Találatok a következő kifejezésre: Nem akarok menni, hogy (320 db)

Ha valaki sokszor mondja el pl, hogy ne gondold azt hogy miattad nem akarok menni. Akkor valójában azt fejezi ki hogy nem akar menni?

Valaki sokszor mondja ezt el,akkor valójában mit tükröz ha valaki sokszor mondja és mindig hozzá fûzi a mondandójához?Remélem érthetõ:)

Legjobb válasz: Mi van?

Mi van?
Írhatnál egy konkrét példát.
Szerintem mást jelent, azt, hogy azért nem megy, mert te is ott vagy. Színlelés általában.
A kérdező hozzászólása: Egy kis pszichológia:) Ha valaki sokszor elmond valamit, pl egy beszélgetés közben, hogy ne hidd azt hogy miattad nem akarok menni.Ezt többször hangsúlyozza, akkor valójában tényleg azért nem akar menni?:) Mármint miatta.
Én értem. Meg kell tanulj olvasni a sorok között. Ha azt mondja nem miattad nem megy akkor tuti hogy miattad nem megy és elõbb vagy utóbb a fejedhez is vágja ezt.

Az ovónők mit szólnak, ha egy kisfiú, ha megy érte az anyukája az oviba, nem akar hazamenni az anyukájával, sír, hisztizik, hogy nem akar menni?

Legjobb válasz: Szerintem sem ritkaság. Persze vannak olyan gyerekek, akik minden nap alig várják, hogy mehessenek haza, de azért épp elég sok olyan gyerek is van, aki tök jól érzi magát az oviban, és nem szívesen hagyja félbe a játékot, amikor haza kell menni. Nálunk olyan is volt már, hogy egyszer korábban mentem a fiamért, mert úgy jött ki a lépés, gondoltam, majd hogy fog örülni, ehhez képest õ úgy fogta fel, hogy én jól kibabráltam vele, mert õ most nem mehet ki a többiekkel az udvarra. Egész úton duzzogott, és a lelkemre kötötte, hogy ezt ne csináljam még egyszer :) És nem azért, mert nem szeret velem lenni, hanem mert egész egyszerûen nagyon szeret a többiekkel lenni is.

Semmit a kicsik sokszor feletkeznek bele a játékba és rossz nekik ha félbe kell azt hagyniuk. Ilyenkor hisztiznek. Attól még nem gondolnak rosszra.
Szerintem sem ritkaság. Persze vannak olyan gyerekek, akik minden nap alig várják, hogy mehessenek haza, de azért épp elég sok olyan gyerek is van, aki tök jól érzi magát az oviban, és nem szívesen hagyja félbe a játékot, amikor haza kell menni. Nálunk olyan is volt már, hogy egyszer korábban mentem a fiamért, mert úgy jött ki a lépés, gondoltam, majd hogy fog örülni, ehhez képest õ úgy fogta fel, hogy én jól kibabráltam vele, mert õ most nem mehet ki a többiekkel az udvarra. Egész úton duzzogott, és a lelkemre kötötte, hogy ezt ne csináljam még egyszer :) És nem azért, mert nem szeret velem lenni, hanem mert egész egyszerûen nagyon szeret a többiekkel lenni is.
Semmit! Az enyém is sokszor hisztizik mert még maradni akar játszani...
Szerintem ez tök gyakori. Mondjuk hisztizni nem szokott a fiam, de van, hogy mikor megye érte kiszalad megnézi, hogy én vagyok majd elrohan, elbújik, lefekszik a földre. Ez teljesen normális. Jól érzi ott magát.
Ez elõfordul jót játszott nem akar hazamenni, nincs ezzel semmi gond.
Attól függ... Ha azért sír, mert épp játszik és tök jól érzi magát, akkor semmit. Ha azért sír, mert mondjuk problémás családba született, akkor biztos sajnálják a gyereket, de akkor sem nagyon tud mit csinálni...ha csak nem veszélyben a gyerek élete
Mit szólnának? Semmit. Ez elég gyakori jelenség. Igaz, nekem lányom van, de neki is volt ilyen idõszaka, csúnyán hisztizett, és sírt, hogy õ nem akar hazamenni. De semmit nem szóltak az óvónénik, csk mondták neki mindig, hogy dehát mindenki hazamegy, õk is mennek hazafelé nemsokára, nem maradhat itt egyedül, ilyeneket. Ismerõs körben is több ilyen eset volt már. Ettõl még nem gondolják azt az óvónõk, hogy otthon gondok lennének, és ezért nem vágyik haza a kisfiad.
A kérdező hozzászólása: Mire gondolsz? Mit árul ez el?
Hát sajnos ez nagyon sok mindent elárul.....
az én fiam pl ma nem akart hazamenni, elsírta magát, hogy anya én még játszani akartam, épp valamibe voltak.ha an kapcsolat az ovo nénikkel és ismer titeket, nem hiszem hogy ez nagy gond lenne, hisz minket is ismer, és pontosan tudja hogy 100-bõl 80 szor igy reagál, de amúgy imád otthon lenne, csak épp most máshoz van kedve, amúgy meg úgy örül hogy majd fel lök, még a szülõk meg is szokták jegyezni, hogy az én fiam miért nem fogad ennyire nagy örömmel sosem mint a tied?szóval ebbõl messzemenõ következtetést nem lehet levonni.amelyik óvónõ meg levon ebbõl valamit az nagyon rossz óvónõ.

Nos, tanácstalan vagyok, 18 évesen nem tudom, hogy hova menjek továbbtanulni. Felvettek egyetemre. De nem akarok menni?

A kérdés lényege,hogy...mit csináljak,külföldre akartam kimenni..de anyukám nem engedett..és most itt állok,nem tudom,hogy mit csináljak...a mivel lehet jól keresni?:S

Legjobb válasz: Hasonló problémám van; felvettek egy olyan szakra, ami már nem igazán érdekel, és én is külföldre szeretnék menni, de a szüleimnek nem tetszik az ötlet, de tuti kimegyek... Na mindegy, én valami szakmát ajánlanék, okj-t, vagy gyõzd meg anyudat. :D Egyébként hova vettek fel és miért nem akarsz menni? Ha publikus...

Hasonló problémám van; felvettek egy olyan szakra, ami már nem igazán érdekel, és én is külföldre szeretnék menni, de a szüleimnek nem tetszik az ötlet, de tuti kimegyek... Na mindegy, én valami szakmát ajánlanék, okj-t, vagy gyõzd meg anyudat. :D Egyébként hova vettek fel és miért nem akarsz menni? Ha publikus...
A kérdező hozzászólása: KÖszönöm:)
ha jól akarsz keresni akkor mérnöknek menj. Kemény matek és fizika, de ha túléled akkor szinte garantált állás, és egy kezdõ mérnöki fizetés is 180e körül mozog, még a legrossabb helyeken is!
utolsó vagyok. tényleg nem bántásból írtam, de hidd el, így ha beiratkozol ha nem nem marad meg az az egy hely. szerintem kezd el, és hátha megtetszik és folytatod, vagy otthagyod igaz, így elmegy 2 támogatott féléved. szerintem menj okj-ra, vagy halassz és dolgozz valamit, de ezzel nem fogsz sokat keresni így, de legalább lesz valami pénzed.
A kérdező hozzászólása: Kedves második:Miért halasztottál? Kedves elsõ kérdezõ:nos az okát nem tudom...én sem
A kérdező hozzászólása: Elöször a negatív válaszok, már ne is haragudj de már évek óta járok elsõsegélynyújtási versenyekre és, minden ami az egézségügyel kapcsolatos...ezért logikusnak láttam, hogy, egézségügyi fõiskolára jelentkezzek...de tévedtem, nagyon sajnálom, aki nem jutott be, de nem hiszem, hogy miattam lenne, ha nem megyek akkor nem kérek halasztást.
Halassz, két fél évet szoktak engedni simán. 1 éved lesz arra, mit is szeretnél, hidd el, 1 év alatt sok minden változik. Én is halasztottam tavaly, és nem bántam meg egyáltalán, most kezdem az elsõt. 21/L
Kár, hogy a pénz a legfontosabb... Jobb, ha valami olyan helyre mész ami elsõsorban nem hivatást hanem karriert ígér.
Na most jönnek a lepontozások. De, hogy engedheted meg , hogy anyukád döntsön helyetted? Ez a te életed. A másik meg , hogy herótom van az olyanoktól akik bejelölnek egy szakot, de jaj mégsem oda akarok jeligével sír a szájuk. Gratulálok, ezzel elvetted a helyet egy olyantól aki valóban azt akarta volna tanulni... Bocs, de ez az igazság
Vöröskereszteztél? Én is csináltam az elsõsegélyt évekig, és végül mérnökire mentem, de még mindig úgy érzem, hogy az egészségügyet is legalább ilyen lelkesedéssel csinálnám. Viszont sok olyan dologgal megismerkedtem a VK-ban, amihez kedvem lenne: pályázatírás, programszervezés, szociális szféra. Szerintem csináld végig ezt az egy évet azon a szakon, amire felvettek, hátha megtetszik. Közben dolgozgathatsz még ide-oda, és kitalálhatod, mi is akarsz lenni. De év végére mindenképpen döntsd el.
A kérdező hozzászólása: Elsõ helyen élelmiszermérnöki szakor szerettem volna megjelölni...de lebeszéltek, róla, hogy "esélytelen az elhelyezkedés"...Tényleg el lehet helyezkedni azonnal?
én mérnöki alatt a klasszikus mérnöki szakokat értem: gépész, építõ, építész, közlekedés, vegyész, ilyesmik. Ezekkel garantált hogy el lehet helyzekedni. Ha hivatásos katonának tanulsz pl a Zrínyin azzal is 100% hogy lesz munkád. De szerintem ha már bennevan a végzettségedben az hogy ménrök, mégha nem is szakmában, hanem szakmán kívül, de szinte biztos hogy el tudsz helyezkedni, csak akarni kell!
második vagyok, kérdezted miért halasztottam. nos a válaszom:) mert nem voltam benne biztos, hogy tényleg ezt szeretném. Tudom tudom, én is elvettem egy helyet valakitõl. De most nem tudtam mást tenni.

Az szánalmas, ha utálom hogy akár anyámmal, akár a barátnőmmel amikor megyünk vendégségbe én egyszerűen nem akarok menni?

Annyira utálom amikor csak fél órát ígérgetnek és közbe egész nap átbeszélik a fél életük történetét. Én meg csak ülök ott unottan és hallgatok. 31/F

Legjobb válasz: Ebbõl az derül ki, hogy vagy magadnakvaló vagy, és inkább egyedül szereted tenni a dolgod, vagy egyszerûen nem olyan társaságba mentek, ahol olyasvalaki is van, akivel neked is van közös témád. Ha valami szánalmas, az legfeljebb az, hogy felnõtt létedre hagyod magad vendégségbe cipeltetni, amikor nincsen hozzá kedved. Olyan helyre menjetek együtt, ahol mindenkinek van kivel csevegnie, a saját barátait meg látogassa mindenki egyedül. Nem kell állandóan egymás seggében lenni.

Ebbõl az derül ki, hogy vagy magadnakvaló vagy, és inkább egyedül szereted tenni a dolgod, vagy egyszerûen nem olyan társaságba mentek, ahol olyasvalaki is van, akivel neked is van közös témád. Ha valami szánalmas, az legfeljebb az, hogy felnõtt létedre hagyod magad vendégségbe cipeltetni, amikor nincsen hozzá kedved. Olyan helyre menjetek együtt, ahol mindenkinek van kivel csevegnie, a saját barátait meg látogassa mindenki egyedül. Nem kell állandóan egymás seggében lenni.
Beszélgess te is!
Nem, de az már szánalmas, hogy 31 éves pasi (???) létedre ezt nem sikerül szépen megbeszélni, lerendezni az említett nõkkel.
hát, ha untatnak ez van. az nem mûködhet, hogy olyasmire tereld a beszélgetést ami érdekel? én legalábbis ezt próbálom, ha pl nagymamámat meglátogatom. ha már folyamatosan beszél régi dolgokról, akkor próbálom irányítani, hogy olyanról beszéljen, ami valamennyire érdekel. õ meg észre se veszi, hogy megszakítom az elõzõ témáját mondja tovább a másik szálon amire kérdeztem.

Mitől lehet az, vagy minek a tűnetei azok, hogy amióta elmúlt a havi vérzésem nem fehér folyásom van, hanem rózsaszínes, és az állaga mint az aludttej? Valaki segítsen mit tegyek? Orvoshoz nem akarok menni!

Éjszakánként viszket, én pedig nem bírom megállni és sebet ejtettem. Nemi életet nem élek. Ha esetleg fontos infó az hogy rendszeresen napra pontosan jön meg, és eddig semmilyen panaszom nem volt.

Legjobb válasz: Ez lehet valamilyen fertõzés. Az egy dolog,hogy nem akarsz orvoshoz menni,de itt most arról van szó,hogy milyen következményei lehetnek,ha nem teszel semmit,pl.meddõség.

Ez lehet valamilyen fertõzés. Az egy dolog, hogy nem akarsz orvoshoz menni, de itt most arról van szó, hogy milyen következményei lehetnek, ha nem teszel semmit, pl.meddõség.
Ez tuti valami fertõzés, hiszen viszket. A színe lehet attól, hogy a sebbõl a vérzés a folyásodba kerül, emiatt rózsaszínes, de lehet, hogy alapból ilyen színû. Akár akarsz, akár nem, muszáj lesz dokihoz menni. Ezt nem lehet gombára fogni és Canestennel kenegetni...lehet valami veszélyesebb is, aminek késõbb komoly következményei lehetnek.
A kérdező hozzászólása: köszönöm! Nem merek elmenni orvoshoz... :S

Fogászatra kell menni a sulival, de én nem akarok, megtehetem, hogy nem megyek?

Inkább maradnék órán, mert biológia lesz, és az a kedvencem, és feleslegesnek tartom egyrészt a fogászatot, mert nincs semmi baj a fogaimmal, nemrég voltunk amúgy utoljára, max. 2 hónapja. A múltkor is csináltak már olyat páran, hogy elmentek fogászatra, vagyis elvileg, de egyébként oda nem mentek be, vagy szimplán maradtak a suliban.

Legjobb válasz: Azt hiszem, az ilyenekre muszaj menni, de ha megbeszeled a tanarral, lehet hogy maradhatsz. De attol meg nem fogja megtartani az orat, mert egyedul lennel ott.

Azt hiszem, az ilyenekre muszaj menni, de ha megbeszeled a tanarral, lehet hogy maradhatsz. De attol meg nem fogja megtartani az orat, mert egyedul lennel ott.
A kérdező hozzászólása: Nem lennék egyedül, 6 fõs csoportonként vagyunk beosztva.
Senki sem kötelezhetõ semmilyen orvosi vizsgálatra, vagy kezelésre, kivéve, ha ön - vagy közveszélyes az illetõ. Nyugodtan megtagadhatod, kérdés, hogy megéri-e, mert ha elég köcsög a tanárod, akkor lehet, hogy pikkelni fog rád a makacsságod miatt.
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem köcsög fajta, csak ez érdekelt volna-e, hogy mennyire kötelezõ. :)

Hogy mondja meg anyának, hogy vele nem akarok menni?

Most lesz egy koncert, nagyon szerettem volna elmenni. Nagy bulinak ígérkezik, de senki nem jön el velem. 3 barátn?m van, ?k nem jönnek, barátom meg másik városban van, dolgozik...

Legjobb válasz: Pl. így: "Anya, ne haragudj, tudom, hogy jót akarsz, és nagyon kedves is tõled, de tudod, az én koromban nagyon cikinek számít a szülõvel menni bulizni. Tényleg ne haragudj. De köszönöm, hogy felajánlottad!" Nézz bociszemekkel, és meg fogja érteni!

"Ha konkrétan megmondom neki, hogy ciki vele menni ilyen helyre, akkor besértõdik" Hát, pedig szerintem egy szülõnek meg kéne értenie, hogy bizonyos korban egy gyereknek ciki a szülõjével menni bizonyos helyekre. De azért persze ne bántsd meg, ha nem feltétlenül szükséges.
A kérdező hozzászólása: Végül is apa megmondta neki, hogy oda õ nem illene be. :) Mára más közös lehetõségünk nincs, szóval marad az alvás. :)
Én most 19 vagyok, enyém sem az a tipikus fiatalos anyuka, de én elmennék vele :) de ha te semmiképp sem szeretném menni vele és megbántani sem akarod, akkor belefér a kegyes hazugság. Mondd neki, hogy " áh mindegy, ne menjünk koncertre, menjünk inkább nézelõdni valahova", az csak nem ciki anyukáddal :) és akkor te is megoldottad és õ sem érzi magát rosszul.
Pl. így: "Anya, ne haragudj, tudom, hogy jót akarsz, és nagyon kedves is tõled, de tudod, az én koromban nagyon cikinek számít a szülõvel menni bulizni. Tényleg ne haragudj. De köszönöm, hogy felajánlottad!" Nézz bociszemekkel, és meg fogja érteni!
Hu ez egy nehéz ügy.:// 2 lehetõség van vagy elmész vele és megpróbálsz bulizni egyet anyuddal együtt. Vagy megmondod neki hogy ugy tervezted hogy a barátaiddal mész el és mivel nem megy veled senki neked nincs kedved menni..:/ jobbat nemtudok hazudni ne hazudj neki szerintem..
Szégyelled az anyád? Csak gratulálni tudok... Szegény asszony...!
A kérdező hozzászólása: Nem ismersz, ne ítélj. Eddig egyetlen egy pasihoz volt úgy közöm, aki nem más, mint a barátom. És ha akartam volna, simán szétb_aszatthattam volna magam akár tegnap is, mert apa nem figyelt rám, meg nagyon nem is érdekelte volna.
Ne mentegetõzzél azzal már hogy "nem õt szégyenled hanem azt hogy vele kell menned" a lényeg ugyanaz, a kamu szöveged pedig nem kell, azért nem cumiztad le a fél koncertet mert ott volt apád, na mindegy majd máskor A média elhitette veled hogy koncertre, buliba stb csak is party arcokkal lehet elmenni mert a többi ember értéktelen.Ébredj fel bár neked ezt hiába mondom
A kérdező hozzászólása: Ja, és én nem nézem mindig a pasikat. Anyának nagy tehetsége van, hogy beégessen elõttük. Ez alatt azt értettem, hogy úgy egy éve, mikor volt kb. ugyan ilyen rendezvény, kb. minden jó pasihoz oda ment, aki egyedül volt és odarángatta hozzám, hogy ismerkedjünk meg... És ez nem volt túl kellemes 16 évesen. És azóta is képes erre.
A kérdező hozzászólása: Végül elmentünk. Jött apa is, amolyan családi estét tartottunk. Anya haza ment kb. fél óra után. Nem érezte jól magát, azt mondta zavarta, hogy senkit nem ismert. Apa kint maradt velem végig, de õ ismerte a rendezvényszervezõt, azzal eldumált, meg táncolt néha velem. Ismétlem: NEM ANYÁT SZÉGYENLEM, HANEM AZT, HOGY VELE KELL MENNEM. + soha nem szoktam r_ibancoskodni, most is kemény 3 sráccal álltam szóba, meg velük táncoltam. Egyik már éve óta a haverom, a másik barátomnak a haverja a harmadik pedig apám. Pedig tudtam volna jobbra meg balra kúrni, ha kedvem tartotta volna... Szövegértéssel gondok vannak, azt látom. Aki képes volt normális választ adni, annak köszönöm szépen. :)
Szerintem örülhetnél neki, hogy anyukád ilyen jófej, hogy elmegy veled, ahelyett, hogy megtiltaná, hogy bulizni járhass meg ilyesmi. Ritka az ilyen a mai világban. Muszáj mindig a pasikat nézni? Nem mehetsz el egyszer édesanyáddal úgy, hogy jól érezzétek magatokat együtt??
Majd ha nem fog élni édesanyád akkor meg siránkozni fogsz hogy "óóó bárcsak velem lenne még, inkább mennék vele minden nap koncertezni fiatalok közé csak lenne velem" Mit kell õt szégyelni?Inkább azt szégyelnéd hogy nem tudsz rib*ncoskodni, nem kell ide a kamu szöveg
Hidd el, valami miatt az a buli nem is lesz olyan jó, hogy bánkódj miatta!
De megmondhatod neki azt is, hogy abban a buliban õ nem érezné jól magát, mert az õ korosztályából rajta kívül senki sem lesz ott. Egész biztosan kinéznék onnét, meg beszólnának neki, és te ezt nem szeretnéd, ezért inkább arra gondoltál, hogy valami másfajta közös programot kellene csinálnotok. Ennyibõl értenie kell, ill. ezzel nem is hazudsz neki. Ha ebbõl nem ért, és kitalál valami jónak tûnõ egyéb programot, akkor elmentek oda, ha pedig nem, akkor most ez ugrott!
A kérdező hozzászólása: Mondtam neki, hogy "anya meggondoltam magam, fáradt vagyok, nem akarok menni, nincs kedvem". De nem hatotta meg nagyon. :) Voltam már amúgy anyával bulizni, de akkor olyan helyen voltunk ahol az õ korosztálya meg pár 30 és 20 év körüli volt, de itt nem ismerne senkit és én sem tudnám magam olyan jól érezni, mint pl. egy barátnõvel.
A kérdező hozzászólása: Nem õt magát szégyenlem, hanem azt hogy vele mennék. 55 éves nõ és nagyon tehetséges, hogy beégessen a pasik elõtt. :D Szóval nem konkrétan õt szégyenlem.
A kérdező hozzászólása: Ha konkrétan megmondom neki, hogy ciki vele menni ilyen helyre, akkor besértõdik és nem szól hozzám akár hetekig sem... :/
Már a kérdésed alapján lehet látni hogy milyen ember vagy Egy agymosott kis kamus ribizli aki imádja ha a koncerten végig mennek rajta vagy 100-an.Nem kell a kamu dumád, ezt csak a naívok veszik be.Mondani mindent lehet, fõleg interneten

Hogy tanuljak meg jól tolatni? Valamiért nem akar menni.

Legjobb válasz: Szerintem CSAK egyedül,egy jónagy területen. Mert ha 2 percenként beleugat valami okostojás,sosem fog menni

Szerintem CSAK egyedül, egy jónagy területen. Mert ha 2 percenként beleugat valami okostojás, sosem fog menni
A legjobban, leghamarabb akkor fox megtanulni tolatni, ha olyat állítasz az autó mögé, akit szeret a legjobban ! :) )) Ha nem szeretnéd elütni, azonnal rájössz a tolatás titkára:) ))))
1984 óta vezetek. Minden kategóriám megvan. szerintem egy titka van. Gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás. Tedd amit tudsz, azzal amid van, ott ahol vagy. És nagyon figyelj. Akkor is ha már úgy érzed hogy megy.
Én nagyfaterom 82.1-es Mtz-jével tanultam meg tolatni amikor a garázsba kellett beállni max 10 cm-t lehet téveszteni.Azóta elég jól tudok mindennel tolatni akármivel.
Segítek jó szándékkal :) Tolass tükörbõl!!! Nézed a két oldalsó tükröt és amelyikbe többet látsz az útból arra tekerd a kormányt. A tükröket úgy kell beállítanod, hogy a tükör belsõ szélén a hátsó ajtó kilincsét lásd, ekkor a legkisebb a holttér! A gyakorlást érdemes azzal kezdeni, hogy egyenes (mellék)úton megpróbálsz egyenletesen (akár kuplung használatával) egyenesen hátra menni. Ha már ez jól megy, akkor lehet gyakorolni a kanyarodást is :)
Eleinte mindig nézz hátra, majd ha belejöttél (pár év múlva), akkor tolass tükörbõl. Ebbõl ne engedj, bármit is mondanak. Ha hátranézve tolatsz, balra tekerd a kormányt, ha jobbra akarod vinni a kocsi hátulját, és jobbra tekerj, ha balra akarsz menni. Ezt kell csak megjegyezni, ha nem megy érzésbõl. Ja, és türelem! Nem vagyunk egyformák, nem kell neked mindjárt úgy vezetni, mint egy versenyzõ.
"HÁTRAFORDULÁS UTÁN SOHA NE NÉZZ A KORMÁNYRA!!!" Ez mindent visz Xdddd
Mielött kezdenél tolatni, fordulj hátra (ELÖTTE), nézd, ahova menni akarsz, és a lényeg! HÁTRAFORDULÁS UTÁN SOHA NE NÉZZ A KORMÁNYRA!!!
Keress egy elhagyatott nagy parkolót és kezdj el körözni a szélén tolatva. A csajom 10 kör után megutált, 20 körnél sírógörcsöt kapot de az 50. után rájött az ízére és most ha kell, 60-nal betolat bárhová, profi sofõröket megszégyenítõ módon. Türelem, kitartás, sok gyakorlás - ne add fel !! :p)
Így van, egyedül a legjobb. Én garázsba(jobbra) tolatást szoktam gyakorolni, és a kapubejáróba(balra) tolatást. Ha valaki figyeli hogy mit csinálok, beleszól, akkor nem megy annyira, de ha nem akarnak beleszólni, akkor elsõre fulladás nélkül betolatok vele akárhova.
Logikus gondolkodás! :)
A kérdező hozzászólása: Ne menjek el a szóbeli felvételire?
Ha felvettek mindkét helyre, át kell telefonálni Verebélybe hogy van-e még számodra hely.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :D
márciusban lehet menni sorrendet változtatni
A kérdező hozzászólása: No problem most késtem el :D
hát ez szerintem nem volt megoldás de te tudod. xd

Jobb oldalt elöl a, fáj a hasam, nem nagyon, de fáj. A fájdalom nem folyamatos, de ha megnyomom akkor is érzem. Mi lehet a baj? Tudom, hogy orvoshoz kell menni, és megmondja, de szombat van, és ha nem muszáj ügyeletre nem akarok menni.

Legjobb válasz: De pontosan hol faj?Jobb oldalt,pl. kb. 4-5cm a köldök alatt jobbrol?Az lehet a vakbel.Feküdj le,huzd be a terdet,es közelitsd a terdeid az orrod fele,ha faj,valoszinüleg vegbel,de az sem biztos.legjobb lenne ,ha elmesz az ügyeletre,sok vakbel gyulladas nem okoz nagy rosszulleteket.

De pontosan hol faj?Jobb oldalt, pl. kb. 4-5cm a köldök alatt jobbrol?Az lehet a vakbel.Feküdj le, huzd be a terdet, es közelitsd a terdeid az orrod fele, ha faj, valoszinüleg vegbel, de az sem biztos.legjobb lenne , ha elmesz az ügyeletre, sok vakbel gyulladas nem okoz nagy rosszulleteket.
vegbel*-vakbel
A kérdező hozzászólása: Nem annyira lent fáj, ahol a vakbél van, feljebb a borda alatt egy kicsivel. És oldalt fele, de nem az oldalamon. Kipróbáltam amit írtál, semmi fájdalom nincs a térdes dolognál. De azért köszi. Ha hétfõig nem múlik irány a doki.
Nekem is ott fajt, es faj, a patkobellel lett problemam, sokaig epe-re gyanakodtak.
A kérdező hozzászólása: És, hogy derült ki , hogy a patkó béllel van baj? Milyen vizsgálatok voltak? Mit mondtak az orvosok?
O, ez már nagyon reg volt(17 eves voltam), a 80-as evekben, nekem akkor meg csak Röntgent csinaltak, ma mar a gyomortükrözest reszesitik elönyben(en akkor nem akartam).Nekem akkor az erös gyogyszerektöl fajt jobb oldalt.
Ja, sok gyomorteat ittam, es ranitidin tartalmazo gyogyszert kaptam, Ausztriaban, Zantac.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!