Találatok a következő kifejezésre: Nem értem a (6332 db)

Tényleg nem értik a németek a saját nyelvüket ha nem hangsúlyosan beszél valaki németül? Vagy csak csúnyának hangzik (amit megértek), de értik is?

Vagy inkább csak nem akarják megérteni, mert illetlenség?

Legjobb válasz: Mit értesz azon, hogy hangsúlyosan? Ezer féle dialektusban beszélnek, attól függõen, melyik régióban élnek és tök jól megértik egymást. Ahol én élek, sem beszélnek szépen németül, én gyakran nem értem õket, de õk egymást igen.

Mit értesz azon, hogy hangsúlyosan? Ezer féle dialektusban beszélnek, attól függõen, melyik régióban élnek és tök jól megértik egymást. Ahol én élek, sem beszélnek szépen németül, én gyakran nem értem õket, de õk egymást igen.
A kérdező hozzászólása: a szavak hangsúlyára gondolok, mert ugya aki nem született németnyelvû, az nem biztos, hogy olyan szépen veszi fel ezeket, és ebbõl ered a kérdés lehet vki megtanul németül, de nem helyes a kiejtése, vagy nem minden esetben köszönöm a válaszodat!
Csak az elsõ 10 percben szokott ez probléma lenni, utána már hozzászoknak és nem sértõdnek meg rajta, ellentétben a franciákkal. Spanyolok viszont még annak is örülnek ha valaki ragozatlan tõmondatokban beszéli a nyelvüket.
A kérdező hozzászólása: akkor a feltett kérdés csak "tévhit" köszönöm!
Nem egészen "tévhit"! Én is találkoztam már olyan emberkékkel, hogy nem akarta érteni amit mondok. A jobboldali gyökerek már csak ilyenek!
A kérdező hozzászólása: érdekes amit írsz, nem értem, hogy lehet vki ilyen akármilyen nemzethez is tartozik köszönöm a választ!

Pár szó kivételevel szinte semmit nem értek meg az angol filmekből. Egyszerüen nem értem mit mond mint ha ösze vissza beszelnenek a filmben, nem értem a szavakat. Miért lehet ez?

Nem ertem eyt,ha angol szöveget olvasok akkor nehány szót kivéve,nagyjábol megértem a szoveget,de ha hallásra kell megertsem mintha lónak mondanák az ABC t.

Legjobb válasz: Majd kialakul , nálam is így volt :D olyan filmeket nézz meg angolul amiket már kivûlrõl ismersz és tudod magyarul h mit mond , vagy angolul mondja és alatta legyen magyar felirat

Majd kialakul , nálam is így volt :D olyan filmeket nézz meg angolul amiket már kivûlrõl ismersz és tudod magyarul h mit mond , vagy angolul mondja és alatta legyen magyar felirat
A filmekkel olykor én is bajban vagyok. Szövegértés szempontjából inkább a hírtévék (BBC, CNN) a jobb. De elég sok vloggert nézek Youtube-on, azokkal sincs gondom. De filmet felirat nélkül inkább nem nézek. (Inkább angol felirattal persze.)
Javaslom én is a híradókat (BBC, Euronews), illetve brit filmeket, vagy legalábbis olyat, amiben brit színészek játszanak. Sokkal érthetõbb. Persze ízlések és pofonok, én általában egy kukkot nem értek az amerikai filmekbõl, olyan elkenten beszélnek, más meg a britet nem érti; mindazonáltal nekem az a tapasztalatom, hogy a britet könnyebb megérteni (még a dialektusokat is), mert közelebb áll ahhoz, amit az iskolában tanulsz/tanultál.

Mit akar üzenni" nekem ezzel az idézettel? Tulajdonképen maga az idézet, mit jelent? Elolvastam többször is, de valahogy nem értem a lényegét.

A szerelem bonyolult. Sosem földhözragadt vagy hétköznapi. Sosem szokhatsz hozzá. El?bb neked kell kézen fogva vezetned ?t, aztán hagynod kell, hogy ? vezessen kézen fogva téged. Nem tudsz ellenállni neki. Úgy ragad magával, mint az áradat. El?bb kisodor a nyílt tengerre, aztán valahol partra vet. Ma keservesen kínlódsz miatta, de ha megszenvedsz érte, a mennybe mész. Elmenekülhetsz el?le, de sosem mondhatsz rá nemet. Ez mindenkire egyformán vonatkozik.

Legjobb válasz: Benne van, hogy szakítotok, de ha megharcolsz érte, akkor az nagy boldogság. A többit én sem igazán értem.

Benne van, hogy szakítotok, de ha megharcolsz érte, akkor az nagy boldogság. A többit én sem igazán értem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Tehát akkor ez egy üzenet nekem, hogy lépni kell..
Nagyon jó meghatározás. A lényege, hogy mindegy lassan jön, vagy rádtör, nem tudsz ellene tenni semmi. Olyan érzés, amit nem tudsz irányítani, de ha hagyod, hogy elragadjon csodálotos élményben lesz részed. Bár az is igaz, hogy meg kell szenvedni érte, mert csak akkor válik igaz szerelemmé.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Bár már törölte az oldalról a hivatkozást, lehet hogy meggondolta magát velünk kapcsolatban, friss kapcsolatról van szó, de elég zavaros, ezzel szeretett volna vmit üzenni nekem, gondolom én, de már törölte..

Sokan nem értik a zsidó embereket?

Nem a szívem csücskei, de sokszor megértem őket, hogy miért haragszanak és miért viselkednek úgy, ahogy.

Legjobb válasz: Sokan inkább magukat nem értik, szerintem errõl van szó.

Sokan inkább magukat nem értik, szerintem errõl van szó.
A zsidók csakúgy mint minden nép amely nem rendelkezett saját országgal gyûlölet tárgyát képezte csakúgy mint a romák. Azóta már történtek szörnyûb dolgok európában. A kilencvenes években a Nagy-Szerbia hivei ugyanúgy mint a nácik felsõbb körökbõl kapott parancsra irtották az Albánokat és a Horvátokat. Szerencsétlen Albánok még cask egy Simon Wiesenthal központot sem tudtak létrehozni és az õ gyilkosaik hágában luxuskörülmények között ecsetelik a tárgyalásokon hogy, miképpen közösülnének a biró anyjával valamint javarészük tagja a jelenlegi Szerb kormánynak. Tehát vannak itt népek amelyek még cask annyira sincsenek megértve mint a zsidók.
#14 Voltaire nevezetes mondása szerint, „ha meg akarjuk tudni, kik uralkodnak felettünk, nézzük meg, kiket nem lehet bírálni”. akkor ez a Voltaire nevezetu naci vagy rasszista volt
Fordított karlendítés láza söpör végig Európán - máris zsidó szervezetek alakultak az ellene való küzdelemre A feltaláló máris kihívta a nemzetközi zsidó szervezetek haragját, a karlendítés elleni globális küzdelem érdekében új akciócsoportok alakultak. Egyelõre a budapesti kormány mélyen hallgat, nem hozott törvényt a szokás ellen.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Szabó György, a Magyarországi Zsidó Örökség Közalapítvány elnöke a Kulturális és Sajtóbizottság ülésén nemes egyszerûséggel szájba veréssel fenyegette meg Novák Elõdöt, akit többször „mocskos nyilasnak” nevezett és egyéb trágárságokkal illetett. Szabó láthatóan nem bírta elviselni a korábban Kertész Imre által is használt „holokausztipar” kifejezést, amelyet Novák is szóvá tett a vitában. A kettõs mérce csúcsa, amit a Fidesz csinál, hiszen míg ellenzéki képviselõket rendszeresen megbüntetnek, addig némán és cinkosan szemet hunynak más, kirívóan sértõ esetekben. Szabó meghívott vendégként példátlan pofátlanságra ragadtatta magát, amelyet a bizottság elnöke, L. Simon László házszabályellenesen, minimális következményeket sem foganatosítva megengedett számára. A MAZSÖK elnöke tökéletes példája azoknak, akik származásukra hivatkozva úgy gondolják, hogy bárhol, bármit a legkisebb szankciók terhe nélkül megtehetnek.
Voltaire nevezetes mondása szerint, „ha meg akarjuk tudni, kik uralkodnak felettünk, nézzük meg, kiket nem lehet bírálni”.
Szerintem amit az "öseik" átéltek, annak a mai napjainkhoz már semmmi köze sincs, az orokkevalo tarhalas az nemzeti jog
#11 haat igen, az ordog mindig a reszletekben van...
nnedugi : " Ezt mint okl középisk. tanár mondom " bocs de nemregen nem mint jogasz valaszoltal valamire ?
Kedves Kérdezõ! Amint látom, Te sem érted "a zsidó embereket". A megértésük ugyanis azzal kezdõdne, ha tudomásul vennéd, hogy ugyanolyan emberek, mint mások, bármi különlegesség nélkül. Ha valami megkülönbözteti a magyar zsidókat a többi magyartól, talán az, hogy aligha van a magyar zsidók között, akinek valamelyik felmeõje, rokona ne lett volna a holokauszt áldozata, még ha túlélte is. Ebbõl azonban csak akkor van konfliktus, ha valaki nem tudja felfogni, hogy a holokauszt 1) megtörtént és összesen 5 és 6 millió közötti a meggyilkoltak száma ( köztük több, mint 400 ezer magyar ), jelentõs részük gyerek 2) SEMMIVEL NEM VETHETÕ ÖSSZE, mert a) kifejezetten azért irtották õket mert zsidonak születtek b) kidolgozott trvek szerint, iparszerûen, a "technológiát" - mint az iparban általában - "menet kzben" fejlesztve. Ilyesmi sem addig, sem azóta ( hálI-tennek ) soha, sehol nem volt. Akkor sem, ha voltak népirtások azóta is, melyeknek számszerûen több áldozata volt. ( Pl hutuk - tuszik: kölcsönös ). Ami a részletezésed többi részét illeti: Édesanyádat ROSSZUL nevelték. Akit arra nevelnek, hogy utáljon, esetleg gyûlöljön valaki(ke)t, azt rosszul nevelték. Az ilyen nevelés ELFOGADHATATLAN. ( Ezt mint okl középisk. tanár mondom ). Horn Gyulát pedig nem azért választották meg, mert baloldali, hanem, mert azt ígérte, hogy "rendbehozza" az országot és ezt elhitték nek. ( Akárcsak 2010-ben Orbánnak :D ) 1994-ben ugyanis az ország valóban a csõd szélén állt, egyre több embert rúgtak ki a munkahelyérõl, mert egyre több munkahely szünt meg, az árakat "piacosították", a béreket viszont nem, stb, mindez a jobboldali kormány alatt - persze, hogy az emberek a baloldaltól vártak javulást ( akárcsak 2010-ben fordítva, az elõzõ baloldali kormány alatt ért ide a világválság ). Ezenkívül Horn Gyula mellett szólt az is, hogy az õ "személyes utasítására" ( így mondta be a TV ) engedtéek 1989-ben a kelet-nḿeteket Ausztriába távozni ( akkor is, ha majd mindenk tudta, hogy szélesebb kör dötött, a személyes felelõsséget õ vállalta, ha valaki Moszkvában meggondolta volna magát, õ vitte volna el a balhét, mert az õ személyes utasítása volt ).
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 8-as! cimeres marhaság amit itt leirtál! A volt rendszer politikai vezetöinek a nagyrésze NEM zsidó származású volt. Magyarországon viszont sok zsidószármazású müvész, énekes, tudós munkálkodott és munkálkodik. Kiváló orvosok, ügyvédek, stb. zsidószármazású szakemberek száma is jelentös. A zsidó vallásúak álltalában nagyon fontosnak tartják gyermekeik képzését...talán ezért is van köztük olyan sok kiváló, tehetséges ember. A magyarok viszont már a 30-as évektöl kezdve magukba szivták a gyülöletet, (nem csak a zsidókkal szemben) a rasszista szemléleteket, amelyek a rendszerváltás óta egyre inkább felerösödnek. Sok magyarnak az irigykedés könnyebb mint magát képezni, vagy átgondoltan-hatékonyan dolgozni. Sok magyarra az önzés és a széthúzás jellemzö míg a zsidók többségére az összetartás és a közösség tiszteletben tartása..... Jómagam NEM vagyok zsidó.
Kedves Kérdezõ! Szövegedbõl érezhetõ hogy fiatal vagy és tapasztalatlan. A kérdésed és a sztorid nem kapcsolódik egymáshoz. Azt tudnod kell, hogy a kommunista idõkben fõleg, de még a szocializmusban is (nem bolsevizmus, az más!) a vezetõ pozícióban lévõ politikusok nagy része zsidó származású volt, magyarosított névvel. Õk voltak a legdurvábbak (pl. Rákosi), persze hogy a késõbbiekben a zsidók közutálatnak lettek kitéve. A rendszerváltás után pedig szintén beleszóltak hazánk politikai gazdasági életébe, igaz már külföldrõl. sajnos õk kezdték a magyarok vegzálását, nem mi az övékét. Ezért (is) utáljuk a zsidókat.
Szerintem te ezt az egeszet amit irtal csak kitalaltad.
"Édesanyámat egész életében úgy nevelték, hogy utálnia kell a baloldalt, a baloldali embereket, még akkor is ha azok magyarok és valamilyen módon bosszút kell állnia rajtuk. Épp ezért lett jogász." Hát ha jól számolok, akkor kb édesanyádnak éppen abban a gyülölt "balos" idökben volt lehetösége arra hogy jogásszá tanulhasson (INGYEN!)! Ha egy más rendszer lett volna, vagy napjainkban nem is biztos hogy lehetösége lett volna vagy lenne rá. Ugyanis a kulákok kissé jobban éltek, de gazdagoknak nem lehetett nevezni öket még sem. Szerintem édesanyád ALKALMATLAN a hivatására! Egy jogásznak PÁRTATLANNAK kell lennie, és a törvényeken belül az igazságot kell keresnie, képviselnie... nem pedig a személyes bosszúállás lenne a dolga.... Nem vitatom az egykori baloldalas "bolsevikok" is követtek el kegyetlenségeket, igazságtalánságokat... de édesanyád hogyan viseltetik a jobboldali gazemberekkel szemben? Azokkal szemben elnézö?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Szerintem amit az "öseid" átéltek, annak a mai napjainkhoz már semmmi köze sincs, vagy semmi köze se lenne , ha nem lennének olyan emberek mint TE, AIK "KÖTELESSÈGBÖL", CSALÀDI NEVELÈSBÖL kifolyólag gyülölnek! Azok az egykori emberek akik két világhaborús borzalmaiért felelössek, vagy maguk is szenvedö alanyok voltak már rég elporladtak sirjaikban , a történelemben....A mai jelentöségük csak egy lenne: SOHA TÖBBÈ háborúk, és SOHA TÖBBÈ ez a buta vak gyülölet!!! A mi családunkban, apai meg anyai részröl is voltak azokban a borzalmas, sötét idökben üldözök és áldozatok is. A legtöbbjüket csak elmondások és megsárgult fényképekröl ismerem..... DE MI KÖZÜK VAN EZEKNEK A MAI életemhez???? SEMMI! Nem gyülölök senkit a vallásáért, se azért mert mi volt a dédapja/dédanyja....és "családi elkötelezettségböl"/busszúból sem választok egyetlen pártot, mozgalmat, vallást... hanem a józan megitélésem alapján választok, és kötök barátságokat.....
sokan azt nem értik, hogy mire való a GYK, meg hogy vajon mit jelenthet az a rohadt sok kérdõjel az oldalon
Igen. És a zsidók sem értenek meg másokat.
Mindenkinek vannak sérelmei, csak még egyeseknek a megbocsátást és a megértést tanítják addig másoknak nem ..
Orbán Viktor miniszterelnök: „Azt magyarázom az embereknek, hogy nekünk tilos a zsidókra mint veszélyre tekintenünk, inkább tekintsünk rájuk, mint Isten ajándékára.” „A történelem megtanította a magyarokat arra, hogy idõben fel kell ismerni az antiszemitizmust, megtörten hajtunk fejet az áldozatok emléke elõtt, és hálát adunk Istennek a magyarországi zsidó közösség megmaradása miatt.” Igazan buszkek lehetunk OV-ra, Magyrorszagon nincsen rasszizmus

Nem értem a fizikát?

Egy fiú megmérte,h maximum 800 N nagyságú erővel képes megnyújtani egy expandert. Mekkora munkát végzett a fiú,ha az expander rugóállandója 4000 N/m ?

Legjobb válasz: nem, szerintem nem érted

nem, szerintem nem érted
http://www.valovilag.hu -n videók között keresgélj :D
A kérdező hozzászólása: Ok köszi:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm utolsó válaszolónak!!:) Sokat segítettél!

Hogy lehetséges hogy egy amerikai ember nem érti a brit angolt?

a nyelv mindkett?nél angol, legfeljebb különbözik a kett? kiejtés, nem? pl. magyar vagyok, de én értem mind a kett?t és túl nagy különbséget sem vettem még észre köztük. de sok helyen youtubeon szoktam olvasni hogy amerikaiak nem értik az angol beszédet... nekem ez valahogy felfoghatatlan hogy miért?

Legjobb válasz: Nem az angol beszédet nem értik hanem egyes angol kifejezéseket.

Nem az angol beszédet nem értik hanem egyes angol kifejezéseket.
Én magyar vagyok, de nagyon igaz, hogy a britek eléggé érthetetlenül beszélnek, elharapják a szavakat, furán hangsúlyoznak, stb., számomra nehezen érthetõ nagyon, az amerikait sokkal egyszerûbb megérteni. Az amerikaiak pedig értik a britek beszédét, esetleg néhány csak ott használatos szót nem, de hát ilyen a magyarban is van néhány. Leginkább a kiejtésben különbözik a kettõ, de van néhány szó is.
......és akkor még szóba sem jött az ausztrál angol...:D
A fentiekhez kiegészítés: 1. Az, hogy te mit nevezel megértésnek, nem feltétlen ugyanaz. Tehát egy angol anyanyelvûnek (amerikai) sokkal feltünõbb, hogy egy szót õ nem ismer, mint neked, aki egy szón simán átsiklasz és kikövetkezteted valahogy, hiszen idegen nyelvként hallgatod. 2. Egy amerikai csak amerikai angolt hallgat, Te meg nagyjából egyformán találkozol mindkét angollal. 3. Ha pl egy magyar videó lenne fent, erõs tájszólással, vagy székely magyar, vagy akármi. Akkoris születne jópár olyan hozzászólás hogy "Hát ebbõl egy szót sem értek.", meg "Jesszusom, ez milyen nyelven beszél" stb-stb. Szóval ez nem feltétlen jelenti, hogy tényleg nem értik, inkább csak furcsa nekik.
Te tudod mi a pityóka? Pedig magyar szó.
Where's the john? Amerikai, brit vagy ausztral? Mindenki erti itt a kerdest?

Én értem, mit miért csinálok, mások nem. Szóval: nem értenek a lányok, és beképzelnek minden hülyeséget maguknak. Mit tegyek?

Igazság szerint egy lány sem értette a reakcióim a dolgokra. Mindegyik azzal jött, hogy "tönkretettem" ?ket, meg "kikészítettem" ?ket. És ezt nem értem.

Legjobb válasz: szurd le magad b2zd meg KOCSOG vagy

szurd le magad b2zd meg KOCSOG vagy
Szerintem a "tönkretettem" és a "kikészítettem" szavak elég súlyosak.. Valószínûleg nem ok nélkül vágták hozzád õket.. Gondolkozz el azon, hogy mivel érdemelted ki ezeket. Ha nem jössz rá, mondd el, hogy mik voltak és majd én eldöntöm, hogy rászolgáltál e :D
Hát ez tényleg egy halálosan rossz döntés. És akkor mi van ha nem barátkozik vele többeT? Ezer másik ember van a világon! Had döntse már el hogy õ mit gondol és csinál!
A kérdező hozzászólása: Nem ilyenekre kell gondolni, hogy hit, vagy elképzelés, vagy ilyesmi, hanem pl. valamelyik barátnõje elülteti a fülében a bogarat, hogy a legjobb barátja csak meg akarja dugni, és akkor meg akarja vele szakítani a kapcsolatot, pedig pl. ismerem a srácot, és tudom, hogy nem azt akarja...
Az nem a te dolgod. Azért mert szerinted valami igaz amit gondolsz, még nem biztos hogy az õ világában is az az igaz.
A kérdező hozzászólása: 21:01 - Áááh, éreztem. :) Szõke, kék szemek, öhöm "nagy szív" ;)? 20:57 - És ha az, amiben hisz, hazugság? És ha nem látja be, hogy hibázik, én pedig, talán picit erõszakosan, de próbálom jó útra terelni? Úgy értem, felad valamit, amit nem kellene, annak hisz, akinek nem kellene?
Nem, 14 wagyok.:) (19:09)
tisztelet- Hát az, hogy nem veszed semmibe.. Tiszteletben tartod a döntéseit, az elhatározásait.. Mit értessz az alatt, hogy felnyitni a szemét? Lehet itt a bibi..
A kérdező hozzászólása: Oké, lássuk, nálam ilyesmiket. megcsalás? nem volt. nem becsül meg eléggé? megbecsülöm, sõt. tiszteletlen? nna ezt fejtsd ki, hogy mire gondoltál ezalatt. elviselhetetlen dolgaim? néha vannak. megváltoztatni? azt nem, de felnyitni a szemét, igen. több vas? kizárt. káros szenvedély? az nincs. beképzeltség? nem. rámászás? hát ha már napok óta nincs kommunikáció köztünk, akkor kezdek egy kicsit rosszkedvû lenni. Szóval kb. ezek vannak.
18:45ös vagyok.. Nem tudom, hogy itt vagy e még, de azért próbálok segíteni.. :P Amikre én ezeket mondanám: -megcsalás -ha nem becsül meg eléggé -tiszteletlen -elviselhetetlen dolgaival próbál rám hatást gyakorolni -próbál megváltoztatni -több vasat tart a tûzre - olyan dolgai, vagy káros szenvedélyei vannak, amivel saját magát teszi tönkre, és látva a "pusztulást" ez engem is kikészít -beképzelt, és azt mutatja, hogy õ akárkit megkaphat, ezért becsüljem meg, mert õ a "nagy ember" -túlságosan rám mászik: ha fél óra eltelik és nem volt közöttünk semmi kommunikáció vagy kapcsolat pánikba esik Egyébként a legegyszerûbb módja a dolgoknak annyit elvárni a másiktól amennyit õ elvárhat tõlünk.. És úgy viszonyulni hozzá, ahogy õ viszonyul mihozzánk.. Én legalábbis ezt teszem általában. :)
A kérdező hozzászólása: Lehet, de ilyen "minden lépésrõl tudni akarok" dolgot is kaptam már meg. 15 éves vagy?
Nem a 18:45-ös wagyok... de lehet h túlságosan is szeretted õket! én nem bírnám elwiselni ha a barátom egy nyálgépként rohanna utánam, és minden lépésemrõl tudni akarna... én is kikészülnék...
A kérdező hozzászólása: 18:43 - Ilyen agresszívan udvarolsz nekem, kicsi csõdör? 18:45 - Mondjuk nagyon szeretem õket. :)
Hehe.Neméppen. barna haj- kék szem.a "nagyszíw" az meg wan...:) és ez nem kamu.:P

Ertitek ti ezt? Nem ertem a baratom!

En meleg vagyok, a haverom nem az, sot van neki baratnoje es o azt monta,hogy nem b*zi, akkor meg miert engedi hogy megoleljem,es atkarol o is engem, engedi hogy puszilgassam a nyakat a hasat, meg megengedte hogy szajon pusziljam.igaz lefekudni nem akar velem. akkor meg miert engedi ezt meg nekem? nemtudok rajta kiigazodni!

Legjobb válasz: bisex biztos

bisex biztos
XD
elég parás a srác, ha még egy ilyen alap dolgot se tud magáról eldönteni, hogy melyik csapatban játszik. pszichológus/pszichiáter/szexológus. :)
Lehet, hogy a saját hatéraira kíváncsi, hogy meddig tud elmenni egy fiúval. De ha már ezeket engedi, akkor csak kell lennie egy kis biszexualitásnak.
sztem tuti h biszexuális.arra még nem gondoltál h lehet azért nem akar veled lefeküdni mert van bnõje?
Azt montad h csak szájrapuszi volt szóval nem is smároltatok meg semmi...Van akinek ez még nem tartoik a megcsalás kategóriába...Lehet h tetszel neki de a barátnõjét biztos hogy jobban szereti
rozsdás szög!!! menjetek a maunikába ilyennel, aztán a végén kiderül, hogy a kisbarátod is csõb..i. rohad.t rajok...
szerintem biszexualis csak fel bevallani. mikor kettesben vagytok smarold le ugy h hanyatvagodjon tole. aztan meglatod mi lesz.
A kérdező hozzászólása: megis csokoltam nem is egyszer, ezt kihagytam, mama is mondom neki, hujesegbol hogy gyere att egy puszira es atjott!nemertem ot!
A kérdező hozzászólása: es szerethet engem?
A kérdező hozzászólása: hat gondoltam de akkor meg minek engedi meg a tobbi dolgot, szerintem mar azis megcsalas, vagy nem???
dekurv*undorító

Semmit nem értek a hitelvédelmi programmal kapcsolatban, ti értitek? Leírás lent!

Ma mondták a bankban, hogy akinek fészekrakós hitele van, az kiesik a további hitelvédelmi programból, s?t aki most benne volt ebben a 3 hónapban (április-május-június)az nem volt rá jogosult, és ezért júliusban állítólag a megemelkedett törleszt?t kell, mai frank árfolyamon fizetni már + most kell egyösszegben a 3 hónap alatt felgyülemlett különbséget is visszafizetni. Szóval semmit nem segítettek. Ez tényleg így van? Mert 2 OTP-be voltam és mind a 2 helyen mást mondtak, + a hitelügyintéz?m egy 3. variációt.:S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!