Találatok a következő kifejezésre: Nem akarom de (6585 db)

15 éves vagyok még szűz de a barátnőm nem akarja de én akarom nem akarom siettetni de már több mint egy éve várok és már az agyamra megy mit tegyek?

Legjobb válasz: vághatsz bármilyen pofát,15 éves taknyos kölyökként messze nem kéne még szexelni

vághatsz bármilyen pofát, 15 éves taknyos kölyökként messze nem kéne még szexelni
"és már az agyamra megy mit tegyek?" akaszd föl magad te p*cs
"15 éves vagyok" a neved "gergo99" .. szerintem max 13 vagy
és ha eljön a 2012/12/21 és tényleg világvége lesz, szétesik a föl, kitörnek a vulkánok és majd jön az a nagy hullám, ami elsodor mindent. Mi van ha vársz még 1-2 évet, a kis ribanc meg még húzni fogja az agyadat...aztán egyszer csak jön a vész, te meg szüzen fogsz meghalni...hmmm...
várj még 2 évet
Kedves Kérdezõ! Visszakérdezek: Szereted egyáltalán a barátnõdet? Mert ha igen, akkor elfogadod, hogy még nem szeretné a szexet és türelemmel megvárod, amíg igent mond! Szerintem még Te sem vagy érett szellemileg a dologhoz, mert ha az lennél, megértenéd, hogy a lány még nem érzi felkészültnek magát hozzá és elfogadnád. 27/L
Nem ez a durva, hogy most vársz rá tegyük fel 2 évet. Hanem majd ha szétmentek, és õ a következõnek egybõl odaadja magát. Na akkor fog szé[email protected] az ideg!
Még várj vele 1-2 évet, ha mindenféleképpen megbízható gyerek vagy, és eszed ágában sincs megcsalni a barátnõd, akkor feszültség levezetésére meg maszturbálj. Ennyi. Ha viszont már tényleg a p*csöd diktálja a dolgokat az igazi agyad helyett, akkor szedj fel valami kiscsajt aki bevállal, és éljetek boldogan.
Mit tegyél? Vágd le. Probléma megoldva.
A kérdező hozzászólása: -.-
ne erõltesd, éretlen gyerekek vagytok még, ott a kezed használd azt
A kérdező hozzászólása: kösz és egyépként nem vok 13, 15 vok azért mert az öcsém akkor született és szeretem 99 et mert majdnem száz :)
Erõltesd rá.
Tagoljad a mondatot légy szíves!
A lányok több idõre van szükségük, mint a fiúknak.Ezt értsd meg.Ha tényleg szereted , akkor tudsz várni, addig , amíg õ is úgy gondolja.Ez akár évekbe is telhet. 15/L

Ti mit gondoltok? Férjhez menni nem akarok, de egy szép arany karikagyűrűt szeretnék jelképnek. Párom nem akar esküvőt, azt mondja nem a papír a fontos. Gyűrűt sem akart, de az én unszolásomra vettünk egy pár ezüst karikagyűrűt.

Én 36N vagyok Õ 40F,3 éve élünk együtt, van egy gyönyör? pici babánk. Szerintetek ez a helyzet rendben van?

Legjobb válasz: Szerintem tökmindegy, hogy szerintem rendben van-e a helyzet. A ti életetek, azt csináltok vele, amit szeretnétek. Ha szeretnétek gyûrût, de esküvõt nem, akkor az lesz :)

Szerintem tökmindegy, hogy szerintem rendben van-e a helyzet. A ti életetek, azt csináltok vele, amit szeretnétek. Ha szeretnétek gyûrût, de esküvõt nem, akkor az lesz :)
Szerintem akkor már megérdemeltétek volna a gyûrût, amikor kopogtatott a pici baba, és úgy döntöttetek, jöhet! Nem a papir miatt esküszünk meg, hanem mert együtt akarunk élni, és nyilván ti is igy akarjátok, ha bevállaltátok a közös gyermeket! Igenis jár nektek a gyûrû, mert összetartoztok!
Na igen ezt tipikus példa arra, hogy az élettársi kapcsolatba lévõknél indokként mindig az hangzik el, hogy azért nem házasodnak, mert "nem a papír a fontos", de közben sokuk csak szimplán fél az elkötelezettségtõl és annak kinyilvánításától. Megérdemled a gyûrût, ennyi jár egy házasság nélkül is mint jelkép, de párod fél a másod jelentésétõl. Ha ez "csak egy papír" kérdés lenne neki, akkor nem ódzkodna így a témától.
Fehéraranyat szeretnél vagy "igazi" sárgát?
A kérdező hozzászólása: Ha szakításra kerülne a sor, lenne hová mennie. Inkább a gyerek miatt nem szeretném ha szakítani kellene. Szerintem nem könnyû az élet sem egy gyereknek, sem egy anyukának egyedül.
Ugyan már, elõzõ, nem biztos, hogy nincs lakása. De ha így is lenne, nem kell az ördögöt a falra festeni, nem minden kapcsolat a kihasználásra épül.
"Az én lakásomban lakunk." Erre tippeltem. Ez nyomós érv, hogy Veled maradjon, ha nincs sajat lakasa. A leírtak alapjan lehet, hogy CSAK ezen múlik részérõl... Esetleg el is látod õt, nem kell mosnia, mosogatnia, fõznie magára? Megfordult már a fejedben, hogy a szakitast hogy kiviteleznetek? Nem lenne SZIVED elkuldeni, ugye, mert nem tudna hol lakni? ... Ezen is mulik, hogy még egyutt vagytok, ugye?
Én nem voltam házas még, nem is szeretnék, mert félek, mi lesz ha nem jövünk ki és még a bíróságon is végig kell csinálni a szakítást, a válást. De én is szeretnék karikagyûrût. Igaz most kicsit elgondolkodtatott az egyik válaszoló, hogy egy gyerek jöhet a férfiaknak, az esküvõ nem biztos. A gyerek nem is érték ma már, elég szomorú.
Nálunk elso év után meg volt az eljegyzés. Arany karikagyuru, mindketten hodjuk minden nap. De nekem egy ido után kevés volt, szerettem volna már a felesége lenni és nem csak a barátnoje vagy a menyasszonya. 4 év járás után házasodtunk ossze és most 11 hos a kislányunk.
A kérdező hozzászólása: Én úgy gondolom hogy egy karikagyûrûnek attól van érzelmi jelentése ha a pasi veszi a nõnek és magának. A mi esetünkben ez nem így volt, én akartam hogy legyen õ meg nem, csak az én kedvemért vettük meg - ezért vagyok valóban elégedetlen, ahogy egyik kedves válaszoló is írta. Az ezüstöt is valószínûleg elfogadnám, ha õ lep meg vele pl karácsonykor és családi körben pl átadja. De nem így volt...
A kérdező hozzászólása: Mivel együtt élünk ez úgy mûködik mint egy házasság, vezetem a háztartást - mosok, fõzök, takarítok mindenkire a családban.
Ez nyomós érv, hogy ne szakítson. Komolyan mondom. Szerintem ez dontés kérdése, nem magatol ertetodo, hogy mindenkit ellátsz. Én soha senkinek nem csinalnék meg semmit, magamra se csinalom meg, csak ha nagyon muszaj.:) De hogy csak önellátó férfiak érdekelnek, az fix. Potanyai funkciokat nem vagyok hajlando ellátni, mert az nem párkapcsolat. Nekem a kedvesem szerelmi kapcsolatra kell.
Szerintem itt van némi fogalomzavar. Nem akarsz férjhez menni, de szeretnél egy sárga arany karikagyûrût - jelképnek. Az arany karikagyûrûnek szerintem elég konkrét jelképe van, mégpedig az: "férjnél vagyok". És az indokod is az, hogy lássák: nem vagy szingli. A nem szingli nem egyenlõ a karikagyûrûvel. Szóval biztos, hogy nem szeretnél férjhez menni? Mert nekem nagyon úgy tûnik, hogy szeretnél, és a világgá kürtölnéd, hogy ez a pasi bizony a tiéd, csak épp a párod nem akar "papírt" ezért a félmegoldást választod. De, ha szerinted ez rendben van, akkor rendben van.
Ha ez mindkettõtök számára jó, akkor nekem aztán semmi kifogásom ellene! Az lenne a rossz, ha valamelyikõtök nem így gondolná...
Hm, nem gondolod, hogy ha az ezüsttel nem éred be, hanem arany kell, akkor aggasztó lesz, hogy pár év múlva már gyémántot akarsz majd? Ha csak jelkép, akkor jó az ezüst, nem?
Nézd, ez már kvázi házasság, gyerekkel, több év együttéléssel. Szóval azon már nem múlik, ha elmentek, és hivatalossá teszitek. Ez a gyerek érdeke is, hogy a szülei házasok legyenek, nem csak élettársak. Aranygyûrût vehetsz egyedül is, és hordhatod, mégha õ nem is hordja.
Látom már megint nagyon érti valaki az iróniát.
Szerintem is házasodjatok össze, mert ez így elég felemás helyzet lenne. Akkor is, ha csak neked van arany karikagyûrûd, de a párodnak nincs, akkor is, ha mindkettõtöknek lenne, de egy (új) ismerõs elkezdene kérdezgetni mondjuk az esküvõtökrõl, hogy milyen volt, akkor lehet magyarázkodni. Én legalábbis az egyértelmû, tiszta helyzeteknek vagyok a híve. A megoldás a házassági szerzõdés lehet a ti esetetekben, és nincs bonyodalom, bármi is történjék.
Ha valaki csak egy papírnak tartja a házasságot, akkor ne is házasodjon!
A kérdező hozzászólása: Az én lakásomban lakunk.
Az én szüleim (anyukám és a nevelõapám, akit igazi apának tekintek) együtt vannak 18 éve, nem házasok, de nekik is van aragy karikagyûrûjük.
A kérdező hozzászólása: Igen, pont ez a gondom! Szeretnék az ezüst helyett most már egy igazi karikagyûrût aranyból...
Úgysem hordaná a gyûrût. Ha ez vigasztal, sok házas férfi sem hordja. Ha úgysem lesz házasság, jó a mostani ezüst. Kivéve, ha az arany sárga színe jobban tetszik, akkor lehet venni neked egy aranygyûrût. De neki szerinem felesleges, ott az ezüst, nem tudom, hordja-e, gyanítom, hogy nem, vagy nem nagy kedvvel, ezek után minek neki venni aranyat. Csak pénzkidobás lenne. Neked lehet, de neki szerintem nem kell.
A kérdező hozzászólása: Szívesen hordja a gyûrûjét. Persze munkába nem, de ha hétvégén elmegyünk valahová akkor mindig felveszi.
A kérdező hozzászólása: Igazi sárgát. Semmi különlegeset, csak egy hagyományos klasszikus fazont.
A kérdező hozzászólása: Nekem azért nem fontos a házasság mert már egyszer voltam házas, borzalmas volt, a válás is. Csak a jelképes arany karikagyûrûre vágyom, hogy lássa ország világ nem vagyok szingli, (merthogy 8 évig az voltam) van párom.
Azt hittem, nem hordja, ha unszolni kellett, mert nem is akart magától. Akkor jó ötlet! A kapcsolat értékét szerintem úgy jó, ha egy értékesebb gyûrûvel is kifejezzük. Csak az aranyat mindig vinni kell ékszerészhez, hogy jól nézzen ki, mert elveszti a fényét. Nem akarnál inkább picit drágább platinából gyûrût? Igaz, az majdnem olyan színû, mint az ezüst, viszont nincs vele gond.
"...Nekem azért nem fontos a házasság mert már egyszer voltam házas, ..." Értem én, csak jeleztem, hogy férjed esetén viszont nem a házasság intézményével van a baja, hanem magával az elkötelezettséggel. Sokan azt hiszik ez egy, pedig nem.
De a párja hordja a gyûrûjét, tehát csak nincs olyan nagy baja az elkötelezõdéssel.
Az nem ugyan az. A kölcsönös arany karika gyûrûrõl van szó, ami bizony erõs jelkép. Az eddigi felállást még önmagának kitudta magyarázni, ezt már nehezebb. Mocskos pszichológia. :)
számotokra tökéletes meglodás volna az aranygyûrû esküvõ nélkül. az ezüst csak félmegoldás: több, mint amit õ önszántából akart, de kevesebb mint amire te valójában vágytál... miért nem hordaná a munkahelyén? a magánvéleményem nem számít ebbõl a szempontból, de amikor egy férfi azt mondja, nem számít neki a papír, valójában nem arról van szó, hogy nem kaar házasodni, hanem hogy azt a nõt nem akarja elvenni, akivel kapcsolatosan ez a kérdés felmerült. ennek a "nem kell a papír" dolognak mindig áll valami a hátterében, nem mondom, hoyg mindig ez, de úgy 70-80%-ban. a férfiak jóészének még a közös gyerek se akkora elkötelezõdés, mint a házasság (nõi fejjel érthetetlen, de így van - nekem is volt olyan párom, aki azt mondta, a házasság még túl korai lenne, de babát vállalna velem. nemet mondtam, és elgondolkoztam a kapcsolatunkon.már nem vagyunk együtt.)
"már egyszer voltam házas, borzalmas volt, a válás is. " Miert hazasodtal, ha borzalmas volt vele? "Csak a jelképes arany karikagyûrûre vágyom, hogy lássa ország világ nem vagyok szingli, (merthogy 8 évig az voltam) van párom." Ha csak egy bizonyos körrel akarod ezt tudatni, azt maskepp is megteheted. Feltehetsz kozos fotokat az adatlapodra, ha netezik az a tarsasag, vagy kitehetsz kepet az asztalodra, ha a munkahelyi kollegaidrol van szo... elviheted bemutatnia fiut es a babat, stb.
"Szerintetek ez a helyzet rendben van?" Nekem nem lenne rendben, én ragaszkodnék hozzá, hogy vállalja fel velem a formális köteléket. A gyûrû értéke nem mérvadó, de az, hogy merjen velem házasodni, igen. De ez én vagyok, azt Te tudod, hogy Neked mi van rendben? (De úgy érzem, mintha elégedetlen lennél) Mi az, hogy a munkahelyén nem hordja a gyûrût? Ha csak nem fizikai munkás, ahol zavarja, akkor ez nem igazán érthetõ.
Én azon gondolkozom, hogy miért gondolod azt, hogy az ARANY gyûrû jelenti az összetartozást... Én 1 hónappal az elsõ házassági évfordulónk elõtt vesztettem el a gyönyörû arany karikagyûrûmet. 2 napig bõgtem utána. Férjem 1 hónappal az esküvõ után már elvesztette, valószínûleg a munkahelyén. Õ nagyon szeretne gyûrût viselni, csak zavarja munka közben. HÁt levette és valószínûleg a takarítónõ este elemelte. Én meg a Balatonban a nyaralás közben hagytam el. (Buta voltam.) Imádtam azt a gyûrût. Férjem másnap elvitt egy ékszerészhez, de mivel újabb 50-150 ezer forintunk nem volt 1-2 arany karikagyûrûre, vettünk két ezüst karikagyûrût. Senki sem néz azóta sem bennünket szinglinek, és semmilyen érzelmi vagy egyéb problémánk nem származik abból, hogy ezüstöt viselünk. Nem csökkent az összetartozás érzése sem. Bánom az aranygyûrûmet, de leginkább azért, mert az esküvõm napjára emlékeztetett, valahányszor ránéztem, kicsit újra átéltem. Szerintem teljesen mindegy, hogy milyen a gyûrû, attól kéne, hogy érzelmi értéke legyen (és összetartozás érzés), hogy miként kaptad. Ha ennyire zavar, hogy ezüst, akkor neked valójában az hiányzik, hogy azt a klasszikus rituálét végigcsináljátok, ami az összetartozás megpecsételése a gyûrûvel. Ezt hívják esküvõnek. Ez a véleményem.
Te ezt igy elfogadtad, elettarsi kapcsolatban elsz, a gyurunek itt jelentosege nincsen, ez egy fajta emberi szokas, tehat vegyel magadnak egy gyurut pl.
Tehát igazából csak a külsõségek miatt akarsz gyûrût. Ha házasságot nem akarsz minek a gyûrû? Azért mert az elsõ nem sikerült, nem biztos, hogy a második sem fog.
Üdvözletem! Kicsit elkéstem a válasszal, de: ezúttal is üzenem mindenkinek, aki azzal a kijelentéssel él, és e mögé rejtõzik, hogy "Nem a papír a fontos", hogy teljesen igaza van. Az eskü a fontos, a fogadalom, a kijelentés. S aki ezt az idézett mondatot a fülébe súgta, hazudott, és õ maga sem az igazságban él, ugyanis eme nyilvánvaló csúsztatást észre kellett volna vegye, vagy legalábbis jóérzéssel tartózkodnia kellene ettõl a szellemiségtõl. Hogy hol van ebben a csúsztatás? Az egyetemes, eredeti házasságkötés nem a papírról szól. Hogy a mai "házasságok" csak arról szólnak, mert úgy le vannak csupaszítva, és amúgyis válás a vége? A Te házasságod - meg az övé persze - nem kell hogy így végzõdjön. Az más emberek házassága. A házasság szent, s papír sem kell hozzá igazából. Tanú nem árt egyébként, aki lehet barát, de felebarát (nem ellenséges idegen) is. Az igazi házasság Isten elõtt köttetik. Aki nem úgy köti, az csakugyan leginkább csak a papír miatt teszi. Az ne is kössön. Aki fél, vagy idegenkedik Istentõl, bújkál elõle, és így nem mer elé sem állni például házasságot kötni egy életre (ami a természetes lenne, és az egyetlen értelmes, járható út), attól az embertõl óckodni kell. Hogy Te immár mit tudsz csinálni élettársaddal? Semmit. Megváltoztatni nem tudod. Jó hatással azonban lehetsz rá. Szóval, tettel, szeretettel, nem erõszakkal. Kitartással, hittel az irányban is, hogy ki meri egyszer csak jelenteni a Szemedbe, Isten elõtt és tanúk elõtt is, ország-világ és mindenki elõtt, akárha csak pórias, de tiszteletteljes öltözékben, és például egy szép erdõben, patak partján, a határban levõ mezõ öreg fa tövében (tök mindegy, egy emlékezetes és szép helyszínen), egy szép napon, hogy elfogad, melletted akar maradni, és melletted is marad, összeköti veled életét. Akár ne is lássatok anyakönyvvezetõt, vagy papot. Nem kell. És aki húzza ezen a száját, hogy "csak" így vagytok házasok, meg hogy ez nem is házasság igazán, az nem érti a házasság lényegét, lelki-szellemi és õsidõktõl fogva létezõ mivoltát. Annak esetleg meg lehet próbálni elmagyarázni szeretettel. Isten áldjon titeket! :) Hja, adalék: a franciáknál pár éve divatba jött a le"pax"-olás, hogy nem házasságot, hanem pax-ot kötnek a fiatalok. Igéje is van eme mozaikszónak már: Se PACSer (szö pákszé, PActe Civil de Solidarité), ami homokosok között is köttethetik. Ez amolyan hivatalosított élettársi viszony. No ez már tényleg csak a papírról szól. És itt már kijelenteniük sem kell semmit. A polgári esküvõknél még legalább az anyakönyvvezetõ elõtt ki kellett pötyögni, hogy "igen". Most már az orrod alá nyomják a papírt, más fogalmazza meg, neked meg csak alá kell kanyarítanod a neved. Az ember szabad akarata is csorbul ezzel. Mert a szabad akarat egyik megnyilvánulása a kijelentés. S így csak annak lehet szabad akarata, akinek kijelentése van, és csak az jelent ki, akinek akarata van. A vágy és akarat más. Vágyom a másikra, hogy vele legyek, és akarok megküzdeni az életem belsõ, és az élet külsõ viharaival egyaránt, hogy együtt lehessek vele. Aki nem Isten elõtt tesz kijelentést, azért imádkozni kell, mert gyenge, és a sötétség uralkodik az életén. Vagyis a világosság kevesebb benne, mint ami az Élethez kell. Továbbá ha jól tudom a "Liberté, égalité, fraternité": szabadság, egyenlõség, testvériség nevében be vannak tiltva a vallási jelképek is, szóval nem viselhetsz keresztet sem a nyakadban. Bár nem is igazán baj. A keresztet a szívében kell viselje az ember, ha viselni akarja. Az elõbb bekopogott a lakótársam nagy "Ho--hoo-hooo!"-zás közepette. Körbenyomta a szakállát és szemöldökét borotvahabbal. Boldog Mikulást! :) Illetve Imulást. Mivel Imre.

Van egy kétéves foxi keverék kutyám sanos elrontottam a nevelését, és a fejemre nőtt. Mindene a csavargás és ha agyonveri akkor is megy! Amúgy aranyos kedves. Szerintetek? Elaltatni nem akarom, de új gazdit keresnék neki. Kelleni fog így valakinek?

Legjobb válasz: Most nem azért írom ezt,hogy kötözködjek, de miért akarod odaadni másnak?Gondolod, jobb lenne nála?Ott nem csavarogna?Még jó, hogy nem akarod elaltatni!Minek az új gazdi????!!!!

Most nem azért írom ezt, hogy kötözködjek, de miért akarod odaadni másnak?Gondolod, jobb lenne nála?Ott nem csavarogna?Még jó, hogy nem akarod elaltatni!Minek az új gazdi????!!!!
Itt a foxterrier fajtamentõk honlapja. Inkább hívd fel õket és add oda a kutyát. akkor olyan kezekbe kerül, ahol tudnak vele bánni, megnevelik és jó élete lesz. http://www.foximaxi.gportal.hu/
Ha te azon töröd a fejed, hogy nevelés helyett inkább elajándékozod, akkor megmondom õszintén, jobban is teszed! Neked nem való kutya! Az meg, hogy megfordul a fejedben emiatt az altatás, szégyenletes! Hogy finoman fogalmazzak... Igen, keress másik gazdát neki, de légy olyan korrekt a kutyáddal, hogy ne add menhelyre, pláne ne gyepmesteri telepre és jó helyre add, olyan gazdihoz, akinek õszintén beszámolsz arról, hogy TE rontottad el a kutyát és õ vállalja az ebbõl fakadó nehézségeket és az átnevelést! Adj fel hirdetéseket, lehetõleg országosan, rengeteg ember van, aki szeretne kutyát, de nem teheti meg, hogy tenyésztõtõl vegyen drága pénzen, így remélhetõleg találsz neki gazdit, írd oda, hogy ingyen elvihetõ. De fontos, hogy tényleg legyél korrekt, mondd el, mi vele a probléma és azt is, hogy ezért te vagy a felelõs. Csak olyannak add, aki így vállalni tudja, nehogy végül tényleg egy gyepin vagy menhelyen vagy az utcára kidobva végezze szegény kutya! MERT Õ ERRÕL NEM TEHET, HOGY TE NEM NEVELTED RENDESEN!!!!!! Vagy kérd állatvédõk segítségét a gazdikereséshez.
A kérdező hozzászólása: Kerítésünk van, de újra és újra szétszedi, megcsinálom aztán megint csak szétbarmolja, és megy. A rekord 3 nap volt amíg itthon volt.De már az is elõfordult, hogy átugrotta a kerítést semmi nem állíthatja meg!!Mi a falu szélén lakunk, mégis gond a csavargása mert bejár mindenhova dugni, zabálni stb.a szomszédok már nagyon unják.Már meg is fenyegettek hogy átszurják vasvillával ha még egyszer odamegy.Ha megkötöm vonyít egész éjjel és nem tudok aludni tõle!Szóval katasztrófa:(
1. lépés: Ivartalanitás! 2.: sok-sok séta, mozgás, és kutyasuli. Ha ezeket nem tudod biztosítani, tényleg jobb, ha megpróbálsz új gazdit keresni neki, mert nem tudod neki megadni, amire szüksége van.
Nekem is foxim van és õ is elég rossz, de ha meglát egy fél liter palack vizet a kezemben, azonnal engedelmeskedik! Fél a víztõl. Megverni nem szabad a kutyát, az elaltatási ötletet pedig inkább én sem kommentálom... Elajándékozás? Ne haragudj, de lehet jobban járna, ha nem ilyen gazdija lenne, mint Te, szerintem nem szereted a kutyád.
Könnyebb elmenekülni a probléma elõl mint megoldani? Új gazdit keresnél neki? Ne haragudj de a gyomrom felfordult a kérdésedet olvasva.. Nem tudom van e gyereked vagy tervezed e de ha az is neveletlen lenne beadnád az árvaházba? Szánalmas..
Miért nem neveled meg? Az pedig, hogy elaltatnád, mert te buta voltál és nem nevelted, azt nem is kommentálom. Menjetek el kutyasuliba, 2 éves kutya nem öreg, ugyan egy terrierrel nehezebb dolga van az embernek, de nevelhetõ. Hozd inkább helyre a hibád.
Nekünk is foxikeverékünk volt, imádott csavarogni, 18 évet élt (természetes halált halt). Mi kertvárosban lakunk, autósforgalom alig van, és ismerték õt a környéken, így nem volt gond a rendszeres csatangolásából, de ha nektek problémát okoz, kerítsétek körül a házat úgy, hogy ne tudjon kimenni. Nem egy megoldhatatlan feladat.
18:55 vagyok. Miért nem tartjátok bent a kutyát, ha nincs vele senki a kertben? A miénk is bent aludt éjszaka, és napközben is sokszor becsuktuk a házba, ha rossz idõ volt. Annyival kevesebb ideje lenne csavarogni. Sosem csinált semmi galibát idebent, még kisebb korában, amikor jött a foga, megrágott egy-két cipõt, de utána már semmit nem ártott, pedig szabadon mozoghatott az egész házban.
Pff...
Csatlakozom az elõttem szólóhoz.Minden mondatát csak megismételni tudnám.És nyomatékosítom, hogy KÉRD ÁLLATVÉDÕK SEGÍTSÉGÉT.Mielõtt a szomszédoknál betelik a pohár.
Lehet jobb, ha új gazdát keresel, mert neked nagyon nem való kutya! Ha mégis éreznél magadban annyi erõt, és megpróbálnál túllépni a saját önzõségeden ajánlom figyelmedbe: Jan Fennel: Kutyapszicholóia címû könyvét, mellyel talán hetek alatt megszûnne minden rossz szokása... (a netrõl le lehet tölteni)

Babát szeretnék a barátomtól, de ő még nem akar, de már nagyon szeretnék tőle! Várjak vagy ne várjak rá, szeretem őt?

az a baj, hogy én úgy érzem megtaláltam azt akivel leélném az éltem..és babát szeretnék t?le!kis barna szemecskéi lennének:)egyszer azt mondta, ha majd gyereke születik ott lesz a szülésnél is.már 27 éves vagyok, de már egyre türelmetlenebb vagyok persze nem csinálok örültséget, nem akarom magam fel"mert azzal csak magamnak meg a babának ártanék..szóval nem értem ? 33 éves és tudom h családra vágyik mint éppen én.

Legjobb válasz: És mit mond, mikor akar? Merthogy azt írtad, "még nem akar".

És mit mond, mikor akar? Merthogy azt írtad, "még nem akar".
Nagyon sajnálom, hogy õ így gondolkodik. Viszont tényleg le kéne vele ülnöd beszélgetni, hogy õ mit is akar, mert nem csak az õ életérõl van szó, hanem a tiédrõl is. És ha nem egyeznek az igényeitek, akkor lehet, hogy nem kéne együtt maradnotok. Nagyon nehéz ilyenkor tiszta fejjel gondolkodni, amikor szerelmes az ember. De muszáj. És ha még három évig sóvárogsz egy baba után, az nem tesz jót a lelkednek. Én április óta szeretnék már nagyon babát, de leültem párommal és megbeszéltük, hogy jövõ áprilistól rajta leszünk a baba projekten. De már alig birom kivárni ezt az 5 hónapot. Olvasgattam a fórumokat és egyszer egy lány azt írta, hogy a párja nem akar gyereket még. Végül szétmentek. Egy évre rá meg úgy ment föl a fórumra, hogy kisbabát várt egy másik férfitõl, akivel nagyon megszerették egymást. Kívánom, hogy nálad is hamar rendezõdjenek a dolgok és mielõbbi babaáldást kívánok! Kitartást!
Na ugye! Megmondtam én, hogy nem akar semmit! Esetleg felbukkant egy harmadik?
A kérdező hozzászólása: nem azt mondta, hogy nem akar sosem!majd igen egyszer. csak se Tõlem se senkitõl nem akar még..nehezen találja meg magát a világban, és vlamai tragédia történt az életében amit nem tud feldolgozni..pedig az én szeretetemmel sikerülhetne is de mintha két énje lenne, egyszer azt érzem hogy szeret máskor hogy egyedüdl akar lenni, vagy nem tudom mit akar..erõltetni meg nem akarom, az csak rosszabb.remélem elérünk az alagút végére és haamrosan fényt derül erre a kapcsolatra is..de én igy sokáig nem tudok élni..hogy se össze költözni nem akar még sem ott aludni sem bár régebben ott aludhatam csak mostanában nem..nemtom:((
Azt el sem lehet képzelni, hogy szereti, csak éppen nem akar most/egyáltalán gyereket? Egyis ismerõsõm 8 éve van a barátjával és még nem költöztek össze, mert egyszerûen nincs rá lehetõségük! Sõt nekem furcsa is 1 év után összeköltözni, bár én "még" csak 25 vagyok. Természetesen ez így nagy rizikó, hogy vele maradsz és túl késõn derül ki hogy egyáltalán nem akar gyereket, vagy nem maradsz vele pedig késõbb akár bele is ment volna. De valahogy döntened kell. És nem jászmákkal (pl "nanáá hogy szedem a gyógyszert", emg zsarolás ésatöbbi) hanem õszintén.
Szerintem sem akar tõled semmi komolyabbat! Kérdezz rá a házasságra! Ha arra is azonnali NEM-mel reagál, akkor én nem igazán maradnék vele.33 évesen már lehetnének céljai VELED de ezek szerint nincsenek.
Nem akarlak elkeseríteni, de nagyon úgy néz ki a válaszaid alapján, hogy elég egyoldalú a kapcsolatotok. 1 év után, ha nem akar összeköltözni egy 33éves férfi, akkor az nem csak nem szerelmes beléd, de sajnos nem is nagyon szeret. És nincsenek komoly szándékai veled. Nem rosszindulatból írom. :( Szerintem keress olyan férfit, aki igazán szeret téged!
A kérdező hozzászólása: hát õ nagyon bizonytalan még..talán velem kacsolatban is..nem akarom erõltetni, de ahhoz az kell hogy száz százalékosan szeressen, bár azt mondta nem szerelmes belém:(csak egy éve ismerem, de egyszer már vége lett elõhoztam már neki a gyerek témát de hallani sem akar róla, még össze se vagyunk költözve de milyen nevetséges vagyok nem?és még babát szeretnék:) tudom, hogy vágyik rá de én õt szeretem és mondta hogy ha nem tudok várni..akkor rossz helyen kopogtatok, majd két három év múlva..akar csak..én úgy érzem arra már kifutok az idõbõl és késõbb már nehezebb lesz teherbeesni:) pedig annyira szeretem a barátomat:) nagyon:(
Szia! Én hasonló helyzetben voltam. Mi már együtt laktunk és én már nagyon vágytam babára, de a párom azt mondta õ nem akar, de egyáltalán nem akar. Én mondtam neki, hogy jó, akkor itt fejezzük be az egész kapcsolatot, mert én nem fogom az életem gyerek nélkül leélni, erre õ kijavította, hogy még nem akar. Mi akkor 25 évesek voltunk, sajnos a hátterünk sem engedte volna meg, hogy a gyerkõcöt bevállaljuk, de én csak mondtam neki mindig, a vége az lett, hogy már õ akarta a babát. Vettünk lakást és össze is házasodtunk majd az esküvõnk után összehoztuk a babót és 29 évesen szûltem. Most 7, 5 hónapos, sajnos most megint a rábeszélésen vagyok, mert nem akar tesót egyenlõre, megint az anyagiak miatt, én meg szeretnék minél elõbb. Szerintem próbálj vele beszélni, hogy õ mit szeretne, hátha megtudjátok beszélni ezt a problémát. Remélem sikerül nektek is közösnevezõre jutni. Minden jót kívánok!
Akkor komolyan kéne beszélnetek egymással, ezek fontos dolgok. Tisztázni kéne, ki mit szeretne hosszú- és rövidtávon.
A kérdező hozzászólása: egy éve..de nem kész még rá:(én meg már nem tudok sokat várni és még össze se költözik velem..:(
és egyáltalán mióta vagytok együtt?mert az sem mindegy.
Ez most komoly kérdés?? Te babát akarsz, õ még nem, és neked megfordul a fejedben, hogy mégis megpróbálkozol vele?? Merész vagy. Ne lepõdj majd meg ha mégis elhagy. Bocsánat ha nyers voltam, de elég rosszul érint az olyan kérdés ahol nem érdekli a jövendõ szülõt, hogy a gyerek milyen körülmények között (apukával vagy éppen nem) fog felnõni!
Józsi! Akarsz vele szilveszterezni, hidd el nekem!
de akarsz vele !
Józsi, voltál te már mongollal szilveszterezni? NEEEEEM??? Itt az ideje (tudod, a bakancs-listád)
Egyértelmû, hogy mondd meg neki.Ne hagyd, hogy beleélje magát, hogy jöhet!!!! Szigorúan tilos jönnie!!!!!! A Bedõknek TILOS.NE ENGEDJ A CSÁBÍTÁSNAK, JÓZSI, CSAK KI AKAR JÁTSZANI , HOGY ELMENJEN ODA ÉS MEGEGYE AZ ÖSSZES KAJÁT.NE SAJNÁLD MEG, EZ BEDÕ.EZT TARTSD MINDIG ÉSZBEN.Bedõ, te meg megfogsz halni!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eddigieket de ha lehet kultúráltabban egy picit.
Azért írnak ilyen válaszokat, mert felesleges kérdés, se téged, se õt nem ismerjük, és a neve is teljesen lényegtelen. Nyilván meg kell mondani neki, ha feleslegesen vár, akkor meg utána lenne balhé. Vagy mondd azt neki, hogy más programod van, de mindenképpen mondd meg valahogy, mert rossz érzés feleslegesen várni.
Bízzál benne, hogy olvassa a gyak.kérdések.hu-t, és már meg is oldódott a problémád. :) Egyébként, ha nem akarod megbántani, mondhatod, hogy rokoni körben ünnepeltek, abból nem lehet sértõdés. Viszont ha közös ismerõseitekkel ünnepelsz, akkor könnyen lebukhatsz, inkább mondd meg neki normálisan, hogy ne haragudjon, de már mást terveztél szilveszterre.

Mit csinálnátok ha terhesek lennétek, párotok egyértelműen nem akarja, de te igen?

2. gyerek

Legjobb válasz: Attól is függ, mennyire nem akarja, miért nem akarja. Meg kell próbálni megbeszélni, hatni rá, már ha reális a 2. gyerek, és meg tudtok élni úgy is. Ha nem hajlik rá, akkor ha megtartod, arra is gondolnod kell, hogy berendezkedj arra, hogy egyedül is el tudd tartani a két gyereket, mert esélyes, hogy emiatt el fog hagyni.

jajj. Én nagyon sajnállak ám egyébként. Remélem sikerül megbeszélnetek, és maradhat a pici. Én szerintem pár napig hagynám a témát, hogy gondolkodhasson, és aztán újra leülnék vele megbeszélni.
Attól is függ, mennyire nem akarja, miért nem akarja. Meg kell próbálni megbeszélni, hatni rá, már ha reális a 2. gyerek, és meg tudtok élni úgy is. Ha nem hajlik rá, akkor ha megtartod, arra is gondolnod kell, hogy berendezkedj arra, hogy egyedül is el tudd tartani a két gyereket, mert esélyes, hogy emiatt el fog hagyni.
Muszáj a kompromisszum! A körülményektõl is függ, együtt élünk-e, ki keres, mennyire változhat a véleménye! Lehet, hogy most csak parázik, de lehet, hogy nem! Te mit látsz rajta? 40+3 hkm
Megpróbálnám vele megbeszélni a dolgot. Ha egyértelmûen elzárkózik, akkor elhagynám. A gyerekemet nem dobnám el egy férfi kedvéért sem.
Ez sok mindentõl függ. Például:milyen a kapcsolatotok?Jól megvagytok?Anyagi helyzet?Ha netán egyedül maradnál két gyerekkel el tudnád tartani õket? A válaszom:elgondolkodnék.Nagyon erõsen.Megkérdezném tõle, hogyha megtartom elhagyna-e.Ha a válasza igen, még erõsebben gondolkodnék.Többek között azon:képes lenne engem cserben hagyni?Vajon elég intenzív volt a szerelmünk, mert ha igen nem borítaná fel ilyen könnyen, vagy mégis?Ennyire félreismertem?Hogy tudnék ezek után a szemébe nézni?
Ha nem anyagi és egyéb reális érvek miatt, nem akarná, valószínû mégis meg tudnám gyõzni a páromat!Szerencsére nem voltam soha ilyen dilemmában , de elvi síkon úgy gondolom, hogy két ember "sara" ez ahhoz hogy ez a baba létrejöjjön õ is kellett(védekezni nem akart egyértelmûen?), viszont a te tested, tehát mégis a TE döntéseden van a hangsúly.
Nem titok a történetem. 3 gyermek anyja vagyok, nehézkes anyagi körülmények közt élünk, Apuka két hetente jár haza 2-3 napra. Egy ilyen 2-3 napos itthonlét alatt megfogant a 4. Az apuka kijelentette, hogy még egy gyerek Neki nem kell, vetessem el- csak hogy azt a döntést egy nõnek, egy anyának nem olyan egyszerû meghozni, még ha a körülményeket tekintve a legjobb döntés is lenne... Apukát megkérdeztem, hogy neki "váló ok" lenne e ha nem mennék ab-ra? Nem, nem lenne az, de nem örülne, és nem fogja szeretni. 2 hétig tartott-persze mind ezt telefonon beszéltük. Amikor megint itthon volt, nem volt semmi gond, hanem valamin felmérgelte magát, és iszonyatosan elkezdte mondani amit gondolt- hát eléggé carul esett... Csak sírtam a füriben, jól össze vesztünk este. Másnap ment vissza, addig nem is nagyon beszéltünk, majd csörgött a telóm, már a vonaton volt, azt mondta, hogy ha a plusz családi felét oda adom a hitelkártyába-hogy hamarabb leteljen- akkor csendben marad. Azóta tényleg csendben van, sõt, ha feljön a szó, akkor sem mond semmi rosszat, tökre bele nyugodott már!! Nekünk így maradt meg 4-eske... -de nem mindenkinek végzõdik ilyen jól! Ez nagyon veszélyes "mutatvány" volt a részemrõl, de nem tudtam megtenni, hogy ab-ra menjek!! Minden jót kívánok Neked!!! Üdv: 3 lányos, 9hkm
elõzõ hozzászoló, akinek 4 gyereke van. hát milyen durva dolog már ez egy férfitõl, hogy a gyereke elõl veszi el a családi pótlékot a hitelre, ha jól értettem. aztaa, na jó, inkább nem mondnok semmit.fúúúúúú
Hány éves egyébként a kisfiad? Én az elkötést semmi esetre sem javasolnám, mint védekezési forma, mert ki tudja mi lesz késõbb?! És ha még is akarsz majd még egy gyereket? Vagy ha a férjed akarja majd, vagy ha esetleg a képbe jön egy 3. ember, elváltok, és vele akartok gyereket? (Bocsi, de nem tudhatod mi lesz) 22 éves vagy, ez nagyon nagyon nagy butaság lenne a részedrõl! Állj a férjed elé, és mondd meg neki, te akarod a babát, nem mész megint abra! Majd megoldjátok, kicsit jobban spórolsz majd, a kicsi megy bölcsibe, és te meg dolgozni, + több családit kaptok.
A kérdező hozzászólása: Én is úgy gondoltam hogy hagyok neki pár napot hagy gondolja át.Idõm van, mert ha marad 3 hét múlva kell vissza mennem kontrolra, ha nem akkor is a csvsz-es jövhéten még szabin van.A doki is mondta még van egy kis idõm átgondolni. A fiam 4 éves lesz õsszel.Most fog menni oviba.
Én drukkolok neked nagyon!! Ne a pénz legyen már az indok, hogy nem születhet meg, de tudom, hogy ez két emberen múlik, majd írd meg azért hogy mire jutottatok.Minden jót:)
Úgy érted a párod a gyerek?
Szerintem azért nem mond semmit, mert azt mondtad, hogy el lehet vetetni. Ebbõl arra következtet férfiaggyal, hogy el fogjátok vetetni. Ha Te nem kérdezel rá, hogy "akkor most hogyan tovább, mert én szívem szerint megtartanám, de nem tudom, mit akarsz Te..."-akkor ez a csönd így is marad, te meg mész abortuszra. Sajnos ezen egyedül nincs mit gondolkozni, ketten kell megbeszélnetek, és minél elõbb nekiállni, osztani, szorozni, érvelni- végül közös döntést hozni.
A kérdező hozzászólása: Igazából nem választ várok, vagyis hát nem azt hogy holnapig lesz 10 válasz abból ha 7 azt mondja tartsam meg minden áron akkor megtartom, de ha 7 azt mondja hogy semmi kép ne tartsam akkor holnap már megyek is a csvsz-hez. Inkább csak könnyebb így gondolkozni.Valahol ez helyettesíti a családtól, barátoktól való tanácskérést.Mert õk nehéz esetek.... És igen mindazon túl hogy én mindig is két gyereket akarta, meg nagyon szeretném hogy legyen a fiamnak testvére, pontosan azért is szeretném még megtartani mert volt egy vetélésem, meg egy abortuszom, nem szeretnék még egyet megölni. A vetéléses végkimenetelnél szedett gyógyszer cerazette volt, aminek teljesen mások az összetevõi mint a késõbb szedett symiciának.Ezért is hittem a dokinak hogy az majd jó lesz.(kár volt) Én lehet hülyén hangzik hiszek abban hogy ha egy kis lélek egy családhoz le akar születni, akkor az le is fog ha csak nem totál lehetetlenné teszik.Most ez a hitem számomra bizonyítást is nyert.Viszont akkor ha ezt így alapul veszem mi lesz?Most elvetetem, és totálisan elhatározom hogy el is kötetem magam.Az mostantól számolva míg meg is valósul minimum fél év.Addig is bevetünk védekezés képpen egy harmadik módszert (gumi, pharmatex, gyûrû akármi vagy mind együtt), és azok sem válnak be akkor 2 hónap múlva megint megyek abortuszra???Majd még a fél év mindig nem telik le, de még valami 100. lehetõséget kipróbálunk, az sem válik be, és pont belefér még egy abortusz. Vagy most elmegyek abra, de a következõnél esetleg azt mondja a párom is hogy basszus ez a gyerek tényleg nagyon jönni akar, akkor jöjjön csak hogy a vetéléstõl, abortuszoktól a méhem annyira tropára megy hogy a hatodik hónapban leszakad a placenta, koraszülés és ha szerencsénk van nagy gond nem lesz. Akkor inkább mind a ketten ( ne csak én) fogadjuk el azt most hogy bizony jönni akar, hagy jöjjön, és császár közbe n megcsinálják az elkötést is (ingyen).
Bocsi, nem bántani akarlak, de nekem is megvan a véleményem. 2 hónapja volt egy abortuszod, és most megint felelõtlenül terhes lettél, és itt keresed a választ? Komolyan?! Ha gyógyszer mellett terhes lettél, akkor nyilván nektek az nem jó védekezési forma, mást kell választani, de amíg azt a másik módszert megtaláljátok, addig is kell védekezni, gumival! Nem tudom mit vársz a párodtól...?! Ha 2 hónapja sem akarta, szerinted most ez 2 hónap alatt változott? Vagy most megint megöltök egy kisbabát? (Nem vagyok abortusz ellenes, de ez már nekem is sok...) Nem tudom, hogyan döntenék a helyedben. de az biztos, hogy ha tudom hogy könnyen teherbe esek, akkor mindig minden körülmények között védekezek! Akár úgy is, hogy gyógyszert szedek, és gumit is használok! Remélem minden az elképzeléseid szerint alakul, és tényleg nem bántani akartalak, csak gondolod végig!
Ha nem akarnék gyereket, akkor védekeznék. Ha a tabletta mellett teherbe esnék, akkor lenne annyi eszem, hogy utána ne azt használjak. Bocs, de azért ez a sztori nálam enyhén kicsapta a biztosítékot. A párodról is meg van a véleményem...ha nem akar gyereket, miért nem húz óvszert? Neki is lehetett volna annyi esze. Egyébként megtartanám, ha már összejött. Biztos nem vetetnék el még egy gyereket, már egy abortusz is sok.
Beszélgetni, beszélgetni, beszélgetni!!!Mérlegelni érvelni segíteni egymásnak is a döntésben!Most nem jó nem szólni egymáshoz(homokba dugni a fejeteket)meg kell alaposan beszélni!
A kérdező hozzászólása: Kedves 8., nem olvastam sajnos a kitörölt válaszodat.Viszont ha jól értelmezem az ingyenélõ k. rám vonatkozik.Csak érdekelne hogy miért is?? A többieknek nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Igen a pénz miatt nem akarja, bár én úgy gondolom hogy ha megtanulnánk jobban gazdálkodni, akkor nem lenne gond. Tavaly volt egy spontán vetélésem, arról a terhességrõl egész a vetélésig nem is tudtam, gyógyszer mellett fogant. A legrosszabb 2 hónapja volt egy abortuszom, ami igaz más fajta (orvos szerint a legjobb) gyógyszer mellett fogant. Akkor bár nehezen engedtem a párom akaratának, elvetettem. És most valóban kétségtelenül felelõtlenek voltunk.Nem védekeztünk, csak vacilláltam hogy elköttessem magam vagy próbáljam meg a hüvely gyûrût. Ezalatt a gyógyszertõl eltûnt libidóm jócskán megjött, aminek persze mindketten örültünk, aminek meg lett az eredménye. Természetesen most meglehet kövezni, én egy percig nem állítom hogy nincs igaza annak aki így tesz, de az most sajnos nem segít. Viszont én úgy tudtam hogy abortusz után nem lehet fél éven belül újabb abortusz, így én elkönyveltem azt hogy nincs mit tenni.Múlthéten csináltam tesztet, akkor nem mondott semmit a párom. Ma mentem dokihoz. Tegnap este beszéltük hogy most mi lesz.Õ elmondta hogy úgy gondolja hogy nem fogjuk bírni anyagilag.Én elmondtam az én véleményemet.És miután úgy tudtam hogy nincs mit tenni enyibe is maradt. Ma amikor hazajöttem a dokitól mondtam neki hogy szinte sírva hogy el lehet vetetni.És hogy abba maradtunk a dokival, mivel így nem tudtam mit mondani hogy megírta az abhoz szükséges papírt is, de ha megtartom három hét múlva vár vissza kontrollra. Erre a párom nem mondott semmit.Azóta sem.Azért is vagyok ennyire tanácstalan, mert ha azt mondta volna hogy na akkor nincs mese vetessem el, vagy ha nem vállaljam a következményeit.Akkor tényleg nincs mit tennem. Ha azt mondja hogy ugyan nem örül neki de mellettem áll, azonnal tépem is szét a csvsz-es papírt. De egyenlõre nem mond semmit... A kapcsolatunk jó, vagy jónak mondható. Voltak problémáink, leginkább amiatt hogy a sexuális életünk egyenlõ volt a nullával.Ez kihatott a mindennapokra.Amióta helyre állt a dolog, azóta ugyan olyan mint az elején, felhõtlen nagy szerelem, egész nap jó a hangulatunk, imádjuk egymást.Ez a terhesség most kicsit belepiszkitott...
Ezt nektek kell eldönteni. Miért nem akarja?
Szia! Sikerült dönteni?

A hozzataplalas egybeesett a tapszerezes elkezdesevel, tehat pont hat honapos kora korul tortent az hogy mar nem volt eleg tejem, sajnos osszezavartam szegenyket, szopni szinte egyaltalan nem akar de a gyumolcsot es fozeleket is nehezen. Mit tegyek?

Ma reggel is akartam cicit adni neki es elutasitotta mint aki nem ehes,aztan csinaltam egy adag tejet,azt bevagta.Vajon mar vegleg lemondott a szopizasrol?:(

Legjobb válasz: Nálunk is így esett egybe, de nem volt belõle gond. Szopizni már õ sem akart, de a tápszert úgy itta, mint a gép. A hozzátáplált ízeket is imádta. Így én már nem is erõltettem a szopit.

Nálunk is így esett egybe, de nem volt belõle gond. Szopizni már õ sem akart, de a tápszert úgy itta, mint a gép. A hozzátáplált ízeket is imádta. Így én már nem is erõltettem a szopit.

Nem rég vagyunk együtt de 8 éve ismizzük egymást! Már szeretne gyereket! Kihozta belölem is ezt! Szedek gyogyszert de"igen csak örül"hogy pár napja rosszul érzem magam! Elvetetni nem akarom de az anyagiak! Ha mégis lenne nem tom mit csináljak?

Legjobb válasz: hát ez az ez nálam má nagy szo hogy gyerek csak ez a lóvé ami visszafog de nagyon ennyi kiadás sose volt és mi szokott lenni az ember mindent meg akar adni a picinek!!!!

A kérdező hozzászólása: hát ez az ez nálam má nagy szo hogy gyerek csak ez a lóvé ami visszafog de nagyon ennyi kiadás sose volt és mi szokott lenni az ember mindent meg akar adni a picinek!!!!
Ha elvetetni nem akarod, akkor elég egyértelmû, felneveled. Ne aggódj, ha az ember szülõ lesz, mindent megold. Még akkor is ha nagyon nehéz sokszor. De ha még nem érzed magad érettnek a feladatra, akkor szedd rendesen a gyógyszert, hogy még véletlenül se fussatok bele egy abortuszba.
Más is megoldotta a gyerekvállalást úgy hogy azt sem tudta mibõl. Biztos vagyok benne ha úgy alakul te is megoldod. Mert amikor majd meglátod elõször a kis törpét, semmi nem fog érdekelni, csak hogy tûzön-vizen át mindent megadj neki.

A baratom leakana fektetni de en meg nem akarom de nem azeert mert nem vagyyok ra felkeszulve hanem mert meg nem erzem ugy h itt az ideje, es mar tobbszor is probalkozot de en visszautasitottam es neki nem tetszet. Vajon elhagy ezert a baratom?

Legjobb válasz: Ha elhagy, akkor nem is érdemel meg. Akkor feküdj le vele, amikor te jnak látod és ne akkor amikor õ. Vagy majd mindent úgy fogsz csinálni ezentúl, ahogy õ akarja, csak nehogy elhagyjon??? Ne hagyd magad!

Ha elhagy, akkor nem is érdemel meg. Akkor feküdj le vele, amikor te jnak látod és ne akkor amikor õ. Vagy majd mindent úgy fogsz csinálni ezentúl, ahogy õ akarja, csak nehogy elhagyjon??? Ne hagyd magad!
Egy 21 éves pasinak vannak igényei, és még nagyon fiatal ahhoz, hogy "örök hûséget" esküdjön. Nem hiszem, hogy egy beszélgetéssel sokat érnél el. Egyébként csak le akar téged fektetni? Akkor nem nagyon szerethet. Vagy le akar VELED feküdni?
Megkérdezhetem hány évesek vagytok?
Elhagy akkor, ha nem szeret igazán, de akkor nem is érdemes bánkodnod miatta.Ha nem érzed, hogy még itt az ideje, ne tedd meg, csak azért mert õ akarja.
Miért nem pettingeltek? Az én barátom ennyivel is megelégszik, én is szûz vagyok, õ meg már majdnem 22...
Ha nyíltan megmondod neki, hogy te úgy érzed, hogy még nincs itt az ideje, akkor meg kell értenie. Attól még élvezhetitek az együttlétet, hogy nem fekszetek le egymással. Kényeztethetitek egymást anélkül is, hogy megtörténne a konkrát behatolás. Ha sokáig éheztetet a barátod, akkor megunhatja és máshol keresheti az élvezetet.
Tényleg fiatal vagy még! Majd találsz másik pasit, aki vár rád.
A kérdező hozzászólása: o tapasztaltabb mint en tobbxor..ssok baratnoje volt es sokkal le is fekudt.
Nem akarlak elkeseríteni, de 21 évesen nem fog sokáig várni. Szerintem. Ha te még ennyire nem akarsz vele lefeküdni, akkor ne menj bele csak azért, hogy ne hagyjon el! Még nagyon fiatalok vagytok. Majd találsz másikat. De ha vár rád, akkor tök jó, mert azt jelenti, hogy szeret. Majd kialakul. Elõzõ válaszoló voltam.
A kérdező hozzászólása: nem tudom h miert...nem vagyom ra, nem kivanom..
Az utolsó válaszoló vagyok. Így elég hülyén hangzik, hogy le akar fektetni. Ha téged lefektet egy srác, akkor nagy a valószínûsége, hogy többet nem látod. Azt írod: "nem azért mert nem vagyok rá felkészülve". Akkor ezek szerint fel vagy rá készülve? Akkor meg miért nem fekszel le vele?
A kérdező hozzászólása: MIERT?
A kérdező hozzászólása: le akar velem fekudni..:|
A kérdező hozzászólása: ...:)
A kérdező hozzászólása: en 14, o 21
A kérdező hozzászólása: mindig azt mondja h vigyazz nincs mitol feljek de en meg nem akarom es hiaba mondom neki mert nem erdeklni
A kérdező hozzászólása: en szeretem es o is azt mondja h szeret de azt is mondja h nem tudja megerti h miert NEM?
A kérdező hozzászólása: LEHET

22éves lány vagyok. A párommal kipróbáltuk párszor az anál szexet, amit élveztem! De egyszer nagyon durván csinálta. és én azóta nem akarom, de ő ezt nem érti meg! Szerintetek ez lehet szakító ok? Hogy értessem meg vele, hogy már nem akarom?

Legjobb válasz: Lehet szakító ok. Nyilván, ha ezt nem érti meg, akkor elég öntörvényû az illetõ, ami sok gondot okozhat. Bár, nem tudom, hogy milyen férfiakat szeretsz...

Lehet szakító ok. Nyilván, ha ezt nem érti meg, akkor elég öntörvényû az illetõ, ami sok gondot okozhat. Bár, nem tudom, hogy milyen férfiakat szeretsz...
Csak akkor lehet, HA nyíltan megmondod hogy nem akarod. Néma gyereknek anyja sem értheti meg szavát.
Akkor neked idõ kell, ameddig elfelejted ezt a "traumát". Ha tényleg bízol benne, és már élvezted valamikor az anált, biztos újra rákívánsz. :) )
És ha megígértetnéd vele, hogy óvatos lesz, és adnál neki még egy esélyt?
szerintem megerdemel meg egy eselyt
Adj neki meg egy eselyt, hogy csak ovatosan csinalhatja, hatha gyenged lesz.
A kérdező hozzászólása: Ezt az egy dolgot leszámítva semmi problémánk nincs:) ha tehetjük egésznap szexelünk, minden új dologra nyitottak vagyunk! mikor felhozta ezt az anál dolgot, én egybõl bele mentem mert bíztam benne:) csak most félek hogy ha én nem adom meg neki, akkor esetleg keres valakit akinek semmi gondja ezzel....
Te vagy az, Rebeka?
A kérdező hozzászólása: Engem nem Rebekának hívnak:) )
Hát, már megtettem a javaslatom. : D
Jóvót? : D
A kérdező hozzászólása: Tegnap este megtört a jég és újra csináltuk:)
Sajnálom... tök jó párnak tûntök. : )) Megérné pedig leküzdeni ezt a gátlásod, ha már testileg sem vagy gátlásos.
A kérdező hozzászólása: Nem merek errõl beszélni vele, de így meg én vagyok a "rossz" aki mindig elutasítja és nemet mondd :/ Hidd el neki mondhatnék bármit, nem menne el a kedve:) )
Pedig, ha õ tudna errõl, akkor jobban megértené. Eddig, az összes párnál, akiktõl hasonlót hallottam, és a lány õszintén elmondott mindent a fiúnak, a fiúnak is elment a kedve ettõl.
A kérdező hozzászólása: Történt valami, de arról nem szeretnék írni még akkor sem ha itt senki nem tudja hogy ki vagyok...de amúgy pont emiatt nem akarom! bízom benne, de errõl neki nem beszéltem..hogy akkor velem mi történt! szeretném ha jó lenne neki, de ez a "valami" vissza tart sajnos
Történt esetleg valami testi károsodás is veled? Megbocsáss, de én úgy érzem, mégsem bízol benne annyira. :-/
A kérdező hozzászólása: Én kívánom mert tényleg nagyon élveztem csak már nem tudom magam rávenni! :)
A kérdező hozzászólása: Én próbálom magam rávenni, bár õ ezt nem tudja, de én félek hogy a lendület, meg az élvezet hevében megint dúrva lesz!
A kérdező hozzászólása: Azt mondta hogy gyengéd lesz.....de valamiért már nem merném csinálni! bízom benne, ha azt mondja h nem lesz dúrva, akkor nem lesz....de én már nem akarom egyáltalán! bármire nyitott vagyok a szexben, ezt õ tudja...most miért nem lehet ezt az egyet elfelejteni?
A kérdező hozzászólása: Már mondtam neki többször, és elõször úgy csinál mintha megértené....de pár nappal késõbb mindig megkérdezi megint. szeretem õt, és semmi más probléma nincs a kapcsolatunkban csak ez az 1! de ez elég nagynak számít.....
A kérdező hozzászólása: Jó bizony:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!