Találatok a következő kifejezésre: Nem akarom de akkor mit (543 db)

Létezik olyan, hogy alig védekeztünk a párommal és mégsem estem teherbe? Talán meddő volnék? Vagy mi az oka, nem mintha gyereket akarnék, de akkor mikor fontos védekezni mikor nem?

Legjobb válasz: Fejtsd ki az "alig védekezés" fogalmát... légyszíves. Amúgy nagyon egyszerû a képlet: Ha akartok gyereket, ne védekezzetek, hanem akartok, védekezzetek. Ha babát akarsz, jó elõre felkészülni rá, nem csak testileg, de lelkileg is. A kapcsolatnak is jót tesz, ha tervezitek és nem csak "becsúszik" és akkor már megtartjuk... Miért nem lehet kimondani, amire vágytok? Minek maszatolni, és gondolkodni rajta utólag?

Fejtsd ki az "alig védekezés" fogalmát... légyszíves. Amúgy nagyon egyszerû a képlet: Ha akartok gyereket, ne védekezzetek, hanem akartok, védekezzetek. Ha babát akarsz, jó elõre felkészülni rá, nem csak testileg, de lelkileg is. A kapcsolatnak is jót tesz, ha tervezitek és nem csak "becsúszik" és akkor már megtartjuk... Miért nem lehet kimondani, amire vágytok? Minek maszatolni, és gondolkodni rajta utólag?
Hát ha elolvasod ezt a sok ezer kérdést (vagy legalább beleolvasol), hogy hányan tervezik a babát, tudatosan készülnek rá, hónapról hónapra az ovulációkor védekezés nélkül együtt vannak és mégsem sikerül teherbeesniük, akkor rájössz, hogy nem, nem minden alkalommal esik teherbe egy nõ, ha védekezés nélkül szeretkezik. Ne haragudj, de ezen a fórumon ez elég bugyuta kérdés...
nem lehet akármikor teherbe esni, csak akkor amikor peteérésed van. (Erre keress rá) Peteérés általában ugyanúgy kiszámítható, mint a menstruáció, viszont spontán is történhet, emiatt viszont bármikor teherbe lehet esni. :S
Mi az, hogy alig védekeztek? Ha gyereket akarsz ne védekezzetek, ha meg nem akkor tegyél meg mindent, hogy ne ess teherbe! Kicsit nem lehet terhesnek lenni, tudod!
Szerinted ha egy nõ minden alkalommal teherbe eshet akkor miért adják egymás kezébe a kilincset a meddõségi klinikákon?van akinek elsõre összejön van akinek 10 év van akinek soha....nem is értem a kérdést egyébként....
A kérdező hozzászólása: mikor én kérdeztem , hogy nem védekeztünk és nem is estem teherbe, ennyi, mi ennek az oka?a nõ minden egyes alkalomnál eshet-e teherbe vagy nem? a kérdés ez volt.
Tanulmányozd (különösen az ovuláció - tüszõrepedés) részt: http://hu.wikipedia.org/wiki/Menstru%C3%A1ci%C3%B3s_ciklus#T..

Azért hagyott el a barátom, mert nem szerelme belém, 2 és fél év után. De keres, ír, vár msnen, jópofizik hogy mi újság, hogy vagyok, de ezzel lelkileg engem tönkretesz. Ha nem akar semmit, akkor mi a francnak keres, minek?

Legjobb válasz: Mert gyerekes. És most ijedt meg igazán az egyedülléttõl. Ne válaszolj neki, mondd meg, ha õ így döntött, akkor hagyjon békén. Elhiszem, hogy szar érzés. Tiltsd le msn-rõl, meg a számát is tiltsd le a telefonon. Ennyi.

Mert gyerekes. És most ijedt meg igazán az egyedülléttõl. Ne válaszolj neki, mondd meg, ha õ így döntött, akkor hagyjon békén. Elhiszem, hogy szar érzés. Tiltsd le msn-rõl, meg a számát is tiltsd le a telefonon. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: :-) Utolsónak: köszi, megmosolyogtattál
A kérdező hozzászólása: Nem értem 26 évesen, hogy lehet így viselkedni
09:23-as vagyok ismét. Igazad van nincs mit megbeszélni. Ha a volt kedvesed mégis akar majd tõled ismét valamit, ha te nagyon örülsz is neki, mégse ad be elsõre a derekad. HA szerelem élteti, akkor sosem lesz boldog hosszútávon.
A kérdező hozzászólása: Azt mondta, neki akkor is kell az érzés, ha szar lesz... Mert attól él igazán
A kérdező hozzászólása: Most meg adja a nagy jótevõt, meg a kedves barátot...
talán azért zaklat, mert nem mint barátnõre, hanem lelki szemetesládára van szüksége, ha, mint mondta, te építetted föl a kis lelkét, annyi erõ még sincs benne, hogy most már nélküled is boldoguljon, önzõ, gyerekes dolog, h nem enged el... vagy csak ezzel akarja kompenzálni, hogy két és fél évig úgy volt veled, h nem szerelmes beléd - ebben az esetben jobb, ha felvilágosítod, hogy ezzel NEM segít, és megszakítasz vele minden kapcsolatot egy idõre. (a másik meg, h ha ennyire felszínes valaki, h nem szeret beléd, mert nem vagy szõke, könyörgöm, ezt a gáz dumát, mégis mit vársz tõle, hogy majd felnõttesen elenged, mert átérzi, hogy ez neked szar? legyél határozott és állj ki magadért, ezt nem teheti meg veled!)
Áhh elborzadva olvasom, ismerem a fajtáját. Egyik exem volt ilyen pl., de én kidobtam, és az utódommal pont így viselkedett!!!!! SOHA ne bízz olyanban, aki Téged mint embert "szétszed" testre + lélekre. OK még ha ocsmány ronda lennél, meg lehetne érteni, hogy "csak a lelked kell neki" - de könyörgöm, azért nem szeret beléd, mert nem vagy szõke?! Nem tudtam, sírjak-e vagy nevessek! Hány éves ez, 12? Még jó, hogy volt annyi eszed/tartásod és nem festetted szõkére a hajad! Milyen sekélyes lelkivilágú ember lehet ez. Ez az ÖNZÉS egy formája, hogy ha eldönti, hogy "nem vagyok szerelmes beléd" (azaz fejedre is állhatsz, nem ENGEDI, hogy hatással légy rá) de azért amíg nincs jobb, addig jó vagy. Tipikus, hogy az is annak a része, hogy õ faxa gyereknek érezze magát, hogy elvárja, hogy a kidobott exei alázatosan álljanak rendelkezésére, ha beszélgetni akar, ne utálják, mert õ olyan lenyûgözõ, hogy akkor is epekednek érte. Örülj, hogy megszabadultál tõle. (És szabadulj is meg, 100 százalékosan.)
A kérdező hozzászólása: köszi az utolsónak, jólesik, hogy átérzi ezt a szõke- dolgot.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok csúnya. Azt mondta, hogy már a kezdeteknél is azt nézte, hogy a sötét hajam ellenére belém tudna-e szeretni.
A kérdező hozzászólása: egyébként 26 éves...
"A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 09:14" Milyen egyetlenrõl beszélsz? Ugyanazt írjuk, mi van veled?! XD
A kérdező hozzászólása: nincs mit megbeszélni, õ döntötte el, hogy nem szerelmes, és nem akarja ezt, mert õt a szerelem élteti... Közben meg velem jópofizik msnen, hogy mi van velem, miért nem vagyok ott. Hát, szerinte???
A kérdező hozzászólása: Amikor megismertem, totál ki volt lelkileg, hogy nincs egy nõje sem.. Aztán én szépen felépítettem a lelkét, rendbehoztam a lelkivilágát és rájött, hogy mégsem én kellek neki.
A kérdező hozzászólása: nem ijedt meg. egyszerûen õ kapcsolatban akar lenni velem, tudni akarja, hogy vagyok...... :S
Hát igen, a szerelem idõvel elmúlik... De nem nyomtalamul! Majd ha belátja ezt, akkor rájön, hogy akik 60 éve házasok azok se szerelmesek egymásba 55 éve, de szeretik egymást, törõdnek egymással érdekli õket, hogy van a másik, mi van vele. Kb. úgy, mint most õ téged. Csak õ még érettlen, vagy tapasztalatlan ahhoz, hogy ezt felismerje, ráadásul tényleg annyira gyerekes, vagy egyszerûen se.ggfej, hogy szakított veled. Mikorra meg rájön, lehet, hogy késõ lesz. Tedd próbára, csináld meg amit az elsõ tanácsolt. Ha beletörõdik, hogy megszakítod vele a kapcsolatot, tényleg jobb, hogy szakítottatok, mert akkor úgyis egyre rosszabb lett volna, és csak elodáztátok volna a szétválást.
A kérdező hozzászólása: sosem volt szerelmes belém.
Attól még barátok lehettek, nem? Nem szeretem , amikor úgy osztályozzák az embereket, ohgy ez barát, ez pasi. Össze lehet barátkozni a szimpatikus emberekkel és abból is alakulhat ki szerelem.
A kérdező hozzászólása: Te érted, mirõl szólt a kérdés? Nem barátkozásról van szó, olvasd el a kérdést, ha már annyira válaszolni akarsz/szeretnél.
Ez is a felsõbbrendûség kifejezésének egy formája - eldob, mint egy kapcarongyot, ilyen unott indokkal, hogy "jaj õ nem szerelmes" (de szeret, gondolom, ez hozzájön, "szeret, de nem szerelemmel" - broááááffff, hányok az ilyen szövegtõl, ha kapcsolat után hangzik el) Azért egy kapcsolat nem így mûködik, hogy a pasi használja a nõt 2, 5 évig, aztán elf.ngja magát, hogy õ nem szerelmes, de azért te, még ha párként nem is kellesz neki, állja rendelkezésére, ha unatkozik. (Vagy, rosszabb:ha szexhiánya van) Na az ilyeneknek adnék egy pár maflást. Tanácsom: ne állj vele szóba, mondd is meg neki, ez nem így mûködik. Azt mondd, hogy neked nincs szükséged az ilyen jellegû kapcsolattartásra. És tartsd is ehhez magad. Majd koppan legalább.
Ha viszont sose volt szerelmes, mi a pék [email protected]ára várt 2, 5 évig?? Áhhh A kérdésedbõl úgy tûnik, a szakításon már túltetted magad, csak ez a kapcsolattartás zavar. Kívülállóként azt tudom mondani, ha egyszer már túltetted magad a szakításon, (ennyi idõ után gondolom nem könnyû) csak magaddal törõdj! Ha zavar az érdeklõdése, koptads le keményen. Ha nem tud jó viszony kialakulni köztetek, mert ahogy mondtad lelkileg tönkretesz, akkor innentõl csak egy zaklató. Zavard el a p.csába.
Na jó, szerintem itt én vagyok az egyetlen, aki képes értelmezni a kérdést: a pasi soha nem volt szerelmes a kérdezõbe vagyis kezdetektõl fogva átverte. Soha nem gyanítottad, hogy nem szerelmes? Soha nem érzékelted rajta ezt? Sajnálom, hogy ekkora görényt fogtál ki és pazaroltál rá közel 3 évet az életedbõl. Tanácsom: szakíts meg vele mindenféle kapcsolatot, msn-rõl, közösségi oldalakról tiltani..stb. Nem az a szemétség, hogy nem volt szerelmes, hanem hogy ennek ellenére évekig hülyített téged.
A kérdező hozzászólása: Emlegette többször is. Azt mondta, hogy azért nem szret belém, mert nem vagyok szõke, ami az esete, bla--bla bla. De valahogy mindig visszajött, mert azt mondta, hogy más nõ lelkére nem vágyik úgy, mint az enyémre. :S:
Igen a 2.év próbára teszi a kapcsolatokat. Saját tapasztalat alapján és a körülöttem lévõ embereken is ezt látom. Ha egy lány/fiú sok ideig az életed részévé vált, azon bizony sokszor nem könnyû átlépni. A fiú szerintem nagyon bután döntött a szakítás kapcsán, ugyanis 2-3 év után kialszik a szerelem, de az az erõs szeretet és törõdés ott van. Bizony a fiúban is ott van. Nincs annál megalázóbb ilyenkor ha letiltod msn-rõl, kinyomod a telót stb..., de azt sem érezheti, hogy te bármikor mint egy tárgy kapható vagy. Elhiszem, hogy nem könnyû dolog, egy biztos az nem ok egy kapcsolat megszakításához 2 és fél év után, hogy nem szeretlek. Saját példám: volt 1 lány a kapcsolatunk elsõ évében úgy voltunk együtt, hogy én nem voltam belé szerelmes. Aztán egyik napról a másikra én is beleszerettem, mint a villámcsapás úgy ért azon a májusi délután a buszon. Szóval üljetek le és beszéljétek meg a problémákat Sok sikert és boldogságot. pusz: 20/F
amúgy ez a "szõke az esetem" szerintem csak terelõszöveg, elég szánalmas, aki csak külsõ alapján képes megítélni az embereket... én is azt mondtam, h a szõke kékszemû srácokra bukom, de ez hülyeség, tökre nem számít, és most barna hajú barna szemû barátom van:)
akkor mit eszik??
mennyi idõs? sinlacot nem tudom, hogy próbáltátok-e, meg ugye a szilárd étel. ha már nagyobb. ha pici akkor meg szoptatási tanácsadó
A kérdező hozzászólása: Csak akkor tudom szoptatni, ha alszik. Így éjjel 2x keltem, akkor rendesen szopizik és a délutáni alvása közben szoktam még egyszer megszoptatni. Reggelire sinlacot kap, amibe keverek egy kis Neocate tápszert (ez tejcukor és tejfehérje mentes tápi, sajna simán tápinak bekeverve nem eszi meg). Ebédre minimálisat szopizik (30-40 ml) aztán kap fõzeléket, uzsira gyümölcsöt és vacsira pedig megint sinlacot, meg picit szopizik is. De a napközbeni szopik egyre nehezebben mennek. :( Most 6 hónapos.
A kérdező hozzászólása: Sinlacot szereti nagyon, reggelire, vacsira kapja. Igazából az aggaszt, hogy mivel anyatejbõl nincs meg az 500 ml/nap, próbálkoznék tápival, de az istennek nem akarja meginni. Kapott sima HA-s tápit, de az kiütötte. Milupa Pregomint és Neocate-et kaptunk, de egyik sem ízlik neki sajna.
Szia, az én kisfiam a Milupa-Milumil Peptit issza, ez az egy amit hajlandó. A Pregomin bûn rossz, meg ivott Novalacot is, de ez a favorit!
A kérdező hozzászólása: És kezdetektõl tápszeres a babád, vagy szopi mellett pótoltál ezzel a tápival? Én azt látom, hogy azért nem fogadja el a lányom a tápikat mert teljesen más az ízük mint az anyatejnek. A gasztrós doki azt mondta hogy azért nem akar szopizni, mert valszeg a tejérzékenysége miatt az anyatej is hasfájást okoz neki a tejcukor-tartalma miatt. Szóval patthelyzetben vagyok. :S
A kérdező hozzászólása: Megnéztem ezt a Milupa Peptit, sajna nekünk nem jó, mert tejcukor-allergiás is a lányom. :(
Szia, csak most tévedtem ide. Az én fiam is tej és tejcukor érzékeny, erre jó a Pepti. Nekünk is a gasztros dokink írta fel. Mi már régóta ezt isszuk, és nem okoz semmi panaszt.16.06-os vagyok.
Bocsi az off-ért. Tejérzékeny anyukák valaki írjon nekem ha ráér. Köszönöm

Ha elhívok egy csajt randira de õ nem akar eljönni akkor mit egyek vacsorára?

Legjobb válasz: Menj el egyedül, vagy egy haverod hívd el. Vagy egyél valami finomat.

Menj el egyedül, vagy egy haverod hívd el. Vagy egyél valami finomat.
az úgy laza, látom lesz...rod hogy épp most koptattak le :D
Akkor tartogasd a pénzt arra aki majd el megy veled ma meg egyél hideg kaját
[link]
A kérdező hozzászólása: ;)

Ha az androidos telefonomat szeretném (belassulás miatt), gyári beállításokra visszaállítani (factory reset), de néhány játékom állását nem akarom elveszíteni, akkor mi a megoldás? És elvesznek azok a programjaim, amiket megvettem az áruházból?

Esetleg létezik e olyan program vagy módszer, amivel a reset után vissza tudom állítani a játékok állását?

Legjobb válasz: Titanium backup, elmentheted a játékokat a többi adatával együtt, majd visszaállíthatod és megmarad minden.

Titanium backup, elmentheted a játékokat a többi adatával együtt, majd visszaállíthatod és megmarad minden.

Ha motorozni szeretnék, de jogsit nem akarom lerakni akkor mit tegyek?

Nagyon szeretnék motorozni, de a jogosítványt már nem raknám le most, hanem 2 év múlva kocsira és akkor ugyanúgy tudok majd kismotort vezetni! Mit javasoltok mit tegyek?

Legjobb válasz: Kimégy a cross pályára nyomulni.

Kimégy a cross pályára nyomulni.
A kérdező hozzászólása: Végül is ez jó megoldás lehet!!!!:D köszönöm
Ha hivatalos akarsz lenni akkor közforgalomtól elzárt terület. Ott csapathatod ahogy akarod :)
A kérdező hozzászólása: Köszi:D
De elõször is vegyél egy motort :D
A kérdező hozzászólása: Gondoltam:D

Nem akarom elveszíteni de akkor mit tegyek?

Több mint fél éve együtt vagyok a barátommal és imádom..és mindketten tudjuk h megtaláltuk azt az embert a másikban akire örökké vágytunk.Tehát biztosan 1mással akarjuk leélni az életünket.A probléma a következ?: Nem ?szinte velem pedig én mindent elmondok neki,ezenkívül néha érzem úgy h én kiadom a lelkem mindenr?l lemondok érte de ez viszafelé nincs mindíg így..Õ is sokat megtesz de nem annyit mint én..És Anyukámék is szeretik ?t ,csak anya mondta h ne szeressem ennyire mert koppanni fogok, és ?szintén félek h ez bekövetkezik..2hete volt egy furcsa álmom h szétmegyünk és azóta vmi megváltozott bennem.Imádom ,de ott van az h mi van ha mégis.Hogy tudnánk újra visszazökkenni? Mert tnap kivolt bukva ? is és ha ez nem változik 100% a szakítás hamarosan...Mit tegyek?Tartsunk 1 kis szünetet?

Legjobb válasz: Az naon jó, hogy ugy vagytok egymással, hogy mindenketten egymásal akartok lenni örökkre,mi is így vagyunk egymással:) Az kicsit baj, hogy nem naon õszinte ár a apsiknál az így van néha, akko te is tegyél ugy mint õ h nem mindig vagy õszinte és akko õ is ráfog kérdezni h " mi van veled h nem vagy õszinte?" és akkor majd te is eltudod neki mondani h ugyan ez van fordítva és te is létod h nem esik jol neki, és akkor befogja látni a dolgot és tenni fog annak érdekbe, hogy ne szakadjatok szét:) Az álom az nem igaz, én is álmodtam a kapcsolat elején és valamelyik nap is, és 1szer õ is álmoddot egy ilyet, de NE foglakoz az ilyenel, álom az álom marad, ez meg a valoság drága:)és egy álom miatt ne legyél fura se vele, se senki mással:) És anyudra ne hallgas:D ugy szeretel te valakit, hogy te érzed:) És nem kell tartani szünetet, de ha a pasi akar, akko lehet h meg kell õszintén ebszélni nagyon a dolgot és akko minden jó lesz:) Nagyon szurkolok neked:)

Az naon jó, hogy ugy vagytok egymással, hogy mindenketten egymásal akartok lenni örökkre, mi is így vagyunk egymással:) Az kicsit baj, hogy nem naon õszinte ár a apsiknál az így van néha, akko te is tegyél ugy mint õ h nem mindig vagy õszinte és akko õ is ráfog kérdezni h " mi van veled h nem vagy õszinte?" és akkor majd te is eltudod neki mondani h ugyan ez van fordítva és te is létod h nem esik jol neki, és akkor befogja látni a dolgot és tenni fog annak érdekbe, hogy ne szakadjatok szét:) Az álom az nem igaz, én is álmodtam a kapcsolat elején és valamelyik nap is, és 1szer õ is álmoddot egy ilyet, de NE foglakoz az ilyenel, álom az álom marad, ez meg a valoság drága:) és egy álom miatt ne legyél fura se vele, se senki mással:) És anyudra ne hallgas:D ugy szeretel te valakit, hogy te érzed:) És nem kell tartani szünetet, de ha a pasi akar, akko lehet h meg kell õszintén ebszélni nagyon a dolgot és akko minden jó lesz:) Nagyon szurkolok neked:)
Sszia, nos átérzem a helyzeted, nekem is volt egy ilyen kapcsolatom, mikor azt hittem, hogy õ életem párja, és megtaláltam a lelkitársam. Nos, ez nem mindig van így. És hidd el, nem jó dolog koppanni, és leesni a földre! Inkább csak élvezd az életet (vele is akár), és légy boldog. Semmi több. Nem kell gondolkozni azon, hogy mi lesz késõbb... és hogy lesz. És elõre fogadni a jövõdre, amit senki se láthat biztosan. A megoldás a következõ: Ha nem õszinte veled, annak oka van. Nekem úgy tûnik az egész, ahogy leírtad, hogy sajnos, hiába nem akarjuk látni, a szeretet nem egyenlõ. Jobban szereted õt, mint õ téged. És ez nem vezet semmi jóhoz, ez egyikötõknek se jó, habár nem tudod ezt befolyásolni. Csak annyit tehetsz, hogy függetlenné teszed magad, vagyis nem attól függ az életed és a boldogságod, hogy Õ veled van-e! Nem lehet, hogy túl sokat vársz el tõle?... Amit õ nem tud teljesíteni? Ha ez a probléma õt is dühíti, akkor viszont már közösen tudtok segíteni magatokon. De csak akkor, ha mindketten akarjátok. Igen, talán egy kis szünet, lehet, hogy jót tenne, de az is benne van a latba, hogy esetleg rájöttök, mégse vagytok örök pár. Ha ne adj' Isten így történne, azt is pozitívan kell fogadni, mert ez a tiszta szeretet! Szóval nem egy könnyû ügy. A legfontosabb az, hogy tényleg ne tervezzétek be ennyire a dolgot, (vagy lehet, hogy csak Te tervezed?) mert így a legkönnyebb csalódni. Az is lehet egyébként, hogy õ ilyen ember. Nem szeret mindent az orrodra kötni, Te viszont ennek az ellenkezõje vagy, és így Te sem leszel boldog ha nem azt kapod, amit vársz. Tehát 1. vagy lemondasz errõl az álomról, hogy õ teljesen õszinte legyen , és elfogadod így a kapcsolatot vagy 2. azt fogadod el, hogy akkor ez így nem megy. A másik dolog az, hogy ha sok mindent megteszel érte, fontos hogy ne azért tedd, hogy utána viszonzást várj!! Ez miattad fontos. Nem miatta. Tudnod kell, hogy az adás maga a jó dolog, és nem az a lényeg, hogy kapsz-e érte vmit. Ezt tudatosítsd magadba. Az álmok pedig csak a félelmeidet tükrözik. És még valami, hallottál "A Titok" c. könyvrõl? Ez csakhogynem egy új vallást kezd teremteni, az alapja a vonzás törvénye, ami azon alapszik, hogy minden amire gondolsz, vonzza az ahhoz hasonló dolgokat. Nem szabad félned, és elõrevetítened a rossz jövõt, mert be fog következni! Sok szerencsét, és minden jót.
A kérdező hozzászólása: A párom szintén ugyanennyire imád, max. annyi a különbség köztünk h nekei nincs családja...Nem él a szüleivel, és nem csak én tervezek...Õ mondta h elakar venni ..Am. Csak annyi a baj h néha nem értem h miért olyan velem mintha nem lennék neki élete szerelme??Pedig õ maga mondta meg tudom h az vok..Köszi a válaszokat!!!!!
Szerintem a szunet tartas nem a legjobb dolog de ha nem tudod massal vissza zokkenteni a dolgokat akkor bekovetkezhet az is....

Van egy csaj akivel megakarok ismerkedni de ő aztmondja hogy nem akar senkivel ismerkedni mit csináljak?

a buszon szoktunk beszélgetni én nagyon is szeretnék a barádja lenni de eléggé zárkózott és valamiért nem akar senkivel ismerkedni nemtudna valaki segíteni hogy hogyan tudnám rávenni hogy legalább megpróbálja?

Legjobb válasz: Ezt nem tudod erõltetni. Ha nem akar, nem akar. Ha erõsködsz, még el is könyvel egy rámenõs, akaszkodós hülyének. El kell fogadnod a döntését. Ennyi.

Ezt nem tudod erõltetni. Ha nem akar, nem akar. Ha erõsködsz, még el is könyvel egy rámenõs, akaszkodós hülyének. El kell fogadnod a döntését. Ennyi.
Lehet, hogy van barátja akit szeret, én nem akar kellemetlen helyzetbe kerülni. Vagy te nem vagy neki annyira szimpatikus, hogy az udvarias beszélgetésen túl többet akarjon és nem akar megsérteni azzal, hogy nem tetszel neki.
Miért nem lehet elfogadni, hogy nem akar veled megismerkedni? Gondolom ez a "szoktunk beszélgetni" azt takarja, hogy rátukmálod magad. Eléggé nyilvánvaló, hogy NEM érdekled, ne hozd kényes helyzetbe, ne zaklassad!
A kérdező hozzászólása: nem tukmálom rá magam , meg most mi? olyan dolgokrol nembeszéltem vele amivel meg megbánthatnám
Én is beszélgettem már sok férfival akik nem bántottak meg, még szimpatikusak is voltak, de akkor sem szerettem volna velük többet pár udvarias csevegésnél. Nem kell túlragozni, nem vagy az esete.

Tapasztalatokat szeretnek kerni. Akinek elsos a gyereke de nem akarja napkoziben hagyni mit tehet?

Azt hallottam hogy mostantol kotelezo es csak az igazgato kenye kedve szerint engedi el a gyereket....ezt hogy lehet megcsinalni?nekem meg nem sulis a gyerek csak tajekozodom.a munkam olyan hogy el tudom hozni ebed elott utan amikor az utso ora van

Legjobb válasz: Ha írsz egy kérelmet,akkor az igazgató elbírálja,hogy elengedi-e vagy nem. Ha elengedi,akkor ha vége van az utolsó órának akkor te mész érte és hazaviszed.Ha délután van valamilyen foglalkozás akkor visszaviszed.Legalábbis mi így tudjuk.

Ha írsz egy kérelmet, akkor az igazgató elbírálja, hogy elengedi-e vagy nem. Ha elengedi, akkor ha vége van az utolsó órának akkor te mész érte és hazaviszed.Ha délután van valamilyen foglalkozás akkor visszaviszed.Legalábbis mi így tudjuk.
2. vagyok A mi iskolánkban úgy beszélték meg, hogy mindenkinek, akinek kérik annak engedni fogják:) Szóval szerintem a te gyerekedet is elfogják elgedni
Szia! Nálunk most az elsõ szülõin kiosztottak egy papírt, hogy aki szeretné, azt kitöltve kérheti, hogy ne kelljen a gyereknek maradnia. (Tudatában van, hogy így a gyerek nem részesül az iskola fenomenális napközik szolgáltatásaiból.) Más iskolából is ezt hallottam. Szóval meg lehet oldani a dolgot.
Szia! Nálunk az igazgatónõ mindenkinek engedi, hogy hazavigye a csemetéjét, ha ezt akarja. Csak a felsõsök dolgaiba szól bele, amennyiben a gyereknek csapnivaló a tanulmányi eredménye, akkor kötelezi a benntmaradásra.
Nálunk alsóban eddig is kötelezõ volt a napközi...
A kérdező hozzászólása: Az enyem nem fogja birni du 4-ig...de ez a sok kozott csak az egyik aggaszto dolog.tobb minden miatt is rossz.de ez az en velemenyem.remelem az ismeretseg majd segit az igazgatonak a ahrlyes dontesben
Alsóban nálunk mindenképp kötelezõ
Nálunk csak a felsõsök mehetnek haza, de azok közül is csak az akinek az átlaga 4, 5 felett volt.
A kérdező hozzászólása: Ugy latom az engedik haza vinni fele dol a merleg.ez azert biztato:-)
Ha még nem érzed biztosan, hogy mikor jön meg, akkor betehetsz betétet és ha hirtelen lepne meg, akkor sem lesz gond.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!