Találatok a következő kifejezésre: Nem érzek szeretkezés közben (8 db)

Mindig vizelési ingert érzek szeretkezés közben, és így nem tudok elélvezni, mit tegyek?

Folyton úgy érzem, hogy pisilnem kell. A barátom is próbál kedvesen mindent megtenni, de úgy érzem nálam a hiba, hogyan tudom korrigálni?

Legjobb válasz: ne igyál elõtte sokat...

ne igyál elõtte sokat...
Biztos hogy "majdnemelmész" dologról van szó, és nem bepisilésrõl. én pl szex után sem tudok pisilni...csak miután "megnyugodtam" :) Szóval nyugi, hajrá. és Szexeljetek jó sokat:D
A kérdező hozzászólása: igen, tökjó hogy megvan nyolcszor ez a kérdés, ha mindegyikre ilyen válasz jön, mint tõled :) köszi
Ha nem lett volna már 8-szor ez a kérdés... pont ugyanígy. Elõször talán tanulj meg olvasni és keresni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
Ha szeretkezés elõtt voltál vécén, nem ittál két litert egy nyeletre, akkor... képtelenség, hogy bepisilj! Szerintem is az orgazmusközeliséget kevered a vizelési ingerrel. Valóban, kicsit hasonló. Engedd el magad. :)
A kérdező hozzászólása: Hát még nem volt így orgazmusom, nem tudom mi a különbség a két érzés között :/
pisisex.
Nem lehet, hogy összekevered a vizelési ingert, a "majdnemelmész" ingerrel? Legközelebb ereszd el magad, ha ezt érzed, max. bepisilsz, de mondom, valószínûleg inkább azt érzed, hogy mindjárt elélvezel.
A kérdező hozzászólása: Én lány vagyok :D És mindig pisilek elõtte :)
Dobj elõtte egy sárgát, az sokmindenre jó lehet. Vagy próbáljátok hátulról, akkor lehet nem nyomja az idegeket a leányzó.
A kérdező hozzászólása: -.- anélkül is megvan a vizelési inger :)
A kérdező hozzászólása: oké, rajta leszünk, köszi:D

Miert nem erzek semmit szeretkezes kozben, a huvelyen belul? Ennek en vagyok az oka vagy a parom? Behatolasnal meg erzem, aztan hirtelen eltunik, es olyan mintha nem is tortenne semmi?

:( nem ertem,mit tehetnenk?

Legjobb válasz: Lehet, hogy túlnedvesedsz. Akkor tényleg nem sokat lehet érezni. Fontos az elõjáték, de ezek szerint egy picit meg lehet kurtítani :) Nem durr a közepébe, csak eléggé ingerelhetõ vagy ezek szerint.

Lehet, hogy túlnedvesedsz. Akkor tényleg nem sokat lehet érezni. Fontos az elõjáték, de ezek szerint egy picit meg lehet kurtítani :) Nem durr a közepébe, csak eléggé ingerelhetõ vagy ezek szerint.
Válasszatok olyan pózokat, amikor közben is összeütköztök: pl. ha lovagolsz rajta, akkor tetszés szerint nekidörzsölheted közben a csiklódat. Ha már behatolt, akkor a hüvely belseje egyáltalán nem érzékeny: csak a G-pont. Azt meg el is kell találni (ez is póztól függ).

Szeretkezes kozben, vizelesi igert erzek. Ettol feszult leszek es nem tudom elengedni magam. Mit tegyek? :s

Csak egy ido utaan jelentkeznek ezek az ingerek. Elotte meg mindig megyek WCre. Vajon az orgaszmussal kapcsolatos is lehet?? Gondolom el kellene engednem magam, csak felek nehogy baki legyen belole.

Legjobb válasz: akkor engedd el magad ha vizelési ingered van,mert egy hatalmas orgazmus közelébe vagy!:D régen én is igy voltam h nemtudtam elengedni magam amikor vizelési ingerem volt, de mostmár megtudom úgy csinálni, hogy véletlenül se pisiljek be, de legyen orgazmusom..nem nehéz, 1-2 próbálkozás és megvan:)

akkor engedd el magad ha vizelési ingered van, mert egy hatalmas orgazmus közelébe vagy!:D régen én is igy voltam h nemtudtam elengedni magam amikor vizelési ingerem volt, de mostmár megtudom úgy csinálni, hogy véletlenül se pisiljek be, de legyen orgazmusom..nem nehéz, 1-2 próbálkozás és megvan:)
Ne aggódj, ez szerintem a legtöbb csajjal így van.. Nem azért nem tudod elengedni magad mert érzed ezt az ingert, hanem azért figyelsz erre mert még elõtte sem oldódtál fel eléggé. Tehát elõtte kellene ellazulnod, ha nem elég figyelmes a partnered akkor ez nem is fog menni, vagy várnod kellene a szexuális élettel amíg gátlások nélkül tudsz evvel foglalkozni.
Szerintem az sem gáz, ha az elsõ pár alkalommal odapisilsz... Nem mindenki profin kezdi...
Szerintem lehetetlen olyankor bepisilni, én is elmegyek elõtte, mégis érzem és akkor jön a cunami XD de nem pisilek be:D

Miért van az, hogy nagyon sokszor érzem azt a bizonyos "pisilő" érzést szeretkezés közben a szerelmemmel, de még nem volt G-ponti orgazmusom? Gáz ha mindennap spontán elmegyek bárhol vagyok, bármit csinálok?

(Spontán orgazmus)És naponta akár 20x is!!És ez nem vicc..Hallottam egy ilyen betegségr?l is,hogy egy nap akár 200x is elmegy vki,de hogy én is ebben szenvednék..?!:S hát nem is tudom...De Hogy ez történjen nem kell még "arra" sem gondolnom,hogy el?jöjjenek ezek a buja érzések!:$

Legjobb válasz: biztos h orgazmusok azok a "buja érzések" ? mert van h nekem is van ilyen ahhoz hasonlító érzésem de nem az .... Az orgazmus meg majd idõvel ...tudod .. gyakorlaz teszi ..:) nekem 1 év kellett hozzá

biztos h orgazmusok azok a "buja érzések" ? mert van h nekem is van ilyen ahhoz hasonlító érzésem de nem az .... Az orgazmus meg majd idõvel ...tudod .. gyakorlaz teszi ..:) nekem 1 év kellett hozzá
A kérdező hozzászólása: Ez a bizonyos buja érzés ez tényleg az:) Rengetegszer volt-van orgazmusom és megtudom különböztetni azért:) Ezek az érzések nagyon intenzívek és nylít helyzetekben még ciki is... :(
én azt szeretném kérdezni hogy mit szoktál csinálni mikor ilyen nyílt helyszíneken jön rád spontán, emberek között? huhh nem lehet semmi :S
A kérdező hozzászólása: A legkellemetlenebb, amikor Töri órán rám jött...Barátnõm mellettem ült és nem tudta mi bajom van mert remegtem és elvörösödtem..:$ Kikéreckedtem..Ha érzem, hogy jön a dolog, igyekszem elmenni a nyilvánosság elõl, de sajnos nem mindig megoldható..egyszerüen...elkell viselnem..:(
Nagyon szívesen cserélnék veled, hidd el.
A kérdező hozzászólása: Hidd el, h sokszor idegesítõ..és már engem is zavar...de am miért is cserélnél velem?:)
Nem gondoltál arra hogy megbeszéld ezt egy nõgyógyásszal?
Hmm igen errõl én is hallottam, hogy egy nõ rengetegszer képes elmenni, szinte a semmitõl :S.Szerintem is jobb ha beszélsz egy dokival.
A kérdező hozzászólása: Hát nemtom..:$ Mit tudna vele csinálni..?:(
Ha pisilést érez , akor az jó jel, közel jár az orgazushoz, én is igy vagyok vele, tudom hogy nem pisilek be ugysem, de mégsem megy.majd talá egyszer, sok nõnek nem sikerül a hüvelyi orgazmus.
szia! énis pisilési ingert érzek de nagyon erõset.nem kellemes pedig tudom h az orgazmus jele:P összeszedem magam:Pjavasold a barátnõdnek is;)
Szerintem próbáljátok meg fürdõkádban vagy zuhanyozás közben...és mondd meg neki h nem érdekel h ha valóban bepisil (úgysem fog:P) azt akarod h elmennyen és érezze azt amit te szoktál :P!
Hülyeség, amit az elsõ válaszoló írt. A nõk 99%-a érez vizelési ingert orgazmus elõtt. De nem fog bepisilni tõle, túl kéne rajta lépnie.
Úgy tudom, ha a G-pontját izgatod, orgazmus elõtt erõs vizelési ingert éreznek a nõk. Nézz utána!
ne parázzon nem fog bepisilni. ez azt jelenti hogy közel jársz a G-pontihoz. nyugottan engedje el magát ilyenkor. nyugtasd meg hogy nem fog bepisilni hanen spriccelni fog egy kicsit ami nem pisi. ha nem szeretnéd a G-pontit akkor ne ingerel a G-pontját.
Mielött nekikezdtek a dolognak menjen el pisilni, és ha szex közbe is érzi ugyse fog bepisilni, hiszen már kiadta magából elötte!;)
Szerintem menjen el nõgyógyászhoz, lehet felfázott vagy ilyesmi. Egyébként szûz volt a lány mikor veled összejött??
A kérdező hozzászólása: És szerintem nem fázhatott fel, mert amióta együtt vagyunk (1 éve) ez van sajna :S És nem mer tovább menni mert fél h bepisilne.
A kérdező hozzászólása: Igen szûz volt.
A kérdező hozzászólása: Ajh nagyon szépen köszi a tanácsokat :) Meg fogom fogadni õket, tök rendesek vagytok komolyan hogy segítettetek :D <3

Nem érzek semmit szeretkezés közben. Mit tegyek?

27 éves srác vagyok. Sokáig nem volt barátn?m, és majdnem mindennap önkielégitést végeztem. Aztán összejöttem egy csajjal, és amikor a szájába vette, semmit sem éreztem, ill. mikor bedugtam a hüvelyébe akkor sem éreztem szinte semmit. Eleinte mikor csókolóztunk, meg simogattuk egymást felállt, aztán elkezdte szopni és mivel nem éereztem semmit, el is ernyedt közben. Nagyon gáz volt. Aztán ugyanez megtörtént egy másik csajjal is. Tudom, hogy amiatt van, hogy sokáig magamnak csináltam. A kérdésem az, hogy fog-e ez m?ködni így valaha is? Vagy már végleg elrontottam a dolgot és soha nem fogok már érezni úgy semmit?

Legjobb válasz: Szerintem egy kicsit hagyd a fütyköst pihizni, mert lehet, túl sok volt neki a kezed. Teljesen rászoktál arra, hogy magadnak csinálod, ezért nem izgulsz egy csajra sem. Ne érj magadhoz egy pár napig, aztán amikor szexre kerül a sor, hagyd, hogy a csaj kényeztessen. Na. így már tuti érezni fogod. Ja, egyébként lány vagyok. :)

Szerintem egy kicsit hagyd a fütyköst pihizni, mert lehet, túl sok volt neki a kezed. Teljesen rászoktál arra, hogy magadnak csinálod, ezért nem izgulsz egy csajra sem. Ne érj magadhoz egy pár napig, aztán amikor szexre kerül a sor, hagyd, hogy a csaj kényeztessen. Na. így már tuti érezni fogod. Ja, egyébként lány vagyok. :)
Nem hiszem hogy az önkielégítéstõl van, írtad hogy nem volt sokáig barátnõd, szerintem még mindig annyira frusztrált vagy, vagy lehet hogy annyira "félsz" a nõktõl, vagy a megfelelési kényszertõl, hogy ezért nem áll fel. Ez biztos hogy lélektani dolog.
igen sajna az önmielégités ilyenket csinál. ezért kell mértékkel. de ez bisztos hogy azért van mert sokéig önkielégitést csináltál. ezt megértem mert nemvolt senkid. de mostmár jobb ha nemcsinálod hátha viszaáll. lehet hogy évek kellene de viszafog állni de nagy akarat kell hozá. ha kibirod egyáltalán önkielégités nélkül .
Próbáld meg hogy egy pasi szop le. úgy biztos állni fog mint a cövek !
na ez egy fura kerdes?! lehet en is lekellene allnom? dammit...
Hozzászoktál a túl erõs ingerhez. Ritkábban csináld magadnak, és akkor síkosítós vagy olajos kézzel nagyon finoman simogasd magad, lassan majd hozzászoksz a finomabb, lágyabb ingerekhez. Ja, és a pornót örökre felejtsd el, függõséget, szexuális tompaságot okoz!!!! (Egy idõ után az igazi nõkre, átlagos szituban nem indulsz be!)

Miért lehet az, hogy szeretkezés közben nem érzem, hogy a barátom bennem van?

Nincs gond a méreteivel, teljesen normális :) , de valahogy szex közben nem érzek semmit sem

Legjobb válasz: Rossz pozban csinaljatok. Vagy fel sem vagy izgulva (bar akkor meg fajna), esetleg tenyleg kicsi, mar hozza merten, a vaginanak is vannak "meretei", o sovany, te meg tagabb vagy, de mindig igy ereztel?

Rossz pozban csinaljatok. Vagy fel sem vagy izgulva (bar akkor meg fajna), esetleg tenyleg kicsi, mar hozza merten, a vaginanak is vannak "meretei", o sovany, te meg tagabb vagy, de mindig igy ereztel?
Szia! Csak egy kérdés: vibrátort, vagy más segédeszközt használsz? Mert ha igen és ennek nagyobb a mérete mint a párodé akkor lehet, hogy ez a baj; ha nem akkor egy kisebbet érdemes volna kipróbálni, hogy azzal mit tapasztalsz. Sok sikert.
az elõzõ vagyok: eszembe jutott még, hogy 1-2 pohár bor vagy pezsgõ...jót tehet ;) (bár nem tudom mennyi idõsek vagytok)
Egy tipp: amikor a barátod elõször beléd hatol, csukd be a szemed, ne gondolj semmire csak arra "figyelj", hogy mit érzel ott lent, majd a továbbiakban is tégy így....koncentrálj az érzésre...majd tudod, a gyakorlat teszi a mestert :D késõbb ez majd berögzül és már nem is kell úgy koncentrálnod. A lényeg, hogy lazíts és engedd el magad, ne akarj megfelelni semminek...a barátod meg legyen egy kicsit türelmes, beszéljetek errõl, légy õszinte, úgy is általában megérzik a pasik ha valami baj van... A másik, meg hogy az egy tévhit, hogy a pénisz kicsi, ezt nemrég olvastam egy könyvben. A hüvely az, ami vagy izmos falú vagy nem. Nézd meg a neten a hüvely izomtornát, de csak abban az esetben, ha a az elsõ dolog nem jön be. Adj magadnak idõt! :)
Esetleg próbálkozhatnál hüvelytornával, az így megerõsödött hüvelyizmokkal jól rá tudsz szorítani a párod farkára, neki is jó, meg neked is, nagyobb az élvezet.
Összemegy, lelankad neki közben?
Nekem is volt már ilyen... Elején nem nagyon élveztem, mert kb semmit nem éreztem... aztán rájöttünk hogy a síkosító/túlnedvesség/stb szóval túl sok nedv miatt van. Síkosító nélkül sokkal jobb. Így értem el a hüvelyi orgazmust is:)
Mi az, hogy normális? Ha nem vagyok indiszkrét.
A kérdező hozzászólása: Pár hónapja, csak ez így egy picit elveszi tõle a kedvem...
Nem biztos, hogy kicsi. Azt írod, hogy még nemrég kezdtetek szexuális életet élni, szóval ne essetek kétségbe, gyakoroljatok, hidd el, jobb lesz!
Akkor kicsi hozzád képest:)
A kérdező hozzászólása: Mindig, bár igaz nem olyan régóta élünk szexuális életet és mind a kettõnknek az elsõk vagyunk/voltunk, szóval nekem viszonyítási alapom sincs. Amúgy próbáltuk már sokféle pózban, de nem sikerül...
A kérdező hozzászólása: Nem használok vibrátort, se sikosított, semmi egyebet. És még pár elõzõ kérdésre: Nem lankad le neki meg semmi. Már mondtam neki ezt, mindent megbeszélünk, kicsit el is szomorodot, hogy biztos õ a hibás stb stb. A bor meg ezek kilõve, nem élek vele, de már nagykorú vagyok. Az meg, hogy méretben normális azt jelenti, hogy hát nem kicsi, és sztem tuti nem az õ méreteivel van a gond. Amúgy köszönöm szépen mindenkinek aki, eddig válaszolt!

Szex közben úgy érzem végig, mintha a hüvelyemben nem pénisz, hanem többélű kés, vagy penge járna. Rettentően fájdalmas a szeretkezés, s utána is jó ideig még leülni sem tudok. Mitévő legyek?

Igaz, hogy már 53 éves vagyok. Voltam n?gyógyásznál, ráksz?résem rendben, azt mondta, semmi rendellenességet nem lát. Javasolta, hogy használjak sikosítót, de az annyit ért, mint halottnak a csók. Ha a párom szeretkezni akar, - gondolom sokan vagytok így - a békesség kedvéért, fogat összeszorítva teljesítem a "kötelességemet". Ti mit tennétek? Tapasztaltatok már hasonlót, és hogyan másztatok ki bel?le?

Legjobb válasz: és mióta tart ez?

és mióta tart ez?
"Szem- és szájszsárazságot is valóban tapasztalok, hiszen naponta 4-5 liter vizet kívánok inni, " Cukorbeteg vagy? Ha nem, akkor érdemes cukorszintet nézetned, mert ezek arra utalnak, bár nem tudom, hogy ennek lehet-e köze a tüneteidhez. Nekem a petefészekgyulladáskor állandóan fájt a hasam, mintha nagyon durva mensigörcs lett volna. Szeretkezni nem tudtunk, de a párom akkor az általad említett kivétel lehet, mert eszébe sem jutott hogy erõltesse, így nem tudom mennyire fájt volna. Lázas voltam és gyenge, de a doki azt mondta, hogy ez nem jellemzõ. De ez feltûnt volna a dokidnak, pláne ha ultrahangot is csinált.
A szem-, száj- és hüvelyi szárazság utalhat Sjögren-szindrómára, szóval ha ezzel még nem kezelnek, akkor ajánlott elmenni egy immunológiai szakrendelésre. Bár elképzelhetõ, hogy a kezeléssel sem lehet javulást elérni a problémád terén. (U.i.: Mivel kérdezted: az STD vizsgálat a nemi úton terjedõ betegségekre történõ kivizsgálást jelenti, de szerintem nem valószínû, hogy ez van a háttérben, pláne akkor nem, ha egyikõtök sem "megy félre").
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm a válaszaitokat, s ha megengeditek, egyszerre reagálok mindre. Kérdezitek, hogy mióta tart? Õszintén 3 évvel ezelõtt volt egy csípõprotézis beültetésem. Utána 3-4 hónapot teljesen kihagytunk a szexeléssel, majd mikor elkezdtük, elõször arra gondoltuk azért fájdalmas, mert sok volt a kihagyás, újra "szûzike" lettem, majd visszaáll egy idõ után minden a maga rendjébe. De ez sajnos nem így történt. Hüvelyszárazság ellen mint írtam használtam az orvos által javasolt sikosítót, az eredmény: nulla. Ha eszedbe jut a nálad bevált kúpnak a neve, szeretném, ha megírnád. Fertõzésem nem igen lehet, hisz a doki sem látott semmit, és fertõzésre utaló jelet - folyás; viszketés stb. - nem tapasztaltam és nem is tapasztalok magamon. A bizalomban nincs hiány, hiszen elmondtam a férjemnek mit érzek, csak azt mondja, menjek orvoshoz. Sajnos a férfiak már csak ilyenek, önzõk e téren, legalább is én így gondolom - de tisztelet a kivételnek -, ami viszont erõsíti a szabályt. Egyébként sok tapasztalatom e téren nincs, mivel nekem a férjem volt az elsõ az életemben szex terén, s eddig az utolsó is. Szerelem házasság volt mindkettõnk részérõl, mely szépen átment szeretetbe, miközben felneveltünk három szép gyermeket. A férjem még arra is képes volt, hogy sterilizáltatta magát az utolsó terhességem után, mivel bármivel próbálkoztunk védekezni, az nálam mind vagy gyulladást okozott, vagy fájdalmat, vagy a szívemet támadta meg. Ezt mûtétet már több, mint 20 éve elvégeztette, ami mindkettõnknek nagyobb örömöt okozott, hiszen nem kellett tartani az újabb terhességtõl. Itt szeretném megkérdezni tõletek, melyikõtök párja lenne erre hajlandó??? Ugye elgondolkodtató?! Tegyetek egy próbát a partnereiteknél, kiváncsi vagyok mit reagálnának a sterilizálás felvetésére részükrõl? Megérne egy misét, tuti! De természetesen csak akkor, ha már meg van annyi gyermek, amennyit szeretnétek. Szem- és szájszsárazságot is valóban tapasztalok, hiszen naponta 4-5 liter vizet kívánok inni, s lassan fél éve már a mûkönny is elkel. A petefészekgyulladásra még nem gondoltam, az én általam leírtaktól mást is tapasztál akkor? Ha igen, kérlek írd meg mit, talán itt lesz a megoldás kulcsa. A meddõségtõl nem félek, ezt a kort már kinõttem. Aki azt írta, hogy "...... [email protected]ág...", az vagy még nagyon fiatal, vagy váltogatja társait, mint a fehérnemût, vagy még nem szeretet õszintén, odaadóan... Válassz, melyik illik rád? Nem eltartottak vagyunk, hiszen mi is ugyanúgy dolgozunk, mi is ugyanúgy letettük a fizetésünket, mint a férjeink. A férfi fura egy jószág. Mint tudjuk két dolog tartja õket otthon: a finom kaja és a kielégítõ szex. Ha valamelyiket nem leli meg, akkor lefalcolnak. Szerinted az jobb? Mindegyikben van hiba, de tebenned is, és persze bennem is. De ez más téma. Az STD vizsgálat nem igazán tudom milyen, de majd ti felvilágosítotok, ha szépen megkérlek benneteket. A véleményetekben örülök, hogy sok megértõ partnerre találtatok, kívánom, hogy maradjon is ez így, de némelyikbõl úgy vettem ki, hogy a keserûség szólalt meg bújtatottan. Õt talán jobban kellene sajnálnom, mint saját magam. Mindenesetre várom további véleményeteket, s remélem ugyanolyan sok hozzászólást kapok, mint eddig. Minden jót kívánok mindenkinek!
STD-n is voltál? Átnéztek mindenféle nemifertözésre, nemi uton terjedö betegségekre?Nem ártana az se...
Mi már 3 hónapja nem voltunk együtt semmilyen módon a fertõzésem miatt, nem tudnak kikezelni, de párom egyszer nem mondta, hogy szexeljünk már... és még mindig nincs vége a szünetnek mert az idióta orvosok egyszerûen nem találják a bajom, ki tudja meddig tart még, de párom tartja bennem a lelket...második voltam
Nn úgy nem tudnék elélvezni ha a másiknak fáj. Kivéve ha szado-mazo sexcentrikus lennék!
Én nem értem miért jó az sok nõnek, hogy oké, akarja a párom, szétteszem a lábam...na gyerekek, ezt nevezik [email protected]ágnak...õ hazaadja a fizut, meg házastársi kötelezettség végülis...ugye?.... szánalmas..szerintem.. Akkor persze hogy [email protected] lesz a szex, ha nem akarju..minden fejben dõl el..ha egy pasi nem tudja betenni, vagy fáj, ha már betette, az azért van mert a nõ NEM akarja..
Nekem akkor fájt ennyire, amikor petefészekgyulladásom volt. Szeretkezés közben kezdett el fájni, azonnal abbahagytuk. Másnap doki, hetekig nem szeretkezhettünk, de nem is tudtam volna, a páromnak pedig eszébe nem jutott volna kényszeríteni, hogy ilyen fájdalmakat álljak ki, csak azért hogy "teljesítsem a kötelességemet". Másrészt súlyos következményei lehettek volna, ha akkor szeretkezni kellett volna, akár meddõség is lehetett volna a vége. De annál jobban szeret, hogy egyrészt ne vette volna észre, hogy mennyire fáj, másrészt pedig hogy a saját önzõsége miatt kényszerített volna.
Száj és/vagy szemszárazság elõ szokott-e fordulni?
szerintem már azért van ez, mert úgy állsz hozzá, hogy fájni fog.. lehet elkéne látogatnod egy szexuálpszichologushoz. igaz én 21 éves vagyok, nekem is ezvolt jó pár párkapcsolatomban, hogy annyira fájt, hogy nem akartam már. azóta 2 emberrel volt jó, szerintem azért mert õket tényleg szerettem... nemtudom.. vagy csak megváltoztam, és nem parázok rá.
de mocsok a barátod ha így is élvezi
"Ha a párom szeretkezni akar, - gondolom sokan vagytok így - a békesség kedvéért, fogat összeszorítva teljesítem a "kötelességemet"." Bocs, de ha ez kötelesség és fogadat összeszorítva teljesíted, akkor ennek köze nincs a szeretkezéshez, max. dugás, rosszabb esetben erõszak. A párod tudja hogy neked ennyire fáj? Ha igen, akkor nem érdekli és mégis szexelni akar? Nagyon megértõ lehet és nagyon szerethet... Ha meg nem tudja, akkor miért nem mondod el neki? Hol a bizalom? nem hiszem, hogy egy kapcsolatban normális fogcsikorgatva TÛRNI a szeretkezésnek nem nevezhetõ szexet.
Lehet, hogy a hüvelyszárazsággal kûzdesz, ami viszont megkeseríti a szexet. Van vmi hüvelyszárazság elleni kúp de nem tudom a nevét. Nem értem miért írod, hogy a békesség kedvéért fogat összeszorítva teljesíted a kötelességed... én nem tenném, ha ennyire fáj, párodnak is meg kell értenie, hogy ez nagyon nem jó, és míg nem jártál a végére ne erõltesse már. Mindenféle képpen sztem ez nem normális. Éreztem én is ilyet, akkor fertõzésem volt... vagyis van két és fél hónapja, nem tudják elmúlasztani.
Szia!Sok hozzászólást olvastam itt, de egyik sem kérdezte meg hogy átestél-e már a klímaxon? Ugyanis a klímax egyik tipikus tünete a hüvelyszárazság, hõhullámok, ingerlékenység, stb... Biztos te is hallottál róla. Ha most tart nálad a klímax, próbáld meg az Ovidon krémet, meg azt is hallottam hogy a Szelénium+Cink+Vitaminok vitaminkészítmény is használ.(Persze ez egyénfüggõ) Remélem minél hamarabb rendbe jössz!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!