Találatok a következő kifejezésre: Nem érzem magam szép (39 db)

Nem érzem magam szépnek? Mit tegyek?

A suliban ránézek egy lánryra és egyb?l arra gondolok hogy ? sokkal szebb és csinosabb nállam......

Legjobb válasz: szia! hány éves vagy? mert kamaszkorban ez elég gyakori,még akkor is,ha mások mondják,hogy szép vagy. próbálhatsz kicsit segíteni rajta,mondjuk hordj olyan ruhákat,amikrõl tudod hogy nagyon jól állnak és jól is érzed benne magad,mert akkor arra gondolhatsz,hogy mások is szépnek látnak benne... Kate

szia! hány éves vagy? mert kamaszkorban ez elég gyakori, még akkor is, ha mások mondják, hogy szép vagy. próbálhatsz kicsit segíteni rajta, mondjuk hordj olyan ruhákat, amikrõl tudod hogy nagyon jól állnak és jól is érzed benne magad, mert akkor arra gondolhatsz, hogy mások is szépnek látnak benne... Kate
vagy épp dobj fel magadnak egy kis nyári sminket, amiõl szebbnek érzed magad! van barátod? mert amúgy õ is javíthatna az önbizalmadon:)
A kérdező hozzászólása: bocsika elírtam tehát : Nem érzem magam szépnek.
Talán mert így is van. Vedd le a tükröt otthon, nehogy megijedj este magadtól.
A kérdező hozzászólása: 14 éves vagyok

Nem érzem magam szépnek, nem érzem úgy hogylennének értékeim.13hónapja vagyok párommal és elég sűrűn veszkszünk. Ilyenkor meg akarok halni ez önbizalomhiánytól van vagy más van a háttérben?

Legjobb válasz: Lehet, hogy rosszul érzed magad amiatt, hogy nem tudsz helyesen írni, és ezért van. De sose félj, még fejlõdhetsz sokat. Azért van, hogy meg szeretnél halni, mert nem vagy döntõképes. Abból a kapcsolatból, ami nem mûködik, abból mielõbb ki kell szállni.

Lehet, hogy rosszul érzed magad amiatt, hogy nem tudsz helyesen írni, és ezért van. De sose félj, még fejlõdhetsz sokat. Azért van, hogy meg szeretnél halni, mert nem vagy döntõképes. Abból a kapcsolatból, ami nem mûködik, abból mielõbb ki kell szállni.

Nem érzem magamat szépnek. Szerintetek önbizalom hiányos vagyok? Mert sokan azt mondják.

Legjobb válasz: 12? te még nem vagy kifejezetten szép vagy csúnya. Gyerek vagy még. És természetes, ez még pár évig így lesz, hogy nem fogadod el magad. A tinik ilyenek.

12? te még nem vagy kifejezetten szép vagy csúnya. Gyerek vagy még. És természetes, ez még pár évig így lesz, hogy nem fogadod el magad. A tinik ilyenek.
Akkor vagy szép, ha természetesen önmagad vagy. A smink és a kiegészítõk csak kellékek lehetnek maximum.
12 évesen sminkelni?? Verd ki a fejedbõl! Változtathastz vmin, ruhák-stílus-haj. Kérj tanácsot.
* kamaszkorban ez normális, bocsi
Lehet, hogy tényleg önbizalom hiányos vagy, de szerintem kamaszkorban is normális. Talán az segít, ha teszel néhány dolgot a jobb megjelenésért. 1. Hordj olyan ruhákat, amikben jól érzed magad és jól is állnak (ha nem tudod, mi áll jól, nyugodtan kérdezd meg anyukádat, barátnõidet, felnõtt nõismerõst vagy akár az eladót a boltban. Figyelj arra, hogy a ruhadarabok, amiket viselsz, színben és stílusban harmonizáljanak. 2. Mosolyogj sokat, az mindenkit megszépít. 3. Ebben a korban még szerintem se sminkelj, inkább mást hangsúlyozz magadon, pl. a hajadat. Ha hosszú, hordd mindig máshogy: kiengedve, befonva, lófarokban, feltûzve, hajpánttal, csatokkal. Ha gondolod, vágass egy új, divatos fazont.
szia! szerintem önbizalom hiányos vagy egy kicsit, de gondolj arra a szép az abszolút szubjektív és nem feltétlen a legfontosabb dolog a világon, én se tartom magam szépségnek, de azért elfogadom magam, jó mindig valamit változtatnom kell magamon például állandóan edzek pedig lány vagyok, mivel olyan alkatom van hogy homokóra sose lesz belõle akkor már gondoltam legalább legyen kemény és feszes:D A lényeg hogy találd meg mivel vagy elégedetlen és csinálj vele valamit, de másoknak soha ne akarj megfelelni. A barátom meg szintén sportol és õ meg tele van vágásokkal meg forradásokkal nekem az is nagyon tetszik, persze mindig tudtam hogy van egy kis ízlés ficamom :) 22/L
A kérdező hozzászólása: Jaa, 12/L vagyok. :DD..
A kérdező hozzászólása: Én nem sminkelem magam.o.o. nemis fogom még egy jóideig. XD: nem akarok olyan lenni mint a többi velem egyidõs ribanc.
változtass magadon. új haj, kezdj sminkelni. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm utolsó válaszadó :D

Hogyan elégítsem ki magam ha nem érzem magam szépnek? A mellbimbóm szinte teljesen eltűnik napközben és csak hideg hatására vagy cirógatásra változik. Baj? Ez se tetszik magamon

165 cm-emmel 63 kg vagyok

Legjobb válasz: szia az én mellbimbóm is ilyen,mégis tetszik a barátomnak,ne gondolj ilyenre ez nem baj sok nönek ilyen és ha majd szülsz akkor majd megváltozik.régen sok mindent nem szeretem magamon mert féltem nemtetszem majd senkinek de hidd el a férfiak sem egyformák lesz olyan akinek pont ezért kellesz mert ilyen vagy,nem fogsz lemaradni semmiröl,ne aggódj!gondolkoz pozitivan

szia az én mellbimbóm is ilyen, mégis tetszik a barátomnak, ne gondolj ilyenre ez nem baj sok nönek ilyen és ha majd szülsz akkor majd megváltozik.régen sok mindent nem szeretem magamon mert féltem nemtetszem majd senkinek de hidd el a férfiak sem egyformák lesz olyan akinek pont ezért kellesz mert ilyen vagy, nem fogsz lemaradni semmiröl, ne aggódj!gondolkoz pozitivan
Lehet, hogy én vagyok a buta. De nem értem az összefüggést... Hacsak nem arra célzol, hogy undorodsz magadtól...ez a helyzet? Ha igen, az nagyon komoly önértékelési probléma, esetleg felkereshetsz egy pszichológust.
a legtöbb nõnek ilyen a melle, ez már csak így van
meg tudlakérteni, énis hasonló helyzetben vagyok. ha vágysz rá próbáld vmilyen módon kielégiteni magad (kézzel, zuhannyal vagy vmi), de ha nem akkor meg ne eröltess semmit és ha nem is megszeretni, de próbáld elfogadni magad, hogy ilyen vagy, belõled csak egy van, megismételhetetlen vagy! :) sok sikert! egy 16 éves lány...
A kérdező hozzászólása: köszi:)
A kérdező hozzászólása: azt bevallom hogy van egy kis önbizalomhiányom, pedig nem vagyok kövér szerintem meg és semi baom nincs itthon szépnek látom magam d a suliban is és a csapatom közt is már rosszabbul érzem magam mert õk vékonyabbak job az alakuk meg hasonlók ... :)
Ne legyen önbizalomhiányod, semmi baj nincs veled hidd el, az én mellem is ilyen de a barátomnak tetszik ez a lényeg, az önkielégítés pedig nem függ össze ezzel, ha szeretnél csináld és felejtsd el azt h bármennyire is más vagy mint minden más nõ, butaság!!! :)

Mit csináljak ha nem érzem magam szépnek és egyáltalán nincs önbizalmam?

(csak értelmes válaszokat kérek!!! )

Legjobb válasz: Keress egy hasonló természetû embert/barátot/barátnõt stb akk nem fog zavarni.

Keress egy hasonló természetû embert/barátot/barátnõt stb akk nem fog zavarni.
sport, barátok (fb-n kirakod mindenedet, pycsáskodsz és jönnek a bókok/lájkok)
A kérdező hozzászólása: 2. komentelõnek: nem a testemmel van a bajom hanem az arcommal...
Nem értelek... Ezt most mire?
Próbálj meg többet kihozni magadból, mindig van min változtatni, hogy kicsit még tökéletesebbek legyünk :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :) a lista nem rossz ötlet ki is fogom próbálni és még egyszer köszönöm :)

Mit tegyek ha nem érzem magam szépnek, se csinosnak?

13 éves vagyok és régen semmi bajom nem volt,de elkezdtek csúfolni tavaly hogy csúnya vagyok.Igazából ezt egy fiú mondta.Azóta mondjuk jóba vagyok mindenkivel és mondják is páran hogy szép vagyok,de azóta nem érzem magam annak :/

Legjobb válasz: Semmit.

Semmit.
Ne foglalkozz vele. Olyanok vagyunk, amilyennek születtünk. Normális környezetben nem a külsõ tulajdonságok számítanak, hanem az emberi értékek. Ha úgy érzed, nem vagy elég szép, attól még nagyon értékes ember lehetsz. Ez növeli az önbizalmadat. az önbizalom pedig sokat segít abban, hogy jól tudd magad pozicionálni a környezetedben. Ha ebben sikeres vagy, senki nem foglalkozik azzal, hogy szép vagy-e vagy sem, az a lényeg, hogy elfogadjanak.
Amit mondott azt felejtsd gyorsan el!! Az önbizalmad kissé megingott, de szedd össze magad, menni fog ne félj, légy kissé kacér, egy pár divatos új ruci jót tesz! Változtassál magadon és fogad el magad te elõször, és elfogad más is! (tombol a tini kor, de mulandó)
VÁLTOZTASS ÉS NE RINYÁLJ. De komolyan. Mid nem tetszik?
Egyetlen fiú miatt van mindez?? Ki a frászt érdekel egyetlen fiú véleménye? Sosem lesz olyan hogy mindenkinek tetszeni fogsz mert mindenkinek más az ízlése. Magadnak próbálj tetszeni, ami nem tetszik magadon azon változtass.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat :)

Lesz valamikor kapcsolatom ha nem érzem magam szépnek?

Nem is tudom mikor éreztem magam szépnek, kb évente 1-2 alkalommal, nem szeretem magam. Ma is láttam a buszon 3 pasit aki nagyon tetszett (nem egyszerre) de az ilyen hapsik rám sem néznek. Az egyiknél még szimpi is volt hogy egy kisbabára nagyon mosolygott meg nézte (én is oda vagyok a gyerekekért) de azok akik tetszenének, azok átnéznek rajtam, mert nem tudok olyan lenni mint akit észrevesznek. Az ilyen 50-60 éves emberek néznek csak....

Legjobb válasz: Lesz :)

Én sem érzem magam szépnek..De van barátom! :) És õ harcolt értem..és belevágtunk.. De amúgy 3 faszinak bejövök úgy 35 éves körüliek. :D Tehát rám sem buknak fiatalabb pasik..de nem is kellenek.. :) 19/L
Lesz :)
Minden zsáknak megvan a foltja :)
Én szépnek (nem csúnyának) érzem magam, modellalkatom van, bámulnak a pasik, de nincs pasim (szinte soha..) -.- Engem is csak az ilyen 40+ férfiak szólítanak le akik ált. ducik és kopaszok, de mindegy is hogy néz ki, 23 éves vagyok és nincs apakomplexusom -.- Nem igazán értem miért van ez. Egyébként az én sztorim: mindig is csúfoltak, hogy ronda vagyok, a mellem is kb 19 éves koromra fejlõdött ki..elég fiúsan öltöztem és nem szerettem magam. Aztán jött a hajegyenesítés, sminkelés, nõcisebb ruhák, az alakommal meg sose volt gond, szóval megtanultam szeretni magam. Muszáj. Hajrá.
persze, ha elfogadod magad. De annak kevés az esélye, hogy egy szuper kinézetû pasit fogjál ki. Hasonló kaliberût keress, mint te vagy.
Én se vagyok szépség, mégis van párom. Bár így se tartom magam vonzónak, de nem is ez a lényeg. :) Szóval lehet, csak keress, ismerkedj, ne add fel.
Azt nem értem, hogy ynavajgás helyett miért nem teszel inkább valamit. Várod csak, hogy a sültgalamba szádba repüljön és életed szerelme meg rögtön észrevegyen. Ugyan már könyörgöm. Ha nem érzed magad szépnek, menj el fodrászhoz, csináltass új frizurát, kozmetikussal hozasd rendbe a bõröd, menj el új ruháakt venni, csináltass valami szép körmöt, mozogj sokat és formáld az alakod, próbálj ki másféle sminkelést vagy kezdj el sminkelni, ha eddig nem tetted volna. Annyi féle megoldás van, csak hát picsogni mindig könnyebb...
Ha körülnézel, hogy milyen iszonyat ronda nõk találnak alapvetõen normális, esetenként egész jóképû férfiakat, nem hiszem, hogy aggódnod kellene. Az más kérdés, hogy ha tényleg nem vagy "annyira" szép (mondjuk ki: csúnya), akkor lehet, hogy nem a legjobb pasik fognak nálad bepróbálkozni. Ezzel vagy megbarátkozol, és elfogadod, hogy ez a Te "szinted", vagy igyekszel magadat tuningolni.
Pont annyira látnak szépnek, mint te magadat. Kénytelen leszel rájönni, hogy az vagy!
Nagyon ritka az olyan nõ, aki szépnek érzi magát, mégis annyian vannak párban. Az is lehet, hogy lejjebb kell adnod a mércét a külsõségek terén, hogy észrevehesd azokat a fiúkat, akik szépnek találnak, és nem a tökélyhez vannak szokva.
Én úgy gondolom, hogyha csak a szép emberek találnának maguknak párt, már rég kihalt volna az emberiség. Másrészt a szépség nagyon relatív. Az hogy Te magadat nem látod szépnek, nem jelenti azt hogy más is így gondolja.
Vagy elfogadod magad olyannak, amilyen vagy és a szintedhez hasonlót keresel, vagy megpróbálsz változtatni, csinosabban öltözni, formálódni, vidámnak lenni, hogy felfigyeljenek rád. Van egy barátnõm, folyton nyavalyog, hogy nem tetszik a helyes pasiknak, de túl nagyok az elvárásai. Nem akarok gonosz lenni, de azért ha valaki tisztában van az adottságaival, szerintem magához illõt keressen.
Hihetetlen módon ki tud ülni egy ember viselkedésére, arcára, mozdulataira (=kisugárzására), hogy mit gondol magáról. Aki nem tartja magát szépnek, annak nem azért lesz gondja, mert nem olyan formás valamije, hanem azért, mert az önbizalomhiánytól beteg kutya testtartással és morcos arccal közlekedik. EZ taszíthatja a másik nemet, nem a vélt vagy valós kinézet.

Nem érzem magamat szépnek mit tegyek?

Legjobb válasz: leginkább az lenne a célszerû, ha tennél ellene mi nem tetszik?

leginkább az lenne a célszerû, ha tennél ellene mi nem tetszik?
Middel nem vagy elégedett?
Fiatal vagy te még ehhez, nemsokára felvételi arra koncentrálj. :)
"Domikaa válasza: jó hát persze ne teljesen hasonlits rá csak pl.ha vékonyabbak egy kicsit legyél vékonyabb de a legjobb akkor ha magadat adod és akkor valamikor valami ugyis fog történni vagypl.vannak méég jó sokan akiknek lehet tetszenél" Könyörögve kérlek, ilyenekre ne hallgass.
Ne akarj a barátnõidre hasonlítani, én mint férfi rühellem a "kaméleonokat".
A kérdező hozzászólása: :)
ezzel én is így vagyok irigy vagyok a szomszéd 15 éves srácra, hogy szebbnél-szebb bnõi vannak és õ az egyik legnagyobb arc Miskolcon a tinik között. Nekem meg 18 évesen sose szeretett senki, csak részegen egy csókom volt. Sztem nem is állsz olyan rosszul:P F18
hát jó akkor meg nem kell neked olyannak lenned szerintem ha iilyen 18 évesnek kinázõ képeket raknak fel
"nem vékonyabbak csak olyan fotókat raknak fel magukról amiken olyan 18-nak néznek ki .....gondolom ez a fiúknak bejön" Tudod ezzel az a baj, h photoshop használatához, se diploma, se érettségi nem kell. Legyél csak önmagad, 14 éves vagy neked még ne ez legyen az elsõ.
Elõbb-utóbb jön valaki, aki tesz a külsõdre és magad miatt, akar veled lenni.
hát szerintem vagy add magadat és majd másnak meg fogsz tetszeni vagy pedig probálj hasonlitani a barátnõidre!
A kérdező hozzászólása: nem vékonyabbak csak olyan fotókat raknak fel magukról amiken olyan 18-nak néznek ki .....gondolom ez a fiúknak bejön
A kérdező hozzászólása: .... :)
jó hát persze ne teljesen hasonlits rá csak pl.ha vékonyabbak egy kicsit legyél vékonyabb de a legjobb akkor ha magadat adod és akkor valamikor valami ugyis fog történni vagypl.vannak méég jó sokan akiknek lehet tetszenél
na akkor írogassunk egymásnak, én fiú vagyok , és ugyanolyan magasak vagyunk :)
Nekem írogathatsz nyugodtan, még mindig jobb beszélgetni mint részegen vonaglani.Remélem nem fogod ezt mesteri szinten csinálni 1-2 év múlva...

Hogyan állíthatnám le azokat a "beszólásokat", amik a pocim méretére irányulnak? Nagyon kellemetlenül érzem miatta magam, és nem érzem magam egy kicsit sem szépnek, már a szexhez sincs kedvem.

Elsősorban a kolléganőim és pár rokonon folyton azzal jön, hogy hatalmas a hasam, biztos ikreket várok, sőt volt aki megkérdezte, hogy nah egy hónap múlva szülsz? (24 hetes terhes vagyok). Én nem gondoltam volna, hogy túl nagy lennék, összesen vagyok 60 kg, 6 kg-t szedtem eddig fel, és habár tényleg van pocakom, nem éreztem azt, hogy annyira hatalmas lenne. Az orvosom szerint semmi gond nincs, nagyjából ekkorának kell lennie a hasamnak, csak nagyon vékony voltam előtte, és ahogyan csúcsosan nő, nagyon meglátszik. A védőnőm szerint ez alkat kérdés, nekem "nem terül" úgy el, így ezért tűnik nagynak. De én már nagyon elkeseredtem, olyan csúnyának érzem magam, hogy minden nap azzal kezdődik a munkahelyemen a reggel, hogy elcsodálkoznak rajta (a sosem szült kolléganőim), hogy jaj már megint híztál, megint nőtt a hasad. A férjemnek viszont tetszek, kíván, de én nekem nincs kedvem lefeküdni vele, mert végig azon jár az eszem, hogy egy bálnával kell szegénynek együtt lenni, hiszen minden kolléganőm, ismerősöm megmondta, hogy hatalmas hasam van.

Legjobb válasz: Jaj ne foglalkozz velük tuti nagyon szép vagy élvezd ki :) nekem meg nincs is igazi terhes pocakom mert elotte kövér voltam a hasam 2 részre volt vágva és egyáltalán nem érdekel ki mit mond :)

Jaj ne foglalkozz velük tuti nagyon szép vagy élvezd ki :) nekem meg nincs is igazi terhes pocakom mert elotte kövér voltam a hasam 2 részre volt vágva és egyáltalán nem érdekel ki mit mond :)
Neked nem a hasaddal van baj, hanem az önértékeléseddel... és élvezd csak most a párodat, mert a szülés után annak is örülni fogsz, ha 5 órát egyhuzamban tudsz aludni :D
Biztos szép a pocakod :) csak irigykednek és ennyi. Látják h nem szedtél fel sokat és biztos csini kismama is vagy ezért ebbe próbálnak belekötni. :) Nevesd ki õket. :) Mond meg nyugodtan és ha nagy? Csak nem irigyek vagytok? :D ennyi :)
Örülj neki hogy szép nagy pocid van! Nyilván nem a hízástól, mert nem híztál sokat. Így rendezõdtél át. Legyél rá büszke :) Rólam 24 hetesen el sem akarták hinni hogy terhes vagyok :(
Ooo nem kell foglalkozni velük.....nyugi!Èn ma a piacon jártam ès szülni küldtek, mondván akkora hasam van hogy döbbenet.Minden nap(de szò szerint minden nap)azt hallgatom hogy uuuu mekkora pocid van, meg hogy fordulj meg a segged mekkorát hízott, ja ès hogy nem kettõ van benne?Èn meg csak kiröhögöm õket!!!Nem hinnèm hogy akkora hatalmas vagy a 60kilòddal, tuti csini vagy!!!!!! Az èn pocim most 107cm ès 30h. vagyok! Mekkora a tied?!
Szia! Tudom, milyen érzés! 28hetes vagyok, kisfiút várok, és piszkosul hegyes a hasam. Én kaptam már olyan beszólást, hogy mindjárt legurulok a dombon, meg lassan négykézláb fogok közlekedni, meg a zöldséges közölte, hogy szerinte bármelyik pillanatban szülhetek... Nem izgat! 4kg-ot fogytam eddig, csak a hasam meg a mellem nõ. Engem nem érdekelnek, fõleg, hogy olyan mondja, aki olyan kövér, mintha 10 hónapos terhes lenne.
Ne foglalkozz velük.Légy büszke arra hogy babát vársz.Neked genetikailag nagyobb poci adódott.Ezzel nem tudsz mit tenni.Hidd el a másik véglet sem jó ami én voltam.A 7. hónapig nem látszott rajtam egyértelmûen, hogy terhes vagyok.Sokan (nem közeli rokonok) néha sajnálkozva néztek rám, hogy biztos elveszítette a babát. Beszélj a pároddal keressetek egy jó fényképészt és csináltassatok közös képeket.Hidd el jót fog tenni :D
húú hallod ugyan ez a bajom nekem is. 23 hetes vagyok és már a kolléganõim egyfolytában cseszegetnek hogy húú mekkora hasad van..holnap szülsz?hány hetes vagy 40?ááh nagyon idegesítõek de nekem is a párom odáig van érte meg simogatja meg minden és én csak ezt nézem.mások véleményére nem adok, fõleg akik még nem voltak terhesek.
Utolsò!!!Sívembõl beszèlsz!!! :-):-):-):-):-)
Egyébként én veled ellentétes érzést érzek, sajnálom, akiknek sima, lapos hasa van és büszke vagyok magamra, hogy nekem már nem ilyen. Én máshogy fogom fel. A nagy has büszkeség. Soknak nem lehet. Sok akar és nincs. Te már nem lány vagy, hanem anya. És ez nagy elõny.
Szerintem pusztán irigyek, hogy terhes vagy. Engem is piszkáltak a munkahelyemen, aztán szépen megmosolyogtam õket. Az egyik kifejezetten utált, odajött hozzám és gunyorosan azt mondta: "Hát ez fanatsztikus." Én meg elkezdtem nevetni: Hihi, hát persze, hogy az! Én azt javaslom, szólj be. Pl: Valahol el kell férnie a gyereknek. Én örülök, hogy nagy a hasam, mert most lakik benne valaki. Nem parancsolhatom meg a gyereknek, hogy a hátamon nõjjön. stb. Tessék kivágni magad.
Csak irigyek mond nekik, hogy csúnya dolog az irigység :D Nekem is nagy pocakom van 27 hetes vagyok engem is mindig piszkállnak, fõleg olyanok akik még sose voltak terhesek, csak annyit szoktam mondani, hogy ne irigykedj majd lesz neked is :D
Teherbeesés elõtt fitness csajszi voltam...most 35 hetesen 22 kg-val többen :) hatalmas hassal!!!! második babámat várom a narancsbõrömmel együtt :) a férjem azt mondta, hogy eszméletlenül nézek ki, imád, az sem baj, ha nem fogyok le :) mindenki ámuldozik a hatalmas hasamon és kérdezi, hogy hány héttel hordtam túl? :) nem foglalkozom vele! Ne csessz ki a férjeddel! Biztosan teljesen odavan érted! A férjem azt mondta, hogy sohasem volt ilyen szép feszes a hasam :) majd lemegy!! Élvezd ki így ezt a pár hónapot!
Ugyanmár! Nem szabad negatívan felfogni mások véleményét. Én 17 hetes vagyok és a múltkor azt hitték a közértben, hogy 2 hónap múlva szülök.:) A köldököm felett a gyomrom nagy és kerek és úgy tûnik, mintha a méhem már a köldök felett lenne. Párom szerint nagyon szép vagyok, és más nem is érdekel. De nem is veszem fel negatív véleményként , ha megjegyzik, hogy nagy a pocim. Egyszerûen így látják és valóban jól látják, mert nagy.:) )
*szívembõl

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!