Találatok a következő kifejezésre: Nem értem informatikát, hogy tudnám (2 db)

Nem értem az informatikát, hogy tudnám tanulni?

Azt mondják a tanárok, hogy csak fenék kell hozzá, pedig ez nem igy van, mer én bemagolom nekik, de tanulni kellene, de én csak ugy tudok valamit megtanulni ha értem is, szpval nekem elötte meg kellene értenem, de egyszer?en nem tudom a tömény elméletet sehogyse megtanulni, már adtak pár tanácsot, de azok se segítetek, hogy tudnám mégis???

Legjobb válasz: Szerintem ugyanúgy, mint más tantárgyakból, biztos van korrepetálás, felkészítés...nem a suliban...olyanra gondolok, mint az utcákon felragasztott papírokon....biztos van infromatikából is....

Szerintem ugyanúgy, mint más tantárgyakból, biztos van korrepetálás, felkészítés...nem a suliban...olyanra gondolok, mint az utcákon felragasztott papírokon....biztos van infromatikából is....
Egy kicsit pontosabban kellene... próbáld meg megírni, melyik részét nem érted? Ill. melyik megy a legkevésbé...
Én így gondolom: az informatika története meg elmélete (Turing-gép és társai) egy magolós faszság. Be kell vágni, csak semmi értelme ) De a gyakorlatnál ha érted a mûködését a dolgoknak - és nem csak beseggeled, hogy ide meg oda kattintani (netán mondókába szedve :) - akkor azért nem olyan nehéz. De ha írsz konkrétumokat, szívesen segítünk szerintem.
Probald valamivel osszehasonlitani.

Nem tudom mi lehet a probléma, és nem csak én! Több, informatikához értő ismerősöm is tehetetlen! Gondolom ti sem fogjátok tudni, de végső elkeseredésemben gondoltam, hogy mégis, hátha. Mi a baja?

Nos, a problémám a következ?:

Legjobb válasz: Ja, igen... És nem tudok internetrõl videót nézni, lefagy a gép, ha megpróbálok nézni videót. :S:S Driverre gyanakszom, más lehetõség már nem nagyon van, de mit tegyek????

A kérdező hozzászólása: Ja, igen... És nem tudok internetrõl videót nézni, lefagy a gép, ha megpróbálok nézni videót. :S:S Driverre gyanakszom, más lehetõség már nem nagyon van, de mit tegyek????
a drivereket próbáltad már? a vga driverre gondolok
esetleg más oprendszerrel, Win 7-el próbáld meg. Más vga-val is próbáld ki. valahogy ki kell szûrni a hibát.
Scriptek engedélyezve vannak?
A kérdező hozzászólása: Xp volt elõtte is, mûködött minden rendben! De hétvégén a Win7-et akartam telepíteni, de nem jött össze... így maradt az Xp, uncsimék egy buherált Xp-vel "leptek" meg, amit ma újratelepítettem, egy sima Xp-vel! Azt hittem megoldja a gondomat, de nem. Nem vagyok nagy informatikus, így nem értem a vga driver dolgot. A videókártyámhoz tartozó driverre gondoltok? Vagy melyikre? És a Scriptek-et se nagyon értem. :S
A kérdező hozzászólása: Egyes helyeken ezt írja ki: "Ad blocked by KPF"
A kérdező hozzászólása: Bakker! Rájötem, a tûzfal letiltotta... ezért nem jelenített meg dolgokat, most már csak ki kel keresni és megmondani neki, hogy ne tiltsa... :) Úr isten. :S:S:S:S:S:S


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!