:)
Miért nem mész bordélyházba, ott tuti minden csaj még szûz.
21
Szûz vagyok, és lány, 19 éves. De biztos hogy nem írok privát üzenetet :P

4, 5 hós babám sokszor felébred éjjel, 5* tápszert, 3kap gyümi+zöldség pürét, 1* tejpép a védőnő szerint éhes és azért ébred meg, én nem nagyon szeretném etetni éjjel nem akarom hogy később súlyproblémái legyenek, mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Igen azt mondják akkor ébrednek fel éjszaka ha éhesek. Mennyit eszik egy nap? Lehet meg kéne emelned az egyszeri adagját vagy ha mást nem is de a vacsiját igen!

Igen azt mondják akkor ébrednek fel éjszaka ha éhesek. Mennyit eszik egy nap? Lehet meg kéne emelned az egyszeri adagját vagy ha mást nem is de a vacsiját igen!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ! hát összeségében napközben 4*tápszert 180ml-t (mondjuk ezt nem szokta megenni csak reggel 5kor és 9kor) a gyümiés zöldpûré kb.1/2 bébis üveggel, de én fõzõm neki, este pedig fürcsi után 160ml tejpép de nem mindíg eszi meg és még utánna 120-140 tápszert.
Elsö vagyok. És inni kap vmi folyadékot? Mert a hozzátáplálás megkezdésétöl adni kell nekik pluszban is folyadékot. Igy, h leirtad, h mennyiket eszik nem tünik kevésnek nekem, bár ha jól emlékszem akkor a sulyát kell szorozni 150el, a kg-mal. Ja, meg ha esetleg nem adnál neki folyadékot, akkor az is lehet, h éjszaka szomjas. De ha te ugy látod, h éjszaka nem éhes és nem azért kel fel, akár a foga is jöhet és lehet, h csak azért ébred fel, mert fáj neki az inyecskéje! És egyébként jól teszed azt, h nem akarsz éjszaka adni neki enni, mert ha egyszer kap, akkor utána rákap a dologra, és mindig fel fog kelni.Én sem adnék a helyedben!
Én valószínûnek tartom, hogy a foga miatt kell fel éjjelente. Nálunk is ez a helyzet sokszor örülök, ha egy huzamban alszik 6 órát.

Cinege fiókát találatam! Mivel lehet etetni és hogyan mert nem nagyon akarja kinyitni a száját csak csipog?

A tollai már kinőttek de a felyén van néhány kis pihe . Főtt tojással,sonkával,kukoricával próbáltam etetni de nem nyitja ki a száját amikor etetem. Oldalra a csőre szélére rakom a kaját és néha csipogás közben eszik belőle.

Legjobb válasz: Próbáld ki a párizsit, vagy ha van kert akkor egy kis gilisztát kiásni, vagy csere bogár lárvát...

Próbáld ki a párizsit, vagy ha van kert akkor egy kis gilisztát kiásni, vagy csere bogár lárvát...
A kérdező hozzászólása: Az a baj , hogy nyaralok és nincs nagyon idõm arra hogy etessem azon gondolkozom , hogy kirakom szefénykét valahol
A kérdező hozzászólása: madármentõket hívtam de nem foglalkoztak vele :(
Ha tudod hol a fészek, rakd vissza. Próbálj neki kis hernyót, pókot adni. Ha nem megy nézd meg az mme.hu-t hátha találsz vmit rákeresés után
Keményre fõtt tojás sárgája, kis vizzel keverve, a csõrét két oldalt óvatosan megnyomod és csipesszel kinálod. Néhány próbálkozás után sikerülni fog.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Szerencsére már befogadta az egyik ismerõsöm és azt mondja nála eszik :)

Gabonasikló! Tudom természetes körülmények között egeret eszik, de az igaz h szobahömérsékletü, pl csirkével is lehet etetni, ha nem akarok neki egeret adni? Persze a húsboltban megvett csirkéről van szó!

Legjobb válasz: A gabonasiló nem eszik egeret! Búzát, kukoricát, egyéb gabonaféléket tartanak benne! http://www.lsportal.hu/e107_images/newspost_images/silokompl..

A gabonasiló nem eszik egeret! Búzát, kukoricát, egyéb gabonaféléket tartanak benne! http://www.lsportal.hu/e107_images/newspost_images/silokompl..
Gabonasiklót akarsz csirkehússal etetni egér helyett. Ki kell próbálni, mert nem mindegyik rabol rá a döglött húsra, csak az élõre. Ha csirkehússal akarod etetni, próbáld meg mozgatni elõtte, hátha rákap. Amúgy meg tényleg javítani kéne az írásképeden, és fõleg a helyesírásodon, meg a mondatok szerkezetén. Vagy csak simán hibás a billentyûzeted.
a csirkét max egyszer-egyszer lehet adni neki, hosszú távon szüksége van a rágcsálókra tápláléknak, különben nem kapja meg a létfenntartásához szükséges tápanyagokat. ha nincs szíved egeret etetni, akkor ne vegyél kígyót.
Speciális, felszereltebb állatkereskedésben lehet kapni kimondottan nekik való kaját, ami nem élõ egér. Fel kell melegíteni, és adhatod neki. Pl. hal, csirke, marha, csontzúzalék van benne.
Utolsó! Lehet kígyóknak ilyen kaját kapni?Ismerõsöm aki kipróbálta csirkehúst nem jött be pedig elötte egérrel meg is "dörzsölte", hogy egér szagú legyen, de semmi..Én nem kisérletezgetek az enyéimmel, nekem és nekik is tökéletesen megfelel az egér:) Amúgy természetes környezetbe nem csak egeret eszik, pl kisebb madarakat is elfognak de azt nem ajánlatos mert sok betegséget összeszednek belõlük! Amúgy abba egyetértek, ha nincs szived egeret adni neki, minek kígyó?

Macskám vasárnap fialt és sajnos 2 kiscicát agyonnyomott majd a tetemeket eltüntette. A megmaradt cicakölyköt nem nagyon akarja etetni. Segithetek neki úgy hogy ráteszem a cicamama cicijére?

Legjobb válasz: Jaj szegénykék.Nekem is van egy kislány cicám,akinek sajnos sosem jön össze a kiscica,vagyis még csak 1-szer volt 1 kicsikéje.:/ Egyet értek az elõzõ válaszolóval.:) Remélem fognak boldogulni.

Jaj szegénykék.Nekem is van egy kislány cicám, akinek sajnos sosem jön össze a kiscica, vagyis még csak 1-szer volt 1 kicsikéje.:/ Egyet értek az elõzõ válaszolóval.:) Remélem fognak boldogulni.
Nekem is volt ilyen cicám, aki kb 2-3 ellés után egyszerûen agyonnyomta vagy éheztette a kölykeit. Mikor el akartuk vinni ivartalanítani, nem tudtuk megfogni (kertben él). Most fog.gátlót kap.
Miért biztos hogy agyonnyomta, lehet igy születtek, bajuk volt, ki tudja. Ne fogdost meg a kiscicákat, hagyd õket magukra. Megsimizted már õket?
A kérdező hozzászólása: nem simogattam a kiscicát! De sajnos azóta már az is elpusztult amelyiket nem akarta etetni de már el is vitte a tetemet. Mondjuk még elsõ kicsinaei voltak remélem a következõ cicák megmaradnak
Megtudhatom hany eves a cicad?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom hány éves mert csak találtuk az utcán szegényke nagyon sovány volt és ahaza hoztuk


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!