Találatok a következő kifejezésre: Nem épp a (1073 db)

Ezen a képen a lövedékeknek nem éppen a másik irányba kellene tartaniuk?

http://kepfeltoltes.hu/110803/1234220141_www.kepfeltoltes.hu.. Ha egy gép fordul, akkor nem a fordulással egyez? irányba mennek a lövedékek, hanem épp ellenkez?leg, nem?

Legjobb válasz: Azt hiszem, így érthetõbb: http://kepfeltoltes.hu/110803/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Az 1-es sorozat lesz a legelõrébb, hiszen azt lõtték ki elsõnek, a kettes utána, a 3-asat pedig épp kilövi.

A kérdező hozzászólása: Azt hiszem, így érthetõbb: http://kepfeltoltes.hu/110803/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Az 1-es sorozat lesz a legelõrébb, hiszen azt lõtték ki elsõnek, a kettes utána, a 3-asat pedig épp kilövi.
Igazad lenne, de ezek a gépek a képen elsõre úgy tûnnek hogy fordulnak, pedig egyenesen haladnak. Én fotós vagyok, ez a kép olyan perspektívával van megszerkesztve, mintha nagylátószögû, vagy halszem optikával lenne fotózva és emiatt torzul a kép. Nézd meg ezt a képet, ezen milyen az egyenes utca: http://www.hugolim.com/wp-content/uploads/2008/10/panopenang..
De itt a halszem semmi máson nem látható, csak a lövedéken.Szerintem ez szimplán hibás...
Nem.
A fotós vagyok. Ilyet használunk sokszor plakátoknál. De igen, halszem optika hatású...
Azok nem lövedékek.Gondolj csak bele: szerinted lehet csak úgy lövöldözni egy város felett egy jó fotó kedvéért? Nem vagyok profi, de amatõr fotós sem, de szerintem ez fotóbót. Ha meg igazi a kép, akkor infra csapdákat eregetnek a gépek. http://hu.wikipedia.org/wiki/Infracsapda
Megnéztem a képet jobban: Egy Su-27 -es kerget két Dassault Raffaele-t.Ez nem életszerû.Biztos hogy fotóbolt.
A kérdező hozzászólása: Ez egy játékból van, nem igazi kép...

Szerintetek ciki ha valaki nem epp a legutcso divatot viseli?

Legjobb válasz: egyáltalán nem ! nem kell ahhoz divatos ruha ,hogy valaki csinos és ápolt legyen :)

egyáltalán nem ! nem kell ahhoz divatos ruha , hogy valaki csinos és ápolt legyen :)
Annál 100szor cikibb a "legutcso" szót használni! :(
Az sokkal cikibb, hogy így írsz...
Szerintem nagyon cink ha valaki nem tudjaa leírni h utolsó legutcso x'D
én sem a legutcsó (lol) divat szerint öltözök és a tanárokon kívül eddig nem fájt senkinek :D
Manapság már minden divat :P. Egyébként sztem egyáltalán nem gáz. Inkább az a gáz, amikor vki mindenképpen trendin akar öltözködni, de az adott divatvonulat nagyon nem áll jól neki... pl. nagyon gáz volt, amikor a nagy csípõfarmer-idõszakban boldog-boldogtalan abban járt, még az is, akinek a hasa kilógott belõle (én sem vagyok nádszál, de legalább az alkatomnak megfelelõen öltözködöm).

Vannak itt olyan Debrecen környéki fiatal lányok, akik szeretnének egy kedves, rendes, megértő, érző szívű, de nem éppen a leghelyesebb fiút maguknak barátnak, esetleg többnek, ha úgy alakul?

Engem nem érdekel a külső, csak az, hogy milyen lány vagy jellemre, személyiségre, ha van szíved és lelked, szívesen megismerkednék veled. :)

Legjobb válasz: dolgozol?

dolgozol?
hány éves vagy?
kép privátban?
Esetleg ha kort is írsz, akkor dobhatsz egy privátot! :)


157 centihez 45 kg pont ideális vagy az már nem épp a vékony kategória?

Legjobb válasz: Ne hülyéskedj már! Az nagyon is vékony!

Ne hülyéskedj már! Az nagyon is vékony!
én 158-159 cm 48kg vagyok, és vékony de nem kórosan... úgyhogy nem lehet vele olyan nagy gond, de vigyázz nehogy valami baj legyen, hogy túl sovány leszel. Hány éves vagy amúgy?
LÁttatlanban hogy mondanám meg? Különben az, hogy most valaki megmondja hány kilót nyom, foggalmam sem lesz róla, hogy hogy néz ki, csak úgy körülbelülre saccolom. Barátnõm tényleg sovány, olyan pálcikaláb meg ilyenek. Mégis 45 kiló. Ha így rámondom hogy 160centi 45 kiló. Ez egy tök jó csinos lány. Közben pedig tényleg nagyon sován. Én 163 vagyok 53 kilóval de én is elég vékony vagyok. Sehol nincs rajtam felesleg. Valószínüleg azért vagyok 53 kiló, mivel nehezek a csontjaim stb.
Barátnõm 19 éves 173cm és 48kg. Én 17 éves 184cm és 59 kg. nemtudom az anorexia hol kezdõdik de én lesza*om imádom magam a bõrömbe meg õ is..
A kérdező hozzászólása: Köszi:) 19 vagyok.Nem tûnök kórosan soványnak pedig.Te hány éves vagy?
én 159 cm vagyok, és olyan 45-46, 5 kg..:D ja és mellékesen én nem tartom magam túlzottam vékonynak... 14/L
pont ezek a méreteim, csak 15 éves kiszerelésben.:)
utolsó vagyok, s én sem tartom magam vékonynak, de fogyni sem akarok. nekem ez így pont jó:)

Hogyan, mivel mutatja ki egy kevésbé érzelgős férfi, aki nem épp a "szavak embere", hogy szüksége van a barátnőjére?

Mik azok a jelek, amik mutatják, hogy nem csak úgy jól elvan a párjával, hanem szüksége van rá, nem „tud” nélküle létezni, stb.? Hogyan viselkedik egy ilyen férfi? Hosszabb idő, évek után is marad ez az érzés, vagy vagy teljesen kihűlnek a kapcsolatok? Előre is köszönöm szépen a válaszokat! :)

Legjobb válasz: Elmutogatja, vagy lerajzolja.

Elmutogatja, vagy lerajzolja.
Mindig Activity-zni szeretne veled!
A kérdező hozzászólása: Hogy én erre miért nem gondoltam még?! :D már ezért érdemes volt kíirni a kérdést, hogy megértettem mi a kapcsolat a szerelem és az activity között.. :D kösz a válaszokat, sokkal elõrébb vagyok.. :D
Nincs mit örülünk h segíthettünk.
Nekem ilyen a volt barátom. A szemében láttam, hogy szeret és kötõdik hozzám. Hogy érzéssel ölel, és milliószor elmondja a szemeivel "szeretlek"
A kérdező hozzászólása: #5 akkor te tudod mire gondoltam.. :) köszi a választ
Én pedig ilyen helyzetben vagyok most, hogy nem azt mondja, amit a szemei és tettei elárulnak.A szem nem hazudik.

SÜRGÕS! A barátaim elakarnak jönni hozzám, de nem épp a legjobbkor. Kifogás, hogy miért nem jó?

Nos, nem igazán van most kedvem a társaságukhoz, a többit meg ne is említsük. Egyszerűen csak ma nem lenne jó. A "hirtelen beteg lettem", vagy "cipőt kell vennem" ügyek már elég sablonosak, és valószínűleg úgyis belekötnének. További kifogásokra lenne szükségem, hihetőkre. Előre is köszönöm!

Legjobb válasz: A barátaidnak ne hazudozz, mond meg õszintén nekik, hogy miért is nem jó neked ma. Velem is volt már ilyen, hogy semmi kedvem nem volt semmihez, senkihez, és aznap estére volt betervezve nálam egy baráti összejövetel, én szóltam nekik, hogy bocsi, de inkább halasszuk el, ma nagyon antiszoc vagyok...jót nevettek, megértették, és két nap múlva pedig megtartottuk :)

A barátaidnak ne hazudozz, mond meg õszintén nekik, hogy miért is nem jó neked ma. Velem is volt már ilyen, hogy semmi kedvem nem volt semmihez, senkihez, és aznap estére volt betervezve nálam egy baráti összejövetel, én szóltam nekik, hogy bocsi, de inkább halasszuk el, ma nagyon antiszoc vagyok...jót nevettek, megértették, és két nap múlva pedig megtartottuk :)
ahelyett hogy kifogásokat keresnél! egyszerûen meg kéne mondani az igazat! Se idõd se kedved se energiád és kész buli lefújva!
Egyszerûen mond meg , hogy ma neked nincs nagyon hozzá kedved . Nem kell össze vissza hazudni .

Egy Seat Cordoba Sportlineba szeretnék chiptuningot mivel nem épp a legerősebb a motorja. Milyenek vannak, mennyit számítanak teljesítményben, kell e cserélni valamit a kocsiban?

Legjobb válasz: Max 5-10Le. Magánvéleményem, hogy nem érdemes. Nem nyersz annyi többletet, hogy megérje foglalkozni vele.

Max 5-10Le. Magánvéleményem, hogy nem érdemes. Nem nyersz annyi többletet, hogy megérje foglalkozni vele.
A kérdező hozzászólása: Utánanéztem neten és ilyen adatok jöttek, hogy 18LE és 22NM növekedés. Elõzõ kocsinkban volt (Kia Rio 1.5 CRDi) észrevehetõen nyomatékosabb lett.
Egy dieselt jobban lehet "húzni "...
A kérdező hozzászólása: Nem akarok új kérdést nyitni ezért itt teszem fel. Melyiket választanátok? http://www.hasznaltauto.hu/auto/seat/cordoba/seat_cordoba_1... http://www.hasznaltauto.hu/auto/seat/cordoba/seat_cordoba_1... Dízel javítása mennyivel drágább mint egy benzinesé?
Hát ha valamit akarsz elérni teljesítménybe elmondom mi kell bele de ne várj csodát szívó motortól! 1.ChipTuning 10-15LE de inkább 10LE 2.SprintBooster Gázpedál tuning motor és a gázpedál közti reakció idõ csökken így az autó jobban gyorsul és lendületesebb szívó benzinesbe is számít dieselbe csúcs. 3.K&N Sport légszûrõ. 4.Supersprint vagy Remus sport kipufogó rendszer. Ennél többet nem nagyon lehet kihozni belõle.
Koszi nekemis otodik, de ez kb igy hany loerot hoz?

Mennyire rontja az esélyeimet ha pofira jól nézek ki de a testem nem épp a legjobb?

Jókép? vagyok a csajok szerint de vékony vagyok és nem épp izmos test? :S

Legjobb válasz: Szerintem semennyire... Az én barátomnak pl nagyon helyes arca van, de a teste semennyire nincs kidolgozva, és mégis imádom... ez szerintem nem szempont.

Szerintem semennyire... Az én barátomnak pl nagyon helyes arca van, de a teste semennyire nincs kidolgozva, és mégis imádom... ez szerintem nem szempont.
És rinyálni is tudsz rendesen, add a listádhoz.
srác vagyok, vékony, pofám elég jó... nem rontja semennyire... ha jó a humorod, és nagy az önbizalmad, akkor semennyire... de gyúrhatsz azért te is... énis ezt hajtom
Gyúrás, sport, edzõterem szavak netán ismeretlenem?
Ez a "pofim" elég búzás megfogalmazás...
Akkor rontja ha kövér vagy. Hidd el tudom
ha nincs idõd kondizni, akk fegyencezz, ahoz nem kell semmi csak a tested. és akárhol mûvelheted...
Nos én voltam egy iszonyat helyes pasival egy egyéjszakás kalandba. Sememennyire nem volt kidolgozva a teste, de életem egyik legjobb éjszakája volt..:D és nem zavart, egy cseppet sem.
A kérdező hozzászólása: oO van róla képed?:D
Azért a fegyenchez nem árt egy edzõterembe lemenni... Vagy otthonra beszerezni néhány dolgot. Csak nem kapaszkodhat a csillárba húzódzkodásnál. :D
Semennyire. Az összes fiatal rib... bocs, lány csak az arcra megy.
Én nõ vagyok, és nekem is az arc számít. :-) Közepes felesleg vagy vékony test nem akadály, az arc a lényeg. De ami ezeknél sokkal fontosabb, az a kisugárzás, személyes varázs és az összbenyomás. Ha humoros vagy vagy jó a dumád, akkor nyerõ vagy mindenképpen. Sárm, kevésbé helyes pofival is nyerõ.
Kezdj el kondizni B+ 16 éves vagyok és én már járok le hogy jó legyen a tesem és én nem a csajok miatt mert mindegyik ri*anc hanem azért mert szeretek kondizni. Ennyi a titok kezdj el és a rabjává válsz ;)
Kovácssegédet felveszek!:)
nem fontos az izmos test
Szerintem is gyurjál egy picit.Én napi 150 felülést csinálok, csináltam és 3 három hónap alatt kocka hasam lett. : P
Kuldj kepet privatbe legyszi.
A kérdező hozzászólása: Igazából be szoktam jönni a csajoknak csak én vagyok a túl félénk és inkább meglépek mert nem merek levetkõzni elõttük :S
A kérdező hozzászólása: dejó :) köszi :) és nem ismersz még ilyen csajokat? :D
A kérdező hozzászólása: hülyeség, 20 fölötti vagyok már, nem való nekem az ilyesmi, és idõm sincs rá.
Az nem akkora gond. kb. így egy jó személyiséggel 10 nõbõl 7 nél esélyes lehetsz simán. Rengeteg girnyót látok jó nõkkel császkálni.
nagyon! a csótánynak sem a pofáját nézed! hanem a testét!
szerintem sportolj valamit, izmosodj, De közben olvass, fejts rejtvényeket, stb. Jegyezd meg a külsõ nem minden, sokat számít, hogyan beszélsz, hogyan fejezed ki a gondolataidat, stb.
Mi az hogy hülyeség? Ha szerinted hülyeség a sport akkor mit nyafogsz hogy sz*rul nézel ki? Az edzõteremben szinte csakis 20, 30 feletti pasasok vannak. Heti 2x 2 órád nincs?
gyurjál :D
Semennyire. Ami mostanában a legfontosabb nekik, az az arc. Ha divatosan öltözködsz, ápolt vagy, illetve nem félsz hozzájuk szólni, akkor rendben leszel.
Nem kell feltétlenül kondi terembe járni elég ha naponta pársor csinálsz fekvõtámaszokat 10 db nem telik egy percbe sem ezt párszor minden nap és pá felülés ez lehet macerásak de ingyenes rövid idõ alatt megcsinálható és eredménye is van nekem legalább is van csak sokszor kell csinálni minden nap nekem jól bevált.
sztem csak egy testsúly 4000 segíthet rajtad
a kockák nem fontosak, de azért valamennyire jól nézzen ki, de persze ez olyan mintha a pasik azt mondanák hogy jó ha szépek a cicik egy csajnál stb. ha a pasim nem olyan testtel rendelkezik ami tökéletes, nem érdekel. ez a lényeg :D

Tipp? Nem éppen a legjobb helyzetben és a legjobb suliban vagyok? !

A helyzet az, hogy jelenleg közlekedésgépészeti suliban tanulok, de rájöttem nyári gyakorlaton, hogy semmi közöm nincsen az autókhoz. Anyuék megkértek, hogy csiszoljam le a kerti padokat (kézzel, és vastag lazúrral volt el?tte 5 évvel lefestve), meg a nyugágyakat (fából van mind) és fessem le. Olyan szép lett, és annyira tetszik nekem és másoknak is, hogy elképzelni nem tudtam, hogy ezt én csináltam.Aztán apuval csináltunk egy kutya házat. Az is nagyon jól sikerült, pofás ki darab lett. Nekem nagyon megtetszett ez a asztalosi munka, ráadásul jöv?re költözik a család (velük együtt én is) Ausztriába.

Legjobb válasz: pofon egyszerû srác. leérettségizel utána elmész asztalosi okjs képzésre ami ingyenes, mert elsõ szakma, és utána mehetsz állami egyetemre bárhova mert az is ingyenes. fordítva már nem mûködik a dolog, hogy egyetem és okj-s képzés mert akkor fizetni kell. de úgy ingyenes ahogy írtam

pofon egyszerû srác. leérettségizel utána elmész asztalosi okjs képzésre ami ingyenes, mert elsõ szakma, és utána mehetsz állami egyetemre bárhova mert az is ingyenes. fordítva már nem mûködik a dolog, hogy egyetem és okj-s képzés mert akkor fizetni kell. de úgy ingyenes ahogy írtam
vagy érettségi után 2év asztalos technikusi
Szerintem az asztalosok elég keresettek, és ha kapnak munkát, marha jó fizut is kapnak. Fõleg külföldön. Én ismertem asztalos hapsit, nagyon szép házuk volt.
Szerintem is jól keres egy ügyes asztalos. Fõleg ha az ikea tovább folytatja a termékei túlárazását és minõségi romlását. Egyre többször hallom hogy megrendelõk elviszik az asztalost az ikeába és megcsináltatják vele a konyhabútort olcsóbban és minõségibbre mint ha megvették volna... Egyébként: egyetem után is lehet OKJ-t tenni ingyen, az egyetemi diploma nem számít szakképesítésnek. Max. a korra kell figyelni. Nézd meg mi a jelentkezés követelménye asztalos OKJ-nál. Szerintem 10. évfolyam után már lehet rá jelentkezni, kétlem hogy kéne hozzá érettségi.

A kutyatartási morál és kutyákhoz való hozzáállás Magyarországon nem éppen a legfényesebb. Te min változtatnál szívesen, pl. törvények? Tudtnátok tapasztalatokat írni más országokhoz képest?

Elsősorban arra lennék kíváncsi,hogy te min változatatnál,ha megtehetnéd!Bármivel kapcsolatban,pl. törvények,szabályok,hozzáállás. Szerinted jó ötlet lenne,ha a kutyákat több helyre bevihetnéd. Meg az is nagy probléma,ha nálunk a kutyásokat elég kevesen tolerálják és nincs joguk semmihez! Vélemények?

Legjobb válasz: Több kutyafuttatót. Szégyen és gyalázat, hogy egy 120000 lakosú megyeszékhelynek, mint Székesfehérvár, nincs egy kutyafuttatója sem. Na, ezt valamilyen úton-módon szabályozni kéne. Baromira idegesít, ha más nem szedi fel a kutyakakit, erre ugyan van elõírás/törvény, de be is kéne tartatni. Per pill. most ezek bosszantanak nagyon.

Több kutyafuttatót. Szégyen és gyalázat, hogy egy 120000 lakosú megyeszékhelynek, mint Székesfehérvár, nincs egy kutyafuttatója sem. Na, ezt valamilyen úton-módon szabályozni kéne. Baromira idegesít, ha más nem szedi fel a kutyakakit, erre ugyan van elõírás/törvény, de be is kéne tartatni. Per pill. most ezek bosszantanak nagyon.
Szerintem az Amerikai mintára mûködõ hatósági jogkörrel bíró állatrendõrség kialakítása lenne egy fontos lépés. Valamint az ilyen oldalakon (expressz, kiskutya.hu stb stb) igenis csak olyan kiskutyát lehessen árulni ami chipezett és ezt kellõen szankcionálni. A menhelyekrõl pedig tényleg csak ivartalan kutyát lehessen kivinni (a vidéki menhelyek jó részénél nincs ivartalanítás)
Nekem konkrét tervem is van az ügyre. Évek óta álmodozom róla, hogy nyerek a lottón, veszek egy kamiont, amit berendezek állatorvosi rendelõnek. Néhány állatorvossal felszerelkezve járnám az országot és ivartalanítanánk minden faluban. Mellette állatorvosi egyéb ellátás és ahol nem megfelelõen tartják a kutyát, elvinnénk. Valamint tudatosítani kellene az emberekben, ha kell fizetett tv reklámokon keresztül, hogy a kutyatartás az nem divathóbort kérdése, hanem évtizedekig tartó felelõsség, lemondás. Aztán a csupasz fenekem hozzáér a hideg falhoz és felébredek.
Valami kötelezõ vizsgához kötném a kutyatartást, mint a jogsit pl.
A keverék és törzskönyv nélküli kutyáknál kötelezõvé tenném az ivartalanítást, amennyiben ez nem akadályozza semmi egészségügyi körülmény, ahol veszélyes lenne az altatás. A chipet szintúgy kötelezõvé kellene tenni, de szigorúan betartatva, mert hiába kötelezõ elvileg most is, ha felmész az expresszre vagy hasonló oldalakra, a kiskutyák 90%-ának nincs chipje. Így csak a tenyésztõktõl lehetne venni törzskönyvezett kiskutyát, akinek meg erre nincs pénze, az hozzon menhelyrõl. Az állatkínzást sokkal szigorúbban kellene büntetni, a menhelyeket önkormányzati pénzbõl kellene támogatni. Nagyon fontosnak tartom azt is, hogy iskolákban tanítsák a gyerekeknek a felelõs állattartást.
A kutyatartást engedélyhez kötném, több kutyafuttató szintén, komoly közmunka/pénzbírság annak aki nem takarít a kutyája után (szedje az ürüléket a környéken legalább egy hétig pl). Az ivartalanítást keverékeknél, örökletes beteg kutyáknál kötelezõvé tenném. Iskolai felvilágosítás a felelõs állattartásról. Szaporítókat büntetném, almot létrehozni csak valamilyen engedéllyel lehessen. A tápreklámoknál bevezettetném a kisbetûs részt, valamint felhívnám a figyelmet ezeknél a a magas búza/kukorica és a "hatalmas" 4%-os hús tartalomra.
Én is valamiféle vizsgához kötném a kutyatartást, nyilván elõtte el lehetne végezni a hozzá tartozó tanfolyamot. De sajnos ennél komolyabb gondok is vannak ebben az országban, tartok tõle, hogy már sose jutunk el odáig, hogy ezzel érdemben lehessen foglalkozni.
Én úgy csinálnám mint ahogy németországba csinálják. Nem feltétlenül az ivartalanításon van a hangsúly hanem a felelõs és tudatos kutyatartáson. Tilos az agresszió illetve az állatokhoz való hozzáálláson kell változtatni. Németben lehet vinni a kutyákat éttermekbe meg sok egyéb helyre is.
Ivartalanítás, és alkalmassági vizsgálat "veszélyesebb"-nek ítélt fajták tartásához. Pl. staffim van, de utálom, hogy sok romának is, akik verekedtetik õket sajnos. Ez egyszerûen kiküszöbölhetõ lenne, hisz látszik nagyjából mit ér az ember. Viszont nagyon büntetném, aki nem szedi össze a kakit. Utálom az ilyen kutyásokat, és hogy naponta 3x (nem túlzok) kell hanyatt esnem, mert valaki "ottfelejtett" egy csomagot. Jobb helyeken és országokban ezért súlyos pénzbüntetés jár.
Ahogy az elõttem szóló is mondja, kutyatartást engedélyhez kötném, tovább megyek...az embereket is tenyésszemlére küldetném és aki mégis anélkül szaporodik annak elvenném az élethez való jogát.Megfigyelhetõ h aki bántalmazzza kutyáját macskáját háziallatát az általában a családját is.Minden kutya fajtátol függetlenül a gazdája képmásává válik
Én az oktatásba vinném bele ezt az egészet állattartás dolgot , de nem csak kutyákkal kapcsolatban.A felfogáson kéne változtatni (amin gyermekkorban lenne a legegyszerûbb szerintem) mert a törvényeket kb senki sem tartja be ebben az országban.Ha rá akarjuk kényszeríteni a dolgoz mindenkire , annál nagyobb lenne a felháborodás. Szerintem fontosabb lenne azt megtanítani mondjuk környezet órán , hogy miért ne szaporítsunk kutyát mint azt hogy hogyan szaporodnak a méhek..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! Erre voltam kíváncsi :) És tényleg igaz, Németország és Amerika jóval elõbbre tart ezen a téren, mint mi.Dehát nem csak itt :S
Mondjuk a nehéz anyagi helyzetben lévõ kutyatartók számára bevezetném az ingyenes ivartalanítást. Így egy idõ múlva tényleg csak azok a kutyák maradnának ivarosak, amik fajtatiszták, minden szûrésük megvan stb. Mindezt kiterjeszteném a macskákra is, hiszen belõlük is jócskán van túlszaporulat.
A macskáknál talán még rosszabb a helyzet. Teljesen ellenõrizetlenül szaporodnak és a legtöbbnek semmilyen oltása sincs.
azt hiszem mindent elmondtak az elõttem szólók! a gyerekeink kezében a jõvõnk a kutyáké is... szerintem is az oktatásban kéne elkezdeni! (mi hollandiában éltünk egy magyar fajtájú kutyával és többen ismerték a fajtát mint itthon.ez szégyenletes ránk nézve. jah és mindenhova jöhetett velünk az élemiszer áruházat kivéve. a bankba amikor sorra kerültünk kiugrott a pult mögül egy fazon (én azt hittem most elküldenek minket) de csak azt kérdezte adhat e a kutyakekszet, majd elõhúzta az öltönynadrágjából. a szám is tátva maradt! de a kekszet nem én kaptam :) )
Évek óta próbálok rájönni, de még nem sikerült, hogy vajon a postára miért is nem jöhet be velem a kutyám? Vagy a bankba. OK, hogy a húsboltba veszélyes lenne bevinni (legalábbis a husikra nézve), oda nem is próbálkozom. De vajon mit tud megenni a postán? Még a kapuban sem eszik meg a postást:) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!