Találatok a következő kifejezésre: Nem akarok anált, (17 db)

A lényeg, hogy barátnőm nem akar anál, után orálisan kielégíteni. Azt mondja, hogy végtermékes lesz ekkor a szerszámom és ő ezt nem veszi a szájába. Ez tényleg igaz, ha nem akkor mivel győzzem meg?

Legjobb válasz: Te tényleg ennyire hülye vagy??? vagy csak tetteted?? Persze hogy olyan lesz ha análba csináljátok...és szerintem te vagy a bunkó hogy ilyet kérsz tõle hogy anál után orál...gusztustalan...fojj..

Te tényleg ennyire hülye vagy??? vagy csak tetteted?? Persze hogy olyan lesz ha análba csináljátok...és szerintem te vagy a bunkó hogy ilyet kérsz tõle hogy anál után orál...gusztustalan...fojj..
Minden féle szemétkedés nélkül. Kérlek most állj fel, dugd be az egyik ujjadat a fenekedbe, és utána szagold meg, vagy nyalogasd meg...
Ne haragudj, de szánalmas vagy!nevetsége sdolgokat kérdezel!Szerinted ha seggbe rakod akkor csokispuding lessz rajta?észlény!Ki lessz dobva?ilyen nagy kaszanova vagy?ember örülj hogy megengedi!Vedd alapul hogy ugyanúgy elvárhatná õ is hogy egy vibrivel megcsinálj a p.csádat és utánna szopogazsd le!Megtennéd G.rény?
Akkor az asszony is hülye, hogy egyáltalán szóba áll veled.
Majd az is alap lesz, hogy pár év múlva pelenkázni fogod az asszonyt? :)
. . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..`\.
magyarázd ezt olyannak aki kidobná a nõjét, ha nem análozik....elkeserítõ...ez a mai ifjúság...
Én sosem próbáltam, és nem is tenném. Szerencsére a férjem is anál ellenes, meg amúgy sem kérne tõlem olyat, amit nem akarok. De sajnos tényleg nem ez az átlagos, még házasságon belül is hallani sok olyanról, hogy a férfinek "semmi" nem elég. Annál viszont még azok is értelmesebbek, hogy utána szájba akarják tenni. :s
Pedig az évszázadok alatt megtanulhatták volna, hogy sem használati, sem dísztárgyak nem vagyunk. :(
Jamie88 tökéletesen egyetértek Veled :) ) én nõ vagyok, és komolyan kinyílik a bicska a zsebemben mikor ilyeneket látok....az ilyenek azok akik abszolút nem tisztelik a nõket és szexuális tárgyként kezelik...de az a nõ aki ebbe belemegy meg is érdemli.....
Hülyegyerek, mosd meg a faszod (kivételesen szappannal), és utána talán lehet róla szó. De pl. ha én lennék a barátnõd, úgy elküldenélek az anyádhoz szopásért, hogy lelankadna a szaros f*szod! (Bocsánat a stílusért mindenki mástól, de az ilyet úgy megcsapnám...)
de hülye vagy gondold már végig mit kérsz tõle?????fordított helyzetben te szádba vennéd????igénytelen vagy???
Ha gumit húzol az análhoz, akkor utána leveszed, és szívesen be fogja fejezni neked szájjal. Ha viszont gumi nélkül csináljátok, akkor értelemszerû, hogy nem veszi úgy a szájába...
jah, hogy Nálad ki lenne dobva, ha nem engedné az anált....akkor az Õ baja, hogy egyáltalán szóba áll Veled...és még anál után orális örömökre vágysz ? :O te jó ég...micsoda férfi...
Tisztelt kérdezõ tegyük fel párodról kiderül, hogy szereti ha szájba fossák te megadod neki mert ki akarod elégíteni. Te utána megcsókolnád?
A kérdező hozzászólása: Nem azért kérdeztem, hogy leoltsatok, hanem kíváncsi voltam a válaszra. Bunkózni, meg hülyézni teljesen felesleges, nálam alap h az asszony engedje, mert különben ki lenne dobva a fenébe!:)
Hát segbõl szájba nem túl egészséges ugyanis a valagadban vannak olyan emésztést segítõ baktériumok amik ha a szádba jutnak kapsz tõlük egy fasza fertõzést.
Kedves kérdezõ, te hülye vagy már ne haragudj. Örülj, hogy az asszonypajti egyáltalán belemegy az análba! A seggbõl-szájba pedig tényleg gusztustalan.
Sok pornót nézel öcsi. Örülj, ha megy otthon az anál móka. Rászarni nem akarsz a végén?

Fiúk, elhagynátok egy lányt amiatt, mert nem akar anált?

Legjobb válasz: Ha engem emiatt hagynának ott, akkor még örülnék is neki. Ha ennyi esze van, akkor nincs keresnivalónk egymás mellett.

Nem érdemelt tõled 2 évet. Semmiképp se hagynám el emiatt a partneremet.
Ha engem emiatt hagynának ott, akkor még örülnék is neki. Ha ennyi esze van, akkor nincs keresnivalónk egymás mellett.
Ez nagyon gáz. Ez a pasi egy f*asz :D Elég orbitális méretû. Én a helyedben feldugtam volna neki egy uborkát a seggébe. Örülj hogy megszabadultál tõle.
lány vagy ugye??töled kérték??és nem akartad és otthagytak???
Csak akkor, ha kizárólag szexre kell, nem érdekel, hogy egyáltalán élvez-e, de akkor úgy is otthagynám, miután minden luka megvolt.
A kérdező hozzászólása: Egyetértek:)
Nagyon sajnálom hogy ilyen történt veled:D Én nem hagynám el azt akit szeretek:D
A kérdező hozzászólása: Köszi:)
Nem
Én sem hagynálak el ha szeretlek. De tuti rábeszélnélek az análra. Nincs menekvés. 21/F
A kérdező hozzászólása: Miért ilyen fontos az anál?
Nem tudom mit gondoltok fiúk... Engem például nem beszélne rá senki fia arra, hogy egy f*asz kerüljön a seggembe.
Az én barátnõm sem akarja, de nem vagyok annyira gyökér hogy ez miatt elváljak tõle. Ha nem hát nem, anál nélkül is boldogan lehet élni :D
A kérdező hozzászólása: Köszi:)
jobb ez így hidd el. ritka az ilyen tahó pasi jobb hogy megszabadultál tõle. tudom hogy most nagyon fáj de elfog ez múlni hamar.
A kérdező hozzászólása: Pedig én minden kérését teljesítettem volna neki az ágyban, csak mondtam neki, hogy ezt az egyet hanyagoljuk.Õ meg lelépett...:(
A kérdező hozzászólása: De ez egy két éves kapcsolat volt...:S
A kérdező hozzászólása: Igen én egy 22 éves lány vagyok és megkért rá a volt párom, és mivel nem éreztem azt, hogy én ezt tudnám élvezni, ezért nemet mondtam, és elhagytak.Szóval teli találat!:D
Nem
Nem.
Én nem hagynálak el miatta:D

22éves lány vagyok. A párommal kipróbáltuk párszor az anál szexet, amit élveztem! De egyszer nagyon durván csinálta. és én azóta nem akarom, de ő ezt nem érti meg! Szerintetek ez lehet szakító ok? Hogy értessem meg vele, hogy már nem akarom?

Legjobb válasz: Lehet szakító ok. Nyilván, ha ezt nem érti meg, akkor elég öntörvényû az illetõ, ami sok gondot okozhat. Bár, nem tudom, hogy milyen férfiakat szeretsz...

Lehet szakító ok. Nyilván, ha ezt nem érti meg, akkor elég öntörvényû az illetõ, ami sok gondot okozhat. Bár, nem tudom, hogy milyen férfiakat szeretsz...
Csak akkor lehet, HA nyíltan megmondod hogy nem akarod. Néma gyereknek anyja sem értheti meg szavát.
Akkor neked idõ kell, ameddig elfelejted ezt a "traumát". Ha tényleg bízol benne, és már élvezted valamikor az anált, biztos újra rákívánsz. :) )
És ha megígértetnéd vele, hogy óvatos lesz, és adnál neki még egy esélyt?
szerintem megerdemel meg egy eselyt
Adj neki meg egy eselyt, hogy csak ovatosan csinalhatja, hatha gyenged lesz.
A kérdező hozzászólása: Ezt az egy dolgot leszámítva semmi problémánk nincs:) ha tehetjük egésznap szexelünk, minden új dologra nyitottak vagyunk! mikor felhozta ezt az anál dolgot, én egybõl bele mentem mert bíztam benne:) csak most félek hogy ha én nem adom meg neki, akkor esetleg keres valakit akinek semmi gondja ezzel....
Te vagy az, Rebeka?
A kérdező hozzászólása: Engem nem Rebekának hívnak:) )
Hát, már megtettem a javaslatom. : D
Jóvót? : D
A kérdező hozzászólása: Tegnap este megtört a jég és újra csináltuk:)
Sajnálom... tök jó párnak tûntök. : )) Megérné pedig leküzdeni ezt a gátlásod, ha már testileg sem vagy gátlásos.
A kérdező hozzászólása: Nem merek errõl beszélni vele, de így meg én vagyok a "rossz" aki mindig elutasítja és nemet mondd :/ Hidd el neki mondhatnék bármit, nem menne el a kedve:) )
Pedig, ha õ tudna errõl, akkor jobban megértené. Eddig, az összes párnál, akiktõl hasonlót hallottam, és a lány õszintén elmondott mindent a fiúnak, a fiúnak is elment a kedve ettõl.
A kérdező hozzászólása: Történt valami, de arról nem szeretnék írni még akkor sem ha itt senki nem tudja hogy ki vagyok...de amúgy pont emiatt nem akarom! bízom benne, de errõl neki nem beszéltem..hogy akkor velem mi történt! szeretném ha jó lenne neki, de ez a "valami" vissza tart sajnos
Történt esetleg valami testi károsodás is veled? Megbocsáss, de én úgy érzem, mégsem bízol benne annyira. :-/
A kérdező hozzászólása: Én kívánom mert tényleg nagyon élveztem csak már nem tudom magam rávenni! :)
A kérdező hozzászólása: Én próbálom magam rávenni, bár õ ezt nem tudja, de én félek hogy a lendület, meg az élvezet hevében megint dúrva lesz!
A kérdező hozzászólása: Azt mondta hogy gyengéd lesz.....de valamiért már nem merném csinálni! bízom benne, ha azt mondja h nem lesz dúrva, akkor nem lesz....de én már nem akarom egyáltalán! bármire nyitott vagyok a szexben, ezt õ tudja...most miért nem lehet ezt az egyet elfelejteni?
A kérdező hozzászólása: Már mondtam neki többször, és elõször úgy csinál mintha megértené....de pár nappal késõbb mindig megkérdezi megint. szeretem õt, és semmi más probléma nincs a kapcsolatunkban csak ez az 1! de ez elég nagynak számít.....
A kérdező hozzászólása: Jó bizony:D

Lányok ti menyi idő után és hogyan szoktatok hozzá az anál sexhez? Már többször próbálkoztunk de hiába . Próbálkoztunk síkosítóval, krémekkel újjal, vibrátorral . De egyszeribe nem akarok tudni ki tágulni meg ellazulni ott rendesen .20/l

Legjobb válasz: LASSAN! Szerintem még így is elsietitek. Egy ujjal tágítson, szó szerint lassan dugja a popsidat egy ujjal nyalogassa, izgassa aztán 2 ujj, lassan ha vastag a farka jussatok el akár 3 ujjig is, és utána tegye be lassan és ha már kellõen belazultál akkor gyorsítson, ezt viszont neked kell irányítani, és ha már betette tolhatsz mint a WC-n, az is segít lazítani az izomgyûrûket.

LASSAN! Szerintem még így is elsietitek. Egy ujjal tágítson, szó szerint lassan dugja a popsidat egy ujjal nyalogassa, izgassa aztán 2 ujj, lassan ha vastag a farka jussatok el akár 3 ujjig is, és utána tegye be lassan és ha már kellõen belazultál akkor gyorsítson, ezt viszont neked kell irányítani, és ha már betette tolhatsz mint a WC-n, az is segít lazítani az izomgyûrûket.
ez a normális
Akkor minek erõlteted?
Használjatok.
HA szeret nem diktál, hanem alkalmazkodik. Ha diktál, nem szeret! A gumi ALAP! Ha nincs friss AIDS teszt, nincs szex se gumi nélkül. Mondani lehet h tuti nem vok beteg, de a papír a TUTI!
Ha nincs eszed, engeded anélkül. Ha van, akkor továbbra is ragaszkodsz hozzá. Most gondolj bele! Ha eddig senkivel nem használt, mennyi mindent adhat át neked! Mondjuk egy kis condylomát, amit majd lézerrel metszenek ki a végbeledbõl.
Mondd azt, hogy oké, csináljuk gumi nélkül, aztán valahogy csempészd rá.
A kérdező hozzászólása: De õ ezt nem érti és nem akarja gumi nélkül, én viszont már nagyon akarom a dolgot
Használjatok.
Ha nem voltál még seggbe durrasztva, akkor mindenféleképpen. De lehet h ajánlatos
ha tudod hogy egészséges akkor nem feltétlenül kell, pláne ha komoly kapcsolat, de azért inkább használjatok..
Akarsz késõbb a bõr- és nemibeteg gondozóba járni? Akkor is lehet baja, ha nem látszik és maga sem tudja.
"Vén" rókaként mondom... Használj óvszert. Hidd el az a 5-10 perc vagy fél óra, ha a partner beteg, elvesz az életedbõl 20-30 évet.
Húzzál csak szépen gumit a szodra ha analizálsz.
lehet.
Húzzál gumit, ne kockáztass! Annyit nem ér az egész, hogy összeszedj valamit!
Ez a szerelem....
Ne csak magadra gondolj... Gumi kötelezõ a lány szempontjából és k sok SÍKOSÍTÓ. Mert õ ott sokkal inkább veszélyeztetve van, mint te, szal ezen ne spórolj, ha már belemegy...
A kérdező hozzászólása: Sikositó van csak még nem toom eldönteni h gumit huzzak-e.
Fiacskám hallottál már a bélbaktériumokról?????!!!!! A kérdésre válasz: IGEN

Fiúk, manapság már mindenki rá van kattanva az análra? Nem tudtok lemondani róla a nő kedvéért, ha ő nem akarja? Mi olyan jó nektek abban?

egyre többet hallom, hogy a fiúk azt is akarják, és ezzel terrorizálják a barátn?jüket. ráadásul egészségtelen, és általában a n?knek nem élvezetes. nem a pornófilmek teszik ezt veletek? Nekem 10 évvel ezel?tt egyik fiú sem igényelte ezt t?lem, most meg egyre többet hallom ezt lányoktól, és én is ebben a cip?ben járok.

Legjobb válasz: én még nem próbáltam,szerintem nem is fogom.A jó öreg puni nyerõ nálam F19

én még nem próbáltam, szerintem nem is fogom.A jó öreg puni nyerõ nálam F19
Szerintem undorító, de vannak olyanok akiknek a pornó a példa, nem tudsz velük mit csinálni, majd kinövik.
mert a sok kis hülye pornón szocializálódott..
a nõknek is ugyan olyan jó ha kinyalják. gondolom a fiuk is hasonlóan éreznek. szerintem ez a kapcsolat bizalmán is alapul. párom nem erõltette de mégis megtettem. én is undorodtam tõle és rájöttem hogy ez nem is olyan szõrnyû. próbáld ki és ha akkor se tetszik akkor nem kell csinálni.
Én tanúsíthatom neked, h monogám kapcsolatban is el lehet kapni tõle betegségeket, mert nekem sikerült. Legalábbis gondolom, h monogám volt a dolog, mert miért csalt volna meg ha még ezt is megkapta? Meg amíg ez nem történt, nem volt semmi baj. Utána amikor ez volt, pár napon belül kezdett fájni, rettenetes volt.. Hónapokig szedtem gyógyszert, aztán a méhnyakrák tesztem se volt elég negatív, szóval még 40k-ba került FEJENKÉNT a gyógyszer, amit beszedettek velem meg a párommal.. Végül is arra jutottak, h jó, nincs méhnyakrák, nincs HPV, elmúlt a baktériumos rettenet is, de még egy évig járkálhattam vissza nõgyógyászatra. Gondolhatod, mennyire jó volt megkapni postán a levelet elõször, h gyere vissza gáz van a teszteddel is... Én többet ilyet nem. Semmi jó nem volt benne, fájt, és még ez is... Amelyik meg nem érti meg, az így járt. 20L
A kérdező hozzászólása: hú gáz, de mi volt? clamydia? vagy milyen baktérium?
Hû, nem tudom már a nevét... Valahol még megvannak a papírok szerintem, de ötletem nincs, hova tettem.
A kérdező hozzászólása: mert azt csak nemi úton lehet pl elkapni. én a helyedben utánajártam volna a dolognak.
Orvossal megbeszéltem, õ is azt mondta, h ettõl volt az eredeti probléma.
Engem taszít és szerencsére a páromat is.
A kérdező hozzászólása: jó tudni, én is most olvastam utána, hogy azért is veszélyesebb a sima sexnél (csak sokan nem tudják) mert sokkal könnyebben történik HÁMSÉRÜLÉS és minden nemi betegség, HIV, Hepatitis, HPV, Herpes, Sifilis, kankó, és még sorolhatnám ezeken a hámsérüléseken keresztül megy be. elég egy alkalom, és máris örökre beteg lettél, és gyógyszereken élsz egy életen át. Nyilván monogám kapcsolatban nem, de mivel ott coli baktériumok vannak, simán átmennek a nõi szervekbe, ahol csúnya hüvelyi gyulladást okozhatnak, majd méhüregi gyulladást, ami végül petevezeték hegesedéshez vezethet, ami a meddõségek 70%-át teszi ki. Az én férjem mivel ezt nem kapta meg tõlem, elment és bek*rvázott. csak egy kattintás bizonyos oldalakon, hogy a popót szereti, és egy telefon, fél óra múlva megkapható 13000 Ft-ért. Azt élvezte hogy a K szó nélkül tûrte, pedig neki is fájt.
Lány létemre én szeretnék analt, de a párom nem.
nyilván nagy szerepe van a pornónak is... szinte vadászni kell olyat, amiben nincs anál... elülteti a bogarat... de fontosabb szempont, hogy sokaknak tabunak számít... nem arra való... tilos... ettõl lesz izgalmas. Csináltam már, és csak azért nem bántam meg, mert így már biztosan tudom, hogy mire mondok nemet a továbbiakban. Egyébként a felmerülõ témához hozzászólva, utálom ha nyalnak, és soha nem engedem, egyszerûen zavar, taszít. Ellenben imádok szájjal kényeztetni. Mindenki más, és mást szeret. :) L/24
az anal az tenyleg a bizalmon alapul.en peldaul valahogy soha nem akartam, az ex pasim konyorgott s egyszer belementem, de nem tetszett....a jelenlegi pasim is kivanta, de megertette hogy en nem akarom, s ugy egyeztunk meg hogy amikor fel leszek en keszulve.s egy ido utan ram jott, hogy vajon mien?s megtettszett.....ez szeintem a pasitol is fugg, hogy menyire szerett, menyire tart hozzad es a bizalmon.
A kérdező hozzászólása: kipróbáltam, nem volt semmi élvezetes benne, fájt a végén meg úgy éreztem beöntést kaptam, és rohannom kellett a wc-re, épp hogy leértem! undorító volt
húú... próbálom neked elmagyarázni :D nagyon jó érzés, mert sokkal "kifinomultabb" a nyelved, mint mondjuk az ujjaid, vagy a farkad kellemesen testmeleg, síkosított, és sokkal "kezelhetõbb, irányíthatóbb" igazából magam sem tudok, én nem igénylem ha minden kötél szakad és a párom nem szeretné, de egyszerûen imádom :D ?/L
én szívesen elmondom neked, hogy semmi sem kötelezõ ha nem akarod nem kell én se erõltetem a barátnõmet de tudja h élvezem és akkor megteszi és õ azt mondja õ is szereti...ha neked nem tetszik akkor ne csináld...!és még egy kérdés csajoknak miért jó ha kinyalják?miért olyan jó nektek? :D én szeretek nyalni szóval nincs gondom de úgyan az a kérdés..vannak olyan csajok akiknek elengedhetetlen...na én is kérem a választ :D
Én se próbáltam de nem tervezem. Bár egy csaj ismerõsöm azt mondta lehet azt is élvezni, csak sok síkosító és odafigyelés kell. Mindegy, nekem jó a bevált módszer.
Engem nem vonz. Filmen sem. Pornó ide vagy oda, nem kivánom. Eddig egyetlen barátnõm sem kérte, szerencsére. Bajban is lett volna a méretem miatt, talán ezért nem került rá sor. Mondják, hogy a szex az agyban kezdõdik. Bár szeretem a szép nõi popsikat még sosem jutott eszembe, hogy beledugjam.

Biztos hogy elmegyek kurv. Azni, csak nem akarok elkapni semmit. Miket nem ajanlotok? Csók, oral, anal vagy oral johet gumival? Nyalas is fertőző?

Legjobb válasz: Egy rakás betegség ellen nem véd az óvszer, többek között a hpv-tõl sem, ami elég gyakori. Én még 30 gumival sem tenném a [email protected] egy p.nának csúfolt pöcegödörbe!

Egy rakás betegség ellen nem véd az óvszer, többek között a hpv-tõl sem, ami elég gyakori. Én még 30 gumival sem tenném a [email protected] egy p.nának csúfolt pöcegödörbe!
Ha komoly a kérdés akkor szerintem inkább menj el egy buliba, van ott nagyon sok csaj aki ingyen elmegy veled :-D nyár van és piálnak, de akár leis itathatod òket :-D
Menj csak el szèpen. Nem lesz bajod. 6-os h.szólónak: Ekkora baromságot életembe nem hallottam, hogy a gumi apró lukakkal van tele. HAHA!
orálisan is elkaphatsz fertõzést és az óvszer sem véd meg semmitõl, boccs :D (az óvszer rugalmassága miatt nagyon apró lyukak vannak rajta, amit képzelj el úgy mint egy röplabdaháló, a sperma egy kosárlabda az nem megy át rajta, de a fertõzés ping pong labda ami könnyedén átmegy :)
Ja idõközben rájöttem, hogy amikor a nõ szop, akkor húznál gumit. Kérem szépen az egyenlõ a nullával.
A kérdező hozzászólása: 08:39 -.- nyilván a farkamra huznam...a cotont arra szokás..utolsó:haverok ravesznek mindenre és ha ott vagyok, nem akarok kilogni a sorból ..de amúgy is pia nélkül mi az élvezet a buliban...
Ne igyál sokat vagy semmit és várd meg hogy a csjok igyanak :DDD
Kèrdezõ! Hogy èrtetted azt, hogy orál jöhet gumival? A nyelvedre gumit akarsz huzni? Mert olyan nincs.
A kérdező hozzászólása: Már voltam bulikba, egyszer pettingeltem, az a baj hogy állandóan tajreszegre iszom magam...utána meg nagyon szar
Az egyik kérdésnél még lány voltál.
A kérdező hozzászólása: Elvettetek a kedvem:(ahh...
A kérdező hozzászólása: Kurv.azni konyebb;(
A kérdező hozzászólása: Milyen kerdesemnel?:D nem vagyok, de nem tudsz vmi tanácsot adni?
Te 15 éves Banános Joe egyszer már feltettél egy olyan kérdést, hogy összejön egy csajjal neked nem sokára? Na mivan elbaltáztad? :D
Anyád kérdezd.
A kérdező hozzászólása: Mármint hogy nem is érezném?és nem mennek el? Én gyorsan el szoktam....szerintem abban is menne max hosszabb idõ

Nektek volt ám olyan hogy a pasi, úgy akarta az anált, hogy semmi sikosítót, nyált nem akart, csak behatolni?

Engem annyira idegesít, hogy történt ilyen velem..de nem is csináltam vele, de alapbol hogy hogy lehet ilyen, hogy ezek nélkül akarja, mintha nem csinálta volna még... :O

Legjobb válasz: lehet, hogy nem próbálta még, csak látta pornóba és gondolta, ki kéne próbálni... amúgy nem beszéltétek meg elõtte, hogyan fogjatok hozzá a dologhoz? a srác nagyon rosszul tette, hogy nem tartotta szem elõtt a te érdekeidet.

lehet, hogy nem próbálta még, csak látta pornóba és gondolta, ki kéne próbálni... amúgy nem beszéltétek meg elõtte, hogyan fogjatok hozzá a dologhoz? a srác nagyon rosszul tette, hogy nem tartotta szem elõtt a te érdekeidet.
A kérdező hozzászólása: hátt...én mondtam neki hogy szeretem, azt mondta õ is próbálta már..de most gondolkozom el azon hogy lehet csak azt mondta hogy igen mert alap hogy ezek kellenek elõtte, mégha xcsak a nyál elég elõtte, vagyis nyalás..akkor is...de õ csak hirtelen akarta..ezért nem tudom felfogni hogy lehet valaki ilyen...hogy nem fogja fel...pedig mindenhol leeht olvasni róla hogy kell felkészülni rá..bár nekem nem kell annyira készülni, mert én szeretem, de semmi elõjáték nélkül, azonnal nem.
Síkosító nélkül nem is lehet, mivel a záróizmokat nem lehet csak úgy meglazítani. (Persze injekcióval meg lehet oldani.)
A kérdező hozzászólása: igen, bár nekem volt olyan hogy nem volt sikosító...és úgy is ment, de semmi izgatás nélkül nem megy.... ezért nem értem ha csinálta már akkor hogy gondolhatta...hogy semmi nélkül..mindegy, nem kérdeztem meg tõle, de már úgyse találkozom vele, mert más téren sem volt ok.
mi az hogy orvoshoz nem akarsz menni? akkor meg is érdemled hogy elrohad a hüvelyed..
Menj dokihoz, szerintem e.coli bacit kaptál.
Gomba lesz az... Irány a doki. Mihamarább, ha elfogadsz még egy tanácsot. Soha ne hagyd, hogy a popsid után a hüvelyedbe hatoljanak.
Szerintem a dokinak el kell mondani, hogy mi történt, mert akkor nem találgat, és eleve úgy kezel. Mert a tenyésztés hetekig tart. Utána röhög egyet az asszisztensével .
Menj orvoshoz mindenképp, nem is muszáj arról tudnia (ha nem szeretnéd neki elmondani) hogy elõtte mit csináltatok, csak mondod hogy viszketsz stb... megvizsgál, és a hüvelyváladékból meg tudja állapítani hogy milyen fertõzésed van. Nekem hüvelygombám volt és a gynoxin hüvelykrém segített, ez recept nélkül kapható. De szerintem te menj orvoshoz mert egyáltalán nem biztos hogy gombád van, sokkal valószínûbb hogy valami baktérium. 22/N
Menj orvoshoz! Nem játék!
mi az hogy megalázó élmény? megalázónak nem megalázó, csak buták voltak. NEM TESSZÜK MÁSHOVA ha egyszer a fenekedben volt... menj orvoshoz
Nem értem, ha valaki kérdez valamit akkor minek kell szétoltani egybõl. Ha fingotok sincs az esetleges megoldásról akkor mi fa**omnak írtok. Nem a véleményetek kérdezte, mert akkor az lett volna a kérdés, hogy mit gondoltok rólam, ezt és ezt csináltam. A sok tirpák, tapló, tahó paréj tartsa meg a véleményét magának és szokjon hozzá, hogy a kérdésre kell válaszolni és nem véleményt nyílvánítani. Bocs az off-ért. Amúgy hüvelykúp intim mosakodás, menj be a gyógyszertárba és kérj ott erre megfelelõ kúpot. Ha nem javul akkor menj dokihoz mindenképp. Amúgy annyira nem nagy gáz, csak sok korlátolt írogat. A dokik sokszor láttak már ilyet... Amúgy a korábbi barátnõmmel is volt ilyen :) Sokan esnek hasonló hibába :) ) Jobbulást!
Vakard meg.
Mekkora idióták vagytok! Menj azonnal orvoshoz és tanulj az esetbõl!
Ugyan hány éves vagy, kivi vagyok... A végbél környéke hemzseg a baciktól...ügyesek voltatok nagyon..
Biztos h vmi fertõzés! A csokis rudat már nem szokás visszatenni pont ezért! Mutasd meg 1 dokinak amíg nem késõ! Ugyanis a végbélbõl bekerülõ baktériumok hatására a hüvely falán olyan elüszkösödött részek alakulhatnak ki, amik átmarják azt utat nyitva a salakanyagoknak! Szóval gáz van! Mûtéti úton helyreállítható! Ha kicsi a baj kimosnak+krém! De am ciki!
Mekkora gyökér vagy a pároddal együtt. Házi praktika: headshot. Gratulálok, hogy még orvoshoz sem akarsz elmenni. Nagyon ügyes és felelõsségteljes vagy, csak így tovább. (Bár elõször ki kéne járni az általánost, aztán szexelni.)
gynoxin hüvelykúp segíteni fog
Most nem akarsz orvoshoz menni, de majd pár év múlva visszatérõ látogató leszel a meddõségi centrumban. Gratulálok.
Fel kell hívni a PAX tv-nél a távgyógyítót, majd küld energiát a hüvelyedbe. :D
Grat. Mindkettõtöknek. Menj dokihoz, majd egy ilyen megalázó élmény után legalább máskor nem csinálsz baromságot.
Miért röhögne az asszisztensével? Azt nem tudja megállapítani hogy mitõl kapott fertõzést, legalábbis azt nem hogy anális szex miatt. És ezen miért kéne röhögni? Van egy felfogásod...de mindegy. Az biztos hogy jobb ha elmondod az elõzményeket, de nehogy amiatt ne menj el mert nem akarsz kínos pillanatokat (ezért mondtam hogy nem muszáj mondani).

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!