Találatok a következő kifejezésre: Nem akarok menni, (825 db)

Anyám nőgyógyászhoz akar vinni, de én nagyon nem akarok menni! Mit tegyek?

Ma reggel anyám észrevette a fehérnem?mön hogy folyásom van (fehér szín? folyadék) és mondta h elvisz n?gyógyászhoz.. Mondtam neki hogy én nem megyek.. Kérdezte hogy lehet hogy fölizgatott a barátom? (amikor utoljára találkoztam vele nem is az volt rajtam....) Lényegében a n?gyógyász mit fog mondani anyámnak? Megtudja állapítani hogy a barátommal megujjazott(de csak 1ujjal)?

Legjobb válasz: azert nem akarsz menni mert felsz h mit mond anyukadnak? a vizsgalat alatt ha nem akarod, anyukad nem lehet bent. es a nogyogyasz meg tudja allapitani h szuz vagy vagy sem. nem tudom h ha nem akarod, elmondhatja-e, kortol fugg de tobbnyire nem. ha 1 ujjal ujjazott, nem hiszem h a nogyogyasz azt hinni nem vagy szuz, az ujjazast kulon nem lehet megallapitani. ugyh emiatt szerintem nem kell aggodj. ami a feher folyast illeti...nem tudom milyen es mennyi volt, de amig nincs szaga es nem barna tudtommal termeszetes es nem gon.d a biztonsag kedveert elmehetsz, de tisztazd elotte anyukadal h nem akarod h bemtn maradjon mert kellemetlenul erezned magad.

a szûzhártya átszakadása nem attól függ h mennyire mélyen járt benne. egyébként: a nõgyógyász semmit nem mond el anyukádnak ha megkéred.
azert nem akarsz menni mert felsz h mit mond anyukadnak? a vizsgalat alatt ha nem akarod, anyukad nem lehet bent. es a nogyogyasz meg tudja allapitani h szuz vagy vagy sem. nem tudom h ha nem akarod, elmondhatja-e, kortol fugg de tobbnyire nem. ha 1 ujjal ujjazott, nem hiszem h a nogyogyasz azt hinni nem vagy szuz, az ujjazast kulon nem lehet megallapitani. ugyh emiatt szerintem nem kell aggodj. ami a feher folyast illeti...nem tudom milyen es mennyi volt, de amig nincs szaga es nem barna tudtommal termeszetes es nem gon.d a biztonsag kedveert elmehetsz, de tisztazd elotte anyukadal h nem akarod h bemtn maradjon mert kellemetlenul erezned magad.
Szerintem ha szexhez érettnek tekinted magad a nõgyógyászhoz is el kell menni. ennyi a válasz.
Mga a fehér folyás természetes.Azért nem kell orvoshoz menni.Azt meg hogy megujjazott nem fogja látni, akkor ennyi erõvel azt is látná hogy mikor raksz be tampont.Azt viszont fogja látni hogy szûz vagy e még vagy sem.De hány éves vagy??
Elvileg Anyukád a váróteremben kell, hogy megvárjon, õ nem mehet be Veled a rendelésre. Az orvost köti a titoktartás. Hány éves vagy? De szerintem ha fiatal is vagy, anyukád akkor se mehet be Veled. Az ujjazást az orvos nem tudja észrevenni, csak nagyon extrém esetben, ha valaki nagyon durván csinálta, vagy a körmével megsértett - de erre kicsi az esély.
amugy hány évews vagyok hogy anyukád igy számon tartja hogy milyen bugyiban flangálsz?
Nem értem, hogy anyukád miért is akar téged elvinni a nõgyógyászhoz. Hány éves vagy? Szerintem nem érdemes elmenni nõgyógyászhoz, ha még nem akarsz aktív szexuális életet élni és semmi panaszod sincs. Ha anyukád csak azért akarja, hogy beszélni tudj errõl valakivel, akkor annak a személynek az anyukádnak kellene lennie, nem egy orvosnak elsõsorban.
NE félj nem 1 hanem két ujjazás sem veszi el a szüzességed ahoz elég durván fel kéne nyulni és méjebben mint egy ujj gondolom nem dugta tövig az ujját és ha nem fáj akkor biztos nem tett benned kárt sok sikert
A kérdező hozzászólása: elõbb utóbb tényleg.. csak szerintem még nem kell nekem.. ha belegondolok még csak évfolyamtársam sincs aki már most nõgyógyászhoz jár... most nem arról van szó hogy "persze mert más is úgy csinálja".. csak más anyja szerintem fölfogta hogy még nincs rá szükség... de valóban majd az elsõnél én is úgy gondolom hogy nem árt egy vizsgálat...
nyugii az én anyám 11évesen vitt orvoshoz.nah ehez mit szóltok? am nyugi amig anyukád bent vana dig nem fog megvizsgálni, engem se vizsgált meg megkérte anyut hogy fáragyon ki amig a vizsgálat tart:D
A kérdező hozzászólása: jesszus :D de 11 évesen miért? :S :O
Engem is most akar vinni anyum..13 vagyok.
én 17 évesen magamtól mentem el, anyum azt sem tudja, hogy mikor voltam elõször, és hogy azóta járok-e. már 24 vagyok.
Én 12 voltam, úsztam és elkaptam valami nyavaját. Gyerek nõgyógyász volt, nõ, anyukám nem jöhetett be, illetve megkérdezte a doki, hogy szeretném-e hogy benn legyen.
A kérdező hozzászólása: bocsi a hibákért csak sietek :S
én 15voltam amikor anyukámmal elmentem nögyógyászhoz , mert akkor már volt barátom és féltem h nem lessz-e valami gondd:) nagyon parázós vagyok(mindenen) de nem bántam meg h akkor elmentem azóta sokkal bátrabban megyek a nögyógyászhoz és álltalában anyukámmal!jelenleg 24 vagyok és álltalában szürésekre eggyütt megyünk , és ez tök jó dolog!!!Ne félj tõle !jobb ha minnél hamarabb túlesel a vizsgálatokon.elõbb utóbb úgy is kell!!!
Szerintem mondd azt anyukádnak, hogy semmilyen kellemetlenséget nem érzel: nem fáj, nem viszket, nem kellemetlen szagú stbb. Elmondhatod, hogy ennyire már tisztában vagy a testeddel. Fõleg ha máskor is volt már ilyened. A folyás amúgy normális dolog, mindenképpen javaslom, hogy használj a drogériákban kapható intim mosakodógélt. Ha nem csak egyszerû folyásról van szó, akkor vlóban minél elõbb menj el nõgyógyászhoz, de el tudsz menni egyedül is orvoshoz, nem félsz és ezt anyukádnak is mondjad meg. Azért persze köszönd meg, hogy figyel rád és aggódik érted.
Egek... na látod, ezért kellene normális fölvilágosítást tartani. Egy 14 éves nõ nem tudja, mi is az a nõgyógyász. Honnan tudná, hogy magadat ujjaztad meg, vagy más tette? Egyébként mivel már élhetsz szexuális életet, ezért semmi kompromittálót nem fog mondani, max annyit, h ha valami gombás dolgod van, hogy vegyen neked ilyen-olyan gyógyszert. Amúgy amíg anyád bent van, meg sem fog vizsgálni.
Még azt is meg tudja állapítani, hogy melyik ujjával!!!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat megnyugodtam hogy nem csak nekem van errõl ilyen véleményem..
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat.. most már megnyugodtam hogy nem csak nekem van ilyen véleményem errõl...
Semmilyen folyás nem természetes. Lehet, hogy elkaptál valamilyen fertõzést mondjuk az uszodában. Jobb inkább ha elmész, minthogy késõbb mikor babát szeretnél emiatt ne lehessen. Sajnos a gombás fertõzés meddõséget is okoz. Örülj neki, hogy Édesanyád törõdik az egészségeddel!
huh...te szerintem anyukádnak kéne felvilágosítás, nem neked nõgyógyász...Folyása mindenkinek van és nem dõl össze tõle a világ. Akkor kell dokihoz menni, ha kóros, egyéb tünetek kísérik. Nekem is van mindig, ami simán lehet a tamponhasználat miatt pl.
A kérdező hozzászólása: 14 vagyok... és szerintem még fölösleges orvoshoz menni... amúgy meg csak mosott... xD
Vannak külön tinikre, gyerekekre szakosodott nõgyógyászok és nem ciki hozzájuk elmenni. Könnyen lehet, hogy anyukád észrevett valamit, rendellenes mennyiséget mondjuk, és úgy érzi, jobb ellenõrizni, hogy nem kaptál-e el valamilyen fertõzést. Amúgy elkaphatsz uszodában, vagy sajnos a barátod kezétõl is bármit amit mondjuk a buszon, mások által összefogdosott dolgokról szedett össze, de a kezén nem okoz tüneteket, de a hüvely érzékenyebb a fertõzésekre.

Ha valaki sokszor mondja el pl, hogy ne gondold azt hogy miattad nem akarok menni. Akkor valójában azt fejezi ki hogy nem akar menni?

Valaki sokszor mondja ezt el,akkor valójában mit tükröz ha valaki sokszor mondja és mindig hozzá fûzi a mondandójához?Remélem érthetõ:)

Legjobb válasz: Mi van?

Mi van?
Írhatnál egy konkrét példát.
Szerintem mást jelent, azt, hogy azért nem megy, mert te is ott vagy. Színlelés általában.
A kérdező hozzászólása: Egy kis pszichológia:) Ha valaki sokszor elmond valamit, pl egy beszélgetés közben, hogy ne hidd azt hogy miattad nem akarok menni.Ezt többször hangsúlyozza, akkor valójában tényleg azért nem akar menni?:) Mármint miatta.
Én értem. Meg kell tanulj olvasni a sorok között. Ha azt mondja nem miattad nem megy akkor tuti hogy miattad nem megy és elõbb vagy utóbb a fejedhez is vágja ezt.

Az ovónők mit szólnak, ha egy kisfiú, ha megy érte az anyukája az oviba, nem akar hazamenni az anyukájával, sír, hisztizik, hogy nem akar menni?

Legjobb válasz: Szerintem sem ritkaság. Persze vannak olyan gyerekek, akik minden nap alig várják, hogy mehessenek haza, de azért épp elég sok olyan gyerek is van, aki tök jól érzi magát az oviban, és nem szívesen hagyja félbe a játékot, amikor haza kell menni. Nálunk olyan is volt már, hogy egyszer korábban mentem a fiamért, mert úgy jött ki a lépés, gondoltam, majd hogy fog örülni, ehhez képest õ úgy fogta fel, hogy én jól kibabráltam vele, mert õ most nem mehet ki a többiekkel az udvarra. Egész úton duzzogott, és a lelkemre kötötte, hogy ezt ne csináljam még egyszer :) És nem azért, mert nem szeret velem lenni, hanem mert egész egyszerûen nagyon szeret a többiekkel lenni is.

Semmit a kicsik sokszor feletkeznek bele a játékba és rossz nekik ha félbe kell azt hagyniuk. Ilyenkor hisztiznek. Attól még nem gondolnak rosszra.
Szerintem sem ritkaság. Persze vannak olyan gyerekek, akik minden nap alig várják, hogy mehessenek haza, de azért épp elég sok olyan gyerek is van, aki tök jól érzi magát az oviban, és nem szívesen hagyja félbe a játékot, amikor haza kell menni. Nálunk olyan is volt már, hogy egyszer korábban mentem a fiamért, mert úgy jött ki a lépés, gondoltam, majd hogy fog örülni, ehhez képest õ úgy fogta fel, hogy én jól kibabráltam vele, mert õ most nem mehet ki a többiekkel az udvarra. Egész úton duzzogott, és a lelkemre kötötte, hogy ezt ne csináljam még egyszer :) És nem azért, mert nem szeret velem lenni, hanem mert egész egyszerûen nagyon szeret a többiekkel lenni is.
Semmit! Az enyém is sokszor hisztizik mert még maradni akar játszani...
Szerintem ez tök gyakori. Mondjuk hisztizni nem szokott a fiam, de van, hogy mikor megye érte kiszalad megnézi, hogy én vagyok majd elrohan, elbújik, lefekszik a földre. Ez teljesen normális. Jól érzi ott magát.
Ez elõfordul jót játszott nem akar hazamenni, nincs ezzel semmi gond.
Attól függ... Ha azért sír, mert épp játszik és tök jól érzi magát, akkor semmit. Ha azért sír, mert mondjuk problémás családba született, akkor biztos sajnálják a gyereket, de akkor sem nagyon tud mit csinálni...ha csak nem veszélyben a gyerek élete
Mit szólnának? Semmit. Ez elég gyakori jelenség. Igaz, nekem lányom van, de neki is volt ilyen idõszaka, csúnyán hisztizett, és sírt, hogy õ nem akar hazamenni. De semmit nem szóltak az óvónénik, csk mondták neki mindig, hogy dehát mindenki hazamegy, õk is mennek hazafelé nemsokára, nem maradhat itt egyedül, ilyeneket. Ismerõs körben is több ilyen eset volt már. Ettõl még nem gondolják azt az óvónõk, hogy otthon gondok lennének, és ezért nem vágyik haza a kisfiad.
A kérdező hozzászólása: Mire gondolsz? Mit árul ez el?
Hát sajnos ez nagyon sok mindent elárul.....
az én fiam pl ma nem akart hazamenni, elsírta magát, hogy anya én még játszani akartam, épp valamibe voltak.ha an kapcsolat az ovo nénikkel és ismer titeket, nem hiszem hogy ez nagy gond lenne, hisz minket is ismer, és pontosan tudja hogy 100-bõl 80 szor igy reagál, de amúgy imád otthon lenne, csak épp most máshoz van kedve, amúgy meg úgy örül hogy majd fel lök, még a szülõk meg is szokták jegyezni, hogy az én fiam miért nem fogad ennyire nagy örömmel sosem mint a tied?szóval ebbõl messzemenõ következtetést nem lehet levonni.amelyik óvónõ meg levon ebbõl valamit az nagyon rossz óvónõ.


Akinek későn indult el a babája, hány hónapos volt? Kisfiam 13 hónapos, de nem akar menni. Lép párat aztán meglát valamit ami persze jobban érdekli és már mászik is. Járunk gyógytornára, ott is azt mondják tudna menni ha akarna, de még nem érdekli.

Legjobb válasz: Miért gondolják ma azt sokan, hogy a 13 hónap már késõ? Régen mindent sokkal korábban adtak a gyerekeknek, korábban biliztették õket, de például az nem zavart senkit, hogy a férjem is és én is 16 hónaposan indultunk el a 70-es évek közepén. A fiam 16-án volt 14 hónapos, 3-4 lépést megy egyedül, a fal mellet egyik szobából a másikba megy, de ha haladni akar, azonnal négykézláb vágja magát. Nem jártunk gyógytornára, én egyáltalán nem izgatom magam emiatt.

Miért gondolják ma azt sokan, hogy a 13 hónap már késõ? Régen mindent sokkal korábban adtak a gyerekeknek, korábban biliztették õket, de például az nem zavart senkit, hogy a férjem is és én is 16 hónaposan indultunk el a 70-es évek közepén. A fiam 16-án volt 14 hónapos, 3-4 lépést megy egyedül, a fal mellet egyik szobából a másikba megy, de ha haladni akar, azonnal négykézláb vágja magát. Nem jártunk gyógytornára, én egyáltalán nem izgatom magam emiatt.
3 gyerekembõl kettõ 14 hónaposan indult el, semmirõl sem késtetek le! A harmadik még csak 8 hónapos, de ha csak késõbb kezdi az önálló járást sem marad le semmirõl. Nem verseny, hogy ki kezd elõbb ezt azt csinálni, mikor megérik rá a teste-lelke-idegrendszere akkor többé visszafogni sem tudod. :) )
Az én fiam 16 hósan indult el!Nem maradt le semmirõl.
Kislányom 16 hónapos, még csak kézen fogva megy. Nem tudom, mikor lesz ebbõl egyedül járás...
Pár napja tettem fel hasonló kérdést, mert 14 hónapos kisfiam is a nap 80%-ban mászott, pedig, ha akart, akkor 1 métert is ment egyedül. Azóta ez annyit változott, hogy 2 napja már elég sokat megy, mindenféle kapaszkodás nélkül, van, hogy körbesétálja már a lakást. Napról-napra többet megy. Én azt mondom, nincsen semmirõl lekésve, majd fog õ még menni eleget. Türelem
14 hónaposan indult el. Pont azon a napon, amikor betöltötte.
Kisfiam 15, 5 hónapos, kb. 2 hónapja tud már járni, ennek ellenére csak mászni hajlandó, max. pár lépést tesz egyedül és inkább tovább mászik. Egy ujjunkba kapaszkodva nyugodtan sétál, de egyedül fél, sírni kezd és inkább térdre rogy :) )) Én már meguntam, hogy mindig cipelnem kell, így kapott kinti cipõt és kézen fogva sétálunk :)
Szia! Én megkéreztem a védõnõtõl, aki azt mondta, 16-18 hónaposan kell elindulni a babának. Az enyém 14 hónapos, és még csak kapaszkodva tud menni. Minden jót!
Az én fiam 16 hónapos, szintén csak kézenfogva jár. 13 hónaposan még egyáltalán nincs késõ!!

Nos, tanácstalan vagyok, 18 évesen nem tudom, hogy hova menjek továbbtanulni. Felvettek egyetemre. De nem akarok menni?

A kérdés lényege,hogy...mit csináljak,külföldre akartam kimenni..de anyukám nem engedett..és most itt állok,nem tudom,hogy mit csináljak...a mivel lehet jól keresni?:S

Legjobb válasz: Hasonló problémám van; felvettek egy olyan szakra, ami már nem igazán érdekel, és én is külföldre szeretnék menni, de a szüleimnek nem tetszik az ötlet, de tuti kimegyek... Na mindegy, én valami szakmát ajánlanék, okj-t, vagy gyõzd meg anyudat. :D Egyébként hova vettek fel és miért nem akarsz menni? Ha publikus...

Hasonló problémám van; felvettek egy olyan szakra, ami már nem igazán érdekel, és én is külföldre szeretnék menni, de a szüleimnek nem tetszik az ötlet, de tuti kimegyek... Na mindegy, én valami szakmát ajánlanék, okj-t, vagy gyõzd meg anyudat. :D Egyébként hova vettek fel és miért nem akarsz menni? Ha publikus...
A kérdező hozzászólása: KÖszönöm:)
ha jól akarsz keresni akkor mérnöknek menj. Kemény matek és fizika, de ha túléled akkor szinte garantált állás, és egy kezdõ mérnöki fizetés is 180e körül mozog, még a legrossabb helyeken is!
utolsó vagyok. tényleg nem bántásból írtam, de hidd el, így ha beiratkozol ha nem nem marad meg az az egy hely. szerintem kezd el, és hátha megtetszik és folytatod, vagy otthagyod igaz, így elmegy 2 támogatott féléved. szerintem menj okj-ra, vagy halassz és dolgozz valamit, de ezzel nem fogsz sokat keresni így, de legalább lesz valami pénzed.
A kérdező hozzászólása: Kedves második:Miért halasztottál? Kedves elsõ kérdezõ:nos az okát nem tudom...én sem
A kérdező hozzászólása: Elöször a negatív válaszok, már ne is haragudj de már évek óta járok elsõsegélynyújtási versenyekre és, minden ami az egézségügyel kapcsolatos...ezért logikusnak láttam, hogy, egézségügyi fõiskolára jelentkezzek...de tévedtem, nagyon sajnálom, aki nem jutott be, de nem hiszem, hogy miattam lenne, ha nem megyek akkor nem kérek halasztást.
Halassz, két fél évet szoktak engedni simán. 1 éved lesz arra, mit is szeretnél, hidd el, 1 év alatt sok minden változik. Én is halasztottam tavaly, és nem bántam meg egyáltalán, most kezdem az elsõt. 21/L
Kár, hogy a pénz a legfontosabb... Jobb, ha valami olyan helyre mész ami elsõsorban nem hivatást hanem karriert ígér.
Na most jönnek a lepontozások. De, hogy engedheted meg , hogy anyukád döntsön helyetted? Ez a te életed. A másik meg , hogy herótom van az olyanoktól akik bejelölnek egy szakot, de jaj mégsem oda akarok jeligével sír a szájuk. Gratulálok, ezzel elvetted a helyet egy olyantól aki valóban azt akarta volna tanulni... Bocs, de ez az igazság
Vöröskereszteztél? Én is csináltam az elsõsegélyt évekig, és végül mérnökire mentem, de még mindig úgy érzem, hogy az egészségügyet is legalább ilyen lelkesedéssel csinálnám. Viszont sok olyan dologgal megismerkedtem a VK-ban, amihez kedvem lenne: pályázatírás, programszervezés, szociális szféra. Szerintem csináld végig ezt az egy évet azon a szakon, amire felvettek, hátha megtetszik. Közben dolgozgathatsz még ide-oda, és kitalálhatod, mi is akarsz lenni. De év végére mindenképpen döntsd el.
A kérdező hozzászólása: Elsõ helyen élelmiszermérnöki szakor szerettem volna megjelölni...de lebeszéltek, róla, hogy "esélytelen az elhelyezkedés"...Tényleg el lehet helyezkedni azonnal?
én mérnöki alatt a klasszikus mérnöki szakokat értem: gépész, építõ, építész, közlekedés, vegyész, ilyesmik. Ezekkel garantált hogy el lehet helyzekedni. Ha hivatásos katonának tanulsz pl a Zrínyin azzal is 100% hogy lesz munkád. De szerintem ha már bennevan a végzettségedben az hogy ménrök, mégha nem is szakmában, hanem szakmán kívül, de szinte biztos hogy el tudsz helyezkedni, csak akarni kell!
második vagyok, kérdezted miért halasztottam. nos a válaszom:) mert nem voltam benne biztos, hogy tényleg ezt szeretném. Tudom tudom, én is elvettem egy helyet valakitõl. De most nem tudtam mást tenni.

Az szánalmas, ha utálom hogy akár anyámmal, akár a barátnőmmel amikor megyünk vendégségbe én egyszerűen nem akarok menni?

Annyira utálom amikor csak fél órát ígérgetnek és közbe egész nap átbeszélik a fél életük történetét. Én meg csak ülök ott unottan és hallgatok. 31/F

Legjobb válasz: Ebbõl az derül ki, hogy vagy magadnakvaló vagy, és inkább egyedül szereted tenni a dolgod, vagy egyszerûen nem olyan társaságba mentek, ahol olyasvalaki is van, akivel neked is van közös témád. Ha valami szánalmas, az legfeljebb az, hogy felnõtt létedre hagyod magad vendégségbe cipeltetni, amikor nincsen hozzá kedved. Olyan helyre menjetek együtt, ahol mindenkinek van kivel csevegnie, a saját barátait meg látogassa mindenki egyedül. Nem kell állandóan egymás seggében lenni.

Ebbõl az derül ki, hogy vagy magadnakvaló vagy, és inkább egyedül szereted tenni a dolgod, vagy egyszerûen nem olyan társaságba mentek, ahol olyasvalaki is van, akivel neked is van közös témád. Ha valami szánalmas, az legfeljebb az, hogy felnõtt létedre hagyod magad vendégségbe cipeltetni, amikor nincsen hozzá kedved. Olyan helyre menjetek együtt, ahol mindenkinek van kivel csevegnie, a saját barátait meg látogassa mindenki egyedül. Nem kell állandóan egymás seggében lenni.
Beszélgess te is!
Nem, de az már szánalmas, hogy 31 éves pasi (???) létedre ezt nem sikerül szépen megbeszélni, lerendezni az említett nõkkel.
hát, ha untatnak ez van. az nem mûködhet, hogy olyasmire tereld a beszélgetést ami érdekel? én legalábbis ezt próbálom, ha pl nagymamámat meglátogatom. ha már folyamatosan beszél régi dolgokról, akkor próbálom irányítani, hogy olyanról beszéljen, ami valamennyire érdekel. õ meg észre se veszi, hogy megszakítom az elõzõ témáját mondja tovább a másik szálon amire kérdeztem.

Jobb oldalt elöl a, fáj a hasam, nem nagyon, de fáj. A fájdalom nem folyamatos, de ha megnyomom akkor is érzem. Mi lehet a baj? Tudom, hogy orvoshoz kell menni, és megmondja, de szombat van, és ha nem muszáj ügyeletre nem akarok menni.

Legjobb válasz: De pontosan hol faj?Jobb oldalt,pl. kb. 4-5cm a köldök alatt jobbrol?Az lehet a vakbel.Feküdj le,huzd be a terdet,es közelitsd a terdeid az orrod fele,ha faj,valoszinüleg vegbel,de az sem biztos.legjobb lenne ,ha elmesz az ügyeletre,sok vakbel gyulladas nem okoz nagy rosszulleteket.

De pontosan hol faj?Jobb oldalt, pl. kb. 4-5cm a köldök alatt jobbrol?Az lehet a vakbel.Feküdj le, huzd be a terdet, es közelitsd a terdeid az orrod fele, ha faj, valoszinüleg vegbel, de az sem biztos.legjobb lenne , ha elmesz az ügyeletre, sok vakbel gyulladas nem okoz nagy rosszulleteket.
vegbel*-vakbel
A kérdező hozzászólása: Nem annyira lent fáj, ahol a vakbél van, feljebb a borda alatt egy kicsivel. És oldalt fele, de nem az oldalamon. Kipróbáltam amit írtál, semmi fájdalom nincs a térdes dolognál. De azért köszi. Ha hétfõig nem múlik irány a doki.
Nekem is ott fajt, es faj, a patkobellel lett problemam, sokaig epe-re gyanakodtak.
A kérdező hozzászólása: És, hogy derült ki , hogy a patkó béllel van baj? Milyen vizsgálatok voltak? Mit mondtak az orvosok?
O, ez már nagyon reg volt(17 eves voltam), a 80-as evekben, nekem akkor meg csak Röntgent csinaltak, ma mar a gyomortükrözest reszesitik elönyben(en akkor nem akartam).Nekem akkor az erös gyogyszerektöl fajt jobb oldalt.
Ja, sok gyomorteat ittam, es ranitidin tartalmazo gyogyszert kaptam, Ausztriaban, Zantac.

Mit csináljak ha felvettek, de nem akarok menni? :S

Felvettek az ELTE-re,de nem ngayon akarok oda meni :S Els? helyen volt,de csak azért,mert vmit elrontottam sorrendmódosításkor :S Nyíregyházára akartam volna menni.Gondolom nincs már rá lehet?ség h átjelentkezzek vagy igen? :S Valaki légyszi help

Legjobb válasz: Miért nem akarsz? Sokan lennének a helyedben!Az én lánykámnak elsõ helyen volt megjelölve de nem sikerült bejutnia, így most 160 km- re kell mennie egri fõsulira megy... én a helyedben örülnék:) messze van neked?Tekintsd a sors kezének vagy csak egy kihívásnak de élj a lehetõséggel(szerintem:))

Miért nem akarsz? Sokan lennének a helyedben!Az én lánykámnak elsõ helyen volt megjelölve de nem sikerült bejutnia, így most 160 km- re kell mennie egri fõsulira megy... én a helyedben örülnék:) messze van neked?Tekintsd a sors kezének vagy csak egy kihívásnak de élj a lehetõséggel(szerintem:) )
Szerintem is élj a lehetõséggel. Tényleg sokan lennének a helyedbe. Húgom is oda akart volna menni de alig érte el a szükséges pontszámot hozzá, teljesen el van kenõdve miatta. Egyik ismerõsöm se mehet oda.
A kérdező hozzászólása: Hát a barátnõm úgy fest hogy debrecenbe fog menni, és 250 kilométer nem kevés....:S Ezért gondoltam, h van-e vmi megoldás.
Nyíregyházára akartál vona menni? Én oda megyek! Biztos hogy el lehet intézni valahogy, olyan nincs hogy nem! PL.:Ha ez fizetõs szak, akkor monddazt hogy megváltoztak az anyagi körülményeid
Ha nem akarsz ELTE-s lenni (bár nem értem miért ne akarnál :D), nem mész el beiratkozni és kész. Attól viszont még nem vesznek át Nyíregyházára, onnan már kipottyantál a rendszerbõl. Annyit csinálhatsz, hogy köv. évben újra jelentkezel, és majd beszámítják az addig megszerzett kreditjeidet (ha ugyanarról a szakról van szó). Másrészt vedd figyelembe a diplomád értékét, a szerelem múlandó, na meg Nyíregyháza is messze van Debrecentõl, úgysem találkoznátok minden nap.

Akinek nem akart menni a gyereke bőlcsibe megváltozott a helyzet?

sokat sir hogy nem szeretne menni.ordit hogy anya ne menj dolgozni.mennyi id? mig békésen telik a reggel és nem sir ha b?lcsir?l van szo,?

Legjobb válasz: Ma a kisfiam 4 éves. Anno ugyanúgy reagált, mint a ti kicsitek. Kb 2 hét múlva már nem sírt...de a mai napig azt mondja, hogy nem jó neki ott, maradjak vele itthon - nem számít ha nem lesz pénzünk vagy csoki vagy más ilyesmi. Az sem számít ha esõben, hidegben a híd alá kell mennünk aludni...csak anya legyen velem... Megszakad a szívem... Sajnálom, hogy nem bátorítottalak. csak õszinte akartam lenni...

Ma a kisfiam 4 éves. Anno ugyanúgy reagált, mint a ti kicsitek. Kb 2 hét múlva már nem sírt...de a mai napig azt mondja, hogy nem jó neki ott, maradjak vele itthon - nem számít ha nem lesz pénzünk vagy csoki vagy más ilyesmi. Az sem számít ha esõben, hidegben a híd alá kell mennünk aludni...csak anya legyen velem... Megszakad a szívem... Sajnálom, hogy nem bátorítottalak. csak õszinte akartam lenni...

Osztálykirándulás. Nem akarok menni! Valami jó kifogás?

Igazából nem szívlelem annyira az osztályom nem vagyok senkivel rosszba, de... j?v? juniusba mennénk ugye 11-es vagyok, barátn?m se akar menni így én méginkább nem szeretnék. Csakhogy ha mondom, hogy nem szeretném biztos kérdezik h na hát miért? Meg stb és nem igazán tudom mit mondhatnék tudom ez nem egetrenget? probléma de van valami ötletetek? Vagy vmi tapasztalat ezzel kapcsiba?

Legjobb válasz: nem kötelezõ menni, vagy igen? ha nem akkor egyszerûen nem mész, és azt mondod hogy nincs kedved!

nem kötelezõ menni, vagy igen? ha nem akkor egyszerûen nem mész, és azt mondod hogy nincs kedved!
14:14 teljesen korrekt választ adott.
nálunk a hosszú hétvége a családdal mindig bejön:)
Az osztálykirándulás nem kötelezõ, megmondod, hogy nem mész és kész. Ilyenkor megkérdezi a tanár, hogy miért, próbál majd gyõzködni, de állj ki magadért. Ha suli idõben mentek, akkor az az opció érvényes, hogy a másik 11-es osztályhoz addig be kell járnod suliba, mert ha nem akkor igazolatlan. De gondolom a sulit választod, az amugy is csak fél napodat veszi el. Az ofõk mindig akaratosak, nehéz lesz beadnod, hogy nincs kedved, csak az jusson eszedbe, hogy itt te döntesz, nem õ!
Ilyen nálunk is elõfordult és egy "nem, mert nincs kedvem/nem akarok" miatt nem szedtük le a fejét.Légy õszinte, mintsem lebukj és akkor az már tényleg gáz lesz.
Lehetnél õszinte is...Vagy legalább is burkoltan. Ha azt mondod, hogy családi okok miatt nem mész, akkor mindenki tudni fogja, hogy egyszerûen nincs kedved menni, mégsem valltad be közvetlenül. Legalább is nálunk ez volt a slágerszöveg ilyen esetekben. Vagy mész esküvõre vagy ilyesmire. Vagy nyertél Hawaii-ra utat:) Amúgy szerintem kihagyhatatlan élményt jelent egy osztálykirándulás, de ha nem akarsz, hát nem mész...
Nincsen pénz/ betegség?
Aludj addig a barátnõdnél és mondd azt h elmentél.
Mondd azt, hogy ellik a tehen.
A kérdező hozzászólása: elsõben voltam kirándulni, másodikban egy õszi kétnaposra nem mentem mert már voltam ott csomószor blabla akkor meg mondtam h nincs kedvem aztán nyári osztálykirándulás már nem is lett csinálva.... mostmeg nemtudom igazából jóban vagyok az osztállyal csak nem egy világunk van kétszínû a legtöbb és hiába nem vagyok senkivel gonosz lese szarnak csak egyketten..
Érettségbõl, egyenességbõl : 14:29 és 14:31 = 5-ös!
A kérdező hozzászólása: ítélkezés az jól megy mindenhol látom...
De továbbra is: miért nem jó az, hogy "nincs kedvem"? Kevés olyan dolog van, amit az ofõd jobban leszar, mint hogy neked miért nincs kedved.. Nem mész és kész.
A kérdező hozzászólása: Mert tudom hogy mindenki kérdezgetné h miért nincs kedved meg hasonlók és még nem mondtam h nem megyek csak ismétlen eléggé úgy állok h nem szándékozok menni, fõleg h télleg jogsi az elég sok pénz is lesz ......
OFF: Köszi 14:37-es :) 14:29-es voltam. Remélem nem gúnyból mondod... :) 18/L
Én középsuliban egyszer sem voltam hajlandó elmenni velük kirándulni (4 év alatt). Baromira nem voltam kíváncsi arra, hogy részegek. Ráadásul egyszer az egyik lányt felcsinálták. Mindig megmondtam, hogy köszönöm nem, nem akarok menni. Soha nem eröltették, egyszer kellett picit felemelnem a hangom, rögtön békén hagytak. Most OKJ-s képzésen vagyok és itt se fogok elmenni. Ha pár órás program az oké, de én nem fogok részeg, drogos tinik között tengõdni. 21/L
15:16-os. Egyáltalán nem gúnyból mondtam! (Ahogy elnézem a pontozást, nem csodálom, hogy ezt megkérdezted. Úgy tûnik, hogy errefelé másfajta értékrend a "menõ"...)
A kérdező hozzászólása: 16:37 hát igen itt is volt erre példa szerencsére pont akkor nem voltam ott... és énse játszok szentet deh... valamint egynaposokra énis elmegyek majd évközbe csak félek azt mondani h nem megyek pedig hát nekik aztán sztem mndegy meg nem érdekelnek annyira de mégis :S De azért jó h nem csak nekem van ilyenem
A kérdező hozzászólása: jah és én nem pontozgattam senkit sorry de nem szokásom , se jót se rosszat nem érdekel ez a része....
Én is azt mondom, honnan tudod, mi minden történik még júniusig?
figyelj juniusig még bármi történhet.. lehet el se mentek v nemtom. Amugy meg egyszerûen ne menj el és kész. Vagy mond azt hogy nincs kedved.
A kérdező hozzászólása: Nem kötelezõ, és hát ha suli lenne kiiratnám magam orvossal.... xD csak ha mondom h nincs kedvem és megkérdezik miért?
nincs rá pénz...nem fog gyõzködni a tanár
Nálunk azt szokták mondani, hogy ha valaki nem tudja kifizetni abba nem tudnak beleszólni, szóval szerintem ez egy jó kifogás. :)
A kérdező hozzászólása: De azt mondta tnõ h ez ne legyen ok rá mert megpályázzas meg hasonlók xD egyébként évközbe megyünk ilyen egynaposokra is azokra amúgy elmegyek, amúgy gondoltam rá hogy jogsit csinálom majd nyáron és arra fogom h vizsga v nemtom xD
De ha ekkora link alak vagy, hogy iskolába se mész be akkor, amikor kéne a kirándulás alatt, akkor megértem, hogy nem vagy jóban az osztályoddal... Nem lehetsz valami egyenes, és jó fej alak. Gratulálok, szerintem se menj, mert csak elrontod a kirándulásukat. :) Pontozz csak le, de attól még ez van... Az igazság fáj.
14.14 es vagyok! Az nem jó, hogy nincs pénz, mert akkor felhívja szüleidet és megkérdezi, vagy pedig a sulis alapítvánnyal elintézteti neked. Minden sulinak van saját alapítványa a pénzügyileg hátrányosabb helyzetûek kisegítésére (másra is szolgál, de elsõsorban erre...) Amikor sulis voltam, nem egy osztálytársam próbálta meg, hogy nincs most pénz, aztán mindig kiderült az igazság.
Szerintem ne keress kifogásokat, hanem menj el. Legalább megtanulod kezelni az olyan helyzeteket (amibe egyébként az életed során sokszor kerülsz majd), hogy fel kell találnod magad olyanok társaságában, akiket nem kedvelsz túlságosan. Talán jobban megismered õket és kiderül, hogy mégis jófejek...
Szerintem osztálytársak vagyunk, ha az osztályfõnöködet Erzsébetnek hívják és Makóra jársz suliba.
A kérdező hozzászólása: Jóban vagyok az osztályommal de nem best friend-ek és minek mennék be suliba ha úgyse tanulok semmit már fõleg junius -ba suli végén lenne, és én egyenlõre kiváncsi voltam a véleményekre. Nem pontozlak le nem szokásom...
A kérdező hozzászólása: nem makói vagyok :)
Ha nem kötelezõ, miért kell kifogásokat keresni? Nincs kedved, nem látod értelmét, kész.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!