Találatok a következő kifejezésre: Nem értem, van (2366 db)

Én ezt már nem értem! Van olyan, hogy valaki csak részben falkavezér?

Rengeteg könyvet elolvastam és alkalmazom is(pl.Fennel,Korom Gábor),minden szabályt betartok,és így sok minden rendeben van,de mégsem 100%!!!Miért?!

Legjobb válasz: Szerintem olyan nincs, hogy részben vagy falkavezér. Vagy Te vagy, vagy nem. De azt tudni kell, hogy olyan nincs, hogy a rangsor egyszer s mindenkorra el van döntve. A kutya mindig, folyamatosan próbára fog tenni. A vezérséget nem elég átvenni, ezt az állapotot fönt is kell tartani. Vannak olyan szituációk, mikor ezek a próbatételek még nyilvánvalóbbak. Valószínû, a Te esetedben pont az erdei séta és más érdekes dolgok látványa ez a próbatétel. Ha itt nem tudod a tiszteletet kivívni, akkor el is vágod magad. A séta pedig a kutya szemében a vadászattal egyenlõ, ahol még nagyobb szükség van arra, hogy megmutasd neki vezéri kompetenciádat. Azt javaslom, inkább egy darabig mondj le az ilyen sétákról. Nem azt mondom, hogy ne vidd sétálni, csak egy idõre kerüld el ezt a problémás helyzetet, így nem esik csorba a státuszodon. Gyakorolj vele hasonló szituációt, de olyan körülmények között, ahol nagyobb kontrollt tudsz rá gyakorolni. Pl. városi környezetben, ahol sok kutya van. Hagyd elõbb, hadd játssza ki magát, majd gyakorold a behívást a sok zavaró dolog között. Ha már ez jól megy, akkor továbbléphetsz. Inkább amíg meg nem szilárdul valamelyest a tekintélyed, ne adj esélyt a kudarcnak, kerüld ezt a szituációt. Másik ötlet, hogy fáraszd le alaposan a kutyát, így is nagyobb kontrollt tudsz gyakorolni fölötte. És még egy tanács, ha kimész vele valahová, igenis hagyd egy kicsit fölfedezni a területet, az idegeneket. Sok gazdi csodálkozik, hogy bizonyos helyzetekben nem tudja a kutyáját behívni. Én azt mondom, inkább engedj egy kicsit a huszonegybõl, hadd hancúrozzon kicsit, mint hogy a tekintélyeden csorba essen. Persze ez nem jelenti azt, hogy ne tudd bármikor visszahívni a kutyádat és kontrollt gyakorolni fölötte, de azt gondolom, érdemes megtalálni azt az egyensúlyt, ami igazságos lenne. Végül is ha Te kiszabadulnál kicsit a hétköznapokból, Te hogy reagálnál? Örülnél, hogy végre jöhetsz-mehetsz, találkozol új emberekkel stb. Próbáld magad kicsit a kutya helyzetébe érezni, fáraszd le és ne akard mindig, mindenáron a lábad mellett tudni. És gyakorold nyugodtabb környezetben ezt a dolgot, esetleg egy kutyaiskolába, de ha elengeded pórázról az erdõben, nem kell azt várnod, hogy katonásan mindig melletted meneteljen. Persze, fontos, ha nem a legfontosabb a behívhatóság, de ha hagyod néha kicsit, azzal többet érsz el és aztán szívesebben is odamegy hozzád. Na kicsit ellentmondásos lett, de remélem érted a lényeget. :D

Szerintem olyan nincs, hogy részben vagy falkavezér. Vagy Te vagy, vagy nem. De azt tudni kell, hogy olyan nincs, hogy a rangsor egyszer s mindenkorra el van döntve. A kutya mindig, folyamatosan próbára fog tenni. A vezérséget nem elég átvenni, ezt az állapotot fönt is kell tartani. Vannak olyan szituációk, mikor ezek a próbatételek még nyilvánvalóbbak. Valószínû, a Te esetedben pont az erdei séta és más érdekes dolgok látványa ez a próbatétel. Ha itt nem tudod a tiszteletet kivívni, akkor el is vágod magad. A séta pedig a kutya szemében a vadászattal egyenlõ, ahol még nagyobb szükség van arra, hogy megmutasd neki vezéri kompetenciádat. Azt javaslom, inkább egy darabig mondj le az ilyen sétákról. Nem azt mondom, hogy ne vidd sétálni, csak egy idõre kerüld el ezt a problémás helyzetet, így nem esik csorba a státuszodon. Gyakorolj vele hasonló szituációt, de olyan körülmények között, ahol nagyobb kontrollt tudsz rá gyakorolni. Pl. városi környezetben, ahol sok kutya van. Hagyd elõbb, hadd játssza ki magát, majd gyakorold a behívást a sok zavaró dolog között. Ha már ez jól megy, akkor továbbléphetsz. Inkább amíg meg nem szilárdul valamelyest a tekintélyed, ne adj esélyt a kudarcnak, kerüld ezt a szituációt. Másik ötlet, hogy fáraszd le alaposan a kutyát, így is nagyobb kontrollt tudsz gyakorolni fölötte. És még egy tanács, ha kimész vele valahová, igenis hagyd egy kicsit fölfedezni a területet, az idegeneket. Sok gazdi csodálkozik, hogy bizonyos helyzetekben nem tudja a kutyáját behívni. Én azt mondom, inkább engedj egy kicsit a huszonegybõl, hadd hancúrozzon kicsit, mint hogy a tekintélyeden csorba essen. Persze ez nem jelenti azt, hogy ne tudd bármikor visszahívni a kutyádat és kontrollt gyakorolni fölötte, de azt gondolom, érdemes megtalálni azt az egyensúlyt, ami igazságos lenne. Végül is ha Te kiszabadulnál kicsit a hétköznapokból, Te hogy reagálnál? Örülnél, hogy végre jöhetsz-mehetsz, találkozol új emberekkel stb. Próbáld magad kicsit a kutya helyzetébe érezni, fáraszd le és ne akard mindig, mindenáron a lábad mellett tudni. És gyakorold nyugodtabb környezetben ezt a dolgot, esetleg egy kutyaiskolába, de ha elengeded pórázról az erdõben, nem kell azt várnod, hogy katonásan mindig melletted meneteljen. Persze, fontos, ha nem a legfontosabb a behívhatóság, de ha hagyod néha kicsit, azzal többet érsz el és aztán szívesebben is odamegy hozzád. Na kicsit ellentmondásos lett, de remélem érted a lényeget. :D
A kérdező hozzászólása: Na szép! Most látom, hogy a kérdésre meg nem is tértem ki a nagy sopánkodás közepette... Tehát a kérdésre visszatérve, nem lehet olyan, hogy valaki falkavezércsak vannak olyan szituációk, dolgok, amikor a kutyát nem lehet/tudja kontrollálni? (fogadjunk nem...)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, akkor még próbálkozom, hátha... Bár nem szoktam neki könyörögni ha nem jön, mert már rá jöttem nem érdemes, meg persze még jobban lealáznám magam a szemében. Egyszer szólok, és ha nem jön (általában nem), akkor ott hagyom vagy elbújok. Na persze akkor már van pánik! De mikor megtalált még egyszer vissza megy molesztálni a halálra rémült kocogókat és utána már ismét csatlakozik.
Szia, elsõ vagyok: ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
Jah bocsi, már olvastad... Na mindegy, ismétlés a tudás atyja... :D
Azt jelenti, hogy az õszinteség nem kifizetõdõ.
Arra utal, hogyha megmondod õszíntén a véleményedet, elõfordulhat, hogy elveszíted a barátaidat. Nem mindenki tolerálja a kritikát - sajnos.
Konkrét példa. Haverodnak egy ribanc a csaja, vagy megmondod neki hogy egy ribanc, és megharagszik rád, vagy kussolsz és jóban maradtok.
A kérdező hozzászólása: nem gondoltam volna hogy ezt jelenti. kösz srácok

A védőnő nem értünk van?

Felhívtam a véd?n?t, hogy szeretnék elmenni a kiskönyvemért, ugyanis 8 hetes kismama vagyok és kellene a további vizsgálatokhoz.Erre közölte, hogy ? most erre nem ér rá, majd menjek a következ? fogadási napon, akkor is du1-2 fele.Mondtam, hogy az nem jó, mert a kisfiam akkor alszik.Nehogy már ? ossza be az id?met!Hozzáteszem csak kedden és csütörtökön van tanácsadás 2-2 óra.Mindegy, az els? gyerekemnél se volt semmi haszna, inkább a gyerekorvost hívom fel, ha valami ny?göm van.Bocsi, de úgy felcseszte az agyamat!!!A doki meg csak nézett rám, hogy mi az, hogy még nincs könyvem:o

Legjobb válasz: De értünk van, de neki is megvannak a napjai amikor családokat látogat. A miénknek heti 2-szer és van heti 2 nap mikor a tanácsadást tartja a rendelõben. Ezek a napok is totál be vannak táblázva. A kismamákkal a miénk csak a pénteki napon tud foglalkozni és sokszor láttam a naptárját, hogy úgy vadászott 4 hét múlva idõpontot nekem. CSak azért buktál ki, mert dolgoznak benned a kismama hormonok... :DDD

De értünk van, de neki is megvannak a napjai amikor családokat látogat. A miénknek heti 2-szer és van heti 2 nap mikor a tanácsadást tartja a rendelõben. Ezek a napok is totál be vannak táblázva. A kismamákkal a miénk csak a pénteki napon tud foglalkozni és sokszor láttam a naptárját, hogy úgy vadászott 4 hét múlva idõpontot nekem. CSak azért buktál ki, mert dolgoznak benned a kismama hormonok... :DDD
Szerintem ebben nincs semmi pláne, nálunk is terhesgondozás hetente egyszer van, egy adott napon, 1-1, 5 órán keresztül. Ilyenkor a lányomat vagy korábban, vagy késõbb fektetem le.
Nálunk is heti egy van, de én felhívtam és egyeztettük a megfelelõ idõpontot azon a pár órán belül. Elmondta, hogy ez azért kell, hogy ne tömörüljenek és várakozzanak feleslegesen a kismamák, amíg meg más alkalommal senki sincs. Teljesen logikus. Én se szeretnék sokat várakozni, azt az egy idõpontot pedig meg lehet oldani kis szervezéssel.
Én imádom a védõnõmet!!! Egy angyal :]]] Szó szerint!!! Bármit kérdezek, szeretnék, azonnal segítõkész. Türelmes, mindent elmagyaráz és ami a legfontosabb (számomra), nem hozza rád rögtön a frászt, hogy gond van, nem úgy beszél, hogy nem érted meg! Akit viszont lecserélnék, az a doki a védõnõnél, aki fogalmam sincs, hogy mit keres ott !!! (?! Sok ismerõsömtõl hallottam, hogy náluk nem volt ott doki) Biztos van valami célja .. de nekem õ cseppet sem vált még hasznomra és nem is fog. Azért van a szülész orvos, akit felfogadtam, hogy vele beszéljem meg a dolgokat. 18 hetes km.
Szerintem ez teljesen normális, ne haragudj.... A gyerekorvosnak is van rendelési ideje, õt is "hívod", ha gondod van, de nem egyeztetsz vele csak úgy bármikorra idõpontot amikor neked megfelel. Teljesen jogos, hogy van fogadási rend. Biztos vagyok benne, hogy ha egy babával bármi gond lenne, akkor rohan hozzá.... és inkább oda rohanjon, mint 8 hetes korban kiskönyvet kiadni. Bocs, de tényleg a hormonoktól vagy ilyen türelmetlen szerintem.
Hisztérika vagy.
Csak képzeld el, ha jönne hozzád valami fontos ügyben a gyermekedhez, és lemondaná, hogy most mégsem jó, most egy 8 hetes kismamának kell kiskönyvet kiállítani... Háát, ez sem tetszene biztos. A boltba is akkor jársz ha nyitva van, a dokiknak is van rendelési ideje, stb... ez alól kitérni sürgõs esetben... na de egy kiskönyv ?!
nálunk is 1x van gondozás 1 héten, szóval, gondolom, a tiéd is be van havazva amúgy én a védõnõt kötelezõ rossznak tartom. lehet, h csak a sajátommal nem vagyok megelégedve, és azért, de sokszor frankón idegesít.
Nem vagy hisztérika egyáltalán... Én is itt vagyok egy 11 hetes pocaklakóval és egy 14 hónapos babával, de a védõnõ még csak keresztbe tenni tudott.Az elõzõ nagyon aranyos volt, segített mindenben, ez meg csak azt nézi hogy tudna kibújni a munka alól.A kiskönyvemet én is ki tudtam volna éppen tölteni, aztán elzavart a háziorvoshoz, hogy majd az néz pisit, ad beutalót stb.Tele volt a váró influenzásokkal, hiába szóltam az asszisztensnek, sz..rt rám.Szóval ezeket a védõnõket nem tudom minek tartjuk az adónkból, tisztelet a kivételnek.
A kérdező hozzászólása: Ja és azt elfelejtettem, hogy természetesen a tanácsadás idõpontjában szerettem volna a kis könyvért menni, soha nem várnám el, hogy kivételezzenek velem.Eszembe se jutott volna más napon menni.Elolvastam újra a kérdésemet és ezt nem írtam le.Akkor is hisztérika vagyok?
A kérdező hozzászólása: Ezt jól megkaptam.Mindenkinek köszönöm a "kedves" hozzászólást.Nem azt kértem, hogy minõsítsetek.Mindegy.Egyébként nem vagyok az a hisztis típus, és a védõnõvel is jó a kapcsolatom, azért írtam ki magamból a dühömet.Még egyszer köszi
Nálunk betöltött 12. Hét elõtt nem is nagyon állítanak ki kiskönyvet!
Lemaradt: igen értünk van. De õ is csak ember. Próbáld meg úgy intézni, hogy akkor tudj menni, mikor ott van, akkor nem lesz baj.
Nálunk is heti 1x keddenként van fogadási idõ 9.30-11.30. Meg van egy másik védõnõ, nála meg délután van fogadási idõ. Aki nem dolgozik, a délelõttihez szokott menni, a dolgozók meg a délutánihoz, váltogatni nem lehet. Én nagyon szeretem az én védõnõmet, egy igazi tündér. Idõsebb, tapasztalt, és jó a humora. :) Nagyon segítõkész. Munkaideje meg idõbeosztása viszont neki is van. Sajnálom, de én is a többiekhez csatlakozom, túl reagálod a dolgot. Amúgy nekem a 14. héttõl volt könyvem, és nem volt gond a dokimnál.
Nálunk heti egyszer 2 óra terhes tanácsadás van, plusz van neki még valamikor egy óra fogadója, és egy nap, amikor szintén 2 óra tanácsadás van, de az csecsemõs. A többi napokon a háziorvosnál van intézi a kismamik beutalóját, az eredményeket egyezteti. Házhoz járkál, persze gyalog, neki nincs kocsija. Én nem is nagyon zargatom, mert tudom, hogy elfoglalt. Véletlenül sikerült hülye hangnemben mondanom neki, hogy mikor ki volt írva, hogy tanácsadást tart nem találtam sehol, és ezt teljesen a szívére vette, és elkezdett tõlem bocsánatot kérni, mert volt egy érdekes elõadást amire nagyon elszeretett volna menni. Akkor úgy szégyeltem magam.
Igazuk van az elõttem íróknak. a védõnõ értünk van, rengeteg dolga van, és aki igazán lelkiismeretes védõnõ (mint az enyém is), mindig próbál alkalmazkodni azokhoz, akiknek már van gyerekük. Ne általánosítsunk, csak azért, mert nekem most ez a válasza nem tetszett, ne legyen az összes védõnõ semmirekellõ és haszontalan! Igenis jó dolog, hogy vannak, hidd el a gyerekorvoshoz sokkal macerásabb mászkálni majd mindenért, ha elrontod a jó kapcsolatot a védõnõvel egy ilyen miatt. Én a védõnõmet bármikor felhívhattam bármilyen hülyeséggel, sose hajtott el, max õ is megmondta hogy most nem jó, de ekkor és ekor szívesen segít. Ha minden cseprõ gondomért vagy kérdésemért tanácsadásra kellett volna a dokinõhöz szaladgálni (aki egyébként szintén aranyos és segítõkész) sokkal nagyobb szervezést és több idõt igényelt volna! Szerintem pihenj egy picit, gondolkodj mielõtt megmondanád neki a magadét!
Nézz vissza rá. Én 17 hetes vagyok és nincs még.
A válasz megírásának idõpontja: tegnap 16:52 Sajnálom, hogy ilyen védõnõtök van! Az ilyet nem lehet valahol jelenteni? Mert fogadóórában azért fogadhatna igazán. Ezek szerint én hálát adhatok az égnek, hogy ilyen jó védõnõm van!

Nem értem? Van egy feladat sorom. Aki tud segíthetne.

1.Ábrázold az alábbi függvényeket!

Legjobb válasz: Azt gondolom, hogy Te nem "nem érted", hanem kímélni próbálod magad a fáradtságtól. El kell döntened, hogy fontosak-e ezek a feladatok megoldása számodra? Ha igen, akkor kezd el elölrõl, tanulj és csináld! És ha elakadsz, akkor biztosan lesz, aki segít

Azt gondolom, hogy Te nem "nem érted", hanem kímélni próbálod magad a fáradtságtól. El kell döntened, hogy fontosak-e ezek a feladatok megoldása számodra? Ha igen, akkor kezd el elölrõl, tanulj és csináld! És ha elakadsz, akkor biztosan lesz, aki segít
Szerintem 10. vagy 11-es osztályozó vizsgafeladat kérdéseit raktad fel ide, vagy az év végi feladatsort. SOK SIKERT!!!! Ha nem tanultál egész évben, ne várd el másoktól azt, hogy megoldják helyetted amit neked kéne. Szerinted itt hogy lehet ábrázolni a koordináta geometriával kapcsolatos feladatokat? Amúgy egy nyolcadikos diák a felét simán megoldja, szégyelled magad!!!!!!

Mikor lesz már vége a hiszékeny álmodozásnak és veszik végre észre az emberek, hogy a mi államunk és politikusaink nem értünk vannak és nem értünk cselekednek?

Kicsit fárasztó már, hogy a legtöbben úgy állnak hozzá a dolgokhoz, mintha az erényes politikusaink kézzel-lábbal kapálóznának azon, hogy szebbé és jobbá tegyék népük életét, csak szegénykék a jóindulatuk mellett túlságosan butuskák hozzá, hogy célt érjenek... Be kéne végre látni, hogy egyáltalán nem hü*lyék (diplomás emberek, sokan közgazdászok, magas intelligencia szinttel, hatalmas gyakorlattal és 10-100 milliós összeharácsolt vagyonokkal) és nagyon is jól tudják, hogy melyik lépésüknek mi lesz az eredménye és hogy az kinek is lesz jó. Nagyon is értenek hozzá, hogy mit tesznek, csak azért van Magyarország ennyire kiszolgáltatott helyzetben, mert eladtak minket, szóval ?k az árulóink! Tehát nem arról van szó, hogy nem tudják hogyan lehetne az országot felvirágoztatni, hanem nem is akarják azt megtenni! Ez miért nem világos sokaknak?

Legjobb válasz: nekem mondhat bárki bármit én megvagyok róla gyõzõdve hogy ez az ország 10-15 év múlva lehúzhatja a rolót.

nekem mondhat bárki bármit én megvagyok róla gyõzõdve hogy ez az ország 10-15 év múlva lehúzhatja a rolót.
"Direkt demokráciát!" Igen, és elõször szavazzuk meg, hogy akarunk-e szavazni! :-D Pedro
Mert sok idióta mindent elhisz a politikusoknak, és a TV-nek. Jah, és hiába lennének olyan politikusok, akik értünk lennének, mert azokat úgyis ellehetetlenítenék.
Direkt demokráciát!
Értünk vannak, értünk cselekednek. Tovább nem folytatom.
Nem írtad oda hogy 49 éves, sikeres, jómódú, Fidesz párti nem írhat. Persze legközelebb annyi is elég lesz, ha odaírod hogy kolopele ne válaszoljon. Nesze neked, demokrácia, nem igaz?
A kérdező hozzászólása: "Értünk vannak, értünk cselekednek." Narancsgõzpárlatot szívó egyének kíméljenek. Köszönjük!
A kérdező hozzászólása: "hiába lennének olyan politikusok, akik értünk lennének, mert azokat úgyis ellehetetlenítenék." Akkor viszont el kell távolítani az útból a lábatlankodó és önzõ embereket, hogy végre kibontakozhassanak az igazi elhivatottak. Ez a megoldás.
A kérdező hozzászólása: "ha állításod teljes mértékben (tehát részben egyetértek veled) igaz lenne, akkor nagyon hülyék lennének, mivel ha csak "levágják a birkákat nyírás helyett", akkor elvesztik a hatalmukat." Én sem mondtam, hogy levágnak minket. Én is birkanyírásról beszélek. Kiszolgáltatnak minket a külföldnek, amiért megkapják a szép kis summájukat a multiktól és a bankoktól, ráadásul még közvetlenül is lehúznak minket a korrupcióval. Semmi logikai önellentmondás nincs ebben.
"Tehát nem arról van szó, hogy nem tudják hogyan lehetne az országot felvirágoztatni, hanem nem is akarják azt megtenni! Ez miért nem világos sokaknak?" azért, mert ez logikai önellentmondás. ha állításod teljes mértékben (tehát részben egyetértek veled) igaz lenne, akkor nagyon hülyék lennének, mivel ha csak "levágják a birkákat nyírás helyett", akkor elvesztik a hatalmukat.
Egyébként milyen alternatívát tudsz ajánlani? egyáltalán hogyan képzeled el Magyarország államberendezkedését? mert ez így önmagában csak 1. önmagad fényezése és felsõbbrendûségtudatod erõsítése 2. ebbõl következõen a kérdésednek nem sok értelme van.
"Tehát nem arról van szó, hogy nem tudják hogyan lehetne az országot felvirágoztatni, hanem nem is akarják azt megtenni! Ez miért nem világos sokaknak?" Az országot a benne élõ átlagpolgárok tudják felvirágoztatni, nem pedig a politikusok.

én egy dolgot nem értek van 1db 150 literes akváriumom 2 18 w-os fénycsővel és már vagy 3 éve a növények ami benne vannak nagyon jól érzik magukat akkor miért kell erősebb világítás?

Legjobb válasz: Akkor nem kell. Vannak árnyéktûrõ növények, a hólyagos vízikehely nálam kibírt egy évet vödörben, világítás nélkül. De ha kényesebb növényeket tartanál, néhány hét alatt kipusztulnának. Nálad mik vannak?

Akkor nem kell. Vannak árnyéktûrõ növények, a hólyagos vízikehely nálam kibírt egy évet vödörben, világítás nélkül. De ha kényesebb növényeket tartanál, néhány hét alatt kipusztulnának. Nálad mik vannak?
Azért, mert összesen 4-5 egyszerûen beszerezhetõ növényfaj van, ami bírja ezeket a körülményeket. Gondolom neked ezek közül vannak a növényeid. Aki egy kicsit is változatosabb növényvilágra vágyik, annak emelnie kell a fényerõt.
Ez a nagyon jól érzik magukat is relatív dolog. Az egyik akváriumomban 30w van 40 liter fölött, és havonta az akvárium fele térfogatának megfelelõ növényt szedek ki belõle. Persze az enyémnek megvan az a hátránya, hogy sokat kell vele foglalkozni, de csak így lehet kialakítani egy jó kis sûrû dzsungeles látványt.
Ki mondta, hogy erõsebb világítás kell? Egyébként ez attól is függ, hogy mennyi természetes fényt kap az akvárium. Amúgy ha a növényeid jól érzik magukat, és nem barna algás az akvárium, akkor nem kell erõsebb világítás. Szerintem a halak szempontjából is megfelel ez az érték.
A kérdező hozzászólása: van benne valami wendt vízi kelyhe , meg valami fûféleség de a többinek sajnos nem tudom a nevét

Ez hogy van? Nem értem van az asus rog rampage IV extreme lapja. Azon van 1 db 24 pines atx áram csati.

Plusz van még 1 db 8 pines +1 db 4 pines és a videó kártya mellet meg 6 pines áram csatlakozó. Ezekhez mindegyikre kell dugni drótot vagy csak elég a 8 pines re? Egyáltalán minek ennyi áram vagy azok csak a tuningosoknak van?

Legjobb válasz: Gondolom azért kell a 6pines csati, hogy ha mondjuk 4 alsó kategóriás VGA-t, ami mondjuk 70-80W-ot zabál össze tudj kötni. a 4 és 8 pines meg a procitól függ, hogy annak mennyi áramra van szüksége.

Gondolom azért kell a 6pines csati, hogy ha mondjuk 4 alsó kategóriás VGA-t, ami mondjuk 70-80W-ot zabál össze tudj kötni. a 4 és 8 pines meg a procitól függ, hogy annak mennyi áramra van szüksége.
Proci típusa, +a keret??
A kérdező hozzászólása: AMD A8 5600K
a lefogókerete az összes Amd procinak ugyanolyan a socket 754 óta, szóval rá fog menni
vagyis a hûtésnek a lefogókerete
Keret= lóvé, della, geld, money. Folytassam?
Ahogy elõttem már leírták: minden rámegy, ami rámegy pl. az AM2/AM3-ra vagy más AMD procikra. Például: [link] [link] [link]

Van egy ssd 60gb rendszernek windows 8 ra de csökken a szabad helyen szinte ujraindításonként tűnik el legalább 0.5 0.2 gb nem értem van valami program ami oda ment vagy rendszer program ami erre használja a helyemet?

Legjobb válasz: Igen, a rendszer folyamatosan duzzasztja, bár a 8-at nem ismerem, de általában az User fájlok (abban AppData) és a ProgramData mappa folyamatosan gyarapszik. Mint naplófájlok, frissítések biztonsági mentései, telepített programok beállítási adatai. Hibernációs fájl, összeomlási memóriatérkép, Temp fájlok, böngészési elõzmények, könyvjelzõk, esetleg vírus.

Igen, a rendszer folyamatosan duzzasztja, bár a 8-at nem ismerem, de általában az User fájlok (abban AppData) és a ProgramData mappa folyamatosan gyarapszik. Mint naplófájlok, frissítések biztonsági mentései, telepített programok beállítási adatai. Hibernációs fájl, összeomlási memóriatérkép, Temp fájlok, böngészési elõzmények, könyvjelzõk, esetleg vírus.
Szerintem õ egy reptoid.
A kérdező hozzászólása: Ammi?
ufo
Hát tudakold meg esetleg közös haverotokon keresztül hogy mi baja van. A fiú ha szerelmes beléd valószínûleg szarul esik hogy hallgatni kell a más fiúval kapcsolatos dolgokat, mert gondolom mondtál neki ilyeneket is.
Ühm. És a szerelem/szex-témakörbe írtad, biztos fogalmad sincs róla, hogy mi a baja, és nem azt akarod hallgatni, hogy szerelmes beléd. Ja, de. És mi honnan tudjuk, hogy szerelmes-e beléd, vagy sem? Várj, megnézem Polipop kristálygömbjében... Gondolom ja. Na, most boldog vagy?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!