Találatok a következő kifejezésre: Nem érzem szépnek (81 db)

Miért van az, hogy a hölgyek manapság nem érzik szépnek magukat ha természetesek? Ezt a több évtizedes lecsupaszítós, borotválós trendet nem értem, annyira gyönyörű amikor valaki pont olyan amilyen.

Legjobb válasz: Akkor én vagyok a kivétel, a magam húszon éves korosztályával, aki nem szereti a szõrtelenített nõt. :) Hát, nem tudom, biztos rosszul csinálom az orális szexet, de még sosem nyeltem félre szõrt, és nem is fuldokoltam tõle. Rátapad a nyelvemre, leveszem, és kész... De ahogy nézem, én egy kihaló állatfaj utolsó példánya vagyok :)

Akkor én vagyok a kivétel, a magam húszon éves korosztályával, aki nem szereti a szõrtelenített nõt. :) Hát, nem tudom, biztos rosszul csinálom az orális szexet, de még sosem nyeltem félre szõrt, és nem is fuldokoltam tõle. Rátapad a nyelvemre, leveszem, és kész... De ahogy nézem, én egy kihaló állatfaj utolsó példánya vagyok :)
Bár én fiú vagyok, remélem, az én véleményem is számít;) Nos, ez nemcsak manapság van így, már az ókori egyiptomiak és rómaiak is szõrtelenítettek, de ha jól tudom, az iszlám is kötelezõen elõírja a nõknek a szõrtelenséget. Ennek a tisztasághoz is köze van, de szerintem az emberek többsége szerint esztétikusabbak és kívánatosabbak így. Persze ez egyénfüggõ, ha te a szõrt szereted a nõkön, beszéld rá a kedvesed, hogy növesszen. De én személy szerint gusztustalannak tartom a szõrt a nõkön, sõt, fiú létemre saját magamon se viselem el.
Én személy szerint megbolondulnék, ha szõrösen kéne élnem. Se a karomon, se a lábamon, sem "ott" nincs szõröm, pihéim sincsenek. Csak a hajam van, ami szõr rajtam. 18L
Ne már 18:29-es! Ez akkora általánosítás, kíváncsi vagyok, hány tinit ismersz.Tényleg vannak laza erkölcsû emberek, ahogy mindig is voltak, de nem mindenki és nem is feltétlenül a többség.De itt nem is szexuáletikáról van szó...És mivel a szõrtelenítés csak egy olcsó és nem is maradandó beavatkozás, miért ne csinálná mindenki úgy, ahogy neki tetszik? Személy szerint én nem féltem a mai generációt attól, hogy a szõrtelenség sokaknál elvárás, még nem nagyon hallottam lányt panaszkodni afelõl, hogy mennyire nehéz ennek megfelelni:)
A szõrtelenség egy higiéniai frankóság. Szerintem tök jó. Sokkal jobban lehet így tisztálkodni. És az izzadásgátló is jobban kifejti a hatását.
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy félreérthetõ voltam, én arra gondolok, hogy ezek az erõltetett dolgok ilyen fétis jellegûek. LEGYEN ilyen a barátnõm/pasim, vagy LEGYEN olyan a VILÁG, vagy ne, inkább amolyan... Szerintem meg legyen olyan amilyen. Akiken pihék vannak azok ne kezdenek el borotválkozni, hogy olyanok legyenek mint a majmok, és az aki nem borotválja magát nehogy már a többi ember beteges fétis mániája miatt szégyenkezzen azért mert olyan amilyen. Már csak azért is érdekes mez a dolog, kicsit férfiaknál, de hölgyeknél fõleg-ahogy errõl volt is komment- hogy ha a külsõ kényszer, vagy megfelelési vágy hatásának dacára nem kezdenek el cselekedni, és megszabadulni a majdnem semmiktõl, akkor azokból sokszor majdnem semmi is lesz. Ismertem olyan lányt, akin ilyen icipici pihék voltak itt is, ott is, ahol ez természetes. Namost mivel telebeszélték a fejét, hogy ez undorító (na az ilyen embereknek adnék egy nagy nyakast), ezért elkezdte magát igen aktívan borotválgatni. A végeredmény, hogy azóta aztán tényleg igen csak megerõsödtek nála a dolgok. Azelõtt, ha már orális szex téma, néhány finom pihe volt ott, azóta amióta úgymond csupasz, pedig hegyes, szúrós borosták, ami ha epilál, ha borotvál, egy nap után jelen van. Akkor én erre mondom azt, hogy úristen miért. Ne legyen senki szõrösebb mint amilyen, és kevésbé se, mi lenne ha olyanok lennénk amilyenek? A kérdés költõi, nekem ilyen téren nincs hiányérzetem, hogy úgy mondjam, de ettõl még foglalkoztat a kérdés..
Hát látod, ezért jobb a gyanta.Az gyengíti a szõrt.
A kérdező hozzászólása: Na ez az, de miért kellene gyengíteni? Miért nem jó a dolog pont úgy ahogy van? Ha ilyen akkor ilyen ha olyan akkor meg olyan, nem?
Akkor te ne borotválkozz.
18:04 nincs igazad. Ma, amikor a tinik összevissza szexelnek egymással, igenis téma, hogy "milyen volt a Réka tegnap, érdemes ma megdugnom?". Ilyen esetben ez igenis kényszerítõ erõ, fõleg az amúgy is bizonytalan tizenévesek számára.
Elsõ vagyok, újra: kérem, hagyjuk már ezt a kárálást, hogy "a mai világ, a divatmagazinok meg a pornó" mit kényszerít az emberekre.A fanszõrzet olyan szintû magánügy, ami (jó esetben) csak arra a két emberre tartozik, aki látja.Két ember pedig csak megegyezik valahogy, hogy borotvált legyen-e vagy sem, mert ez tényleg egyéni ízlés kérdése. Én ezért nem hibáztatnám a divatot, tényleg számtalan olyan dolog van, ami divatos és nem egészséges, mint pl. a magassarkú, a hajfestés vagy a fullsmink 14 éves kortól felfelé, de egy egyszerû gyantázást/borotválást ne hasonlítsunk már a plasztikai mûtétekhez könyörgöm! Az "így természetes, nem véletlenül van ott szõr"- érvhez pedig: akkor a körmödet és a hajadat sem vágod soha?
Az én barátnõm ismerkedésünk kezdetén szõrös volt, de nem tetszett. Lassan beadagoltam neki, hogy annyira nem jön be, meg kényelmetlen orálnál is, amit õ is szeret, úgyhogy ma már max, 1-2 milis szõrök vannak rajta.
Internetrõl, tévébõl, újságokból, filmekbõl, sorozatokból, reklámokból, rádióból, és mindenekelõtt a pornóból, vagyis mindenhonnan az folyik, hogy egy nõ csak akkor szép ha vékony, nagy mellû, dús hajú, Barbie baba arcú, totálisan szõrmentes, okos (de a férfinél nem okosabb), huncut, mindig szexi, házias, tökéletes anya, sportos, igazi femme fatale bõrhibák, szeplõk, vagy félreálló szempillák (ne adj isten kócos haj!) nélkül... ezeknek az elvárásoknak pedig úgy, hogy az ember lányát nem sminkelik újra 5 percenként, és nem ugrik neki egy 10 fõs fodrászstáb fél óránként, képtelenség megfelelni. A legtöbb nõ mégis görcsösen próbálkozik, és a szõr eltüntetése végülis nem egy annyira bonyolult, vagy idõigényes feladat.
média és társadalmi elvárások következménye az egész. személyszerint ugyan súlyos szõrundorban szenvedek, valószínû akkor sem hagynék magamon sehol szõrt ha az lenne a divat, persze ki tudja. alapvetõen még csak nem is ez a legnagyobb probléma. A baj ott kezdõdik amikor akár nagyon egészségtelen dolgok is ilyen elvárássá fejlõdnek. Például magassarkú. Ez még csak nem is a férfiak hibája, hiszen bár általánosságban szeretik, nem várják ela nõktõl. Ellenben a nõk mindenhonnan azt látják hogy ez a jó, az egyetlen módja a nõiességnek, és maguk csinálnak belõle elvárást. A másik hatalmas probléma hogy eljutottunk odáig, hogy "ciki" ha valaki nem köti magát ezekhez az elvárásokhoz. Semmi baj nem lenne a divattal ha nem válna kvázi kötelezõvé. vegyünk egy nagyon egyszerû példát. emlékszem rá mikor kisebb voltam, nagy trend volt a trapéznadrág. minnél bõvebb volt a szára, annál szebb volt. aztán jött a csõnadrág, és most mindenki azt hordja. Persze sarkítva, de kijelenthetjük, hogy ha én most kimegyek az utcára trapéznadrágban, mondjuk rövidebb nemtépett bubihajjal, tuti hogy 10 emberbõl 6 megnéz és kinevet. Ez mondjuk jellemzõ a fiatalabb korosztályra, persze idõsebb korosztályban már nem ilyen kemények az elvárások, vagyis toleránsabbak az emberk, de ott is megjelenik a finomabb verziója.
Engem lehangol az, hogy manapság mûnõk vannak:borotvált punci pedig nem vonz.
Én nõként a másik oldalról látom a dolgot. Egyrészt mindenféle médiából az folyik, hogy te ezt csinálod, pont. Azaz fel sem merül egy ma felnövõ lányban, hogy lehetne nem szõrteleníteni is például. Másrészt ha közösségbe mész, ott elvárják. Én csak akkor szõrtelenítek, ha nagyon muszáj. De például nyáron muszáj, ha az ember nem akarja, hogy megszólják és ujjal mutogassanak rá. Harmadrészt a fiatalabb srácoknak (mondjuk 30-35 éves korig) ez tetszik. Például a páromnak is. Van is ebbõl probléma, mivel én ha nem muszáj, akkor nem szõrtelenítek, õ meg szeretné, ha tenném. Na ezt hogy lehet feloldani? Negyedrészt valóban benne van a dologban az orális szex, nem annyira jó dolog véletlenül félrenyelni egy szõrszálat, aztán fulladozni.
Azért nem érzik magukat szépnek, mert olyan ideálokat erõltetnek rájuk, amit halandó (vagyis dolgozó, otthon fõzõ, házimunkát végzõ nõ) egyszerûen nem képes teljesíteni. Ebbõl jön a frusztráció, a pótcselekvés, a próbálkozások... Amúgy meg, ha a nõk régen annyira csupaszok voltak, hogy lehet, hogy rengeteg festmény szõrös nõket ábrázol? A legtöbb görög vázán fanszõrzettel vannak ábrázolva a férfiak... De egyébként teljesen egyértelmû, már az õsember is csupaszította magát, sõt, szilikonmelleket is csináltatott :)
Csak egy divatmajmolás. Meg még a pihéket is képesek a nõk borotválni az arcukról...ami aztán erõsödik. Pedig a pihe az tök aranyos, ráadásul mutatja, hogy élõ emberrel van dolgom. De amúgy ez egy talmi dolog. Ugyanis a nõk, ha már kapcsolatban vannak, nem szõrtelenítenek, sõt még illatosítani is elfelejtenek, meg nem mindig mosnak fogat... szóval nagyon lecsökken ez a higiéniás dolog.
Mert ma ez a divat! Mert ma nem elég a normális szex, kell az orális is. Ebben pedig zavaró lehet a szõr! Rómában tényleg szokás volt a csupaszság. Amikor megszûntek a bacchanáliák, az emberek normális módon éltek, akkor eltûnt. Az pedig mese, hogy higinéiai oka van. Ha valaki rendszeresn mosdik, akkor éppolyan higiénikus szõrõsen, mint anélkül. Sõt a bõrgyógyászok és a nõgyógyászok kimondottan károsnak találják. Nem véletlenül szõrõs ott az ember!
Figyu, ugyanoda lyukadunk ki: Neked tetszik a szõr, nekem nem.Akkor Te ne szõrteleníts, én szõrtelenítek.Ez olyan apró probléma, hogy komolyan furcsállom, hogy egészséges értelmes emberek ilyenen fennakadnak. A természetesség-érv meg továbbra sem állja meg a helyét, ennyi erõvel körmöt, hajat vagy arcszõrzetet vágnunk sem kellene, hisz miért nem jó úgy, ahogy ott van, nem igaz?:)

18 éves lány vagyok és ha smink nélkül kimegyek az útszára nem érzem szépnek magam, miért lehet ez? Hogyan válhatnák meg ettől a zavaró problémától?

Legjobb válasz: Édesem, 18 évesen útszának írod az utcát, de a sminkelés a legnagyobb problémád....

Édesem, 18 évesen útszának írod az utcát, de a sminkelés a legnagyobb problémád....
Jézusom!!!!!!Útsza?????Ez most komoly??????
Nem szereted sminkelni magad? Én is szebbnek tartom magam kevés sminkben, de nem zavar különösebben, indulás elõtt 5 perc sminkelés nem nagy dolog.
Én is ebben a helyzetben vagyok, de az az igazság, hogy smink nélkül én már szinte meztelennek érzem magam. Mondjuk nem használok túl sok sminket, a leggyakrabban csak BB krémet, korrektort a szem alatti karikákra, majd egy leheletnyi púderrel fixálom ezt. A szememre pedig vékony tusvonal (nem cicás meg semmi extra feltûnõ dolog) és szempillaspirál. Viszont ez a kevés smink is annyit dob rajtam, hogy az hihetetlen. Sokkal jobban érzem magam így a bõrömben. Egyébként, ha le akarsz szokni errõl a mindennapi sminkelésrõl, talán a legjobb megoldás, ha fokozatosan egyre kevesebbet használsz, míg a végén már csak minimális sminket használsz.
Igazat adok az 1. válaszolónak. Nem kell túlzásba vinni, de segíthet. :)
A kérdező hozzászólása: igen csak én nem tudom szépen kifesteni magam! az egyik mindig jobban sikerük! és ugy már nem 5 perc nekem hanem 10! :(
Útsza?!?! 18 évesen igazán írhatnál helyesen...
hát neked nem a sminkelés a legnagyobb gondod.
*utca és válhatnék*; elõször ezt tanuld meg, utána a sminkelést! ;)
A kérdező hozzászólása: szépek vagytok ti emberek!! nem tudok mindent leirni helyesen és nem tudok minden szót elolvasni se mert néhány betüt összekeverek! De ne zavarjon titeket h ez az én betegségen!SENKI SE TÖKÉLETEK ezért maratt nekem az arcom meg a testem amit ha meglátnak az emberek nem veszik ésre rajtam a betegségem mert ha olvasok, számolok vagy irok mindig észre veszik!:'( de ti h is értenétek meg!! nektek nincs ilyen bajotok!! ezért kértem a szegitségeteket! de nem szerettem volnah leirni ezeket!!

Nem érzem magam szépnek? Mit tegyek?

A suliban ránézek egy lánryra és egyb?l arra gondolok hogy ? sokkal szebb és csinosabb nállam......

Legjobb válasz: szia! hány éves vagy? mert kamaszkorban ez elég gyakori,még akkor is,ha mások mondják,hogy szép vagy. próbálhatsz kicsit segíteni rajta,mondjuk hordj olyan ruhákat,amikrõl tudod hogy nagyon jól állnak és jól is érzed benne magad,mert akkor arra gondolhatsz,hogy mások is szépnek látnak benne... Kate

szia! hány éves vagy? mert kamaszkorban ez elég gyakori, még akkor is, ha mások mondják, hogy szép vagy. próbálhatsz kicsit segíteni rajta, mondjuk hordj olyan ruhákat, amikrõl tudod hogy nagyon jól állnak és jól is érzed benne magad, mert akkor arra gondolhatsz, hogy mások is szépnek látnak benne... Kate
vagy épp dobj fel magadnak egy kis nyári sminket, amiõl szebbnek érzed magad! van barátod? mert amúgy õ is javíthatna az önbizalmadon:)
A kérdező hozzászólása: bocsika elírtam tehát : Nem érzem magam szépnek.
Talán mert így is van. Vedd le a tükröt otthon, nehogy megijedj este magadtól.
A kérdező hozzászólása: 14 éves vagyok

Hogyan állíthatnám le azokat a "beszólásokat", amik a pocim méretére irányulnak? Nagyon kellemetlenül érzem miatta magam, és nem érzem magam egy kicsit sem szépnek, már a szexhez sincs kedvem.

Elsősorban a kolléganőim és pár rokonon folyton azzal jön, hogy hatalmas a hasam, biztos ikreket várok, sőt volt aki megkérdezte, hogy nah egy hónap múlva szülsz? (24 hetes terhes vagyok). Én nem gondoltam volna, hogy túl nagy lennék, összesen vagyok 60 kg, 6 kg-t szedtem eddig fel, és habár tényleg van pocakom, nem éreztem azt, hogy annyira hatalmas lenne. Az orvosom szerint semmi gond nincs, nagyjából ekkorának kell lennie a hasamnak, csak nagyon vékony voltam előtte, és ahogyan csúcsosan nő, nagyon meglátszik. A védőnőm szerint ez alkat kérdés, nekem "nem terül" úgy el, így ezért tűnik nagynak. De én már nagyon elkeseredtem, olyan csúnyának érzem magam, hogy minden nap azzal kezdődik a munkahelyemen a reggel, hogy elcsodálkoznak rajta (a sosem szült kolléganőim), hogy jaj már megint híztál, megint nőtt a hasad. A férjemnek viszont tetszek, kíván, de én nekem nincs kedvem lefeküdni vele, mert végig azon jár az eszem, hogy egy bálnával kell szegénynek együtt lenni, hiszen minden kolléganőm, ismerősöm megmondta, hogy hatalmas hasam van.

Legjobb válasz: Jaj ne foglalkozz velük tuti nagyon szép vagy élvezd ki :) nekem meg nincs is igazi terhes pocakom mert elotte kövér voltam a hasam 2 részre volt vágva és egyáltalán nem érdekel ki mit mond :)

Jaj ne foglalkozz velük tuti nagyon szép vagy élvezd ki :) nekem meg nincs is igazi terhes pocakom mert elotte kövér voltam a hasam 2 részre volt vágva és egyáltalán nem érdekel ki mit mond :)
Neked nem a hasaddal van baj, hanem az önértékeléseddel... és élvezd csak most a párodat, mert a szülés után annak is örülni fogsz, ha 5 órát egyhuzamban tudsz aludni :D
Biztos szép a pocakod :) csak irigykednek és ennyi. Látják h nem szedtél fel sokat és biztos csini kismama is vagy ezért ebbe próbálnak belekötni. :) Nevesd ki õket. :) Mond meg nyugodtan és ha nagy? Csak nem irigyek vagytok? :D ennyi :)
Örülj neki hogy szép nagy pocid van! Nyilván nem a hízástól, mert nem híztál sokat. Így rendezõdtél át. Legyél rá büszke :) Rólam 24 hetesen el sem akarták hinni hogy terhes vagyok :(
Ooo nem kell foglalkozni velük.....nyugi!Èn ma a piacon jártam ès szülni küldtek, mondván akkora hasam van hogy döbbenet.Minden nap(de szò szerint minden nap)azt hallgatom hogy uuuu mekkora pocid van, meg hogy fordulj meg a segged mekkorát hízott, ja ès hogy nem kettõ van benne?Èn meg csak kiröhögöm õket!!!Nem hinnèm hogy akkora hatalmas vagy a 60kilòddal, tuti csini vagy!!!!!! Az èn pocim most 107cm ès 30h. vagyok! Mekkora a tied?!
Szia! Tudom, milyen érzés! 28hetes vagyok, kisfiút várok, és piszkosul hegyes a hasam. Én kaptam már olyan beszólást, hogy mindjárt legurulok a dombon, meg lassan négykézláb fogok közlekedni, meg a zöldséges közölte, hogy szerinte bármelyik pillanatban szülhetek... Nem izgat! 4kg-ot fogytam eddig, csak a hasam meg a mellem nõ. Engem nem érdekelnek, fõleg, hogy olyan mondja, aki olyan kövér, mintha 10 hónapos terhes lenne.
Ne foglalkozz velük.Légy büszke arra hogy babát vársz.Neked genetikailag nagyobb poci adódott.Ezzel nem tudsz mit tenni.Hidd el a másik véglet sem jó ami én voltam.A 7. hónapig nem látszott rajtam egyértelmûen, hogy terhes vagyok.Sokan (nem közeli rokonok) néha sajnálkozva néztek rám, hogy biztos elveszítette a babát. Beszélj a pároddal keressetek egy jó fényképészt és csináltassatok közös képeket.Hidd el jót fog tenni :D
húú hallod ugyan ez a bajom nekem is. 23 hetes vagyok és már a kolléganõim egyfolytában cseszegetnek hogy húú mekkora hasad van..holnap szülsz?hány hetes vagy 40?ááh nagyon idegesítõek de nekem is a párom odáig van érte meg simogatja meg minden és én csak ezt nézem.mások véleményére nem adok, fõleg akik még nem voltak terhesek.
Utolsò!!!Sívembõl beszèlsz!!! :-):-):-):-):-)
Egyébként én veled ellentétes érzést érzek, sajnálom, akiknek sima, lapos hasa van és büszke vagyok magamra, hogy nekem már nem ilyen. Én máshogy fogom fel. A nagy has büszkeség. Soknak nem lehet. Sok akar és nincs. Te már nem lány vagy, hanem anya. És ez nagy elõny.
Szerintem pusztán irigyek, hogy terhes vagy. Engem is piszkáltak a munkahelyemen, aztán szépen megmosolyogtam õket. Az egyik kifejezetten utált, odajött hozzám és gunyorosan azt mondta: "Hát ez fanatsztikus." Én meg elkezdtem nevetni: Hihi, hát persze, hogy az! Én azt javaslom, szólj be. Pl: Valahol el kell férnie a gyereknek. Én örülök, hogy nagy a hasam, mert most lakik benne valaki. Nem parancsolhatom meg a gyereknek, hogy a hátamon nõjjön. stb. Tessék kivágni magad.
Csak irigyek mond nekik, hogy csúnya dolog az irigység :D Nekem is nagy pocakom van 27 hetes vagyok engem is mindig piszkállnak, fõleg olyanok akik még sose voltak terhesek, csak annyit szoktam mondani, hogy ne irigykedj majd lesz neked is :D
Teherbeesés elõtt fitness csajszi voltam...most 35 hetesen 22 kg-val többen :) hatalmas hassal!!!! második babámat várom a narancsbõrömmel együtt :) a férjem azt mondta, hogy eszméletlenül nézek ki, imád, az sem baj, ha nem fogyok le :) mindenki ámuldozik a hatalmas hasamon és kérdezi, hogy hány héttel hordtam túl? :) nem foglalkozom vele! Ne csessz ki a férjeddel! Biztosan teljesen odavan érted! A férjem azt mondta, hogy sohasem volt ilyen szép feszes a hasam :) majd lemegy!! Élvezd ki így ezt a pár hónapot!
Ugyanmár! Nem szabad negatívan felfogni mások véleményét. Én 17 hetes vagyok és a múltkor azt hitték a közértben, hogy 2 hónap múlva szülök.:) A köldököm felett a gyomrom nagy és kerek és úgy tûnik, mintha a méhem már a köldök felett lenne. Párom szerint nagyon szép vagyok, és más nem is érdekel. De nem is veszem fel negatív véleményként , ha megjegyzik, hogy nagy a pocim. Egyszerûen így látják és valóban jól látják, mert nagy.:) )
*szívembõl

Nem érzem magam szépnek, nem érzem úgy hogylennének értékeim.13hónapja vagyok párommal és elég sűrűn veszkszünk. Ilyenkor meg akarok halni ez önbizalomhiánytól van vagy más van a háttérben?

Legjobb válasz: Lehet, hogy rosszul érzed magad amiatt, hogy nem tudsz helyesen írni, és ezért van. De sose félj, még fejlõdhetsz sokat. Azért van, hogy meg szeretnél halni, mert nem vagy döntõképes. Abból a kapcsolatból, ami nem mûködik, abból mielõbb ki kell szállni.

Lehet, hogy rosszul érzed magad amiatt, hogy nem tudsz helyesen írni, és ezért van. De sose félj, még fejlõdhetsz sokat. Azért van, hogy meg szeretnél halni, mert nem vagy döntõképes. Abból a kapcsolatból, ami nem mûködik, abból mielõbb ki kell szállni.
Nyugi Kerdezo, kb. ugyanezt erzem:(
A kérdező hozzászólása: mert kiírtam. te minek írsz ide?
Akkor mi a kérdés? Minek írtad ki?:) 22F
A kérdező hozzászólása: én nem keserítem meg az életemmel ezzel, maximum tudatosabb lettem ettõl. tapasztaltam dolgokat=rájöttem dolgokra=legközelebbinél jobban odafigyelek. emberismeretem is jobb lett tõle.
Szerinted én egy menõ csajozógép szépfiú vagyok? Tök átlagos vagyok én is. Mégse siránkozok azon, hogy nincs 20centis farkam, hogy nem vagyok egy adonisz stb... Nyilván rosszul érintik az embert a csalódások, de ezeken túl kell lépni. Másképp szenvedés lesz az élet. 22F
A kérdező hozzászólása: ismeretlenül ilyen hülyeségeket állítani is elég meredek. annak elismerésem ha valaki nincsen tisztában a dolgokkal, nyilván van kellõ önbizalma tényleg minden elismerésem, én sajnos ilyen téren sokat tapasztaltam és nem csodálom, ha valaki ezek után lókakinak sem érzi magát, vagy bizalmatlan, esetleg kiábrándult dolgokból. elmehetsz mellette, de az mindig ott lesz.
Erre nem tudok mit írni. Akkor legyél bizalmatlan. De egy valamit megsúgok: a fiúk nem szeretik egy lány talpát nyalni. Úgyhogy ilyen gondolkodással nehéz lesz barátot találnod. Senki nem fog küzdeni érted hónapokig, miközben te játszod a jégkirálynõt... 22F
A kérdező hozzászólása: de te még mindig nem érted azt amit írok, és amit írok le .. megint az ilyen hülye összeesküvés elméletekkel, meg általánosítással jössz holott megírtam normálisan, hogy nincs szó errõl. csak jobban odafigyelek az ilyen dolgokra, nem foglalkozom ezzel nem töltöm ezzel minden percem, de már akaratlanul is észreveszem, ha már csak szamár vagyok a ló helyett.
A kérdező hozzászólása: "Igen?? Akkor mennyi? Csak nem az összes Magyarországon élõ férfit kiismerted? Mert még az is kevés lenne egy ilyen összeesküvés elmélet felállításához:) 22F" épp annyi, amennyiért érdemes jobban kiismernem legközelebb az embereket(fiúkat). elég ahhoz, hogy bizalmatlan legyek a fiúkkal.
A kérdező hozzászólása: a kérdés pedig adva van/volt.
Hohó:D Most mire kaptad fel a vizet? Kiírtál egy kérdést. Jönnek rá a válaszok, erre te elkezdesz másról beszélni és a végén kilyukadunk oda, hogy tisztában vagy az egésszel.
A kérdező hozzászólása: igen? és miért írom ki? mert kíváncsi vagyok esetleg arra, hogy más is van-e ezzel így. lényegtelen, hogy van amivel tisztában vagyok és van amivel nem. teljesen átment az egész kérdés megint jó szokás szerint, egy személyes hülyeségbe, értetlenkedésbe.:)
Nem tudom, én átlegos vagyok , de volt már "fullos" pasim, szerintem nem a 14-20 év körüli pasikat kell nézni , mert azok a kis divatmajmok, akik egész hétvégén a hajógyárinlógnak.
teljesen átlagos srác vagyok, a cicababák lelkülete nem vonz inkább a visszahúzódóbb csendes egyszerû lányokat szeretem (köztük is lehet szépet találni), egyébként meg attól még hogy egy srácnak bejön egy fullos buksza az nem biztos hogy azt jelenti hogy kapcsolatot is akar vele, és a legtöbb fiú nem azért keresi az átlag csajokat mert nem érné el a magamutogató libákat, hanem azért mert nem olyat szeretne 18 f
17:46: Hallgatunk, Drága! :D Neked mit takar a Férfi fogalom? :D Rszéletesen :D
Én meg pont azt érzem, hogy túl jó vagyok :D Na jó..inkább az a baj, hogy nem találok olyat, aki nekem jó lenne...Így nézem nap mint nap a pasikat(igen pasikat), és semmi igazi férfit nem látok.Mikor többezren mennek le és fel a metróba, vagy a villamoson, vagy bárhol...Szal még ha külsõre se látok férfias embert, akiben valami vonzót látok, akkor hogy ismerhetnék meg valakit egyáltalán belülrõl.
Neked is!
A kérdező hozzászólása: ahogy gondolod. minden jót!
Igazad van. Ne haragudj, hogy próbáltam megérteni a logikádat és zöld ágra vergõdni a kérdéssel kapcsolatban. Hiba volt, elismerem:)
A kérdező hozzászólása: másrészt pedig nem én kezdtem el másról beszélni te írtál és kérdeztél olyanokat ami miatt átment a kérdés teljesen más irányba.
"neked 1-2 ember lehet, nekem nem:) " Igen?? Akkor mennyi? Csak nem az összes Magyarországon élõ férfit kiismerted? Mert még az is kevés lenne egy ilyen összeesküvés elmélet felállításához:) 22F
A kérdező hozzászólása: akkor én eddig rosszakkal futottam össze. ez van. azért köszönöm a válaszokat!
Jajj kislány, ne így gondolkozz... Hogy a viharba ne tudnál érvényesülni??! Az átlagos lányok a legjobb társak. Ha nincsenek olyan fene nagy elvárásaid, hogy kigyúrt, vagy sportos izomagy legyen a férfi, bárkit megkaphatsz. De hidd el, nem csak célszerû de ésszerû is hasonló partnert keresni mint amilyen te vagy. Mert annál kapcsolat rombolóbb nincs mint az elvárásoknak való megfelelés. Nem tudom te milyen társaságba jársz, de itt nálunk (pest mellett) nem csak adoniszok járnak cicababákkal, hanem átlagos, normális emberek normális társsal. Sõõt hányszor látok olyat is, hogy egy marha ronda fickó egy cicababával szaladgál (és most hagyjuk az anyagiakat..) vagy fordítva. Öltözz, szépítkezz úgy hogy tetszél Magadnak! Nem tudom mivel nem vagy elégedett, hogy túlsúlyos vagy-e, vagy csak csúnyácska arcod van, de mindenen lehet változtatni. Szép frizura, enyhe (ENYHE) smink... És mindezt csak azért, hogy magadnak tetszél. Ha az meglesz, meghajolnak elõtted a fiúk... A cicababákon is azért van 2 kiló smink, 6 kiló barnító (a képeiken meg 20kiló photoshop), hogy szépnek látszanak, mert anélkül ocsmányak mint a [email protected] :) 21F
A kérdező hozzászólása: Nem érted... Mindenkinek más az ízlése. Aki nekem szép, az másnak lehet, hogy csúnya. De olyan nincs, hogy egy átlagos lány senkinek se tetsszen. Még egy ronda lány is talál magának barátod, igaz nehezebben, akkor pont egy átlagos ne találna?! 22F Te meg azt nem érted amit én írok minden rosszindulat nélkül tényleg nem érted..:) én nem errõl beszélek. na mind1 is.
Nem érted... Mindenkinek más az ízlése. Aki nekem szép, az másnak lehet, hogy csúnya. De olyan nincs, hogy egy átlagos lány senkinek se tetsszen. Még egy ronda lány is talál magának barátod, igaz nehezebben, akkor pont egy átlagos ne találna?! 22F
A kérdező hozzászólása: És mibõl gondolod, hogy a te "átlagos" kinézted, másnak nem szép? 22F hidd el, tudom és tisztában vagyok az adottságaimmal(külsõvel is).
"a nem túl "fullos" pasiknak pedig észrevettem, hogy általában még nekik is a legcsinosabb legszebb lány kéne:) " És mibõl gondolod, hogy a te "átlagos" kinézted, másnak nem szép? 22F
A kérdező hozzászólása: én sem úgy értettem harmadik válaszoló, hogy na most akkor szolizós, plázacica leszek:) csak ha már valaki átlagos, esetleg csúnya, nem túl jó az alakja, vagy ha jó is akkor az arcával van a gond és nem akar plázacica sem lenni, akkor nem érzi úgy, hogy ezzel sosem lesz elég jó? manapság már amúgy is csak a külsõ számít szinte nagyon sok helyen. nem érez valami ûrt ezzel, hogy miért pont ide ebben az idõben, miért ilyen külsõvel született(?).
A kérdező hozzászólása: a nem túl "fullos" pasiknak pedig észrevettem, hogy általában még nekik is a legcsinosabb legszebb lány kéne:) úgyhogy nem általánosítok, de bocs ez az észrevételem. és ezt nem csak én látom így..még sokan mások rajtam kívül.
Átlagos vagyok, de soha nem jutott eszembe, hogy sminkelt-fülbevalós majomnak kéne öltöznöm ahhoz, hogy egy lánynak elég jó legyek... 23F
Tudnak. Csak ne akarjanak maguknak "fullos" pasit.
Nem értem, hogy te mit nem értesz:) Szerinted minden fiúnak a cicababák jönnek be? Visszakérdezek. Neked csak az adoniszok jönnek be? 22F
A kérdező hozzászólása: egyszer sem futottam még össze olyan fiúval, akinek ne jöttek volna be a cicababák persze nyilván biztos vannak olyanok, akiknek nem tetszenek de ez ritka. viszont tény, hogy van amelyik külsõre tökéletesen néz ki a fiúk pedig szeretik ezt. és az aki csak átlagos, és meg sem üti azt a mércét amit egy fiú szeretne akkor az hogy érezhet. egyszer olvastam már valahol egy kérdésnél nem is tudom pontosan hogy volt írva az volt a lényege, hogy a fiúknak kell egy külön doboz, egy olyan doboz ahol csak az olyan plázacica típusú lányokra izgulnak fel meg csak azokat nézik pornóvideókban, mert attól indul be a 'fantáziájuk'. de ha párkapcsolatra kerül a sor, akkor egy normális , átlagos nem túl feltûnõ lánynál kötnek ki. de nekik szükségük van erre a dobozolásra. hát nem tudom de ettõl nem érzem magamat jobban=)
A kérdező hozzászólása: Visszakérdezek. Neked csak az adoniszok jönnek be? nyilván nem, sõt sok olyan fiú tetszett aki meg sem közelítette az adoniszt, voltak közöttük pocakosak is. de ezt most mind1. a lényeg az, hogy még sokszor a nem adonisz fiúknak is csak a legjobb, tökéletes kéne, csak inkább leköteleznek egy átlagos lány mellett, akit még megtudnak fûzni. sokszor ez az igazság. akadnak kivételek itt is.. .
A kérdező hozzászólása: neked 1-2 ember lehet, nekem nem:)
"csak tudom ismerem az embereket, hogy milyenek. és ezeket észreveszem, ha valaki hazudik nekem." Aha és 1-2ember alapján felállítasz egy ilyen teóriát. :) 22F
A kérdező hozzászólása: én sem ezen kesergek, csak tudom ismerem az embereket, hogy milyenek. és ezeket észreveszem, ha valaki hazudik nekem.
Pedig kíváncsi lettem volna a korodra. Ezzel a gondolkodással simán 16-17-18-nak saccollak. 22F
Ha neked ez jó, akkor éljél ebben a tudatban... Ez csak a te életedet "keseríti" meg. Rengeteg lány van, aki átlagos és szépnek érzi magát. És nem azon kesereg, hogy nem született cicababának. 22F
A kérdező hozzászólása: megint írom, hogy nem általánosítok és odaírtam a végére, hogy persze itt is akadnak kivételek. részemrõl ennyi. lényegtelen hány éves vagyok.
"még sokszor a nem adonisz fiúknak is csak a legjobb, tökéletes kéne, csak inkább leköteleznek egy átlagos lány mellett, akit még megtudnak fûzni." Durva általánosítás... Megkérdezhetem hány éves vagy? 22F
Az egy dolog... Nem is tagadom, nekem is bejönnek. Neked nem jönnek be a jóképû szépfiúk? Tessék, 1-1:) De barátnõnek inkább választok egy "átlagos" lányt, mint egy cicababát. De beszéljük meg ezt a dolgot, mert látom nem jól gondolkodsz ezzel kapcsolatban:) 22F
Ez már megint egy buta sztereotípia.

Nem érzem magamat szépnek. Szerintetek önbizalom hiányos vagyok? Mert sokan azt mondják.

Legjobb válasz: 12? te még nem vagy kifejezetten szép vagy csúnya. Gyerek vagy még. És természetes, ez még pár évig így lesz, hogy nem fogadod el magad. A tinik ilyenek.

12? te még nem vagy kifejezetten szép vagy csúnya. Gyerek vagy még. És természetes, ez még pár évig így lesz, hogy nem fogadod el magad. A tinik ilyenek.
Akkor vagy szép, ha természetesen önmagad vagy. A smink és a kiegészítõk csak kellékek lehetnek maximum.
12 évesen sminkelni?? Verd ki a fejedbõl! Változtathastz vmin, ruhák-stílus-haj. Kérj tanácsot.
* kamaszkorban ez normális, bocsi
Lehet, hogy tényleg önbizalom hiányos vagy, de szerintem kamaszkorban is normális. Talán az segít, ha teszel néhány dolgot a jobb megjelenésért. 1. Hordj olyan ruhákat, amikben jól érzed magad és jól is állnak (ha nem tudod, mi áll jól, nyugodtan kérdezd meg anyukádat, barátnõidet, felnõtt nõismerõst vagy akár az eladót a boltban. Figyelj arra, hogy a ruhadarabok, amiket viselsz, színben és stílusban harmonizáljanak. 2. Mosolyogj sokat, az mindenkit megszépít. 3. Ebben a korban még szerintem se sminkelj, inkább mást hangsúlyozz magadon, pl. a hajadat. Ha hosszú, hordd mindig máshogy: kiengedve, befonva, lófarokban, feltûzve, hajpánttal, csatokkal. Ha gondolod, vágass egy új, divatos fazont.
szia! szerintem önbizalom hiányos vagy egy kicsit, de gondolj arra a szép az abszolút szubjektív és nem feltétlen a legfontosabb dolog a világon, én se tartom magam szépségnek, de azért elfogadom magam, jó mindig valamit változtatnom kell magamon például állandóan edzek pedig lány vagyok, mivel olyan alkatom van hogy homokóra sose lesz belõle akkor már gondoltam legalább legyen kemény és feszes:D A lényeg hogy találd meg mivel vagy elégedetlen és csinálj vele valamit, de másoknak soha ne akarj megfelelni. A barátom meg szintén sportol és õ meg tele van vágásokkal meg forradásokkal nekem az is nagyon tetszik, persze mindig tudtam hogy van egy kis ízlés ficamom :) 22/L
A kérdező hozzászólása: Jaa, 12/L vagyok. :DD..
A kérdező hozzászólása: Én nem sminkelem magam.o.o. nemis fogom még egy jóideig. XD: nem akarok olyan lenni mint a többi velem egyidõs ribanc.
változtass magadon. új haj, kezdj sminkelni. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm utolsó válaszadó :D

Hogy tudom csúszásbiztossá tenni a lépcsőt? Van egy szép lakkozott fenyő lépcsőnk, ami az emeletre vezet. Nem érzem biztonságosnak, mindig olyan érzésem van mintha csúszna (bár eddig nem csúsztam meg rajta). Nem egyenes, a sarokban elcsavarodik.

Gondoltam sz?nyegre, de nem tudom elképzelni, hogy az esztétikusan hogy lehetne lerakni. Milyen ötletetek lenne?

Legjobb válasz: Szerintem tud szép lenni a szõnyeg, csak tisztítani kell rendszeresen. Valami egyszínût tudok elképzelni ami illik a lépcsõfeljáróhoz és jól le kell rögzíteni.

Szerintem tud szép lenni a szõnyeg, csak tisztítani kell rendszeresen. Valami egyszínût tudok elképzelni ami illik a lépcsõfeljáróhoz és jól le kell rögzíteni.
Eletbiztositast kell kotni, es a lepcso maradhat regi pompajaban. :D S.
szorjál rá homokot, az jég ellen is hazsnáható :D
Ráragasztani. És ezzel annyi a szép lépcsõnek. Valami gumi csíkot ragasztani esetleg a szélére? A lépcsõhöz illõ színben. És azt gondolom akkorára vágod amekkorák a fokok a húzott részben.
Meglehet oldani a szõnyegezést úgy is, hogy nem egy hatalmas darabbal takarod le az egészet, hanem a lépcsõvel jól passzoló színben minden lépcsõfokra külön teszel szõnyeget.Ezek általában félkör alakúak, így a lépcsõdet sem tünteted el.Sok sikert.
lecsiszolod a lakkot és felteszel helyette méhviaszos krémet, lehetõleg belemelegítve az anyagba. sokkal szebb, minta lakk, kihozza az erezetet, vízálló, kopásálló és nem csúszik
*használható
Ha nem tetszik, ne szagold.
Csak nekem furcsa a mondatszerkezet? Egyébként 75 évesen biztos megérzi azt a szagot...
A kérdező hozzászólása: Kifinomultabb válaszokat vártam volna, de ez is valami.
Kedves Uram, tökéletesen igaza van! Egyenesen felháborító hogy nem érzi helytelennek, hiszen a sárga ujj nem szép látvány! Eléggé kifinomultam? Felpontozol?
mert 75 evesen szarik bele hogy te egy szanalmas senki mit gondolsz rola.;)
A kérdező hozzászólása: Ilyen stílusú ember miért ír ide?
mert 18(!) evesen jobban atlatom a rendszert mint te mamikam.:D. meg egy 75(!) eves ember had csinalja mar azt amit akar.ha meg nem tetszik ne gyakorin sirjon a szad ;)
A kérdező hozzászólása: Magyarból elég gyenge vagy, kicsit gyakorold a helyesírást;így aztán kimûveltebb emberfõ lehetsz!

Sokan azt mondják hogy szép vagyok meg csinos! De én nem érzem magamat annak. Mit kéne tennem hogy egy kicsit beképzeltebb legyek?

Belenézek a tükörbe és ..nem azt látom amit szeretnék :(

Legjobb válasz: A szépség és a csinosság nem azonos a beképzeltséggel, egy kicsit nem vagy eltévedve?

A szépség és a csinosság nem azonos a beképzeltséggel, egy kicsit nem vagy eltévedve?
Beképzelt ne legyél, csak öntudatos. Ezt csak gyakorlással tudod, tudatosítsd magadban a jó tulajdonságaidat! De tényleg.
egyszerûen csak engedd be a dicséreteket. Pl amikor xy azt mondja, h hú de jó a hajad, akkor mondd azt maggadnak "igen, jó a hajam és más is észrevette!"

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!