Találatok a következő kifejezésre: Nem értem a védönőm miért azt (3 db)

Nem értem hogy a védönőm miért azt irta a papira, hogy 6 hetes vagyok, egy másikra meg, hogy 7 hetes, ha április 16 volt meg a menstruáciom utoljára akkor nem a 8. dik hétben járok?

Legjobb válasz: nekem ápr.14-én volt meg utoljára,ma vagyok 8 hetes és 2 napos terhes. nem tudom,neked miért írt kevesebbet.lehet,hogy õ nem számolta bele az utolsó menstruáció és a peteérés közötti 14 napot.

nekem ápr.14-én volt meg utoljára, ma vagyok 8 hetes és 2 napos terhes. nem tudom, neked miért írt kevesebbet.lehet, hogy õ nem számolta bele az utolsó menstruáció és a peteérés közötti 14 napot.
A teljesen betöltött hetek számítanak csak. nekem ápr6-án volt meg utóljára és így most vagyok 8hetes és 1napos. Ez pedig ugye a kilencedik hét kezdete, de 9 hetes csak jövõ héten kedden leszek. Nyugi, ez a zûrzavar végig így lesz majd! Az elsõ babával én is állandó gondban voltam, ezért csak annyit mondta 2 hónapos, 6hónapos vagyok! :) )) Boldog babavárást!
Még csak most töltötted be a 7. hetet. Azt nem értem miért ír 6.-at.
MOst már én sem értem. Án is április 06-i vagyok és szerintem már 9 hetes vagyok. És szerintem Te is betöltötted már a 8. hetet. VAGy hogy is van?
Szia! http://www.timmermann.hu/index.php?m=szules_kalkulator Szülés kalkulátor Szülés várható idõpontja: 2009-01-20 Fogamzás feltételezett ideje: 2008-04-30 Betöltött hét: 8 Hátralévõ napok száma: 223 Trimeszter: elsõ Magzat átlagos méretei: * GS (petezsák): 30 milliméter * CRL (Ülõmagasság vagy magzat hossza): 16 milliméter * BPD (Fejszélesség - falcsont távolság): 7 milliméter * Súly: 1 gramm * Látható változások: Ebben az idõszakban naponta kb. egy millimétert növekszik. Láthatókká válnak a végtagbimbók. Megkezdõdik az érzékszervek szemmel is látható fejlõdése. Boldog babavárást mindenkinek! 9 hetes kismama
Szia! Én a naptarak.com odalon találtam egy nagyon jó terhesnaptárat, napra, hétre, hónapra pontosan követi az eseményeket. Kinyomtattam és kitettem a falra, így mostmár mindig tudom mikor mi van. Nekem segített.

Hány hetes kortol kell szedni a maltofert? A védönőm nekem azt mondta kezdjem el szedni de miért mondta ő ezt, nem értem? 13 hetes KM

Mit csináljak?

Legjobb válasz: Szia.Nekem az orvosom mondta, hogy 20hetes kortol szokták ajánlani mindenkinek. Ha jól tudom vérképzõ.Lehet, hogy olyan lett a véreredményed, hogy neked már ajánlatos most elkezdened. Boldog babavárást.

Szia.Nekem az orvosom mondta, hogy 20hetes kortol szokták ajánlani mindenkinek. Ha jól tudom vérképzõ.Lehet, hogy olyan lett a véreredményed, hogy neked már ajánlatos most elkezdened. Boldog babavárást.
Nem kell, csak az igazi tejet kell.
Nem kell, csak a házitejet.
A kérdező hozzászólása: Igen én is úgy tudom, de nekem mégis azt mondta forralni kell.
Én másfél éves kora óta nem forralom a lányomnak, nagyon szereti ebben a melegben a hideg tejet a most 25 hónapos lányom!
Szia!Én sem forraltam soha.
4-es vagyok. nem azért forraltam mert nekem mondták, hanem hogy legyen egy kis langyossága a tejnek, amire sikerült ágyba csalnom. ha jól megnézzük, a bolti tej már átesett hõkezelésen, úgyhogy nem kell már forralni.
A kérdező hozzászólása: Uh, te minden butaságot beveszeL????Akkor kb.már mindenkinek minden baja lenne...ostoba!
ez az idióta minden tejes kérdéshez belinkelte, hogy valaki ennyire naiv és buta legyen mint ez a válaszoló, de tudod mit hidd el amit a gyógyszert és tápszergyártócégek akarnak bevinni a köztudatba és éljetek a családoddal tápszeren de semmit mást ne egyetek mert "káros"..hülye

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!