Találatok a következő kifejezésre: Nem akar a hőm a (23 db)

Simán lehetsz terhes ezzel a hõvel.Végezz el egy tesztet bátran és megkapod a választ:-)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ , még egy kicsit várok nem akarom elhinni, hogy terhes lehetek.Ha mégis , hát akkor az egy csoda lesz.
Nekem is akkor sikerült, vagyis a mensi 6. napján:) Az eredmény éppen ebédel!
Drukkolok :) :) Már ki lassan ideje mutatnia ha terhes vagy, szóval tesztelj nyugodtan :) :)
Szerintem is tesztelj nyugodtan!:-)Várjuk a jó hírt:-D
A kérdező hozzászólása: Milyen aranyosak vagytok.Hát nem tudom, két esélyes a dolog, szeretném is meg nem is.Van már egy fiam.Még várok, a hasam is fájdogál néha és olyan kicsi az esélye szerintem.Kiderül, majd szólok.
sajna akkor megfog jönni nekem pl másnapra jött meg a multkor de volt hogy 34 napra is
A kérdező hozzászólása: :(( Jaj ha megjön én azt már nem bírom ki lelkileg! Nem is tudom, hogy mit csináljak akkor már. Kérjek egy teljes kivizsgálást az orvosnál? Vagy mennyi idõ után lehet ilyet kérni? 4 hónapja próbálkozunk.
Terhes voltam, kezdetben a hõm, 37fellett volt végig.Én inkább az elkeseredésedre reagálnék.Talán ha nem akarnád annyira görcsösen.A fejben sok minden eldöl.Én ugy álltam neki, hogy biztos sikerül, megsem fordult a fejemben, hogy nem.Elsöre sikerült.Sajnos a harmadik hónapban elhalt a magzat, át estem egy mütéten.Eszembe sem jut elkeseredni, a természet tudja a dolgát.Ahogy lehet megprobáljuk ujra.Pedig hidd el én is nagyon szeretnék babát.Eljön az ideje.Meglátod mikor már egy kicsit is nem akarod annyira, görcsösen.Mennyi energiádba kerül, folyton ezen töprengeni.Sok sikert kivánpk.
Együtt érzek veled, hasonló cipõben járok. Mi is minden egyes hónapban újabb és újabb dolgokkal kerülünk szembe, ami miatt nem jött még össze a babókánk. Ha legyûrûnk egy akadályt jön egy újabb. Szerintem mindenki "görcsöl" csak nem vallja be. Nem hiszem el, hogy könnyedén tovább lehet lépni egy-egy sikertelen hónapon. Én most már ott tartok, hogy azt eszem, azt iszom ami jólesik, mérem a hõmet, ovu tesztezek, teázok, tehát mindent megteszek, ami tõlem telik, ennél többet egyikünk sem tehet, és leginkább remélek. Aztán mensi után kezdõdik minden elõrõl és persze mindenkitõl azt hallom, hogy majd jön a baba, ha jönni akar és ne "gölcsöljek" rajta. Szóval én nem adok neked ilyen tanácsot, de kívánok magunknak mihamarább egy egészséges babókát!
A kérdező hozzászólása: Szerintem mind a kettõben van valami kis igaz. A reményt nem szabad feladni, de mégis nagyon nehéz. Olyan nincs, hogy ne görcsölj, mert annyira szeretné az ember, hogy nem tud, nem lehet nem erre gondolni. Ha már többszöri próbálkozás után még mindig sikertelen, akkor még jobban ez van az emberben, és csak kicsi idõre tudja isten igazán elterelni a figyelmét. Mást nem tudunk csinálni csak újból és újból próbálkozni. Sajnos leesett a hõm reggel 36, 3-ra, így már "várom", hogy mikor jön meg. Kitartást kívánok neked is, és mindenkinek, aki hasonló cipõben jár!
Sajnos akkor megjon en egy eve ebbe szenvedek mindig esik 37-rol naprol napra lefele.
A kérdező hozzászólása: Hát igazatok volt. Megjött ma reggel :(((

Mit tegyek? Az énekes papagájom gyakran kirágja azt a papírt amit alája rakok, de nem akarom homokra cserélni az almát, mert nehezebb nekem úgy takarítani.

(de ha nincs más megoldás megteszem azt is) De azért a homokon kívül, tudd-e valaki ötleteket adni, hogy mit tegyek?

Legjobb válasz: ugy hogy hmokot teszel de a homok ala tegy el papirt

ugy hogy hmokot teszel de a homok ala tegy el papirt


9 napja késik a menszeszem, tegnap délután negatívat teszteltem! Kicsit fájnak a melleim, sürübb, fehéres folyásom van! Semmi jele h meg akarn jönni! Ma reggeli hőm 36, 6 volt! Ez lehet terhesség hőm alapján? Ha igen mért nem mutatja a teszt?

Legjobb válasz: Szia! Ha tényleg terhes vagy akkor még azért nem mutathatta még ki ,mert esetleg nem termelt elég HCG-t a szervezeted,ami a pozitív teszteléshez kell. De ez csak egy ötlet. :) minden jót!

Szia! Ha tényleg terhes vagy akkor még azért nem mutathatta még ki , mert esetleg nem termelt elég HCG-t a szervezeted, ami a pozitív teszteléshez kell. De ez csak egy ötlet. :) minden jót!
Hat ha ez megnyugtat, nekem oktober 16-an volt az utolso menzim elso napja es hetfon, November 24-en meg negativat teszteltem. Tegnap reggel teszteltem pozitivat. Pedig hetfon mikor meglattam a tesztet, mar teljesen feladtam. Lehet kesobb volt a peteeresed. Barmi lehetseges. Sajnos a homerozeshez nem ertek, erre nem tudok valaszolni neked. Egyeduli tunetem nekem az, hogy a melleim fajnak egy picit meg erzekenyek. Remelem baba van a dologba!
Szia! Ha már 9 napot késik, elvileg mutatnia kéne valamit a tesztnek, de csak akkor, ha középidõben volt peteérésed. Az, hogy ma mennyi a hõd, semmit nem jelent. Tudni kéne, hogy a ciklus alapján hogy változott. Van aki hidegebb eleve, van aki melegebb. Reggel tesztelj 1 pisibõl, pl. Gábriel teszttel. ez patikában kapható. Drukk++++++
Szia! Nekem okt.13-án volt utolsó menszesz elsõ napja, és nov. 12. már pozitívat mutatott a teszt.....lehet nem csak 1x van a ciklus alatt peteérésed, és még nincs elég hcg a vizeletedben.

Nem akar lemenni a hőm a peteérésem óta. Mi lehet ez a változás a hőmben?

a h?m 36,3 volt. Aztán 21. óta megváltozott. Akkor ovulációs fájdalmaim voltak, és felment a h?m is. 21-én már a peteéréses napon túl voltam. De azóta nem akar lemenni. Ma is 36,8 volt. Néha este is mérem, akkor meg 37,2. Nem vagyok beteg. Kicsit érzékenyek a melleim, és szurkál a petefészkem, ég a gyomrom. Még csak jövö vasárnap nem kellene megjönnie.

Legjobb válasz: Ne aggódj,a ciklus második felében mindig magasabb a hõmérséklet.A hõemelkedés babát is jelezhet,ha megmarad végig,de ha leeik,1-2 nap múlva megjön a mensi.

Ne aggódj, a ciklus második felében mindig magasabb a hõmérséklet.A hõemelkedés babát is jelezhet, ha megmarad végig, de ha leeik, 1-2 nap múlva megjön a mensi.
Szia! A tüszörepedés után a hõmérséklet 37 C vagy annál is magasabb. A mensi elõtt 24-48 órával szokott pár tizedet leesni a hõmérséklet.
A kérdező hozzászólása: most akkor a 21. óta kell számolnom 14 napot, mikor megint nem kell megjönnie? Mert nekem mindig 28 napos ciklusaim vannak, de a peteérésemnek 17-én kellett volna lennie, ami volt is, de volt még egy 21-én. Akkor most nem márc. 3-án, hanem 6-án nem fog megjönni?

Nov. óta próbálkozunk, mérem a hőmet is, de a baba nem akar jönni, pedig mi már nagyon szeretnénk! Tudtok valami hatásos módszert az eredmény érdekében?

Legjobb válasz: Szia! Nem reklámozni akarom a terméket, de barátnõméknél bevált...õk 4x voltak beültetésen, de nem jött össze..adtam neki egy aloe forever programot, amit egy szülész-nõgyógyász állított össze...3 hónapos program, most van túl a 13. héten:))) Ha gondolod, hogy kipróbálnád, megadom a "receptet", csak írj az email címemre: [email protected]

Szia! Nem reklámozni akarom a terméket, de barátnõméknél bevált...õk 4x voltak beültetésen, de nem jött össze..adtam neki egy aloe forever programot, amit egy szülész-nõgyógyász állított össze...3 hónapos program, most van túl a 13. héten:) )) Ha gondolod, hogy kipróbálnád, megadom a "receptet", csak írj az email címemre: [email protected]
Egy kicsit félreérthetõen írtam, 13 hetes terhes:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Szerintetek volt már peteérésem ebben a hónapban? A hőm nem akar felmenni. Többi lent.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/7e0dacf3ff65cfb320911d.. Az ovulációs fájdalmak és a tojásfehérjés nyák miatt a 11-13. nap környékére tenném a peteérést, de a hőm nem megy fel, és a gép sem húzta be az ovuláció időpontját. Nincs peteérésem ebben a hónapban, vagy várjak még?

Legjobb válasz: Hát eddig úgy látom még nem volt! De még lehet!:)

Hát eddig úgy látom még nem volt! De még lehet!:)
Eddig még nem volt. Szerintem majd ezután lesz, ha minden jól megy.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Ma ennyivel módosult a helyzet: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/7e0dacf3ff65cfb320911d.. Ezek szerint mégis csak megtörtént az ovuláció, most már csak az nem világos, hogy melyik napon. :)
Ha fent marad a hõd, akkor én arra tippelek, hogy hétfõn volt az ovulációd. Bár furcsa, hogy ma krémes folyást tapasztaltál, mert általában amikor már megtörtént az ovuláció, utána már nem nagyon szokott krémes vagy toj.feh.szerû folyás lenni, tehát elmúlik. De ha tippelni kell, akkor szerintem héfõn lehetett az ovulációd.
Amúgy a folyásodból ítélve gondolom a hétfõt, de a hõmérsékleted alapján, az is lehet, hogy szombaton volt. Szóval nem tudom.
Görbéd van?
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! Egyre többet olvasom hogy szájban, nyelv alatt nagyon sok nõnek nem lesz jól értékelhetõ eredménye! Igen, biztosan sok tényezõ számít hogy ébred az ember! Hát ha most nem sikerült a baba, akkor jövõ hónaptól elkezdem hüvelyben mérni! De köszönöm szépen a válaszod!Aranyos vagy!:)
Csak egy személyes megjegyzés. :) Nekem össze-vissza ugrált, amikor nyelv alatt mértem. :( Hülyén hangzik, de alacsonyabb lett a hõm, ha fázva, vagy nyitott szájjal ébredtem. :) Azóta hüvelyben mérem. Nem mondom, hogy így nem cikk-cakkol (sajna nekem van hormonbajom), de sokkal egyenletesebb. Reméljük, összejön neked a baba, és már nem kell majd ezen agyalj! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Én nyelv alatt mérem, és higanyossal! Hát remélem hogy alakulni fog mert már nem tudom mit higgyek!Egyre idegesebb vagyok!:(
Szia. Elég lehet 2 tizedes emelkedés, de utána nem eshet le, és nálad nagy cikk-cakkok vannak. Szóval, ha mostantól fennmaradna, akkor meglehetett mostanság, de ha a következõ 3-4 napig lejjebb megy, akkor még mindig nem volt.
Szerintem nem volt még peteérésed. Nem használsz ovu tesztet? Nem tudom hol méred a hõdet, én hüvelyben mértem mindig higanyos hõmérõvel, és nagyon szépen mutatta mindig a peteérést.
A kérdező hozzászólása: Most olvastam hogy 2 tizedes emelkedés elég a peteéréshez! Elvileg az nekem meg volt a 18. napon! És néztem hõgörbés oldalt is, és ott is van egy kis ingás az emelkedés után! Akkor még bizakodhatok?
A kérdező hozzászólása: Nem voltam és nem is nagyon akartam még menni! De úgy néz ki hogy muszáj lesz mennem!
Szerintem nem volt peteérésed ebben a hónapban. Megjegyzem, nem túl szép görbe...dokinál voltál már?
A kérdező hozzászólása: Az idõ fel van tüntetve, de amúgy egy helyen egy mérõvel mérem mindig! Hátha most menne felfelé lassan!
Szia. Elõrebocsátom, hogy nem vagyok görbe szakértõ. De szerintem nem volt peteérésed, legalábbis a görbe alapján úgy tûnik. Jól méred? Egyidõben, egyhelyen, ugyanazzal a hõmérõvel?
A kérdező hozzászólása: Tök el vagyok keseredve!:( Most lehet hogy elkezd felfelé menni szerinted?
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/19b49b2b5b234cd59fbfa7..
ha nem vagy elég meleg javaslom ülj be egy atomreaktorba (de utána ne lepõdj meg ha 3 fejû lesz a baba)
Kávé, üdítõ, ásványvíz. Én ezt a 3-as kombinációt szoktam ajánlani.
A kérdező hozzászólása: Közben már megérkezett, de el is ment, mert kiderült, ki kell cserélni az egészet, úgyhogy hoz egy másik beltérit. Na, így még inkább úgy érzem meg kéne hálálnom a fáradozását. Hát igen, ez lenne a dolga, de a mai világban örülünk, ha foglalkoznak a problémáinkkal. Tegnap szóltunk, hogy baj van, ma már kint is voltak, jó lenne, ha legközelebb is így állnának hozzá. Akkor pénzt ne adjak??
Pénz nem kell.
Semmit, ez a dolguk, ezért fizetik õket. soha nem adok semmit.
Pénzt ne adj, mert a elteszi a szerelõ és legközelebb ha baj van, nem biztos, hogy pont õ fog jönni. Nem lesz protekciód.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Ennyi volt, már végzett is :) Gyorsan megoldotta a problémát, és el is rohant. Nem volt lehetõségem kínálni, de látszott rajta, nem is várja el. Kifele menet még azt mondta, hogyha bármikor gond lenne, csak szóljunk és jön! Aztán elviharzott. Rendes hapsinak néz ki, kis fiatal fickó, mikor beszerelték, akkor is õ volt kint és egy pohár ásványvizet fogadott el csak :) Mégegyszer köszi a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!