Találatok a következő kifejezésre: Nem érzem magam (1371 db)

Legszívesebben porrá zúzódva megsemmisülnék, mert sehol a világon, nem érzem magam relatívnak. (? )

Mi a fenét csináljak?! Nem érzem magam jól, és nem is érzem úgy, hogy léteznem kéne... :( :( sehol nem érzem, hogy helyem lenne, és ha emberek is vesznek körül, akkor is magányos vagyok ...úgy érzem, én nem tartozom sehová, és nem lehet szeretni se engem... Alapjában véve meg is kapom ezt az éreztetést, pedig úgy érzem, nem adok rá okot... Végső elkeseredésemben írom ezt, még ha hülyeséget is csinálok... 27/f

Legjobb válasz: Elõfordul h így érzi magát az ember, minél érzékenyebb, annál nagyobb a valószínûsége. Viszont ami engem nagyon érdekel: hogy érted azt, hogy nem érzed magad relatívnak? Hogy abszolútnak érzed magad, vagy mi? Tényleg nem kötekedni akarok, csak nem találkoztam még ezzel a megfogalmazással, ás szeretném tudni, hogyan értelmezzem :)

Elõfordul h így érzi magát az ember, minél érzékenyebb, annál nagyobb a valószínûsége. Viszont ami engem nagyon érdekel: hogy érted azt, hogy nem érzed magad relatívnak? Hogy abszolútnak érzed magad, vagy mi? Tényleg nem kötekedni akarok, csak nem találkoztam még ezzel a megfogalmazással, ás szeretném tudni, hogyan értelmezzem :)

Mit tegyek ha nem érzem magam jól a bőrömben?

Nagyon utálom magamat a küls?mmel és a bels?mmel is elégedetlen vagyok és nagyon szégyenl?s is vagyok... Tanácsokat tudnátok adni hogy fogadjam el magam? Tudom hogy ezt magamban kell lerendeznem de ha valakinek volt ilyen problémája mint nekem és vmi inspirálta rá hogy elfogadja önmagát az írja le légyszi :)

Legjobb válasz: én is így érzem/éreztem magam, de mostanában magabiztosabb lettem. a következõket tettem: fogytam néhány kilót (bár ez nem biztos, hogy vonatkozik rád). ez csodásan hatott rám: régi naci jött rám, megdicsérték az alakomat, láttam néhány irigykedõ szempárt :D vettem néhány új ruhát amiben gyönyörûnek érzem magam (bár közel sem vagyok az) nézegetem magam a tükörben és érzem megérte hogy változtattam az étrendemen.

én is így érzem/éreztem magam, de mostanában magabiztosabb lettem. a következõket tettem: fogytam néhány kilót (bár ez nem biztos, hogy vonatkozik rád). ez csodásan hatott rám: régi naci jött rám, megdicsérték az alakomat, láttam néhány irigykedõ szempárt :D vettem néhány új ruhát amiben gyönyörûnek érzem magam (bár közel sem vagyok az) nézegetem magam a tükörben és érzem megérte hogy változtattam az étrendemen.
A kérdező hozzászólása: én inkább az a típus vagyok akinek sokszor megdicsérik az alakját és tényleg nincs semmi baj az alakommal még sincs önbizalmam egy kicsi se :(

Nem érzem magam felnőttnek, és úgy érzem soha nem is leszek az. Ez miért van?

25 éves nő vagyok. Közgazdász diplomám van, egy nagyon jó, magas beosztású munkám van. 7 éve élek komoly párkapcsolatban egy érett, céltudatos férfivel, akivel már 3 éve együtt is élünk, együtt tervezzünk a jövőnket. Ha az ismeretségi körömet megkérdeznénk, azt mondanák, hogy egy nyugodt, komoly, határozott nő vagyok..... Igen, ez is a részem, de én belülről magam mégsem érzem magam felnőttnek, valahogy ez távol áll tőlem. Persze gyereknek sem, inkább egy fiatal embernek. Ezt valahogy onnan érzem, hogy mikor látok egy olyan tipikus felnőtt viselkedést például egy gyerekkel szemben, és csak figyelek, mert látom, hogy ez tőlem mennyire távol áll.....és közelebb érzem magam agyban a gyerekhez, akit épp megdorgálnak. A páromnak is mondogattam, hogy én nem érzem magam felnőttnek, és azt mondta, hogy ez azért gond, mert már egy ideje az vagyok..... Mi a baj velem?

Legjobb válasz: semmi gond nincs ezzel szerintem. te magad is rosszul érzed magad emiatt, vagy csak a környezeted véleményére adsz? eléred amit kell, mindened meg van. fiatalon ez azért nem rossz. büszke lehetsz magadra, mert sok "felnõtt" nem talál munkát és normális párkapcsolatot.

semmi gond nincs ezzel szerintem. te magad is rosszul érzed magad emiatt, vagy csak a környezeted véleményére adsz? eléred amit kell, mindened meg van. fiatalon ez azért nem rossz. büszke lehetsz magadra, mert sok "felnõtt" nem talál munkát és normális párkapcsolatot.
A kérdező hozzászólása: Ahogy mondod, nem érzem magam ettõl rosszul, csak az a bizonyos társadalmi nyomás, meg látom, hogy nálam fiatalabb emberek akarják a felnõttet játszani, amit annyira felesleges dolognak tartok. Köszönöm a válaszod! :)
Micsoda probléma.... úristen!

Miért van az, hogy hiába nőiesen öltözködök, nem érzem magam nőiesnek?

Sokan mondják, hogy csinos vagyok, de akkor sem érzem magam n?iesnek pedig van önbizalmam!

Legjobb válasz: A nõiesség fogalma elég tág. Nem mindenkinél ugyan azt jelenti. Mi az, amit hiányolsz magadban? Ha megvan a nõies alakod, akkor kellenek a nõies viseletek, valamint a nõies viselkedés. Melyik nincs meg, vagy melyik hiányos? Az öltözetrõl nincs mit beszélni, mindenki tudja, milyen a nõcis. A viselkedés már megoszlik az emberek számára, mert van akinek az ún. macskás nõ a NÕ, van akinek a kevésbé hisztérikus a NÕ, és még lehetne sorolni. Mindenképp kell a báj, a kedvesség, a finomság ahhoz, hogy igazi nõ legyen egy nõ... Magam is egy nõ vagyok, akirõl azt mondják, hogy igazi nõ, de még úgy érzem, hogy csiszolandó kicsit, bár így is kiválóan érzem magam.

A nõiesség fogalma elég tág. Nem mindenkinél ugyan azt jelenti. Mi az, amit hiányolsz magadban? Ha megvan a nõies alakod, akkor kellenek a nõies viseletek, valamint a nõies viselkedés. Melyik nincs meg, vagy melyik hiányos? Az öltözetrõl nincs mit beszélni, mindenki tudja, milyen a nõcis. A viselkedés már megoszlik az emberek számára, mert van akinek az ún. macskás nõ a NÕ, van akinek a kevésbé hisztérikus a NÕ, és még lehetne sorolni. Mindenképp kell a báj, a kedvesség, a finomság ahhoz, hogy igazi nõ legyen egy nõ... Magam is egy nõ vagyok, akirõl azt mondják, hogy igazi nõ, de még úgy érzem, hogy csiszolandó kicsit, bár így is kiválóan érzem magam.
Hat valoszinu hogy a magabiztossagodal is baj lehet. Ha nonek erzed magad, akor jobb a kisugarzasod, es noies leszel, de ha te nem latod magadban a noiesseget, akor nem varhatod el hogy mas lassa benned! Viselkedj noiesen, huzd ki magad, mosojogj es minden jo lesz ;)
A kérdező hozzászólása: Hát szerintem a viselkedésem miatt, mert fiúkkal nõttem fel és egy kicsit olyan a stílusom, mint az övék! Hogy viselkedjek, hogy nõies legyek?

A legjobb Barátnőm nem érzi magát jól a társaságunkban, és a régi barátaival akar lenni, de csak akkor, ha én is megyek vele. Én személy szerint a barátait, de jól érzem magam a barátnőim között. Mit tegyek?

Hagyjam,hogy egyedül menjen,vagy menjek vele?

Legjobb válasz: Figy ha nem akarsz menni nem kell menned de az nem lehet hogy ha nem érzi magát jól nélküled nem megy szerintem te döntsd el

Figy ha nem akarsz menni nem kell menned de az nem lehet hogy ha nem érzi magát jól nélküled nem megy szerintem te döntsd el

Nem érzem magam szépnek, nem érzem úgy hogylennének értékeim.13hónapja vagyok párommal és elég sűrűn veszkszünk. Ilyenkor meg akarok halni ez önbizalomhiánytól van vagy más van a háttérben?

Legjobb válasz: Lehet, hogy rosszul érzed magad amiatt, hogy nem tudsz helyesen írni, és ezért van. De sose félj, még fejlõdhetsz sokat. Azért van, hogy meg szeretnél halni, mert nem vagy döntõképes. Abból a kapcsolatból, ami nem mûködik, abból mielõbb ki kell szállni.

Lehet, hogy rosszul érzed magad amiatt, hogy nem tudsz helyesen írni, és ezért van. De sose félj, még fejlõdhetsz sokat. Azért van, hogy meg szeretnél halni, mert nem vagy döntõképes. Abból a kapcsolatból, ami nem mûködik, abból mielõbb ki kell szállni.

Ha valakinek volt zsidó a családjában, ezt felvállalja de nem büszkeségből akkor mit mondhat annak az embernek, aki szídja a zsidókat, ha ő maga nem érzi magát zsidónak?

Legjobb válasz: Szerintem az teljesen mindegy, ki minek érzi magát. Az a lényeg - ismétlem, szerintem -, hogy ha most lehet szidni a zsidókat meg a cigányokat, akkor holnap kire kerül a sor? Elõször jönnek majd a szõkék, a kék szemûek, aztán majd szidhatjuk a sántákat, a beszédhibásokat és egyszer csak hipp-hopp mire észrevesszük magunkat már nincs is olyan társadalmi csoport aki ne utálna egy másikat, illetve amelyiket ne utálnák mások. Mire jó ez? Sokkal jobb lenne - szerintem - valamennyiünknek normálisan együttélni és elfogadni egymást olyannak, amilyenek vagyunk: zsidónak, négernek, cigánynak, színes bõrûnek, kék szemûnek, diplomásnak és WC-s néninek, alacsonynak és magasnak.

Szerintem az teljesen mindegy, ki minek érzi magát. Az a lényeg - ismétlem, szerintem -, hogy ha most lehet szidni a zsidókat meg a cigányokat, akkor holnap kire kerül a sor? Elõször jönnek majd a szõkék, a kék szemûek, aztán majd szidhatjuk a sántákat, a beszédhibásokat és egyszer csak hipp-hopp mire észrevesszük magunkat már nincs is olyan társadalmi csoport aki ne utálna egy másikat, illetve amelyiket ne utálnák mások. Mire jó ez? Sokkal jobb lenne - szerintem - valamennyiünknek normálisan együttélni és elfogadni egymást olyannak, amilyenek vagyunk: zsidónak, négernek, cigánynak, színes bõrûnek, kék szemûnek, diplomásnak és WC-s néninek, alacsonynak és magasnak.
Nekem is van nem egy zsidó felmenõm és majdnem ugyanazzal a problémával küzdök, mint te. Tarts ki!
Tudod, most, hogy végigolvastam a problémádat és a kommenteket, csak azt tudom tanácsolni, hogy mielõtt ilyen kérdést felteszel foglalkozz kissé behatóbban három dologgal: 1. Ki az aki téged lezsidózott, fontos-e számodra az õ véleménye, megnyilatkozása. 2. Olvass és tanulj még nagggyon sokat a zsidókról, a kisebbségekrõl egyáltalán, a kirekesztésrõl és a szegregációról. 3. Érdeklõdj a szüleidtõl, nagyszüleidtõl a zsidó életformáról, neveltetésükrõl és vésd az eszedbe, amit hallasz tõlük. Aztán újra olvasd el, miket is írtál itt. Amúgy meg gratulálok a felmenõidnek és a történelemtanáraidnak.
A kérdező hozzászólása: hogymondjam, ha sorrendet kéne állítani ki irritál jobban akkor valahogy így nézne ki a dolog közértes nénik 0 kopogtató ügynökök 2 zsidók 6 szélsõséges nácik 8 cigányok 10 tehát nem vagyok cionista, viszont valahogy úgy érzem mindhárom fajta kártékony,
Mit mondhat annak az embernek? Ha igaza van, akkor helyeseljen, ha nincs igaza, akkor meg cáfold meg valamivel. Tegnap volt egy film a tv-ben, amiben elhangzott egy mondat Golda Meir-rõl. Valami olyasmi volt benne, hogy képes volt a diplomáciát a vérontás elé helyezni :D Azt hittem szétröhögöm az agyam, kicsit kiakadtam. Egyébként meg mindig azt a tilos szidni, aki az elnyomó.
A TOLERANCIA az elfogadás lényeges eleme az együttélésnek.
Semmit. Hallgatok. Meggyõzni nem fogom tudni, de eléggé félek ahhoz, hogy csöndben maradjak.
Megértem, hogy mit mondasz...nem faji alapon különbözteted meg az embereket, csak ha egyszerûen mindig ugyanazzal a csoporttal (jelen esetben a cigánysággal) van rossz tapasztalatod, akkor nem csoda, hogy így gondolkodsz, de tudod, hogy mit nem értek? Én még az életben soha nem mondtam senkinek, hogy ezt vagy azt utálok. Milyen emberek vesznek téged körül, hogy simán bármilyen ember elõtt szidnak különbözõ népcsoportokat? Egyébként az az ember, aki elõtted szidja a zsidókat, tudja, hogy te is vér szerint az vagy valamelyest? Mert valószínû, hogy téged akar provokálni, mert nem szeret. Másként miért mondana elõtted ilyet?
A kérdező hozzászólása: éjjel 1 van, cigányok üvöltöznek az utcán... nem látom õket, de kimondom, hogy cigányok, az életemet fel merném rá tenni, mert hallani a hagjukon. Akkor én most rasszista vagyok?
A kérdező hozzászólása: nem tudom ki pontozott le, és aki lepontozott miért nem írt választ, a lényeg az, hogy nem én voltam. Viszont én sem értek egyet azzal amit mondasz, mert a cigánybûnözés már ijesztõ méreteket ölt, illetve a zsidók kezében van a felsõvezetés... a sántákat, kékszemûeket, wc-s néniket nem kéne belekeverni.
a hitleri nürnbergi törvények szerint az a zsidó, akinek legalább egyik nagyszülõje zsidó volt. tehát akinek az egyik nagyszülõje csak fézlsidó volt és a tisztavérû zsidó õs legkorábban a dédszülõknél jelentkezik, az már nem minõsül zsidónak. ezek alapján döntsd el, h meik csoportba tartozol. ergõ, ha csak a dédszüleid között volt zsidó és a nagyszüleid között nem, akkor minek is vállalnád föl? hisz akkor nem minõsülsz annak (még Hitler szerint se minõsültél volna annak)

27 éves munkanélküli anyuka vagyok 4 éves kislányunk van. Már olyannyira elástam magam munka terén hogy embernek nem érzem magam? Depressziós vagyok?

szóval . nem dolgozom 1 éve de azelőtt dolgoztam minidg is most sajna a férjem miatt vidékre kölöztünk azóta itt nem tudok dolgozni Hajdú Bihar megye nagyon rosz érzés hogy nem dolgozom szégyenlem a lányom előtt is.. amire ráadásul a férjem is rátsz érzteti velem hogy nem dolgozom és nem is ad pénzt eleget hogy neveljem a lányunkat.ő kamionozik magának mindent mevesz kaja pia. szórakozás én meg itthol szenvedek.magam hibáztatom hogy nem dolgozok és nem tudok magunknak pénzt keresni..de hát nem magam miatt van ..próbálok dolgozni de a közelbe nem kellek távolba pedig sok a bérlet, a férjem nem akar elköltözni. igy ez a megoldás is kilőve.. amit ad pénzt be kell számoljak mikor menyit költöttem hova més mért. unom és utálom ezt deprszios vagyok.. ugy érzem el fogom hagyni..

Legjobb válasz: "úgy érzem, el fogom hagyni..." Bennem csak az a kérdés merült fel, hogy miért csak most? Nem vagyok az a típusú nõ, aki lenyelné ezeket a dolgokat. Oda utazom, ahol munka van, ezt a bánásmódot pedig kikérném magamnak. Több önbecsülés, kevesebb depresszió! Ha ez a "férj" úgy sincs otthon, neki nem mindegy, hol laktok? Menj! Én mennék! N29

"úgy érzem, el fogom hagyni..." Bennem csak az a kérdés merült fel, hogy miért csak most? Nem vagyok az a típusú nõ, aki lenyelné ezeket a dolgokat. Oda utazom, ahol munka van, ezt a bánásmódot pedig kikérném magamnak. Több önbecsülés, kevesebb depresszió! Ha ez a "férj" úgy sincs otthon, neki nem mindegy, hol laktok? Menj! Én mennék! N29
vannak olyan férfiak akik élvezik ha a nõ függ tõlük és élvezik ha szenvedni, kínlódni látják, dehát a gyerek az más a gyerekért ölni tudok, bár szerencsére nem kell sajnálom hogy ilyen helyzetben vagy amúgy ha szereted a férjedet és õ is téged (bár nem tûnik úgy a leírtakból) biztosan meg lehet vele beszélni ami téged nyomaszt de valóban tönkre mész ha sokáig várakozol, tegyél belátásod szerint és ne félj, ennél csak jobb lesz :)
Megkérdezhetem mi a végzettséged? Én is Hajdú-bihari vagyok, hátha tudnék neked munkát találni. :) A másik meg, hogy én már rég elhagytam volna ezt az embert. Sokkal jobbat érdemelsz!!Te és a lányod is! Merj lépni, hidd el te is jobban leszel! 25/L
2es vagyok, majd megtudja ha otthagyod!Kereshet magának vkit, akit ismét semmirekellônek nevezhet!!!
Tudod ha engem a férjem elszámoltatna, mikor és mit vettem, na és még a tetejében még elég pénzt sem hagyna itthon nekem, ja és mint írtad is, éreztetné velem, hogy nem dolgozom.....már régen elhagytam volna!Ne legyél depis, próbáld megoldani a helyzetedet.Ha elkarod hagyni a férjed, tedd meg.Munkát máshol biztosan találsz, a gyermeket oviba járatod.Ô meg csak hagy kamionozzon.
A kérdező hozzászólása: régóta próbálom megtenni-.. nehéz lépni mert egyedül a gyerekkel nem könnyü ..de most fogok..már már. tényleg elhiszem hogy én vagyok aki semmirekellõ és nem jol csinálok semmit ..amit õ szajkoz pedig világ életemben egy életvidám talpraesett nõ voltam.nem tudom hogy tehette ezt velem.
A kérdező hozzászólása: atz mondja hogy miattam nem tud pénzt gyüjeteni mert nekem fel kell éni mindet..ami megmarad.. nem tudom olyan nagy ügy ha valaki eltertja családodt ..persze segítenék én is ha tudnék..de itt nem tudok..és amugy is épp most épitkezünk .. és én itthol mint gey férfi .. falazok tetõ szerkzetet csinálok sittet hordok a családdal épitjük a házunkat.nem ülök és festem magam. mig õ dolgozik de õ ezt szemlélteti.olyan so havi 60 ezer forint kb ennyi at nekünk ..amit én szorok... szerinte..bocs a hibákért..
A kérdező hozzászólása: érettségi számítógép kezelõ valutaváltó és jogi asszisztens nyelvvizsgával
Azt írtad egyedül vagy a kislánnyal nincs segítséged!Akkr a család az ki akivel házat építesz?Meg ha ház építésbe vagytok, nem úgy készülsz hogy elhagynád a férjed. Sajnálom a helyzeted, én ezt biztos nem tûrném.
Ahogy olvasom már sajnos eléggé belesüppedtél ebbe az állapotba, de ha már kezded elhatározni magad az jó. Keress egy jó munkát bárhol, ha megtaláltad költözz oda a gyerekkel és hagyd ezt a pasit a fenébe. Gyerektartást meg majd kapod tõle a kislányra, szerintem jobban is ki fogsz majd jönni anyagilag is. Drukkolok hogy bárhogy is, de rendezõdjön az életed!
Szia.Hajdú- bihar megyei vagyok én is.Érettségivel és 2 szakmával sehol nem tudok elhelyezkedni.3 éves kisfiam van.Viszont a férjem biztat hogy lesz jobb.Bizakodik csak én már nem:( Mindenféle munka érdekelne csak tisztességes legyen és mégsem:( Ne add fel.Lepj ilyenkor kellene a férjednek támogatnia.
Sajnos eléggé hasonló cipõben járok. Arra, hogy hogyan old meg nem tudok mit mondani...nekem is le kellett volna lépnem, már.... 3 éves kislányom van.... Írok privit.
szia!csak hogy lásd, más is van ilyen szar helyzetben:jász-nagykunban lakunk.diplomám, nyelvvizsgám, 3 szakmám, ecdl vizsgám van és sehová nem kellek már másfél éve.most nyáron nem olyan rossz, mert a kertben vagyok és csinálok valamit.de a tél...egy haszontalan ingyenélõ p...csának érzem magam.

Utálom a testemet! Nagyon pici melleim vannak, szinte deszka vagyok, és ez nagyon elkeserít, mert nem érzem magam nőnek. Hogyan fogadhatnám el magamat? Vagy jó ötlet a plasztikai műtét?

20 éves vagyok, 1 éve van barátom, aki mindig mondja, hogy tetszik neki a cicim, a fenekem, meg mindenem, de nem tudok neki hinni. Szerintem neki csak azért tetszem, mert szeret. Ami magamon nekem tetszik az az arcom egyedül. Fiús, vékony alakom van. Érdemes megm?ttetnem magam, hogy jól érezzem magam a b?römben?

Legjobb válasz: Kedves kérdezõ! Teljesen rossz irányba haladsz...ha a barátod elfogad,akkor mit akarsz még?:O Sokan azért nem tudnak kibékülni magukkal,mert úgy érzik,hogy természetes állapotukban nem kellenek majd senkinek...Veled más a helyzet...gondolkozz már... Nem attól nõ a nõ,hogy nagy mellei vannak,ez egy kicsit összetettebb dolog... A plasztikának számtalan következménye lehet,hadd ne soroljam...

Kedves kérdezõ! Teljesen rossz irányba haladsz...ha a barátod elfogad, akkor mit akarsz még?:O Sokan azért nem tudnak kibékülni magukkal, mert úgy érzik, hogy természetes állapotukban nem kellenek majd senkinek...Veled más a helyzet...gondolkozz már... Nem attól nõ a nõ, hogy nagy mellei vannak, ez egy kicsit összetettebb dolog... A plasztikának számtalan következménye lehet, hadd ne soroljam...
Ha neki tetszel és elfogad, akkor fogadd el te is magad. Attól hogy telepumpálnak mûanyaggal semmi nem változik. Én szeretem a vékony kis mellû lányokat, szóval pasija válogatja. Ne keresd a hibát magadon.
Köszönjük a médiának, ami azt sulykolja, hogy attól nõ egy nõ, ha 90-es melle van..ugyanúgy voltam sokáig, mint te. 22 vagyok, lapos, kicsi a mellem, a fenekem is lapos..a barátom imádja a testemet, de bennem is folyton az bujkál, hogy mikor látunk egy fullos nõt, arra gondol, bár nekem is olyan testem lenne..pedig ez butaság, de nem lehet olyan könnyen elnyomni ezt a görcsöt. Mára azért sikerült úgy ahogy elfogadni magam, de nehéz volt. Próbálj meg elfogadóbb lenni, és ne mûttesd meg magad! Olyan vagy, amilyen, azt azért én sem tenném meg soha. Ha valaki elhagy, akkor nagyobb cicivel is meg fogja tenni..azért szeret, amilyen vagy. 22/L
Nem vok a sem plasztikai mûtét ellen, sem mellett. Viszont én úgy gondolom, hogy lehet egy nõ csodás pici cicikkel is és lehet 90, D-vel is felejthetõ. Attól hogy még pici cicid van szerintem lehetsz tényleg gyönyörû nõ. Nálam spec nem a méret a számit. Legyen szép! Ha kicsi ha nagy. Szerintem te szép és nõies vagy. Csak magaddal nem vagy megelégedve. A mûtét nem megoldás a testképzavarra.
Amelyik mell természetes, az nem csúnya, akármekkora is. Sokkal szebb egy "lapos" lány, mint egy mûnõ! Egy esetben tudom elfogadni a plasztikát. Baleset vagy betegség miatt.
Nyugi nekem 75/B-s a melelm és én sem tetszem magamnak, pedig mondja a párom h. tetszek neki, de sajnos azt is tudom h. azért nagyobb mellel jobban bejönnék neki, de magamnak is jobban tetszenék, mert ha felveszek egy pánt nélküli felsõt akkor teljesen laposnak nézek ki.
Én nem vagyok nagyon vékony, csak mellem nincs sok, A kosaras, amúgy meg 65-ös derék, 92-es csípõ/ 170 cm magasság. Magyarán jól mutatna a 90-es mell (minimum egy B-kosár, de inkább C), de sajna 80 körüli van csak. Tipikus gitár-alakom van:D Nekem is a barátom az, aki a lelket tartja bennem, de tudod mit, mostanában arra jöttem rá, hogy attól, mert kicsi a mellem, attól még VAN mellem, és ez már önmagában elég ahhoz, hogy nõnek érezhessem magam:D Nem is említve a többi, kizárólag nõkre jellemzõ alkatrészem:P Nem a mellméret függvénye a nõiesség. A vékony, törékeny alkat már önmagában nagyon nõies.
gondolj már bele. és ha jobb teste van valakinek mint a tied?? és ha jobban tetszik a pasidnak más teste? de mint tudjuk ez olyan mintha egy sztár iránt rajongnál, tudod hogy egy kiló smink van rajta, tudod hogy photoshopolják, tudod h nem igazi. de ez egy távoli dolog, amit egyszerûen csak kedvelsz. a pasinak is biztos tetszik 1 jó csaj külseje. nem vak, attól hogy csaja van. de nem szerelmes beléjük, nem ismeri õket úgy. a pasid nem csak a tested miatt tud kedvelni. aki szerelmes, az tökéletesnek látja a párját :) és ha neki pont ez tetszik benned? amúgy még 1 dolog. GIGI RIVERA. nézd meg hova jutott ilyen testtel, pedig nem olyan mint a többi :)
Ez baromság.Tényleg rossz irányba haladsz.Elárulom neked, hogy ez hogy jó csaj legyél ez legkevésbé azon múlik hogy nézel ki.Igen, a tökéletes, szke, kékszemû, nagycsöcsû, jólábú, vékony csajt 10 kanból 8 gerincrevágná simán-csakhogy nem ezt a típust kéne alapul venni, ugyanis ilyen nagyon kevés van.Elárulom hogy az hogy vki ennyire jól néz ki, nagyon szûk kategória.Neked az átlagos nõkategóriában kell gondolkodnod, azt kell alapul venned, mivel a nõk nagyrésze átlagos(ami jó).Ez olyan, mint mikor a deszka azt veszi alapul hogy a vállas schvarzenegger milyen menõ lehet.De hogy a lényegnél maradjak:mint mondtam, a legkevésbé a külsõd határozza meg milyen nõ vagy.Persze, számít, jobban mint a pasiknál, de a lényeg és a legfontosabb dolog a fejedben van.Minden fejben dõl el.Ha Elhiszed magadról hogy dögös vagy, és ugy is érzed magad, akkor úgy is fogsz viselkedni, és meglesz az a plusz, ami után esnek a kanok.Ha nyomorultnak hiszed magad, úgy is állnak hozzád.Középsuliba volt olyan csajismim, aki tök átlagos csaj(még ronda is), mégis mindíg vagy 5 kannal kavart..)Ja, és melle sincs.:D Egyébként nem értem mit akarsz még, van vki aki szeret, nem mindegy akkor hogy elfogult-e???Van valaki aki elfogad a hibáiddal együtt, cseszd meg ha neked ez nem elég.A nagy cicit meg felejtsd el(ha csak azzal van bajod, csináltasd meg, de ha ugy mindeneddel, az se fog segíteni), nem azon múlik.Igen, énis imádom a nagy csöcsöket, de pl attól függ:volt olyan csaj, aki vékony létére megcsináltatta, és tetszik-tetszik, de sztem neki jobban álltak a kis cicik.Valahogy aranyosabb volt velük sokkal :) Meg olyan kis barátnõsebb volt :) Most ezt meg olyan erõltetett bombanõszerepnek érzem. :( Szóval a nagy csöcs se áll mindenkinek jól.Ha gondolod írj rám, menjünk át msn-re és dumáljuk át ezt hosszabban.
Ne parázz feleslegesen. Van egy szeretõ barátod, és hidd el, az a legfontosabb, hogy elfogad olyannak, amilyen vagy. Csak azok véleményével törõdj, akik közel állnak hozzád. Örülj, hogy egészséges vagy, és próbáld meg elfogadni önmagad.
nekem is a kismellü lányok tetszenek , nem tudom mért de õk föleg ha még vékony is .ne válltoztas igy vagy jo ahogy vagy .
Én is ugyanilyen vagyok vékony vagyok elõl deszka hátul léc engem párszor csúfoltak is érte amit véletlenül hallottam csak meg hát elég rossz volt, sosem fogom elfelejteni és nem sajnáltatni akarom magam csak ez rátette a bélyeget mindenre:s és kérdezõ neked van barátod, elfogadja és tetszik is neki szeresd õket, nekem még barátom sincsen aki elmondhatná h bejövök neki úgy ahogy vagyok. szóval elégedj meg magaddal.
Hülyék vagytok lányok!!! Imádom a kis cicit. Gyönyörûek a vékony kis cicis lányok. Kapjatok már észbe csajok. Inkább 1 vékony kis cicis lány, mint 10 kövér nagymellû.
sorstárs:D én magas, (174cm)vékony(58kg)vagyok és én sem érzem magam nõiesnek...vékony a karom, lábam, sokszor az utcára sincs kedvem kimenni... nekem is van pasim, aki szerint tökéletes vagyok, de én nagyon elégedetlen vagyok.Szerintem az ilyen vékony nõk nem lehetnek nõiesek, inkább fiúsak:(((
Ne is hidd el a barátodnak, hogy tetszel neki. Biztosan nem is tetszel, csak szeret.Müttesd meg magadat sok pénzért. Ide-oda egy darab müanyag, attol majd jo p leszel! ( Akármelyik plasztikai sebész megmondhatja.)'Hogy utána a barátodnak fogsz tetszeni, esetleg nem szeret majd, .... ugy kell neki! Majd találsz másikat, aki imádja a müanyagot.Te meg nem magadat, hanem a müanyagot érzed jol a börödben. (Jol értettem? Kb ez kell neked?)
Én határozottan kismell párti vagyok. Valószinüleg te nagyon bejönnél nekem és dicsérnélek is mint a barátod. Neki hidd el amit ond ne magadnak!
küldj 1 képet priviben :) megmondom akkor majd õszintén hogy tényleg kéne-e változtadnod
Sziu! Egyetértek mindazokkal akik azt válaszolták, "baromság!" AZ Akármilyen is vagy NÕ vagy, Tudsz szexi lenni, szeretni...... Add bele amit a nõnek bele kell, és annyi barátod, szeretõd, kedvesed.... lesz, amennyit akarsz! Vagy most az a baj, hogy nem MINDENKI! fordul meg utánad? Meg van az amit egy nõnek a PASIKTÓL meg kell kapni? Akkor mi kell még?? Nagyobb mell? Válassz olyan pasit akinek beleillik a tenyerébe!!!!!! Pussz Ketok111.

Van e olyan aki 15-16 éves korában visszahúzodó volt. A lányok körében pl. oszt társak körében nem érzem magam magabiztosnak és jó beszélgető partnernek. Mit tudnék magammal kezdeni?

viszont a haverjaim és azt oszt társaim között kivívtam a megbecsülést de az osztályban évfolyamban vagy általában a suliban nagyobb lányok fiúk közösségben szótlan vagyok és nagyon nagy önbizalom hiányom van. hogy lehetne ezt megoldani? ( vannak lányok akik ha jobban megismertek mert ők kezdeményezték az ismerkedést, na ők viszont bírnak)

Legjobb válasz: én is elég visszahúzódó vagyok az osztálytársak korében...viszont nem nagyon izgat,mert meg van a saját baráti korom amiben jól érzem magam

én is elég visszahúzódó vagyok az osztálytársak korében...viszont nem nagyon izgat, mert meg van a saját baráti korom amiben jól érzem magam

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!