Találatok a következő kifejezésre: Nem akarnak a kiskutyák, mit tegyek (5 db)

Nem akarnak szopni a kiskutyák, mit tegyek?

Üdv! kérném segítséget! Most született 3 keverék kiskutya, de nem tudnak szopni, pedig van az anyukának b?ségesen teje! Nem nyitják ki a szájukat, vmiért..már próbáltam hogy az ujjammal próbálkozzanak el?ször, hogyha azt bekapják akkor tudják mi a teend? a cicivel...de még az ujjam se akarják bekapni..hogyan indíthatnám be a szopóreflexüket?Köszönöm el?re is a választ!

Legjobb válasz: Jujj, ez egy nagy baj! Ha van otthon cumisüveged, rakj bele tejet, és azzal etesd meg õket. Akkor is erõltesd a szájukba, ha nem akarják kinyitni. Két oldalt nyomd meg a szájukat, akkor kinyílik. Ha nincs otthon cumisüveged, akkor jó a szemcseppes, vagy orrcseppes üvegcse is.

Jujj, ez egy nagy baj! Ha van otthon cumisüveged, rakj bele tejet, és azzal etesd meg õket. Akkor is erõltesd a szájukba, ha nem akarják kinyitni. Két oldalt nyomd meg a szájukat, akkor kinyílik. Ha nincs otthon cumisüveged, akkor jó a szemcseppes, vagy orrcseppes üvegcse is.
Isten barma, vizezett tehéntejet a kölyökkutyának... Meg ne próbáljátok, kiskutyának az anyja teje vagy kutyatejpótló por!! Állatorvos mindenképpen, bár itt már késõ, de hátha más még okulhat belõle. Egyébként mi lett végülis?
minél hamarabb. nem hinném, hogy létezik fogszabályzó kutyák részére, ha esetleg nagyon rossz szögben nõne ki az új fog.
yorkieknál gyakori, hogy fogváltáskor állatorvosi segítség kell kihúzatni a tejfogat! szóval viheted ma vagy holnap is akár :D
A kérdező hozzászólása: Hála az égnek nincs szükség orvosra tegnap este kiesett neki.

Mit tegyek, a kutyám tüzel, de nem akarom hogy kiskutyái legyenek?

4 kutya van 3 lány 1 fiu.Az udvaron vannak,és nem akarom ivartalanittatni ?ket.

Legjobb válasz: Én láttam már, hogy bugyit húznak a lánykutyára. Viccesen fog kinézni, ha a 3 kutya egyszerre tüzel... :-))

Én láttam már, hogy bugyit húznak a lánykutyára. Viccesen fog kinézni, ha a 3 kutya egyszerre tüzel... :-))
Ha van rá lehetõség, zárd õket el egymástól! De a legjobb megoldás mégiscsak az ivartalanítás lenne! Gondolom, nem akarod ilyesminek kitenni õket. Ismerem az érzést, de nem nagy mûtét és nem viseli meg õket. Azzal egyszer s mindenkorra megszûnik a probléma. Tudom, hogy nem könnyû rászánni magad, de próbáld meg átgondolni, nem ártsz vele nekik!
de legközelebb beadadhatsz neki injekciót amitõl kimarad a tüzelése, az affajta védekezés.Nekem az unokahugom ezt csinálja a kutyival, ivartalaníttathatod is, de az 3 lánynál nem csekély összeg lesz-amúgy meg nem biztos, hogy a leghumánusabb módszer.
Humánus módszernek nem nevezném sem az ivartalanítást, sem az injekciót! Az ivartalanítás az csonkítás, az injekció pedig okozHAT rákot idõvel! nem feltétlen, de lehet. A különzárástól megõrül majd a környék is (ez személyes tapasztalat)! Marad a bugyi, amit pedig lerághat magáról! Ha nem nagy a kötõdés a fiú kutyához, akkor ajándékozzátok el, persze ez sem a leghumánusabb! A legolcsóbbnak az tûnik, ha a fiút ivartalanítjátok, s a 3 lány meg tüzelhet, csak a szomszédokra kell majd vigyázni! :) Ebben a helyzetben a humánus megoldás az lenne, ha hagynánk a természet menetét, de ezt senkitõl se lehet elvárni! Nekem 2 lány-1 fiú van, s különzárogatom a fiút általában, de az 2 hét visítás! A tanulságom pedig, hogy nem fogok többet fiút és lányt tartani egyszerre, de ezek már lieblingeket, tehát addig így tudom megoldani én.
akkor csak a tüzelõbugyi marad. de saját tapasztalatból mondom, 5 lánykutyus gazdájaként, idõvel így is- úgy is ivartalanítás lesz a vége valószínûleg. Nekem mindegyikük ivartalanítva lett úgy, hogy én nem akartam. de mégegyszer nem várnék rá, mert minél idõsebbek, annál jobban megviseli õket az altatás és a mûtét. legutóbb a 8 éves kutyusomat kellett ivartalanítani, mert nem állt el a vérzése. gondolhatod, az amúgy is nagy vérveszteség mellé egy operáció... szerencsére rendben van, de megfogadtam: mégegyszer, ha lánykutyusom lesz (márpedig én lánypárti vagyok) és nem akarok kicsiket, minél elõbb ivartalaníttatom. ( a másikaknál álvemhesség, petefészek-daganat, méhgyulladás volt az ok- nem kívánom Nektek, de sajnos ez a tapasztalat, de nemcsak az enyém, az orvos is mondta:-( ) az injekció pedig valóban nagy galibákat okozhat évek alatt. nagy adag hormon.
Tudom, hogy vicces de a haziorvosunk mindig fogamzasgatlot adott a kutyajanak....talan ha egyszer nem mukodott....mindig nevettem rajta.... ..es hat igen idetlenul nez ki, de meg mindig jobb bugyogot huzni a tuzelo szukara, mint aztan gazdit keresni az edes kis nemkivant kolykoknek....
Én inkább egy kérdéssel válaszolok a kérdésre...HOGY A FÉSZKES FENÉBE KERÜLT EZ A KÉRDÉS A SPORT, MOZGÁS KATEGÓRIÁBA??????
Én ugy tudom létezik fogamzásgátló gyógyszer is kutyák részére de elõtte kell h kiskutyái legyenek csak utána szedhet gyógyszert de 3 kutyánál az ivartalanitás olcsóbb és kevésbé macerás (a kutyák számára is).
Mielõtt a kutyáidat megvéded a nem kívánt terhességtõl, olvass is, ne csak nézz, és akkor ha a megfelelõ helyre irnád a kérdésedet, biztos hamarabb, és több embertõl kapnál rá választ...

Mit tegyek, ha a keverék kiskutyám nem akar szaladgálni. Stb?

Ma hoztuk el az új kiskutyámat, és néa szaladgál, de néha meg rátör egy ilyen nem mozdulok hangulat.ha megáll és felemelem és leteszem egy másik helyre, akkor ugyan olyan pózban marad. Ha meg hívo, akkor meg max leül. :(Lehet, hogy csak azért, mert még megvan szeppenve?? Lécy sagítsetek:(

Legjobb válasz: Milyen idõs pontosan a kutya? Ha meg aludni akar, akkor ne basztassátok, fõleg az elsõ nap.

Milyen idõs pontosan a kutya? Ha meg aludni akar, akkor ne basztassátok, fõleg az elsõ nap.
Te nem lennél megszeppenve, ha hirtelen elvennének a családodtól, és leraknának egy óriásokkal teli szobába ahol minden mozdulatodat lesik. Hagyjátok szegénykét feloldódni, mert új neki a környezet. Nevelni lehet, fõként arra, hogy mit nem szabad, de ennyi. Hagyjátok, hogy magától felfedezze a terepet.
Még meg van riadva a környezet miatt. Nyugi, majd kinyílik ha megszokja a dolgokat. Ne nyaggassátok bõ egy hétig, majd ha õ odaszalad hozzád akkor simizheted stb. A nevén már szólíthatod, plusz hogy gyere ide, vagy stb, de még hagyd hadd szokja a helyet.
Ugye lakásban van? Mennyi idõs és honnan van?
Irtad, hogy most hoztátok el. Akkor szerintem még csak meg van szeppenve :-)

A szuleim nem nagyon akarnak yorkit venni nekem! (Mit tegyek hogy engedjek? Tudnatok nekem valami öleb[kiskutya] neveket mondani?

Legjobb válasz: Hát nem sok mindent tehetsz. Max könyöröghetsz meg mondhatod, hogy mindig elvinnéd sétálni, stb (attól függ, miért nem engedik) Kuytanévnek meg Pamacs.

Hát nem sok mindent tehetsz. Max könyöröghetsz meg mondhatod, hogy mindig elvinnéd sétálni, stb (attól függ, miért nem engedik) Kuytanévnek meg Pamacs.
Ezek nem kutyanevek, hanem kutyafajták:D
lenne rá elég idõd(naponta min. 2 2és fél óra), és elég pénz az ivartalanításra, oltásokra, akozmetikzásra stb?
én sem vennék neked yorkit, vennék helyette igazi kutyát!:D:D:D
máltai selyen, bichon havanese, shi-tzu
Én úgy kaptam meg álmaim yorkiját hogy évvégén nem volt egy 3-masom se semmibõl. Ez volt a feltétel. Az enyémet Arthurnak hívják. PL: ha lány kutyus a Mimi név szerintem nagyon jó. Ha fiú akkor lehet Roni, Csuti, Pufi, Süti, Marcipán, Ottó, Cézár, Zokni, Maci, Tedy, Csobán vagy Csobi Amúgy a yorkie nagyon jó lakásba...nem vedlik és kicsi:)
A kérdező hozzászólása: kosziii
Nekem 2macskám van!Kaptam mellé egy yorkit!Én 3 évig vártam rá!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!