Találatok a következő kifejezésre: Nem érzem terhes vagyok.. Még (108 db)

Úgy érzem terhes vagyok, eddig minden jel arra utal, de orvoshoz nem merek elmenni, és még senkinek sem mondtam el, hogy milyen változásokon mentem keresztül az utóbbi hat hétben, nagyon sok mindenben változtam. Vajon terhes vagyok?

Legjobb válasz: Leginkább az tünt fel, hogy minden héten buliztam és szórakoztam a haverokkal, most is elmegyek de már kevésbé érzem úgy magam mint ezelõtt. A piát sem kívánom. Max egy sört vagy egy boroskolát iszok meg de azt is nagy nehezen a barátaim kedvéért. viszont a menstruálcióm megjött de nem úgy mint azelõtt..:/

A kérdező hozzászólása: Leginkább az tünt fel, hogy minden héten buliztam és szórakoztam a haverokkal, most is elmegyek de már kevésbé érzem úgy magam mint ezelõtt. A piát sem kívánom. Max egy sört vagy egy boroskolát iszok meg de azt is nagy nehezen a barátaim kedvéért. viszont a menstruálcióm megjött de nem úgy mint azelõtt..:/
Akkor feltehetõen nem vagy terhes, csak a hormonok játszanak.
A kérdező hozzászólása: én is ezt gondoltam..de már egyre inkább úgy gondolom, hogy nem..:S eddig még nem történt ilyen velem mindig pontosan jött meg és nem voltak ilyen tüneteim sem, gyógyszert sem szedek..
Tesztelj egyet.

Ha 2 naponta voltam együtt a párommal most májusban és holnap vagy holnapután kell megjönnie, de nem érzek semmit lehetek még terhes?

Utolsó menstruáció: április 25.(29.napra)

Legjobb válasz: Persze h lehet terhes! Majd pár nap késéssel tesztelj és drukkolok h pozitív legyen. Egyébként úgy tudom h a 2naponta történõ szex a legjobb s fogantatsdhoz.

Persze h lehet terhes! Majd pár nap késéssel tesztelj és drukkolok h pozitív legyen. Egyébként úgy tudom h a 2naponta történõ szex a legjobb s fogantatsdhoz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy :) )) Remélem hogy sikerült!Nem kellene már valamit éreznem??Bár ha ma vagy holnap megjön na akkor aztán annyira mindegy!Izgulok de nagyon :)

2 hete voltam együtt a barátommal megszakításos védekezéssel és már meg kellett volna jönnie. Nagyon félek hogy terhes vagyok, semmi jelét nem érzem annak h meg akarna jönni. Ha stresszelek, eltolódhat a mensim? Félek tesztet csináltatni. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia, elhuzodhat a stressztol. Figyelj, most mar semmit nem tudsz tenni, jobb ha nem izgulsz. Ha megjon a mensid, akkor inkabb jojjon meg elobb, ne hatraltasd a stresszed miatt. Ha pedig nem jon meg, akkor se stresszelj. Vegyel 2 kulonbozo tesztet, es reggeli pisibol csinald majd meg, kulonbozo napokon a tesztet. Ha gond van beszelj anyukaddal, vagy aki kozel all hozzad, es segit! Ne dugd homokba a fejedet, ha gond van gyorsan kell cselekedni, minel elobb doki, aztan megbeszeltek mindent. Ha negativ lesz a teszt, megjon a mensid irassal azonnal fogamzasgatlo tabit, fizesd a baratoddal felesbe az arat.

Szia, elhuzodhat a stressztol. Figyelj, most mar semmit nem tudsz tenni, jobb ha nem izgulsz. Ha megjon a mensid, akkor inkabb jojjon meg elobb, ne hatraltasd a stresszed miatt. Ha pedig nem jon meg, akkor se stresszelj. Vegyel 2 kulonbozo tesztet, es reggeli pisibol csinald majd meg, kulonbozo napokon a tesztet. Ha gond van beszelj anyukaddal, vagy aki kozel all hozzad, es segit! Ne dugd homokba a fejedet, ha gond van gyorsan kell cselekedni, minel elobb doki, aztan megbeszeltek mindent. Ha negativ lesz a teszt, megjon a mensid irassal azonnal fogamzasgatlo tabit, fizesd a baratoddal felesbe az arat.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen:) sokat segített már ezis:)
A kérdező hozzászólása: akkor ne stresszeljem magam, most vagyok a 28. napon....hát nagyon bízom benne hogy nincs semmi baj..
Hát, akkor pont peteéréskor voltatok együtt... De nyugtasson a gondolat, hogy akik akarnak babát, és peteéréskor vannak együtt, ott is csak 20%-os a siker. Ok, tudom, ha benn vagy a 20%-ban, ez nem vigasz.. De szerintem a rossz is jobb a bizonytalannál. Csinálj tesztet, és kiderül, miért késik. Szorítok, hogy ne legyen semmi baj... Mennyi idõs vagy? ÉS irass fogamzásgátlót. (Ha pl. holnap elmész dokihoz, kiderül miért nem jött meg - lehet akár ciszta is az ok - és el is tudod kezdeni a tablettát a mensi elsõ napján)
A kérdező hozzászólása: 19 leszek nyáron, és úgy döntöttem hogy várok még egy pár napot és megcsinálom a tesztet...hát énis remélem h nm vagyok benne a 20%-ban..fogamzásgátlór már irattam fel, és ki is van váltva, csak meg kéne h jöjjön mostmár...
Ez menzesz, nem terhesség. Szerintem.
A kérdező hozzászólása: De még soha nem volt így de kimutat a teszt ilyenkor valamit?
Ellõhetsz egy tesztet, hogy megnyugodj. Ha nem védekeztek, és szeretnétek babát, akkor minden hónap esélyes... De ha megjött a mensid, akkor elég valószínûtlen a terhesség. A "poci" feszülést is inkább a menzesz indokolja. Ha terhes lennél, ez a tünet akkor is nagyon korai lenne. A vérzés másmilyensége idõnként, nem okvetlenül jelent sem terhességet, sem egyéb problémát.
A kérdező hozzászólása: De még soha nem volt így de kimutat a teszt ilyenkor valamit?
Most hiába mondogatod, hogy soha nem volt ilyen. Ha erõsen vérzel, akkor valószínûtlen, hogy terhes legyél! Még az is lehet, hogy esetleg korai vetélésed volt, azért vérzel így. Ellõhetsz egy tesztet, de erõs vérzés mellett nem valószínû, hogy baba lesz.
erõs vérzés mellett valószínûleg nem vagy "már" terhes. Ha a teszt pozitív, akkor valószyínûleg még a horomonok maradéka miatt, de nincs nagy esély arra, hogy megmaradt. Persze ha pozitív keress fel egy orvost!
Szerintem korai vetélés. Én ugyanígy jártam pár hónappal ezelõtt. Elkezdtem barnázni aznap amikor meg kellett volna jönnie, majd 3 nappal késõbb vérezni. Én csináltam tesztet, pozitív lett. Ha csinálsz tesztet, lehet, hogy még pozitív eredményt kapsz, ha még a hcg nem ürült ki. Nekem mondjuk aznap amikor csinálták a vérzés miatt a vérvételt (akkor már 4 napja véreztem), mintha elvágták volna a tüneteimet reggelre és már az eredmény se mutatta ki a hcg-t, elõzõ nap meg még látott a dokim "valamit". Gondoloma ddigra ürült ki. Ha idõben elmész dokihoz, talán még lát valamit.
A kérdező hozzászólása: Csináltam tesztet negatív!Megnyugodtam!És jobban is érzem magam! Talán vmi bajom lehet, azért elmegyek dokihoz!Köszi mindenkinek egy percre megrémültem csak azért mert már volt vetélésem 2 és belehalnék ha még egyszer átkellene élnem!
Utolsó vagyok: lehet, hogy csak a hormonjaid játszanak veled.
még egy???
Lol.. Még egy... Hát te se mondd, hogy nem vagy cigány :)
A kérdező hozzászólása: rosszul tagoltam... nemjönne jól még, egy gyerek...
XD az elírás miatt. Egyszer azt olvastam, hogy ilyen idõs korban szoktak ilyen álmodni sûrûn a lányok, mert rájönnek, hogy most már fejlettek és tudnának utódot létre hozni, táplálni. Én is álmodtam sokszor ilyet. Annyira durva volt, szülés is volt minta komolyan élõben lett volna. De itt vagyok és nincs gyerekem fiatalon:) Nyugi nem azt jelenti, hogy terhes leszel. De azért sosem árt vigyázni:)

22 hetes terhes vagyok. Még nem nagyon érzem a babám mozgolódni. Kb.2 hete mozdult meg elöször, de azóta se aktiválja magát. Kell aggódom?

Els? terhességem,és mells? fali a placenta.Egyébként az uh-kon nagyon aktív.

Legjobb válasz: Szia!Nekem 17hetesen mozdult meg és utána nekem se volt aktív,de mára már nagyon aktív és most a 31 hétben tartok:).Beszélj hozzá,kérd hogy mozogjon sokat.de én sok csokit eszek és imádja,próbáld ki te is:).

Szia!Nekem 17hetesen mozdult meg és utána nekem se volt aktív, de mára már nagyon aktív és most a 31 hétben tartok:) .Beszélj hozzá, kérd hogy mozogjon sokat.de én sok csokit eszek és imádja, próbáld ki te is:) .
igyal gyumolcslevet, arra szeretnek beindulni! kulomben ezt meg egy szulesz orvos mondta, hogy ha nem erezni a baba mozgasat gyakrabban akkor gyumolcslevet kell inni arra beindulnak! az en lanyom allandoan beindult ra:)
Valószínûleg azért érzed kevésbé, mert elõl tapad a placenta, na meg ilyenkor még rengeteg a helye a mozgolódásra. Nyugi, nemsokára beindul! :)
Szintén 22 hetes vagyok, mellsõ falon tapadó méhlepénnyel, és elég ritkán érzem én is a kicsit. A dokim szerint ez azért van a placenta úgy helyezkedik el, ahogy, szóval ne aggódj. Pár hét múlva, mikor még erõsebb lesz, akkor többet fogjuk érezni õket. :) Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!Akkor csak lusta az én fiam.:-)
Szia én 19-20 hetes vagyok és mellsõ fali a placenta nálam is. Én már kb 2 hete éreztem az elsõ rezzenéseket, és most már olyan aktív a lányom, hogy nem hagy aludni éjszakánként. Aminek persze nagyon örülök :o) Szóval szerintem ez a babó vérmérsékletétõl is függ, hogy mennyit mozog. Szerintem ha napjában csak egyszer is érzed, megnyugodhatsz hogy minden rendben van vele. Szép babavárást kívánok neked!

Nem érzem hogy terhes vagyok.. Még sex után sem. Ez normális?

12 hetes babás vagyok.és a tüneteim apránként elmultak,már csak a melleim fájnak.és nem érzem magamon hogy terhes lennék.még együttlét után sem.késbb fogom érezni?

Legjobb válasz: Persze hogy fogod, majd amikor megmozdul meg látod hogy növekszik a pocid. Addig meg örülj, hogy nincsenek tüneteid, se rosszulléteid.

Persze hogy fogod, majd amikor megmozdul meg látod hogy növekszik a pocid. Addig meg örülj, hogy nincsenek tüneteid, se rosszulléteid.
Szió!Nekem is 11 hetes terhessen elmultak a tüneteim.Azóta tök jól vagyok:) Csak kifáradok hamar, én sem érzem terhessnek magamat.Szóval neagódj, általába igy szokott lenni!19 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: sziasztok.koszonom a válaszokat.
Örülj neki, hogy nincsenek rosszulléteid! Ha már érzed majd a mozgását, akkor érezni fogod, hogy terhes vagy!
örülj neki!Majd 30hét után!Én már kezdem bálnásan érezni magamat, dagadnak a lábaim pedig sosem volt ilyen, alig bírok feküdni sokszor ülnni állni, pedig mindent bevetek, nem bírok annyit enni és mégis majd szét szakad a pocim úgy feszül meg viszket hiába olajozom serényen jah és a lelkem úgy rá tud feküdni a rekeszizmomra, hogy alig kapok levegõt.Szval könnyebb véget kívámok majd neked, de nekem sem volt semmi gondom egészen eddig.Most a kádból is nehéz kiszállni-de már nem sok van és már nagyon várom mikor lesz itt a kicsi fiam:) )gratula a babádhoz és ne aggódj élvezd a szabadságodat egyenlõre!34hetes kismama

18hetes terhes vagyok! Még nem érzem hogy megmozdult volna a babám! Volt más is így ezzel?

els? babám

Legjobb válasz: Igen, mert a 20. hét körül fogod érezni. Majd a másodikat lehet már elõbb.

Igen, mert a 20. hét körül fogod érezni. Majd a másodikat lehet már elõbb.
Én 23 hetes vagyok, de még most sem vagyok biztos abban, hogy érzem... Pedig az uh szerint elég aktív! :) ))) Nekem vastagabb a hasfalam, ezért nem érzem úgy, mint egy vékony..
elfelejtettem irni hogy en is igy voltam h azt sem tudtam hogy mit kell erezni de ez olyan erzes h egybol fogod tudni hogy o az ezt nem fogod osszeteveszteni semmivel 36hkm
szia nekem a 22heten ereztem h megmozdult nem minden baba egyforma amugy nekem is az elso babam, ne agodj mert meg van ideje boven
ja ja én második babu 3 napja nagyokat rugot tegnap alig ma még nem éreztem de állitolag ez változik mikor milyen aktiv pont betöltöttem a 18 hetet mikor elkezdett "kaparászni"
Elõzõ vagyok. Egyébként nekem is elsõ babám és a 18. héten már én is vártam, hogy na, mikor mozdul meg, mégse tudtam rögtön, hogy ez már az volt. De így idõvel már tudom (meg a dokit is kérdeztem, hogy ez az lehetett-e és azt mondta, igen.) Azt is mondják, hogy akinek elsõ baba, az késõbb érzi meg, vagy ha elsõ fali a méhlepényed, akkor is késõbb érzed csak. Nekem hátsó fali, szóval ezért érezhettem meg idõben. Szóval ne aggódj, van még idõ bõven (van, aki csak a 20. hét körül érzi).
Én 19 hetes vagyok, múlt héten éreztem elõször, de csak késõbb tudtam meg, hogy az az volt. Lehet, hogy te is érezted már, csak nem tudtad, hogy az a babád mocorgása. Ne erõs rúgásokra számíts, inkább olyasmire, mintha kis buborékok mennének a hasadban, vagy alul a húgyhólyag környékén, esetleg valamelyik oldalon alul. Nekem ilyen volt. Aztán mikor egyre többször éreztem és sokszor ismétlõdött, akkor jöttem rá, hogy ez már a magzatmozgás. Most is gyakran érzem, fõleg reggel és este, mikor lefekszem. Volt napközben is, de akkor ritkább, vagy csak akkor mást csinálok és nem figyelek rá annyira.
Én mind a hármat csak a 20. héten éreztem elõször. Nyugi, mozog õ, csak még te nem érzed, ez teljesen normális, fõleg az elsõ babánál.
Én a 19. héten éreztem elõször. Nekem is az elsõ babám.
A kérdező hozzászólása: pontosan ma vagyok 18+1hetes! azért kérdezem mert már a nõgyógyászom a védõnõ is kérdezte hét eléjen érzek e valamit! és igazából azt se tudom mit is kellene érezmen:-) már nagyon várom:-)
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek! és jó babavárást, babázást:-)

Ha nem akarsz még babát, de úgy érzed terhes vagy, akkor megbíznál a Gabriela terhességi tesztben? Tapasztalatok ezzel kapcsolatban?

Legjobb válasz: Mit mutat a teszt??? Egyébként bármelyikben megbíznék, mert a teszt akkor is azt mutatja amit mutat, függetlenül attól, hogy én nem szeretnék babát.:)

Mit mutat a teszt??? Egyébként bármelyikben megbíznék, mert a teszt akkor is azt mutatja amit mutat, függetlenül attól, hogy én nem szeretnék babát.:)
Miért ne bíznék meg bármelyik teszben? ha nagyon parázós vagyok akkor csinálhatok kettõr is. Akkor már teljesen biztos a dolog.
HA NEM akarnék babát, AKKOR MONDJUK LEGINKÁBB AZ ÓÓÓÓÓÓVSZERBEN BÍZNÉK......ügyes vagy, gratulálok..remélem nem vagy terhes..
A kérdező hozzászólása: A tesztem negatív lett, remélem így is van! :)
A kérdező hozzászólása: Ja és igen, megírom holnap az eredményt! :)
A kérdező hozzászólása: Kedves Elsõ!Azért nem szeretnék még babát, mert van egy 17 hónapos lányom és még korainak találom a következõt!Egy picit még szeretnék várni! "Kedves" Utolsó!Képzeld el, hogy GYÓGYSZERT SZEDEK!Ennek ellenére úgy érzem, terhes vagyok!
Nos, nekem az elsõ terhességemnél ez a teszt nem mutatott semmit, miközben a z összes többi már halványabb vagy erõsebb pozitív volt. Így én többet ilyet nem veszek. Aztán persze ez csak egy db teszt volt, az is lehet, hogy rosszat fogtam ki...
Nekem csak a Gabriel vált be. Próbáltam anno 4 különbözõt, még bio tesztet is! Sorban csináltam meg egymás után 20-30 perces különbségekkel. Egyik sem mutatott pozitívat, a Gabriel meg igen. Rá két nap múlva meg ott volt a gyönyörûségem az ultrahangképen. Ha még egyszer választanom kell majd, marad a Gabriel. És még drágának sem drága.
Megírod holnap az eredményt? Miért nem szeretnél még babát? Fiatal vagy még hozzá? Vagy még úgy érzed, hogy nem "értél" meg rá? (elsõ)
A kérdező hozzászólása: Még nem csináltam meg a tesztet, ma vettem meg.Holnap reggeli vizeletbõl csinálom.Bár tudom, hogy ennél a tesztnél bármikor lehet, de jobb biztosra menni.
Elsõ vagyok! Akkor jól indult a napod.:) Miért érzed úgy, hogy terhes vagy?

Harmadik terhességem 27. hétben jár. Elméletileg veszélyeztetett terhes vagyok, de azért naponta megsétálom magam és nem érzem rosszul magam utána, esetleg megkeményedik a hasam. Mennyi sétát engedhetek meg magamnak?

Az els? két terhességet elveszítettem, az els?t 1o hetesen, a másodikat 13 hetesen.

Legjobb válasz: Szia!Én nem vagyok veszélyeztetett,és nekem azt mondta a védõnõ,hogy napi fél óra séta mindenképpen kell.Azt nem írtad,hogy mi okból vagy veszélyeztetett,de ha a doki nem írt elõ szigorú fekvést,akkor szerintem amíg nem érzed kellemetlennek,addig nyugodtan sétálj,de ha kicsit is rosszul érzed magad,akkor azonnal pihenj le!A keményedés sem jó!De viszont egy kis mozgás meg mindenkinek kell,fõleg terhesen! Minden jót,és vigyázz magatokra! Üdv:38 hetes kismama

Szia!Én nem vagyok veszélyeztetett, és nekem azt mondta a védõnõ, hogy napi fél óra séta mindenképpen kell.Azt nem írtad, hogy mi okból vagy veszélyeztetett, de ha a doki nem írt elõ szigorú fekvést, akkor szerintem amíg nem érzed kellemetlennek, addig nyugodtan sétálj, de ha kicsit is rosszul érzed magad, akkor azonnal pihenj le!A keményedés sem jó!De viszont egy kis mozgás meg mindenkinek kell, fõleg terhesen! Minden jót, és vigyázz magatokra! Üdv:38 hetes kismama
Szia. Én is veszélyeztetettként kezdtem a terhességem, de már rég fel vagyok oldva a tiltások alól, mert semmi probléma sincs. (kopp-kopp-kopp). Van esetleg valami panaszod? Vagy a vetélések miatt lettél veszélyeztetett?
A kérdező hozzászólása: A vetélések miatt lettem veszélyeztetett, a leírtakon kívül nincs egyéb panaszom. Rugdosodunk, játszunk, sõt az ultrahangon egy héttel nagyobbnak is látszik az én kicsi fiam. Köszi mindenkinek a választ, hasznos volt!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!