Találatok a következő kifejezésre: Nem érzem terhes (413 db)

Miért van az hogy nem érzem terhesnek magam? A 16. hétben vagyok. Volt így más is? Mikor múlik ez el?

Legjobb válasz: Azért nem érzed magad terhesnek, mert a kezdeti kellemetlenségek már elmúltak, de még nem érzed a mozgását. Ha elsõ baba, erre a 20. hét körül számíthatsz majd, akkor kezdõdik meg a pocak rohamos növekedése is, na akkor már érezni fogod. :) Boldog babavárást!

Azért nem érzed magad terhesnek, mert a kezdeti kellemetlenségek már elmúltak, de még nem érzed a mozgását. Ha elsõ baba, erre a 20. hét körül számíthatsz majd, akkor kezdõdik meg a pocak rohamos növekedése is, na akkor már érezni fogod. :) Boldog babavárást!
Érzed már mocorogni? :) Nekem az segített sokat, na meg az, hogy a 15-16. hétig hányingerem volt, és éreztem, hogy van ott valaki, de közel sem volt olyan erõs ez az érzés, mint most. :) Egyébként kb. a 17. héttõl érzem mozogni rendesen, innentõl nõ a pocakom is, most vagyok a 26.-ban, és már látszik a hasamon is, hogy mikor mozdul. :) Ez nagy vízválasztó: apukája is és én is a mozgások erõsödése óta érezzük igazán anyukának/apukának magunkat. Elõtte pl. sokat jártunk uh-ra, voltunk a 14., 16., 18. héten, amikor 4D-ben is láttuk - nagyon jó volt, de nehéz volt elhinni, hogy õ hozzánk tartozik. Most a 25. hétben a 4D-n, amikor már ásított, csuklott, dörzsölte a szemeit, és szopogatta az ujját, illetve amikor mozdult, látszott ahogy lerúgta az uh fejét a pocakomról, na meg éreztem is a rezdüléseit - az volt az igazi. :) ) Na meg a hasam is akkorra, mint sokaknak szülés elõtt - "megkismamásodtam". Szerintem természetes, amit érzel, nem a teszttõl lesz valaki anyuka, ez is egy folyamat, amelyhez idõ kell. Ne aggódj ezen! :) Sok boldogságot Neked! :)
én a 19-ik hétben vagyok és nem érzem magam terhesnek, habár második gyerek. az elsönél ilyenkor már óriási görcseim voltak, fájt mindenem. most meg semmi hála isten. én mindegyiket 16-ik héttöl éreztem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Kicsit jobban érzem magam hogy nem csak én vagyok így.Nem érzem még mocorogni sajnos de már nagyon várom.És terhes tüneteim sem voltam.Nem volt sem hányingerem sem bármi más amik általában szoktak jelentkezni a kismamáknál.Talán ez miatt sem érzem kismamának magam.Ultrahangra olyan sokára hív vissza az orvos.Eddig még 3 szor voltam de még csak egyszer láttam a 12.héten.Boldog babavárást, és jó egészséget kívánok nektek és a babátoknak :)

10-11hetes terhes vagyok és nem érzem terhesnek magam! Mikor fogom?

Eddig sem voltak tipikus tüneteim! Néha émelyegtem és szurkált a méhem de már az is elmult!!!Baj lehet?

Legjobb válasz: Én akkor éreztem magam terhesnek, mikor megmozdúlt a baba a hasamban!

Én akkor éreztem magam terhesnek, mikor megmozdúlt a baba a hasamban!
én is csak akkor éreztem terhesnek magam, mikor már mocorgott. meg sokszor még akkor sem. most 34 hetesen, mikor már a cipõfûzõm is csak akkor van bekötve, mikor apa itthon van... nah most már terhesnek érzem magam! :)
nalam meg most is van egy ket olyan ora, vagy esetleg tobb (pl most is) mikor nem erzem magam terhesnek pedig egy hete meg is mozdult 18+1 hkm
A kérdező hozzászólása: Jaaaj csajok!!hát akkor mit akarok én a 11.hetemmel! Csak annyira szeretném már érezni, és ez az állapot nagyon fura!!! Köszi a válaszokat!! Jó egészséget mindenkinek!!!
Én is majd megvesztem, hogy érezzem õt már! És 18 hetesen meg is éreztem a babám, úgyhogy már kicsit terhesebbnek érzem magam... de várom még hogy hatalmas pocim legyen és nem tudjam felhúzni a zoknim. ;)
Örülj neki! Addig jó, még nem érzed magad terhesnek, hidd el! Majd jönnek a kellemetlenségek, ahogy nõni kezd a pocak, kinek elõbb, kinek késõbb...

Babát szeretnénk! 18-án megjött, és most 5. napja rettenetes hányingerem van, nincs étvágyam, este viszont kieszem a hűtőt. Nem érzem terhesnek magam, hisz meg is jött. Miért van ez?

Legjobb válasz: akkor a ciklusod 12. napján vagy ma. milyenek a ciklusaid, hány naposak? Mikor voltatok együtt a pároddal?

akkor a ciklusod 12. napján vagy ma. milyenek a ciklusaid, hány naposak? Mikor voltatok együtt a pároddal?
nem hinném, hogy baba, mert már 5 napja hányingered van, és az még nagyon korai lenne a terhességre. Inkább valami más játszadozik veled.
A kérdező hozzászólása: Tegnap este is voltunk, mi kimondottan kislányt szeretnénk.Elõtte január 10-én volt meg, tehát 39 napra jött meg, akkor is babát "gyártottunk", amikor késett, azt hittem, már baba.De megjött.A védõnõm szerint lehetek épp terhes attól, hogy megjött, de én nem érzem úgy, csak ez a hányinger érdekes.Azért van védõnõm, mert a kisfiam 14 hós, de õ is nagyon nehezen jött össze nekünk.5 év kellett hozzá.
akkor tesztelj! drukkolok
A kérdező hozzászólása: Gondolod, hogy lehet baba?De az nem baj, hogy megjött?Ha mégis baba, nem lesz emiatt gond?A vérzésem más volt, mint szokott, 2 napig rendesnek nézett ki, és utána 3 napig barnás folyás féle.Ja és nem görcsöltem, máskor görcsölök az elsõ 3-4 napban, és 5-6 napig vérzek.Most más volt.Ez lehet babó?
Sajnos a vágyaink néha tüneteket is produkálnak! Lehet veled is "csak" ez van SAJNOS! Nekem is volt, volt hogy minden hónapban volt terhes tünetem, meg késett is. ha vki nagyon akarja a babát, sokszor nehezebben jön össze. De azért drukkolok, és remélem hamar összejöna kistesó;) 24 hetes kismama (aki szintén sokat várt a picire.. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, mondjuk még nem vagyok nagyon megijjedve, mert csak januártól próbálkozunk, és azért nem is hiszem én, hogy terhes lennék, mert nekem a kisfiammal semmi tünetem nem volt, még csak egy pici émelygés sem.Na majd meglátjuk, mit hoz a sors.További szép napot mindenkinek!

15 hetes terhes vagyok s aggodom, mert nem no a pocim, s nem erzem hogy terhes vagyok. Nincs hanyingerem, ugy erzem mintha nem is lenek terhes. Ez normalis?

Legjobb válasz: Örülj, hogy nincs hányingered. A hasad is elkezd majd nõni idõvel. Nekem is csak a pocakom nõtt. Ezenkívül nem volt más tünetem a 35. hétig.

Örülj, hogy nincs hányingered. A hasad is elkezd majd nõni idõvel. Nekem is csak a pocakom nõtt. Ezenkívül nem volt más tünetem a 35. hétig.
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen...remelem igazad van, elso babam es izgulok
Én is 15 hetes vagyok és nekem látszik a pocim, de kb. 4 nap alatt nõtt meg hirtelen. Múlt héten még aggódtam, hogy semmi nem látszik, szinte teljesen lapos volt a hasam, aztán mintha megérezte volna a baba és elkezdett nõni :) Ne aggódj, mindenki más ütemben fejlõdik, ne higgy a riogatásoknak(ha vannak). Ha jól érzed magad, nincsenek görcseid és az UH-n is rendben volt minden, akkor nem lesz gond :)
Nalam ugyan ez van, de szerintem nincs mert aggodni.A legutobbi ultrahangon minden rendben volt, gondolom nalad is.Meg en nem felek, tuti lesznek meg tunetek, amikor majd visszasirom azt amikor nem volt :)
Egész terhességem alatt nem volt semmilyen tünetem.kb. 18. héttõl látszott igazán hogy terhes vagyok.Azóta 3.5 éves a lányom :) Szóval nyugi!Örülj hogy nincs semmi tüneted!

18 hetes terhes vagyok. Már mocorog a babám de én nem érzek olyat hogy rugdosna hanem csak olyan mintha itt ott feszítene vagy nyomná magát. Vagy kúszna egyik oldalról a másikra. Ti mit éreztetek enni idős terhesen? Nem baj hogy nem érzek rugdosást?

Olyan finoman mozog mindig!Mintha vigyázna rám nehogy fájjon!!:)

Legjobb válasz: Nem sokáig lesz ilyen illedelmes, ne félj. Még nagyon pici, ezért nem érzed olyan erõsnek a rúgásokat. De be fogja hozni a vége felé ne izgulj!

Nem sokáig lesz ilyen illedelmes, ne félj. Még nagyon pici, ezért nem érzed olyan erõsnek a rúgásokat. De be fogja hozni a vége felé ne izgulj!
Ja, és hogy a kérdésre is válaszoljak, én még semmit nem éreztem ennyi idõs terhesen, kb. 1-1, 5 héttel késõbb éreztem meg elõször a mozgását.
Szia! Én 18 hetesen csak buborékokat éreztem.Rugdosásokat csak a 20. héttõl.De akkor is csak gyengén.Nincs belõle baj ha még nem érzed erõteljesen a mocorgást.Hidd el be fogja pótolni.Nekem már szinte kellemetlen, de jó értelemben. Boldog babavárást! 29 hetes
hidd el fogod még érezni bõven. volt olyan hogy nekem már fájt annyira rugdosott.

Ha több mint egy hete késik és negatív a teszt és nem is érzek semmit a derékfájáson és néha pici alhasban történő dolgokon kívül, akkor nem vagyok terhes tuti?

Legjobb válasz: Szerintem a 4. nap még nem vészes, ott még tuti lehet baba. Ne aggódj! Nagyon sokan írták már, hogy utána mutatta ki. Viszont én már a 9. napon tartok (sohasem késett még)tegnap is negatív lett a teszt egy 20-as érzékenységûvel, nem tudom, hogy ez mennyire mérvadó. Az az igazság, hogy én már teljesen abban a hiszemben vagyok, hogy nem vagyok terhes. Szinte biztos vagyok benne. Szerintem 4 negatív teszt magáért beszél, de fõleg ennyi késés után. Ma érzek ilyen kis szurkát, nehéznek érzem a méhemet és mintha a petefészek környékén is éreznék dolgokat és a derekam fáj még nagyon. Szerintem ez jó jel olyan értelemben, hogy végre fog történni valami, még arra is gondoltam, hogy most ovulálok. Viszont nekem volt nagyon erõs megjön érzésem és erõs hasfájásom a 25-26. napom környékén, szinte tuti biztos voltam akkor benne, hogy megjön, azt hittem hamarabb is. Kinek mi a véleménye errõl?

A kérdező hozzászólása: Szerintem a 4. nap még nem vészes, ott még tuti lehet baba. Ne aggódj! Nagyon sokan írták már, hogy utána mutatta ki. Viszont én már a 9. napon tartok (sohasem késett még)tegnap is negatív lett a teszt egy 20-as érzékenységûvel, nem tudom, hogy ez mennyire mérvadó. Az az igazság, hogy én már teljesen abban a hiszemben vagyok, hogy nem vagyok terhes. Szinte biztos vagyok benne. Szerintem 4 negatív teszt magáért beszél, de fõleg ennyi késés után. Ma érzek ilyen kis szurkát, nehéznek érzem a méhemet és mintha a petefészek környékén is éreznék dolgokat és a derekam fáj még nagyon. Szerintem ez jó jel olyan értelemben, hogy végre fog történni valami, még arra is gondoltam, hogy most ovulálok. Viszont nekem volt nagyon erõs megjön érzésem és erõs hasfájásom a 25-26. napom környékén, szinte tuti biztos voltam akkor benne, hogy megjön, azt hittem hamarabb is. Kinek mi a véleménye errõl?
Nekem is ugyanezek a tüneteim, de nekem azt irta valaki, h nem jó jel, ha 4 nap után negativot tesztelunk....??? Szerintem meg babás jel!!
Elsõ válaszadó: A negatív teszt miért lenne babás jel? Kérdezõnek: nem lehet 100%-ra venni, hogy nem vagy terhes, sokszor a tesztek nem mutatják még ki, hiába van ráírva, hogy 10 napos terhességet is kimutat. Meg nem is mindenkinek vannak "tünetei", van, aki meg sem érzi. Várj még pár napot, ha addig nem jön meg, tesztelj mégegyet. Aztán meg irány a doki, õ meg tudja mondani, hogy mi a helyzet.
Ha a teszt 4 nap késéssel negativ, az nem túl biztató. Ezt a választ kaptam rá. Érthetõ?
Nem neked irtam kedves kérdezõ! Csak ki vagyok akadva, mert nekem azt irta valaki, HA 4 NAP KÉSÉSSEL NEGATIV A TESZTEM, AZ NEM TÚL BIZTATÓ. De miért?
A ciklusaid szabályosak?? Mert ha igen, akkor erõsen babagyanús a dolog. Drukkolok!!! Írj majd még!!
Menj dokihoz, az a biztos! Õ akár elküldhet vérvételre, amibõl 100%-ra ki tudják mutatni a hcg-t, megnéz ultrahanggal is. Nekem nagyon erõs hasfájásom volt, elõtte már 1 héttel azt éreztem, hogy mindjárt megjön. Aztán semmi. Sem idõre, sem utána. Kb. a nemvárt után még 1 hétig tartott ez a "mindjárt megjön" érzés, majd elmúlt. A tesztek nem 100%-osak. Gondolj bele, amíg nem találták fel a teszteket, sokkal nyugodtabb volt az ember lánya. Ha nem jött meg, elment a dokihoz, õ megmondta, hogy van-e baba. Most meg csak tesztelgetünk ész nélkül, stresszeljük vele magunkat. Mégegyszer! Csak azt tudom mondani, hogy mihamarabb menj dokihoz, õ megmondja, hogy mi a helyzet, mert így csak feleslegesen idegesíted magad. Ha meg babás vagy, az neked sem tesz jót, és a picinek sem. Nyugi és irány a doki!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. A dokihoz már tegnapelõtt kértem idõpontot, jövõhéten megyek. Viszont szerintem nem lesz baba, mert megjött. Eléggé kevés, de akkor is megjött. Szerintem a peteérésemmel lehetett valami. Mindegy, jövõhéten doki, hátha tud majd valami magyarázatot adni erre. Örülök, hogy végre már történt valami, mert nekem még sohasem késett, és eléggé megilyedtem, hogy mi van most velem. A ciklusaim ált. szabályos 28 naposak, persze +- 1-2 nap eltérés szokott lenni, de ez most eléggé durva volt. Remélem azért ha már megjött, rendes mensivé fogja kinõni magát és nem fogok tovább idegeskedni. Köszönöm mégegyszer a tanácsokat és a nyugtatgatásokat!

Harmadik terhességem 27. hétben jár. Elméletileg veszélyeztetett terhes vagyok, de azért naponta megsétálom magam és nem érzem rosszul magam utána, esetleg megkeményedik a hasam. Mennyi sétát engedhetek meg magamnak?

Az els? két terhességet elveszítettem, az els?t 1o hetesen, a másodikat 13 hetesen.

Legjobb válasz: Szia!Én nem vagyok veszélyeztetett,és nekem azt mondta a védõnõ,hogy napi fél óra séta mindenképpen kell.Azt nem írtad,hogy mi okból vagy veszélyeztetett,de ha a doki nem írt elõ szigorú fekvést,akkor szerintem amíg nem érzed kellemetlennek,addig nyugodtan sétálj,de ha kicsit is rosszul érzed magad,akkor azonnal pihenj le!A keményedés sem jó!De viszont egy kis mozgás meg mindenkinek kell,fõleg terhesen! Minden jót,és vigyázz magatokra! Üdv:38 hetes kismama

Szia!Én nem vagyok veszélyeztetett, és nekem azt mondta a védõnõ, hogy napi fél óra séta mindenképpen kell.Azt nem írtad, hogy mi okból vagy veszélyeztetett, de ha a doki nem írt elõ szigorú fekvést, akkor szerintem amíg nem érzed kellemetlennek, addig nyugodtan sétálj, de ha kicsit is rosszul érzed magad, akkor azonnal pihenj le!A keményedés sem jó!De viszont egy kis mozgás meg mindenkinek kell, fõleg terhesen! Minden jót, és vigyázz magatokra! Üdv:38 hetes kismama
Szia. Én is veszélyeztetettként kezdtem a terhességem, de már rég fel vagyok oldva a tiltások alól, mert semmi probléma sincs. (kopp-kopp-kopp). Van esetleg valami panaszod? Vagy a vetélések miatt lettél veszélyeztetett?
A kérdező hozzászólása: A vetélések miatt lettem veszélyeztetett, a leírtakon kívül nincs egyéb panaszom. Rugdosodunk, játszunk, sõt az ultrahangon egy héttel nagyobbnak is látszik az én kicsi fiam. Köszi mindenkinek a választ, hasznos volt!

9 hetes terhes vagyok (aktus után). Nem érzek semmit a menszim 2x rendesen megjött. A 3. késik már vagy 1 hete. Nincs semmi tünete, hogy terhes lennék. 1 hónapig abbahagytam a sportot és gyógyszert is szedtem a térdemre. Terhes lehetek?

Legjobb válasz: ha azt írod, hogy 9 hetes terhes vagy, akkor miért kérded, hogy terhes vagy-e? vagy csak én értem félre? nem tudom. Amúgy lehetsz terhes ha kimarad a menszeszed. Csinálj tesztet.

ha azt írod, hogy 9 hetes terhes vagy, akkor miért kérded, hogy terhes vagy-e? vagy csak én értem félre? nem tudom. Amúgy lehetsz terhes ha kimarad a menszeszed. Csinálj tesztet.
tényleg azt miért irtad, hogy terhes vagy e? mérd meg a hõdet.
Az fura, hogy aktus után nem érzel semmit:)
9 hetesen már orvoshoz kellene menned, mert már van szívhang ha terhes vagy. Ez a legbiztosabb módja, hogy megtudd!
Ezzel azt akarod mondani, hogy amióta együtt voltál a barátoddal azóta kétszer rendesen megjött, de arra gyanakszol, hogy terhes vagy? Van már vmi híred?
A kérdező hozzászólása: igen arra gyanakszok:( mostmár a 11. hétben lehetek( ha persze terhes vagyok) még mindig nem mertem tesztet csináltatni:S
Én is így vagyok, de nekem kevesebb a mensim a szokottnál, és vhogy nem olyan. Én szombaton szeretnék menni dokihoz, ugyanis én a 9. héten lennék, de szerintem én nem vagyok terhes. De Neked azt kívánom hogy sikerüljön! :-)
Szólj ha van vmi! Szorítok Neked! Elõzõ válaszoló.
Ne haragudj, de nagyon zavaros amit írtál!Egyáltalán miért gondolod, hogy 9 hetes terhes vagy, ha tesztet nem csináltál, orvosnál nem jártál, kétszer megjött és tüneted sincs!Tényleg nem akarlak bántani de én ezt nem értem.Hogy a térdeddel mit akarsz azt meg végképp nem!Az lehet hogy az utolsó mensid ami kimaradt az tényleg annak a jele, hogy azóta terhes vagy, de az orvosok is mindig az utólso mensid elsõ napjától számolják majd, szóval ezt a 9hetességet felejtsd el. Ám én orvos nem vagyok úgyhogy tévedhetek is és lehet hogy neked van igazad. De az biztos, hogy ideje lenne elmenned orvoshoz, hogy megtudd mi a helyzet!Szurkolok, hogy a végeredmény az legyen amire vágysz!
Az hogy elköltöztél és idegennek érzed az új helyet akkor is meglenne ha nem lennél terhes.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy sokat sírok és depis vagyok, gondolom a terhesség miatt is van, de tudom a pocaklakónak sem jó ez így
Szerintem te nem fogadtad el, hogy ott éltek. Ami legelöször szembe tünt a kérdésedbe az ez: "nem egy lepukkant tanyára, családi ház" Vagy is neked az elsö gondolatod, az hogy vidék egy lepukkant tanyát, szegény embereket jelent. Amíg nem tudsz ettöl a gondolattol megszabadulni, hogy bizony falu sem egy lapukkant tanyát jelent, addig nem fogsz szeretni ott lakni. Ès ebben se a gyerekek se a bébi megszületése nem fog segíteni.
Én is költöztem gyerekestül bár terhes nem voltam, sõt minden rokontól repülõnyi távolságra. És sírtam mint egy csecsemõ napokig. A gyerek viszont mintha mindig itt lakott volna, belõle merítettem erõt! Amikor helyére került minden és kb. az elõzõ lakáshoz hasonlított ez is, kezdtem megbarátkozni vele, elfogadni és már jó itt.

8 hónapja szültem, nem vagyok terhes, de mozgást érzek, mi ez?

Fogamzásgátlót szedek, vérzés mindig van, igaz nem sok. 3 teszt is negatív lett, mégis úgy érzem mintha mozogna bennem valami. Lehet, hogy még mindig a belek rendeződnek vissza 8 hónap elteltével? Tényleg olyan, mint amikor a babám mocorgott, nagyon zavar! 2 hét múlvára kaptam időpontot.

Legjobb válasz: 2,5éve született a második kicsi, ha terhes lennék akkor világvallást alapítok, mégis akkora "rúgásokat" érzek, hogy csak na... Mi ez nem tudom, vagy a belek mocorgása, vagy valamelyik ütõér, vagy nem tudom. Vicces. Jah épp megvan normálisan, és már ma csak 3szor rúgkapált a hasam:)

2, 5éve született a második kicsi, ha terhes lennék akkor világvallást alapítok, mégis akkora "rúgásokat" érzek, hogy csak na... Mi ez nem tudom, vagy a belek mocorgása, vagy valamelyik ütõér, vagy nem tudom. Vicces. Jah épp megvan normálisan, és már ma csak 3szor rúgkapált a hasam:)
A belek. Én is szoktam érezni a beleimet, ahogy mozognak, egyébként bélmozgási zavarom van, bár ez szerintem semmit nem befolyásol, de szabályosan olyan, mint a magzatmozgás. De nem az, csak a belek.:)
Erõs vérzésnél elõfordul, hogy úgy érzi az ember, hogy valami mocorog. 2 hét múlva úgyis kiderül.
Korábban már találkoztam ezzel a jelenséggel ezen az oldalon, akkor nyugodtam meg, hogy nem én õrültem meg, hanem mások is vannak így ezzel :) Ez ilyen "fantom-mozgás". Én még évekkel szülés után is volt, hogy éreztem ilyesmit :)
Én is éreztem ilyet a kicsi megszületése után kb. 3-4 hónapig. :)
én még nem szültem és terhes sem vagyok, mégis tapasztalom néha...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!