Találatok a következő kifejezésre: Nem akarom a páromat! mit (365 db)

Már 1 éve nem szexeltünk a párommal. Mivel nagyon akarok már és megcsalni őt sem szeretném, így nagyon önző és köc$ög lennék vele szemben, ha úgy venném rá, hogy szexeljen velem, hogy ő egyáltalán nem akarja?

Természetesen nem meger?szakolásra gondoltam. Csak ha lelkileg hatással lennék rá: vagy szexelünk, vagy elhagyom ?t örökre. Ekkor ? belemenne, és maximum nekem lenne jó, neki nem /ugyanis egyáltalán nem kívánja a szexet, semmi vágya nincs/.

Legjobb válasz: Nagyon egyszerû, menjen vissza az orvoshoz, és kérjen másik gyógyszert, vagy hagyja abba.

Nagyon egyszerû, menjen vissza az orvoshoz, és kérjen másik gyógyszert, vagy hagyja abba.
Az érzelmi zsarolás is megerõszakolásnak számít, ezt jó ha észben tartod. Három lehetõségetek van: 1. beszéltek orvossal egy új gyógyszer lehetõségeirõl 2. szakítotok 3. megbeszélnéd a pároddal, hogy nem-e lehet harmadik felet bevonni csak szex céljából, magyarul a barátnõd tudná, hogy mikor és kivel "csalod" meg,
az én exemet (nem ezért szakítottunk) kirugták munkahelyérõl és ezért kért antidepresszánst vagy nyugtatót vagy mint a háziorvosától... már miután az els párnapban látszott rajta a gyógyszer hatása megkértem hogy ne szedje, nincs rá szüksége, és csak a bajok lesznek belõle (növelik az öngyilkossági hajlamot stb - neki meg már volt elõtte egy) a vége az lett hogy megprobálkozott az öngyilkosságal(bevett két dobozt és ivott rá egy üveg bort) utána elvették tõle a gyógyszert és a család is kezelésbe vette mert rám nem hallgatott... ezt csak azért írom le, mert elöször a gyógyszerrõl kell leszoktatni, és akkor nem lesz gond... (mondanám hogy izgasd fel és akkor õ is benne lesz a szexbe de ez valszeg a gyógyszerek miat nem menne)
Ha ez most komoly, akkor le a kalappal elõtted, hogy ennyi együttérzés és tisztelet van benned a párod iránt. Én ugyan nem tudom, milyen érzés nem érezni a szexuális vágyat, de ha te ennyire toleráns voltál vele, akkor szerintem õ is lehetne egy kicsit rád tekintettel. Ugyanis nem várhatja el tõled, hogy te teljesen szerzetesi életet élj miatta. Akkor adja meg más módját annak, hogy te is jól érezd magad. Mert gondolom ha ennyit tettél érte, akkor õ is örülne, ha szexxel nem is, de máshogyan örömet tudna neked okozni. Aztán majd, ha megjön a kedve hozzá, akkor azzal is. Mert õ szedett gyógyszert, ami miatt elment a kedve és nem te. És egy egészséges embernél normális, ha szexre vágyik. Szerintem beszéld meg vele, hogy te továbbra is türelmes, megértõ leszel, de egy kicsit legyen õ is az, mert vágysz egy kis törõdésre. Esetleg próbáljatok ellazulni, csinálj egy kényeztetõs estét vele, hátha megjön a kedve.:) De ez csak az én véleményem.
sztem igazad van. te is áldozatod hoztál az 1 év alatt, neki is kell valamit tenni. hisz ez egy kapcsolat, aminek a lényege az alkalmazkodás. te alkalmazkodtál hozzá, de õ hozzád nem. kapcsolatban fontos a szex, és ha ezért szakítanátok azt is meg lehetne érteni. beszéld meg vele, h neked ez így nem pálya.
Arra nem gondoltál, hogy dokijával kéne megbeszélni másik gyógyszerre, ami nem veszi el a nemi vágyát? Inkább megerõszakolnád, grat -.-
Igazad van. Ha egy éve nem szexeltetek, és egyikõtöknek ez nem jó, akkor csá.
"úgy venném rá, hogy szexeljen velem, hogy õ egyáltalán nem akarja" Tovább nem is olvasom; gyökér lennél.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat nektek is! Igazatok van, mindenképpen ez lesz, hogy beszélünk az orvossal. De hogy kell-e még szednie vagy nem, azt sajnos õ fogja eldönteni, mert õ az orvos. Annak megfelelõen szokta csökkenteni/növelni a gyógyszeradagot, hogy a párom kiegyensúlyozott/kiegyensúlyozatlan hangulatilag. Ezt a doktornõ azonnal látja rajta. Bár egy ideje már nagyon nem nyúlt semmihez, maximum annyi, hogy az egyik gyógyszer emelte duplájára, de annak is már pár hónapja. Viszont másfél éve szedi, lehet, hogy tényleg le kéne már tenni õket. Vagy ha nem is letenni /orvos eldönti/, de mást íratni fel, mert így semmi változás nem fog történni. A dokival való konzultációt már mondtam neki, azt mondta rá, hogy ha nagyon nem javul semmi, elmegyünk hozzá és beszélünk vele. De láttam rajta, éreztem, hogy valahogy ne, érdekli ez a téma, csak miattam csinálná az egészet. Õ meglenne így szex nélkül, mert ettõl eltekintve teljesen jól van, nincs semmi baja. Bár õ alapjáraton /ha nem szedné a gyógyszereit/ elég nimfomán típus, tehát ezzel nem lenne baj, hogy kívánja-e a szexet vagy nem...
"lelkileg nyomást gyakorlok rá: vagy tényleg szexelünk, vagy annyi." "/elhagyni pedig nem tudom, mert imádjuk egymást, és abba õ is belepusztulna/ " Megijeszt hogy ennyi ilyen ember van akibe nem szorult semmi empátia. Ha azt nem bírná ki hogy elhagynád, akkor neked nem logikus hogy ha ezzel megfenyegetnéd egy világ omlana benne össze, rájönne hogy képes lennél õt elhagyni tehát nem szereted. Hogy nem látod te azt hogy egy ilyen "ráhatás" aljasabbul vágná tönkre a kapcsolatot mintha simán kimondanád hogy vége és otthagynád? A többiek már írtak lehetséges megoldásokat meg pátyolgattak amiért ennyire kitartó és megértõ voltál vele egy évig, én is elismerem de erre nem lehet hivatkozni egy ilyen gerinctelen cselekedetnél. Kiakadna teljesen jogosan, összetörnéd a szívét és elkergetne. Ilyesmit csak hülye tiniknél sikerülne eljátszani akik kapcsolatosdit játszanak.
Szia. Szerintem a zsarolás azért sem lenne jó dolog azt leszámítva, hogy ahogy elõttem is írták megölné a kapcsolatot, plusz még bele is megy és mi lesz? Ugyanúgy a teste nem fogja kívánni és ugye akkor az már erõszaknak számít. Az a baj, hogy nem tudjuk, hogy mi ez a betegség meg mik a tünetei stb. Szerintem szépen mondd meg neki, hogy neked ez így nagyon nagy szenvedést okoz és legalább abba menjen bele, hogy proóbálkozzatok. Mondd el neki, hogy hagyja, hogy megpróbáld mindenféle módon felkelteni a vágyát és biztosítsd, hogy amikor azt mondja állj vagy valami kellemetlenül éri akkor szóljon. Tudom, hogy elég szar, hogy te vársz rá egy évet és még ígyis neked kell bizonyítanod, de ha nem akarod elveszíteni és mással lenni akkor szerintem próbáld ezt. Vidd el mondjuk egy kellemes vacsira valami romantikus helyre, otthon romantikázzatok (ha ilyen típus) táncoljatok mondd el, hogy mennyire szereted, hallgassatok valami nyugtató de mégis szexi zenét, aztán jöhet egy kis masszázs. Vagy olyan játék hogy csak simogatod egy tollal vagy vmi puha anyaggal mindenhol, kerülve vagy csak finoman érintve az intim részeket. Egy-két pohár finom bor is segíthet, bár gondolom a gyógyszer miatt nem ihat. Aztán kitudja lehet csak ennyi lesz ezen az estén. A következõn lepd el gyertyákkal a szobát és adj kényeztetõ masszázst. Utalj rá, hogy neked is jól esne ez gondolom azért ilyen dolgokat õ is meg tud tenni a kdvedért, mert ha szeret akkor ez élvezetes neki is. Nem tudom hogy álltok az orális dolgokkal, de talán ha olyan helyzetbe kerültök akkor engedni fogja lehet elõször nem ugy h el is megy vagy nagyon élvezi, de egy finom kis játék odalent hátha jól esik neki és kedvet kap hogy téged is elkényeztessen így. Viszont, sajnos te bármit megtehetsz ha õ egy icipici hajlandóságot sem mutat, nem tudom milyen a hozzáállása, de ha semmire sem képes, nem is akarja, hogy jobb legyen a helyzet akkor sajnos te sem tudsz mit kezdeni vele. Mindenesetre sok sikert, remélem valahogy megoldjátok a dolgot, nagyon szerencsés hogy ilyen párja van, aki ennyit áldoz érte. 19/L
Ja, azt elfelejtettem vegyetek síkosítót mindenféle masszázsolajokat amit csak akartok. Vess be mindent amirõl úgy gondolod hogy hatással lenne rá.
A pánikbetegség nõi betegség (férfiaknál alig van), illetve a személyiségzavar is 80%-ban nõknél fordul elõ. Ezeket szokták kezelni antidepikkel, meg ha külön kéri a páciens, az orvos boldogan kiírja, mert összeköttetésben állnak az orvosok a gyógyszeriparral (mindkét félnek jó, ha szedk az emberek a gyogyókat). Illetõleg egyéb, nem súlyos agyi fejletlenségnél (dopamin hamar elszivárog az agyból, tehát termelõdik, de nem raktározódik, hanem azonnal semmibe vész). Ezen kívül fogíatékkal járó betegségeket szoktak kezelni, de az most nem játszik itt szerepet (tudathasadás, dawn-kór, hiperaktivitás stb). Szóval kérdezõ, te egy értelmes ember vagy, látszik a fogalmazásodon is. Bomba jó a csajod azt mondod, ráadásul boldog is veled. Miért szedi? Priviben is megírhatod. Nem fog tudni leállni róla ám azt ugye tudod? Õ boldog szex nélkül, nem az õ hibája, visszafogja a szer. Bennem túlteng a tesztoszteron (vékony, férfias vagyok, nagyon jó erõben), állandóan áll a farkam, de ha érdekes módon alkoholt iszok, a jó isten se lehet életet bele. :) (Rám így hat az alkohol, nem pezsdít, hanem lohaszt, mondjuk nagyon ritkán iszom.) Érted mit szeretnék írni? Ezt nem lehet beszélgetéssel megoldani, abba kell hagyni az antidepik szedését. (Nekem papám és apám halt meg ugyanazon a héten, apám rákban, végginéztem a leépülését, de semmiféle gyógyszert nem szedtem, még nyugtatót sem. Én még megfázásra sem veszek be semmit. Gyógyszer úgy kerül a szervezetembe, hogy mondjuk elmegyek a fogászatra és ad a doki érzéstelenítõt.)
Még annyit, hogy orvosváltáson nem gondolkodtatok? A pánikbetegség 1 éven belül teljesen gyógyítható (terápia és gyógyszer segítségével, majd a gyogyi elhagyható és utána a terápia is késõbb).
A kérdező hozzászólása: 24: Figyelj... Õ maga mondta nekem többször is, hogy nem akarja, hogy a szexhiány miatt elhagyjam. Azt is hozzátette, hogy hogy-hogy ezek után is vele vagyok még, más már rég megcsalta volna ilyenkor a párját vagy lelépett volna. Szóval lehet, hogy mégsem fogom megzsarolni, de azt azért már nagyon érzi õ is, hogy valamit lépnie kell ez ügyben, mondjuk beszélni az orvossal. Azzal pedig tartozna nekem, hogy legalább a problémát komolyan veszi, azok után, hogy 1 éven keresztül így kitartottam és kibírtam...
A kérdező hozzászólása: 26: Köszi szépen, próbálok akkor bevetni, amit csak tudok! Hajlandóságot ugyan mutat arra, hogy jobb legyen, de ez a baj, hogy õ soha nem kezdeményez, ugye azért, mivel nincsen nemi vágya. Néha szokta nekem õ csinálni, bár sajnos azt is elég ritkán. A kapcsolatunkat igyekszem feldobni majd, ahogy írtad. Nálunk egyébként kicsit probléma az is, hogy sokszor otthon ülünk és nézzük a TV-t vagy gépezünk /felváltva/. Sokszor ez a program. De nem is nagyon erõltetem, hogy menjünk valahová, mert mikor délután 4-kor végez a melóval és hazajövünk /szoktam elé menni/, akkor biztos fáradt már és inkább nem nyaggatom.
A kérdező hozzászólása: 28: írok privit mindjárt...
26 vagyok. Pedig ez az életvitel még az egészséges nemi vágyú pároknál is tönkreteheti a dolgokat :S Ha fáradt akkor vidd el valahova hétvégén, vagy ha van szabija menjetek el egy kis nyugis romantikus szállodába, nemtudom hogy álltok anyagilag de már egész olcsókat is lehet találni. Felfedezni együtt a várost, sétálni, kirándulni, beülni vhova stb stb stb egy egész hétvége amikor csak egymással vagytok elfoglalva nincs TV nincs internet csak ti ketten. Ha szerelmes, akkor nincs az a fáradtság ami miatt ne lenne ehhez kedve.
A kérdező hozzászólása: Igen, többször volt ez már téma, hogy elmennénk hétvégén valahová. Ha nem is nyaralni, vagy szállodába /anyagilag most egyikünk sem áll túl jól/, de legalább sétálni ide-oda a városban. Csak az a probléma, hogy annyira bepunnyadunk mindig, hogy soha nem lesz belõle semmi. Habár most a nagy meleg is közrejátszik, nem csoda, ha ilyenkor nem akar menni. Ebben a kánikulában sok embernek nincs kedve kimozdulni. Mondjuk most eljön 1 hónap szabira július végén, tervezzük, hogy azalatt többször is elmegyünk valahová.
mi ujsag azota?
Nézd az antidepresszánsokat sok mindennel lehet pótolni. Nézz körül az interneten, meg fogsz lepõdni. Sok hangulatjavító növény van ami emeli a libidót, ezeket is kipróbálhatnátok teába fõzve hátha esetleg bejönne. Képzeld el jobban kívánná a szexet mint alapból! Illetve javaslom sportoljon egy kicsit a hölgy. Mondjuk fusson, vagy ússzon. Ez is hangulatjavító hatással bír, a kettõ együtt csak kiváltja az antidepresszánst, vagy legalább segít leszokni róla, és a sporttól még esetleg meg is jöhet a kedve, pláne ha együtt csináljátok... Neked van igazad, de szerintem ne zsarold meg. Mindig van megoldás. Képzeld el hogy valamitõl megjön a kedve a szexre. Megmakacsolod magad, és egy darabig nem mész bele. Egy idõ után megérti majd min menté keresztül miatta, és akkor nefélj lesz olyan kárpótlás, amilyet elképzelni sem tudsz. Tarts ki egy kicsit és beszélj az orvossal. Esetleg szexológus, szexuálpszichológus, párterápia...
az elsõ oldal kommentjeit olvasva már kezdtem izgulni, de így, hogy kiderült hogy te vagy a férfi, sokkal könnyebben tudok válaszolni. Nem azt mondom, hogy voltam már hasonló cipõben, de ismerem a helyzetedet, sajnos sok jóval nem tudlak kecsegtetni, ennek pedig egy nagyon de nagyon egyszerû oka van: más prioritással bír a szex egy nõnek és egy férfinak. Persze értem én, hogy itt az antidepresszáns közrejátszik, de egyetlen megoldásod -inkább lehetõséged- maradt: a gyógyszerrel való leállás / váltás, orvossal konzultálás. Hidd el nekem, hogy megteheted amit tervezel és kvázi megzsarolhatod -ha szeret téged, bele is fog menni, szinte biztosan- de ott és akkor döföd bele a kést a kapcsolatotok szívébe, erre készülj fel. Egy nõvel ezt nem lehet megtenni. 27/F
akkor kezdõ lökésnek ajánlom az erotikus masszázst
A kérdező hozzászólása: Na, ezt pont rosszul tetted, hogy itt befejezted az olvasását... Mert ott kifejtek mindent bõvebben. Légyszi, aki normális, az szánjon idõt, hogy végigolvass! Köszönöm mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: 2. válaszoló: Köszi! :) Próbálok még beszélni vele mindenképpen. 3. válaszoló: Megerõszakolnám? Lehet, nem tudsz olvasni, de már az elsõ sorban leírtam, hogy nem ezt akarom. A megerõszakolás fizikai tettet jelent és nem lelki ráhatást. Az orvosával amúgy próbált már beszélni, de nem írt fel új gyógyszert vagy ilyesmi. És késõbb már a párom sem tartotta fontosnak újból beszélni vele. Légyszi írjatok még sokan! Köszi!
A kérdező hozzászólása: 27/F vagyok amúgy, a párom 38/N, ezeket nem írtam még le. :) Tudom, most sokan felkapják a fejüket a nagy korkülönbség miatt, de õ egy 10-est letagadhatna kb., elég csinin néz ki. :) Többen is mondták már, hogy összeillünk. :) Õ pedig nagyon jó korban van ahhoz, hogy ki legyen éhezve, de sajnos pont nem így van... :(
Szerintem elég rendes srác vagy, hiába fikáznak itt páran..., vagy nem olvasták el teljesen, amit írtál, vagy nem értették meg! Igen is elég nagy áldozatot hoztál érte, hogy egy éve kibírtad szex nélkül, mellette voltál és meg se csaltad! Én is csak azt tudom javasolni, hogy másik gyógyszert irassatok fel, hátha azzal jobb lenne. Meg muszáj még egyáltalán szednie??? :O Jó régóta szedi..., sose tartottam jó dolognak az antidepresszánst, sokkal inkább a probléma gyökerét kellene megragadni, ez csak felületes megoldás, bár, én nem vagyok orvos, szóval inkább nem is folytatom errõl a véleményem :D A lényeg, hogy mindenképp beszéld meg vele, semmiképp ne zsarold meg, de elmondhatod neki azt, hogy ezt sokáig nem fogod bírni, hiszen a szexuális élet egy normál párkapcsolat része, és már így is 1 éve nincs közöttetek semmi. Tök jó, hogy mellette állsz, meg hogy így kitartasz! :) Minden elismerésem!
A kérdező hozzászólása: 10-es: Marad az elsõ pont, amit írtál. A másik kettõ nem lehetséges. Szakítani tutira nem fogunk, odavagyunk egymásért! Õelõtte nekem évekig nem volt barátnõm, konkrétan soha nem volt még párkapcsolatom. Nagyon ki voltam miatta. Isteni volt, mikor megismertem õt és találkoztunk elõször. És a mai napig ugyanúgy szeretem õt Mással pedig szintén nem fog menni a szex, a párom tudtával se. Mert õ leszögezte, hogy nem bírná ki, ha mással csinálnám, mert belehalna a tudatba. Akkor már inkább szakítsunk, igaz, abba is belehalna.
A kérdező hozzászólása: 12: Kaptam már emiatt másoktól is dicséretet, hogy így kitartok mellette, csak nekem ez már elég szar így. :SSS Annak ellenére, hogy szeretem õt, nem vagyok boldog teljesen. :( Õ teljesen az, mert velem van, de a szex egyáltalán nem hiányzik neki, így ebbõl nem csinál problémát a maga részérõl. Ha én nem hozom fel neki a témát néha, akkor õ simán ellenne úgy, hogy élete hátralévõ részében nem szexel. :S A gyógyszereket szednie kell még, de nem tudni, meddig. Legalábbis õ ezt mondta, orvos még semmit sem mondott. A párom mondta nekem, hogy õ arra tippel, hogy lehet, hogy akár örökre is. :S Bár én ezt kizártnak tartom.
Te vagy az Laci?
Úristen, mekkora szemét vagy hogy ezt ország világ elõtt teregeted ki!!! Mondtam hogy nem kívánom a szexed és azt mondtad ez így jó. Mindig nyaralunk, kirándulunk, nem mondtad h neked ez hiányzik. Mi vagy te állat??? Szedd össze a cuccaid és takarodj a lakásomból!
A kérdező hozzászólása: Tessék?
nefoglalkozz a trollokkal... és az anti depresszáns hangualt javitó nem gyógyszer, nem javul tõle a szervezet nem gyógyít... másfél éve szedi, ideje abba hagyni mert nem fog tudni leszokni róla (függövé válik- lehet hogy örökre kell szedni - már most mutatkoznak a függõség jelei) ez olyan mint a coldrex és társai: csak eltünteti a jeleket, de a megfázás (virus) bent marad a szervezetben.... álljon le a gyógyszerrõl, és változtasson az életvitelén. Nem tudom mi volt a betegsége, de egy olyan betegség sincs ami után évekig antidepresszánst kellene szednie... életfelfogás kérdése az egész... (igen, volt olyan ismerösöm aki rákos lett, eltávolitották a méhét, soha többé nem lehet gyereke- nem érezte nõnek magát miatta és gyógyszereket szedett, de érezni lehetet rajta a gyóygszerek hatását, leállt vele, és elfogadta a dolgokat - azóta újra kivirult, régi önnmaga lett...)
A kérdező hozzászólása: 15-ös: Mirõl beszélsz? 16-os: Nem tudom, hogy szopattál-e vagy nem, de egy másodpercre elég sikeres volt. Megállt bennem az ütõ, hogy a párom feltévedt ide és megismert minket az írásunkból. Amúgy tényleg nem örülne, ha ezt látná, csak én már nem bírom tovább, ezért folyamodtam tanácsért. Egyébként az egész anonim módon megy, tehát nyilván a valódi nevét senki nem árulja itt el.
A kérdező hozzászólása: 18-as: Mindenképp fogom neki mondani, hogy menjünk el az orvoshoz, aztán majd õ eldönti /hiszen csak õ az orvos, õ tudja/, hogy kell-e még szednie. Ha azt mondja, hogy igen, megkérdezzük tõle, hogy meddig még és hogy tudna-e valami újat felírni. Mert ha még ugyanezeket szedi meghatározatlan ideig, akkor szinte tuti, hogy semmi változás nem lesz. :( Egyébként azon is gondolkodtam, hogy lelki ráhatás helyett megpróbálnám felizgatni kézzel... Hátha akkor megjönne a szexuális vágya. A legutóbbi együttlétünk is úgy történt, hogy izgattam kézzel és akkor beindult a vágy benne. Pedig akkor már fél éve szedte a gyógyszert. Mondjuk az is igaz, ha akkor nem izgatom fel, õ magától nem ugrott volna rám. Szóval kellett egy ilyen kis kezdõ lökés.
Sztem ne mond azt neki hogyha nem szexeltek szakítasz vele, mert sokszor hallottam mar olyat, hogy egy lannyal ez volt es utanna utalta azt a pasit, de sztem is beszeld meg vele, hogy te szeretnel egy kicsit elveszkedni, es hogy ennyi energiat igazán tehetne érted, de ha nem megy bele nezz pornot es maztizz

A párom nem hajlandó átmenni anyámhoz mert mindig csicskáztatja. Mit mondjak anyámnak, miért nem akar a párom átmenni hozzá?

Legjobb válasz: Ebben az esetben A viszonyunktól függõen elmondanám, hogy ne csicskáztassa Vagy azt tenném mint az 1. Hozzászólásomban írtam. Vagy Nincs annyi ideje, hogy megcsinalja, ami feladatot kiadna neki, visszautasítani pedig nem szeretné az anyósát, így inkább nem jön...

Az igazat.
Ebben az esetben A viszonyunktól függõen elmondanám, hogy ne csicskáztassa Vagy azt tenném mint az 1. Hozzászólásomban írtam. Vagy Nincs annyi ideje, hogy megcsinalja, ami feladatot kiadna neki, visszautasítani pedig nem szeretné az anyósát, így inkább nem jön...
8-as vagyok, ja igen, szóval én megmondtam anyámnak, hogy a férjem egy szót nem szól, de ÉN azt akarom, hogy otthon csináljon dolgokat, szeretnék vele kettesben is idõt eltölteni, úgyhogy szokjon le errõl, hogy folyton eltervezi, hogy majd mit fog vele csináltatni és mikor.
Tényleg csicskáztatja? Ha igen akkor megmondod azért, mert otthon is van elég feleadata, bõven elég az is, nem még másutt is csinálni. Vagy, ha más jellegû csicskáztatás, akkor, én szóltam volna be már az édesanyámnak, hogy nem a cseléd, hanem a párom. Ha nem valós a probléma, akkor nem mondanek semmit.
hát én sem nézném jó szemmel, hogy ha vendégségbe megyek valahová havonta egyszer, akkor ott aktívan kelljen tevékenykednem. szerintem is mondhatnád azt enyhe utalásként, hogy otthon is sok a teendõ.
A "csicskáztatás" annyit jelent, hogy segítsen a ház körül, vegyen részt tevékenyen a család életében?
Egyszerû, segíts te az anyukádnak, akkor nem a párodra hárul. NA?
Ja?? Tehát a segítségkérés, az csicskáztatás? Anyád semmit nem segít nektek??
Te sem álltál kétszer a sorba amikor az észt osztották... Sajnáljuk, hogy nem érzed segítségnek a tanácsokat. Ha csak a kifogás van, akkor minek teszel fel kérdést? Oldd meg ahogy akarod... Ennyi.
A kérdező hozzászólása: Eddig mindig a párom ment anyámhoz beszélgetni. Beszélsz össze-vissza.
Egyet tudsz tenni, te sem mész át. Különben is, minek mentek át egy héten 2-3X? Mi MAXIMUM havonta 1X megyünk szülõzni, amikor épp nincs semmi más. Akkor segítünk is ezt azt, amit kell és slussz. A férjednek nem az a baja, hogy segíteni kell, hanem a heti 2-3 látogatás. Na az engem kikészítene...
A primitívség határtalan...
Szerintem szinte mindenki megoldást írt, de van egy olyan érzésem, hogy te inkább arra várnál megoldást, hogy a párodat hogy vedd rá, hogy menjen, mert félsz konfrontálódni anyáddal, a csajod meg le van szarva.
A kérdező hozzászólása: Senki nem írt megoldást!
Miért tetted fel a kérdést, ha úgyis minden megoldási javaslatra van egy kifogásod?
A kérdező hozzászólása: De nem akarom, hogy megsértõdjön.
Akkor az az õ baja. Mondd meg neki az igazat.
A kérdező hozzászólása: De anyám semmit nem csinál, lusta.
A kérdező hozzászólása: Pl: morzsolja le a tengerit, tegyen rendet az udvaron stb.
Velem ezt a saját szüleim csinálták :-) Anno kb. 1 évig dolgoztam apámnak, hogy 1 év múlva kapok majd egy használt trabantot. Amikor letelt az év, akkor úgy döntött, hogy nincs nekem szükségem autóra. Rögtön otthagytam, és kerestem munkahelyet. Azóta is állandóan próbálkozik kitartóan, hogy segítsek be neki. Válaszom, hogy fogadjon napszámost, én már egy évet dolgoztam neki ingyen :-)

Mit lehet abban az esetben tenni, ha a hétvégéket nem akarom a párommal tölteni?

A helyzet a következ?! Van egy párom fél éve, nagyon jól érzem magam vele,szinte minden nap találkozunk. Igaz, úgy jöttünk össze, hogy szinte magára eröltetett, mert nekem elég sok baráti kiruccanásom van,amire nekem szükségem van ,és úgy éreztem nem is kell nekem párkapcsolat. Na de összejöttünk, mert szerelembe esett els? látásra,de nem szeretném ebbe a társaságba belevonni a páromat! 1 hónapja kb mindig ezzel jön, hogy 7 végén is találkozzunk, de nem tudja, hogy én akkor szórakozok! Eddig azt mondtam neki, hogy dolgoznom kell, de nem mondhatom azt mindig. Mit mondhatnék neki, hogy megértse, hogy nekem a hétvégékre szükségem van, de nélküle?! Az a baj, hogy nekem ez a kapcsolatosdi túl tömény. Én szeretem a szabadságot, és ez az id?, amit vele töltök, pont elég lenne nekem. De állandóan követel?zik, hogy több legyen!

Legjobb válasz: De miért is jó neked akkor, hogy együtt vagytok? Szakíts és kész.

De miért is jó neked akkor, hogy együtt vagytok? Szakíts és kész.
azt mondtad neked nem is kell ez a kapcsolat. miért nem szakítasz hogyha ilyen problémáid vannak miatta? mond neki hogy mást szeretsz akkor gyorsan lekopik.
ha nem akarod akarod...küld el a pcába
Szakíts, mert ez így hosszú távon úgysem fog mûködni....túl sokat vagytok együtt és ez már terhes neked, akkor mi lesz késõbb?
Szóval õ akkor abban a hitben van hétvégenként, hogy azért nem találkoztok mert dolgozol? Közben meg szórakozgatsz nélküle?! ---
ok hgy õt szereted de ez így hamar el is fog illanni, meg mindenkinek kell külön töltött idõ is, ráadásul már nem vagy vele õszinte....
Ha akarod ezt a kapcsolatot akkor szakíts vele.Õ szerelemre és komoly kapcsolatra vágyik míg te szabadságra..ez el van döntve csak lépni kell...
ha én szeretek valakit, akkor vele akarok lenni minden percben:) neked ez a kapcsolat terhes, és egyáltalán nincs szükséged rá, ez teljesen lejött a kérdésedbõl. fel is út, le is út ;)
A kérdező hozzászólása: De nem szeretek mást, Õt szeretem. Csak fontosak a barátaim is, és kész!
A kérdező hozzászólása: Nem dobom ki! Nem értitek a problémám! :D Kérleeek szedjétek össze magatokat és segítsetek, most én vagyok a hülye, nem ti! Tényleg szükségem van szabadságra, de attól szeretem Õt! Egyébként minden másban teljesen õszinte vagyok hozzá, nem szoktam hazudozni neki, de még nem akarok összeköltözni, meg ilyesmi! Még egy kicsit élni szeretném az életem, ez olyan nagy dolog? és az ilyennek, mint én , akkor azt mondjátok nem való kapcsolat? Hiszen nagyon odafigyelek Rá is!
Hát mond meg neki így, ha tényleg megvagytok efogadje.....
elfogadja
"de nem szeretném ebbe a társaságba belevonni a páromat" Nos néha muszáj lesz, ha tényleg szereted a barátodat. Nem szeparálhatod el õt a barátaidtól, ha nem akarod, hogy (JOGOSAN) megsértõdjön!
Semmit. Mellette leszel és mosolyogsz. A családi pofavizitek errõl szólnak. Alkalmazkodásról.
Én se eszek másnál fõtt kaját. De keksz, chipsz, egyéb rágcsa ugyis van, vész esetére csoki a táskába és kész.
Felnõtt ember vagy, ennyi kellemetlenséget csak kibírsz a párodért, ha már úgy döntöttél, hogy mész.
A kérdező hozzászólása: Nem szeretek hajnalig bulizni, a hangos zenétõl megfájdúl a fejem.
Nem is akarod élvezni, ez a baj...
A kérdező hozzászólása: Milyen kifogással menjek hamarabb haza?
Vigyél a táskádban kaját és edd meg a mosdóban, hogy ne vegyék észre.
Miért fogsz éhezni? Ha akarsz enni, egyél pár falatot, ha nem akarsz, akkor ne egyél. De akkor ne nyavalyogj! Senki nem kényszerít, hogy éhezz. Ha nem szeretsz táncolni, akkor ne táncolj, esetleg mondd, hogy elõtte való nap megbicsaklott a bokád és nem akarod terhelni. Beszélgetsz kicsit a családdal, a pároddal, esetleg ha a párod beszélget valakivel, kedvesen, mosolyogva meghallgatod. Ennyi.
Hmm... én nem bírom a részeg embereket. Nem a családja miatt aggódnék elsõsorban. Egy korábbi pasim szeretett inni. Velem egyszer tette meg, hogy részeg lett egy buliban, megmondtam, hogy legközelebb otthagyom (és tudta, hogy nem viccelek). Megalázónak tartom, hogy a társam én rángatom haza részegen. Nem tolerálom ezt, de mindenkinél máshol van a határ. Azok az idõk elmúltak szerencsére. A férjem nem iszik és én sem, megtaláltuk egymást. A kompromisszum egy dolog, a rossz dolgok nyelése meg a másik. Te tudod, nálad hol a határ. N29
A kérdező hozzászólása: Egész este éhezni fogok nagyon jó lesz. Õ persze biztos be fog rúgni és majd halgathatom, hogy utálom a családját.
A kérdező hozzászólása: Birkapörkölt, sûlthús és sütik lesznek.

Mi lehet velem a gond hogy nem akarok a párommal együtt lenni, nincs kedvem hozzá?

Sokszor volt már ugy hogy a párom együtt akart lenni velem de nekem meg nincs kedvem hozzá.Már egy ideje, miota betöltöttem a terheségemben a 3-4 honapot, nincs kedvem a sexhez, és attol félek hogy egyszer ez miatt megfog csalni.

Legjobb válasz: Nincs veled gond, a terhesség sok nõnél csökkenti a szexuális vágyat. Próbáljatok meg közösen változtatni a dolgon. A párodtól több türelem, tõled több tolerancia.

Nincs veled gond, a terhesség sok nõnél csökkenti a szexuális vágyat. Próbáljatok meg közösen változtatni a dolgon. A párodtól több türelem, tõled több tolerancia.
Sok nõ van aki nem is tud a terhesség elõre haladával szeretkezni mivel kellemetlen neki, fáj a hüvelye, stb. Ilyen esetben nem kell erõltetni, ha egyébként kielégited a párodat nem fog máshova menni. Meg eleve annál undorítobb nincs mint amikor egy pasi félre megy amikor terhes a felesége. Vagy a 6 hét alatt a szülés után amikor nem is lehet. Nem csak a behatolással lehet örömet szerezni a másiknak.
A hormonális változások mindenkire másképp hatnak.Én pl nagyon kívánós lettem, állandóan azon járt az eszem mikor bújhatunk már össze.De van akinél fordítva van.Azért azt tanácsolnám õt mindenképpen elégítsd ki mert elfogtok hidegülni egymástól és az visszafordíthatatlanná tud válni.Persze nyilván megért meg tolerál de hát magának csinálja és esetleg másra kell gondolnia...mert ugye a fantázia beindul.Szóval érdemes átgondolni mennyire erõszakolod meg magad.Legalább neki legyen jó.Aztán meg a gátmetszés...meg agyerekkel az éjszakázás.Mindig lesz kifogás.Ha szereted akkor találsz megoldást a dolgokra. 3 gyermekes anyuka.

Párom szülei nem akarnak a FIUKtól (azaz az én páromtól) unokát. Nagyon rosszul esik, mit tegyek?

Párom anyja egyértelmûen meg is mondta, hogy õ csak a lányától akar unokát, a fiától nem. Pontosabban a következõ unokát is a lányától akarja. Hogy érthetõ legyen a dolog, én nõ vagyok, és a páromék ketten vannak testvérek: õ meg a húga. És a húgáéknak már van egy gyereke, akiért a párom anyja anyagilag is, és emberileg is mindent megtesz, a józan észen is túl. Az a gyerek a szemük fénye, és ha elköhinti a kisgyerek, hogy 40 ezer ft-os játékot akar, akkor a nõ megveszi neki. Közben meg a páromtól szedik el a pénzt, arra hivatkozva, hogy neki támogatnia kell a húgát. Azt mondta az anyja, m i ne is számítsunk semmi jóra.

Legjobb válasz: Nem nagymama bankszámlájára kell szülni, akkor pedig mindegy mit mond. Pénzt meg ne adjon a párod ha nem akar, mondja meg,hogy elfogyott aztán kész.

Nem nagymama bankszámlájára kell szülni, akkor pedig mindegy mit mond. Pénzt meg ne adjon a párod ha nem akar, mondja meg, hogy elfogyott aztán kész.
A kérdező hozzászólása: Egyébként a párom húga felnõtt, egészséges ember, van férje. De ahhoz, hogy a húga meg annak a gyereke megkapja a luxust, el kell még szedniük a párom pénzét is.
De miért ad, ha nem akar? Nem az a hülye aki kihasznál, hanem aki folyamatosan hagyja magát.
A kérdező hozzászólása: Azt mondja, hogy a gyereknek tisztelnie kell a szüleit, és ezért ad. Én erre azt mondom, hogy így soha nem lesz saját családja, erre õ meg azt mondja, majd Isten megsegít..tényleg tanácstalan vagyok. Egy bizonyos fokig persze rendben van a tisztelet, de azért..
Isten csak az életképes embereket segíti meg, nem a balekokat, akiket a családjuk vesz palira. De ha már kényszeresen támogatni akarja õket, akkor legalább szabjon meg egy limitet. Tessék ennyi van, ossza be.
A párodnak kéne a sarkára állnia és nem adni pénzt.Tedd fel neki a kérdést, hogy akkor is odaadná ha a saját gyerekétõl venné el?Ok , hogy tisztelje a szülõt de a szülõtõl meg -már bocsánat-okádék dolog ezzel vissza élni.Anyósod elszégyellhetné magát.De nagyon.Nem kell neki több pénzt adni.Nem is értem hogy lehet ilyen.Hogy nem szeretné a ti gyereketeket.És após ?Õ hogy áll a dolgokhoz?
Nem a párod szüleivel van a baj, hanem a pároddal. Ne legyen szempont, hogy a nagyszülõknek kell e unoka vagy nem, de az legyen szempont, hogy a párod hogy áll ehhez a kérdéshez. Így messzirõl azt mondanám, hogy fuss ettõl a csaladtól.
Ez nem kivánságmûsor hogy az anyja szeretne e unokát vagy nem. Neked és a párodnak kell eldöntenetek hogy ti szeretnétek e gyereket. Az én páromnak nincsenek szülei, az enyémek szoktak minket látogatni kb 3-4 havonta mert külföldön élünk. Engem nem zavar hogy nincsenek a közelben a nagyszülõk, mindent meg tudunk oldani ketten, és a helyedben nem foglalkoznék azzal hogy mennyit törõdik az unokájával anyósod. A pároddal együtt éltek és úgy támogatja a szüleit? Mert akkor üljetek le velük beszélni hogy minden hónapban X ftot tudtok adni sajnos.
Anyósodnak nincs beleszólása, ezenkívül a párod egy papucs ha csak úgy adogatja nekik a pénzt, álljon a sarkára és mondja meg az anyjának, hogy igenis lesz unoka, Õ meg nem tart el a feleségén és a leendõ gyerekein kívül senkit.Ha az én férjem lenne vagy kiraktam volna vagy én magam intézkednék helyette, de én nem bírom a kihasználást.
Szerintem ilyen esetben jobban is jársz, ha nem lesz része a gyereketek életének az anyósod, párod meg hagyjon fel a kedves mama pénzelésével és kész. Hidd el, vannak gyerekek, akiknek nincs nagyszülõje mégis elég jól elvannak, a szülõ azért fontosabb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Maximum annyit mond a párom nekem, hogy jó, majd nem ad annyit nekik, aztán eltelik egy hét, és a párom anyukája elkezdi kérlelni a páromat, hogy eltörött a kisgyerek szemüvege, adjál pénzt, vagy a húgodék nem tudják fenntartani a 4 szobás lakást, aztán a párom elolvad, és adja nekik a pénzt. A párom apukája is ilyen, mint az anyuka. Elmentünk kirándulni a párommal, alig értünk oda, párom már rohant, hogy õneki ajándékokat kell venni a húgának, meg a kisgyereknek, meg a rokonoknak. Visszaértünk kirándulásból, az volt a férfi elsõ szava, hogy leszúrta a páromat, hogy hogy lehet ilyen elfajzott, hogy föl se hívta a testvérét, és hogy mit hozott ajándékba nekik?
A kérdező hozzászólása: Köszi a biztató hozzászólást.
A kérdező hozzászólása: A párom rendszeresen támogatja õket nem kevés pénzzel. Már kezdek tanácstalan lenni.
Csak jól járnátok, ha a párod megszabadulna a vérszívó, gonosz családjától. Egymásnak (sõt önmagunknak) vállaljuk a gyermeket, nem a szülõknek!
A kérdező hozzászólása: Nem kell direkt félremagyarázni a kérdésemet!!! Takarítónõ a szentem, úgyhogy nem a "hatalmas" bankszámlájára akarok gyereket, tanulj meg magyarul, beleírtam a kérdésembe, hogy a páromat fejik, és abból pénzelik a húgát meg az unokát. És sajnos a barátom meg pénzeli õket, holott õ sem milliomos.
A kérdező hozzászólása: És miért ne lehetnék kiakadva azon, hogy a gyerekemnek nem lesz nagyszülõje?!
A kérdező hozzászólása: Kedves, aranyos eddigi hozzászólók, nektek is a párotok anyukája megmondta, hogy szarni fog az unokára?
Miért neked nincsenek szüleid? A párod meg ha ad nem a nagyszülõ hibája teljesen.
Hûha, elgurult a gyógyszer? Ne tegyél fel kérdést, ha nem tetszik az a válasz, ami nem az, amit hallani akarsz. Már kezdem érteni az anyósodat, nem a fiától nem kell neki unoka... :D
A kérdező hozzászólása: Mert, 00:15-ös, van valami problémád? Én csak azt idéztem, amit a 40 éves párom anyukája mondott: "Hogy õ szarni fog az unokára, ha az a fiától lesz"
A kérdező hozzászólása: És pontosan így van, ahogy írtad. Nekem nincsenek szüleim. Sajnos.
A kérdező hozzászólása: Ja, és köszönöm a kedves, segítõ szándékú válaszokat, nektek is ugyanilyen jó szándékot a késõbbiekben!
Az anyós mivel indokolja, hogy a fiától nem akar unokát? Nem értem, és még nem is hallottam ilyent. Én nagyon is elhiszem, hogy rosszul esik ez neked. A férjed mit szól ehhez? Szerintem ha megszületik, biztos meg fogja szeretni.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Na haragudj, de ezek alapján azt kell mondjam, hogy ez a hozzáállás nem fog megváltozni a párod részérõl, és valószínûleg akkor is ezt fogja tenni, ha már lesz gyermeketek. Csak veszekedés lenne belõle, te még jobban kibuknál, és jogosan. Csak sajnos felnõtt ember, és a felnõtteket mi már nem nevelhetjük. Szerintem a szülei így nevelték, ezt kapta x éven keresztül, nem fog hátat fordítani nekik azért mert a józan ész ezt diktálná. Beláthatná, hogy ha tényleg a húga gyerekére költenek a szülei ennyit, akkor nem kellene adni nekik. Mert ok, hogy a szülei, és segíti ahogy tudja, ha szükségük van rá. De ahogy írod megélnek, és a gyereknek vannak szülei. Õk vállalták. Jogosan vagy dühös. Engem sem a kérdésed tárgya zavarna elsõsorban, hanem hogy a párom ilyen. Igaz, ezt én sem tudom ép ésszel felfogni, hogy hogy lehet egy magát nagymamának nevezõ valaki ilyen, hogy az egyik gyerekem unokája minden, a másikét meg letojom, de van ilyen a világban, sajnos sok is, neked is le kell tojni, és le kell nyelni, hogy nem lesz sajnos nagyszülõje a gyerkõcnek. Ha Boldog családban nõ fel, akkor ez csak sokadlagos szempont. De ha a párod miatt ezen vitáznátok folyton... én ezen gondolkodnék, ahogy sokan írják... Sajnálom.
Pedig kedves ettõl a faszitól még nagymama korodig sem lesz gyereked:D
33pont kivallo gyereket vallalni Vard ki szepen jobb igy hiszen akkor mar eretteb vagy az anyasagra mint most. Addig elj utazz dolgozz alud ki magad. 9 ev alatt kiderul a ferjed alkalmas apanak vagy sem
Én a helyedben nem adnék 9 évet az életembõl, mert mi van ha szépen kivárod a 9 évet és akkor közli hogy á mégsem akar gyereket? Vártál közel egy évtizedet egy olyan férfivel akivel mégsem alapíthatsz családot.
"Gondolom tudod, hogy ma Magyarországon a nõk többsége 30-35 évesen szül..." Te kissé el vagy tévedve. 35 éves korban már megvan a második gyerek is, ha az átlagot nézzük. Ráadásul teljesen normális és egészséges, hogy egy 24 éves nõ már érzi, hogy gyereket akar szülni... Kérdezõ: miért nem tisztáztátok le ezt hamarabb? Ha nem hajlandó kompromisszumra, középútra, akkor szerintem feleslegesen erõltetitek a dolgot, hiszen nem egyeznek a céljaitok. A párommal 22 évesek vagyunk, de már szoktunk róla beszélgetni, hogy még a húszas éveikben szeretnénk gyereket vállalni. Nem értem, miért nem lehet ezeket a kérdéseket korábban letisztázni, hogy ne legyenek ilyen hirtelen közlések...
Jót mosolyogtam a kérdezõn. Mármint a 33 éves nagymamán.. Ja, hát van ilyen egy bizonyos népcsoportnál... ott viszont nem ritka :D Amiért írok, hogy mi is pont így voltunk anno. Férjem közölte, hogy 40 éves kora elõtt nem szeretne gyereket, az oka egyszerû volt: anyagi. Építkeztünk, tanultunk, külföldön voltunk pár évet. És bejött amit mondott. Õ 40 volt, és 35 mikor gyerekünk lett. Mégse néz senki a gyerek nagyanyjának. Mondjuk én egyetértettem a férjemmel akkor mikor ezt mondta, ezért mi nem mentünk szét. De ha Te így gondolod... Legalább nem azt mondta, hogy sose akar gyereket!
Te 9 év múlva 33 leszel. 33 évesen elég ritkán szoktak a nõk nagymamák lenni, ma már teljesen általánosnak mondható gyermekvállalás szempontjából. Biztosan jobb akkor, mint 24 évesen, elnézve a mostani 24 éves lányokat... Mondom úgy ezt, hogy én is annyi vagyok. Egyébként, ha így nem jó neked, akkor szakíts vele. De valószínûleg 1-2 éven belül így sem szülhetsz, hiába akarsz, mert nem hinném, hogy rögtön találsz valakit, aki gyereket akar majd tõled...
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenõrzik ezt a kérdést. Mit provokálsz? :) Gondolom tudod, hogy ma Magyarországon a nõk többsége 30-35 évesen szül és mégse hiszi senki a gyereke nagyanyjának õket :)
Gondolom te is csak eltartatni akarod magadat, mert dolgozni smafu...
mekkora r ibanc vagy kérdezõ...
Ezzel mindent elmondtál, hogy ha tõle nem akkor mástól.Tehát akkor azt akarod, hogy valaki felcsinál és õ neveli fel, vagy hogy? Ha õ most nem akar ne erõltesd, annyit megkérdezhetsz, hogy akkor szeretne gyereket vagy még nem tudja, és úgy dönts vele maradsz vagy nem.Gyerek vagy még ahogy látom te is.
Kérdezõ bekattant, neki most gyerek kell, és kész... Reszkessetek férfiak, mert õ az a típus lehet, akinél "véletlenül" besikerül gyógyszer mellett, illetve kiböki a gumit. :)
Hát ez nehéz kérdés, én megértem mindkét oldalt, de egy valamit elmondanék saját tapasztalatból. Az én apám is több, volt mint 40, mikor születtem, és nagyon rossz volt, hogy mire kezdtem volna nagyobbacska lenni, apámnak tönkrement az egészsége, és minden baja volt. Mire 20 éves lettem, meg is halt. És egy fiú gyereknek egy életerõs férfire van szüksége apaként, akire fel tud nézni, és példaképének tudja tekinteni, akihez hasonlóvá válni akar, és nem pedig egy beteg tönkrement emberre, aki inkább elrettentõ példának jó. Szóval a barátodnak a saját érdekében is tudnia kellene, hogy nem jó 40 éves korig várni. Persze, ha õ tovább marad fiatal, meg tovább él, akkor ez kevésbé lesz probléma, de ugye ezt elõre nem lehet tudni, és mivel ezt eddig senki nem írta le, úgyhogy gondoltam megosztom a saját tapasztalatomat, hogy más már ne menjen ezen keresztül, mert tényleg rossz idõs szülõk gyermekének lenni.
Szidjátok a kérdezõt, de mi van ha kivárja azt hogy a pasija 40 legyen és akkor közli a pali hogy hupsz mégse akar gyereket? Akkor ugye szakítanak, a csaj keresgélhet 33 évesen. Találjon párt egy év múlva akkor 34. Egy kis idõ kell egymás megismeréséhez, lesz 36 mire eldönti hogy igen, ennek a pasinak akar szülni. Mire megszületik (a remélhetõleg egészséges, nem down kóros baba) 37 lesz. És akkor szült egy gyereket, örülhet hogy egészséges, és ha esetleg többet szeretne még akkor számolhat azzal hogy az is lehet down kóros. Ezt senki sem akarhatja.
....Márpedig én gyereket akarok ha tõle nem lesz akkor majd lesz mástól.... Na ezzel mindent elmondtal magadrol. Te nem csaladot akarsz hanem gyereket magadnak En pasi lennek melletted elkotetnem magam Egy hazassag (ha eljutsz valaha oda) nem arrol szol hogy te mit akarsz hanem hogy TI kozossen mit akartok. Gyereket egyedul vallalni a vilagon a legonzom dolog es szegeny gyerek apa nelkul egy erzelmileg serult felnott lesz akinek az ertekredje ugyanolyan korcs lesz mint a tied...
ne feledd hogy 35 éves korod után már majdnem hogy lehetetlen szülni, és minél tovább vársz annál nagyobb lesz az esély a Down kóros gyerekre, meg más betegségekre is
Hát...én bejelentettem a barátomnak, hogy sose akarok gyereket. Õ viszont szeretne. De azt mondta, hogy ha én nem akarok, ezért nem fog velem szakítani. Majd meglátjuk mi lesz belõle.
Mire gyereked lesz, túlléped a 30-at. Azért egy új kapcsolatból se fogsz egy-két éven belül szülni, és még meg is kéne találni azt az apajelöltet.
A kérdező hozzászólása: Márpedig én gyereket akarok ha tõle nem lesz akkor majd lesz mástól.
és = én (elõzõ voltam)
Hülye liba!

Miért akar a párom orálisan kielégíteni? Nem akarja megérteni, hogy én ezt nem akarom. Mit tegyek?

Legjobb válasz: - fiú vagy lány vagy? - akarsz róla beszélni? - te sem csinálod? - semmi baj veled, ha nem, hát nem

- fiú vagy lány vagy? - akarsz róla beszélni? - te sem csinálod? - semmi baj veled, ha nem, hát nem
prûd vagy.
A kérdező hozzászólása: De ez szerintem gusztustalan. Hogy csókol meg "olyan" szájal?
2-es vagyok, írom akkor úgy, hogy például imádja a puncid izét, illatát, látványát, ahogy széttárod neki combod!! Ez egy példa, amiket én szeretek...!! ;) De vele is ilyesmi lehet...!!!
második válaszoló leírta hogy miért jó neki..
A kérdező hozzászólása: De miért jó ez neki?
2! egyet értek hát ha Te nem akarod, oké megértem, viszont õ élvezi, ha csinálja, ha nem teheti borzasztó hiány érzete lehet, ezt elvonod tõle, hát nem tudom meddig bírja majd N
Nemértem miért van ellenedre!! Ritka az ilyen, nõben is, és férfiban is!! Egyszerûen õt nem csak az izgatja fel, hogy a párja élvezi-e, hanem õ magát is izgatja ha csinálhatja valakinek!! Neki valószinû ez 1 hatalmas álmény, ami akkor is izgatja ha téged nem!! 27/F
Még mindig nem derült ki a nemed.Nem irigylem a partnered.

Mostanában nem akar összejönni párommal a sex sokat vagyok úgy hogy nem akar rendesen állni a péniszem vagy ha meg áll akkor meg hamarabb elmegyek és utána egyszerűen nem áll mi az oka ennek?

Legjobb válasz: Háááááát, nem tudom mennyi idõs vagy, de akár ez is okozhatja. Illetve ha sokat dolgozol- fáradt vagy, stresszelsz, vagy nem ott jár az eszed. És az sem mindegy, mennyire vonzódsz a párodhoz? Próbáljatok nyugodt körülményeket teremteni, és idõt szánni a dologra. Esetleg egy hosszabb elõjáték, vagy ha kibírjátok, egy ideig csak pettingeljetek, maradjon el a befejezés. És ami talán a legfontosabb, beszéljetek a problémáról, próbálkozzatok más helyen, nem az ágyban szerelmeskedni. A konyhapult és a mosógép nagyon izgalmas :-)

Háááááát, nem tudom mennyi idõs vagy, de akár ez is okozhatja. Illetve ha sokat dolgozol- fáradt vagy, stresszelsz, vagy nem ott jár az eszed. És az sem mindegy, mennyire vonzódsz a párodhoz? Próbáljatok nyugodt körülményeket teremteni, és idõt szánni a dologra. Esetleg egy hosszabb elõjáték, vagy ha kibírjátok, egy ideig csak pettingeljetek, maradjon el a befejezés. És ami talán a legfontosabb, beszéljetek a problémáról, próbálkozzatok más helyen, nem az ágyban szerelmeskedni. A konyhapult és a mosógép nagyon izgalmas :-)
Ehhez csatlakozom énis hogy ne stresszelj ezen.Velem is volt 17évesen most vagyok 19.kb 2-3hónapig tartott aszthiszem.gondolom hogy amikor készültök szerelmeskedni akkor máár azon jáár az eszed hogy most sem fog ugy müküdni ahogy kéne...ha kell akor csiccsencs be elötte egy kicsit mert feloldódsz töle és nemfog annyira szorongatni ez az érzés(na de mértékkel azér)és ha párszor minden jól megy akk következõ aktusnál arra fogsz gondolni hogy a multkor is máár renben voltál és most is renben leszel..ez a legnehezebb.elhinni hogy semmi bajod.jóóvagy:) (perseznemtudom hányéves vagy)de fiatalon nagyonsokszor a stressz okozza.ja és még valami, pettingeljetek sokat nagyon nagyon..:)

Mit csinaljak ha a parom nem akarja a babat?

Egyutt terveztuk el,hogy osszehozzuk,most pedig ,hogy a tunetek alapjan ugy nez ki lehet terhes vagyok,mar teljesen masabb lett velem.Tesztet valamelyk nap csinalok.Kivarom a megfelelo napot.Az a helyzet,hogy o kimegy kulfoldre az apjahoz dolgozni.1000euro havonta.Szerintem abbol fenn lehet tartani egy babat.Tervezzuk,hogy mielott elmegy lepolgarizunk.Meg szerettem volna a babat.Mivel nem lennek legalabb egyedul.De viszont o mar jon a szovegekkel,hogy nem akarja ,hogy nelkulozzon,igy jobb lenne ha nem tartanank meg.De en kitarto vagyok.Meg is mondtam neki,hogy ha arrol van szo,akkor o megy amerre akar,en vissza a szuleimhez,es felnevelem majd en a babat,de akkor o biztos nem fogja latni soha.Ilyenkor ugy tunik,hogy nem szeret.Vagy nem velem akar lenni?En nem ertem.De a lenyeg,hogy ha baba lesz en felnevelem.Hogyha kell akkor egyedul.

Legjobb válasz: En ezzel nem megfogni akarom.Szerintem te a sajat duhodet haritnad ram is.Ez nagyon erdekes.Mitol kivagy a masik K..va miatt az nem azt jelenti ,hogy en is most pont arra keszulok.Ez olyan abszurd.Sajnalom,hogy ilyen elmenyben kellett reszesulj,es sajnalatos,hogy vannak olyan nok,akik az eszuket nem hasznalva,kihasznaljak a masikat.A masik dolog pedig,hogy en megmondtam,hogy ha arrol lenne szo egyedul is felnevelnem,segitseg nelkul.A masik pedig ,hogy azert menne ki ,hogy minnel elobb tudjunk venni egy sajat hazat.Csak en nem bizom benne,mivel az apja nozik ott kinn ezerrel ,igy felhoztam neki,hogy ha kimegy otthagyom,mert lehet az apja meg neki is ajanlana valakiket.Hidd el ismerem milyen aposom.Primitiv,embereket es erzeseiket nem tisztelve.A parom meg mindig nem biztos ,hogy el tudnank e tartani a babat.Es o szeretne neki mindent megadni es nem nelkulozni.Ezert nem akarna a babat meg.Nehogy nelkuloznie kelljen.Megertem ot is.Es igazat is adok neki.De egy eletet ,amit az elet adott ,azt nem szabad elvenni.Plane ugy,hogy egy egesz eleten at bannank mindd a ketten a dolgot,ha nem tartanank meg.

Az utolsó véleményéhez fûznék hozzá egy aprócska véleményt. Már bocsi, de szerintem állatira balek pasid van. Ha tudta miféle az exe, az kellett volna lennie az elsõnek, hogy apasági tesztet csináltattat. Ha az övé, akkor kell fizetnie, ha nem, akkor le lett volna tudva örökre a dolog. Ha az övé a baba, akkor sem lett volna kötelessége törõdni vele. MEnnyivel másabb az a helyzet, ahol mind2en akarják a gyereket, és amikor a gyerek 2-3 éves, akkor elválnak? Szerinte nem mindegy a gyereknek, hogy 2-3 éves korától nincs vele az apja, vagy már a születésénél sem?
A kérdező hozzászólása: En ezzel nem megfogni akarom.Szerintem te a sajat duhodet haritnad ram is.Ez nagyon erdekes.Mitol kivagy a masik K..va miatt az nem azt jelenti , hogy en is most pont arra keszulok.Ez olyan abszurd.Sajnalom, hogy ilyen elmenyben kellett reszesulj, es sajnalatos, hogy vannak olyan nok, akik az eszuket nem hasznalva, kihasznaljak a masikat.A masik dolog pedig, hogy en megmondtam, hogy ha arrol lenne szo egyedul is felnevelnem, segitseg nelkul.A masik pedig , hogy azert menne ki , hogy minnel elobb tudjunk venni egy sajat hazat.Csak en nem bizom benne, mivel az apja nozik ott kinn ezerrel , igy felhoztam neki, hogy ha kimegy otthagyom, mert lehet az apja meg neki is ajanlana valakiket.Hidd el ismerem milyen aposom.Primitiv, embereket es erzeseiket nem tisztelve.A parom meg mindig nem biztos , hogy el tudnank e tartani a babat.Es o szeretne neki mindent megadni es nem nelkulozni.Ezert nem akarna a babat meg.Nehogy nelkuloznie kelljen.Megertem ot is.Es igazat is adok neki.De egy eletet , amit az elet adott , azt nem szabad elvenni.Plane ugy, hogy egy egesz eleten at bannank mindd a ketten a dolgot, ha nem tartanank meg.
Szerintem is tarts ki a baba mellett. Ha ilyen a párod, akkor nem érdemel meg téged! Hiszen õ is benne volt a dologban, akkor miért lett ilyen? Én amúgy egy ilyen kapcsolatba biztos nem lennék benne, hogy a párom külföldön dolgozik és nem jön haza jó sokáig. Azért a pénz sem ér ennyit, akkor mit ér az egész kapcsolat... Meg minek megy pénzt keresni, ha babát meg nem akar, mi értelme így az egész életnek? Csak dolgozunk, pénzt keresünk távol a családtól azt annyi. Család? Hát még azt se akar...
Igazad van utolsó! Még annyit, hogy itt a párja is akarta, csak mikor tényleg baba lett, akkor visszakozott, hát ez csunya dolog! Mi van veled kérdezõ?? Jól vagy? Tesztet csináltál?
Lényeg a lényeg, ha terhes vagy onnantól már a baba az elsõ és érte mindenre képes leszel!!!!!
A kérdező hozzászólása: Szeretjuk egymast, csak sok embernek nem tetszik, hogy mi egyutt vagyunk.Amugy a lepolgarizast.Azert irtam, mivel ne a lagzikor legyen minden a nyakunkon egyszerre, hanem mielott elmenne januarba lepolgariznank, nyaron pedig rendes eskuvo.Amugy o sok mindent csinalt, minek kovetkezteben normalis ember mar otthagyta volna, de en mindig kitartottam mellette joban es rosszban.Es amugy nekem is lett volna lehetosegem kimenni kulfoldre, de felaldoztam a jovomet a kapcsolatunkert, mert szeretem nagyon.Es talan tenyleg ido kell neki.Amugy majd megirom a teszt eredmenyet.mondjuk kicsit orulnek ha nem lenne pozitiv.Ilyen esetben, ahogy most vagyunk.De ha lesz baba az sem problema szamomra.
Szia! VAlahol értem a problémádat, s eze gy valóban súlyos helyzet, DE! Még nem tudod, hogy VALÓBAN terhes vagy-e. Addig az egésznek nem sok értelme van. HOgy hergeled MAgad (ami nem tesz jót, ha mégis baba van), meg a párodat-fölöslegesen, ha mégsincs baba. Amúhy nekem az is furcs, ahogy fogalmazol: "leporgárizunk"... Hm. Hát az esküvõk errõl azért többrõl szokak szólni. Szerintem. Igazából Te szereted õt? Vagy csak jó ráfogni, hogy milyen szemét, mert cserbenhagyott, s "jól el lehet most hagyni"? Nem bántani akarlak, csak minden éremnek MINDIG 2 oldala van. Meg nyilván köztetek történt valami, ha a párod már nem akar (TÕLED) gyereket... Azért remélem, megoldjátok. Sok sikert.
Ha te így érzel akkor el ne menj abortuszra. Hidd el fel fogod tudni nevelni egyedül is. Viszont szerintem adj még idõt a párodnak. Lehet, hogy neki is fel kell dolgozni, hogy hamarosan apa lesz. Semmiképp ne kényszerítsd rá, csak idõt adj neki, hátha megváltoznak a dolgok és egy nagyon boldog család leszetek. Egy próbát talán megér. Én szorítok!!!!
Elsõ vagyok. Az a lényeg, hogy tarts ki amellett, amit te szeretnél és ne hagyd, hogy bárki befolyásoljon a döntéseidben!!! Ne foglalkozz azzal, ki mit gondol, hanem az legyen a fontos, te hogy gondolod!!! És emellett tarts ki határozottan! Ha meg valakinek nem tetszik, akkor ne tetszedjen! Az meg hogy a párod nélküled kimegy külföldre, holott te is nyugodtan mehetnél vele, de nem engedik, hát én azon nyomban otthagynám õt akkor, persze jelezném neki, hogy ha el mer menni nélküled, akkor készüljön rá fel, hogy téged már nem talál otthon! Na és ha netán terhes vagy, akkoris! Mert akkor inkább egyedül, mint egy ilyen férfival! Sokan pénz szûkében is megoldják a dolgokat boldogok, mint mások keresik a sok pénzt közben meg folyton nézeteltérések vannak és feszültség! Na melyik a jobb? Apukát lehet még találni bõven, nem kell ahhoz ragaszkodni, aki nem akar téged és a kisbabádat! Errõl ez a véleményem!
Hát nem bántásból, de nagyon ellentmondásos az, amit írsz.A párod kimegy külföldre, eleinte akartatok közösen babát, most meg már nem.Akkor minek tervezte, hogy kimegy külföldre?Meg te is akartál és nem mehettél vele?Akkor ilyen körülmények között miért nem védekeztetek?Te is tudhatnád, hogy ez nem megfelelõ körülmény egy új élet fogadásához.Igaz most már mindegy.Szóval a babát én is megtartanám és jó, hogy így döntöttél, viszont olyat ne mondj a párodnak, hogy nem láthatja a gyermekét, ha nem téged választ, mert ez nem tisztességes!Természetesen megértelek, mert kétségbe estél.Kívánok Neked minden jót és azt, hogy a barátod álljon ki mellettetek, csak az a baj, hogy ha mindez kényszerbõl történik, akkor megette a fene az egészet és ezt most tapasztalatból mondom.
A kérdező hozzászólása: Mindig csak panaszkodni tud.Eleinte beszeltuk , hogy kimennek en is.De az apja jott szovegekkel , hogy ugy nem jo , meg ilyenek.Pedig rokonom jott haza, aki szinten velem egy idos, es megis a parjaval fel tudtak tartani magukat, raadasul ott volt az alberlet.Amugy en is sokaig azt hajtogattam, hogy ha kimegy akkor en ott hagyom.De viszont ha itt a baba akkor nem tudom mit kene csinaljak.Akkor fogom ott hagyni, hogyha ram akarna eroltetni az abortuszt.En nem tudnam ugy leelni az eletem, hogy kozben azon ennem magam, hogy ki tudja mekkora es milyen lenne az en gyerekem ha megtartottam volna.Az ilyenbe bele is lehet bolondulni.Ha pedig nem jo neki , akkor otthagyom...es tenylegesen egyedul fogom nevelni a babam.A szuleim sem allnak fenyesen a penzzel, de biztos vagyok benne , hogy ilyen esetben tamogatna az egesz csalad.Es tudom elore , hogy a baratom reszerol senki sem orulne a babanak.Az egesz rokonsaga lenezne, ahogy eddig tette.:(
A kérdező hozzászólása: Barnáztam, azután pedig estére megjött.:(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!