Találatok a következő kifejezésre: Nem akarom csinalni, mit tegyek (27 db)

Mit tegyek? A gumitól nem akar működni a dolog anélkül viszont nem akarjuk csinálni.

Legjobb válasz: fogamzásgátló, én is hasonló helyzetben voltam se a párom se én nem szerettük a gyögyszert ezért váltottunk fogamzás gátlóra 18/L

fogamzásgátló, én is hasonló helyzetben voltam se a párom se én nem szerettük a gyögyszert ezért váltottunk fogamzás gátlóra 18/L
Pharmatex. Ez egy helyileg használatos hormonmentes fogamzásgátló krém, tabletta vagy kúp formában. Orvostól, gyógyszerésztõl vagy a neten több infót tudsz kérni, keresni.
hízás szõrösödés... a mai, modern gyógyszerektõl ilyenek nem történnek. mivel rendkívül alacsony a hormontartalmuk. a májjal kapcsolatban pedig annyit, hogy felírás elõtt ezért kérnek kivizsgálást a dokik, hogy alapból nincs e valami rendellenessége a májnak. ha nincs, szedheted. a gyógyszer nem károsítja a májat, ha az egészséges.
ha neki egyszerûen semmi sem jó.....na az ilyenektõl ver ki a víz. "óvszert nem, gyógyszert nem, a többit meg nemismerem, most mitévõ legyek? nézzen utána neten h milyen fogamzásgátlási módok vannak még az óvszeren és a gyógyszeren kívül. de sztem egyik sem olyan jó, mint a tabletta. vannak nagyon kis hormontartalmúak, semmi baja nemlesz tõle. mind2tök szexuális életét megkönnyíti.
Na oké, hogy gyógyszer, de a jövõre is illenék gondolni. Én bizony nem gondoltam és szedtem-szedtem... pedig voltak ám jelek hogy nem kellene. (hízás, szõrösödés, egy idõ után már a májfunkció teszt sem tetszett a dokinak.) Most aztán már 30 évesen a viszérnél tartok, pedig nem is dohányoztam. Valaki itt már írta a Pharmatex-et. Van honlapja is nézd meg (www.pharmatex.hu). A szabályok betartásával nem leszel terhes. Nekem legalábbis eddig bejött.
ha nem szeretne gyógyszert szedni, akkor viselje el a gumit! a gyógyszer az egyik legbiztonságosabb, és legegyszerûbb védekezés. (ha sosem felejti el beszedni)
Tényleg a gyógyszer lenne a legjobb megoldás, énis ilyen cipõben voltam, a mai napig nem szeretem az óvszert. Próbáld meggyõzni, bár senkire sem erõltethetõ a gyógyszer, van kinek az elvei elenzik.
Akkor hüvelygyûrû. egyszerû és hatásos:)
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy a párom nem nagyon szeretne gyógyszert szedni.
Én pharmatex hüvelykúpot használok, de csak megszakítással!

Mit tudnék csinálni hogyha a barátnőm és közém állt egy valaki aki csak tönkre akar tenni engem, de a barátnőm nem érti meg nem hisz nekem, , mit tegyek? Pls

év elején úgy utálta a csajt mint én dehát az na?közis lett én meg ugye nem vagyok az

Legjobb válasz: semmit. viselkedj úgy, mint eddig, várd ki a végét. komolyan mondom. voltam ilyen helyzetben láttam, hogy mi készül, megpróbáltam tenni ellene, de rosszabb lett. az lett a vége, hogy én "áskálódom". sajnos más embereket nem lehet megváltoztatni. szóval szerintem ne csinálj semmit. ha igazi barát, akkor megmarad.

semmit. viselkedj úgy, mint eddig, várd ki a végét. komolyan mondom. voltam ilyen helyzetben láttam, hogy mi készül, megpróbáltam tenni ellene, de rosszabb lett. az lett a vége, hogy én "áskálódom". sajnos más embereket nem lehet megváltoztatni. szóval szerintem ne csinálj semmit. ha igazi barát, akkor megmarad.
A kérdező hozzászólása: kösz, de nálam eltejesztett rólam valamit egy csaj aki a barátnõje lett és most ezért utál, nem hisz nekem

Nekem van egy hosszúszőrű tengeri malacom, de nagyon lusta nem akar csinálni semmit mit tegyek?

nincs elhizva, középméret?, nem öreg 2-év körül van. már mindent megpróbáltam hogy mozogjon kicsit. de amikor kiveszem nem mozdul, hanem csak áll, amig vissza nem rakom. kb. egy ve kaptam ismer?st?l, ugyhogy nem is mondhatom azt hogy fél. úgytudom a malacok nagyon futkározósak, nem?

Legjobb válasz: Csalogasd zöldséggel, de ne add neki azonnal hanem húzd elõtte el. Ha nem megy hagyd hogy beleharapjon egyet és csináld újra. Ha a ketrecben is csak gubbaszt lehet hogy valami baja van, nem ártana megnézetni.

Csalogasd zöldséggel, de ne add neki azonnal hanem húzd elõtte el. Ha nem megy hagyd hogy beleharapjon egyet és csináld újra. Ha a ketrecben is csak gubbaszt lehet hogy valami baja van, nem ártana megnézetni.
Szerintem félös. :) Ételel cslogasd
Nem minden malac futkos sokat. Néha megiramodnak, de utána képesek hosszan elidõzni egy helyben. A tied is többet rohangálna, ha szereznél mellé egy kisebb (ugyanolyan nemû) társat! Mikor enni adsz neki, mikor kiveszed, miközben fésülgeted mindig beszélj hozzá sokat, mert unatkozik!
A malacoknak társ kell, akkor rohangásznak! Egyedül minek rohangászni? Ha nincs társuk, lusta disznókká válnak :) Vegyél mellé egy ugyanolyan nemû társat, és megoldódik a probléma.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. :) és igazatok van, tényleg jobb lenne ha vennék mellé társat! :)
Igen, mindenképp egy társra van szüksége, és sokkal jobb lesz a kedve is! :) Többet fog futkorászni.
Igazuk van az elõttem szólóknak, hogy azonos nemû társ kell neki! Régen, amikor nem volt még tapasztalatom a tengerimalac tartásban, az elsõ malacom egyedül élte le az életét. 5 évig élt, meg nagyon sokat foglalkoztam vele, viszont sosem futkorászott, ha letettem, csak ült, vagy lefeküdt. Évekkel késõbb, mikor már minden létezõ dolgot elolvastam a helyes tengerimalac tartásról, kettõ azonos nemû malackát vettem, és hát le sem lehet õket lõni, folyamatosan futkosnak, mászkálnak, motyognak egymással. Míg az egyedül tartott malacom meg sem mukkant, csak ha kaja után visított, meg ha simogattam. Mert hát nem volt kivel beszéljen, de ha van egy társa, folyamatosan megy a motyogás, nagyon aranyosak, kéne neki egy társ. http://www.gemon.ro
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! :)

A 2 éves kutyám (kan) most nagyon sokat fekszik. Nem akar semmit sem csinálni. Mit tegyek?

Pár héttel ezelőtt még rohant a labdáért, mindig csóválta a farkát, várta, hogy mikor megyünk sétálni. Most még séta közben is mellettem kullog; előtte meg majd meg fulladt úgy húzott. Mit tehetnék?

Nem akarom tovább ezt csinálni. Mit tegyek?

az életem romokban, tartós beteg vagyok (több mint 20 műtéten vagyok túl) és ez a betegség kihat a mindennapjaimra, de a "nők terén" is. mindemellett nem látom értelmét az életnek: jövő héten érettségizek, aztán dolgozzak amíg nyugdíjas nem leszek? plusz undorodom az összes embertől (remélem megérthető és nem akarok vele senkit megsérteni). ráadásul "a remény" amiért még szívesen élnék tovább azt mondta hogy nem (nyílván értitek). folyton az öngyilkosságon jár az agyam (3 kísérletből 1 se jött össze) és már csak azon múlik hogy el bírom-e adni az egyik nagyobb értéktárgyamat és abból bírnék venni feketén valami sz*r 9mm-est. mindenki azzal jött eddig hogy érdemes élni.. én alapból nem látom értelmét, de túl sok rosszat éltem át és még kéne átéljek. mit kellene tegyek? (18/F)

Legjobb válasz: annyit szeretnék még hozzátenni az utóbbi idõkben már csak az alkohol segített [a suliban is] de az csak átmenetileg jó megoldás..

A kérdező hozzászólása: annyit szeretnék még hozzátenni az utóbbi idõkben már csak az alkohol segített [a suliban is] de az csak átmenetileg jó megoldás..
Szia. Valahogy én is így éreztem egy pár éve, amikor elkezdtem kamaszodni. Nekem elváltak a szüleim és pszihológushoz is jártam ezzel. Akkor kicsit jobb lett, de nem hiszem hogy az orvos miatt, szerintem az idõ múlása segített. Szerintem kezdj el templomba járni vagy egy baráti körbe, ahol megértik a gondjaidat. Vagy próbálj meg szüleiddel, tesóddal vagy valakivel beszélgetni, szervezz programokat magadnak, akár egyedül is. Remélem segítettem! És hidd el, van értelme élned! :) )
A kérdező hozzászólása: köszi a tippeket. ezekkel is lenen viszont pár gond: 1. templom: ateista vagyok 2. van 1 jó baráti köröm, van is 1 barátom akinél jobbat aligha kívánhat magának az ember. 3. tesómat nem igazán érdeklem, anyukámmal nem szeretek beszélgetni. 4. szervezzek programokat.. semmi nem bír most lekötni és semmiben sem találok jót. már feladtam az életet a kérdés az hogy hogyan vethetnék véget a legkönnyebben az egésznek...

Nem akarom ovszerrel csinalni, mit tegyek?

Nem szeretnem ha a baratnom fogamzasgatlod szedne, mert nem eppen egeszseges,s nem akarom a megszakitasos modszert sem hasznalni mert veszelye4s es kenyelmetlen, meg van valami lehetosegem??

Legjobb válasz: én ezzel a hüvejkuppal estem teherbe ugyhogy nem ajánlom

A spirál csak olyan nõknek teszik fel, akik már szültek! Miért nem szeretnéd, ha fogamzásgátlót szedne a barátnõd? Pedig hidd el ez a legbiztonságosabb!
én ezzel a hüvejkuppal estem teherbe ugyhogy nem ajánlom
Régen csak azoknak a nõknek tettek fel spirált akik szültek már. Annakidején (vagy 20 éve) még az volt a felhomályosító könyvekben hogy ez az egyetlen fogamzásgátló eszköz, amelyre az állam garanciát vállal. Ha a nõben fenn van a spirál, ingyen megszakítják a nemkívánt terhességét :S Mondjuk én eleve rettenetesen idegenkednék ettõl. Örökké bennem van, enyhe gyulladásban tartja méhet, hogy megakadályozza a megtermékenyített pete beágyazódását. Na meg az az igazság, hogy mikor az elsõ babámat vártam és kisebb zûrök miatt félidõben befektettek, volt benn egy hölgy, aki a második babája után tetetett fel spirált. Akkor meg a harmadik terhességét vetete el, mert attól féltek, a spirál levételekor megsérülhet a baba, így inkább nem tartották meg. Szóval: koránt sem biztos hogy a spirál veszélytelenebb mint a mai kishormontartalmú gyógyszerek.
szerintem menjen el a barátnöd nögyogyászhoz és tetessen fel egy spirált nem lehet melette teherbe esni ha mégis szeretnétek babát leveteti .remélem tudtam segiteni egy keveset
Állítólag van valami Pharmatex hüvelykúp, és az is hatásos, talán azt használhattok, mert gondolom még fiatalok vagytok.
Én a Pharmatex tablettát használtam, nekem bevált 3 éven keresztül.
Ja és a spirál amikor felteszik és leveszik fájdalmas is nagyon.
szedjen a fogamzásgátlot. ne féltsd. nem lesz gond!!!! a legjobb lesz, mer a legbiztonságosabb!!!! és vannak olcso gyogyszerek is.
Lehet pesszáriumot is használni, zselével. Nem olyan macerás, mint a gumi, de kicsit kevésbé biztonságos, mint a tabletta. És azért sok hónapig nem a legjobb... elég nehéz kiráncigálni, ha jól "beillesztetted". Ráadásul vérzés alatt nem mûködik.

Van egy bizonyos helyzet és nem tudok mit csinálni! A szokásos tidráma, a legjobb barátnõdrõl kiderül hogy csak manipulált téged aztán féltékeny és tönkre tesz, megaláz és ott bánt meg ahol fáj aztán el akarja lopni a barátnõd? Mit tegyek?

Régebben volt egy lány akit a legjobb barátnõmnek tartottam, de folyton manipulált és mindíg csak azt akarta hogy nekem rossz legyen, szerintem féltékeny volt rám azóta volt egy nagy össze veszés és nem komonikáltunk utánna soha, én uj barátnõre találtam ami neki nem tetszik és ujra kicseszvelem de ugy hogy a másik barátnõm nem vesz észre ebbõl semmit õ egy aranyos lánynak tartja, elõször én is annak tartottam mert kitûnõ tökéletes kis stréber de belül nagyon gonosz. Szóval mit tegyek? Hiába mondok bármit is nem ér semmit már próbáltam, valahogy ki akarom készíteni a csajt! Idegileg! Valami ötlet?Nem tudok mit tenni ugy ,hogy muszály megkérdeznem valakit aki mondjuk élt át ilyet .. Kösz..

Legjobb válasz:
csak magadat készíted ki azzal ha foglalkozol vele. tudom, én is voltam ebben úgy csináltam hogy senki ismerõsnek nem mondtam semmit, hanem nekiindultam egyedül a városnak, elmentem ismerkedni olyan helyekre, ahol azelõtt még az életben nem voltam és az õ társasága nem teszi be a lábát. egy hónap alatt találtam is egy egyetemista csajt, aki nagyon jó barátnõm lett. csináltam egy 2. facebook-ot, kevés embert jelöltem és úgy állítottam be, hogy engem ne tudjanak és ott beszélgettem ezzel a lánnyal. szép lassan bevonódtam az õ társaságába és ezekkel az emberekkel jöttem-mentem. nagy vonalakban felvázoltam az elõtörténetet, hogy ez a csaj ezekkel és ezekkel az emberekkel együtt nem kedvel, meg rosszakat mond másoknak stb. így elmarni sem tudták az új embereket, mert elve negatívan álltak hozzá ahhoz a **** (és mert elõbb engem ismertek meg, hogy milyen jóarc is vagyok :D) aztán ugyanígy pasit is szereztem magamnak, vége lett a középsulinak és kitiltottam mindet, nem állok szóba egy régi emberrel sem. nem tud mit csinálni... egy közös ismerõssel találkoztam, annak összevissza kamuztam minden marhaságot, benyalta és most azt hiszik, hogy egy másik városban dolgozom hét közben.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); csak magadat készíted ki azzal ha foglalkozol vele. tudom, én is voltam ebben úgy csináltam hogy senki ismerõsnek nem mondtam semmit, hanem nekiindultam egyedül a városnak, elmentem ismerkedni olyan helyekre, ahol azelõtt még az életben nem voltam és az õ társasága nem teszi be a lábát. egy hónap alatt találtam is egy egyetemista csajt, aki nagyon jó barátnõm lett. csináltam egy 2. facebook-ot, kevés embert jelöltem és úgy állítottam be, hogy engem ne tudjanak és ott beszélgettem ezzel a lánnyal. szép lassan bevonódtam az õ társaságába és ezekkel az emberekkel jöttem-mentem. nagy vonalakban felvázoltam az elõtörténetet, hogy ez a csaj ezekkel és ezekkel az emberekkel együtt nem kedvel, meg rosszakat mond másoknak stb. így elmarni sem tudták az új embereket, mert elve negatívan álltak hozzá ahhoz a **** (és mert elõbb engem ismertek meg, hogy milyen jóarc is vagyok :D) aztán ugyanígy pasit is szereztem magamnak, vége lett a középsulinak és kitiltottam mindet, nem állok szóba egy régi emberrel sem. nem tud mit csinálni... egy közös ismerõssel találkoztam, annak összevissza kamuztam minden marhaságot, benyalta és most azt hiszik, hogy egy másik városban dolgozom hét közben.

Nem tudom mit tegyek anyukám folyon benevez engem szépségversenyekre de én nem szeretm a szépségverseneket :' ( Mit tegyek? Folytassam vagy mondjam meg hogy nem akarom ezt csinálni?

http://www.google.com/imgres?q=gyermeksz%C3%A9ps%C3%A9gverse.. itt még kicsi voltam most már 11 vagyok

Legjobb válasz: Mondd meg neki, hogy most már inkább nyelvtanórákra járnál.

Mondd meg neki, hogy most már inkább nyelvtanórákra járnál.
Utolsó..te pedig menj orvoshoz, bunkóság csillapítóért ;)
ez te vagy? õszintén sajnállak, szerintem beszéld meg anyukáddal, hogy nem szeretnéd tovább folytatni. ilyen kicsi és ennyi mindent csinál! Ha nem szeretnéd, NE CSINÁLD!
alkudozz vele! mond neki, h már nem tetszik a dolog és egyezzetel meg havi 1 fotózásban és félévente egy versenyben. õ sem lesz mérges, és ha késõbbmégis szeretnéd folytatni, lehet örülni fogsz, h nem hagytad abba!
Nem kell magyarázni, de attól még másnak sem kell beszólni:)
Nem is téged akartalak minõsíteni, csak egy kicsit felnõttesre sikerült a válaszom.
A kérdező hozzászólása: de 11 éves vagyok és gyorsan írtam
"Utolsó..te pedig menj orvoshoz, bunkóság csillapítóért ;)" Még mielõtt arcoskodsz, olvasd el a kislány képeihez fûzött 195 bejegyzést. És ha nem értetted volna a beírásom lényegét, akkor szívesen elmagyarázom neked, hogy mit is kell érteni alatta...
kamu, egy 11 éves nem így ír és fogalmaz
Aha... Küldj képet most magadrol (ahogy most nézel ki) Mert azert látszodni fog , hogy te vagy az...
Tudom most lehet rossz embernek fogsz tartani de el kell mondanom.Édesanyád jót akar neked.A jövõdet alapozza meg ezzel , késõbb akár modell , színész , reklámarc is lehetsz.Õ csak azt akarja hogy szép jövõd legyen.
kamuuuu

A pasim le akar velem feküdni de én még bizonytalan vagyok benne hogy meg akarom csinálni. Nem tudom mit tegyek . Lefeküdjek vele? SEGÍTSÉG!

Legjobb válasz: Mondd neki, hogy csak akkor fekszel le vele, ha elõtte kitakarítja teljesen a lakást, így meggyõzõdsz róla, hogy megéri-e neki a fáradságot, vagy nem.

Mondd neki, hogy csak akkor fekszel le vele, ha elõtte kitakarítja teljesen a lakást, így meggyõzõdsz róla, hogy megéri-e neki a fáradságot, vagy nem.
Mennyi idõs is vagy? Amúgy meg, nyugodtan mond meg neki, hogy te még nem akarod, várni szeretnél még egy kicsit. Így kiderül az is, hogy tényleg szeret-e... :)
Kedves dórika, te most komolyan vadidegenektõl várod el, hogy megmondják neked, szexelj-e a pasiddal vagy nem? Gratulálok. Szexelj. Hármasban. Anált is próbáljátok ki. Csak keményen.
Dórika, ha így ez kételyként merül fel benend, akkor még közel sincsen itt az ideje. A kamaszfiúk pedig mindig, mindenkit meg akarnak dugni, ezen ne akadj fent.A barátod nem veled mint a szerelmével akar lefeküdni, hanem mint egy nõvel hogy végre bedughassa valahová. Nem kell félteni a tinifiúkat, tudnak várni hidd el ;) 17-18 elött még gondolni sem érdemes erre a dologra maximum petting szinten.
Most akkor ki csinál meg kit?

Ez év áprilisban válás kimondása, de már 2009 aug-tól külön vagyunk. Én úgy tudom, hogy minden páros karácsony szent napja az apáé, de nem akarja elengedni. Két gyermekem van. Mit tegyek? Erőszakkal nem akarok semmit csinálni.

Legjobb válasz: Èn nem tudom a törvényt. De szerintem az is megoldás, ha szenteste délelött v délután elviszed majd 6 körül vissza viszed, és majd 25 vagy 26 egésznap vele leszel. Ez megegyrezés lehet. akkor te is tudsz vele szentestézni de anya sincs egyedül vele.

Èn nem tudom a törvényt. De szerintem az is megoldás, ha szenteste délelött v délután elviszed majd 6 körül vissza viszed, és majd 25 vagy 26 egésznap vele leszel. Ez megegyrezés lehet. akkor te is tudsz vele szentestézni de anya sincs egyedül vele.
Ha a válást kimondták, akkor annak tartalmaznia kell a kapcsolattartást a gyermekeiddel.Ha nem engedi el õket, a gyámügyön azonnal jelentsd, és akkor megbüntetik.Ehhez nincs joga.Ha nála vannak a gyerekek, akkor minden második hétvégén jogod van hozzájuk, péntektõl vasárnapig.Ha valamiért nem tudsz menni értük, akkor köteles az utána való héten odaadni õket.Az ünnepek elsõ fele a tiéd, a szünetek elsõ fele szintén, és a nyári szünetben eldöntheted, hogy egyszerre legyenek ott egy hónapig, vagy megosztod az egy hónapot.Ne hagyd magad.Az én férjem is ezt csinálta, de jól pofára esett.Drukkolok neked.
Ez azért nem pontos, mert ha a láthatásra jogosult szülõ nem tud a gyerekért menni a saját hibájából, akkor így járt, nincs joga pótolni. Ha a gyereket nevelõ szülõ hibájából hiúsul meg a láthatás, akkor van joga pótoltatni a következõ hétvégén. Azért az szép is lenne, ha a gyereknek állandó készenlétben kéne állnia, hogy jön-e a szülõ vagy meggondolja magát és a következõ hétvégén jön inkább. De nem is lenne célszerû, mert nem lehetne tervezni, ezért szokták megállapítani a kéthetente hétvégét. Egyébként meg szerintem pont a karácsony az, amit nem lenne szabad szigorúan az elõírtak szerint intézni. Annyi nagyszülõhöz, tántihoz, egyéb pereputtyhoz kell menni, hogy ilyenkor mind a két fél kompromisszumkészségére szükség van.
Ilyen törvény nincs, ez csak megegyezés kérdése.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!