Találatok a következő kifejezésre: Nem akar a hőm a peteérésem (3 db)

Szórakozik velem a hőm? Vagy megint nem volt peteérésem? Nem akar emelkedni!

http://ciklus.hu/images/diagramok/fded78fcc99922b099b4414a6d..

Legjobb válasz: http://www.babazo.hu/szakertok/20050918peteeres.html Ezt elolvashatod! De a lényeg hogy, ovulàcio elött leesik a hö, aztàn fokozatosan emelkedik megint,ovulàciokor a nyàlka tojàsfehérje sürüségü, szoval szeintem volt peteérés, bàr nem vagyok szakértö!:) http://www.babazo.hu/szakertok/20071120-a-termekeny-nap-pete..

http://www.babazo.hu/szakertok/20050918peteeres.html Ezt elolvashatod! De a lényeg hogy, ovulàcio elött leesik a hö, aztàn fokozatosan emelkedik megint, ovulàciokor a nyàlka tojàsfehérje sürüségü, szoval szeintem volt peteérés, bàr nem vagyok szakértö!:) http://www.babazo.hu/szakertok/20071120-a-termekeny-nap-pete..
A kérdező hozzászólása: Köszi! Másnak esetleg van ötlete?

Nem akar lemenni a hőm a peteérésem óta. Mi lehet ez a változás a hőmben?

a h?m 36,3 volt. Aztán 21. óta megváltozott. Akkor ovulációs fájdalmaim voltak, és felment a h?m is. 21-én már a peteéréses napon túl voltam. De azóta nem akar lemenni. Ma is 36,8 volt. Néha este is mérem, akkor meg 37,2. Nem vagyok beteg. Kicsit érzékenyek a melleim, és szurkál a petefészkem, ég a gyomrom. Még csak jövö vasárnap nem kellene megjönnie.

Legjobb válasz: Ne aggódj,a ciklus második felében mindig magasabb a hõmérséklet.A hõemelkedés babát is jelezhet,ha megmarad végig,de ha leeik,1-2 nap múlva megjön a mensi.

Ne aggódj, a ciklus második felében mindig magasabb a hõmérséklet.A hõemelkedés babát is jelezhet, ha megmarad végig, de ha leeik, 1-2 nap múlva megjön a mensi.
Szia! A tüszörepedés után a hõmérséklet 37 C vagy annál is magasabb. A mensi elõtt 24-48 órával szokott pár tizedet leesni a hõmérséklet.
A kérdező hozzászólása: most akkor a 21. óta kell számolnom 14 napot, mikor megint nem kell megjönnie? Mert nekem mindig 28 napos ciklusaim vannak, de a peteérésemnek 17-én kellett volna lennie, ami volt is, de volt még egy 21-én. Akkor most nem márc. 3-án, hanem 6-án nem fog megjönni?

Szerintetek volt már peteérésem ebben a hónapban? A hőm nem akar felmenni. Többi lent.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/7e0dacf3ff65cfb320911d.. Az ovulációs fájdalmak és a tojásfehérjés nyák miatt a 11-13. nap környékére tenném a peteérést, de a hőm nem megy fel, és a gép sem húzta be az ovuláció időpontját. Nincs peteérésem ebben a hónapban, vagy várjak még?

Legjobb válasz: Hát eddig úgy látom még nem volt! De még lehet!:)

Hát eddig úgy látom még nem volt! De még lehet!:)
Eddig még nem volt. Szerintem majd ezután lesz, ha minden jól megy.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Ma ennyivel módosult a helyzet: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/7e0dacf3ff65cfb320911d.. Ezek szerint mégis csak megtörtént az ovuláció, most már csak az nem világos, hogy melyik napon. :)
Ha fent marad a hõd, akkor én arra tippelek, hogy hétfõn volt az ovulációd. Bár furcsa, hogy ma krémes folyást tapasztaltál, mert általában amikor már megtörtént az ovuláció, utána már nem nagyon szokott krémes vagy toj.feh.szerû folyás lenni, tehát elmúlik. De ha tippelni kell, akkor szerintem héfõn lehetett az ovulációd.
Amúgy a folyásodból ítélve gondolom a hétfõt, de a hõmérsékleted alapján, az is lehet, hogy szombaton volt. Szóval nem tudom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!