Találatok a következő kifejezésre: Nem értem informatikát, hogy tudnám tanulni (1 db)

Nem értem az informatikát, hogy tudnám tanulni?

Azt mondják a tanárok, hogy csak fenék kell hozzá, pedig ez nem igy van, mer én bemagolom nekik, de tanulni kellene, de én csak ugy tudok valamit megtanulni ha értem is, szpval nekem elötte meg kellene értenem, de egyszer?en nem tudom a tömény elméletet sehogyse megtanulni, már adtak pár tanácsot, de azok se segítetek, hogy tudnám mégis???

Legjobb válasz: Szerintem ugyanúgy, mint más tantárgyakból, biztos van korrepetálás, felkészítés...nem a suliban...olyanra gondolok, mint az utcákon felragasztott papírokon....biztos van infromatikából is....

Szerintem ugyanúgy, mint más tantárgyakból, biztos van korrepetálás, felkészítés...nem a suliban...olyanra gondolok, mint az utcákon felragasztott papírokon....biztos van infromatikából is....
Egy kicsit pontosabban kellene... próbáld meg megírni, melyik részét nem érted? Ill. melyik megy a legkevésbé...
Én így gondolom: az informatika története meg elmélete (Turing-gép és társai) egy magolós faszság. Be kell vágni, csak semmi értelme ) De a gyakorlatnál ha érted a mûködését a dolgoknak - és nem csak beseggeled, hogy ide meg oda kattintani (netán mondókába szedve :) - akkor azért nem olyan nehéz. De ha írsz konkrétumokat, szívesen segítünk szerintem.
Probald valamivel osszehasonlitani.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

9. -es matekverseny feladatok?

1) Milyen arányban osztják az ABCDEF szabályos hatszög AC és BF átlói egymást?

2)Az N pozitív egész szám pozitív osztóinak a szorzata 3^595 (3 az 595.-en). Határozzuk meg az N utolsó számjegyét.

3)Mely és y pozitív egész számokra igaz az alábbi egyenlőség? x^2-y^2+2x-6y-25=0 (x a 2.-on, illetve y a 2.-on)

4) Egy zár amelyen 3 nyomógomb van, akkor nyílik ki, ha a három különböző gombot, egy meghatározott sorrendben közvetlenül egymás után nyomjuk meg.Legkevesebb hány gombnyomásra van szükség ahhoz, hogy biztosan kinyíljon a zár? (A megfelelő három gombnyomást esetlegesen megelőző gombnyomások sorozatának nincs hatása a zár szerkezetére)

köszönöm:)

4

Tudnátok nekem mondani angol verseket?

Valami olyan vers kell ami tinédzsereknek való és nem morbid. A válaszokat előre is köszönöm.
16/F

0

Fizika, hőtan, gáztörvények, hogy kell megoldani a lentebbi feladatot?

Van egy feladat a fizikapéldatárban, amin nem jutok túl. Ebben szeretnék segítséget kérni, leírom a feladatot:
Az egyik végén beforrasztott, függőleges üvegcsőben a levegőt az ábra szerint higany zárja el. A csövet óvatosan megfordítjuk úgy, hogy a nyitott vége legyen alul. Eközben a higany egy része kifolyik. Milyen hosszú a csőben maradó higanyoszlop, ha a külső levegő nyomása 1,02 * 10^5 Pa?
Az ábrán annyi látható, hogy a 60 cm magas levegőoszlopot 30 cm magas higanyoszlop zárja el, és megoldásnak 2,8 cm-t hoz. Valaki tudna abban segíteni, hogy ez a meglévő adatokkal hogy jön ki? Előre is köszönöm!:)

3

Szöveges egyenletek 8. osztály?

Egy üres kerti medencét az első csapon keresztül 40 perc, a második csapon keresztül 60 perc alatt lehet teleengedni vízzel, míg a teli medence a lefolyón két óra alatt ürül ki.

Táblázat:
egyedül(perc):1.csap:40;2.csap:60;lefolyó:120
1 perc alatt :1.csap:1/40;2.csap:1/60;lefolyó:1/120
x perc alatt :1.csap:x/40;2.csap:x/60;lefolyó:x/120

a.) Ha mindkét csapot egy időben nyitjuk meg, és a lefolyó zárva van, akkor a két csap együtt hány perc alatt tölti meg az üres medencét?

b.) Ha a lefolyó zárva van, és a második csapot 10 perccel később nyitjuk meg, mint az elsőt, akkor hány perc alatt telik meg az üres medence?

c.) Hány perc alatt tudjuk leengedni a harmadáig teli medence vizét, ha a csapok zárva vannak?

d.) Megtelhet-e az üres medence, ha a lefolyót elfelejtjük elzárni, és mindkét csapot egy időben nyitjuk meg? Ha igen, akkor mennyi idő alatt?

e.) Az üres medence feltöltéséhez megnyitjuk az első csapot, majd 20 perccel később vesszük észre, hogy a lefolyót nem zártuk el, ekkor elzárjuk a lefolyót és megnyitjuk a második csapot is. Innentől számítva hány perc alatt lesz tele a medence?
SZERETNÉM HA LEÍRNÁTOK AZ EGYENLETET A TÁBLÁZAT ALAPJÁN.
KÖSZI,NAGYON. :D

2

A Mokszáth Kálmán Beszterce ostroma című műhöz készült hangoskönyvet honnan tudom letölteni?

4

Tudnátok írni nekem egy 7-10 rövid soros magyar fogalmazást ezzel a címmel: 'A pénz az ember életében'?

4

Milyen hosszú a ház homlokzatán a deszka ha a tető 45 fokos szöget zár be a vízszintessel? (a tető magassága 3, 5 m) Pitagorasszal kellene csinálni.

6

Angol milyen szó rakható ki?

halloweennel kapcsolatos angol szó:
dnicsae ebből egy szó
njoctearnkla és ebből

2

Ezt hogyan kell megoldani?

lim(n->végtelenbe)3^n/3^(n+1)+2
eddig jutottam el 2221,56<3^n

1

Fizika elektromosságtan feladat?

5,5*10^-8 C pontszerű töltés erőterének A pontjából kezdősebesség nélkül az elektromos mező hatására mozog egy 20g tömegű test, amelynek töltése 2,4*10^-8C. mekkora sebességre gyorsul fel 1,2 m út megtétele után, ha az A pontbeli helyzeti (potenciális) energiája 4J volt? Segítsetek kérlek, nagyon nem értem a fizikát..

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!