Találatok a következő kifejezésre: Nem érzem amit kéne (19 db)

Ha nem érzek ovus fájdalmat/amikor kéne h legyen/ akkor nem történik meg az ovuláció?

Legjobb válasz: Nem mindenki érzi az ovus fájdalmat. Sõt, aki meg szokta érezni, annak is vannak olyan ciklusai, amikor tünetmentes marad, pedig az ovu megtörténik.

Nem mindenki érzi az ovus fájdalmat. Sõt, aki meg szokta érezni, annak is vannak olyan ciklusai, amikor tünetmentes marad, pedig az ovu megtörténik.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ, csak eddig mindig éreztem a fájdalmat .

Annyira megijedtem, h megint megszeretek egy fiút és elhagy, h azt érzem most kéne szakítani amíg nem fáj annyira?

engem minden exem elhagyott fél-1 év után. 22 éves vagyok és félek szeretni. Most van egy srác, pár hete vagyunk együtt, kezdem megszeretni, de eszembe jutott h milyen szörny? érzés mikor elhagynak és én azt nem akarom többé. Nagyon tud fájni, mert eléggé a szívemre veszem a dolgokat. Küzdök ellene h megszeressem, mert mikor épp jól elvagyunk hirtelen hisztis leszek vagy belékötök vmi hülyeség miatt. Nagyon rendes, de az el?z? barátomra is ezt gondoltam mégis összetörte a szívem. egyszer?en rettegek, h elhagy mire megszeretem. Tudom, h nem szabad ilyesmin gondolkozni, de totál megijedtem..

Legjobb válasz: Elõször is: gyermeteg gondolkodásra vall összejönni valakivel, akivel aztán "félek szeretni" felkiáltással úgyis szakítasz. Szerinted ezzel a magatartással mit okoznál a srácnak? Kb. ugyanezt, amit most te érzel. Megérdemli a büntetést egy olyan dologért, amit el sem követett? Szerintem veled alapvetõen egy probléma van: teóriát gyártasz egy negatív tapasztalat alapján, de még ahhoz sem vagy elég következetes, hogy kitarts a saját félelmed mellett, és eldöntsd, hogy akkor nem, nem kell neked kapcsolat. Mert akkor, már ne haragudj, de szerinted mégis mi a frász egy kapcsolat rendeltetése, ha nem az, hogy szereted a párod, és bíztok egymásban? Ha erre még nem vagy képes, kár is kapcsolatba bonyolódnod. Nem kiosztani akarlak, de ahhoz, hogy a problémádat megoldd, elõbb magaddal kellene tisztában lenned. 19L

Elõször is: gyermeteg gondolkodásra vall összejönni valakivel, akivel aztán "félek szeretni" felkiáltással úgyis szakítasz. Szerinted ezzel a magatartással mit okoznál a srácnak? Kb. ugyanezt, amit most te érzel. Megérdemli a büntetést egy olyan dologért, amit el sem követett? Szerintem veled alapvetõen egy probléma van: teóriát gyártasz egy negatív tapasztalat alapján, de még ahhoz sem vagy elég következetes, hogy kitarts a saját félelmed mellett, és eldöntsd, hogy akkor nem, nem kell neked kapcsolat. Mert akkor, már ne haragudj, de szerinted mégis mi a frász egy kapcsolat rendeltetése, ha nem az, hogy szereted a párod, és bíztok egymásban? Ha erre még nem vagy képes, kár is kapcsolatba bonyolódnod. Nem kiosztani akarlak, de ahhoz, hogy a problémádat megoldd, elõbb magaddal kellene tisztában lenned. 19L
Neked az a bajod, hogy képtelen voltál levonni a korábbi kapcsolataidból a tanulságokat és úgy értékelted mindet végül, hogy hú micsoda kínkeservesen szarul voltál, mikor véget ért. Hiba. Sose ebbõl a nézõpontból kell megközelíteni, hanem azt kell átértékelni, hogy mit tanultál, mit csinálnál másképp legközelebb. Az életben semmire nincs garancia. Lehet, hogy ez a kapcsolatod is véget ér, de ha eleve úgy állsz hozzá, hogy jajj de szar lesz neked, akkor már a kapcsolat maga is szar lesz. Meg aztán ki akarna együtt lenni egy hisztigéppel, aki folyton a kapcsolat végén pörög? Na, úgyhogy ésszel.
lehet hogy nem az exeiddel vana baj nem?
Ha hisztis leszel és belékötsz állandóan, õ is el fog hagyni, jobb lenne, ha nem rettegnél, hanem szeretnél és úgy is viselkednél. Ha mindig csak a rosszat várod, akkor az fog bekövetkezni.
kockáztatás nélkül nem leszel boldog...
Most tudom, hogy le leszek pontozva, de en gyanitom, hogy a valaszadok nagyon nagy szazaleka no. En kivancsi lennek egy ferfi valaszara is, de oszinten, a nevet ugysem kell hozzaadnia. Valahogy enis ugy vagyok ezzel, ahogy te, bar az en tortenetem annyiban mas, hogy engem senki sem hagyott el, viszont sokan megprobaltak kihasznalni. Falun elek, ahol a korombeliek mar mind "elkeltek", rajtam kivul nem tudok meg egy 24 eves egyedulallo not. Az ilyenekrol pedig mar nagyjabol azt gondoljak, hogy- vulgaris leszek- na, ezt ugysincs ki helyretegye otthon, majd en megprobalom... innen jott nekem az a felelmem, hogy engem csak ki akarnak hasznalni. Most van egy kezdodo kapcsolatom, pont emiatt kicsit felve vagok bele a dolgokba, de azt gondolom, hogy kockaztatni kell, mert ha meg se probalom, sohasem fogom megtudni, mi lett volna, ha... csak ezt tudom tanacsolni neked is, persze, megijedtel, hogy megint minden kezdodik elolrol, de ha folyton ezen agyalsz, akkor be is fog kovetkezni. En nem tervezek meg eskuvot, egyszeruen megprobalom jol erezni magam az adott pillanatban- ezt tanacsolom neked is :)

Van hogy nem tudok mindent leírni egy cetlibe amit szeretnék. Amit kéne. Úgy érzem nem elég rá az idő. Mit csináljak?

osszak lesznek ajegyeim ha ez lesz.ti is voltatok már iylen helyzetben?

Legjobb válasz: Cetli? Milyen cetli?

Cetli? Milyen cetli?
Röpdolgozatról beszélsz, vagy milyen cetli? :s Ha igen, akkor próbálj meg összeszedettebben, frappánsabban, lényegre törõbben fogalmazni. Ne szó szerint írj valami megtanult szöveget, hanem a saját szavaiddal, a lényeget foglald össze. Ne magolj, hanem gondolkodva tanulj, és ne körmölj, mint egy gép, hanem a kérdést válaszold meg célirányosan. Ha félreértettem a kérdést, akkor bocsi.
Nem, nem voltam még ilyen helyzetben, mivel nem cetlikre írt szövegekre adják a jegyet mifelénk.
A kérdező hozzászólása: bocs.akkor röpdolgozat.igen.eltaláltad.dehát mindenki így mondja nem?nálunk biztos.
Nálunk senki nem mondta így... De semmi gond, megtanultuk ezt is. :) A lényeget már kifejtettem: röviden, lényegre törõen, a saját szavaiddal, értelmesen átgondolva, nem pedig gépszerûen magolva. Így nem lehet gond. :)
A kérdező hozzászólása: 18:30-köszönöm a válaszodat:) örülök hogy írtál:)


2napa jöttem össze az egyik volt barátnőmmel, viszont most valahogy nem érzem azt amit kéne. Mit tegyek?

Mostanában sokat beszélgettünk, és úgy kezdtem érezni, hogy megint szerelmes lennék belé, viszont már aznap este is ezen gondolkodtam hogy miért tettem. Ezzel az egésszel még az is gáz hogy én kérdeztem meg hogy szeretne e járni velem... Nem akarom megbántani de nem tudom mit tegyek:s én 14 ? 13 éves

Legjobb válasz: Felmelegítve csak a töltött káposzta jó.Szokták ezt mondani.Ülj le vele és mond meg neki,hogy ne haragudj de ez csak egy fellángolás volt nálam,és szerintem nem volna jó dolog ezt így tovább folytatni.Kérj tõle bocsánatot,és tedd hozzá nem direkt kiszúrásból jöttél vele össze.

Felmelegítve csak a töltött káposzta jó.Szokták ezt mondani.Ülj le vele és mond meg neki, hogy ne haragudj de ez csak egy fellángolás volt nálam, és szerintem nem volna jó dolog ezt így tovább folytatni.Kérj tõle bocsánatot, és tedd hozzá nem direkt kiszúrásból jöttél vele össze.
Elsõ... Ahogy megláttam a kérdést az elsõ mondatod jutott eszembe :)

Mit tegyek. Ha a párom azt mondja, hogy már nem érzi azt irántam amit kéne?

Szóval az a gondom, hogy pár napja a menyasszonyom benyögte, hogy már nem ugyanazt érzi irántam, persze mindezt csak hetek után,mert Õ ezt már érzi régebb óta. Eddig minden úgy volt hogy örökhappy karácsonykor volt az eljegyzés, februárban voltunk 5 évesek. Terveztük a jövőt. Sztetek mit kéne tennem most Õ azt akarja, hogy adjak időt neki, hogy eltudjon gondolkozni az egészen hogy mit is akar,hogy ne keressem ne írjak neki amibe én szinte belehalok,mert ugye nekem ez nagyon új, szinte minden percbe csak rá gondolok és kezdem azt érezni hogy azert kell az ido neki hogy elfejtsen. Szóval nagyon fáj az egész és azt érzem azzal ha nem keresem akkor azzal azt érem el, hogy eltávolodik tőlem. Sok mindent kibírtunk mar együtt, szóval nem értem, hogy juthatott el eddig. Teljesen tanácstalan vagyok, hogy akkor most keressem vagy nem. Kezdjem szoktatni a gondolathoz magam, hogy vége, de basszus 5 év happy és egyszer csak igy vege nem vagom kerlek segitsetek!!!

Legjobb válasz: Jaj nagyon sajnállak :( De nem értem mi van a barátnõddel ?

Jaj nagyon sajnállak :( De nem értem mi van a barátnõddel ?
A kérdező hozzászólása: nem akar találkozni egyelõre velem mert tisztán akar látni és már megkérdeztem tõle és tudom bunkó dolog de beléptem a fa.e-re is nem tom ezt itt lehet-e írni és elolvastam minden üzenet na mindegy ezt megbeszéltem vele már nem egyszer beszéltünk errõl
akkor meg mi is a kérdés??? figyelj haver...láss tisztán! Tudod nagyon jól a választ!!! Ott van a válasz elõtted a kérdésedre, csak nem akarod elhinni mert félünk az igazságtól olykor tudjuk h mit kéne tenni mondani és h mit akar mit gondol a másik csak félünk parázunk...mert reménykedünk h reméljük..nem az lesz...de igen...sajnos az lesz csak az igazság fáj! Tudod a választ ott van a fejedben!
A kérdező hozzászólása: még a kapcsolat elején volt, hogy tetszett neki vki és majdnem elhagyott érte kb. 3-4 hónapja voltunk együtt azóta semmi se volt csak amikor átbasztam elég durván, de az most nem fontos mi volt és utána is kibékült velem mert szeretett, és azért nem élünk együtt, mert tanul és kollégista de mint írtam ha itthon van 99%ban együtt voltunk, az eljegyzést is Õ akarta jobban szóval nem hiszem, szóval nem hiszem hogy hazudok magamnak. Tudom a választ? Hát igen nekem is az jár a fejemben de bízok benne hogy nem. Inkább abba bizok, mint eddig mindig gyõz a szerelem és rájön igen is én vagyok az aki kell neki amin keresztül mentünk sztem talán van rá esély.
Igen a szerelem mindig gyöz, kérdés az hogy vajon mindketten szerelmesek vagytok ? Nem ragozom, nem vagyok kiváncsi a "ballépésedre" se , "game over" szaga van az egésznek , akk is ha rossz hallani.
A kérdező hozzászólása: Hát elég rossz igen jól érzed és rátapintottál a lényegre hogy gameover szaga van az egésznek pont ezért irtam ide, hogy tanácsokat kérjek, hogy mit tegyek, mert nem akarom, hogy vége legyen hanem azt akarom elérni, hogy újra szerelmes legyen belém ne csak szeressen mint mondja
szóval 2-3 ember válasza nem elég?? :)
A kérdező hozzászólása: hát minél több anál jobb te lennel a helyembe sztem te is jol vennel minel több segitseget és ha megnezed jobban 1 votl igazi segitseg
Lejárt a kapcsolat...Engedd õt el végre.Valószínûleg nem 5év happy volt, mert õ már régebb óta nem érez úgy irántad.Lehet már kb 2éve, csak nem volt mersze elmondani.... Jobb ha elengeded.
A kérdező hozzászólása: ez hülyeség hogy lenne mar 2 ev és õ is mondta pár hete kezdõdött meg elötte tényleg minden happy volt egymasára találtunk mint zsák meg a folt és kérlek olyat irjatok amit kene tenyleg tennem hogy nem akarom elvesziteni mit csinaljak
Nekem is volt ilyen. Én is kértem az exemet, hogy hagyjon kicsit egyedül, had gondoljam át. Nem tette. Cseszegetett, jött virággal stb., "beszéljük meg, megváltozom blabla". Mondtam neki, hogy nincs semmi, csak HAGYJON MÁR BÉKÉN egy ideig!!! Nem szakítottam volna vele, de ez nagyon felhúzott végül, hogy nem tartja tiszteletben a kérésemet. Szerintem ha idõt kér, hagyd békén. Ez arra való, hogy újra hiányozz neki. Ha nem vagy ott, rájöhet mennyire hiányzol - ha tényleg szeret. Nem hülyeségbõl kérnek idõt a nõk, vagy hogy addig megtervezzék a szökést Julioval Brazíliába...
Harapósan öszinte leszek, ne hari érte. Saját magadat cáfolod meg és szerintem magadnak is hazudsz bár eddig észre se vetted. "... Eddig minden úgy volt hogy örökhappy karácsonykor volt az eljegyzés, februárban voltunk 5 évesek. Terveztük a jövõt. ..." "... szinte mondhatjuk, hogy együtt élünk nem hiszem, hogy lenne neki bárki is mert azt elmondana mert volt mar olyan hogy tetszett neki más és majdnem szakítottunk és gyõzött a szerelem szóval, azt se hiszem hogy kihult a kapcsolat mert mondta velem semmi baj ... " Most akkor mi is az igaz ? Terveztétek, vagy tervezted a jövöt ? Ki is akarta az eljegyzést, ha teljesen öszinte vagy ?
kösz! :) túl vagyok 4 komolyabb kapcsolaton, 2x voltam szeretõ is (ebben minden benne van), volt 3 szexpartnerem akikkel csak buli volt és szex, és csúnya dolog de a mostani páromat akivel 7 hónapja vok együtt, õt a pasijától szedtem el, igaz 9 hónapomba telt de gyõztem és enyém lett mert szeretem! :) talán van tapasztalatom...talán nincs... Végezetûûû! - szerintem van valaki a képben, DE! Ne hagyd magad, és mindenképpen találkozz vele holnap vagy azután minél hamarabbm, és ülj le vele szépen és ezt a kérdést amit nekünk feltettél amirõl veled beszélek, EZT mond el neki is!!! Mit érzel mit sejtesz mi a gondod, és h válaszokat akarsz! - És nem kell a hülye duma h "aludnom kell rá egyet...ezt most nem tudooom" Ló[email protected] nem tudja csak fél! Határozott légy és ne hagyd magad!
Szia. Ha a lány azt kéri, hogy ne keresd, akkor tényleg adj neki pár napot, egy hetet, de elõtte kérdezd meg, hogy hogy jutott el erre a pontra, hogy õ most ezt érzi, min tudnál változtatni? Lehet hogy csak fel kellene forrósítani a kapcsolatot, mert egysíkú volt
szóval 5 éve együtt vagytok eljegyezted, de nem éltek még együtt??? amúgy igen, valószínûnek tartom h vége... -"gondolkodnom kell" --> hm lehet nekem ezaz egész nem is kell... -" ne keresd ne írj neki" --> van egy másik pasi a képben! Ez az õszinte jelentése lefordítva amiket mondott!!! A nõk nem mondják ki, de ez ezt jelenti! 5 év....az nem sokat jelent az évek nem jelentenek semmit sem..van aki 1 van aki 10 vannak akik 20 év után válnak szét mert annyi volt kész...
vagy is *menyasszonyod
A kérdező hozzászólása: nem élünk együtt, mert tanul, de mindig együtt voltunk eddig szóval szinte mondhatjuk, hogy együtt élünk nem hiszem, hogy lenne neki bárki is mert azt elmondana mert volt mar olyan hogy tetszett neki más és majdnem szakítottunk és gyõzött a szerelem szóval, azt se hiszem hogy kihult a kapcsolat mert mondta velem semmi baj, mi a lóf...t csináljak de tényleg hagyjam akkor adjak neki idõt és majd meglátjuk, hogy mi lesz, de igazából nagyon nem akarom, hogy vége legyen
egyáltalán nem olyan biztos az h elmondaná...mert az új helyzet lenne, amíg nincs senki más képben addig mindenki azt mondja h elmondaná....
A kérdező hozzászólása: De most írtam, hogy már volt ilyen:) szóval TUTI nem az a baj, hogy más van képben egyszerûen csak azt mondja hogy nem érzi már azt irántam és elgondolkozott az egészenn , hogy mit is akar. Szóval most hagyjuk azt, hogy más van a képben.
az a TUTI sem jelent semmit...az nem volt komoly csak egy kis rövid románc! én tutira gyanakodnék a helyedben és elgondolkodnék! bocsi! :)
A kérdező hozzászólása: Hát ez ám a komoly biztatás:) elgondolkodtam azon is nyugi de azt megbeszélte velem meg nem az a típus. Régebben elég durván átvertem és szakítottunk és össze akart jönni mással és úgy se tudott, hogy csalódott bennem. Meg elmondaná és ne ragozzuk ezt tovább:)
bocs! nem akarlak estére lelombozni! csak azt akarom h tisztán láss és gondolkozz el! a nõi agy sokmindenre képes ha egy olyan pasi tûnik fel a képben aki elgondolkodtatja õt és és tetszik is neki.... De ne legyen igazam!
A kérdező hozzászólása: Hát ne legyen:) amúgy meg inkább kicsit feldob ez a lelkesedés ahogy kiállsz az igazad mellett:) ))
A kérdező hozzászólása: Köszi kedves 18:50 iygekszem hagyni amugy csak neha nem megy es keresem de mar egyre jobban emgy tegnap fel se hivtam ma reggel muszaj olt mar azert:D de nem fogom tobbet es igen mondta tegnap este hianyzotam is neki es majdnem fel is hivott:( köszi a segitseget

Nem érzem azt, amit kéne. Szerintetek?

van barátom, de nem érzek iránta semmi komolyat, ő viszont azt mondja, hogy szeret. kedves, rendes, de mégsem érzek semmi szerelem jellegűt se. lehetséges, hogy később megszeretem, vagy erre kevés esély van? ráadásul vannak 'hódolóim' és valamilyen szinten talán még érdekel is valamelyik. szerintetek?

Legjobb válasz: friendzone

friendzone
Azért ne járj vele, mert kedves meg aranyos, ha nem érzed azt hogy szereted.
Érdemes lenne szakítanod.
szerintem is szakíts vele, gondolom rosszul esik neki, de úgyis ott vannak az udvarlóid, neked is jobb neki is.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, eddig én is erre jutottam :) :/
Hát ez a kisebbik rossz. Engem is rosszul érintene hasonló eset. De hát, sajnos nem ilyen egyszerû.
Szakits..szerelem vagy van, vagy nincs Ha csak ici pici a szikra is de ottvan "óhh...hány bnõmet dobtam ezé..."

Nem érzem azt, amit kellene, talán fel kéne adnom?

A barátomat régóta ismerem, de évekig nem volt semmi köztünk. Kb 2 hónapja elkezdtünk randizni és most már egy ideje együtt vagyunk. Elvileg minden rendben, alakulnak a dolgok.. Viszont, ? elég zárkózott, és ez talán sok mindenre kihat.

Legjobb válasz: szia! sztem egyszer megkéne neki említened ezt a dolgot. hogy neked mire lenne szükséged, ahhoz, h folytatni tudd stb. akkor tulajdonképpen most szerelmet nem érzel? ha jól vettem ki, akkor igen. :) lehet, hogy többet ér, ha szoros barátság van köztetek, mintha mindenképpen járás akarnál csinálni a dologból. gondolkozz, h mennyi elõnye és hátrány van a kapcsolatnak, és ha sokkal több a rossz, akkor vagy beszéld meg vele, vagy próbálj csak barátságra törekedni. sok sikert! :)

szia! sztem egyszer megkéne neki említened ezt a dolgot. hogy neked mire lenne szükséged, ahhoz, h folytatni tudd stb. akkor tulajdonképpen most szerelmet nem érzel? ha jól vettem ki, akkor igen. :) lehet, hogy többet ér, ha szoros barátság van köztetek, mintha mindenképpen járás akarnál csinálni a dologból. gondolkozz, h mennyi elõnye és hátrány van a kapcsolatnak, és ha sokkal több a rossz, akkor vagy beszéld meg vele, vagy próbálj csak barátságra törekedni. sok sikert! :)

A ciklusom hosszának (ami 28 napos volt) van valami köze ahoz hogy tulhordom a babámat? Ma kéne szülnöm, mára vagyok kiirva de nem érzem hogy ki akarna jönni lehet összefüggés?

Legjobb válasz: Van összefüggés, mert akinek hosszabb a ciklusa, az valószínübb hogy annyi nappal túlhordja, ahány napja volt pluszban a 28 felett. De a baba tudja mikor kell kijönnie, a fogantatás napját nem lehet meghatározni és a 40 hét is egy átlag számítás. Ne félj, majd kibújik:-) Beszélgess vele sokat, és szexeljetek:-)

Van összefüggés, mert akinek hosszabb a ciklusa, az valószínübb hogy annyi nappal túlhordja, ahány napja volt pluszban a 28 felett. De a baba tudja mikor kell kijönnie, a fogantatás napját nem lehet meghatározni és a 40 hét is egy átlag számítás. Ne félj, majd kibújik:-) Beszélgess vele sokat, és szexeljetek:-)
biztos hgy van összefüggés mert nekem 34 naposak voltak a ciklusaim és mind a két lányomat 6 nappal hordtam túl
Semmi összefüggés nincs, majd kijön, ha ki akar.Ne aggódj! Tudom könnyû beszélni, de amikor én is a kiírt napomon voltam, akkor én is meg voltam zakkanva, h mi lesz már:) Nekem is napra pontos ciklusaim voltak, de ugya a fogantatás ideje nem meghatározható, így ez a kiírt idõpont is csak egy körülbelüli érték.

Nem érzem azt amit kéne? Vagy mivan velem?

Nagyon tetszett a srác. els?nek találkoztunk, jó volt vele amikor elköszöntünk egymástól, megcsókolt. másnap már furcsán éreztem magam, egy kicsit olyan, mintha nem akarnék t?le semmit, egy kicsit meg hogy akarok. Kavarognak az érzéseim. Másnak is volt már ilyen? vagy mit csináljak, talákozzak még vele? valahol szeretném.. de valahol egy kicsit nem. NEMTUDOM :S segítsetek. el?re is köszi

Legjobb válasz: szia! ez érthetõ, persze velem is volt már így. egy "gyógymód" van erre, az idõ. Nem mindig elsõ randi után alakul ki a szerelem, és természetes hgy így kavarognak benned az érzések.

szia! ez érthetõ, persze velem is volt már így. egy "gyógymód" van erre, az idõ. Nem mindig elsõ randi után alakul ki a szerelem, és természetes hgy így kavarognak benned az érzések.
Mindenképp találkozz vele még, egy randi után még nem ismered õt, adj neki esélyt.
Egy találkozás után még lehet ilyen, hogy nem tudod, hogy akarod ezt az egészet vagy sem.Találkozz vele még, aztán majd meglátod.Ha a sokadik talinál is inkább "nem" lesz benned, akkor tovább tudsz lépni, ha meg ugy látod, hogy mégis csak õ kell, akkor meg nincs semmi gond.
Én szeretem tanítgatni a fiatal lányokat. :D Amúgy meg át kell élni és élvezni, ennyi. :D
Ja, amúgy a kérdésre válaszolva: ne parázz, nem rontod el. A csókolózásnak nincs egy "helyes módszere" nem kell megtanulni, nem lehet elrontani semmit rajta. Nyilván aki sokat csinálta, az jobban tudja, hogy hogyan kell úgy csinálni, hogy a másik is élvezze, de nem kell ezen semmit parázni. Jó lesz az :P Én pl. néha abbahagyom, és hagyom, hogy csak a csaj szája mozogjon az enyémen. Azt imádom :D
Természetesen a 7-es válaszolóra gondoltam. Annyira tipikus ahogy leírta :)
Ilyet csak egy lány ír :D Ez annyira vicces, van egy ilyen mém a fb-on, hogy férfi meg nõi elbeszélés az elsõ csókról. A nõi kb. ilyen, meg negyedóráig ecseteli, a férfi meg csak annyit mond a haverjainak, hogy "hát fogtam, aztán lesmároltam". :D Amit ez a csaj írt, az mintaszerûen példázza ezt:D Meg is találtam közben: http://weknowmemes.com/2012/04/women-vs-men/ :P
ez aztán a részletes, de nagyon jó leírás :DD
Nekem ilyen volt 15 évesen :D elérkezünk egy nagyon fás meg egy beton kerítés mellé.. ledobja a táskáját és megkérdezi mikor megy a buszom.. mondom neki, aztán kitalálta hogy akkor elmegy a késõbbi vonatával, valahol örültem, nagyon.. én is leraktam a táskát és igazából rohadtul vártam hogy most mi lesz.. vagy hogy mi legyen.. erre odajön hozzám a homlokát neki nyomja az enyémnek és onnan néz a szemembe.. Annyira fura és jó volt.. egyszerûen nem értettem mi van.. miért most.. ezért egyszer csak támaszottam magam és elnéztem.. nem akartam a szemébe nézni nem érdemelte meg.. aztán nagyon szorosan magához húzott. és egészen belebújt a nyakamba.. hallottam hogy szaporán lélegzik és nagyon mélyen.. mintha ideges lenne.. én is az voltam és most már csak el sem akartam engedni.. már nem ment.. megint elértünk arra a pontra amikor akartam.. Belecsókolt a nyakamba közben kirázott a hideg és olyan kellemesen borzongtam, majd kaptam egy az arcomra is.. Aztán megint sikerült a homlokát az enyémnek támasztania és finoman elfordította a fejét.. de nem hagytam elõször.. inkább újra odabújtam hozzá.. õ meg keze két ujjával finoman végigsimított az arcomon, másik keze meg a derekamon, aztán elfordította az arcom és odahúzta az övéhez.. majd a már így is elnyílt ajkaim az övéhez nyomódtak.. és én, aki életében nem csókolózott megkapta élete elsõ csókját.. és istenem.. én számítottam egy szájra puszira.. de nem.. miért is.. eleinte olyan fura volt, de talán egy perc múlva már egészen jó.. és a vége fele pedig nagyon jó.. És komolyan nekem akinek mindig pörög az agya.. semmi nem jutott eszembe..egy film se, egy könyv se.. se semmi.. azt sem tudtam mit csináljak.. de õ irányított... irányította az egész testem.. az sem érdekelt mikor keze lejjebb csúszott a derekamról, le egészen a fenekemre.. nem érdekelt, mert az csak még jobban fölrázott.. Komolyan olyan jó még sosem volt semmi.. aztán muszáj volt levegõért kapkodva elszakadni tõle.. nem mertem ránézni.. de tudtam hogy õ engem néz. Nem bírtam mit mondani, nem tudtam mit csináljak.. kellett idõ.. Ma már nem vagyunk együtt, 1 évig tartott az egész. Azóta van egy 8 hónapja tartó kapcsolatom :) 17/L
A kérdező hozzászólása: :DD okés...hát van egy srác aki tetszik nekem és mások szerint énis tetszem neki, meg néha én is azt látom, hogy nyit felém :) remélem összejön :) )
nem kell ide semmi ötlet, komolyan nem:D rögtön rá fogsz érezni. és király lesz. nagyon. persze lehet elsõre béna leszel kicsit:D:DD de akkoris nagyon fogod élvezni. semmi ötletre nincs szükség:D amúgy akkor mit jelent, hogy úgy érzed hamarosan itt van? csak egy megérzés? vagy megvan a potenciális jelölt, akivel csak idõ kérdése:D
A kérdező hozzászólása: Nem, még nem történt meg...úgyhogy ha bármi ötleted van még, csak nyugodtan! :)
már miért ne nyelvezhetne? majd úgyis jön magától. tényleg jönni fog magától, ez nem csak ilyen béna kamu szöveg. :D bár gondolom a kérdés kiírása óta már megtörtént.
Ne izgulj. Ne fogazz. És elõször ne nyelvezz.
7-s voltam :D Írtam le ezt az egészet 15 évesen :D Azóta eltelt 2 év :D és már csak annyi maradt meg az új barátomból, amikor megkaptam az elsõ csókot, hogy lekapott. :P


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!