Találatok a következő kifejezésre: Nem érzem magam szép lányok társaságában (2 db)

Miért érzem úgy, hogy nem érdemlek meg szép, vonzó barátnõt, miért érzem olyan furán magam szép lányok társaságában?

Alacsony, csúnya fiú vagyok amúgy. Pedig olyan cukik, a formás, alacsony lányok, de mivel õk szépek én meg ronda, furán érzem magam, ha a közelemben vannak, szinte levegõt sem tudok venni, volt olyan is, hogy azt hittem elájulok. Rájuk sem merek nézni és igyekszem a lehetõ legjobban rejteni, ha tetszik valamelyik lány. Aztán mégis olyan rossz érzés látni ezeket a vonzó lányokat más fiúkkal, akik persze helyesek meg menõk, ami én nem vagyok. Próbáltam ismerkedni nem vonzó lányokkal, azt hittem majd könnyebb lesz, de igazából amikor megkaptam a a nem vonzó lányt már nem is érdekelt nem is voltam boldog vele.

Legjobb válasz: Mi a kérdés?

Mi a kérdés?
Tényleg nem értem mire jók ezek a kérdések
A kérdező hozzászólása: Valaki tudna is segíteni?
Ez megint csak önbizalom probléma. Elõször magadat kell elfogadnod. ha így nem tudod magad elfogadni menny el gyúrni vagy valami. Ne várj csodára, neked kell változtatnod az életeden.

Nem érzem jól magam szép lányok társaságában. Mit csináljak?

Én is lány vagyok, és 3x annyi fiunak tetszem én, mint azok a lányok, de ha vannak ott fiuk is, rosszul érzem magam, mert mindig az merül fel bennem, hogy most ?k szebbek és én csak ott ugy vagyok.. Most megyek gimnáziumba, és nem szeretnék abba az osztályba járni, ahová felvettek, mert ismerek ott szép lányokat. sok fiu azt mondja, biztos hogy én vagyok a legszebb, de valamiért én nem leszek ett?l egoista, és másokat szebbnek látok, és nem hiszem el hogy más meg engem lát szebbnek.. furcsa.. nem akarom magam szarul érezni az ilyenek miatt. Talán azt akarom, hogy csak én legyek a szép ?:S de nem hiszem. nem tudom, hogy mért érzem igy.. segítsetek :(

Legjobb válasz: Most meg fogsz lepõdni, de ez teljesen természetes, h ebben a korban, így érzel. Sõt mi több, majdnem minden lány érez hasonlót, van ki erõsebben, van ki nem, vagy van aki észre se veszi mi a baja. Ez már egy lépés, hogy ezt ilyen fiatalon felismerted. Na, akkor elkezdhetsz edzeni, hogy elfogadd önmagad is olyannak, amilyen vagy, és másokat is. A rivalizálás egészséges, de csak egy szintig. Egy szinten túl már nem az. Aztán. Lassan majd rájössz, hogy az életben sokkal fontosabb dolgok is vannak, sõt. Az hogy most ez téged ennyire foglalkoztat, a koroddal jár, de most hogy ezt észrevetted, hajrá: vedd észre a világ apróbb, nagyobb, fontos és csodás dolgait, fogadd be a külvilágot, építsd önmagad, és próbáld a figyelmed a külsõségekrõl a belsõ világ felé fordítani. Sok sikert hozzá:)

Most meg fogsz lepõdni, de ez teljesen természetes, h ebben a korban, így érzel. Sõt mi több, majdnem minden lány érez hasonlót, van ki erõsebben, van ki nem, vagy van aki észre se veszi mi a baja. Ez már egy lépés, hogy ezt ilyen fiatalon felismerted. Na, akkor elkezdhetsz edzeni, hogy elfogadd önmagad is olyannak, amilyen vagy, és másokat is. A rivalizálás egészséges, de csak egy szintig. Egy szinten túl már nem az. Aztán. Lassan majd rájössz, hogy az életben sokkal fontosabb dolgok is vannak, sõt. Az hogy most ez téged ennyire foglalkoztat, a koroddal jár, de most hogy ezt észrevetted, hajrá: vedd észre a világ apróbb, nagyobb, fontos és csodás dolgait, fogadd be a külvilágot, építsd önmagad, és próbáld a figyelmed a külsõségekrõl a belsõ világ felé fordítani. Sok sikert hozzá:)
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm, ez volt eddig az összes kérdésem válaszai közül a leghasznosabb.
Sugallsz némi önbizalom hiányt. Szerintem igyekezz jó társaság lenni, attól függetlenül, hogy kik vannak körülötted, avagy olyan emberek társaságát keresd, akik között jól érzed magad... Egyébként az egoizmus (ego=ÉN, egoizmus, egoista= ÉNKÖZPONTÚ(SÁG)) leginkább önzõséget jelent, amit viszont kizár a önbizalom hiány...
Nem tudom, én is érzek így néha, amikor a bírátnõimmel vagyok. Meg azt is, hogy nem vagyok elég csinos. De utóbbi miatt elég dühös is avgyok a világra, mert nem igaz, hogy 171 cm-esen és 56 kg-osan állandóan küzdenem kell, hogy jobb legyen az alakom. Na mindegy. Szoktam magamnak racionális érveket mondani, hogy ha megnézem, nekik még pasijuk sem volt, nekem meg most is van, már egy éve. Ennek ellenére mégsem érzem túl szépnek magam...ez van, próbálom elfogadni magam. 16 éves lány
A kérdező hozzászólása: nekem is ugyanez van.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!