Találatok a következő kifejezésre: Nem értem hőmérséklet (3 db)

A kérdező hozzászólása: Igen nyelv alatt mérek
Van neked egyáltalán peteérésed? Elég kicsik az eltérések. Ha van, akkor a 35.8-as napon volt szerintem
sztem a 11. napon volt péd de így nagyon nehéz megmondani csak számokból csináld meg papírra és azt nézd meg melyik nap volt az amikor a legalacsonyabb volt a hõd és utánna meg felment akkor volt péd , de mivel cikk-cakkos ahogy elképzelem magam elõtt nem volna hülyeség csináltatnod egy labort , esetleg sárgatest , prolaktin miatt.
Én is csatlakozom az elõzõ válaszadóhoz, mert elég cikk-cakkos lenne a görbe. Amúgy próbáld meg a ciklus.hu-t, ott szépen felrajzolja a ciklusodat! Nyelv alatt mérted a hõdet?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszotokat!Ciklus.hu -n megcsináltam a diagrammot, itt a link most azért több látszikhttp://www.ciklus.hu/images/diagramok/b4dcf08b2682f20d8facf1..
A kérdező hozzászólása: www.ciklus.hu/images/diagramok/b4dcf08b2682f20d8facf10dd758a487_090112_090202_1233532800_.png újra megpróbáltam belinkelni remélem most jó.Köszönöm
szia. Én vagyok a cikk-cakkos válaszoló aki azt irta hogy csináltass labort. De ahogy már így képben is látszik a diagrammod nagyon is gyanús nálad sajnos a hormon probléma nagyon sokat ugrál a reggeli hõd fel le napról napra nem szabadna , annyit még esetleg próbálj meg hogy ne nyelv alatt hanem hüvelyben mérd és hagyományos hõmérõvel 5 percen keresztül minden nap reggel ugyan abban az idõben , mert elég ha csak egy kicsit kinyitod a szád mérés közben és már helytelen az eredmény.... De én mindenképpen felkeresnék egy orvost. Kitartás. :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm cikcakkos!Igyekszem minnél elõbb nõdokihoz menni csak sajnos nehéz bejutni hozzá!Következõ hónapban hüvejbe mérem!

Nem értem a hőmérséklet változását a terhesség alatt, hogy van ez?

Legjobb válasz: Én nem hõmérõzöm magam, mióta terhes vagyok, nincs is értelme, de néha érzem, hogy magasabb a testhõmérsékletem, mint egyébként. Szerintem nincs értelme foglalkozni vele, ha rendben van a terhességed.

Én nem hõmérõzöm magam, mióta terhes vagyok, nincs is értelme, de néha érzem, hogy magasabb a testhõmérsékletem, mint egyébként. Szerintem nincs értelme foglalkozni vele, ha rendben van a terhességed.
A kérdező hozzászólása: Én még csak reménykedek benne, hogy teherbe estem. Egy hete voltunk együtt a férjemmel és azóta 37 fok felett van a testhõmérsékletem napközben, viszont reggel 36, 7 volt egyszer, amikor mértem. Hogy kell ennek alakulnia, ha valaki terhes lett?
A hõmérsékleted peteéréskor felmegy néhány tized fokkal és periódus végén, azaz menstruáció elõtt közvetlenül leesik normál szintre, olyanra, mint peteérés elõtt volt. Ha teherbe estél, akkor nem esik le, hanem kb ugyanolyan magas szinten marad. Azt nem tudom, hogy meddig, mert én még csak 15 hetes vagyok, de gondolom kitart szülésig ez az állapot.
Szia! Én már két hónapja mérem a hõmet. Genetikusnál jártunk õ tanácsolta, reggel szájban nyelv alatt kell mérni mielõtt kikelnél az ágyból. A tüszörepedés elõtt alacsony a hõ, utána pedig megemelkedik. Nekem 36, 8-ra megy fel és ott is marad a mensi napján pedig 1-2 tizeddel leesik. A legalacsonyabb amit eddig mértem 36, 1 volt. A magas hõ megmarad ha valaki teherbe esik.

A reggeli hőmérséklet mérése előtt egyáltalán nem szabad felkelni? Ha 6-kor mérem és 5 óra 5.15 körül keltem és ki mentem pisilni aztán visszafeküdtem, valós értéket mutat -e a hőmérő?

Legjobb válasz: Köszönöm! Most már lassan rájövök mert kicsit furcsáltam a görbém, viszont ezek szerint valószínüleg az e havi fals értéket mutat. Már a hõmérõ is kezdett gyanus lenni!

A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Most már lassan rájövök mert kicsit furcsáltam a görbém, viszont ezek szerint valószínüleg az e havi fals értéket mutat. Már a hõmérõ is kezdett gyanus lenni!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!