Találatok a következő kifejezésre: Nem akarnak a kiskutyák, mit (11 db)

Nem akarnak szopni a kiskutyák, mit tegyek?

Üdv! kérném segítséget! Most született 3 keverék kiskutya, de nem tudnak szopni, pedig van az anyukának b?ségesen teje! Nem nyitják ki a szájukat, vmiért..már próbáltam hogy az ujjammal próbálkozzanak el?ször, hogyha azt bekapják akkor tudják mi a teend? a cicivel...de még az ujjam se akarják bekapni..hogyan indíthatnám be a szopóreflexüket?Köszönöm el?re is a választ!

Legjobb válasz: Jujj, ez egy nagy baj! Ha van otthon cumisüveged, rakj bele tejet, és azzal etesd meg õket. Akkor is erõltesd a szájukba, ha nem akarják kinyitni. Két oldalt nyomd meg a szájukat, akkor kinyílik. Ha nincs otthon cumisüveged, akkor jó a szemcseppes, vagy orrcseppes üvegcse is.

Jujj, ez egy nagy baj! Ha van otthon cumisüveged, rakj bele tejet, és azzal etesd meg õket. Akkor is erõltesd a szájukba, ha nem akarják kinyitni. Két oldalt nyomd meg a szájukat, akkor kinyílik. Ha nincs otthon cumisüveged, akkor jó a szemcseppes, vagy orrcseppes üvegcse is.
Isten barma, vizezett tehéntejet a kölyökkutyának... Meg ne próbáljátok, kiskutyának az anyja teje vagy kutyatejpótló por!! Állatorvos mindenképpen, bár itt már késõ, de hátha más még okulhat belõle. Egyébként mi lett végülis?

Mit tegyek, a kutyám tüzel, de nem akarom hogy kiskutyái legyenek?

4 kutya van 3 lány 1 fiu.Az udvaron vannak,és nem akarom ivartalanittatni ?ket.

Legjobb válasz: Én láttam már, hogy bugyit húznak a lánykutyára. Viccesen fog kinézni, ha a 3 kutya egyszerre tüzel... :-))

Én láttam már, hogy bugyit húznak a lánykutyára. Viccesen fog kinézni, ha a 3 kutya egyszerre tüzel... :-))
Ha van rá lehetõség, zárd õket el egymástól! De a legjobb megoldás mégiscsak az ivartalanítás lenne! Gondolom, nem akarod ilyesminek kitenni õket. Ismerem az érzést, de nem nagy mûtét és nem viseli meg õket. Azzal egyszer s mindenkorra megszûnik a probléma. Tudom, hogy nem könnyû rászánni magad, de próbáld meg átgondolni, nem ártsz vele nekik!
de legközelebb beadadhatsz neki injekciót amitõl kimarad a tüzelése, az affajta védekezés.Nekem az unokahugom ezt csinálja a kutyival, ivartalaníttathatod is, de az 3 lánynál nem csekély összeg lesz-amúgy meg nem biztos, hogy a leghumánusabb módszer.
Humánus módszernek nem nevezném sem az ivartalanítást, sem az injekciót! Az ivartalanítás az csonkítás, az injekció pedig okozHAT rákot idõvel! nem feltétlen, de lehet. A különzárástól megõrül majd a környék is (ez személyes tapasztalat)! Marad a bugyi, amit pedig lerághat magáról! Ha nem nagy a kötõdés a fiú kutyához, akkor ajándékozzátok el, persze ez sem a leghumánusabb! A legolcsóbbnak az tûnik, ha a fiút ivartalanítjátok, s a 3 lány meg tüzelhet, csak a szomszédokra kell majd vigyázni! :) Ebben a helyzetben a humánus megoldás az lenne, ha hagynánk a természet menetét, de ezt senkitõl se lehet elvárni! Nekem 2 lány-1 fiú van, s különzárogatom a fiút általában, de az 2 hét visítás! A tanulságom pedig, hogy nem fogok többet fiút és lányt tartani egyszerre, de ezek már lieblingeket, tehát addig így tudom megoldani én.
akkor csak a tüzelõbugyi marad. de saját tapasztalatból mondom, 5 lánykutyus gazdájaként, idõvel így is- úgy is ivartalanítás lesz a vége valószínûleg. Nekem mindegyikük ivartalanítva lett úgy, hogy én nem akartam. de mégegyszer nem várnék rá, mert minél idõsebbek, annál jobban megviseli õket az altatás és a mûtét. legutóbb a 8 éves kutyusomat kellett ivartalanítani, mert nem állt el a vérzése. gondolhatod, az amúgy is nagy vérveszteség mellé egy operáció... szerencsére rendben van, de megfogadtam: mégegyszer, ha lánykutyusom lesz (márpedig én lánypárti vagyok) és nem akarok kicsiket, minél elõbb ivartalaníttatom. ( a másikaknál álvemhesség, petefészek-daganat, méhgyulladás volt az ok- nem kívánom Nektek, de sajnos ez a tapasztalat, de nemcsak az enyém, az orvos is mondta:-( ) az injekció pedig valóban nagy galibákat okozhat évek alatt. nagy adag hormon.
Tudom, hogy vicces de a haziorvosunk mindig fogamzasgatlot adott a kutyajanak....talan ha egyszer nem mukodott....mindig nevettem rajta.... ..es hat igen idetlenul nez ki, de meg mindig jobb bugyogot huzni a tuzelo szukara, mint aztan gazdit keresni az edes kis nemkivant kolykoknek....
Én inkább egy kérdéssel válaszolok a kérdésre...HOGY A FÉSZKES FENÉBE KERÜLT EZ A KÉRDÉS A SPORT, MOZGÁS KATEGÓRIÁBA??????
Én ugy tudom létezik fogamzásgátló gyógyszer is kutyák részére de elõtte kell h kiskutyái legyenek csak utána szedhet gyógyszert de 3 kutyánál az ivartalanitás olcsóbb és kevésbé macerás (a kutyák számára is).
Mielõtt a kutyáidat megvéded a nem kívánt terhességtõl, olvass is, ne csak nézz, és akkor ha a megfelelõ helyre irnád a kérdésedet, biztos hamarabb, és több embertõl kapnál rá választ...
Egy háromhónapos még majdnem szopós kiskutya. Minek akarod sétáltatni?
Elõttem már leírták a lényeget. Csalogasd, sok türelemmel meg némi virslivel. Ha nem a póráz ellen van kifogása, hanem magától a világtól döbbent le (gondold el, mennyi inger érheti) akkor párszor körbesétálhatsz vele a környéken úgy, hogy ölben viszed. A közelséged biztonságot ad neki, és megszokja a szagokat, zajokat, ugató kutyákat, embereket, autókat. (Persze ha nagy testû, akkor 3 hónaposan már van súlya, ez esetben sztornó).
A lényeget már leírták. Elõször hozzá kell szoktatni a nyakörvhöz (én már akkor elkezdtem, mikor nem voltak meg az oltásai. a nyakába tettem egy masnit - nem röhögni - h szokja h valami a nyakában van). Utána pedig, ha ez már megvan, akkor rácsatolod a pózárt és hagyod csatangolni (nem lenn az utcán). Elõször megijed h valami követi, aztán hozzászokik pár nap alatt. Utána már mehet a séta.
Normális esetben 3 hónaposan minden oltás megvan már. Ugyanakkor ez a szocializációs idõszak fontos fordulópontja. Szerintem a pórázt, ha megszokta hogy a nykörvén van, ne engedd el... megilyedhet valamitõl az utcán, megugrik, és jön az autó. Én szigorúan betartom azt, hogy utcán, kölyök kutyán, fõleg szocializásió alatt póráz!
Gyanítom, a 3 hónapos kiskutya még nincs minden ellen beoltva, és amíg nem lesz, addig leginkább SEHOGYAN se vidd. De amúgy az enyém ugyanezt csinálta, úgy kellett kicibálni az ajtón, mert neki is elcsúszott az oltási program és addig csak a lakásban/kertben volt. De most már minden délután nyüszüg, hogy menni akar és amikor meglát "sétálós ruhában", szinte felugrik a plafonig. Szóval nyugi, sok türelem és meg fogja szokni, sõt, szeretni!
Ereszd el a pórázt, és csalogasd, kajával, játékkal, ami érdekli. Nem kell huzigálni, ez még nem engedelmesség, csak szoknia kell a pórázt, kellemes élményekhez kell kötni, mint a játék meg a kaja. Napközben is rakd rá néha, hogy szokja, hogy valami mozog a nyaka táján.
Vegyél 10 deka párizsit. A pórázt engedd el és a párizsit dugd az orra elé. Aztán indulj el.
Elsõ lépésben rakd rá a nyakörvet, has szokja. Lakáson belül hagyd abban járni 1-2 óráig. Valószínüleg vakarni fogja, és elsõ percekben fura lesz, de utánna észre sem vszi. utánna rakd rá a pórázt, azt is szokja pár percig. Ezután indulhat a séta... Amínt az elõttem szólók mondták csalogtads, jutival dícsérd, és ne erõltesd. Ha az elsõ sétánál csak a szomszéd házáig juttok el, az is nagyon jó. Fokozatosan megszokja, és egy hónap mulva már a séta lesz a kedvenc idõtöltése. És séta közben fontos, hogy hagyd szaglászni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Megfogadom öket!
elsõ körben szokja meg, hogy van rajta valami, tedd rá a nyakörvet és a pórázt és csak húzza maga után. Majd ha már nem zavarja akkor fogd meg a végét de ne húzd és hagyd hogy csináljon amit akar majd jutifalattal és kisebb korrigálásokkal ráveheted hogy arra menjen amerre szeretnéd, de ez egy folyamat és nem mindig túl gyors
Semmiképp se húzd! Nem az a cél, hogy megutáltasd vele a sétát, hanem, hogy megszerettesd. Hívd, csalogasd, adj falatot, ha megy, vidd a kedvenc játékát, tedd hiperszuperbulivá a sétát. Azt is lehet, hogy leteszed, és elszaladsz, leguggolsz, magadhoz hívod, adsz egy falatot, megint elszaladsz.
A kérdező hozzászólása: Gratulálok! Légyszi olyan válaszadók írjanak, akik értenek is a kutyákhoz...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok választ, megfogadom õket.

10 hetes kiskutya: eddig minden rendben volt, szót fogadott, jött a pórázon, ha hívtuk odajött hozzánk, de egy ideje sétálás közben lecövekel és nem akar tovább jönni, hiába hívjuk nem jön oda hozzánk, sőt még elszalad. Mi lehet vele?

Legjobb válasz: Nem érte valami trauma? Egyébként 10 hetesen még nem kéne utcán sétáltatni, míg nincsenek meg az oltásai. Hogyan hívjátok? 10 hetes még nagyon pici, nem "fogad szót", csak a reflexeinek engedelmeskedik. Ha leguggoltok és kedvesen, magas hangon hívogatjátok, vagy lehajolva távolodtok tõle, oda fog menni. Hacsak nem ijesztettétek meg valamivel, akár véletlenül is.

Nem érte valami trauma? Egyébként 10 hetesen még nem kéne utcán sétáltatni, míg nincsenek meg az oltásai. Hogyan hívjátok? 10 hetes még nagyon pici, nem "fogad szót", csak a reflexeinek engedelmeskedik. Ha leguggoltok és kedvesen, magas hangon hívogatjátok, vagy lehajolva távolodtok tõle, oda fog menni. Hacsak nem ijesztettétek meg valamivel, akár véletlenül is.
Lehet, hogy épp az egyik félénk idõszakát éli meg, amikor minden hirtelen félelmetessé válik számára, valamikor pont ebben az idõszakban van egy. Kérdés, hogy 10 hetesen tényleg miért sétál már. Enyém 13 hetesen mehetett elõször utcára, legutolsó oltása után. Most egy erõsebb inger olyan traumát is okozhat. amit nehéz késõbb kikezelni. Egyébként valami különsen csábító jutalomfalattal próbálnám a helyetekben. Pl. Brit Care- Let's bite szárított husi falatok. Neten lehet rendelni fõként, de mi Fressnapfban vettünk.
A kérdező hozzászólása: Oltásokat már kapott, ezért is merjük kivinni fõleg csendesebb helyekre, ahol nincs nagy a mozgás és nincs se más ember, se állat. A sétálást jól tûri, tûrte póráz élkül is jött mellettünk mindig, korához képest nagyon okos és általában hallgat mindenre, amit mondunk, de most valahogy nagyon makacs lett.
Valamitõl megijedhetett, legyetek vele türelmesek, semmiképp ne húzzátok, amikor lecövekel, mert azzal nem értek el semmit. Azt próbáltátok már, hogy egyszerûen otthagyjátok és elindultok? A legtöbb kiskutya ilyenkor el fogja kezdeni követni a falkáját. Ezt csak teljesen forgalommentes helyen ajánlom. Jó módszer lehet az is, ha valami játékkal vagy jutalomfalattal csalogatjátok. Esetleg egy ismerõst meg lehet kérni, akinek van egy jól szocializált felnõtt kutyája, hogy menjen el veletek sétálni, a másik kutyát úgyis követni fogja a kicsi. Én is így csináltam eleinte a két 12 hetes kiskutyámnál, az anyjukat elengedtem, a kicsik meg követték pórázon.
Minden kutya az elején egy tündérbogár, aztán kinyílik a csipája:) A mi kutyánk is áldott jó volt az elsõ két hétben, utána kezdett el próbálkozni.
Egyetértek az elõttem szólókkal. Szerintem is megijedhetett mivel ezt a korszakát éli.. olyan inger érte ami miatt változott. Nagyon óvatosan és türelmesen kell bánni vele most. A mi kutyánkat amikor még pici volt egyszer megfürdettük..a feje picit lemerült a víz alá, de csak egy pillanatra és azóta nem nagyon lehet fürdetni. Már 8 éves és retteg a víztõl. :/ Legyetek nagyon türelmesek.

Mit tegyek, ha a keverék kiskutyám nem akar szaladgálni. Stb?

Ma hoztuk el az új kiskutyámat, és néa szaladgál, de néha meg rátör egy ilyen nem mozdulok hangulat.ha megáll és felemelem és leteszem egy másik helyre, akkor ugyan olyan pózban marad. Ha meg hívo, akkor meg max leül. :(Lehet, hogy csak azért, mert még megvan szeppenve?? Lécy sagítsetek:(

Legjobb válasz: Milyen idõs pontosan a kutya? Ha meg aludni akar, akkor ne basztassátok, fõleg az elsõ nap.

Milyen idõs pontosan a kutya? Ha meg aludni akar, akkor ne basztassátok, fõleg az elsõ nap.
Te nem lennél megszeppenve, ha hirtelen elvennének a családodtól, és leraknának egy óriásokkal teli szobába ahol minden mozdulatodat lesik. Hagyjátok szegénykét feloldódni, mert új neki a környezet. Nevelni lehet, fõként arra, hogy mit nem szabad, de ennyi. Hagyjátok, hogy magától felfedezze a terepet.
Még meg van riadva a környezet miatt. Nyugi, majd kinyílik ha megszokja a dolgokat. Ne nyaggassátok bõ egy hétig, majd ha õ odaszalad hozzád akkor simizheted stb. A nevén már szólíthatod, plusz hogy gyere ide, vagy stb, de még hagyd hadd szokja a helyet.
Ugye lakásban van? Mennyi idõs és honnan van?
Irtad, hogy most hoztátok el. Akkor szerintem még csak meg van szeppenve :-)
minél hamarabb. nem hinném, hogy létezik fogszabályzó kutyák részére, ha esetleg nagyon rossz szögben nõne ki az új fog.
yorkieknál gyakori, hogy fogváltáskor állatorvosi segítség kell kihúzatni a tejfogat! szóval viheted ma vagy holnap is akár :D
A kérdező hozzászólása: Hála az égnek nincs szükség orvosra tegnap este kiesett neki.

Az anya kutyám ma kezdett el fialni és a kiskutyák nem akarnak enni mit csináljak?

Legjobb válasz: Hívj fel egy orvost minél hamarabb, és kérj Tõle segítséget. Mi itt csak ötletelni tudunk, érdemben segíteni csak orvos tud. A legjobb az lenne, ha a szukát és az egész almot bevinnéd egy jól felszerelt rendelõbe, minél elõbb.

Hívj fel egy orvost minél hamarabb, és kérj Tõle segítséget. Mi itt csak ötletelni tudunk, érdemben segíteni csak orvos tud. A legjobb az lenne, ha a szukát és az egész almot bevinnéd egy jól felszerelt rendelõbe, minél elõbb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget már erõsek és esznek rendesen :D

Mit csináljak, ha aztsem tudom mennyi idős a kiskutya egy hete mentettem meg majdnem elütötte egy autó, de nem akar enni pénzünk pedig nincs állatorvosra?

Legjobb válasz: Akkor kérj segítséget egy menhelytõl egy állatvédõ egyesülettõl.Így nem megmented a kutyát, hanem csak kínzod. (plakátoltál,hogy megkeresd az eredeti gazdáit? bejelentetted, hogy találtad? lehet, hogy a gazdája kétségbeesve keresi és vinné is állatorvoshoz)

Akkor kérj segítséget egy menhelytõl egy állatvédõ egyesülettõl.Így nem megmented a kutyát, hanem csak kínzod. (plakátoltál, hogy megkeresd az eredeti gazdáit? bejelentetted, hogy találtad? lehet, hogy a gazdája kétségbeesve keresi és vinné is állatorvoshoz)
A kérdező hozzászólása: Szegényt már fecskendõvel kellett itatni és nem evett semmit, úgy kellett ledugni a torkán a gyógyszert nagyon hiányzik és soha nem felejtem el ahogy kirakták a kocsiból és futott felém állandóan mosolygott olyan édes kiskutya volt! minden együtt töltött perc csodálatos emlékeket hagyott a szívemben!ÉS azoknak üzenem akik az elsõ komikat és válaszokat írták, hogy sajnálom, hogy nem hittek bennem és a családomban remélem mostmár sajnálják, hogy mindenképp elakarták szakítani tõlünk én tudtam, hogy milyen a gazdija és olyanokat írak nekem, hogy kerestem e igen és nagyon szörnyû, hogy õ azért rakta ki szegény kutyust mert nem nyerte el a teccését... Lehet azthitte, hogy nem fajtiszta de remélem majd olvassa itt amiket írtam és sajnálja a dolgot ugyanis ízig vérig foxi volt!:'( köszönöm a segítségeket, sõt még a kritikákat is! puszi!
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenki aggódását! Sajnálattal közlöm, hogy szegény Leady tegnap délután eltávozott tõlünk, eltemettük az udvarunkba és nagyon hiányzik, pedig csak pár napot töltött közöttünk! Most megyünk az állatorvoshoz, hogy bejelentsük...:'( Én azt hiszem mi minden tõlünk telhetõt megtettünk de szegénykém mégis elhunyt!Remélem így jobb lesz neki legalább nem szenved tovább:S:'(
Nagyon dícséretes dolog, hogy erõn felül megmentettétek a kiskutyát. Állatorvos is rendes akkor, lehet számítani rá és ez nagyon jó dolog. Gratulálok és remélem, hogy sikerül meggyógyulnia a kiskutyátoknak!
Nagyon jó emberek lehettek, a kiskutya szerencsés. :)
Nagyon dicséretes amit tettetek, fõleg hogy ilyen nehéz anyagi helyzetben vagytok.Ezt majd bemásolom a siránkozó gazdiknak, akik házi praktikát kérnek, mert nincs pénzük állatorvosra. Szorítok a kutyusért!Reméljük túléli.
A kérdező hozzászólása: Szerencsére a DR. megengedte, hogy fizetéskor fizessünk 6.000FT volt egyenlõre a kezelés és a gyógyszerek kapott 3szurit aztmondják a kötelezõ oltást majd ezek után mert a kettõt egybe nem lehet még nagyon pici a kutyus!Ha most Hétfõig nem lesz jobban infúzióra kell kötni szegény Leady-t:'(
A kérdező hozzászólása: igen kerestük a gazdit de értelmetlen volt ugyanis tudtam hogy kié és szemtanúja voltam ahogy kirakta a kocsiból! Most jöttem az állatorvostól és aztmondja, hogy valózínû, hogy fajtiszta és Foxi azoknak szerencsére nagy az akaraterejük, de kétesélyes, hogy túléli Szopornyicája van!:S (És már hivatalosan is mi vagyunk a 2 hónapos Foxi Gazdája)
ha egy kölyök nem eszik, akkor már elég nagy baj van. Hívd fel az orvost, mondd el mi a helyzet, ha szereti az állatokat, akkor segít. Ha nem, akkor menhely.
doki, nem csak a vizsgálat miatt, hanem a chip ellenõrzése miatt is, nem mellesleg oltásra szüksége lenne, ha nincs meg a gazdája
szerintem menyj vissza arra a helyre ahol tlaáltad, és csöngess be pár házba hogy nemtudják-e kié a kutyus, vagy az övék-e...Hátha a gazdija is ottvan :)
Ha rendes az állatorvos azért nemfog pénzt kérni, hogy megnézze , hogy beteg-e.Csak felhivod, hogy találtál egy kiskutyát amit majdnem elütött egy autó, de nem eszik és mennyiért vizsgálná meg?! De tényleg plakátólj ki, mert lehet, hogy a gazdája sir utána.
Ha nincs pénzed dokira akkor azt teheted csak, hogy beviszed egy menhelyre. Ott nem altatják el, keresnek neki gazdit aki fel meri vállani. Oltatni, kivizsgálni, féregteleníteni MINDENKÉPP kéne! Egy oltás 3-4 ezer kb (veszettség ellen) a vizsgálat nem tudom, de csak így átnézni. Amit tehetsz még, hogy kiteszel róla több fotót a forgalmasabb helyekre, keresve a gazdiját hátha elszökött. Féregtelenítést mindenképp kellene végezni, mi a cicának gyógyszertárba párszáz ft-ért vettünk. Csak azért, mert a család is elkaphatja állattól az ilyemsit.
Kérd meg az orvost hogy adjon részletfizetést.
Részvétem a kiskutyád iránt! Nekem is volt kutyám, figyelmetlen volt és sötét is tél is és elfutott Anyukámtól, mert látott valamit és Õt is elütötte az autó. Nekem is hiányzik nagyon pedig 10 éve volt és Õ is csak 1 évet volt velünk.

Mit csináljak ha a 4 hónapos kiskutya nem akar tápot enni?

Legjobb válasz: Gondolom kölyök kutyatápról van szó. Próbáld meg egy kicsit vízzel feláztatni, elkeverni. Hátha így már tetszik majd neki a dolog. Vagy vehetsz a száraz táp mellé egy kis konzervest, és keverve adagolni. Valamelyik formában csak elfogadja. Ha pedig még mindig nem eszi, akkor 10-15 perc múlva vedd el elõle, ne álljon ott. Aztán a következõ etetéskor újból add oda neki. Hidd el meg fogja enni.

Gondolom kölyök kutyatápról van szó. Próbáld meg egy kicsit vízzel feláztatni, elkeverni. Hátha így már tetszik majd neki a dolog. Vagy vehetsz a száraz táp mellé egy kis konzervest, és keverve adagolni. Valamelyik formában csak elfogadja. Ha pedig még mindig nem eszi, akkor 10-15 perc múlva vedd el elõle, ne álljon ott. Aztán a következõ etetéskor újból add oda neki. Hidd el meg fogja enni.
Ha csak azt kapja megeszi...keverd valamivel amit megeszik (ne tejjel az tönkreteszi a kutya gyomrát)
Nekem fél éves kutyám van és nem akarja megenni a tápot ha veszek neki Royal Canint vagy más márkás tápot azt sem eszi meg. Próbáltam azt is hogy elveszem tõle 10 perc múlva és következõ etetésig várok vele de valahogy sehogy sem akarja megenni. Egyedül úgy eszi meg ha a tejet összekeverem vízzel és azzal keverem össze. Csak a konzerv jön be neki igazán:D
Én a 4 hónapos kiskutyának sem kevergetném a tápját semmilyen konzervvel, adnám neki, ha nem eszi meg, elvenném, és a következõ etetésnél újra próbálkoznék. Egy 4 hónapos kutyus még úgyis napi 3x eszik, nem fog éhen halni, elõbb-utóbb enni fog. Azzal, ha most kevergeted neki májkrémmel, konzervvel, nagyon el fogod rontani a kutyát egész életére. Válogatós lesz, és minden bajod lesz vele. Ugyanez van az én nagyobbik kutyámmal. Kiskorában elkényeztettem, a prémium táp mellett ezreket költöttem konzervekre, alutasakos kajákra, a vagyonom ráment, és a végén csak azokat volt hajlandó megenni, tök válogatós lett. 2 hónapomba, rengeteg erõfeszítésembe került, míg sikerült leszoktatnom, ma már megeszik mindent. A 7 hetes kutyámmal már teljesen másképp csinálom a dolgot, õ még természetesen vízbe, vagy húslevesbe áztatva kapja a tápot, sokszor pépesítve, de nem válogat, eszik mindent.
Én kipróbáltam ezt a módszert, és a kutyám több mint 3napig nem evett egy falatot sem. Azóta sem eszi meg a tápot, pedig adtam már neki a legdrágábbaktól a legolcsóbbig, kicsiszemût, nagyszemût, és inkább éhenhal, minthogy megegye. Én fõzök neki. Lehet kapni kutyakajás boltba kutyáknak való húst, meg szoktam disznómájat, szívet, ha olcsóbb, esetleg, ha valamelyik rokon disznót vág, akkor belsõséget zöldségekkel, tésztával, kevés fûszerrel.
Én 3 nap után nem mertem próbálkozni, féltem, hogy valami baja lesz egy kölyöknek, ha nem eszik. Lehet ezzel rontottam el.

A szuleim nem nagyon akarnak yorkit venni nekem! (Mit tegyek hogy engedjek? Tudnatok nekem valami öleb[kiskutya] neveket mondani?

Legjobb válasz: Hát nem sok mindent tehetsz. Max könyöröghetsz meg mondhatod, hogy mindig elvinnéd sétálni, stb (attól függ, miért nem engedik) Kuytanévnek meg Pamacs.

Hát nem sok mindent tehetsz. Max könyöröghetsz meg mondhatod, hogy mindig elvinnéd sétálni, stb (attól függ, miért nem engedik) Kuytanévnek meg Pamacs.
Ezek nem kutyanevek, hanem kutyafajták:D
lenne rá elég idõd(naponta min. 2 2és fél óra), és elég pénz az ivartalanításra, oltásokra, akozmetikzásra stb?
én sem vennék neked yorkit, vennék helyette igazi kutyát!:D:D:D
máltai selyen, bichon havanese, shi-tzu
Én úgy kaptam meg álmaim yorkiját hogy évvégén nem volt egy 3-masom se semmibõl. Ez volt a feltétel. Az enyémet Arthurnak hívják. PL: ha lány kutyus a Mimi név szerintem nagyon jó. Ha fiú akkor lehet Roni, Csuti, Pufi, Süti, Marcipán, Ottó, Cézár, Zokni, Maci, Tedy, Csobán vagy Csobi Amúgy a yorkie nagyon jó lakásba...nem vedlik és kicsi:)
A kérdező hozzászólása: kosziii
Nekem 2macskám van!Kaptam mellé egy yorkit!Én 3 évig vártam rá!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!