Találatok a következő kifejezésre: Nem a a (274277 db)

Hát én elvinném az orvoshoz, mert valami oka van, hogy nem tud aludni.
kórházban hogyan aludt? és amikor hazavitted, legalább az elsõ héten sem aludt hosszabbakat? mit eszik, gyarapszik-e? hasfájásra tippelek amúgy a zöld kaki lehet túletetés eredménye vagy alultápláltság, de gondolom az utóbbi nincsen

Van egy fiú aki nem a a legnagyobb szépség, de nem izgat. Szerintetek járjak vele? Barátság, vagy szerelem? Jó döntés lenne vele járni?

A fiú,mint mondtam nem a legnagyobb szépség.Engem ez nem is érdekel,és az sem,hogy mit mondanak mások.Szeretne járni velem és én is szeretnék vele......csak az a baj,hogy nagyon jól megértjük egymást....nem akarok egy barátságot elveszíteni,de mégis szeretem <3 Szerintetek jó döntés lenne vele járni?

Legjobb válasz: ahogy te érzed....mi ezt nem tudhatjuk

ahogy te érzed....mi ezt nem tudhatjuk
Inkább add el a belsõ szerveit az ukrán maffiózóknak. Járj vele :)
-_- Inkább egy olyannal járnál akivel nem értitek meg egymást?
Ha vonz téged, mint férfi, akkor nem baj ha csúnya. Az is megtörténhet, hogy utánna is barátok maradtok.
Szeretnél járni vele, meg õ is veled... ha nem jársz vele nem fog a "barátod" maradni, mivel járni akar veled. Tehát ha elutasítod õt magát utasítod el mint embert. Amiket leírtál éppen, hogy az ideális kapcsolatot jellemzik, ha vele nem jársz senkivel ne járj.
A kérdező hozzászólása: sûrû*
A kérdező hozzászólása: köszi.:D
Fogj egy mosdókesztyût vagy törölközõt. Vizezd be egy kicsit, ezzel "húzd át" egy kicsit a szemöldöködet. Nekem ez jobban bevált, mint a szemöldökfésû.
ha felkelsz öltözz fel fesuld meg es vegyel szemöldökzselét es azzal fixald ... egesz nap kibir .. tapasztalatbol mondom :P sok sikert az essence zsele nekem nagyon bevalt :)
A kérdező hozzászólása: Okés, köszönöm! :) )
Velem is ugyanez van :) Felkeles utan nagyon ronda, mikor feloltoztem atfesulom, es napkozben mar nem is olyan veszes. Szerintem ki ne szedd a kiallo rakoncatlan szalakat, en nagyon megbantam /:
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :) Csak.. nekem az a fésülés nem nagyon sokat használ.. be is szoktam vizezni...:/:) úgy aránylag jobb
Én egy régi szempillaspirálomnak a kitisztított keféjével szoktam átfésülni :) Az is úgy funkcionál mint egy szemöldökfésü ^^
Nekem is össze szokott kócolódni. Én ilyenkor szemöldökfésût használok. http://www.google.hu/imgres?q=szem%C3%B6ld%C3%B6k+f%C3%A9s%C..
leborotválod

Úgy néz ki nem fejlődik a babám, 6 hetes vagyok. Ez a múlt héten derült ki. Tegnap elkezdtem vérezni, de nem durván, éjszaka görcsöltem is. Ma már kevés vér kevés görcs. Azért még elképzelhető, hogy magától elmegy a babám?

Csak, mert a dokim azt mondta ne menjek sehová, szerinte várjunk még, hátha.

Legjobb válasz: nagyon sajnálom. nem tudom mit kell ilyenkor tenni. de ha egy magzat el akar menni, azt el kell engedni. Ez biztos nem véletlenül történik, nem lenne egészséges. Nagyon sajnálom tényleg

nagyon sajnálom. nem tudom mit kell ilyenkor tenni. de ha egy magzat el akar menni, azt el kell engedni. Ez biztos nem véletlenül történik, nem lenne egészséges. Nagyon sajnálom tényleg
Sajnos ilyen idõs terhességet nem tartanak meg gyógyszeresen!!Max csak magnéziumot adnak a görcsök ellen!!:( Tapasztalat!!
Fogadd meg a doki tanácsát hátha. Igazából nem tudnak mit tenni. Most, hogy kialakulnak növekedésnek indulnak a dolgok sok minden közbe szólhat. Az élet szelektál, de talán jobb is így. Nehéz ilyenkor, de inkább egy korai vetélés mint egy fogyatékos gyermek. Sajnos 2x vetéltem magam is.
Én szorítok neked, sajnos nekem is volt ilyen tavaly nyáron, és elment a baba, de azóta már a 19 hétben vagyok. Írd meg, hogy mi van veletek.
1. Honnan tudja, hogy nem fejlõdik? 6 hetesen még akármi lehet! Van akinek ilyenkor még szívhang sincs, ezt korai megállapítani, hogy nem fejlõdik, szerintem. 2. Ha vérzel, mire vár az orvos? Hogy elmenjen magától a baba? Nem kellene neki segíteni gyógyszeresen? Nem tudom, mit mondjak, mert csúnyát nem akarok, de keress másik orvost!
Sajnálom! Nekem is volt egy ilyen, tavaly nyáron, de nem szabad feladni. most 19 hetes terhes vagyok, és kimondhatatlanul boldog! Nekem azt mondták, lehet azért ment el az a baba, mert beteg lett volna, jobb így. Jó egészséget a továbbiakban. Kitartás
Nagyon sajnálom.
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem a nehezén túl vagyok. A gyenge görcsöket jóval erõsebbek követték. Nem annyira régen pedig azt vettem észre, hogy valami csobbant a wc-ben. :( Nos, az valószínüleg a babám volt. Nagyon szörnyû érzés. Viszont erõt kell venni magamon, nem szabad belebetegedni. Ennek sanos valamiért így kellett lennie. Most abban bízok, hogy kiürültem teljesen és nem lesz mûtét. Hétfõn megyek a dokihoz. Köszi mindenkinek, aki írt.
Az én legelsõ terhességem 5 hetesen ment el. A másodiknál szintén ötödik hétnél kezdtem vérezni, ugyanúgy, mint az elõzõnél. Azt hittem, ennek is vége. Minden jel arra mutatott. Nagy erõs, élénkpiros vérzés volt. Aztán másnap abbamaradt a vérzés, és az ügyeleten a doki szerint minden rendben volt. Múlt héten múlt 1 éves a kislányom. Szóval ne add fel, bármi történhet. A lényeg, hogy bízz, és próbálj sok pozitív energiát termelni. Nagyon fontos.
nagyon sajnálom. További erõt a próbálkozáshoz. Remélem mihamarabb összejön.

Amerikai Budweisert hol lehet kapni Magyarországon? Nem a a cseh féle Budweiser Budvar-ra gondolok.

Legjobb válasz: http://elelmiszerrendeles.hu/elelmiszer-23029-budweiser_dark..

A kérdező hozzászólása: Köszi a linket!
szerintem amit linkelt a válaszoló, az a budvar-nak a barna változata... az amcsi bud-ot nem hozzák be csak úgy.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!