Találatok a következő kifejezésre: Nem a a mellem a (3152 db)

Szerintem a mellednek nem lesz baja, de amikor én szoptattam a melegvíztõl mindig elkezdett folyni a tejem.

Csak nekem nem érzékeny a mellem a szexuális izgatásra? 21N

Nem tudom szexuálisan izgatni a mellem, nem okoz jó érzést. Ellenben a nyakam akár oldalt, de fõleg hátul a tarkóm alatt - ahogy hozzáérek, nagyon felizgat. Mindenki azt mondja, milyen jó a mell izgatása, de nekem a nyakam érzékenyebb. Csak én vagyok ilyen különc?

Legjobb válasz: Csak neked 7 milliárd ember közül, igen.

Csak neked 7 milliárd ember közül, igen.
szóval ha felkötnének akkor felizgulnál? :D
Én megpróbálnám hátha nekem sikerülne felizgatni a melled
Ez igazából mell függõ, rakj fel képet a melledrõl, és utána már pontosabb választ lehet adni.
akkor se ha brével izgatják?
nekem sem okoz jó érzést, ha simogatom vagy ha a párom csókolgatja, simogatja. Nem vagy ezzel egyedül. :)
Nekem se...sõt néha kellemetlen is tud lenni...pedig magam elõtt látva a jelenetet, nagyon csábító tud lenni, de nálam nem mûködik. 21/n

Ha 2 napja késik, viszont még semmi előjelét nem érzem h megjöjjön, úgy értem nem feszül a mellem, a hasam sem görcsöl, akkor csak simán késik, ugye?

Barátommal kb egy hete voltam együtt, és megszakításos módon védekeztünk. (fehérfolyásom viszont van 2 napja pont.)

Legjobb válasz: Szerintem csak késik..

Szerintem csak késik..
Meg fog jönni.Nekem sosem volt pontos a menzim, igy tabi mellett is van, hogy késik 1-2 napot.
Milliószor ellet mondva hogy a megszakítás nem védekezés! Ha még is beléd ment valami akk meg grat a gyerekhez...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. A 3. kommentelõnek: sokan elmonták már mások is, h több éve ezt a "védekezési" módot használják, mégsem estek teherbe. És szerintem is más, ha csak elõváladék kerül belém.. egy kisebb adag ondó helyett.
Annyiban más h kisebb az esélye...
Szia! Az oké, hogy ezt elmondták és tény a megszakítás is jobb a semminél, de a megszakításos védekezésnek is vannak alappillérei. Sokszor észre sem veszik, hogy nem sikerült megszakítani idõben az együttlétet és már megvan a baj. A másik pedig, hogy lemaradt spermiumok lehetnek az ivarutakban, tehát ami orgazmuskor nem ürül ki, az bent ragad és az elõváladékkal ez be tud jutni, tehát ezzel is számolni kell. Ennek ellenére nem hiszem, hogy terhes vagy, de máskor azért figyelj, és ha mindenképp ezt a fajta védekezést választjátok, akkor legalább naptármódszerrel vagy hõmérõzõs módszerrel kombináljátok. Ha anyagilag megoldható, akkor használjatok mellé spermicideket, ez megszakítással kombinálva eléggé hatásos és nem rontja el az élményt sem, az óvszerrel ellentétben.
3. A legjobb akkor is a tabletta volna! élményt sem ront és izgulni se kell hogy mi legyen a gyerek neve!
Szerintem nem a nevén izgulnának :) Errõl mindig eszembe jut, hogy ha nekem lányom lesz Annabella lesz :) :)

Mit gondoltok, az, hogy valakinek nem fáj a melle a "nem várt" közeli napokon, és mégis sikerült a baba nagyon ritka?

Tudjuk, hogy néhány n?nek megjön a havi vérzése, holott teherbe esett, de elenyész? ez a szám. A melles dologgal is így van ez? Szerintetek? Nagyon szeretnék már babát, minden hónapban bízom benne, hogy talán most...ma vagyok a 25.napon, de nem fáj a mellem, lehet még esélyem?

Legjobb válasz: Nem muszáj mindenképpen tünetnek lennie, ha terhes vagy, fõleg ilyen korai idõszakban!!! Annyira különbözõek vagyunk és más-más a szervezetünk. Emiatt tényleg nem kell aggódni. Amiatt lehet, hogy pozitív legyen a teszt:) Sok sikert kívánok, legyen minél hamarabb két csíkos a teszted!

Nem muszáj mindenképpen tünetnek lennie, ha terhes vagy, fõleg ilyen korai idõszakban!!! Annyira különbözõek vagyunk és más-más a szervezetünk. Emiatt tényleg nem kell aggódni. Amiatt lehet, hogy pozitív legyen a teszt:) Sok sikert kívánok, legyen minél hamarabb két csíkos a teszted!
34. napon tartok, pozitív lett a tesztem és nem fáj a mellem:)
Csak azért linkeltem be, hogy lásd a 11. dpo-n este csináltam és kimutatta. Majd visszanézek ide, írd meg az eredményt, addig is drukkolok!!!
A kérdező hozzászólása: utolsó: remélem Nekem is lesz egy ilyen hamarosan. Nektek pedig nagyon gratulálok és boldog babavárást :) )))
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm :) szerintetek mikor teszteljek? a nem várt mensi napján? ált 27 naposak a ciklusaim, ergo a 28. nap péntek, tehát akkor? vagy van értelme elõbb? az a baj, hogy mániákus tesztelõ voltam :) de a párom leszoktatott :) amíg volt otthon teszt, már kaptam is utána a 24. napon is, és csodálkoztam, hogy jééé, nega.
Nekem múlt héten derült ki vérvételbõl, hogy babát várok és csak nagyon picit fáj a mellem. Azt hittem nem is sikerült, mert ennél sokkal jobban fájt a ciklus során, úgyhogy már le is mondtam róla. Szóval még semmi sincs veszve, mindenkinek más tünetei vannak. Nagyon szorítok!
Szorítok, hogy pozi legyen, majd írd meg! Minden jót!!!
A kérdező hozzászólása: húú Lányok, nagyon köszi!! bevallom, az elõbb kicsit elszontyolodtam, de most megint mosolygok és várom, hogy tesztelhessek péntek reggel :) ))
Elsõ vagyok! Nekem nincs is peteérésem és kétszer voltunk együtt egész hónapban mégis pozitív lett a teszt:) Ennyit errõl. Nem vettem észre, hogy nõtt volna, max kicsit mintha keményebb lenne, vagy hogy mondjam jobb a tartása. De esküszöm nem fáj, pedig a fiammal mikor terhes lettem abból tudtam, hogy sikerült, hogy iszonyatosan fájt. Úgyhogy légy nyugodt, semmi nincs veszve!!!
Nem! :) Ez mindenkinél más! :) Én már nem is hiszek a "természetes" védekezésben! :) Vetélés után erre alapoztunk, egyetlen hónap volt, mikor "nem akartuk" a babát, mert beteg voltam, egész hónapban 3* voltunk együtt, termékenység szempontjából "lehetetlen" napokon, most meg már majd kirúgja a hasamat! :D és lassan megszületik... :) fõ az optimizmus ;)
A kérdező hozzászólása: ...az istenáldjon meg :) ))) nagyon köszönöm, hogy írtál :) boldog babavárást, remélem nemsokára én is csatlakozom. nem is nõtt? :$
Sziasztok! nekem 4napom van a nem vártig..én az ég világon semmit nem érzek.Nem görcsöl a hasam nem fáj a mellem..semmi!!!Pedig mesi elõtt egy héttel már "tombolnak" ezek a tünetek nálam. kedves kérdezõ, drukkolok magunknak:) A Kismamiknak, meg gratulálok a babócájukhoz:)

Úgy érzem mintha nem nőne a mellem, vagy mintha kissebb lenne. Mivan ha megáll a melnövekedésem? !

13 lány vagyok a melltartó méretem A 70 vagy 75 mint tavaly...Olyan kicsinek látom a mellem, de legalább feszes. Ha híznék a mellem is nagyobb lenne? Mit gondoltok?

Legjobb válasz: Hát sajnos én is így voltam fiatalkoromban. Hamarabb elkezdtek nõni a melleim, mint a korombelieknek, de aztán abba is maradt. Amikor híztam kicsit(nagyon vékony voltam), akkor a melleim is nõni kezdtek, de ez nem mindenkinél van így. Idõvel majd rájössz, hogy a kis mell is lehet nagyon szép, nem beszélve arról, mennyire praktikus. Sportolásnál kifejezetten elõnyös, és szülés után sem fognak megereszkedni =) Szóval inkább örülj neki, hogy ezt kaptad a sorstól, sok nõnek nyûg a nagy mell. Ráadásul nagyon sok fiúnak kifejezetten a kis mellû lányok tetszenek! Ne aggódj a melleid miatt, a kisugárzásod tesz igazán széppé, nem a méreteid!

Hát sajnos én is így voltam fiatalkoromban. Hamarabb elkezdtek nõni a melleim, mint a korombelieknek, de aztán abba is maradt. Amikor híztam kicsit(nagyon vékony voltam), akkor a melleim is nõni kezdtek, de ez nem mindenkinél van így. Idõvel majd rájössz, hogy a kis mell is lehet nagyon szép, nem beszélve arról, mennyire praktikus. Sportolásnál kifejezetten elõnyös, és szülés után sem fognak megereszkedni =) Szóval inkább örülj neki, hogy ezt kaptad a sorstól, sok nõnek nyûg a nagy mell. Ráadásul nagyon sok fiúnak kifejezetten a kis mellû lányok tetszenek! Ne aggódj a melleid miatt, a kisugárzásod tesz igazán széppé, nem a méreteid!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ez megnyugtatott.:)
egyrészt elég nagy baj lenne ha 13 évesen C kosarad lenne, (késõbb indul majd be a növekedés igazán, ha jól tudom) másrészt kis és nagy mellel is ugyanúgy fogsz találni olyan pasit akinek tetszeni fogsz. Én speciel nem szeretem a nagy ciciket és vagyunk még igy egy páran. 22F
ne hízzál. én kb 75-80A vagyok 26 évesen is, egyszerûen ennyi jutott, és nincsen vele semmi baj. Ezek az én melleim, és a pasim imádja õket :) A hízástól csak még kisebbnek látszana a tested többi részéhez képest. Ennyi :)

Bármit teszek, nem nő a mellem?

17 éves lány vagyok, és már mindent kipróbáltam, hogy n?jjön, és nem sikerült. Szomorkodva nézem, hogy körülöttem lév? lányoknak van. Engem nem zavarna, ha kicsi lenne, csak legalább egy melltartónyi. Olyan kicsi a melle, hogy még a legkisebb melltartó is nagy:S. Próbáltam már agykontrollal, tornával, és még sok kekszet és tejterméket is ittam és semmi. Miért nincs mellem? Valami bajom lehet? Olyan mint egy nagyon pici púp, de tényleg nagyon pici:S

Legjobb válasz: Te kis cukorborsó! Semmit nem lehet tenni. Eszedbe ne jusson "mellnövelõ" meg "mellfeszesítõ" kencéket venni!!!! El kell fogadnod magad olyannak, amilyen vagy. Nem lehet mindenki nagymellû. Ez éppoly egyéni, mint az, hogy kinek mekkora a füle. Azt se tudod sehogy sem befolyásolni. Kár ezzel trenkölni magad. Majd nagyobb lesz a melled, ha lesz picid, és szoptatni fogsz. Gondolj inkább az elõnyökre, amivel a pici mellek járnak. Például: Egy vagyont spórolhatsz, mivel nem kell melltartót venned. Nincs gondod arra, hogy mivel támaszd meg sportolásnál az ide-oda lötyögõ melleket. Nyáron a nagy melegben nem izzad meg a melled alatt a bõr. A melltartó pántja nem fogja vágni a válladat, hátadat. A kicsi mellek állnak, mint a cövek. A nagyok lógnak. Bármikor alhatsz hason. A kicsi mell kislányosnak hat, amit a férfiak nagy része igen kívánatosnak tart. Kis méretben sokkal szexisebb alsónemûket lehet kapni, mint tehénméretben. Na, fel a fejjel!!!!!!

Te kis cukorborsó! Semmit nem lehet tenni. Eszedbe ne jusson "mellnövelõ" meg "mellfeszesítõ" kencéket venni!!!! El kell fogadnod magad olyannak, amilyen vagy. Nem lehet mindenki nagymellû. Ez éppoly egyéni, mint az, hogy kinek mekkora a füle. Azt se tudod sehogy sem befolyásolni. Kár ezzel trenkölni magad. Majd nagyobb lesz a melled, ha lesz picid, és szoptatni fogsz. Gondolj inkább az elõnyökre, amivel a pici mellek járnak. Például: Egy vagyont spórolhatsz, mivel nem kell melltartót venned. Nincs gondod arra, hogy mivel támaszd meg sportolásnál az ide-oda lötyögõ melleket. Nyáron a nagy melegben nem izzad meg a melled alatt a bõr. A melltartó pántja nem fogja vágni a válladat, hátadat. A kicsi mellek állnak, mint a cövek. A nagyok lógnak. Bármikor alhatsz hason. A kicsi mell kislányosnak hat, amit a férfiak nagy része igen kívánatosnak tart. Kis méretben sokkal szexisebb alsónemûket lehet kapni, mint tehénméretben. Na, fel a fejjel!!!!!!
De már elkezdett nõni? Vagy már megjött? Mert ha nem, akkor hormonális problémára is lehet gyanakodni. De ha már megjött, akkor viszont sajnos ezt örökölted. Tudom, mit érzel, mert nekem (bár csak 14 vagyok), szintén nincs mellem. De arra gondolok, hogy inkább legyen kis mellem, mert azzal még lehet kezdeni valamit, ellenben a nagy mellel.
Istenem, nem azt kell nézni, hogy más lánynak mekkora a melle. Mindenki más idõben, és másképp fejlõdik. Egyébként is, kis mellel is lehetsz nagyon szép!
A gének.Ezt örökölted.Sajnos nem tudsz ellene tenni.A csodakencék stb nem érnek semmit az is biztos.Ha nagyon zavar és lesz egyszer pénzed rá a szilikon segít.
Szia, hát szerintem ez a génektõl függ.Lehet a rokonságodban van valaki akinek ugyanilyen problémája volt, és lehet, hogy tõle örökölted.Nem hiszem, hogy betegség lenne vagy ilyesmirõl lenne szó:)
Legyél sportos és szerezz be egy ilyen pólót: http://24.media.tumblr.com/tumblr_lq0ridZ3On1qfq3w9o1_500.jpg Komolyan, a melled akkora, amekkora, de nem csak az számít. Ha a tested többi részét szépen kisportolod és ügyesen öltözködsz, semmi gondod nem lesz azzal, hogy nincs nagy melled.
Szules utan varhatod a novekedest.

Miért nem kerekek a melleim?

14 vagyok, már vagy 2 éve megjött,és már azelőtt elkezdtek nőni a melleim, már régóta nem nő tovább, és elég kicsi is... de nem kerek! :s tehetek valamit? vagy már így marad? segítsetek légyszi!

Legjobb válasz: Még bõven növésben vagy 18 éves korodig, nem sok összefüggés van a menstruáció és a mell fejlõdése között. Van akinek már 9 évesen megjön, de attól még nem kezdenek hamarabb nõni a mellei. Ha a nõi családtagjaidnak/rokonaidnak nagy mellei vannak, valószínûleg neked is az lesz. Ha kicsi, akkor nagy valószínûséggel neked is az lesz.

Még bõven növésben vagy 18 éves korodig, nem sok összefüggés van a menstruáció és a mell fejlõdése között. Van akinek már 9 évesen megjön, de attól még nem kezdenek hamarabb nõni a mellei. Ha a nõi családtagjaidnak/rokonaidnak nagy mellei vannak, valószínûleg neked is az lesz. Ha kicsi, akkor nagy valószínûséggel neked is az lesz.
Mert a fejlõdés nem egyik napról a másikra történik, hanem évekig tartó hosszú folyamat. Még bõven van ideje fejlõdni a mellednek, és változhat a formája is!
Mennyire nem kerek? A gravitáció miatt csepp formájú a mell. Igazándiból kerek az implantátumtól lesz, ami (szvsz) elég ronda és természetellenes. Az én melleim két részletben nõttek, húszon éves korom elején ment rá még két méret.

Az gond ha egyáltalán nem feszül a mellem? Nekem természetesen nagy és eres melleim vannak? Muszály mindíg feszülnie és fájnia a mellnek terhesség allatt?

Legjobb válasz: Nem. sok embernek nem feszül. nekem mondjuk az elsö 10 hétben nagyon feszült aztán most kevésbé néha nem is de ma pl megint nagyon. De nekem is nagyon nagy cicim van de nem eresek, eddig mondjuk nem is szeretném hogy az legyen. 14 hetes vagyok.

Nem. sok embernek nem feszül. nekem mondjuk az elsö 10 hétben nagyon feszült aztán most kevésbé néha nem is de ma pl megint nagyon. De nekem is nagyon nagy cicim van de nem eresek, eddig mondjuk nem is szeretném hogy az legyen. 14 hetes vagyok.
A kérdező hozzászólása: Kösznöm! Nekem is nagy a mellem, de eddig nem feszül egyáltalán:(( még csak nem is érzékeny... ez rossz jel lehet?
hát az orvos mikor mentem h jupi pozitív a tesztem, csak nézett rám, h miért jöttem ezzel ilyen gyorsan....mellfeszülés émelygés van? mondtam, h van, de nem volt, csak nem akartam h hülyének nézzen....a férjem utána mondta, h érzi, h nagyobbak a melleim.....és a fiam ma már 18 hónapos
Én 75E vagyok (terhesség elõtt még D). Nekem a terhességgel együtt éppenséggel elmúlt a mellfeszülésem, nem is volt alatta végig, vagy csak nagyon enyhe. Viszont elõtte állandóan az volt a bajom, hogy mensi elõtt egy hétig nagyon fájtak, fõleg mikor este kibontottam õket a melltartóból.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló!Pont az én szitumat írtad le: az én méretem 95E és mindíg mielött megjött feszült, meg érzékeny is volt, viszont egy jó ideje egyáltalán nem, és mivel szinte mindenkitöl azt hallom hogy az a "normális" ha terhesség allatt feszül és érzékeny a mell kezdtem aggódni hogy valami gond van velem...
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat most megnyugtattatok egy kicsit.
18:42 vagyok. Gyönyörû, egészséges 3 hós kislány anyukája. Azt már taglaltam, hogy mellfeszülésem egyáltalán nem volt, de konkrét hányingerem se volt soha, csak egy kicsi finnyogás-undorkodás, hogy épp ezt vagy azt az ételt nem kívántam. Na, akkor az elõzõ válaszoló sógornõje ránk ezer keresztet vetett volna már :)

Miert nem nő a mellem?

Sziasztok. 14 eves vagyok es jovore ballagok. Nem akar noni a mellem. Miert van ez? 168 cm magas vagyok es 47 kg. Probaltam hizni,de nem megy. Olyan ciki lenne ha a ballagasomon sem lenne semmi mellem.Meg kb az osztalybol mar mindenkinek van csak nekem nem. Ez igy olyan rossz :( Feher folyasom mar kb 1 eve van . Kerlek segitsetek,mit tegyek? (azert irtam ekezet nelkul,mert telefonrol vagyok es tovabb tartott volna ugy leirni,azert remelem ertettetek)

Legjobb válasz: A melled növekedését nem tudod szabályozni. Mikor megjön az elsõ menstruációd, akkor fog elkezdeni nõni is a melled (nem akkor kezdett). Várj türelemmel. :)

A melled növekedését nem tudod szabályozni. Mikor megjön az elsõ menstruációd, akkor fog elkezdeni nõni is a melled (nem akkor kezdett). Várj türelemmel. :)
Mert mindenki más ütemben fejlõdik. Ne aggódj, még bõven van ideje a mellednek nõni.
mióta nõ? Ha még nem jött meg, akkor talán az elsõ menzesztõl várhatsz egy kis változást. Habár ebben a korban sokkal inkább egy kis súlytöbblet az ami löketet adhat a mellednek. És ugyan te nem tudhatod kikalkulálni, de állítólag egy lány tömegének legalább 17%-át zsírnak kell kitennie, hogy menstruálni tudjon. Ez azért lényeges mert itt a gyik-en sok vékony lány "sír", hogy még nem jött meg neki. Persze, hogy nem, mivel nincs rajtuk 17% zsír sem, 30 kilók vasággyal :D És a magasságodhoz képest kevés is a 47 kg. Én 163 cm vagyok, 48 kiló, és éppen hogy benne vagyok a normál kategóriában. És ha tudni akarod, amíg az alultápláltakhoz tartoztam, nem jött meg. Ahogy híztam és elértem a már átlagos súlyt, egybõl megjött. nem véletlen :) Ezt nem azért írom hogy most egybõl szaladj is a konyhába :D fokozatosan kell zsírt felszedni. A zsír energia a serdülõkorban, így fontos! Remélem ezt sok vékony elolvassa ;)
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszaitokat.:) Az a gond hogy ha probalok se tudok hizni mert amit ma megeszek azt holnapra le is adom.vagyis hogy holnap nem birok annyit rnni. es nem tudom mit egyek hogy gyorsabban hizzak.:/
Valóban fontos a táplálkozás, egyél többet, vagy gyakrabban. Majdnem mindegy, amit a leginkább szeretsz. De ne keseregj semmiképpen, vannak srácok akik a kis mellû csajokra buknak, ha meg szerelemrõl van szó akkor aztán teljesen másodlagos a méret. :-)

Ha hason alszik valaki tényleg nem nő a melle?

Hallottam, hogy ha valaki hason alszik, összenyomja a melleit, és ezért pici marad, vagy lassabban nő. A vélemények megoszlanak, de szerintem lehet benne valami. 21 éves vagyok, 75A a méretem, és a családban senkinek nem ilyen pici és én mindig hason fekve alszok. Nem zavar túlzottan, csak érdekelne. Olyan válaszokkal kíméljetek, hogy oldalt alszotok és semmi baj a karotokkal, mert abban van csont...a mellben nincs.. Előre is köszönöm

Legjobb válasz: Én világ életemben hason aludtam, kiskorom óta, és sajnos nagy mellem lett!!! Bár ezen múlna, akkor egész nap hason feküdnék. Én meg a pici mellekért vagyok oda, bár tudnék melltartó nélkül pánt nélküli fölsõkben lenni, istenem de jó is lenne. Úgyhogy szerintem ez egy nagy hülyeség, mert nálunk minden nõ hason alszik, és mégis nagy a mellük sajna.

Én világ életemben hason aludtam, kiskorom óta, és sajnos nagy mellem lett!!! Bár ezen múlna, akkor egész nap hason feküdnék. Én meg a pici mellekért vagyok oda, bár tudnék melltartó nélkül pánt nélküli fölsõkben lenni, istenem de jó is lenne. Úgyhogy szerintem ez egy nagy hülyeség, mert nálunk minden nõ hason alszik, és mégis nagy a mellük sajna.
Nem ezen múlik, a hason alvás nem befolyásolja a hormon rendszeredet..
De nõ.
Ha magamból indulok ki, akkor még elképzelhetõnek is tartanám , mert mindig hason alszom, viszont domborulat helyett homorulattal áldott meg a sors :D viszont ahogy korábban is írták, már csak azért sincs összefüggés, mert a hason alvás nem befolyásolja sem a genetikát, sem a hormonrendszert :) én is 21 vagyok, hasonló méretekkel mint Te, nõvéremnek meg akkora mellei vannak, mintha felfújták volna neki. Hát ez van sajnos, ezt kaptuk a természettõl.
Ez egy hülyeség! Miért ne nõne? Ha az oldaladon alszol, vékonyabb lesz a csípõd? Ha pedig a hátadon, akkor lapos a feneked? Semmi köze nincs a hormonoknak és a genetikának az alvó pozíciódhoz. Gondolj bele, hogy például a testépítõknek állva kéne aludniuk, nehogy lenyomódjanak az izmok :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!