Találatok a következő kifejezésre: Nem érzem terhes vagyok (280 db)

Miért van az hogy nem érzem terhesnek magam? A 16. hétben vagyok. Volt így más is? Mikor múlik ez el?

Legjobb válasz: Azért nem érzed magad terhesnek, mert a kezdeti kellemetlenségek már elmúltak, de még nem érzed a mozgását. Ha elsõ baba, erre a 20. hét körül számíthatsz majd, akkor kezdõdik meg a pocak rohamos növekedése is, na akkor már érezni fogod. :) Boldog babavárást!

Azért nem érzed magad terhesnek, mert a kezdeti kellemetlenségek már elmúltak, de még nem érzed a mozgását. Ha elsõ baba, erre a 20. hét körül számíthatsz majd, akkor kezdõdik meg a pocak rohamos növekedése is, na akkor már érezni fogod. :) Boldog babavárást!
Érzed már mocorogni? :) Nekem az segített sokat, na meg az, hogy a 15-16. hétig hányingerem volt, és éreztem, hogy van ott valaki, de közel sem volt olyan erõs ez az érzés, mint most. :) Egyébként kb. a 17. héttõl érzem mozogni rendesen, innentõl nõ a pocakom is, most vagyok a 26.-ban, és már látszik a hasamon is, hogy mikor mozdul. :) Ez nagy vízválasztó: apukája is és én is a mozgások erõsödése óta érezzük igazán anyukának/apukának magunkat. Elõtte pl. sokat jártunk uh-ra, voltunk a 14., 16., 18. héten, amikor 4D-ben is láttuk - nagyon jó volt, de nehéz volt elhinni, hogy õ hozzánk tartozik. Most a 25. hétben a 4D-n, amikor már ásított, csuklott, dörzsölte a szemeit, és szopogatta az ujját, illetve amikor mozdult, látszott ahogy lerúgta az uh fejét a pocakomról, na meg éreztem is a rezdüléseit - az volt az igazi. :) ) Na meg a hasam is akkorra, mint sokaknak szülés elõtt - "megkismamásodtam". Szerintem természetes, amit érzel, nem a teszttõl lesz valaki anyuka, ez is egy folyamat, amelyhez idõ kell. Ne aggódj ezen! :) Sok boldogságot Neked! :)
én a 19-ik hétben vagyok és nem érzem magam terhesnek, habár második gyerek. az elsönél ilyenkor már óriási görcseim voltak, fájt mindenem. most meg semmi hála isten. én mindegyiket 16-ik héttöl éreztem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Kicsit jobban érzem magam hogy nem csak én vagyok így.Nem érzem még mocorogni sajnos de már nagyon várom.És terhes tüneteim sem voltam.Nem volt sem hányingerem sem bármi más amik általában szoktak jelentkezni a kismamáknál.Talán ez miatt sem érzem kismamának magam.Ultrahangra olyan sokára hív vissza az orvos.Eddig még 3 szor voltam de még csak egyszer láttam a 12.héten.Boldog babavárást, és jó egészséget kívánok nektek és a babátoknak :)

Úgy érzem terhes vagyok, eddig minden jel arra utal, de orvoshoz nem merek elmenni, és még senkinek sem mondtam el, hogy milyen változásokon mentem keresztül az utóbbi hat hétben, nagyon sok mindenben változtam. Vajon terhes vagyok?

Legjobb válasz: Leginkább az tünt fel, hogy minden héten buliztam és szórakoztam a haverokkal, most is elmegyek de már kevésbé érzem úgy magam mint ezelõtt. A piát sem kívánom. Max egy sört vagy egy boroskolát iszok meg de azt is nagy nehezen a barátaim kedvéért. viszont a menstruálcióm megjött de nem úgy mint azelõtt..:/

A kérdező hozzászólása: Leginkább az tünt fel, hogy minden héten buliztam és szórakoztam a haverokkal, most is elmegyek de már kevésbé érzem úgy magam mint ezelõtt. A piát sem kívánom. Max egy sört vagy egy boroskolát iszok meg de azt is nagy nehezen a barátaim kedvéért. viszont a menstruálcióm megjött de nem úgy mint azelõtt..:/
Akkor feltehetõen nem vagy terhes, csak a hormonok játszanak.
A kérdező hozzászólása: én is ezt gondoltam..de már egyre inkább úgy gondolom, hogy nem..:S eddig még nem történt ilyen velem mindig pontosan jött meg és nem voltak ilyen tüneteim sem, gyógyszert sem szedek..
Tesztelj egyet.

10-11hetes terhes vagyok és nem érzem terhesnek magam! Mikor fogom?

Eddig sem voltak tipikus tüneteim! Néha émelyegtem és szurkált a méhem de már az is elmult!!!Baj lehet?

Legjobb válasz: Én akkor éreztem magam terhesnek, mikor megmozdúlt a baba a hasamban!

Én akkor éreztem magam terhesnek, mikor megmozdúlt a baba a hasamban!
én is csak akkor éreztem terhesnek magam, mikor már mocorgott. meg sokszor még akkor sem. most 34 hetesen, mikor már a cipõfûzõm is csak akkor van bekötve, mikor apa itthon van... nah most már terhesnek érzem magam! :)
nalam meg most is van egy ket olyan ora, vagy esetleg tobb (pl most is) mikor nem erzem magam terhesnek pedig egy hete meg is mozdult 18+1 hkm
A kérdező hozzászólása: Jaaaj csajok!!hát akkor mit akarok én a 11.hetemmel! Csak annyira szeretném már érezni, és ez az állapot nagyon fura!!! Köszi a válaszokat!! Jó egészséget mindenkinek!!!
Én is majd megvesztem, hogy érezzem õt már! És 18 hetesen meg is éreztem a babám, úgyhogy már kicsit terhesebbnek érzem magam... de várom még hogy hatalmas pocim legyen és nem tudjam felhúzni a zoknim. ;)
Örülj neki! Addig jó, még nem érzed magad terhesnek, hidd el! Majd jönnek a kellemetlenségek, ahogy nõni kezd a pocak, kinek elõbb, kinek késõbb...
Ez menzesz, nem terhesség. Szerintem.
A kérdező hozzászólása: De még soha nem volt így de kimutat a teszt ilyenkor valamit?
Ellõhetsz egy tesztet, hogy megnyugodj. Ha nem védekeztek, és szeretnétek babát, akkor minden hónap esélyes... De ha megjött a mensid, akkor elég valószínûtlen a terhesség. A "poci" feszülést is inkább a menzesz indokolja. Ha terhes lennél, ez a tünet akkor is nagyon korai lenne. A vérzés másmilyensége idõnként, nem okvetlenül jelent sem terhességet, sem egyéb problémát.
A kérdező hozzászólása: De még soha nem volt így de kimutat a teszt ilyenkor valamit?
Most hiába mondogatod, hogy soha nem volt ilyen. Ha erõsen vérzel, akkor valószínûtlen, hogy terhes legyél! Még az is lehet, hogy esetleg korai vetélésed volt, azért vérzel így. Ellõhetsz egy tesztet, de erõs vérzés mellett nem valószínû, hogy baba lesz.
erõs vérzés mellett valószínûleg nem vagy "már" terhes. Ha a teszt pozitív, akkor valószyínûleg még a horomonok maradéka miatt, de nincs nagy esély arra, hogy megmaradt. Persze ha pozitív keress fel egy orvost!
Szerintem korai vetélés. Én ugyanígy jártam pár hónappal ezelõtt. Elkezdtem barnázni aznap amikor meg kellett volna jönnie, majd 3 nappal késõbb vérezni. Én csináltam tesztet, pozitív lett. Ha csinálsz tesztet, lehet, hogy még pozitív eredményt kapsz, ha még a hcg nem ürült ki. Nekem mondjuk aznap amikor csinálták a vérzés miatt a vérvételt (akkor már 4 napja véreztem), mintha elvágták volna a tüneteimet reggelre és már az eredmény se mutatta ki a hcg-t, elõzõ nap meg még látott a dokim "valamit". Gondoloma ddigra ürült ki. Ha idõben elmész dokihoz, talán még lát valamit.
A kérdező hozzászólása: Csináltam tesztet negatív!Megnyugodtam!És jobban is érzem magam! Talán vmi bajom lehet, azért elmegyek dokihoz!Köszi mindenkinek egy percre megrémültem csak azért mert már volt vetélésem 2 és belehalnék ha még egyszer átkellene élnem!
Utolsó vagyok: lehet, hogy csak a hormonjaid játszanak veled.

Ha nem akarsz még babát, de úgy érzed terhes vagy, akkor megbíznál a Gabriela terhességi tesztben? Tapasztalatok ezzel kapcsolatban?

Legjobb válasz: Mit mutat a teszt??? Egyébként bármelyikben megbíznék, mert a teszt akkor is azt mutatja amit mutat, függetlenül attól, hogy én nem szeretnék babát.:)

Mit mutat a teszt??? Egyébként bármelyikben megbíznék, mert a teszt akkor is azt mutatja amit mutat, függetlenül attól, hogy én nem szeretnék babát.:)
Miért ne bíznék meg bármelyik teszben? ha nagyon parázós vagyok akkor csinálhatok kettõr is. Akkor már teljesen biztos a dolog.
HA NEM akarnék babát, AKKOR MONDJUK LEGINKÁBB AZ ÓÓÓÓÓÓVSZERBEN BÍZNÉK......ügyes vagy, gratulálok..remélem nem vagy terhes..
A kérdező hozzászólása: A tesztem negatív lett, remélem így is van! :)
A kérdező hozzászólása: Ja és igen, megírom holnap az eredményt! :)
A kérdező hozzászólása: Kedves Elsõ!Azért nem szeretnék még babát, mert van egy 17 hónapos lányom és még korainak találom a következõt!Egy picit még szeretnék várni! "Kedves" Utolsó!Képzeld el, hogy GYÓGYSZERT SZEDEK!Ennek ellenére úgy érzem, terhes vagyok!
Nos, nekem az elsõ terhességemnél ez a teszt nem mutatott semmit, miközben a z összes többi már halványabb vagy erõsebb pozitív volt. Így én többet ilyet nem veszek. Aztán persze ez csak egy db teszt volt, az is lehet, hogy rosszat fogtam ki...
Nekem csak a Gabriel vált be. Próbáltam anno 4 különbözõt, még bio tesztet is! Sorban csináltam meg egymás után 20-30 perces különbségekkel. Egyik sem mutatott pozitívat, a Gabriel meg igen. Rá két nap múlva meg ott volt a gyönyörûségem az ultrahangképen. Ha még egyszer választanom kell majd, marad a Gabriel. És még drágának sem drága.
Megírod holnap az eredményt? Miért nem szeretnél még babát? Fiatal vagy még hozzá? Vagy még úgy érzed, hogy nem "értél" meg rá? (elsõ)
A kérdező hozzászólása: Még nem csináltam meg a tesztet, ma vettem meg.Holnap reggeli vizeletbõl csinálom.Bár tudom, hogy ennél a tesztnél bármikor lehet, de jobb biztosra menni.
Elsõ vagyok! Akkor jól indult a napod.:) Miért érzed úgy, hogy terhes vagy?

15 hetes terhes vagyok s aggodom, mert nem no a pocim, s nem erzem hogy terhes vagyok. Nincs hanyingerem, ugy erzem mintha nem is lenek terhes. Ez normalis?

Legjobb válasz: Örülj, hogy nincs hányingered. A hasad is elkezd majd nõni idõvel. Nekem is csak a pocakom nõtt. Ezenkívül nem volt más tünetem a 35. hétig.

Örülj, hogy nincs hányingered. A hasad is elkezd majd nõni idõvel. Nekem is csak a pocakom nõtt. Ezenkívül nem volt más tünetem a 35. hétig.
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen...remelem igazad van, elso babam es izgulok
Én is 15 hetes vagyok és nekem látszik a pocim, de kb. 4 nap alatt nõtt meg hirtelen. Múlt héten még aggódtam, hogy semmi nem látszik, szinte teljesen lapos volt a hasam, aztán mintha megérezte volna a baba és elkezdett nõni :) Ne aggódj, mindenki más ütemben fejlõdik, ne higgy a riogatásoknak(ha vannak). Ha jól érzed magad, nincsenek görcseid és az UH-n is rendben volt minden, akkor nem lesz gond :)
Nalam ugyan ez van, de szerintem nincs mert aggodni.A legutobbi ultrahangon minden rendben volt, gondolom nalad is.Meg en nem felek, tuti lesznek meg tunetek, amikor majd visszasirom azt amikor nem volt :)
Egész terhességem alatt nem volt semmilyen tünetem.kb. 18. héttõl látszott igazán hogy terhes vagyok.Azóta 3.5 éves a lányom :) Szóval nyugi!Örülj hogy nincs semmi tüneted!

18 hetes terhes vagyok. Már mocorog a babám de én nem érzek olyat hogy rugdosna hanem csak olyan mintha itt ott feszítene vagy nyomná magát. Vagy kúszna egyik oldalról a másikra. Ti mit éreztetek enni idős terhesen? Nem baj hogy nem érzek rugdosást?

Olyan finoman mozog mindig!Mintha vigyázna rám nehogy fájjon!!:)

Legjobb válasz: Nem sokáig lesz ilyen illedelmes, ne félj. Még nagyon pici, ezért nem érzed olyan erõsnek a rúgásokat. De be fogja hozni a vége felé ne izgulj!

Nem sokáig lesz ilyen illedelmes, ne félj. Még nagyon pici, ezért nem érzed olyan erõsnek a rúgásokat. De be fogja hozni a vége felé ne izgulj!
Ja, és hogy a kérdésre is válaszoljak, én még semmit nem éreztem ennyi idõs terhesen, kb. 1-1, 5 héttel késõbb éreztem meg elõször a mozgását.
Szia! Én 18 hetesen csak buborékokat éreztem.Rugdosásokat csak a 20. héttõl.De akkor is csak gyengén.Nincs belõle baj ha még nem érzed erõteljesen a mocorgást.Hidd el be fogja pótolni.Nekem már szinte kellemetlen, de jó értelemben. Boldog babavárást! 29 hetes
hidd el fogod még érezni bõven. volt olyan hogy nekem már fájt annyira rugdosott.

Harmadik terhességem 27. hétben jár. Elméletileg veszélyeztetett terhes vagyok, de azért naponta megsétálom magam és nem érzem rosszul magam utána, esetleg megkeményedik a hasam. Mennyi sétát engedhetek meg magamnak?

Az els? két terhességet elveszítettem, az els?t 1o hetesen, a másodikat 13 hetesen.

Legjobb válasz: Szia!Én nem vagyok veszélyeztetett,és nekem azt mondta a védõnõ,hogy napi fél óra séta mindenképpen kell.Azt nem írtad,hogy mi okból vagy veszélyeztetett,de ha a doki nem írt elõ szigorú fekvést,akkor szerintem amíg nem érzed kellemetlennek,addig nyugodtan sétálj,de ha kicsit is rosszul érzed magad,akkor azonnal pihenj le!A keményedés sem jó!De viszont egy kis mozgás meg mindenkinek kell,fõleg terhesen! Minden jót,és vigyázz magatokra! Üdv:38 hetes kismama

Szia!Én nem vagyok veszélyeztetett, és nekem azt mondta a védõnõ, hogy napi fél óra séta mindenképpen kell.Azt nem írtad, hogy mi okból vagy veszélyeztetett, de ha a doki nem írt elõ szigorú fekvést, akkor szerintem amíg nem érzed kellemetlennek, addig nyugodtan sétálj, de ha kicsit is rosszul érzed magad, akkor azonnal pihenj le!A keményedés sem jó!De viszont egy kis mozgás meg mindenkinek kell, fõleg terhesen! Minden jót, és vigyázz magatokra! Üdv:38 hetes kismama
Szia. Én is veszélyeztetettként kezdtem a terhességem, de már rég fel vagyok oldva a tiltások alól, mert semmi probléma sincs. (kopp-kopp-kopp). Van esetleg valami panaszod? Vagy a vetélések miatt lettél veszélyeztetett?
A kérdező hozzászólása: A vetélések miatt lettem veszélyeztetett, a leírtakon kívül nincs egyéb panaszom. Rugdosodunk, játszunk, sõt az ultrahangon egy héttel nagyobbnak is látszik az én kicsi fiam. Köszi mindenkinek a választ, hasznos volt!

Aggodjak? A babam mindig a jobb oldalamon mozog es nem valami sokat. Tobbszor erzem naponta de eleg gyengen. Nem kellene mar erosebbeket rugnia? 25 hetes terhes vagyok.

Legjobb válasz: Én 17 hetes koromtól érzem. Elsõ babás vagyok, és én is azt vártam, hogy mikor fog már erõsödni. most 30 hetes vagyok és 2-3 hete lett intenzívebb a rugás. olyan amilyet vártam. Lehet csak több a magzatvized, vagy nem feltétlen ez. Egyszerûen még elfér a lurkó. :) Az a lényeg hogy érzed! Én pl. sokszor nem is rugást érzek, csak érzem, hogy somfordál, kúszoik egyik helyrõl a másikra. Vicces.! Élvezd és ne aggódj. az hogy csak ott érzed, az lehet azlrt van mert ott rúg meg jobban idegeket. A méhben nincsenek idegszálak azt olvastam, így amikor érezzük akkor nemcsak a méhhez ér hozzá hanem más szervekhez is. Boldog felfedezõutat kívánok még erre a kis idõre!!!

Én 17 hetes koromtól érzem. Elsõ babás vagyok, és én is azt vártam, hogy mikor fog már erõsödni. most 30 hetes vagyok és 2-3 hete lett intenzívebb a rugás. olyan amilyet vártam. Lehet csak több a magzatvized, vagy nem feltétlen ez. Egyszerûen még elfér a lurkó. :) Az a lényeg hogy érzed! Én pl. sokszor nem is rugást érzek, csak érzem, hogy somfordál, kúszoik egyik helyrõl a másikra. Vicces.! Élvezd és ne aggódj. az hogy csak ott érzed, az lehet azlrt van mert ott rúg meg jobban idegeket. A méhben nincsenek idegszálak azt olvastam, így amikor érezzük akkor nemcsak a méhhez ér hozzá hanem más szervekhez is. Boldog felfedezõutat kívánok még erre a kis idõre!!!
Szia ne aggódj!!!!Én a második babámat várom, és a másodikkal voltam így.Nekem meg csak a bal felemen rugdosott 22-26 hétig.Most 32 hetes vagyok, és sokszor nem is rugdos, hanem csak feszítt, meg mindig valamit kinyom, de most is csak a bal felemen jobban, néha elég kellemtlen amit csinál, de mégis isteni érzés.Szerintem minden rendben van nálad, mert nem az a lényeg hogy hol rugdalódzik, hanem hogy érezd a mozgásait.Boldog babavárást!!!!

9 hetes terhes vagyok (aktus után). Nem érzek semmit a menszim 2x rendesen megjött. A 3. késik már vagy 1 hete. Nincs semmi tünete, hogy terhes lennék. 1 hónapig abbahagytam a sportot és gyógyszert is szedtem a térdemre. Terhes lehetek?

Legjobb válasz: ha azt írod, hogy 9 hetes terhes vagy, akkor miért kérded, hogy terhes vagy-e? vagy csak én értem félre? nem tudom. Amúgy lehetsz terhes ha kimarad a menszeszed. Csinálj tesztet.

ha azt írod, hogy 9 hetes terhes vagy, akkor miért kérded, hogy terhes vagy-e? vagy csak én értem félre? nem tudom. Amúgy lehetsz terhes ha kimarad a menszeszed. Csinálj tesztet.
tényleg azt miért irtad, hogy terhes vagy e? mérd meg a hõdet.
Az fura, hogy aktus után nem érzel semmit:)
9 hetesen már orvoshoz kellene menned, mert már van szívhang ha terhes vagy. Ez a legbiztosabb módja, hogy megtudd!
Ezzel azt akarod mondani, hogy amióta együtt voltál a barátoddal azóta kétszer rendesen megjött, de arra gyanakszol, hogy terhes vagy? Van már vmi híred?
A kérdező hozzászólása: igen arra gyanakszok:( mostmár a 11. hétben lehetek( ha persze terhes vagyok) még mindig nem mertem tesztet csináltatni:S
Én is így vagyok, de nekem kevesebb a mensim a szokottnál, és vhogy nem olyan. Én szombaton szeretnék menni dokihoz, ugyanis én a 9. héten lennék, de szerintem én nem vagyok terhes. De Neked azt kívánom hogy sikerüljön! :-)
Szólj ha van vmi! Szorítok Neked! Elõzõ válaszoló.
Ne haragudj, de nagyon zavaros amit írtál!Egyáltalán miért gondolod, hogy 9 hetes terhes vagy, ha tesztet nem csináltál, orvosnál nem jártál, kétszer megjött és tüneted sincs!Tényleg nem akarlak bántani de én ezt nem értem.Hogy a térdeddel mit akarsz azt meg végképp nem!Az lehet hogy az utolsó mensid ami kimaradt az tényleg annak a jele, hogy azóta terhes vagy, de az orvosok is mindig az utólso mensid elsõ napjától számolják majd, szóval ezt a 9hetességet felejtsd el. Ám én orvos nem vagyok úgyhogy tévedhetek is és lehet hogy neked van igazad. De az biztos, hogy ideje lenne elmenned orvoshoz, hogy megtudd mi a helyzet!Szurkolok, hogy a végeredmény az legyen amire vágysz!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!