Találatok a következő kifejezésre: Nem akarom a páromat! (869 db)

Miért mondja a többség önzőnek azt a férfit, aki nem akar a párjával elmenni egy családi képmutató, heherészős összejövetelre? Ilyen alapon a nő is lehetne önző, amiért olyat vár el a férfitől, amit az nem akar, nem?

Miért mindig az őszinte emberek húzzák a rövidebbet, és a társadalmi elvárásoknak megfelelő szerepjátszóknak áll a világ?

Legjobb válasz: "Egy pár két emberbõl áll, de ez nem azt jelenti, hogy megszûnnek önálló egyéniségeknek lenni, és össze vannak nõve, és csakis együtt jelenhetnek meg mindenhol. És hogy "illik" elmenni? Hát ez az, hogy az illem fontosabb, mint a valós érzések, a valós késztetések. Elég kényszer van amúgy is az ember életében, minek kell még tetézni mesterségesen generált butaságokkal?" Természetesen nem kell egymáshoz nõni, de a család egy más kérdés. Annak RÉSZEI vagyunk, akár kérded, akár nem. Azzal, hogy elveszel valakit, a családját is elfogadod vele együtt (már ha neki jó a viszonya velük és tartja a kapcsolatot!). Nincs annál gusztustalanabb, amikor a pár egyik fele a saját kényelmességébõl elutasítja azt, hogy a párja életében ilyen szinten részt vegyem. Könyörgöm, ezekkel az emberekkel nõtt fel, a szívében a fele helyet õk foglalják el. Neked meg kényszerû f*szság?! Jó esetben a párom családja olyan, mintha az én családom lenne. ROssz esetben meg legalább lefogadom, hogy neki ezek az emberek fontosak, és nem zárkózom el elõlük!

"Egy pár két emberbõl áll, de ez nem azt jelenti, hogy megszûnnek önálló egyéniségeknek lenni, és össze vannak nõve, és csakis együtt jelenhetnek meg mindenhol. És hogy "illik" elmenni? Hát ez az, hogy az illem fontosabb, mint a valós érzések, a valós késztetések. Elég kényszer van amúgy is az ember életében, minek kell még tetézni mesterségesen generált butaságokkal?" Természetesen nem kell egymáshoz nõni, de a család egy más kérdés. Annak RÉSZEI vagyunk, akár kérded, akár nem. Azzal, hogy elveszel valakit, a családját is elfogadod vele együtt (már ha neki jó a viszonya velük és tartja a kapcsolatot!). Nincs annál gusztustalanabb, amikor a pár egyik fele a saját kényelmességébõl elutasítja azt, hogy a párja életében ilyen szinten részt vegyem. Könyörgöm, ezekkel az emberekkel nõtt fel, a szívében a fele helyet õk foglalják el. Neked meg kényszerû f*szság?! Jó esetben a párom családja olyan, mintha az én családom lenne. ROssz esetben meg legalább lefogadom, hogy neki ezek az emberek fontosak, és nem zárkózom el elõlük!
Szerintem ne akarj egy család tagja lenni. Élj egyedül, úgy, ahogy neked tetszik. A család egy társadalmi egység. Ha nem akarsz alkalmazkodni a család és a társadalom számodra mûvi elvárásaihoz, akkor ne tedd! Hagyd meg a feleségednek a lehetõséget, hogy olyan embert találjon, aki képes az alkalmazkodásra!
Egy pár két emberbõl áll, nem? Szerintem egyértelmû, hogy családi összejövetelre a pár együtt megy.
Nem értem, a családi összejövetelben mi a képmutató?! Szerintem ha egy pár együtt él, közös jövõt tervez, akkor családi eseményekre is együtt illik járni.
#4: Ezt nagyon jól és szépen írtad, s ha már a kérdezõt nem lehet pontozni, ezúton közlöm, hogy szívesen olvastam soraid. #6: Attól még lehet valakinek párja, hogy nem akar képmutató összejövetelekre járni (bármit is jelentsen az). Nekem is van párom, immár tizenpár éve, a családjával (még 2 fõ) néha összejövünk és remekül elvagyunk, senki se képmutató, irigy, utálkozó vagy bármi. De olyan pár is van, ahol az egyikük családja kerülendõ, teszik is mindketten. Úgyhogy nem kell egyedüllétre kárhoztatni azt, aki õszintén önmaga akar lenni...
Fogalmam sincs, én nem mondanám önzõnek (pontosabban negatív értelemben önzõnek nem, kell egy egészséges szintû önzés, hogy ne tapossanak át az emberen). Nyilván nem megyek olyan emberek közé, akiket nem akarok látni, ha az még csak nem is kötelezõ dolog, mint pl. egy munkahely... Bár azt el tudom képzelni, hogy a párja kicsit kínosnak érzi a kérdéseket, hogy a másik miért nincs ott, bár szerintem simán megmondhatja, hogy nem akart menni, illetve felõlem hazudhat is, ha olyan fajta... Az ilyen összejöveteleket nem ismerem, én csak azt ismerem, amikor imkompatibilitás miatt megszakítom a kapcsolatot távolabbi (vagy közelebbi) családtagjaimmal. Ha nem jövünk ki, minek?
"De azért azt megerõsíteném, hogy ha két ember egymással ellentétes igényt támaszt a másikkal szemben, akkor egyformán önzõk. Vagy egyikük sem az. De semmiképp sem csak az egyik." Ez még nem önzés. Pusztán az, hogy máshogy vélekednek/más az igényük. Egy egészséges, szeretõ párkapcsolatban a felek arányosan megosztva idõnként engednek a másiknak. Egyszer te, egyszer én. Nálatok ez nem mûködik?
A kérdező hozzászólása: Igazad van, az infót írhattam volna elõbb is. A védekezés sajnos nem jött be, csak parttalan vita lett belõle, vagyis még vitának se nevezném, mert ott észérveket lehet felsorakoztatni. Szerintem van az a határ, ahol a kapcsolat megszakítása már indokolt lehet. Vagy pedig megtanulni kezelni a rosszidulatot, csak én még ezt eddig nem igazán gyakoroltam az életben, mert máshol ilyen mértékûvel szerencsére nem találkoztam még.
A kérdező hozzászólása: " Egy egészséges, szeretõ párkapcsolatban a felek arányosan megosztva idõnként engednek a másiknak. Egyszer te, egyszer én." Eddig mindig engedtem, és elmentem vele.
A kérdező hozzászólása: Ja, amúgy köszönöm a válaszokat mindenkinek, akár egyetértett, akár nem! :)
Kérdezõ, gratulálok. -.-" Családi vendégségek a legjobbak, csomót lehet ÕSZINTÉN, és nem képmutatóan nevetni! Ha valamely családban ez tényleg csak "muszájból" történik, ott nagy gondok vannak.
A kérdező hozzászólása: De egyébként az alaptermészetbõl is adódhat a félreértés, hogy nálam ez fordítva is így mûködik: nem csak én nem akarok kényszerbõl vendégeskedni, hanem én se várom el mástól, vagy hogy bármilyen alkalommal megjelenjenek, ballagás, fellépés, legyen bármi, sosem sértõdtem meg, és nem is vártam el, és valószínûleg ebbõl adódik, hogy annyira nem érzem át, hogy a másiknak mi a baja ezzel.
Nem hiszem hogy önzõség, bár lehet hogy a családtagok megsértõdnek, jó indokot kell kitalálni. Én sem járok már családi összejövetelekre, mert az a vége hogy valaki kölcsönkér.
A kérdező hozzászólása: Megkérdezhetem, hogy végleg megszakítottad velük a kapcsolatot, vagy mindig keresel valami ürügyet, hogy ne kelljen menni? Csak azért kérdezem, mert utóbbi esetben minden egyes alkalommal ki kell találni egy kibúvót, viszont az elsõ esetnél meg nagyobb a sértõdés.
Csak a flow elejét olvastam és két dolog ötlött a szemembe. Az egyik, hogy a kérdezõ stílusa engem irritál, a másik, hogy ugyanezen én is átmentem egykor. Az, hogy szeretsz vkit nem jelenti azt, hogy a huszonhatod unokatestvére - akit lehet, hogy õ imád - ne lehetne neked unszimpatikus vagy unalmas társaság. Pláne kínos amikor összejön egy olyan szent család akik egymás háta mögött fût-fát, szembe meg puszi-nyuszi. Én egy idõ után [email protected] a protokollra, ha nem volt kedvem nem mentem, megvolt az a haszna, hogy egy idõ után már nem is hívtak.
Én is szívesebben heherészek egy haverommal, vagy barátnõmmel, de úgy tûnik a párommal együtt az egész családját kedvelni kell. Nem lehetek antiszoc, hiába eddigi minden próbálkozásom. Ez egy végtelen történet. Mindig menni kell hozzájuk.
...mert a párodat valószínûleg nem az utcán szedted össze, hanem egy családból hoztad el. Attól még, hogy társad lett tagja maradt a családnak és õáltala te is tagja lettél ugyanannak a családnak. Amikor az életedet összekötötted az övével ezt is vállaltad. Õ ugyanúgy. Persze vannak kellemetlen helyzetek, de az általad "képmutató, heherészõs összejövetelt" nem nevezném annak.
A kérdező hozzászólása: De azért azt megerõsíteném, hogy ha két ember egymással ellentétes igényt támaszt a másikkal szemben, akkor egyformán önzõk. Vagy egyikük sem az. De semmiképp sem csak az egyik.
A kérdező hozzászólása: Egy pár két emberbõl áll, de ez nem azt jelenti, hogy megszûnnek önálló egyéniségeknek lenni, és össze vannak nõve, és csakis együtt jelenhetnek meg mindenhol. És hogy "illik" elmenni? Hát ez az, hogy az illem fontosabb, mint a valós érzések, a valós késztetések. Elég kényszer van amúgy is az ember életében, minek kell még tetézni mesterségesen generált butaságokkal?
A kérdező hozzászólása: Egy mû világban élünk. Csak kevesen vágynak az igaz életre. Aki elég mélyre süllyedt a mûviségben, az akarja magával rántani a mélybe azt, akin érzi, hogy szabad (akarna lenni).
A kérdező hozzászólása: Figyi, én szeretnék társadalomban élni, és szeretnék õszinte, igaz életet élni. Ezt a kettõt egyszerre! Ez így is lenne természetes, elvileg. Na most ha ez a kettõ egyszerre nem megvalósítható, az bizonyítja, hogy a társadalom rengeteg hazugságra kényszerít rá. Én már csak ilyen elvetemült vagyok, hogy nem szívesen szegem meg a tízparancsolatot. Az alkalmazkodásról pedig: Vannak VALÓS igények, és vannak nem valósak. Ha az a hobbim, hogy haza hurcolok mindenféle kóbor állatot, de párom például allergiás a kutya szõrre, akkor lemondok e szokásomról, mert neki valós baja származhat belõle, és nem akarok neki rosszat. De abból nem lesz valós gondja, ha nélkülem kell elmennie vendégségbe. Az egy mondvacsinált probléma, nem valós igény.
És mi ez a képmutató összejövetel? Szerintem sem való neked család.
A kérdező hozzászólása: Dehát tényleg képmutatók, hazugog, irigyek. A párom szerint is!! Csak õ nem mer nemet mondani a meghívásra, pedig õ is szenved tõle. Mi ez a duma, hogy nem való nekem család? Való lenne nekem, csak nem mindegy, hogy milyen! A páromat is bántja a családja! Ezért is nem szeretem õket. És nem tudom így elfogadni õket. A párom szívében nem foglalják el azt a fele helyet, csak õ félénk, nem mer a sarkára állni. Így tõlem várja mindenki az alkalmazkodást.
A kérdező hozzászólása: De elcsöndesedtek az észosztók...
"Miért mindig az õszinte emberek húzzák a rövidebbet, és a társadalmi elvárásoknak megfelelõ szerepjátszóknak áll a világ?" Mert a világ már csak ilyen.
Hét percig nem kaptál új üzenetet, és ettõl már azt gondolod, hogy elcsendesedtek :D Mennymá'... Kaptál válaszokat, nem tetszett neked. A pároddal együtt kapsz egy másik családot, ezt tudomásul kell venni. Amíg a párod megy, addig jó lenne neked is menni vele. Tudod, 'illik'.
A kérdező hozzászólása: Na ja, a topic elején még egy-két-három percenként jöttek az okosságok, amikor még nem írtam, hogy a páromat pártolom ebben az egészben. :) ) "Mert a világ már csak ilyen." Mi tesszük ilyenné, rajtunk, embereken a felelõsség. Illik... ja... az már biztos. :) Azért én el tudnék képzelni másfajta illemszabályt: virág, bonbon, bizonyos szófordulatok stb helyett fokozottabb empátia, megbocsátás és hasonló "jelentéktelen" dolgok. De tény, hogy az értékrendszerem szemben áll a többségével, és többségben az erõ, úgyhogy valamennyire alá kell rendelnem magamat.
Azért te is megéred a pénzed. Kidobsz néhány semmitmondó mondatot, majd késõbb közölsz fontos tudnivalókat. Ha a párod ennyire nyámnyila, hogy elmegy, akkor azért menj el vele, hogy legalább megvédd, ha elkezdik piszkálni, nem?
Én majdnem minden alkalommal keresek ürügyet, de kb minden 5.re elmegyek, hogy ne sértõdjenek meg. A többi alkalmon, dolgozom, saját családi szülinap van, stb.

Nem akarnék a párom szüleihez költözni. Ez manapság már nem normális?

Nincs kapcsolatom, csak elgondolkoztam. Ugye manapság sok esetben összeköltöznek a párok házasság nélkül is, de sokszor vagy a lány cuccol át a fiúhoz (vagy a szüleihez) vagy fordítva. Még ha olyan párom lenne akinek van lakása, vagy közös albérletbe mennénk az persze jó így, de olyan szemtelennek érezném magam ha a szüleihez beköltöznék. Ezt felhoztam egy bnőmnek aki szerint maradi vagyok. Mert amúgy ő is beköltözött az exe szüleihez....De nekem ez annyira nem klappol.

Legjobb válasz: Én is ugyan így vagyok, és gondolom mint te. Annak soha nincs jó vége ha együtt laknak a generációk. Akár milyen jó is a viszony. Én nem költöznék más szüleivel egy házba, és azt sem akarnám hogy a párom hozzánk költözzön. Vagy az én lakásomba, vagy az õ lakásába, vagy közös albérletbe, ennyi. :)

Én is ugyan így vagyok, és gondolom mint te. Annak soha nincs jó vége ha együtt laknak a generációk. Akár milyen jó is a viszony. Én nem költöznék más szüleivel egy házba, és azt sem akarnám hogy a párom hozzánk költözzön. Vagy az én lakásomba, vagy az õ lakásába, vagy közös albérletbe, ennyi. :)
Ez pont, hogy nem maradiság, ez régen teljesen természetes volt. Szüleim 2 évig laktak mamáméknál, valahol el kell kezdeni. Szerintem nem pofátlanság, csak akkor, ha nem tesz semmit a "vendég", bár ezt a legtöbb esetben nem várják el, de azért jól esik(mint ahogyan én sem várnám el, csak jól esne).
Manapság megint kezd divatba jönni a szülõkkel való együttélés, bár inkább kényszerhelyzet szüli. De ismerek sok olyat is, aki tudna albérletbe menni, de nem megy. Általában a srác nem tud elszakadni anyucitól, kényelmesebb neki, hogy a barátnõje költözik oda. Hát õk tudják... Elõbb utóbb megsínyli a kapcsolat. Mi albérletben élünk a párommal, nem is terveztük másként.
én is odaköltöznél a páromhoz szívesen, hiszen neki még nincs keresete mert suliba jár. de biztos fizetnék valamennyi pénzt h ott lakhassak illetve segíteni takarítani meg a szokásos házimunkák. és az õ szülei nem szólnak bele semmibe rengeteg idõt töltök velük nem érzem h ránk telepednének. csak van egy bökkenõ ami miatt még most nem tudnék bevackolni hozzájuk. majd lassan....
Nem csak a fiatalok miatt lehet kényszer. Párom szülei hatalmas házikóban laknak, eladhatatlan. Ketten nem tudnák fenntartani, ha párom elköltözik, akkor pár hónap amig a tartalékuk elég a hiányzó összegre aqmit párom adott addig. Igy én költözök oda, és én is adok pénzt. Nem lesz kevesebb mint egy másfeles albérletet fenntartani, de nem tehetjük megf hogy magukra hagyjuk õket. N
Legtöbben csak kényszerbõl költöznek a párjuk szüleihez mert a mai pénz, munkahely hiánya véget lehet sosem tudnának össze költözni. Én 1, 5 hónapig laktam párom szüleinél, de akkoriban volt a ház felújítás és ahol én laktam onnan költséges lett volna a napi bejárás.
"Szerintem nem pofátlanság, csak akkor, ha nem tesz semmit a "vendég""- én ezért nem tudnék velük együttlakni. Mert egyszerûen vendégstátuszban maradnék. Az otthonomban pedig nem akarok vendég lenni. Szerencsére nem is kell.
Én sem költöztem anyóshoz, pedig lett volna külön fürdõ és konyha is. Tudtam, hogy úgysem érezném magam "otthon". Arról nem beszélve, hogy így is épp eléggé bele akar szólni az életünkbe. Ennek ellenére aki így dönt, tegye, nem nézem le vagy ítélem el. Meg tudom érteni, ha valaki bevállalja hogy utána hitel nélkül vagy minimális hitellel legyen saját, közös lakásuk. Az viszont amikor szinte ugyanannyit fizetnek, mint egy albérletben, az nekem magas OFF: az én párom 26, 420e a nettója; szóval nem lehetetlen, amit az ismerõsöd állít.
A kérdező hozzászólása: Pl azért jött ez fel szóba mert egy közös barátnõnk esete így alakult: 3 éve van együtt a barátjával. A lány 22, a fiú 25 éves. A fiú már dolgozik (állítólag 500 ezret keres, mondjuk ezt nem hiszem de na legyen) a lány még tanul. Karácsony környékén költözött be a fiúékhoz, a fiú el tudja így tartani, közös a szobájuk így. Na igen, de abban a házban laknak a nagyszülõk, szülõk, az öcs + õk ketten. 7-en laknak egy házban. Így már szerintem túlzás...
Én csak azt nem értem, mikor valakik olyan indokkal költöznek a szülõkhöz, hogy az albérlet ablakon kidobott pénz, és inkább lakásra gyüjtenek. Most enm azért, de akinek egy albérlet drága, mégis mennyi idõ alatt spórol össze egy lakásra? 20 év? Szerintem cska arról van szó, hogy ez kényelmesebb és olcsóbb. Én nem tudnék a szüleimhez se visszaköltözni, inkább "dobom ki a pénzt" az ablakon, de a saját uram vagyok, nem szól bele sneki a dolgainkba, nem vagyok vendég stb. SOHA nem költöznék a barátom szüleihez, nagyon jóban vagyunk, de nem.

Miért nem akar a párom babát? Én már nagyon vágyom rá!

Már egy jó ideje egyre er?sebben vágyom rá, ? azt mondta esküdjünk meg, utána jöhet, ? is szeretné. Belementem, mégsem úgy áll a dolgokhoz. Amikor együtt vagyunk gondosan ügyel a védekezésre. Többször volt már téma, de max. annyit tudtam kihúzni bel?le hogy ? is szeretné, de akkor most mi is van? El vagyok keseredve, nem tudom mit tegyek. Kényszeríteni nem lehet az ilyesmit. Van/volt már valaki hasonló helyzetbe?

Legjobb válasz: Szia! Azt megkérdezhetem hány évesek vagytok?Most én is pont ugyan ebben a helyzetben vagyok.Már szinte be vagyok kattanva annyira akarom,és a párom is szeretne elméletileg,de hiába próbálom rávenni mindig új indokot talál ki,hogy még miért nem.Most jelenleg az,hogy fejezzem be az egyetemet,a következõ sztem nálunk is az esküvõ lesz amihez ugye pénz kell=legalább 2évet várni kell.:(( Én már belezakkanok.Arra is gondoltam,hogy titokban abbahagyom a fog.gátlót,utána ha jönne már õ is örülne,de félek,hogy rájönne,hogy direkt volt(mert állandóan ezzel zaklatom,kicsit gyanús lenne)

Szia! Azt megkérdezhetem hány évesek vagytok?Most én is pont ugyan ebben a helyzetben vagyok.Már szinte be vagyok kattanva annyira akarom, és a párom is szeretne elméletileg, de hiába próbálom rávenni mindig új indokot talál ki, hogy még miért nem.Most jelenleg az, hogy fejezzem be az egyetemet, a következõ sztem nálunk is az esküvõ lesz amihez ugye pénz kell=legalább 2évet várni kell.:(( Én már belezakkanok.Arra is gondoltam, hogy titokban abbahagyom a fog.gátlót, utána ha jönne már õ is örülne, de félek, hogy rájönne, hogy direkt volt(mert állandóan ezzel zaklatom, kicsit gyanús lenne)
Szerintem valami nyomja a lelkét lehet hogy õ is akarja de még nem készült fel rá és valamiért retteg a dologtól. Ezt csak úgy tudhatod meg tõle ha szépen finoman elbeszélgetsz vele a dologról és fontos hogy ne erõltessétek. Ha anyagilag nem vagytok rendben lehet azért nem akarja mert nagyon költséges egy baba el tartása.
Hát persze, azért van a szegényebbeknek több gyereke...
Egyébként, kedves Kérdezõ, nem gondolod, hogy egy kicsit sajátos, hogy itt a GyK-en próbálod vadidegenektõl megtudni azt, amit igencsak a kettõtök dolga lenne kibeszélni???
amúgy a nemed megkérdezhetem? az lenne a logikus, ha Te lennél a lány, mert õk hamarabb vágynak gyerekre, de az is ritka, hogy a fiúk ragaszkodnak az esküvõhöz... :-)
Kedves utolsó!Õ csak vigasztalást keres.Nem kérte, hogy hogy mondjuk meg mit tegyen csak kérdezte hogy ki volt már ilyen helyzetben.Ha kétségbe vagyok esve és nem tudom mit tegyek én is sokszor elõször ide írok!!!
A pasik bonyolultak :) Nálunk az volt a szitu, hogy tavaly a férjem nõvére bejelentette, hogy terhes. A férjem akkor elkezdte hajtogatni, hogy jó lenne már a gyerek. Én akkor még nem akartam, mert nem voltunk még házasok. Aztán fordult a kocka, amikor megszületett a nõvére babája, sajnos kis súllyal, koraszülötten. Valószínûleg a férjem megijedhetett ettõl és azóta igencsak visszafogta ezt a gyerek témát. Így most az a helyzet, hogy már megvan a házasság, amibe születhetne a gyermekünk, bennem is dolgoznak az ösztönök, de a férjem visszakozott. Sajnos ebben a helyzetben nincs mit tenni, várni kell türelemmel. Tudom, hogy mennyire nehéz, néha majd' beleõröl az ember, de szerintem nem tisztességes dolog ráerõszakolni az akaratunkat, vagy átverni a pasit.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! én 25N vagyok, az ismerõseim körébe mindenhol a férfi erõltette az esküvõt a baba elõtt. Rengeteget beszéltünk már róla, kérdeztem hogy mi a baj, de nem kaptam érdemi választ. Csak el vagyok keseredve, tényleg nem értem õt. Persze erõltetni eszem ágában sincs, pont ezért olyan nehéz ez most nekem. Fogalmam sincs mennyi idõ kell még neki, vagy egyáltalán mi a gond, lehet hogy meg tudnánk oldani, de ahhoz tudnom kellene mit. (ezt neki is elmondtam már párszor) Azt mondja nem fél, vannak gyerekek a környezetébe, és van érzéke hozzá. Nincs hitelünk, meg tudunk élni az õ fizetésébõl. Valamelyik nap szóba került a karácsony, mondtam hogy én egy pocaklakóra vágyom a legjobban, rögtön témát váltott.

Fiúk! Miért nem akarja a párom a szexet?

A párommal lassan 8 hónapja vagyunk együtt. A napokban gyakran alszunk egymásnál. Szoktam próbálkozni este, hogy történjen meg a dolog, de Õ nem akarja. Nagyon szeretjük egymást, viszont nagyon rosszul esik, mikor visszautasít. Err?l szeretnélek kérdezni titeket...

Legjobb válasz: lehet nem akarja elsietni..bár 8 hó után? hoyan próbálkozol?

lehet nem akarja elsietni..bár 8 hó után? hoyan próbálkozol?
Akarjuk a szexet, de a kollega valamiért kilóg a sorból...
Ehh, ki az a fatökû? :D
párod vérmérséklete a 10-es listán 5 lehet
szerintem ez 1 looser :) kukába vele ^^
Vagy meleg vagy fél hogy nem áll fel neki. Petting szokot lenni?
A kérdező hozzászólása: Szokott lenni, és mindig fel is áll neki.
Akkor nem értem. Miért nem kérdezed meg töle hogy miért nem szeretné?
A kérdező hozzászólása: Legközelebb meg fogom kérdezni.
nem szabad erõltetni. az ember nem egy gép, hanem lelke van és meg kell ismerni. millió egy oka lehet, amiért nem akarja. ha jobban megismered és ez alapján próbálsz közeledni felé, akkor más lesz a helyzet.
Az a legjobb. Erre úgyis õ tudja a választ. Félénk vagy milyen a természete?
biztosan nem veled van baja, hanem magával, fél vmiért. arról gyõzd meg vhogy, hogy akárhogyis sikerül az elsõ, nem lesz gond mert szereted, aztán úgyis jobb lesz, persze ne így vágd a pofájába, vhogy finoman:D a méreteivel gondolom tisztában vagy 8 hónap után:D úgyh csak nem emiatt van baja.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.
Rengeteg oka lehet, kérdezd meg tõle. Mi van ha komplexusai vannak valami miatt? Könnyû itt látatlanba lúzerezni, de tényleg rengeteg oka lehet.
én is voltam egy sráccal 9 hónapig, egyszer se feküdt le velem. tényleg lúzer az ilyen, szerintem hagyd.
Én akarom, de épp nincs barátnõm..(ja, és jól nézek ki, nem azért nincs..) Elég fura a barátod.
Nem tudok nyilatkozni, nem láttalak soha drága. De ha küldesz egy képet talán tudok válaszolni a kérdésedre.
A fiúk akarják a szexet, amire kíváncsi vagy azt a párodtól kellene megkérdezned, nem tõlünk.
ne általánosíts :)
De eddig miért nem kérdezted meg? Ne csak pettingre használd a szád.

Miért nem akar a párom nálam aludni?

Én 18 leszek, párom 22. Másfél éve vagyunk együtt, szeretjük egymást. Mindketten még szül?knél lakunk, egymástól 25km-nyire. Õ szereti ha nála alszom, legutóbb is megkért rá, de egészségügyi okok miatt nem tudtam maradni. Kértem h aludjon ? nálunk, csábítás közben csak azt nem ajánlottam fel amim nincs, ? még se jött. Pedig most semmi olyan dolog nem volt, ami kizárta volna jövetelét. De ez csak 1 eset volt. S?t ha azt kérem h csak úgy egy délután jöjjön le, azt is kerüli, pedig az itthoniak kedvelik.Próbáltam vele beszélni err?l, de azt mondta nincs semmi baja... Pedig szeret. Ez biztos. Tényleg csak ennyire lusta lenne?

Legjobb válasz: Velünk is majdnem ugyanez van, csak õ azért napközben szívesen jön.Mi 11 hónapja vagyunk együtt, én már milliószor ott aludtam náluk,és õ is mindig hív, és tudom h szeret.Szüleimmel is jól kijön, de soha nem akar nálam aludni.Inkább éjfélkor "rendel" maga elé egy kocsit, mitnhogy nálam aludjon.Mindig mondom neki, de aztán tereli a dolgot.Valahogy ráveszem majd...

Velünk is majdnem ugyanez van, csak õ azért napközben szívesen jön.Mi 11 hónapja vagyunk együtt, én már milliószor ott aludtam náluk, és õ is mindig hív, és tudom h szeret.Szüleimmel is jól kijön, de soha nem akar nálam aludni.Inkább éjfélkor "rendel" maga elé egy kocsit, mitnhogy nálam aludjon.Mindig mondom neki, de aztán tereli a dolgot.Valahogy ráveszem majd...
Szintén hasonló a helyzet nálunk is... Én is ezerszer voltam náluk és aludtam ott a párom még sosem aludt nálunk. Õ napközben angyon szeret ittlenni akár csak velem kettesben akár a családdal, viszont éjszakára nem marad azt mondja, nem szeretné, ha emiatt a szüleim roszallóan néznének rá.. Pedig szerintem ez hüyleség, de neki ez a fóbiája a szülõk a házban éjjel... Ez van...
Egyébként az én barátom is attól "tart" h jajj a szüleim így meg úgy stb...Pedig mindig mondom neki, hogy nem zavarná õket, hogy az én szobámban alszik...de áh, neki mondhatom:) :) na mind1, majd csak ráveszem vhogy.../1. válaszoló..
Akkor viszont lehet, hogy a kedvenc kispárnája, vagy az alvómackója hiányzik! Én se vagyok az az alkalmazkodó tipusú, csak a jól kifeküdt ágyamban tudok jót aludni, a kedvenc párnámon!
fiu vagyok es pontosan tudom mi a baja ezzel! egyszeruen hulyen jon ki, hogy ott alszik a csajnal meg akkor is, ha a szulok kedvelik, mert folyton az jar az eszeben, hogy mikozben ti szerelmeskedtek vagy csak azt gondoljak rolatok (es higyetek el azt gondoljak) a faterja a masik szobaban van s azon gondolkodik, hogy, es mar elnezest a kifejezesert de az a srac az o kicsi lanyat, hogyis mondjam?!, hergemorgolassza. ez nagyon zavaro es kinos. ha lanyom lenne en is epp' ilyen szarul ereznem magam, mert fura.
én 20éves lány vagyok, és a barátom pl nálam sokkal jobban szeret aludni, mintha õ vinne fel hozzájuk, mivel nekem csak lakótársam van, neki meg ott az anyukája és az öccse, valamint a lakás állapota és bosztása sem engedi meg ezt a dolgot... nekem eddig szerencsém volt, mert általában a fiúk aludtak nálam, és én kevesebbet náluk. ne hagyd, h terelje a szót, kérdezz rá nyíltan, és nyomatésoksan kérd m, eg, h mondja el õszintén, h miért nem szeret nálatok lenni. ha igazán szeret téged, akkor õszinte lesz, persze úgy, hogy azért ne bántson meg. hajrá!
Én se szerettem "rózsaszín lányszobában" aludni! Hát még mást csinálni! Valahogy a libidóm ott szabira ment! Meg az is ciki lett volna, ha reggel felkelve, még "álló répával" kell kimenni a WC-re, és közben leendõ anyóssal összetalálkozom! Lányok ezt valahogy diszkrétebben tudják intézni!
A kérdező hozzászólása: Na jó ez oké. Csak h az én szobám külön emeleten van, nem járnak fel a szüleim, egyedül a nõvérem lakik idefent, de õ vagy sokáig alszik, v itthon sincs, szal nincs kivel találkoznia. Mosdó is a szobám mellett van. És amikor 1x 2x sikerrel jártam a libidójával sem volt semmi gond :)
A kérdező hozzászólása: Hát igen.. Én csak annyira szeretném megérteni, hogy ha szeretnek és nekik okés h mi ott alszunk, akkor forditva miért nem mûködik . ??
Ugyanaz a sztorid, mint nekem. Csontra.:) CSak én 19 a párom 22. Én mindig bennt alszok nála, de amikor én kértem, hogy aludni jöjjön ki hozzám hétvégén, azt mondta hogy szombat, vasárnap dolgozik.Délutános volt. Aztán kiderült, hogy vasárnap nem is ment dolgozni. Én mentem be hozzá, mert hívott. Pedig kijöhetett volna szombat este, aztán hazamehetett volna vasárnap és akkor együtt mehettünk volna vissza. Az állatok végett nem jön ki azt mondta, mert a macska állandóan kinyitja az ajtómat, a kutyánk meg ugat éjjel hogyha pisilnie kell. De ez olyan ritkán van. Meg volt egy idõszak amikor folyton itt kinnt aludt és semmi baja nem volt. Habár tudom hogy miért.... akkor elromlott a számítógépe és jó volt az enyém.... szép mi??? De volt egy egyezségünk, hogy egyik hétvégén õ jön ki a másikon én. Egy darabig ment, de aztán vége szakadt. :S Pedig már új franciágyam is van. Mert kanapén volt régen és azt lehetett ággyá alakítani és õ azon nem aludt mert kényelmetlen volt és mindig be kellett hoznom két szivacsot azon aludtunk. Szóval szerintem a te kérdésedre válaszolva, lusta, de sztem az enyémbe is van. A barátnõm volt faszija is összesen kétszer volt nála fennt, pedig akkoriban már négy éve jártak.
Oh, véégre itt aludt:) :) Mondjuk nem is lett volna más választása, mert nem jött már busz, és kocsival sem tudtak kijönni érte.(szerencsére:D:D)De azt mondta, hogy máskor is szívesen jön, ha hívom, mert tök jó volt egymáshoz bújva aludni..Hozzáteszem, hogy senki nem volt itthon aznap:D:D:D
az lemaradt, hogy a legelsõ válaszoló voltam:D
A kérdező hozzászólása: Akkor gratulálok! Az én barátom is lejött volna ma, már másodszorra belement (ez nagy szó), de mire haza értem, miután megbeszéltük, msnen közölte, h mégsem fog menni, mert segítenie kell és a többi... :(:

Miért nem akarja a párom, hogy szeressem azt a kisfiút?

Van a barátnõmnek egy egy éves kisfia akit imádok, sokszor játszom vele. A párom ezt nem nézi jó szemmel, azt mondja, hogy minek szeretem azt a kicsit. Neki már van két gyereke, de nekem még nincs. Mi ütött belé?

Legjobb válasz: Szerintem attól tart, hogy elõrukkolsz a saját gyerek ötletével és õ már nem akar többet. De célszerûbb lenne õt kérdezni inkább.

Szerintem attól tart, hogy elõrukkolsz a saját gyerek ötletével és õ már nem akar többet. De célszerûbb lenne õt kérdezni inkább.
Tipp: gondolom van a gyerekeknek apja is és már nincs vele együtt, talán fél, hogy a gyerekei kötõdnek hozzád, te meg eltûnsz. De ez tényleg csak egy tipp... mert amúgy ez nem túl logikus dolog.
Az a baja, hogy látja, hogy milyen jól elvagy a kisfiúval, mennyire szereted. Vagyis sejti, hogy hamarosan már te is fogsz vágyni saját babára. Õ meg gondolom már nem akar gyereket.
Hát, több oka is lehet. Mind butaság, de sajnos akkor is csak ezek az ötleteim: - Nem akarja, hogy rossz legyen a gyereknek, ha szétmentek - Nem akar több gyereket, fél, hogy te majd igen - Azt gondolja, összezavarná a gyereket egy új "apa", mikor talán még képben van a régi is - Fél, hogy mégsem jönnél ki jól/nem bánnál jól a gyerekkel hosszútávon.
Igen, több mint valószínû hogy az hogy attól tart hogy neked is kell majd baba õ pedig nem akar többet. Szóval ha te meg szeretnél gyereket, akkor ideje elgondolkoznod hogy vele képzeled el a jövõdet.
Szerintem itt páran félreértették. A kérdezõ egy lány, az egyik barátnõjének van egy kisfia, akit nagyon szeret. A kérdezõ barátjának nem tetszik ez. A kérdezõ barátjának már van két gyereke és valószínûleg nem akar már gyereket a kérdezõtõl, akinek még nincs. Vagy nem? :)
Áááááá utolsó! Tényleg így is lehet értelmezni! :) Bocsánat, akkor ha így van akkor tényleg az lehet a baj, hogy õ nem akar gyereket tõled.

Csalódtam a páromban! Miért nem akarja a párom a kisfiamat buszozni vinni?

Párom buszsofõr, van egy három éves kisfiam akivel jól kijön.

Legjobb válasz: Te miért nem akarsz vele menni? Egy buszsoför nem tud vezetés közben egy gyerekre vigyázni, ezen kivül nemis vihet fel csak úgy egy gyereket a buszra, ezért simán kirúghatják.

En nem orulnek ha a buszon a sofor a gyerekere figyelne. Ha te nem mesz veluk, teljesen jogos, hogy nem viszi.
Ez milyen kérdés? Munka közben és fõleg vezetés közben nem tud egy 3 éves gyerekre vigyázni, akkor sem ha az egy földre szállt angyal. Ha buszozni akar a gyereked, felszállsz bármelyik buszra vele és kész. A 111-es pl megy egy nagy kört, menjetek azzal. Különben buszoztam már úgy hogy a vezetõ nem tudta hova rakni a gyereket és ott ült elöl. Mellettem. Majdnem másfél órás a menetidõ azon a buszon, és a gyereket úgy nyugtatta az apuka hogy "már csak 3 kör pistike..." Persze a gyerek végig hozzám beszélt, minden megállónál megkérdezte hogy hogy hívnak, hogy hívják a szüleim, stb. Kb ötször kellett elkapnom hogy ne essen le a székrõl, állandóan felállt meg kihajolt... Jófej apuka. Közben kiderült az is hogy az anyuka otthon van a kistesóval, szólval lehetett volna hol hagyni.
Az a tény, hogy a medúzák 650 millió éve élnek agy nélkül, sokak számára biztató lehet. Van remény Kérdezõ :)
Arra irigykedjünk, hogy az anyukának nincs felelõsségérzete? Nem mondom, irigylésreméltó tulajdonság, valóban.
mire kéne irigykedni???? kérdezõ gyorsan csináltál még egy regisztrációt hogy tudj hozzánk szólni mert kérdezõként nem mersz?:D:D vagy eleve több van... :D
mire, hogy néhány 10 dekával könnyebb nálam a kérdezõ, mert nincs agya, erre irigykedjek? Buszsofõr két nagybátyám és egy unokaöcsém, soha, egyik se hurcolta a gyerekeit, meg egy gyereket se a családból. az öcsém fia lett buszmániás, õt anyukám szokta utaztatni...
Talán irígykedtek?
Kérdezõ (#9) "Az én fiam nagyon ügyes, tud magára vigyázni." - hidd ell, a nagyapám is kifejezetten tudott magára vigyázni, és hát még 60 alatt volt, amikor nem kapaszkodott a buszon, és egy hirtelen fékezéskor hassal nekirepült az ajtó melletti kapaszkodónak... aztán léprepedésben elvérzett a saját hasüregébe. Vágod? Nem egy 3 éves gyerek, hanem egy 90 kg-os felnõtt... A 3 éves gyerek ja, nagyon ügyes, meg nagyon tud magára vigyázni - csak egy busz elé botorkáló okozta hirtelen fékezéskor száll ki az ablakon, példának okáért... vagy nyalja végig a buszpadlót és csapódik fejjel a hátsó ülés alatti dobogóba... Mert tudod, a gyerek lehet ügyes, de a fizika az fizika.
Hát én nem szeretnék olyan buszon ülni, ahol a sofõr a 3 éves kisgyerekét presztálja. Egy busznyi ember életéért felelõs a párod. Nagyon is jól gondolkodik. És igen, biztos a te gyereked a világ legügyesebb 3 éves gyereke, de könyörgöm van olyan, hogy kanyar meg fékezés és piros lámpa... Ha elesik, eldõl a párod nyílván utána kap és hopp. Kisiklik, és kinyírt egy vagon embert. Komolyan nem gondoltad ezt végig?
"megcsaplak kajakra" Ki a francnak hiszed magad?
Utolsó! Az nem jutott eszedbe, hogy nem mindenki pesti?
kedves kérdeõ... mert biztos te vagy aki védi .. ki más lenne?:D Kb ötször kellett elkapnom hogy ne essen le a székrõl, állandóan felállt meg kihajolt.. - ez volt a lényeg a válaszban... nem az idõ...
De a férfi ül a buszvezetõ helyén a 3 éves gyerek meg egyedül ülésen. Szerinted nem repülne le onnan, vagy nem vihetné el valami pedofil állat? Vagy az egész busz a gyerekere figyeljen felválva. Miért nem viszed el a gyereket egy körre, nincs 200Ft egy buszjegyre. Mondjuk ha párod vezet még az sem kell. Nem normális az a férfi, hogy veled van.
Mi van kérdezõ elmentél sírni, mert senki sem állt melléd? Vagy jobb belátásra tértél és elvitted a gyereket buszozni?
Kiskoromban én is imádtam a buszt, mert mi mindig kocsival jártunk. Amúgy elég felelõtlen anya lehetsz. Egy 3 éves lehet hogy megül, de kell mellé egy felnõtt is, mert hiába ügyes, ha valami mégis van, nem fogja magát megtartani és már kész is a baj. Nem azért mondom, mert a széltõl is óvni kell a gyereket, de napi szinten buszozok és mindig ül vagy áll a kisgyerek mellett valaki. Láttam már óvodást nagyot zúgni az anyja mellõl, mert "õ már ügyes". Nem lett semmi baja, de sírt rendesen. Szóval kérdezd meg a párod, hogy mikor melyik járatot viszi és vidd el egy körre a gyerkõcöt és üljetek az elsõ ülésre, hogy az apját is láthassa.
Kerdezo, menj el te is a kisfiaddal buszozni :) meg van oldva a kerdes!
Ez kb olyan, hogy a szomszédom rendõr, és nem értem miért nem akarja a 2 és fél éves fiamat magával vinni valami éjszakai akcióba, mert a gyerek úgy örülne neki, ha igazi betörõ bácsikat kaphatna el, igazi rendõrökkel, szirénázós rendõrautóval, és igazi piszollyal... ... Most normális a szomszédom??????
3 éves volt az én kisfiam is nyáron. Ekkor adódott egy lehetõség, hogy egy ismerõs villamosvezetõ megengedte, hogy a fordulóban, a pihenõ idejében a kisfiam beüljön a fülkébe, csengesse a csengõt, kinyissa az ajtókat, beszéljen a mikrofonba, villogjon a lámpával stb. DE! Én végig ott voltam velük, elõre megbeszéltük, hogy mit szabad és mit nem, a kicsi csak úgy ülhetett az ülésbe, hogy a vezetõ kivette az indítókulcsot, illetve amikor lassan kanyarodtak a következõ körre, akkor az ölébe ültette és én ott voltam ugrásra készen mellettük. Mindez természetesen NEM szabályos- a vezetõ kedves barátunk évtizedes tapasztalattal, a villamos NEM a forgalomban volt, hanem a fordulójában, kb. 50 métert mentek együtt kb. 5 km/óra sebességgel- és még ezt is elõre egyeztettük, szólt ott a kollegáinak (hogy tudjanak róla, hogy a dudálás nem vészhelyzet, hogy ott a forgalomirányító (?) is tudjon róla. Nem játék a közlekedés- kérdezõ a te terved, hogy a kisfiadat felügyelet nélkül felpakolod egy forgalomban közlekedõ buszra- egyenesen hajmeresztõ! Vegyél jegyet, menjetek együtt egy kört vagy ha van megengedi az élettársad felettese, forgalomirányítója, kollegái, akkor menjetek el a garázsba, pihenõjéhez- VELED EGYÜTT és akkor ott be lehet ülni az ülésbe, lehet megnyomni a dudát stb. Felelõtlen ez az ötleted ebben a formában. Gondold át!
Igaza van a párodnak.
Az öcsém 3 éves és imád buszozni, metrózni, villamosozni, így gyakran megyek vele. De soha nem engedném egyedül ülni, ha külön akar ülni is ott állok mellette, nehogy leessen. Többször kellett már elkapnom, mert felállt, feltérdelt az ülésre, nézelõdött kifelé.. Egy 3 éves gyerek még nagyon pici, el sem tudom képzelni, hogy nem fogod fel miért lenne neki veszélyes egyedül ülni a buszon. Elesik, beüti magát, kitöri a fogát, beveri a fejét, ezek egyike sem jut eszedbe??
Ez egy kamu kérdés. Ember ennyire buta nem lehet! Ha a gyerekem érdeklõdik valami iránt, akkor a világon mindennél jobban örülnék, ha én vihetném fel egy buszra és én izgulhatnám végig vele az utat. Akár a párom a sofõr, akár nem. Semmi pénzért nem engedném, hogy egyedül furikázzon a 3 éves gyerekemmel, aki lehet hogy csodálatosan tud ülni a popóján, de kanyarokban még nem olyan a reflexe, mint egy felnõttnek és egy-egy hirtelen fékezés is komoly balesetet okozhat a számára, elég ha csak lefejel valamit, vagy lebukik az ülésrõl. Ha annyira buszoztatni akarod, akkor menjél velük te is!
Mégis mire lehet irigykedni kérdezõ? Talán arra, hogy csak 3 éves a gyereked de már nem az apjával élsz vagy arra hogy felelõtlen vagy?
Kérdezõ, akkor most képzeld el a következõt: párod elviszi a 3 éves kisfiadat, felülteti a buszra, egyedül ül ugye a kisfiú, mivel a párod a buszt vezeti. És történik valami baj... Nem akarom túlragozni, de ha a fiadnak baja esik a buszon - pl. eltöri a kezét, mert leesik az ülésrõl - párodat nemcsak kirúgják, hanem esélyes, hogy le is csukják. Meg úgy sejtem, te is a párodat hibáztatnád, nem a gyerek hülye anyját, aki erõszakoskodott, hogy márpedig csakazértis vigye buszozni a gyereket.
Jajj istenem. Kérdezõ, menj vele! Porbléma megoldva.
A gyerekek és a tinik szoktak ezzel érvelni, hogy "de hát más is azt csinálja".
Szegény kisgyerek.. :( Teljesen megsajnáltam! Tényleg nem nagy kérés! :(
A kérdező hozzászólása: Miért rúgnák ki amikor más sofõr is ezt csinálja. Nem egyett láttam már! Az én fiam nagyon ügyes, tud magára vigyázni.
Kérdezõ, sajnálom, a párodnak van igaza. Neki az utasokért kell munkaidõben felelõsséget vállalni, nem a Te fiadért... Azért jellemzõ, azt a szerencsétlen embert nyugodtan ki is rúgatnád akár, mert "A fiam már annyira várja, hogy szinte csillog a szeme"
Jaj, több esze meg felelösség tudata van a párodnak mint neked komolyan mondom! És ha elesik? Ha pisilni kell? Jó gyerek, jó gyerek! Az enyém is az, de nem engedném és õ már 4éves! Ha meg kirúgják az lesz a bajod???
két lehetõség van, vagy csak megy egy kört üres busszal, utas nélkül, kivágják. VAgy megy utasokkal, akkor meg hogy a pba figyeljen a gyerekre? Te nem vagy normális. Buszozz vele, ha akarsz.
A kérdező hozzászólása: Írtam, hogy a kicsi leülne, nem lenne vele baj. A párom simán felvihetné mert az egyik kollégája is szokta vinni a kisfiát.
Igen, nagy kérés. Egyszerre gyerekre vigyázni és buszozni nem lehet.
Nem vihet egy ilyen kicsi gyereket felügyelet nélkül a buszra. Neki az útra kell figyelnie, nem a gyerekre.
Mert 3 éves az még pici! Menj velük! Én nem is engedném! Egyedül üljön, nem tud biztonságosan kapaszkodni, elesik, kitörik a foga, a párod felelõsége hatalmas lenne, nem tud rá figyelni vezetés közben és az állása is veszélybe kerülhetne!
6 éves kor alatt nem utazhat egyedül gyerek. Mivel a párod a sofõr, így õ nem tudja a felügyeletet ellátni.
3 ÉVES A GYEREK 3!!!! Hát felháborító.. Buszozni.. áhhh... Te is egy nagyon okos anyuka vagy.. A 6 éves gyereket féltem amikor meccsre mennek néha hétvégén, 3 évesen a kezemet fogva azt se tudtam hova nézzek, kocsiba 5 övvel volt átkötve.. Te meg buszba hagynád felügyelet nélkül??? Hát bocsi de milyen anya vagy te, hol van benned az aggodalom????
TE MIÉRT NEM MÉSZ VELE? Mi az akadalya, ha elkisered a gyereket, semmi problema nincs, de igy.... Meg a legzsenibb gyerek is csak gyerek, nem tud magara ugy vigyazni, mint egy felnott.
"AZ ÉN FIAM NAGYON ÜGYES, TUD MAGÁRA VIGYÁZNI"?????? Akkor mi kérünk elnézést! Úgy látszik csak nekünk vannak nem ügyes gyerekeink és csak a mi gyerekeink nem tudnak magukra vigyázni még 3éves koruk után sem?! Provokálsz v.tényleg ilyen hülye vagy? Ne húzd az agyam mert megcsaplak, kajakra!!!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Senki más 3 éves gyerekét nem engednék soha felnõtt kísérõ nélkül felülni egy buszra (függetlenül attól, hogy az édesanya szerint milyen ügyes), és ezt Te is tudod. A Párod vagy buszsofõr minõségben ül fel egy buszra, (mások életéért, testi épségéért felelõsséget vállalva), vagy egy valaki más által vezetett buszra a kisfiad kísérõjeként. Vagy-vagy, a kettõ együtt kizárva. Ha a Párodnak van felelõsségtudata és józan esze, nem teszi meg, amit Te szeretnél. "Miért rúgnák ki amikor más sofõr is ezt csinálja." Ne haragudj, de az, ha valaki más felelõtlenül, és egy szabályt megszegve tesz valamit, az semmiben nem befolyásolja a Te párod jogi felelõsségét és büntethetõségét, ha õ is ugyanezt teszi. Ez a gondolatmeneted kb. olyan, mintha azt mondanád, hogy hogyan vonhatnának valakit felelõsségre, és hogyan ítélhetnék el rablásért, mikor mindenki tudja, hogy vannak, akiket nem tudnak elkapni, és így büntetlenül megússzák. Amit a 2. hozzászóló írt, az mind valós veszély. Ha a Párod állásáért nem is aggódsz, legalább a saját kisfiad biztonságára gondolj!!
Kérdezõ! Milyen érzés agyhalottnak lenni???
Hát ilyen anya mellett jobb is ha megtanul magára vigyázni és ügyes marad!!! Mert amint látom/látjuk ez tõled nem várható el! Esetleg olyan ügyes, hogy otthon is hagyod magában, mert tud magára vigyázni??? Magam alá f.s.k, hogy milyen emberek vannak!!!
Szerintem jobb, ha szakítasz a pároddal, mert nem szereti a gyereked.
Azért nem az "anyuka" viszi, mert fontos dolga van! Megy a szeretõjéhez.
Oké vigye el egy körre, aztán a kirugás után tartsd el te a párod. Te miért nem mész vele egy kört? Nem olyan nagy kérés hogy ülj mellé nem?
"Csalódtam a páromban!" Mi meg benned csalódtunk!!! Az ilyen agyhiányos nõktõl el kellene venni a gyereket és odaadni egy normálisnak!! (Tudom, hogy nem kívánságmûsor.)
te tényleg nem vagy normális ha ilyet vársz a párodtól... de még nem válaszoltál arra a kérdésre amit többen is feltettek már? TE miért nem viszed egy kört ha annyira szeretne buszozni????? Olyan nagy dolog ez???Pedig csak 1 körrõl lenne szó!! hm????
Te miért nem akarsz vele menni? Egy buszsoför nem tud vezetés közben egy gyerekre vigyázni, ezen kivül nemis vihet fel csak úgy egy gyereket a buszra, ezért simán kirúghatják.

A párom nem hajlandó átmenni anyámhoz mert mindig csicskáztatja. Mit mondjak anyámnak, miért nem akar a párom átmenni hozzá?

Legjobb válasz: Ebben az esetben A viszonyunktól függõen elmondanám, hogy ne csicskáztassa Vagy azt tenném mint az 1. Hozzászólásomban írtam. Vagy Nincs annyi ideje, hogy megcsinalja, ami feladatot kiadna neki, visszautasítani pedig nem szeretné az anyósát, így inkább nem jön...

Az igazat.
Ebben az esetben A viszonyunktól függõen elmondanám, hogy ne csicskáztassa Vagy azt tenném mint az 1. Hozzászólásomban írtam. Vagy Nincs annyi ideje, hogy megcsinalja, ami feladatot kiadna neki, visszautasítani pedig nem szeretné az anyósát, így inkább nem jön...
8-as vagyok, ja igen, szóval én megmondtam anyámnak, hogy a férjem egy szót nem szól, de ÉN azt akarom, hogy otthon csináljon dolgokat, szeretnék vele kettesben is idõt eltölteni, úgyhogy szokjon le errõl, hogy folyton eltervezi, hogy majd mit fog vele csináltatni és mikor.
Tényleg csicskáztatja? Ha igen akkor megmondod azért, mert otthon is van elég feleadata, bõven elég az is, nem még másutt is csinálni. Vagy, ha más jellegû csicskáztatás, akkor, én szóltam volna be már az édesanyámnak, hogy nem a cseléd, hanem a párom. Ha nem valós a probléma, akkor nem mondanek semmit.
hát én sem nézném jó szemmel, hogy ha vendégségbe megyek valahová havonta egyszer, akkor ott aktívan kelljen tevékenykednem. szerintem is mondhatnád azt enyhe utalásként, hogy otthon is sok a teendõ.
A "csicskáztatás" annyit jelent, hogy segítsen a ház körül, vegyen részt tevékenyen a család életében?
Egyszerû, segíts te az anyukádnak, akkor nem a párodra hárul. NA?
Ja?? Tehát a segítségkérés, az csicskáztatás? Anyád semmit nem segít nektek??
Te sem álltál kétszer a sorba amikor az észt osztották... Sajnáljuk, hogy nem érzed segítségnek a tanácsokat. Ha csak a kifogás van, akkor minek teszel fel kérdést? Oldd meg ahogy akarod... Ennyi.
A kérdező hozzászólása: Eddig mindig a párom ment anyámhoz beszélgetni. Beszélsz össze-vissza.
Egyet tudsz tenni, te sem mész át. Különben is, minek mentek át egy héten 2-3X? Mi MAXIMUM havonta 1X megyünk szülõzni, amikor épp nincs semmi más. Akkor segítünk is ezt azt, amit kell és slussz. A férjednek nem az a baja, hogy segíteni kell, hanem a heti 2-3 látogatás. Na az engem kikészítene...
A primitívség határtalan...
Szerintem szinte mindenki megoldást írt, de van egy olyan érzésem, hogy te inkább arra várnál megoldást, hogy a párodat hogy vedd rá, hogy menjen, mert félsz konfrontálódni anyáddal, a csajod meg le van szarva.
A kérdező hozzászólása: Senki nem írt megoldást!
Miért tetted fel a kérdést, ha úgyis minden megoldási javaslatra van egy kifogásod?
A kérdező hozzászólása: De nem akarom, hogy megsértõdjön.
Akkor az az õ baja. Mondd meg neki az igazat.
A kérdező hozzászólása: De anyám semmit nem csinál, lusta.
A kérdező hozzászólása: Pl: morzsolja le a tengerit, tegyen rendet az udvaron stb.
Velem ezt a saját szüleim csinálták :-) Anno kb. 1 évig dolgoztam apámnak, hogy 1 év múlva kapok majd egy használt trabantot. Amikor letelt az év, akkor úgy döntött, hogy nincs nekem szükségem autóra. Rögtön otthagytam, és kerestem munkahelyet. Azóta is állandóan próbálkozik kitartóan, hogy segítsek be neki. Válaszom, hogy fogadjon napszámost, én már egy évet dolgoztam neki ingyen :-)

Miert nem akar a parom lefekudni velem? Bovebben

Fel eve vagyunk egyutt, az elso honapban semmi gond nem volt ezzel, heti minimum negy alkalommal fekudtunk le egymassal, aztan en beteg lettem, akkor kimaradt egy het, es utana gondoltam mar jol vagyok, ezt latja o is, lesz valami, de nem. A kovetkezo honapban egy alakalom. A kovetkezo alkalom pedig be lett fejezve... a furdoben voltunk, mondta hg itt kicsi a hely, menjunk be a szobaba. Bementunk, erre lefekudt, es jo ejszakat. ilyen meg volt ketszer. Azutan egy rendes alkalom megint, de semmi tobb. ez igen igen erdekes. Gondolkoztam rajta, hg talan megcsal, de elkoltotunk az elozo helyrol, itt o sem ismer senkit, akivel elmehetne... mi lehet a problema? Azzal tisztaban vagyok le kellene fogynom egy kicsit, erre celozgatott o is, eselyes hg csak emiatt nem akar lefekudni velem? DE ilyen voltam az elso honapban is... Koszonom ha segitetek. (beszelni nem nagyon tudok errol vele, mikor rakerdeztem, annyit mondott, hg de igen, o akarja, higyjem el...)

Legjobb válasz: Hát, valószínûneg tartom, hogy már nem kíván. De biztos ami biztos, kérdezd meg tõle

Hát, valószínûneg tartom, hogy már nem kíván. De biztos ami biztos, kérdezd meg tõle
Azt nem értem, mi a fenét jelent az írásodban folyton az a két betû, hogy hg. Ez olyan rövidítés, mint a kovi ubi? Mert ettõl nekem is elmenne a kedvem.
Most csak hirtelen felvetõdött bennem, de nincsenek neki gondjai odalent? Ha mégse akkor szerezz be egy szexi hálóinget/fehérnemût. Vedd fel, de vegyél rá köntöst vagy valamit. és mikor megint jönne a jóéjszakát rész, csak vágd rá, hogy "nem édes, ma nem" A többit a fantáziádra bízom.:)
A kérdező hozzászólása: Ezt mar leirtam. Az utan hg osszejottunk, az elso ilyen alkalomnak kielegitettem. de mint irtam, utana megritkultak az alkalmak, amior akar egyatlan valamit, es pont nem azokra a napokra estek az ilyenek... mit csinaljak? kotozzem le, es verjem ki neki, csak mert menstrualok? Minek, a nem akarja...?
Hát... Nem gondolod, hogy azért is "haragudhat", mert a pirosbetûs napokon nem elégíted ki? És most itt nem a szexre gondolok.
A kérdező hozzászólása: Szerintem tudodm, mi a titkos vagya, neha emligeti de csak poenosan, de szerintem nem viccel mindig. Azt nem hinnem hg sexualisan passziv. azt az elejen eszrevettem volna. nem fogok emiatt szakitani vele.
a legjobb amit tehetsz, hogy azonnal szakítasz vele, soha nem fog változni. ha utána olvasol láthatod, hogy rengeteg kapcsolatban minden oké a szexet kivéve, és azt is, hogy a férfiak sem szexmasinák, igenis van ahol a férfi nem kezdeményez, passzív, sõt elutasító.
Fel lehet pezsdíteni. Kösd be a szemét egy sállal, és kezd el kényeztetni... Fektesd az ágyra, és mondd, hogy bízza magát rád. :) Vagy játékokat is vehettek. Próbáld valahogy megtudni, hogy van-e különleges vágya, valami olyan, ami izgatja a fantáziáját, de eddig nem csináltátok. :)
A kérdező hozzászólása: Egyszer volt ilyen alkalom, akkor igen. a tobbi ugyan ugy esemenyek nelkuli napokon volt.
Mikor neked megvolt, kielégítetted?
A kérdező hozzászólása: Hogyan, ha nincs? Kezdemenyezni egyszer akartem ezek utan, akkor kozolte hg varjak egy kicsit ki kell mennie. Visszajott, megint, joejszakat. Azota nem merek szinte hozza sem erni. DE napkozben meg neha utalgat, megfogja a fenekem, a melleim, kozli hg szexi vagyok ma...
Valamivel pezsdítsd fel a szexuális életeteket
A kérdező hozzászólása: Mit ujra, meg ujra? Igen ettol felek en is. De ha nem kivan, el is fog hagyni, nem? Ennek jeleit nem latom. Aszexen kivul minden rendben velunk.
Újra meg újra
A kérdező hozzászólása: Ha a szoveg alapjan nem jottel ra HG ott, ahol ez a ket beto all, normalis esetben a "hgy" szot alkalmazuk, sajnalom. A kovi ubival pedig semmi baj nincs.:)

Nem akarom a páromnak elmondani, hogy még szűz vagyok mert szégyellem. Hallottam, hogy van aki nem is vérzik. Észreveheti? Lehet ebből bajom?

Legjobb válasz: Ha még szûz vagy mindenképpen szólj neki, az elején, hogy jobban figyeljen rád oda, nehogy erõsen csinálja.

Ha még szûz vagy mindenképpen szólj neki, az elején, hogy jobban figyeljen rád oda, nehogy erõsen csinálja.
Ha ennyire sem bízol meg a barátodban, hogy ezt elmondd neki...akkor mi alapján vagy képes beengedni a testedbe? Néha nem értem a nõtársaimat... :/ 24N
Akkor most mi van? Egyik pillanatban a barátod, másikban meg csak egy alkalmi szextre kell? méghozzá, úgy hogy te szûz vagy? Mondhatom gyönyörû... Kíváncsi lennék mennyi idõs vagy..
Nem a barátod, de hazudtál neki, csak egyszeri alkalomra kell és még szûz vagy. Szerintem egy kicsit szállj magadba, és gondolkozz.
nem értem miért kell szégyellni? mond meg, hiszen észre fogja venni, mond már meg neki, legyél már õszinte, minek Neked valaki, ha nem mersz vele beszélgetni bármirõl, legyél már értelmes, mond el N
Ha igazán szeretnéd a barátod, meg sem fordulna a fejedben, h eltitkolj bármit is elõle. elsõ válaszoló, hát én sem...
Ha meg csak egyszer akarod, akkor nem mindegy, mit gondol? Sõt, akkor nem mindegy kivel?
Nem értem azokat akik szégyenlik a szüzességük, hiszen egyszer mindenki elkezdte valahol
Nem az szégyen, hogy szûz vagy, hanem az hogy ezt szégyelled, és nem mered elmondani a barátodnak.
A kérdező hozzászólása: Igazából nem a barátom és csak egyszer akarok vele lefeküdni
A kérdező hozzászólása: Mert már azt mondtam neki, hogy nem vagyok szûz igy akkor kiderül, hogy hazudtam.
Mennyi idõs vagy?
Mondd el. Egyrészt, mert ha azt hiszi nem vagy az és nagy hévvel nekedesik, hát...baromira fog fájni. És igen, van akinek nem vérzik, de ez a ritkább.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!