Találatok a következő kifejezésre: Nem érzem amit kéne Vagy (5 db)

Nem érzem azt amit kéne? Vagy mivan velem?

Nagyon tetszett a srác. els?nek találkoztunk, jó volt vele amikor elköszöntünk egymástól, megcsókolt. másnap már furcsán éreztem magam, egy kicsit olyan, mintha nem akarnék t?le semmit, egy kicsit meg hogy akarok. Kavarognak az érzéseim. Másnak is volt már ilyen? vagy mit csináljak, talákozzak még vele? valahol szeretném.. de valahol egy kicsit nem. NEMTUDOM :S segítsetek. el?re is köszi

Legjobb válasz: szia! ez érthetõ, persze velem is volt már így. egy "gyógymód" van erre, az idõ. Nem mindig elsõ randi után alakul ki a szerelem, és természetes hgy így kavarognak benned az érzések.

szia! ez érthetõ, persze velem is volt már így. egy "gyógymód" van erre, az idõ. Nem mindig elsõ randi után alakul ki a szerelem, és természetes hgy így kavarognak benned az érzések.
Mindenképp találkozz vele még, egy randi után még nem ismered õt, adj neki esélyt.
Egy találkozás után még lehet ilyen, hogy nem tudod, hogy akarod ezt az egészet vagy sem.Találkozz vele még, aztán majd meglátod.Ha a sokadik talinál is inkább "nem" lesz benned, akkor tovább tudsz lépni, ha meg ugy látod, hogy mégis csak õ kell, akkor meg nincs semmi gond.

A ciklusom hosszának (ami 28 napos volt) van valami köze ahoz hogy tulhordom a babámat? Ma kéne szülnöm, mára vagyok kiirva de nem érzem hogy ki akarna jönni lehet összefüggés?

Legjobb válasz: Van összefüggés, mert akinek hosszabb a ciklusa, az valószínübb hogy annyi nappal túlhordja, ahány napja volt pluszban a 28 felett. De a baba tudja mikor kell kijönnie, a fogantatás napját nem lehet meghatározni és a 40 hét is egy átlag számítás. Ne félj, majd kibújik:-) Beszélgess vele sokat, és szexeljetek:-)

Van összefüggés, mert akinek hosszabb a ciklusa, az valószínübb hogy annyi nappal túlhordja, ahány napja volt pluszban a 28 felett. De a baba tudja mikor kell kijönnie, a fogantatás napját nem lehet meghatározni és a 40 hét is egy átlag számítás. Ne félj, majd kibújik:-) Beszélgess vele sokat, és szexeljetek:-)
biztos hgy van összefüggés mert nekem 34 naposak voltak a ciklusaim és mind a két lányomat 6 nappal hordtam túl
Semmi összefüggés nincs, majd kijön, ha ki akar.Ne aggódj! Tudom könnyû beszélni, de amikor én is a kiírt napomon voltam, akkor én is meg voltam zakkanva, h mi lesz már:) Nekem is napra pontos ciklusaim voltak, de ugya a fogantatás ideje nem meghatározható, így ez a kiírt idõpont is csak egy körülbelüli érték.
Én szeretem tanítgatni a fiatal lányokat. :D Amúgy meg át kell élni és élvezni, ennyi. :D
Ja, amúgy a kérdésre válaszolva: ne parázz, nem rontod el. A csókolózásnak nincs egy "helyes módszere" nem kell megtanulni, nem lehet elrontani semmit rajta. Nyilván aki sokat csinálta, az jobban tudja, hogy hogyan kell úgy csinálni, hogy a másik is élvezze, de nem kell ezen semmit parázni. Jó lesz az :P Én pl. néha abbahagyom, és hagyom, hogy csak a csaj szája mozogjon az enyémen. Azt imádom :D
Természetesen a 7-es válaszolóra gondoltam. Annyira tipikus ahogy leírta :)
Ilyet csak egy lány ír :D Ez annyira vicces, van egy ilyen mém a fb-on, hogy férfi meg nõi elbeszélés az elsõ csókról. A nõi kb. ilyen, meg negyedóráig ecseteli, a férfi meg csak annyit mond a haverjainak, hogy "hát fogtam, aztán lesmároltam". :D Amit ez a csaj írt, az mintaszerûen példázza ezt:D Meg is találtam közben: http://weknowmemes.com/2012/04/women-vs-men/ :P
ez aztán a részletes, de nagyon jó leírás :DD
Nekem ilyen volt 15 évesen :D elérkezünk egy nagyon fás meg egy beton kerítés mellé.. ledobja a táskáját és megkérdezi mikor megy a buszom.. mondom neki, aztán kitalálta hogy akkor elmegy a késõbbi vonatával, valahol örültem, nagyon.. én is leraktam a táskát és igazából rohadtul vártam hogy most mi lesz.. vagy hogy mi legyen.. erre odajön hozzám a homlokát neki nyomja az enyémnek és onnan néz a szemembe.. Annyira fura és jó volt.. egyszerûen nem értettem mi van.. miért most.. ezért egyszer csak támaszottam magam és elnéztem.. nem akartam a szemébe nézni nem érdemelte meg.. aztán nagyon szorosan magához húzott. és egészen belebújt a nyakamba.. hallottam hogy szaporán lélegzik és nagyon mélyen.. mintha ideges lenne.. én is az voltam és most már csak el sem akartam engedni.. már nem ment.. megint elértünk arra a pontra amikor akartam.. Belecsókolt a nyakamba közben kirázott a hideg és olyan kellemesen borzongtam, majd kaptam egy az arcomra is.. Aztán megint sikerült a homlokát az enyémnek támasztania és finoman elfordította a fejét.. de nem hagytam elõször.. inkább újra odabújtam hozzá.. õ meg keze két ujjával finoman végigsimított az arcomon, másik keze meg a derekamon, aztán elfordította az arcom és odahúzta az övéhez.. majd a már így is elnyílt ajkaim az övéhez nyomódtak.. és én, aki életében nem csókolózott megkapta élete elsõ csókját.. és istenem.. én számítottam egy szájra puszira.. de nem.. miért is.. eleinte olyan fura volt, de talán egy perc múlva már egészen jó.. és a vége fele pedig nagyon jó.. És komolyan nekem akinek mindig pörög az agya.. semmi nem jutott eszembe..egy film se, egy könyv se.. se semmi.. azt sem tudtam mit csináljak.. de õ irányított... irányította az egész testem.. az sem érdekelt mikor keze lejjebb csúszott a derekamról, le egészen a fenekemre.. nem érdekelt, mert az csak még jobban fölrázott.. Komolyan olyan jó még sosem volt semmi.. aztán muszáj volt levegõért kapkodva elszakadni tõle.. nem mertem ránézni.. de tudtam hogy õ engem néz. Nem bírtam mit mondani, nem tudtam mit csináljak.. kellett idõ.. Ma már nem vagyunk együtt, 1 évig tartott az egész. Azóta van egy 8 hónapja tartó kapcsolatom :) 17/L
A kérdező hozzászólása: :DD okés...hát van egy srác aki tetszik nekem és mások szerint énis tetszem neki, meg néha én is azt látom, hogy nyit felém :) remélem összejön :) )
nem kell ide semmi ötlet, komolyan nem:D rögtön rá fogsz érezni. és király lesz. nagyon. persze lehet elsõre béna leszel kicsit:D:DD de akkoris nagyon fogod élvezni. semmi ötletre nincs szükség:D amúgy akkor mit jelent, hogy úgy érzed hamarosan itt van? csak egy megérzés? vagy megvan a potenciális jelölt, akivel csak idõ kérdése:D
A kérdező hozzászólása: Nem, még nem történt meg...úgyhogy ha bármi ötleted van még, csak nyugodtan! :)
már miért ne nyelvezhetne? majd úgyis jön magától. tényleg jönni fog magától, ez nem csak ilyen béna kamu szöveg. :D bár gondolom a kérdés kiírása óta már megtörtént.
Ne izgulj. Ne fogazz. És elõször ne nyelvezz.
7-s voltam :D Írtam le ezt az egészet 15 évesen :D Azóta eltelt 2 év :D és már csak annyi maradt meg az új barátomból, amikor megkaptam az elsõ csókot, hogy lekapott. :P


Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 16
Anyudnak, mondtad már? Keress fel vele nõgyógyász dokit mert az életed nem játék ! Én ezt tenném, fõleg, ha méretes, átlag feletti a mell nagysága!
A kérdező hozzászólása: tegnap voltam rákszûrésen lehet h csak beképzelem magamnak nincs semmi de én érzek benne valamit ami lehet hogy csak mirigy nem tudom nektek is van ?? :(

Ha érzem, hogy a barátom haverja furcsán néz rám mikor a barátom nincs ott mondanom kén neki? Vagy amíg nem fajul tettlegességig hagyjam?

Legjobb válasz: Nem kell mondanod. Rám egyértelmüen rám hajtott a haverja de nem szóltam neki, nem akartam elrontani a barátságukat. 24/L

Nem kell mondanod. Rám egyértelmüen rám hajtott a haverja de nem szóltam neki, nem akartam elrontani a barátságukat. 24/L
Majd akkor szólj ha megpróbál lesmárolni vagy tapogat.. Ilyet sztem nem fog tenni de arról már jobb ha tud a barátod és tisztázzátok hármasban.
Ja azt kihagytam, hogy kettesben beszéltem a haverral és mondtam neki hogy álljon le mert nem fogom megcsalni sem elhagyni a páromat. Ez hatott és leállt. Azóta szakitottunk és megint próbálkozik de még mindig haverként van csak jelen nálam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!