Találatok a következő kifejezésre: Nem a a mellem (3152 db)

Úgy érzem mintha nem nőne a mellem, vagy mintha kissebb lenne. Mivan ha megáll a melnövekedésem? !

13 lány vagyok a melltartó méretem A 70 vagy 75 mint tavaly...Olyan kicsinek látom a mellem, de legalább feszes. Ha híznék a mellem is nagyobb lenne? Mit gondoltok?

Legjobb válasz: Hát sajnos én is így voltam fiatalkoromban. Hamarabb elkezdtek nõni a melleim, mint a korombelieknek, de aztán abba is maradt. Amikor híztam kicsit(nagyon vékony voltam), akkor a melleim is nõni kezdtek, de ez nem mindenkinél van így. Idõvel majd rájössz, hogy a kis mell is lehet nagyon szép, nem beszélve arról, mennyire praktikus. Sportolásnál kifejezetten elõnyös, és szülés után sem fognak megereszkedni =) Szóval inkább örülj neki, hogy ezt kaptad a sorstól, sok nõnek nyûg a nagy mell. Ráadásul nagyon sok fiúnak kifejezetten a kis mellû lányok tetszenek! Ne aggódj a melleid miatt, a kisugárzásod tesz igazán széppé, nem a méreteid!

Hát sajnos én is így voltam fiatalkoromban. Hamarabb elkezdtek nõni a melleim, mint a korombelieknek, de aztán abba is maradt. Amikor híztam kicsit(nagyon vékony voltam), akkor a melleim is nõni kezdtek, de ez nem mindenkinél van így. Idõvel majd rájössz, hogy a kis mell is lehet nagyon szép, nem beszélve arról, mennyire praktikus. Sportolásnál kifejezetten elõnyös, és szülés után sem fognak megereszkedni =) Szóval inkább örülj neki, hogy ezt kaptad a sorstól, sok nõnek nyûg a nagy mell. Ráadásul nagyon sok fiúnak kifejezetten a kis mellû lányok tetszenek! Ne aggódj a melleid miatt, a kisugárzásod tesz igazán széppé, nem a méreteid!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ez megnyugtatott.:)
egyrészt elég nagy baj lenne ha 13 évesen C kosarad lenne, (késõbb indul majd be a növekedés igazán, ha jól tudom) másrészt kis és nagy mellel is ugyanúgy fogsz találni olyan pasit akinek tetszeni fogsz. Én speciel nem szeretem a nagy ciciket és vagyunk még igy egy páran. 22F
ne hízzál. én kb 75-80A vagyok 26 évesen is, egyszerûen ennyi jutott, és nincsen vele semmi baj. Ezek az én melleim, és a pasim imádja õket :) A hízástól csak még kisebbnek látszana a tested többi részéhez képest. Ennyi :)

Bármit teszek, nem nő a mellem?

17 éves lány vagyok, és már mindent kipróbáltam, hogy n?jjön, és nem sikerült. Szomorkodva nézem, hogy körülöttem lév? lányoknak van. Engem nem zavarna, ha kicsi lenne, csak legalább egy melltartónyi. Olyan kicsi a melle, hogy még a legkisebb melltartó is nagy:S. Próbáltam már agykontrollal, tornával, és még sok kekszet és tejterméket is ittam és semmi. Miért nincs mellem? Valami bajom lehet? Olyan mint egy nagyon pici púp, de tényleg nagyon pici:S

Legjobb válasz: Te kis cukorborsó! Semmit nem lehet tenni. Eszedbe ne jusson "mellnövelõ" meg "mellfeszesítõ" kencéket venni!!!! El kell fogadnod magad olyannak, amilyen vagy. Nem lehet mindenki nagymellû. Ez éppoly egyéni, mint az, hogy kinek mekkora a füle. Azt se tudod sehogy sem befolyásolni. Kár ezzel trenkölni magad. Majd nagyobb lesz a melled, ha lesz picid, és szoptatni fogsz. Gondolj inkább az elõnyökre, amivel a pici mellek járnak. Például: Egy vagyont spórolhatsz, mivel nem kell melltartót venned. Nincs gondod arra, hogy mivel támaszd meg sportolásnál az ide-oda lötyögõ melleket. Nyáron a nagy melegben nem izzad meg a melled alatt a bõr. A melltartó pántja nem fogja vágni a válladat, hátadat. A kicsi mellek állnak, mint a cövek. A nagyok lógnak. Bármikor alhatsz hason. A kicsi mell kislányosnak hat, amit a férfiak nagy része igen kívánatosnak tart. Kis méretben sokkal szexisebb alsónemûket lehet kapni, mint tehénméretben. Na, fel a fejjel!!!!!!

Te kis cukorborsó! Semmit nem lehet tenni. Eszedbe ne jusson "mellnövelõ" meg "mellfeszesítõ" kencéket venni!!!! El kell fogadnod magad olyannak, amilyen vagy. Nem lehet mindenki nagymellû. Ez éppoly egyéni, mint az, hogy kinek mekkora a füle. Azt se tudod sehogy sem befolyásolni. Kár ezzel trenkölni magad. Majd nagyobb lesz a melled, ha lesz picid, és szoptatni fogsz. Gondolj inkább az elõnyökre, amivel a pici mellek járnak. Például: Egy vagyont spórolhatsz, mivel nem kell melltartót venned. Nincs gondod arra, hogy mivel támaszd meg sportolásnál az ide-oda lötyögõ melleket. Nyáron a nagy melegben nem izzad meg a melled alatt a bõr. A melltartó pántja nem fogja vágni a válladat, hátadat. A kicsi mellek állnak, mint a cövek. A nagyok lógnak. Bármikor alhatsz hason. A kicsi mell kislányosnak hat, amit a férfiak nagy része igen kívánatosnak tart. Kis méretben sokkal szexisebb alsónemûket lehet kapni, mint tehénméretben. Na, fel a fejjel!!!!!!
De már elkezdett nõni? Vagy már megjött? Mert ha nem, akkor hormonális problémára is lehet gyanakodni. De ha már megjött, akkor viszont sajnos ezt örökölted. Tudom, mit érzel, mert nekem (bár csak 14 vagyok), szintén nincs mellem. De arra gondolok, hogy inkább legyen kis mellem, mert azzal még lehet kezdeni valamit, ellenben a nagy mellel.
Istenem, nem azt kell nézni, hogy más lánynak mekkora a melle. Mindenki más idõben, és másképp fejlõdik. Egyébként is, kis mellel is lehetsz nagyon szép!
A gének.Ezt örökölted.Sajnos nem tudsz ellene tenni.A csodakencék stb nem érnek semmit az is biztos.Ha nagyon zavar és lesz egyszer pénzed rá a szilikon segít.
Szia, hát szerintem ez a génektõl függ.Lehet a rokonságodban van valaki akinek ugyanilyen problémája volt, és lehet, hogy tõle örökölted.Nem hiszem, hogy betegség lenne vagy ilyesmirõl lenne szó:)
Legyél sportos és szerezz be egy ilyen pólót: http://24.media.tumblr.com/tumblr_lq0ridZ3On1qfq3w9o1_500.jpg Komolyan, a melled akkora, amekkora, de nem csak az számít. Ha a tested többi részét szépen kisportolod és ügyesen öltözködsz, semmi gondod nem lesz azzal, hogy nincs nagy melled.
Szules utan varhatod a novekedest.

Miért nem kerekek a melleim?

14 vagyok, már vagy 2 éve megjött,és már azelőtt elkezdtek nőni a melleim, már régóta nem nő tovább, és elég kicsi is... de nem kerek! :s tehetek valamit? vagy már így marad? segítsetek légyszi!

Legjobb válasz: Még bõven növésben vagy 18 éves korodig, nem sok összefüggés van a menstruáció és a mell fejlõdése között. Van akinek már 9 évesen megjön, de attól még nem kezdenek hamarabb nõni a mellei. Ha a nõi családtagjaidnak/rokonaidnak nagy mellei vannak, valószínûleg neked is az lesz. Ha kicsi, akkor nagy valószínûséggel neked is az lesz.

Még bõven növésben vagy 18 éves korodig, nem sok összefüggés van a menstruáció és a mell fejlõdése között. Van akinek már 9 évesen megjön, de attól még nem kezdenek hamarabb nõni a mellei. Ha a nõi családtagjaidnak/rokonaidnak nagy mellei vannak, valószínûleg neked is az lesz. Ha kicsi, akkor nagy valószínûséggel neked is az lesz.
Mert a fejlõdés nem egyik napról a másikra történik, hanem évekig tartó hosszú folyamat. Még bõven van ideje fejlõdni a mellednek, és változhat a formája is!
Mennyire nem kerek? A gravitáció miatt csepp formájú a mell. Igazándiból kerek az implantátumtól lesz, ami (szvsz) elég ronda és természetellenes. Az én melleim két részletben nõttek, húszon éves korom elején ment rá még két méret.

Az gond ha egyáltalán nem feszül a mellem? Nekem természetesen nagy és eres melleim vannak? Muszály mindíg feszülnie és fájnia a mellnek terhesség allatt?

Legjobb válasz: Nem. sok embernek nem feszül. nekem mondjuk az elsö 10 hétben nagyon feszült aztán most kevésbé néha nem is de ma pl megint nagyon. De nekem is nagyon nagy cicim van de nem eresek, eddig mondjuk nem is szeretném hogy az legyen. 14 hetes vagyok.

Nem. sok embernek nem feszül. nekem mondjuk az elsö 10 hétben nagyon feszült aztán most kevésbé néha nem is de ma pl megint nagyon. De nekem is nagyon nagy cicim van de nem eresek, eddig mondjuk nem is szeretném hogy az legyen. 14 hetes vagyok.
A kérdező hozzászólása: Kösznöm! Nekem is nagy a mellem, de eddig nem feszül egyáltalán:(( még csak nem is érzékeny... ez rossz jel lehet?
hát az orvos mikor mentem h jupi pozitív a tesztem, csak nézett rám, h miért jöttem ezzel ilyen gyorsan....mellfeszülés émelygés van? mondtam, h van, de nem volt, csak nem akartam h hülyének nézzen....a férjem utána mondta, h érzi, h nagyobbak a melleim.....és a fiam ma már 18 hónapos
Én 75E vagyok (terhesség elõtt még D). Nekem a terhességgel együtt éppenséggel elmúlt a mellfeszülésem, nem is volt alatta végig, vagy csak nagyon enyhe. Viszont elõtte állandóan az volt a bajom, hogy mensi elõtt egy hétig nagyon fájtak, fõleg mikor este kibontottam õket a melltartóból.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló!Pont az én szitumat írtad le: az én méretem 95E és mindíg mielött megjött feszült, meg érzékeny is volt, viszont egy jó ideje egyáltalán nem, és mivel szinte mindenkitöl azt hallom hogy az a "normális" ha terhesség allatt feszül és érzékeny a mell kezdtem aggódni hogy valami gond van velem...
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat most megnyugtattatok egy kicsit.
18:42 vagyok. Gyönyörû, egészséges 3 hós kislány anyukája. Azt már taglaltam, hogy mellfeszülésem egyáltalán nem volt, de konkrét hányingerem se volt soha, csak egy kicsi finnyogás-undorkodás, hogy épp ezt vagy azt az ételt nem kívántam. Na, akkor az elõzõ válaszoló sógornõje ránk ezer keresztet vetett volna már :)

Miert nem nő a mellem?

Sziasztok. 14 eves vagyok es jovore ballagok. Nem akar noni a mellem. Miert van ez? 168 cm magas vagyok es 47 kg. Probaltam hizni,de nem megy. Olyan ciki lenne ha a ballagasomon sem lenne semmi mellem.Meg kb az osztalybol mar mindenkinek van csak nekem nem. Ez igy olyan rossz :( Feher folyasom mar kb 1 eve van . Kerlek segitsetek,mit tegyek? (azert irtam ekezet nelkul,mert telefonrol vagyok es tovabb tartott volna ugy leirni,azert remelem ertettetek)

Legjobb válasz: A melled növekedését nem tudod szabályozni. Mikor megjön az elsõ menstruációd, akkor fog elkezdeni nõni is a melled (nem akkor kezdett). Várj türelemmel. :)

A melled növekedését nem tudod szabályozni. Mikor megjön az elsõ menstruációd, akkor fog elkezdeni nõni is a melled (nem akkor kezdett). Várj türelemmel. :)
Mert mindenki más ütemben fejlõdik. Ne aggódj, még bõven van ideje a mellednek nõni.
mióta nõ? Ha még nem jött meg, akkor talán az elsõ menzesztõl várhatsz egy kis változást. Habár ebben a korban sokkal inkább egy kis súlytöbblet az ami löketet adhat a mellednek. És ugyan te nem tudhatod kikalkulálni, de állítólag egy lány tömegének legalább 17%-át zsírnak kell kitennie, hogy menstruálni tudjon. Ez azért lényeges mert itt a gyik-en sok vékony lány "sír", hogy még nem jött meg neki. Persze, hogy nem, mivel nincs rajtuk 17% zsír sem, 30 kilók vasággyal :D És a magasságodhoz képest kevés is a 47 kg. Én 163 cm vagyok, 48 kiló, és éppen hogy benne vagyok a normál kategóriában. És ha tudni akarod, amíg az alultápláltakhoz tartoztam, nem jött meg. Ahogy híztam és elértem a már átlagos súlyt, egybõl megjött. nem véletlen :) Ezt nem azért írom hogy most egybõl szaladj is a konyhába :D fokozatosan kell zsírt felszedni. A zsír energia a serdülõkorban, így fontos! Remélem ezt sok vékony elolvassa ;)
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszaitokat.:) Az a gond hogy ha probalok se tudok hizni mert amit ma megeszek azt holnapra le is adom.vagyis hogy holnap nem birok annyit rnni. es nem tudom mit egyek hogy gyorsabban hizzak.:/
Valóban fontos a táplálkozás, egyél többet, vagy gyakrabban. Majdnem mindegy, amit a leginkább szeretsz. De ne keseregj semmiképpen, vannak srácok akik a kis mellû csajokra buknak, ha meg szerelemrõl van szó akkor aztán teljesen másodlagos a méret. :-)

Ha hason alszik valaki tényleg nem nő a melle?

Hallottam, hogy ha valaki hason alszik, összenyomja a melleit, és ezért pici marad, vagy lassabban nő. A vélemények megoszlanak, de szerintem lehet benne valami. 21 éves vagyok, 75A a méretem, és a családban senkinek nem ilyen pici és én mindig hason fekve alszok. Nem zavar túlzottan, csak érdekelne. Olyan válaszokkal kíméljetek, hogy oldalt alszotok és semmi baj a karotokkal, mert abban van csont...a mellben nincs.. Előre is köszönöm

Legjobb válasz: Én világ életemben hason aludtam, kiskorom óta, és sajnos nagy mellem lett!!! Bár ezen múlna, akkor egész nap hason feküdnék. Én meg a pici mellekért vagyok oda, bár tudnék melltartó nélkül pánt nélküli fölsõkben lenni, istenem de jó is lenne. Úgyhogy szerintem ez egy nagy hülyeség, mert nálunk minden nõ hason alszik, és mégis nagy a mellük sajna.

Én világ életemben hason aludtam, kiskorom óta, és sajnos nagy mellem lett!!! Bár ezen múlna, akkor egész nap hason feküdnék. Én meg a pici mellekért vagyok oda, bár tudnék melltartó nélkül pánt nélküli fölsõkben lenni, istenem de jó is lenne. Úgyhogy szerintem ez egy nagy hülyeség, mert nálunk minden nõ hason alszik, és mégis nagy a mellük sajna.
Nem ezen múlik, a hason alvás nem befolyásolja a hormon rendszeredet..
De nõ.
Ha magamból indulok ki, akkor még elképzelhetõnek is tartanám , mert mindig hason alszom, viszont domborulat helyett homorulattal áldott meg a sors :D viszont ahogy korábban is írták, már csak azért sincs összefüggés, mert a hason alvás nem befolyásolja sem a genetikát, sem a hormonrendszert :) én is 21 vagyok, hasonló méretekkel mint Te, nõvéremnek meg akkora mellei vannak, mintha felfújták volna neki. Hát ez van sajnos, ezt kaptuk a természettõl.
Ez egy hülyeség! Miért ne nõne? Ha az oldaladon alszol, vékonyabb lesz a csípõd? Ha pedig a hátadon, akkor lapos a feneked? Semmi köze nincs a hormonoknak és a genetikának az alvó pozíciódhoz. Gondolj bele, hogy például a testépítõknek állva kéne aludniuk, nehogy lenyomódjanak az izmok :D

Miért nem nő a mellem?

15 éves vagyok, 147 centi és 40 kiló, de épp hogy csak van egy kis mellem. Kétségbeesett vagyok,hogy soha nem lesz !:/ Normálisan eszek, de nem sportolok keményen.

Legjobb válasz: Ez részben genetika is. Nekem is csak 15-16 éves korom körül kezdett nõni. Nem vitte túlzásba: megállt 75/C-nél. De nekem ez is elég :D Kérdezd meg anyukádat, hogy neki mikor kezdett nõni. Azt meg látod, hogy mekkora lett. Ebbõl is lehet következtetni, bár ez sem mindig tuti. Barátnõmnek pld. nagy melle van, anyukájának meg éppen csakhogy. De legföképpen : nyugi, ez nem verseny :D

Ez részben genetika is. Nekem is csak 15-16 éves korom körül kezdett nõni. Nem vitte túlzásba: megállt 75/C-nél. De nekem ez is elég :D Kérdezd meg anyukádat, hogy neki mikor kezdett nõni. Azt meg látod, hogy mekkora lett. Ebbõl is lehet következtetni, bár ez sem mindig tuti. Barátnõmnek pld. nagy melle van, anyukájának meg éppen csakhogy. De legföképpen : nyugi, ez nem verseny :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ez megnyugtató! Most megyek 9.-be és Anyukám azt mondta neki is csak 8. után kezdett nõni. Remélem nekem is hamarosan! Tudom hogy nem verseny, de elegem van a piszkálódásból! :/
Nos, elég alacsony vagy a korodhoz képest, szóval hacsak el nem hízol kétlem hogy nagy melleid lennének. Alacsonyaknak nem szokott nagy mellük lenni, csak ha túlsúlyosak. Te nem vagy az. De tök mindegy mekkora a melled, semmivel nem jobb a nagy mint a kicsi.
Szia! Valóban nem verseny, nekem van pár plusz kilóm (4-5) abból kifolyólag van mellem is, csak én 152centi vagyok, 50kilóval=) Szerencsére enyém nem is lóg, pont arányos, most kezd formásodni. Na egyik osztálytársamnak tényleg 0 melle van, nekem már szerencsére nem csak van, formásodik, neki tényleg csak 1 bimbó. Viszont Õ sovány is nagyon amellé, viszont nyugodj meg, majd nõni fog, ha pedig nem is lesz nagy, akkor sem lesz probléma, én pl: Nem tartom vonzónak ha egy Nõnek, ha szivacsos melltartótól (amibe nem kisszivacs van) vagy önmagától, de túl nagy, szinte a melle elõrébb van mint a feje. Az egészséges van de nem túl nagy a szép:) ! 15L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kommenteket, megnyugtatóak valóban, már nem is vagyok annyira elkeseredve! Köszönöm Szépen!!:) )) és remélem igazatok lesz ;)
15 éves vagy, 21 éves korodig bõven nõhet, nyugodj meg!:) amúgy a mell az csak egy testrész, egy normális fiú nem azért fog/nem fog szeretni!

Mért nem nő a mellem?

13 vagyok és nem n?? persze egy kicsi van de nem akkora mint az osztáyltársaimé ...mikor lesz nagyobb?

Legjobb válasz: Ne aggódj, még évekig nõhet! De ha felnõtt korodban is kicsi marad, akkor sincs semmi baj, mert egy kis mellû lány is lehet nagyon gyönyörû!!! Ne azt nézd, hogy a többi lánynak mekkora melle van, hanem a Tiéd fogadd el olyannak, amilyen! Te úgy vagy gyönyörû, ahogy vagy!!!!

Ne aggódj, még évekig nõhet! De ha felnõtt korodban is kicsi marad, akkor sincs semmi baj, mert egy kis mellû lány is lehet nagyon gyönyörû!!! Ne azt nézd, hogy a többi lánynak mekkora melle van, hanem a Tiéd fogadd el olyannak, amilyen! Te úgy vagy gyönyörû, ahogy vagy!!!!
13 éves vagy! Várj még! Egyébként 21 éves korodig nõhet/változhat.. Sokban függ a genetika is.Ha a családod nõi tagja mind kis mellûek, akkor nagyon valószínû, hogy neked sem lesz 95/C melled..Ha nagy mellûek akkor csak türelem..
nyugi, elõbb utóbb ugyis megnõ....ez a génektõl is függ. Az osztálytársaid testileg fejlettebbek, lehet hogy ezt te most irigyled tõlük, de majd megnézheted õket 20 év után milyen dagadék, csöcsös disznók lesznek. xD légy büszke a testedre....!! 16/L
A kérdező hozzászólása: hát nagy mellûek mindenki.. :S
A kérdező hozzászólása: köszí:D
Jó neked... én is 13 vagyok, és én már túl nagynak érzem õket, a többieknek az osztályból kisebb van:S
A kérdező hozzászólása: hát lehet hogy most túl nagynak érzed de majd lehet nem fog már olyan sokat nõni és akkor majd normális méretû lesz..:D ne aggódj
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ(okat) tényleg igazatok van :D Csak eddig még nem gondoltam rá :D

Nagyon elkeserítő ha egy nőn van túlsúly, és nem állnak a mellei sem, mint a cövek?

Aki válaszol írja le, mennyi id?s,és mért gondolja úgy amit gondol.köszi.

Legjobb válasz: Szerintem nem elkeserítõ dolog ha egy nõn túlsúly van és lógnak a mellei. Nem lehetünk egyformák. Én sem vagyok egy nádszál karcsú nõ és a melleim is lógnak kicsit. Mivel elég nagyok. De van akinek így jövök be és így kellek neki. 29/N.

Szerintem nem elkeserítõ dolog ha egy nõn túlsúly van és lógnak a mellei. Nem lehetünk egyformák. Én sem vagyok egy nádszál karcsú nõ és a melleim is lógnak kicsit. Mivel elég nagyok. De van akinek így jövök be és így kellek neki. 29/N.
Az elsõnek üzenem h ez egy teljesen jó testalkat így leírva. Nincs miért aggódnia. Különben meg attól függ mennyi az a túlsúly. A van mit fogni rajta kategória még ok, de a lógó háj taszít. Mellek esetében viszont más a helyzet. normális esetben mire lekerül a melltartó nem ott tartunk h kirakjam mert lóg neki. 22/f
Szia! Egyáltalán nem gond ha van rajtad egy kis , , felesleg, , . (nem láttam mennyi idõs vagy, lehet csak nem figyeltem) de persze vannak olyanok akik már fintorognak ha nem , , elöldeszkahátulléc, , a lány, de nem ez a jellemzõ. Én 18 vagyok és sosem voltam az a nádszál tipus 172 cm és 64 kilo vagyok. De sosem jelentett problémát aza a pár kilo plusz. Amig nem gátol valamiben a túlsúly mértéke (egészség, férfiak, stb) , addig azt nézd h te hogy érzed jól magad. A mellekröl meg annyit, h ha valakinek nagy mellei vannak azok sosem fognak úgy állni mint akinek van egy 75/a, b s mérete. Ja, és felhõtlen kapcsolatban élek éppen, és tõle sem hallottam soha mást csak dícséretet.
van egy kis pocim, fenekem, egyszóval, azért van rajtam mit fogni, ráadásul örököltem mellé szép erõs lábakat mamámtól, anyumtól :D egyszóval Magyarország ilyen lábakon állna nem lenne gond. de ehhez azért megvan a magasságom is (176 cm) szóval kellemesen elolszlik rajtam. a cickók, hát azokkal is megáldott a sors, 95/C, ami bizony nem áll úgy mint a cövek, de nem is ér a köldökömig. egy kicsit lóg. sajnos. de ilyen a fizika. elfogadom magam, ilyen testi adottságaim vannak, a szexben megõrül értem a barátom, minden porcikám imádja, és rajta kívül elég sok pozitiv visszajelzést kapok a külsõmre. egy szó mint száz, egyáltalán nem vagyok elkeseredve, pedig nincs bombasztikus alakom :D 20/L
Én átlag magas vagyok és 50 kiló. A melleim sem lógnak, pedig nem vagyok tini sem és 75B-C -s. Jó géneket örököltem de persze néha fel jön rám is egy-két kiló. Erre figyelek. Szeretek jól kinézni, de csakis azért, hogy a bõrömben jól érezzem magamat! Mindenkinek van egy genetikai adottsága. Azt kaptunk, amink van. De ebbõl ki lehet hozni mindenkinek a legjobbat, illetve amiben jól érzi magát. Nem tudom kedves kérdezõ, hogy te jól érzed-e magadat így 167/70 kilóval? Elégedett vagy a testeddel? Jól érzed magadat benne? Az ideális testsúly neked 54-60 kiló körüli. Ez lenne egészségi szempontból és esztétikailag is az ideális. De! Ha te elégedett vagy +10 körüli kilóval (ami nem vészes) akkor ezzel biztosan meg fog egy fiú majd szeretni, fõleg ha van önbizalmad is hozzá, és nem egy szégyenlõs, gátlásos lányt látnak benned, akin látszik, hogy nincs ki békülve a súlyával. Veled mi a helyzet? A fiúk kb. 70%-nak tényleg az arányos, normál vagy vékony lányok tetszenek, de persze van bõven fiú, akinek a kicsit ducibb jön be! A mellek meg elõbb-utóbb elkezdenek a gravitációnak engedelmeskedni, ill. a szüléskor már nem lesz a régi. ezt minden normális pasi elfogadja. Sõt a 10 kiló plusszt is.
A kérdező hozzászólása: 39-éves 3-gyermek anyuja.
azt is jó lenne tudni, hogy mennyi idõs vagy?
172/64 felesleges kilókról beszél? Hova jutottunk... egy nõnek kell egy kis tartalék, különben gyereket nem szülhet, nem szoptathat (csak a saját egészsége kárára). A mellek pedig - mivel izom nincs bennük - bizony engedni szoktak a gravitációnak, A-s méret fölött. Ez van, és ettõl szépek. Plasztikával lehet készíteni égnek álló melleket is - na, az aztán kegyetlenül ronda.
A kérdező hozzászólása: Persze nem 20-30.kg túlsúlyra gondoltam, csak pár kilóra.Mondjuk én 167.cm.70.kg. Kicsit gáz nem? Akkor a dundi nõket miért nem nézik meg a pasik? Mert eddig , csak a sovány barátnõimet nézegették, vagy a nagyon idõsek buknak a dundikra, a cukros bácsik:(
A kérdező hozzászólása: Különbem onnan jött a kérdés, mert a volt párom anno, kitapétázta a mûhelyét meztelen szexis nõkkel.Épp akkor voltam tehénke, mert nemrég szültem, nagyon fájt és sokat sírtam , Párom vigasztalt engem, engem szeret és a molett nõket, de nem hittem.Ma sem hiszem, sokat fogytam azóta, de akkor sem hiszem szereti a molett nõket, pedig most is azt mondja csontra nem megy, de vékony csajokat lesi, viszont már nem vagyunk együtt!

A fűző nem kicsinyiti a mellet?

szalagavatónkra f?z?t fogunk varratni és ha jól tudom melltartó élkül hordják, akin volt már ilyen ruhadarab annak mi a véleménye? kisebb lesz t?le a melleteket vagy nem??

Legjobb válasz: Attól függ, hogy milyen a fazon. Ha sima, tehát nincs a mellnek kialakítva külön merevítõs rész, akkor persze hogy kisebbnek tûnik, fõleg akkor, ha hozzá vagy szokva, hogy a melltartó szivacsos és megemeled vele a melled. De persze emellett nagyon elegáns tud lenni. De az olyan fûzõ, ami pl nyakban pántos és a mellig kivágott, az szépen kiemeli az idomokat.

Attól függ, hogy milyen a fazon. Ha sima, tehát nincs a mellnek kialakítva külön merevítõs rész, akkor persze hogy kisebbnek tûnik, fõleg akkor, ha hozzá vagy szokva, hogy a melltartó szivacsos és megemeled vele a melled. De persze emellett nagyon elegáns tud lenni. De az olyan fûzõ, ami pl nyakban pántos és a mellig kivágott, az szépen kiemeli az idomokat.
Arra gondolsz, hogy összenyomja a mellett, és kissebbnek tûnik, mint amilyen valójában? Nekem az esküvõi ruhám fûzõs volt, melltartó nélkül volt rajtam, de én kértem bele "mellpárnát", pont oda varrták, ahol egyébként a melltartó volna. Így még nagyobbnak is tûnt a cicim. Ha nem húzod fölül annyira össze, akkor nem nyomja le.
Ha rendes fúzõ fazona van, merevítõkkel, stb, akkor még magyobbítja is. Megemeli a melleket a fûzõ, nem lenyomja. A mellednél nem is szabad neki nyomnia!
A füzönek semmi köze a melledhez, nem lesz se kisebb, se nagyobb, csak a derekadat formálja
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:) nem nyakbakötös hanem olyan lesz mint egy csõtop és hátul van a fûzõje, de nem tudom h h megy ha szalagavatóra varratjuk akkor egyesével lesz e méretvétel mert nem szeretném ha a többi lány tudná h én is szeretnék olyan párnát amit az utolsó válaszoló írt:S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!