Találatok a következő kifejezésre: Nem értem a terhességi hét számítást, (1 db)

Nem értem ezt a terhességi hét számítást, akkor most hogy is van ez?

Nekem május 2-án volt a menstruációm els? napja.Ha teherbe estem,akkor 23-án leszek 3 hetes szerintem.De a kismama.hu-n azt írja,hogy három hetes vagyok.Szerintem pedig csak leszek!Vagy a megkezdett hetek számítanak?

Legjobb válasz: Szia mindig azt a hetet irja amelyikbe lépsz nem azt hogy éppen hány hetes vagy

Szia mindig azt a hetet irja amelyikbe lépsz nem azt hogy éppen hány hetes vagy
3hét 1 nap az 3 hetes terhesse´g.Mindíg a betöltött hetek számítanak.Aze´rt írják, hogy 3he´t+2nap, stb...
Egy dolog a mensi, egy dolog a kalkulátor és megint egy dolog lesz az uh. Ha május 2 volt az utolsó mensid elsõ napja, és a ciklusaid pontosan 28 naposak voltak, akkor elméletileg akkor holnap kezded a 4. heteted, hisz 2-9 -ig voltál egy hetes, 9-16 ig 2 hetes és most töltöd a 3. hetedet. De úgyis az uh lesz a mérvvadó, mindig abból számítják a szülés idejét. És minden kórház is másképp kéri az adatokat, nekem az elõzõ lakhelyemen mindig a betöltött hét számított, itt meg most ha már pl 10 és fél ehtes vagyok, akkor 11-et mondanak....
Szia Holnap leszel 3 hetes, ha megfogant a bébid. Utolsó mensi elsõ napjától számolják, és mindig a betöltött hetek számítanak. Tehát Te mindig pénteken fogsz fordulni. Úgyhogy szerintem Te jól számoltál. Drukkolok Neked! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat.Remélem, hogy sikerült!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ti mernétek még vállalni gyermeket ha már egy autista gyermeketek született?

Férjem szeretne egy 5. babát és én is, lényegében jó helyre kerülne, csak félünk, hogy autista lenne! :( Négy gyermekünk van, a másodszülött kislányunk autista, az első és a harmad szülött kislány nagyon okos értelmes, és a negyed szülött kisfiú is okos értelmes figyelmes gyermek. A családunkba senkinél nem áll fent autizmus, és a férjem családjában sem.

4

Barna folyás után mikor lehet nemi életet élni?

A terhességem 5.hetében barna folyásom volt,ami progeszteron gyógyszerrel rendbe jött és tünetmentes lettem.Már a 2.trimeszter végén járok,eddig nem éltünk nemi életet.Az orvos külön nem tiltotta,de nem is kérdeztem rá.Aki votl hasonló helyzetben mikor lehetett először együtt a párjával?

3

Vérnyomásos gondok?

A lányommal 4 éve korházban kezeltek anyira magas volt a vérnyomásom. Most a 21.héten vagyok és 100/60 pár napja. Tegnap össze estem,ma is szédölgök. Valami tippet várok tőletek. El kell látnom a lányom emellett

3

Ez már biztos? Nem dolgozhatok?

Ma voltam orvosnál és azt mondta h nem dolgozhatok már és ráírta a papíromra is h fenyegető vetélés.16 hetes vagyok.

10

38+4 napos terhes vagyok. Ma voltam Nst-én, egyre több a jóslófájás reggel óta keményedek kisebb nagyobb kihagyásokkal, a méhszáj értékem 1000. Szerintetek hamarosan elindul valami?

Az Nst most nagyon kacifántos lett.

2

Ez a szívpulzálás lehetett?

Voltam dokinál a kb 6+4 hetes vagyok. Múlthéten voltam, de ma vissza kelet menni, mert jövőhéten nem tudok menni. Uh-n annyit mondott ha bent tartom a levegőt akkor látom hogy néha megmozdul és kb 7-8 mm-es.Gondolom ez a szívpulzálás....

8

Mikor vált láthatóvá a baba mocorgása/rugása nálatok? És mikor kezdett el a hasatok tetején rugdosni?

6

Ha egy egyedülálló nő idegen spermadonortól inszemináció vagy lombik útján teherbe esik, utána nem kívánt terhességre hivatkozva elvetetheti azt?

12

Milyen teát ihatok?

Milyen teákat ihatok terhesség alatt? Ilyen főzött, filteres teára gondolok! :)

7

11 héten nektek volt ilyen?

Amint terhes lettem, elmaradt a menzeszem.
De azóta is van egy kis színtelen folyásom. Azt mondta a doki, hogy ez rendben van. Biztonság kedvéért kaptam gombaellenes intimgélt.

Az előbb voltam pisilni, és a folyásom most egy picit olyan... bézs színű volt. Nem barna, nem véres, de sötétebb.

Mitől lehet? Nektek volt hasonló?

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!