Találatok a következő kifejezésre: Nem érzem szépnek Mit tegyek (9 db)

Nem érzem magam szépnek? Mit tegyek?

A suliban ránézek egy lánryra és egyb?l arra gondolok hogy ? sokkal szebb és csinosabb nállam......

Legjobb válasz: szia! hány éves vagy? mert kamaszkorban ez elég gyakori,még akkor is,ha mások mondják,hogy szép vagy. próbálhatsz kicsit segíteni rajta,mondjuk hordj olyan ruhákat,amikrõl tudod hogy nagyon jól állnak és jól is érzed benne magad,mert akkor arra gondolhatsz,hogy mások is szépnek látnak benne... Kate

szia! hány éves vagy? mert kamaszkorban ez elég gyakori, még akkor is, ha mások mondják, hogy szép vagy. próbálhatsz kicsit segíteni rajta, mondjuk hordj olyan ruhákat, amikrõl tudod hogy nagyon jól állnak és jól is érzed benne magad, mert akkor arra gondolhatsz, hogy mások is szépnek látnak benne... Kate
vagy épp dobj fel magadnak egy kis nyári sminket, amiõl szebbnek érzed magad! van barátod? mert amúgy õ is javíthatna az önbizalmadon:)
A kérdező hozzászólása: bocsika elírtam tehát : Nem érzem magam szépnek.
Talán mert így is van. Vedd le a tükröt otthon, nehogy megijedj este magadtól.
A kérdező hozzászólása: 14 éves vagyok

Nem érzem magamat szépnek mit tegyek?

Legjobb válasz: leginkább az lenne a célszerû, ha tennél ellene mi nem tetszik?

leginkább az lenne a célszerû, ha tennél ellene mi nem tetszik?
Middel nem vagy elégedett?

Nekem mindig kisebbségi érzetem van ha meglátok egy szép lányt mindig rosszul érzem magam és elkeseredek hogy én túl kevés vagyok és hogy lenéznek úgy érzem és ök olyan nagyképüek próbálok az lenni én is de sajnos nem megy így érzek mit tegyek?

Legjobb válasz: jujj én is pont így érzem,ha jön velem szembe/felszáll a buszra egy öntelt,de szép csaj,aki körbenéz és mindenit lenéz....és ilyenkor arra gondolok én soha nem lehetek ilyen,mert egyszerûen hiába fogytam le,ettõl még nem brnább a bõröm,nem szebb a fogsorom....ráadásul vastagabb csontozatú vagyok és szélesebb a vállam és a csípõm az átlagnál...:/ én általában úgy kezelem ezt,hogy igen,szerintem szép,de ha nagyképû r*anc akkor semmivel sem jobb nálam,sõt....

jujj én is pont így érzem, ha jön velem szembe/felszáll a buszra egy öntelt, de szép csaj, aki körbenéz és mindenit lenéz....és ilyenkor arra gondolok én soha nem lehetek ilyen, mert egyszerûen hiába fogytam le, ettõl még nem brnább a bõröm, nem szebb a fogsorom....ráadásul vastagabb csontozatú vagyok és szélesebb a vállam és a csípõm az átlagnál...:/ én általában úgy kezelem ezt, hogy igen, szerintem szép, de ha nagyképû r*anc akkor semmivel sem jobb nálam, sõt....
Ezt fejben kell helyretenned. Vannak tényleg szép lenézõ lányok, de nagyon csúnyák is. Egyszerûen elfogadják magukat, elhiszik, hogy szépek. Ennyi az egész. Alakíts magadon, amig nem leszel elégedett, ha nagyon nem tudod elhinni.
Hány éves vagy? Ha tükörbe nézel, akkor is rondának látod magad?
nekem is ez a problémám, mondjuk mostmár kezd javulni. jártam pszichológushoz(nem csak emiatt)és õ azt mondta, hogy találjam ki, mi az, amin tudok változtatni, figyeljem meg a lányokat, akiket szépnek tartok és nézzem meg azt is, hogy mi tetszik rajtuk, és ne azt mondjam magamban, hogy õ szép, én csúnya vagyok, hanem, hogy majd én is olyasmi leszek(tehát el kell határoznod, hogy például te is olyan hajat csinálsz magadnak, hasonlóan fogsz kinézni mint õ).nálam ez bevált.próbáld ki!remélem érthetõ volt:D
Ne legyél rosszul, lehet, hogy õk százszor rosszabb emberek, mint Te!


Úgy érzem tetszik egy fiú, nagyon rendes. Van egy lány akibe totálisan bele vannak esve a fiúk. Tényleg, szép de bunkó. akkor mit szeretnek benne? és ha ő is szerelemes belé? (nem biztos) Nagyon bejön a srác, és ma pont mellé ültettek. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Úgy érzem a mai világban már nem a belsõ,hanem a külsõ számít!De miért szeretik az ilyen beképzelt lányokat:? Szép de buta! Akkor miért õt szeretik??

A kérdező hozzászólása: Úgy érzem a mai világban már nem a belsõ, hanem a külsõ számít!De miért szeretik az ilyen beképzelt lányokat:? Szép de buta! Akkor miért õt szeretik??
Mert egyes férfiak az értelmüket a farkukban hordják.
Csak azért, amiért a lányok a rossz fiúkat! A fiúk elsõsorban dugni akarnak, ehhez szép lányt választanak. Nem beszélgetni akarnak vele az élet mély értelmérõl, hanem megkefélni. Ha tagadják, ha nem, ez így van, így mûködünk. A lányok meg vagány/rossz fiúkat szereznek maguk mellé, akik játszhatják mellettük az Alfa hímet és õk bebújhatnak a védelmezõ árnyékukba. Legalább is ez az átlag. De vannak olyanok is, mint ÉN, aki nem voltam nagy csávó, mégis én vettem el egy olyan lányt feleségül, hogy a nagymenõké a fasorban sincs mellette! És nem bántam meg azóta sem! Ha tetszik a fiú, akkor csapj le rá, mert nem feltétlenül CSAK az az egy nõ felel meg az ízlésének. Fõleg, ha az vagy nem fordul felé, vagy éppen mindenki felé fordul. Ha bármennyire is bejössz neki a mosolyoddal, az alakoddal, a humoroddal, vagy bármivel, akkor nem fog elhárítani. Az már egy másik kérdés, hogy vajon õ milyen szándékkal fog vonzódni hozzád ... 43/F
Egy idõ után rájön hogy esélye sincs annál a csajnál, akkor próbálkozz. Elõzõ válaszoló: ez egy ösztön, és részben igazad van. Viszont a szerelem ennél sokkal többrõl szól, nem csak arról hogy "jó' megduglak oszt' cs."

Osszejottem egy sraccal akivel mar egy ideje flortolt velem, minden szep es jo volt egeszen a mult hetig, amikor megvaltozott... ugy erzem mar nem keresi a kontaktust velem. Mit tegyek?

Minen szep es jo volt egeszen a mult hetig, amikor megvaltozott... ugy erzem mar nem keresi a kontaktust velem, az emailjeimre nem is valaszol, regen mindig igyekezett. Mult heten kerese ellenere beugrottam a melohelyere de vasarlasi szandekkal es ahogy megvettem a dolgot el is mentem haza. lattam rajta h ideges. Irtam neki egy bocsanat kero emailt, de nem valaszolt ra semmit. ez volt szombaton... Van aki azt mondja h hivjam fel, van aki azt mondja varjak mig jelentekzik, vagy surgosen felejtsem el... Mit csinaljak???? annyira tanacstalan vagyok es felek h elveszitem. Koszi a valaszokat!

Legjobb válasz: Az lenne a legtisztább ha felhívnád és megbeszélnétek egy személyes találkozót.Mikor találkoztok és látod,hogy még mindig fura veled akkor kérdez rá.Ha megnyílik neked akkor tudja,hogy bízhat benned,de ha azt mondja,hogy nem érdekes,hogy mi van vele akkor másnál kell puhataloznod! Ezt próbáld ki és megtudod a választ amit keresel,hogy mért ilyen veled!

Az lenne a legtisztább ha felhívnád és megbeszélnétek egy személyes találkozót.Mikor találkoztok és látod, hogy még mindig fura veled akkor kérdez rá.Ha megnyílik neked akkor tudja, hogy bízhat benned, de ha azt mondja, hogy nem érdekes, hogy mi van vele akkor másnál kell puhataloznod! Ezt próbáld ki és megtudod a választ amit keresel, hogy mért ilyen veled!
Bocs ... De sztem õ csak megfektetni akart (persze ha volt róla szó). Ha még nem akkor lehet van valakije... Vagy csak spontán komplikált a srác... Mindenesetre minden jót :)

Párommal ma veszekedtünk, tény és való nem szép hangon beszéltem vele (felemeltem a hangom), és miután befejeztem kismondokámat, ő böfögött egyet és azt mondta ez a véleményem arról amit mondtál! Mit tegyek? Megalázottnak érzem magam!

És kiment a szobábol!Hozzá kell tennem hogy 9 éve vagyunk együtt!De most ugy érzem ezzel messzire ment!

Legjobb válasz: Írd le,mit mondtál neki,így elég bajos objektíve válaszolni......

Írd le, mit mondtál neki, így elég bajos objektíve válaszolni......
Hát igen, jó lenne tudni, milyen témáról volt szó, de igazat kell adjak, hogy nem éppen egy intelligens megoldást választott a társalgás befejezésére, én sem lennék elragadtatva.
Hát azok alapján amit a leírtakból én tudok, a párod szöníû nagy bunkó!!! Ne haragudj rám hogy ezt mondom, de amit csinált az egysezrûen undorító! A családodnak segítségre van szüksége és Õ erre így reagál, holott az a te pénzed is??? Ez megengedhetetlen viselkedés! Nah és a baba egy büfögés a véleménye szerelmetek leendõ gyümölcsérõl??? Ez iszonyatosan csúnya gesztus volt a részérõl! Tényleg megalázó! Én borzasztóan kiakadnék érte. Szerintem mondd meg neki, hogy vegeyn téged KOMOLYABBAN! Mert ezek apaján nem úgy néz ki h ezt tenné! És fontolja meg jól h hogy viszonyul hozzád, mert még pár iylen és a dolognak nagyon csúnya vége lesz! s különbensi egy nõvel nem lehet így viselkedni! Pont a párodnak kéne leginkább tisztelni téged! Nekem ez a véleményem.
Szerintem nem jo ez igy, habar mindenki maga tudja de en ilyen ferfival nem maradnek, nem akar babat es meg a te penzed is neki megy? Hat ez eleg durva ennyi ev utan. Nem ezt erdemelned, velemenyem szerint valtoztass ezen.
Szia! Meg ne haragudjál, hogy ezt mondom, de nagyon nagyon nagy butaság, hogy ezt eltûröd.A fizetésedet pedig bármikor utaltathatod egy másik számlára, nem kell hozzá a párod beleegyezése.Egyszerûen beszéld meg a munkáltatóddal, nyiss egy másik folyószámlát a saját nevedre, és meg van oldva a dolog.De nem is csak ez a lényeg, hanem az, hogy õ téged teljesen a hatalmában tart, uralkodik feletted.Minden téren így van ez? Felnõtt önálló ember vagy, feltételezem, és nem egy bugyuta aki gyámságra szorul.Hogy képzeli, hogy lekorlátoz??Felháborító, de ne hari, de hibás vagy, mert ezt egy percig sem szabadott volna eltûrnöd.Mi az, hogy nem segíthetsz a saját családodnak, ha te úgy látod jónak, úgy érzed segítened kell.Állj a sarkadra szerintem, még az árán is, ha akkor fel is út, le is út.Hidd el, hogy így nem lehet leélni egy életet. Kitartás, és bátorság!!!Változtass!!! Minden jót, üdv
Szia! Erre csak azt tudom mondani, hogy a párod önzõ, és nem tisztel téged! Figyelmedbe ajánlom a következõ könyvet, olvasd el! Dr. Csernus Imre - A NÕ Én nemrég olvastam és nagyon érdekes dolgokat ír a párkapcsolatokról, meg az emberi viselkedésrõl, nem bánod meg, ha elolvasod, ezt garantálom...tisztábban fogsz látni sokmindent... Sok sikert! :)
Ja, és nagyon gondold meg, hogy egy ilyen embertõl tényleg akarsz-e gyereket.Ez csak egy jótanács, mert nagyon rosszul járhatsz. Elõzõ válaszoló
Hát a pénz kérdést egyszerûen meg lehetne oldani, nyiss egy saját számlát, és kérd a munkahelyeden, hoy eztán arra utalják a pénzt. Ez elsõ szúrásban meg fogja mutatni mi a helyzet, ugyanis ha ezen a férjed felháborodik, akkor biztos, hogy a pénzed fontosabb neki, mint te. A gyerek más kérdés, mondogasd neki kitartóan, de ne folyamatosan, aztán vagy enged, vagy nem, utóbbi esetben sajna gyakran válás a vége.
A kérdező hozzászólása: Testvéremnek meghalt a párja és itt maradt a keresztlányommal ak 7 éves és hugom 6 honapos terhes!Mindenképpen kell nekik a segítség!!!De ha õ rajta mulna....!:(
Az elsõ vagyok ismét.....Hát, így már már világos minden......Engedd el......Hamar rájössz majd, hogy helyesen döntöttél......:)
Hagyd el. Az elõzõ kérdésedhez is írtam már, harmic évesen nem vagy idõs, hagyd el azt a marhát, csak a pénzed érdekli, ha szeretne akkor nem hagyná hogy fájdalmad legyen, azért mert pénzhiány van. Küldd el melegebb éghajlatra, és nehogy gyereket szülj neki! Az ilyen ember nem érdemli meg hogy szülõ legyen, vagy azt hogy szeressék.
A kérdező hozzászólása: Bocs!Engedélyt!!!Már irni sem tudok!!! Ugy érzem én is hogy csak kihasznál!De elõ veszem nõi fifikámat!Anyukám szerint ne szüljek neki gyereket!
A kérdező hozzászólása: Elmondtam neki hogy én nagyon szeretnék babaát!De õ nem!Ennyi!!!Az tette be a kaput nála szerintem hogy azt mondtam:Nekem engedéjt kell kérnem hogy elmenjek nõgyógyászhoz ami 5ezer ft.(mivel nagyon fájnak a melleim)õ erre azt mondta hogy menjek el majd köv. honapban , de ha a szgép romlana el azt egyszerre megcsináltatná!Kérdezem én akkor ki a fontosabb az egészségem vagy a sz.gép?Ennyi!Elegem van a kifogásokbol!Tudod mi a gond tudom hogy itt a vége de nem tuom megtenni!Nagyon félek!
Az elsõ válaszoló vagyok.....Valóban lehangoló amiketírtál, de még mindig nem tudom, mot mondtál neki pontosan? Mi volt az a konkrét kijelentés, amire így reagált? Õszintén!!!!- Segíteni szeretnék, nem kötöszködök.....! A pénz dolog tényleg durva, azoonal csináld vissza ezt a hülyeséget- ha lehet- a babás dologról sokan - már bocsánat- igen közhelyesen alkotnak véleményt.....Mi az, hogy "két éve nem akar gyereket, és akkor majd ujjabb két évig nem akar" ?!.....- Mi ez a hülyeség?!Vannak barátaim, akik 10 éve együtt élnek, 2 éve házasok is, de még mindig nem érzik "szükségét" hogy mindenáron, valami gyötrelmes társadalmi elvárásnak megfelelve váljanak szülõkké!!!!!!...Majd, ha ÕK úgy látják jónak......az O.K. Szóval, mi volt az a mondat?
A gyerekére is így fog böffenteni, amikor az segítséget kér majd a leckéhez??? Marha jó apa lehet majd az ilyen bunkó emberbõl....
Én a helyedben nagyon elgondolkodnék azon, hogy vele maradjak e, meg hogy egyáltalán ezzel az emberrel akarnék e családot.Merj változtatni, én is azt mondom, mert nem elég, hogy kifogásokat keres a gyerek témában, még csak nem is tisztel téged.Az embernek egy élete van és nem mindegy, hogy hogyan éli le.
A kérdező hozzászólása: A babárol beszéltünk, amit én szeretnék õ még mindig nem, meg a szokásos a pénz!Az én fizetésem is az õ számlájára megy igy én nem férek hozzá!Tudom hülyeség volt de késõ bánat...!Szeretnék hugoméknak segíteni anyagilag de csak nagy veszekedések árán lehet!Ugy érzem kihasznál!És sajnos többen is észre vették!Azt mondják ha 2 éve nem akar babát (különbözõ kifogások vannak mindig)Akkor még 2 évig nem is fog!Én vagyok a hülye, elkell ezt nekem viselni!?Na és ez a böfögés!?30 évesek vagyunk!
Hagyd ott ez egy bunkó ember ennyit ér neki amikt mondasz:/

Mit tegyek ha úgy érzem nem vagyok elég szép?

Legjobb válasz: változtass a hozáálásodon

változtass a hozáálásodon
A kérdező hozzászólása: Olyan helyen dolgozom ahol elkenõdne olyan meleg van ezért nem jó a szemceruza spiirál
Amit gondolsz magadról kihatással van a kinézetedre és a közérzetedre egyaránt. És ott már problémák vannak ha csak szempilla meg szemöldökfestés után látod magad szépnek. Ha még egy szempillaspirált meg egy szemceruzát is lusta vagy használni meg is érdemled az érzéseid.
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy látják rajtam hogy kisebbrendúségi érzésem van"
Nekem a ruhák segítenek, vagy ha máshogy hordom a hajam és úgy kiemeli az arcom szebbik felét, egyébként én szinte utálom magam fõleg mikor egy csoport tökéletes arcú lányok vesznek körül, de utána megnyugtatom magam, és elvileg ha kivülrõl magabiztosnak tûnsz, akkor más is annak lát és nem fognak csesztetni. :)
A kérdező hozzászólása: Tartosra gondolok nem vagyok az a tipus aki mindennap festegetne magat
vegyél szemöldök ceruzát meg szempillaspirált.
En is mindig csunyának látom magamat, de kapok megjegyzéseket, hogy elhiszem már, hogy szép vagyok.Fesd ki te a szempilládat, nagyon jó spirálok vannak már. Es azt jegyezd meg, mindenki szép a magamódján, hibátlan ember nincs.
A kérdező hozzászólása: Bp.n
A kérdező hozzászólása: De ha mas is leszól? Akkor mit tegyek. Azt hiszem elkellene mennem szempilla szemöldök festésre régen jártam akkor szépnek láttam az arcom de sajnos a kozmetikus elköltözött. Pedig olcsó volt. Nem tudjatok nincs most valahol ilyen kupon? Ami szempilla szemöldök festés? A keresõ csak lejart kuponokat dob ki. Össze akarom szedni magam.
Jo kerdes. Majd figyelem a kerdest, hatha erkezik hasznos valasz...:/
Akármennyire hülyén hangzik, jól mondják, változtass a hozzáállásodon. Anyukám mondogatta ezt nekem, amikor rájött, hogy nagyon alacsony az önbizalmam, mert csúnyának és kövérnek tartom magam, õ és apu is nagyon sokszor mondogatták, hogy mennyire gyönyörû vagyok, én is megpróbáltam a szépet észrevenni magamban és arra koncentrálni, még most se vagyok a toppon, de már sokkal jobb az önképem, mint fél éve :) Hidd el, gyönyörû vagy, ne hagyd, hogy azt hidd, hogy nem.
attól függ, miért érzed magad csúnyának: 1. olyannal vagy elégedetlen, amin változtatni lehet (pl hajszín, hajstílus, nagy túlsúly, csúnya bõr, fogak, stb) Ilyenkor a legegyszerûbb szakszerûen utánanézni a dolgoknak, itt az internet, mindenre van megoldás:) Amúgy sminkkel rengeteget lehet javítani az emberen, nézz youtube videókat, millió van. Szemöldök/szempilla festés minden kozmetikusnál van, kb 1000-2000 körül (attól függ hova mész) 2. Ha alapvetõ tulajdonságokkal nem vagy elégedett Ilyenkor tényleg el kell fogadni magadat, ha más nem segít akkor sportolj, olvass egy jó könyvet, vond el a gondolataidat róla. 3. Ha komoly problémát okoz, akkor nem ártana egy pszichológust felkeresni, nekem volt ismerõsöm aki ilyen gondokkal küszködött..

Mit tegyek ha nem érzem magam szépnek, se csinosnak?

13 éves vagyok és régen semmi bajom nem volt,de elkezdtek csúfolni tavaly hogy csúnya vagyok.Igazából ezt egy fiú mondta.Azóta mondjuk jóba vagyok mindenkivel és mondják is páran hogy szép vagyok,de azóta nem érzem magam annak :/

Legjobb válasz: Semmit.

Semmit.
Ne foglalkozz vele. Olyanok vagyunk, amilyennek születtünk. Normális környezetben nem a külsõ tulajdonságok számítanak, hanem az emberi értékek. Ha úgy érzed, nem vagy elég szép, attól még nagyon értékes ember lehetsz. Ez növeli az önbizalmadat. az önbizalom pedig sokat segít abban, hogy jól tudd magad pozicionálni a környezetedben. Ha ebben sikeres vagy, senki nem foglalkozik azzal, hogy szép vagy-e vagy sem, az a lényeg, hogy elfogadjanak.
Amit mondott azt felejtsd gyorsan el!! Az önbizalmad kissé megingott, de szedd össze magad, menni fog ne félj, légy kissé kacér, egy pár divatos új ruci jót tesz! Változtassál magadon és fogad el magad te elõször, és elfogad más is! (tombol a tini kor, de mulandó)
VÁLTOZTASS ÉS NE RINYÁLJ. De komolyan. Mid nem tetszik?
Egyetlen fiú miatt van mindez?? Ki a frászt érdekel egyetlen fiú véleménye? Sosem lesz olyan hogy mindenkinek tetszeni fogsz mert mindenkinek más az ízlése. Magadnak próbálj tetszeni, ami nem tetszik magadon azon változtass.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat :)

Van egy lány akivel járok szép kedves, jófej minden az a lényeg hogy szeretek vele beszélgetni meg minden de valahogy nem érzem azt azt a valamit hogy szerelmes lennék belé. Mit tegyek? Lehet nem is szeretem?

Legjobb válasz: Értelmetlen análkül járni valakivel:) Ha õ nem szerelmes beléd, és te sem, akkor maradhattok együtt, de az max barátság kis extrával körítve. Számítani kell, hogy valamelyik fél hamarosan kiszálla kapcsolatból. Ha szerelmes beléd, akkor legjobb ha szakítasz vele, és nem húzod az agyát.

Értelmetlen análkül járni valakivel:) Ha õ nem szerelmes beléd, és te sem, akkor maradhattok együtt, de az max barátság kis extrával körítve. Számítani kell, hogy valamelyik fél hamarosan kiszálla kapcsolatból. Ha szerelmes beléd, akkor legjobb ha szakítasz vele, és nem húzod az agyát.
Szia! Ez attól függ, hogy mennyi ideje vagytok együtt! Ha mondjuk már 1 éve és nem érel semmit, az már egy kicsit kínos, lehet jobb lenne csak egy barátság. De ha mondjuk csak pár hónapja, akkor miért izgulsz!? Nem értem, hogy miért gondolják sokan azt, hogy szerelemmel kell járni...Hiszen ha valaki megtetszik elkezdesz járni vele és közben vagy nem alakul ki semmi és szakítasz vagy szerelemesek lesztek és egy új szintre jut a kapcsolatotok. Gondoljatok bele, mennyire kevés lánnyal/ fiúval járnánk, ha mindegyikükbe rögtön szerelmesek lennénk. A járás szerintem arra való, hogy közben megismerj valakit. -Tündérlány(17)-
Tündinek igaza van, a szerelem egy kémiai reakció, attó hogy nem vagy belé szerelmes még szeretheted..... :) Amugy nagoyn kiváncsi vagyok ki ez a tündérlány, lehet hogy ismerem xD NWO
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:) akkor megnyugottam mert 1 hónapja járunk...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!