Találatok a következő kifejezésre: Nem akarom de akkor mit tegyek (133 db)

Ha motorozni szeretnék, de jogsit nem akarom lerakni akkor mit tegyek?

Nagyon szeretnék motorozni, de a jogosítványt már nem raknám le most, hanem 2 év múlva kocsira és akkor ugyanúgy tudok majd kismotort vezetni! Mit javasoltok mit tegyek?

Legjobb válasz: Kimégy a cross pályára nyomulni.

Kimégy a cross pályára nyomulni.
A kérdező hozzászólása: Végül is ez jó megoldás lehet!!!!:D köszönöm
Ha hivatalos akarsz lenni akkor közforgalomtól elzárt terület. Ott csapathatod ahogy akarod :)
A kérdező hozzászólása: Köszi:D
De elõször is vegyél egy motort :D
A kérdező hozzászólása: Gondoltam:D

Nem akarom elveszíteni de akkor mit tegyek?

Több mint fél éve együtt vagyok a barátommal és imádom..és mindketten tudjuk h megtaláltuk azt az embert a másikban akire örökké vágytunk.Tehát biztosan 1mással akarjuk leélni az életünket.A probléma a következ?: Nem ?szinte velem pedig én mindent elmondok neki,ezenkívül néha érzem úgy h én kiadom a lelkem mindenr?l lemondok érte de ez viszafelé nincs mindíg így..Õ is sokat megtesz de nem annyit mint én..És Anyukámék is szeretik ?t ,csak anya mondta h ne szeressem ennyire mert koppanni fogok, és ?szintén félek h ez bekövetkezik..2hete volt egy furcsa álmom h szétmegyünk és azóta vmi megváltozott bennem.Imádom ,de ott van az h mi van ha mégis.Hogy tudnánk újra visszazökkenni? Mert tnap kivolt bukva ? is és ha ez nem változik 100% a szakítás hamarosan...Mit tegyek?Tartsunk 1 kis szünetet?

Legjobb válasz: Az naon jó, hogy ugy vagytok egymással, hogy mindenketten egymásal akartok lenni örökkre,mi is így vagyunk egymással:) Az kicsit baj, hogy nem naon õszinte ár a apsiknál az így van néha, akko te is tegyél ugy mint õ h nem mindig vagy õszinte és akko õ is ráfog kérdezni h " mi van veled h nem vagy õszinte?" és akkor majd te is eltudod neki mondani h ugyan ez van fordítva és te is létod h nem esik jol neki, és akkor befogja látni a dolgot és tenni fog annak érdekbe, hogy ne szakadjatok szét:) Az álom az nem igaz, én is álmodtam a kapcsolat elején és valamelyik nap is, és 1szer õ is álmoddot egy ilyet, de NE foglakoz az ilyenel, álom az álom marad, ez meg a valoság drága:)és egy álom miatt ne legyél fura se vele, se senki mással:) És anyudra ne hallgas:D ugy szeretel te valakit, hogy te érzed:) És nem kell tartani szünetet, de ha a pasi akar, akko lehet h meg kell õszintén ebszélni nagyon a dolgot és akko minden jó lesz:) Nagyon szurkolok neked:)

Az naon jó, hogy ugy vagytok egymással, hogy mindenketten egymásal akartok lenni örökkre, mi is így vagyunk egymással:) Az kicsit baj, hogy nem naon õszinte ár a apsiknál az így van néha, akko te is tegyél ugy mint õ h nem mindig vagy õszinte és akko õ is ráfog kérdezni h " mi van veled h nem vagy õszinte?" és akkor majd te is eltudod neki mondani h ugyan ez van fordítva és te is létod h nem esik jol neki, és akkor befogja látni a dolgot és tenni fog annak érdekbe, hogy ne szakadjatok szét:) Az álom az nem igaz, én is álmodtam a kapcsolat elején és valamelyik nap is, és 1szer õ is álmoddot egy ilyet, de NE foglakoz az ilyenel, álom az álom marad, ez meg a valoság drága:) és egy álom miatt ne legyél fura se vele, se senki mással:) És anyudra ne hallgas:D ugy szeretel te valakit, hogy te érzed:) És nem kell tartani szünetet, de ha a pasi akar, akko lehet h meg kell õszintén ebszélni nagyon a dolgot és akko minden jó lesz:) Nagyon szurkolok neked:)
Sszia, nos átérzem a helyzeted, nekem is volt egy ilyen kapcsolatom, mikor azt hittem, hogy õ életem párja, és megtaláltam a lelkitársam. Nos, ez nem mindig van így. És hidd el, nem jó dolog koppanni, és leesni a földre! Inkább csak élvezd az életet (vele is akár), és légy boldog. Semmi több. Nem kell gondolkozni azon, hogy mi lesz késõbb... és hogy lesz. És elõre fogadni a jövõdre, amit senki se láthat biztosan. A megoldás a következõ: Ha nem õszinte veled, annak oka van. Nekem úgy tûnik az egész, ahogy leírtad, hogy sajnos, hiába nem akarjuk látni, a szeretet nem egyenlõ. Jobban szereted õt, mint õ téged. És ez nem vezet semmi jóhoz, ez egyikötõknek se jó, habár nem tudod ezt befolyásolni. Csak annyit tehetsz, hogy függetlenné teszed magad, vagyis nem attól függ az életed és a boldogságod, hogy Õ veled van-e! Nem lehet, hogy túl sokat vársz el tõle?... Amit õ nem tud teljesíteni? Ha ez a probléma õt is dühíti, akkor viszont már közösen tudtok segíteni magatokon. De csak akkor, ha mindketten akarjátok. Igen, talán egy kis szünet, lehet, hogy jót tenne, de az is benne van a latba, hogy esetleg rájöttök, mégse vagytok örök pár. Ha ne adj' Isten így történne, azt is pozitívan kell fogadni, mert ez a tiszta szeretet! Szóval nem egy könnyû ügy. A legfontosabb az, hogy tényleg ne tervezzétek be ennyire a dolgot, (vagy lehet, hogy csak Te tervezed?) mert így a legkönnyebb csalódni. Az is lehet egyébként, hogy õ ilyen ember. Nem szeret mindent az orrodra kötni, Te viszont ennek az ellenkezõje vagy, és így Te sem leszel boldog ha nem azt kapod, amit vársz. Tehát 1. vagy lemondasz errõl az álomról, hogy õ teljesen õszinte legyen , és elfogadod így a kapcsolatot vagy 2. azt fogadod el, hogy akkor ez így nem megy. A másik dolog az, hogy ha sok mindent megteszel érte, fontos hogy ne azért tedd, hogy utána viszonzást várj!! Ez miattad fontos. Nem miatta. Tudnod kell, hogy az adás maga a jó dolog, és nem az a lényeg, hogy kapsz-e érte vmit. Ezt tudatosítsd magadba. Az álmok pedig csak a félelmeidet tükrözik. És még valami, hallottál "A Titok" c. könyvrõl? Ez csakhogynem egy új vallást kezd teremteni, az alapja a vonzás törvénye, ami azon alapszik, hogy minden amire gondolsz, vonzza az ahhoz hasonló dolgokat. Nem szabad félned, és elõrevetítened a rossz jövõt, mert be fog következni! Sok szerencsét, és minden jót.
A kérdező hozzászólása: A párom szintén ugyanennyire imád, max. annyi a különbség köztünk h nekei nincs családja...Nem él a szüleivel, és nem csak én tervezek...Õ mondta h elakar venni ..Am. Csak annyi a baj h néha nem értem h miért olyan velem mintha nem lennék neki élete szerelme??Pedig õ maga mondta meg tudom h az vok..Köszi a válaszokat!!!!!
Szerintem a szunet tartas nem a legjobb dolog de ha nem tudod massal vissza zokkenteni a dolgokat akkor bekovetkezhet az is....

Kavartam azzal a fiuval aki tetszik, de nem akar rola beszelni. Mit tegyek?

Nagyon tetszett egy evfolyamtarsam es ezert kb. Egy hete az egyik buliban 'kavartunk'. En persze az utana kovetkezo napokban akartam vele errol beszelni, de mindig elterelte a temat. Most ez mit jelentsen? Meg nem dolgozta fel a tortenteket? Tetszhetek neki vagy csak szimplan nem akar semmit?

Legjobb válasz: 99%, hogy nem akar semmit.

99%, hogy nem akar semmit.

Egy hónapja költöztem el az öt éves kislányommal a férjemtől aki nem törődött velem, sem a kislánnyal. Megegyeztünk hogy kéthetente hétvégén nála alszik két napot, de a lányom minden alkalommal sír, hogy nem akar ott lenni. Mit tegyek?

Akkor megnyugtatom,és végül ott alszik,és ha telefonon beszélünk,meg amikor hazahozom azt mondja, hogy jól érezte magát, viszont,ha közeledik az újabb ott alvós hétvége, megint azt mondja,hogy nem akar menni... Tanácstalan vagyok nagyon...nem akarok rosszat a lányomnak,de mit tehetnék?

Legjobb válasz: Szerintem csak legyél türelmes. A gyerekek félnek minden új dologtól, de majd ha megszokja, hogy a férjednél sem olyan rossz, akkor már nem lesz gond. Én úgy gondolom, hogy ki fog alakulni ez a dolog idõvel, és akkor már sírás sem lesz.

Szerintem csak legyél türelmes. A gyerekek félnek minden új dologtól, de majd ha megszokja, hogy a férjednél sem olyan rossz, akkor már nem lesz gond. Én úgy gondolom, hogy ki fog alakulni ez a dolog idõvel, és akkor már sírás sem lesz.
szia szerintem ne eröltesd.Nem tudom milyen a kapcsolatod a férjeddel de ha tudod beszéld meg vele hogy te is elkiséred a lányod és ottmaradsz vele.Elöször csak rövid idöt aztán mindig többet és többet.hátha veled könnyeben megszokja majd.remélem sikerrel jártok.
Persze. Ha annak, a másik kapcsolatnak vége, miért ne lennétek boldogak?
A kérdező hozzászólása: köszönöm válaszodat de a legjobb barátnömnek nagyon teccik és még akkor is tehetlennek érzem magam:( !

Van egy rokonom aki egy kunyhóban él nem messze tőlünk. Én szivesen adnék neki kaját, de ő inkább a romákhoz jár enni. A faluban pedig azt beszélik, hogy én nem akarok neki segíteni. Mit tegyek?

Hogyan vegyem rá, hogy fogadja el a segítségem?

Legjobb válasz: Semmit. A segítséget nem szabad eröltetni. Te felkínáltad, õ visszautasított, ezzel vége. A pletykákkal nem szabad törõdni, a rossz nyelvek ellen harcolni felesleges. Esetleg néha napján ajánld fel neki a segítségedet újra, hátha meggondolta magát, de kb. csak egy évben egyszer. Én így csinálnám.

Semmit. A segítséget nem szabad eröltetni. Te felkínáltad, õ visszautasított, ezzel vége. A pletykákkal nem szabad törõdni, a rossz nyelvek ellen harcolni felesleges. Esetleg néha napján ajánld fel neki a segítségedet újra, hátha meggondolta magát, de kb. csak egy évben egyszer. Én így csinálnám.
Semmit. Ne beszéld rá, hogy fogadja el a segítségét, csak azért, mert te jókislény vagy jófiú akarsz lenni a FALU szemében. Nem veszed észre, hogy ez milyen mélyen megalázó? A faluban azt beszélnek, amit akarnak, sok a buta ember, aki öszehord tücsköt-bogarat unalmában és kéretlenül vájkál mások életében. Menj el, AJÁNLD FEL a segítségedet egyszer a rokonnak, és ha elutasítja, akkor azt vedd tudomásul. Az az õ döntése. Innentõl kezdve tessék csak emelt fõvel járni a faluban és mélyen tenni arra, hogy ki mit locsog a hátad mögött.
élvezi h nem tudnak tõle lopni mert már nincs semmije
Mi az amit a ciganyoknal megkap ?szeretik ot ugy ahogy van?jol fozneek kedvesek befogadoak? ezen gondolkodj el de komolyan
Amikor válaszút elé kerül, mindenki maga dönti el, hogy merre indul el. A rokonodnak ez a jó, erre van szüksége. Te megtetted, amit megtehetsz: felajánlottad a lehetõségeid szerinti segítségedet. A többi az õ magánügye.
A pletykák ellen nem tudsz mit tenni. Egyik ismerõsünknél is hasonló a helyzet. Az ismerõsünknek van munkája, családja, háza..stb. Az anyukája viszont hát.. problémás. Az utcán él, cigányokkal van, hozzájuk jár. Mindenki azt hiszi/hitte hogy nem foglalkozik az anyukájával. Sokáig én is. Aztán kiderült hogy az anyukája szellemileg nem teljesen ép, de beszámítható. Nem akar a lányánál maradni, õ elfogad minden segítséget de viszi a cigányokhoz. A lánya kezeli a nyugdíját, abból minden nap vesz neki kaját, cigit. De a nõ viszi is el. Befogadta már sokszor az az anyukáját, de egyszerûen megszökik tõle, és visz mindent ami mozdítható. Nem tud vele sokat kezdeni. A faluban pedig ugye megy a pletyka, hogy nem törõdik az anyjával ezért ilyen. Tehát a pletykákkal ne foglalkozz.
Biztos megvan rá az oka hogy miért inkább vadidegenekhez jár át enni, mint a rokonához.....
Ha nem kér belõled, akkor nem tudsz mit tenni. Kit érdekel mit dumálnak mások?
néha látogasd meg ha tudod. Vigyél neki narancsot vagy banánt esetleg egy tábla csokit.Közbe megkérdezed hogy van, beszélgettek egy kicsit( max. fél óra) majd eljössz... szerinte örülni fog neked. Ezt hetente 1 alkalommal megcsinálhatod, ha nincs ellenvetése..
Ez azért lehet mert a romák jól fõznek.

Van 1 pasi az iskolánkban aki két évvel öregebb mint én és nagyon tetszik. A barátaim azt mondják hogy folyton engem néz. Küldtem neki már 2 levelet mint Anonymus és ráírtam facebookon "véletlenül". De nem akarok nyomulós lenni. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szerintem semmit, ha két évvel idõsebb akkor biztos kinõtte már ezt az álnéven levelezõs dolgot. Majd kicsit érettebb leszel aztán próbálkozz normálisan ismerkedni

Szerintem semmit, ha két évvel idõsebb akkor biztos kinõtte már ezt az álnéven levelezõs dolgot. Majd kicsit érettebb leszel aztán próbálkozz normálisan ismerkedni
En is ebben a szituban vagyok:) ))....szinten nem tudom mit tegyek..:(
Hát..pl ne írkálj rá "véletlenül", átlátszó.

Örülök neki h szűz vagyok 16évesen. Mert van aki 12ön már nem az. De nem merek bele menni egy kapcsolatba. Mert még nem akarom el uvesziteni. Mit tegyek?

A fiúnak meg nem akarok csalódást okozni.odavan értem és én is kedvelem.de ugy érzem találnék jobbat is.elvagyunk meg minden.de nekem valahogy néha .gyerekes.habár szokott érettként .is viselkedni.2tévvel id?sebb.én 16 vagyok ? meg 18.

Legjobb válasz: Az én tinikoromban (10 éve) még úgy volt, hogy ha nem akartál valakivel lefeküdni, akkor nem tetted meg. Szerintem azóta sem változott a dolog.

Az én tinikoromban (10 éve) még úgy volt, hogy ha nem akartál valakivel lefeküdni, akkor nem tetted meg. Szerintem azóta sem változott a dolog.
Csukd be a szemed..
Én ezt úgy oldottam meg anno, hogy amíg éretlennek tartottam magam egy rendes kapcsolatra, addig nem kezdtem bele egybe se. Persze lehet mondani, hogy így nem szereztem tapasztalatot, de azért nyitott szemmel jártam, és hát a korombeli fiúkat sem tartottam elég érettnek ehhez. Szóval egyszerû a dolgod, ha nem akarsz, ne járj senkivel még egy ideig.
A kérdező hozzászólása: Mért ha becsukom jobb lesz? Xd
A kérdező hozzászólása: 2. Válaszoló köszönöm válaszod.
Kérdezõ kötve hiszem hogy te érettebb lennél a pasidnál..
A kérdező hozzászólása: Nem a pasim !

Van egy srác aki tetszik jártam vele de dobtam, elszeretném neki mondani de nem akarom h elmondja másnak és én sem akarom elmondani másnak mit tegyek? Szeretnék vele újra járni de csak titokba szerintetek ez lehetséges?

Mit tegyek?? :S

Legjobb válasz: Ne haragudj, de nem érthetõ, amit írsz, vesszõket nem kellene kihagyni. Ha pontosabban fogalmazol, talán akad vélemény. :)

Ne haragudj, de nem érthetõ, amit írsz, vesszõket nem kellene kihagyni. Ha pontosabban fogalmazol, talán akad vélemény. :)
hány éves vagy Kedves Kérdezõ?? xdd ugye nem 13?! :DDxd
Na csak leesett! Megvan! Nem tudom. Ez egy nonszensz. Szégyelled talán?
Hány éves vagy? 12-13?
Boldog Szülinapot!
aha igen aha aha aha aha igen aha kapdbe aha aha igen gyík vagy aha igen igen ahaha igen barom ahaha igen
GRATULA EGY ÚJABB FIATAL RIBI BECSHA

Most lesz az első smárolásom de én félek tőle. Mit tegyek vagy mit csináljak? Mert visszautasítani nem akarom. Akkor mit tegyek?

Legjobb válasz: Már jó párszor le lett írva itt... de nem is kell olvasgatni. Hagyd, hogy vezessen, és szépen, megfontoltan kövesd õt. Jó lesz, ne félj.

Már jó párszor le lett írva itt... de nem is kell olvasgatni. Hagyd, hogy vezessen, és szépen, megfontoltan kövesd õt. Jó lesz, ne félj.
hat eloszor is elvezd!masodkeppen ha fiu v lany vagy mert ha tom akk tobb infoval is szolgalhatok.Ha fiu vagy akk a szajan eloszor puszild utanna lefele az ajka fele csokolgasd meg nyalogasd utanna nyelvel.Ha lany vagy akk csak elvezd
Elõttem szólók jól mondják. Élvezd! És ha fiú vagy ha lány, Csak utánozd , se gyorsabban se lassabban, nagyra nyisd a szád de ne kapd be az övét, és azt hogy a nyelvet mennyire szereti az kideül. Azthiszem lányvagy, mert a fiúk nem utasítanak vissza ilyet, szóval csak ugy ahogy õ és amikor vége picit megharaphatod az ajkát(icipicit csak bekapd) Engem ugy megfogott egy kezdõ csaj ezzel a trükkel (L) hogy azóta vele járok... és fogok is sokáig. Nagyon bátor legyél ha bízol benne ugyse tudsz semmi rosszat tenni :D.. minden bele , ügyesen !
Csókold meg.
csak nyugi, nem valami rakétakilövésre készülsz :) szerintem nem kell elmagyarázni a dolgot, add át magad a pillanatnak, ne stresszelj. arra figyelj, hogy nehogy nyelvtornádót csinálj a párodnak :D
Hány éves vagy??
Mi a fenének csinálod, ha félsz tõle??? Minek akarod erõltetni??? Nõj fel a feladathoz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!