Találatok a következő kifejezésre: Nem érzek szeretkezés közben. Mit (3 db)

Mindig vizelési ingert érzek szeretkezés közben, és így nem tudok elélvezni, mit tegyek?

Folyton úgy érzem, hogy pisilnem kell. A barátom is próbál kedvesen mindent megtenni, de úgy érzem nálam a hiba, hogyan tudom korrigálni?

Legjobb válasz: ne igyál elõtte sokat...

ne igyál elõtte sokat...
Biztos hogy "majdnemelmész" dologról van szó, és nem bepisilésrõl. én pl szex után sem tudok pisilni...csak miután "megnyugodtam" :) Szóval nyugi, hajrá. és Szexeljetek jó sokat:D
A kérdező hozzászólása: igen, tökjó hogy megvan nyolcszor ez a kérdés, ha mindegyikre ilyen válasz jön, mint tõled :) köszi
Ha nem lett volna már 8-szor ez a kérdés... pont ugyanígy. Elõször talán tanulj meg olvasni és keresni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
Ha szeretkezés elõtt voltál vécén, nem ittál két litert egy nyeletre, akkor... képtelenség, hogy bepisilj! Szerintem is az orgazmusközeliséget kevered a vizelési ingerrel. Valóban, kicsit hasonló. Engedd el magad. :)
A kérdező hozzászólása: Hát még nem volt így orgazmusom, nem tudom mi a különbség a két érzés között :/
pisisex.
Nem lehet, hogy összekevered a vizelési ingert, a "majdnemelmész" ingerrel? Legközelebb ereszd el magad, ha ezt érzed, max. bepisilsz, de mondom, valószínûleg inkább azt érzed, hogy mindjárt elélvezel.
A kérdező hozzászólása: Én lány vagyok :D És mindig pisilek elõtte :)
Dobj elõtte egy sárgát, az sokmindenre jó lehet. Vagy próbáljátok hátulról, akkor lehet nem nyomja az idegeket a leányzó.
A kérdező hozzászólása: -.- anélkül is megvan a vizelési inger :)
A kérdező hozzászólása: oké, rajta leszünk, köszi:D

Nem érzek semmit szeretkezés közben. Mit tegyek?

27 éves srác vagyok. Sokáig nem volt barátn?m, és majdnem mindennap önkielégitést végeztem. Aztán összejöttem egy csajjal, és amikor a szájába vette, semmit sem éreztem, ill. mikor bedugtam a hüvelyébe akkor sem éreztem szinte semmit. Eleinte mikor csókolóztunk, meg simogattuk egymást felállt, aztán elkezdte szopni és mivel nem éereztem semmit, el is ernyedt közben. Nagyon gáz volt. Aztán ugyanez megtörtént egy másik csajjal is. Tudom, hogy amiatt van, hogy sokáig magamnak csináltam. A kérdésem az, hogy fog-e ez m?ködni így valaha is? Vagy már végleg elrontottam a dolgot és soha nem fogok már érezni úgy semmit?

Legjobb válasz: Szerintem egy kicsit hagyd a fütyköst pihizni, mert lehet, túl sok volt neki a kezed. Teljesen rászoktál arra, hogy magadnak csinálod, ezért nem izgulsz egy csajra sem. Ne érj magadhoz egy pár napig, aztán amikor szexre kerül a sor, hagyd, hogy a csaj kényeztessen. Na. így már tuti érezni fogod. Ja, egyébként lány vagyok. :)

Szerintem egy kicsit hagyd a fütyköst pihizni, mert lehet, túl sok volt neki a kezed. Teljesen rászoktál arra, hogy magadnak csinálod, ezért nem izgulsz egy csajra sem. Ne érj magadhoz egy pár napig, aztán amikor szexre kerül a sor, hagyd, hogy a csaj kényeztessen. Na. így már tuti érezni fogod. Ja, egyébként lány vagyok. :)
Nem hiszem hogy az önkielégítéstõl van, írtad hogy nem volt sokáig barátnõd, szerintem még mindig annyira frusztrált vagy, vagy lehet hogy annyira "félsz" a nõktõl, vagy a megfelelési kényszertõl, hogy ezért nem áll fel. Ez biztos hogy lélektani dolog.
igen sajna az önmielégités ilyenket csinál. ezért kell mértékkel. de ez bisztos hogy azért van mert sokéig önkielégitést csináltál. ezt megértem mert nemvolt senkid. de mostmár jobb ha nemcsinálod hátha viszaáll. lehet hogy évek kellene de viszafog állni de nagy akarat kell hozá. ha kibirod egyáltalán önkielégités nélkül .
Próbáld meg hogy egy pasi szop le. úgy biztos állni fog mint a cövek !
na ez egy fura kerdes?! lehet en is lekellene allnom? dammit...
Hozzászoktál a túl erõs ingerhez. Ritkábban csináld magadnak, és akkor síkosítós vagy olajos kézzel nagyon finoman simogasd magad, lassan majd hozzászoksz a finomabb, lágyabb ingerekhez. Ja, és a pornót örökre felejtsd el, függõséget, szexuális tompaságot okoz!!!! (Egy idõ után az igazi nõkre, átlagos szituban nem indulsz be!)

Szeretkezes kozben, vizelesi igert erzek. Ettol feszult leszek es nem tudom elengedni magam. Mit tegyek? :s

Csak egy ido utaan jelentkeznek ezek az ingerek. Elotte meg mindig megyek WCre. Vajon az orgaszmussal kapcsolatos is lehet?? Gondolom el kellene engednem magam, csak felek nehogy baki legyen belole.

Legjobb válasz: akkor engedd el magad ha vizelési ingered van,mert egy hatalmas orgazmus közelébe vagy!:D régen én is igy voltam h nemtudtam elengedni magam amikor vizelési ingerem volt, de mostmár megtudom úgy csinálni, hogy véletlenül se pisiljek be, de legyen orgazmusom..nem nehéz, 1-2 próbálkozás és megvan:)

akkor engedd el magad ha vizelési ingered van, mert egy hatalmas orgazmus közelébe vagy!:D régen én is igy voltam h nemtudtam elengedni magam amikor vizelési ingerem volt, de mostmár megtudom úgy csinálni, hogy véletlenül se pisiljek be, de legyen orgazmusom..nem nehéz, 1-2 próbálkozás és megvan:)
Ne aggódj, ez szerintem a legtöbb csajjal így van.. Nem azért nem tudod elengedni magad mert érzed ezt az ingert, hanem azért figyelsz erre mert még elõtte sem oldódtál fel eléggé. Tehát elõtte kellene ellazulnod, ha nem elég figyelmes a partnered akkor ez nem is fog menni, vagy várnod kellene a szexuális élettel amíg gátlások nélkül tudsz evvel foglalkozni.
Szerintem az sem gáz, ha az elsõ pár alkalommal odapisilsz... Nem mindenki profin kezdi...
Szerintem lehetetlen olyankor bepisilni, én is elmegyek elõtte, mégis érzem és akkor jön a cunami XD de nem pisilek be:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!