Találatok a következő kifejezésre: Nem élvezem szexet. Mit tegyek (21 db)

Nem élvezem a párommal a szexet. Mit tegyek?

Lassan 2 éve vagyunk együtt,nekem ő az első,és arra is lehetne fogni,hogy még a "saját testemet kell felfedeznem". De már nagyon rossz,hogy akár mikor szexelünk,nincs orgazmusom vele.Orálisan nem hajlandó próbálkozni,amikor a kezével csinálja akkor sem élvezem.Az előjátékot is hajlamos kifelejteni.. És nincs semmi bajom,mert amikor magamnak csinálom 5 perc múlva orgazmusom van.Nem feltétlen hüvelyire gondolok,de még csiklóit sem hoz össze.És nem tapasztalatlan(előttem is voltak már barátnői..) Egyre jobban unom,már sokszor kedvem sincs a szexhez mert tudom,hogy úgysem lesz jó. Szakítani nem akarok vele,szeretném helyre hozni.Az a baj,hogy hiába mondom neki hogy hogy csinálja,akkor sem sikerült még a két év alatt soha orgazmust átélnem vele. Segítsetek! nem akarom megbántani!

Legjobb válasz: Pedig máshogyan nem mûködik. Mindenki azt ír amit akar, de bizony egy párkapcsolat fõ tartópillére a szex. Tehát nem úszod meg, le kell ülni vele beszélgetni. Mond meg neki, hogy nem akarod elhagyni mert szereted, de ez így nem mehet tovább. Vagy tanul egy kis szexet, vagy elköszöntök egymástól. És mi az, hogy orálisan nem hajlandó próbálkozni? Undorodik tõled? Akkor már lõttek az egésznek. Igaz ennek több oka is lehet, esetleg ápolatlanság, vagy te sem csinálod neki. Szóval ez megbeszélés nélkül nem tud mûködni. Mennyi idõs vagy?

Pedig máshogyan nem mûködik. Mindenki azt ír amit akar, de bizony egy párkapcsolat fõ tartópillére a szex. Tehát nem úszod meg, le kell ülni vele beszélgetni. Mond meg neki, hogy nem akarod elhagyni mert szereted, de ez így nem mehet tovább. Vagy tanul egy kis szexet, vagy elköszöntök egymástól. És mi az, hogy orálisan nem hajlandó próbálkozni? Undorodik tõled? Akkor már lõttek az egésznek. Igaz ennek több oka is lehet, esetleg ápolatlanság, vagy te sem csinálod neki. Szóval ez megbeszélés nélkül nem tud mûködni. Mennyi idõs vagy?
"Ne értsetek félre, egyáltalán nem vagyok ápolatlan! És én mindig csinálom neki orálisan" És ezt esetleg õ is tudja? Ha a partneremet nem látom megfürdeni szex elõtt, én is kerülöm a nyalakodást. Ez nem azt jelenti, hogy áplatlan lennél. Tegyél egy próbát, menjetek el fürdeni együtt, szeretkezzetek a zuhany alatt fürdés után... Ha akkor is undorodik, nincs jobb ötletem.
A kérdező hozzászólása: Egyre romlik a helyzet! Múlt hétvégén nem szexeltünk, mert beteg voltam és fáradt.Mást hétvégén nem szexeltünk, mert nem volt kedvem és ezt tudja is.Azt hisz, hogy van valakim, mert régen az volt a baj, ha nem volt szex, most pedig akárhogy próbálkozott, semmi.És az a baj, hogy éreztem, hogy nem is akartam volna...
Szerintem az nem szakítási ok, hogy nem csinálja neki orálisan. Én se szoktam a barátomnak, és így én se "várom el" tõle, hogy õ megtegye nekem. Bár néha megszokta, és iszonyú jó, de ha én nem csinálom neki, akkor nem várom el tõle, hogy õ is megtegye nekem. Szerintem üljetek le és beszéljétek meg. Ha igazán szeret, akkor megpróbál változtatni magán, kérd meg, hogy legyen többször tartósabb elõjáték, mert lehet, hogy csak ennyi a baj. Remélem, hogy sikerülni fog nektek :)
Eléggé önzõ.....gondolkodj el, hogy õ a megfelelõ számodra?Biztos, hofy tlálsz nála jobbat!!!
vegyéél egy kutyááát XD
sajna az én barátnõmmel is ez a helyzet!...:S nem tud elélvezni velem, pedig csinálom mindenhogyan...orálisan is... mikor masztizik, persze uyg mint te kb 5 perc se kell neki.. aztmondja valamiért fél kiengedni az orgazmusát elõttem...:SSS hiába bátorítom meg stb stb... igaz sokszor csendben kell csinálnunk, meg aztmondja élvezi nagyonis a szexet velem, hogy nincs orgazmusa akkor is...persze lehet azért mondja hogy ne bántson meg..:/ nemtudom...:S engem sokkal jobban fusztrál ez mint õt, nem is zavarja...állítólag sosem élvezett még el fiúval, pedig volt neki jópár barátja elõttem, nekem pedig jópár csajom is... nemtudom mi lehet...nem görcsölünk az orgazmusra, mert tudom akkor mégroszab lesz. :/ 19 éves, én 22
A kérdező hozzászólása: Ja és a másik, hogy én is csináltam már neki úgy, hogy nem fürdött meg, de nem akartam megbántani..pedig nem volt nagy élmény..
A kérdező hozzászólása: Próbáltuk.Együtt is fürödtünk már elõtte, látta is már hogy fürödtem.Mielõtt elmegyek hozzá, mindig tusolok és ezt tudja is!
Mi a baja az orális szex-szel?
sajnos nagyon valószínû, hogy nem szeret téged.. :/ nem tudom , hogy hogyan tudtad eltûrni azt, hogy így bánik veled, nem foglalkozik veled és semmibe néz téged.. ezt a kapcsolatot ne is akard tovább folytatni, lehet, hogy ragaszkodsz hozzá, de hidd el, nem fog semmit se változtatni.. keress egy normális fiút, aki majd megbecsül téged, ne fecséreld rá az idõd! :) majd írd meg, hogy mi lett, vagy mit tervezel ^^
A kérdező hozzászólása: Ne értsetek félre, egyáltalán nem vagyok ápolatlan! És én mindig csinálom neki orálisan..
szerintem hagyd ott. ha szeretne törõdne ezzel a problémával
És attól is undorodik, hogy te csinálnád neki? Akkor totál nincs is orális szex a kapcsolatban? Háááát... Lehet, hogy alapjáraton itt van a kutya elásva. Ha õ undorodik a te testedtõl (sarkítva, de ez a lényeg), akkor lehet, hogy nem a legjobb embert választottad társadul.
hat igen... ritka a jo pasi... nem valalja be az oralisat?mar csak ezert el hagyhatnad... a kezevel pedig nem ertem hogy nem lehet valamit jol csinalni. en azt szurtem le hogy a pasidnak csak azert kellessz hogy eppen ne keljen maganak kiverje.a te erzeseid nullak a szemebe.
A kérdező hozzászólása: Azt mondta senkinek sem volt hajlandó csinálni, mert undorodik..Nekem már próbálkozott, de éreztem, hogy csak az én kedvemért..és próbált minél kevesebbet hozzáérni a nyelvével.. Ja egyébként sokszor élvezem az ujjazást meg a szexet is, csak nem megyek el.
keress mást. vagy amikor nyomja, izgasd magadnak csiklód egy kicsit. :D bár ha 2évig nem sikerült, valószínû ez után sem fog. :(
Miért nem volt kedved? És már volt olyan, hogy volt megcsaltad õt? Amúgy meg ülj le vele megbeszélni ezt az egészet.(bocsi h ha errõl már írtál elõbb csak most lusta voltam megint elolvasni, mert egyszer már írtam ide :D)

Nem élvezem a szexet. Mit tegyek?

17 éves lány vagyok nemrég történt meg az els? a párommal.? elmegy, én nem tudok.azt mondta hogy így nem élvezi az aktust és én sem.(gátlásos is vagyok )

Legjobb válasz: törd meg a gátlásoss ságod lazíts, engedd el magad ezen nincs mit gátlásoskodni több millió éve csinálják a természetben emberek és állatok és mind élvezi...

törd meg a gátlásoss ságod lazíts, engedd el magad ezen nincs mit gátlásoskodni több millió éve csinálják a természetben emberek és állatok és mind élvezi...
Nekem is kezdetben ez volt a problémám. Próbálj ellazulni, ne agyalj, és nem kell rágörcsölni az orgazmusra. Menni fog idõvel! :)
Petting, sok... Elõjáték, abból meg hosszú. Egyébként én is így voltam vele, de nem értem, én sosem görcsöltem azon hogy "úristen-miért-nincs-orgazmusom", annyira élveztem hogy együtt vagyunk. Persze, tök jó ha mindketten elélveztek, de ne ez legyen a lényeg szerintem a szexben. Mondjuk én addig nem szexelnék míg szép lassan le nem vetkõztem a gátlásaimat, de te tudod... Ha zon görcsölsz hogy mit csinálsz és hogy nézel ki és mikor lesz már jó, akkor az életben nem fogod élvezni.
:) ) Ha nem elvezne, nem szeretkezne veled. Ne aggodj. Amugy nekem is nagyon lassanment az ellazulas. De itt vagyok fel ev utan es egyre csak jobb minden. Meg nem volt huvelyi orgazmusom soha de probalkozunk. Nem adjuk fel;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kommenteket , megpróbálok majd ellazulni.de az az érzés is bennem van hogy mivan ha nem vagyok elég jó neki..
petting petting petting....és ha kellõképpen felizgultál te is akk jöhet maga az altus...de ezt eg h nem vagy neki elég jó azt felesd el...akk nem lenne veled és nem is igen akarná a szexet...nyugalom a jó szex titka xD lazzulj el és arra gondolj h azzal vagy akit igazán szeretsz és semmi nem veheti el tõled mert õis téged akar cupcup
oszt mér nem élvezi???
Más nõk sem élvezték veled a szexet? Mert akkor sehogy, vagyis ma már biztos nem. Amúgy odafigyelés, kedvesség, de nem szexuális irányultsággal. Pl. beszélgetsz vele egy jót, megcsinálod valami házimunkáját, elviszed valami programra. Legyél a férfi, akivel jól érzi magát, aki által szeretve van, aki izgalmat csempész az életébe. Majd látni fogod, ha úgy néz rád, vágyni fog rád, te se leszel bizonytalan, és élvezni fogja veled a szexet.
A kérdező hozzászólása: Nem voltam soha mással, régóta együtt vagyunk, de a szexet nem élvezi, legalábbis hüvelyi úton nem! Csikló izgatással szoktam kielégíteni, de most szeretném ha végre a farkamtól élvezne el, vagy legalább õszintén élvezni!!!!
egyszer beszélgess el vele hosszasan a dologról, és akkor valószínûleg elõ fog jönni hogy mi a probléma és hogy lehet megoldani
Istenem! Nem minden nõ képes a hüvelyi orgazmusra.Fogjátok már fel!

Miért nem tudok elmenni? Lány vagyok, élvezem a szexet, de nem tudok ellazulni annyira, hogy ne érdekeljen mi van körülöttem és nem tudok elmenni! Mit tegyek?

Legjobb válasz: NYugodt helyen csináljátok, ahol senki sem zavarhat meg. Lehet segít, ha sötétben csináljátok, Behunyhatod a szemed is. Általában ha a csiklót is ingerlik szex közben, összejön az orgazmus is.

NYugodt helyen csináljátok, ahol senki sem zavarhat meg. Lehet segít, ha sötétben csináljátok, Behunyhatod a szemed is. Általában ha a csiklót is ingerlik szex közben, összejön az orgazmus is.
A kérdező hozzászólása: volt jó párszor nyugodt helyen is, de ....fogalmam sincs miért, de úgy sem sikerült! bár olyan nagyon nem zavar, így is jó, meg nagyon szeretem a srácot, csak gondoltam megkérdezem, hátha tud vki segíteni
Nem vagy egyedül! Vannak nõk akik képtelenek a hüvelyi orgazmusra... Ez engem is feszélyez kissé, mert nekem se sikerül.... De nem tudok mit csinálni. REmélem "kinõjük ezt a pechet"
A nyugodt helyen legyen halk zene is! Ez elfedi majd a kisebb zajokat, és jó a hangulatodnak is. Ezen kívül rendesen figyelj oda a fiúra is, és te is mozogj, csinálj valamit (akkor arra is kell figyelned). A nõk simán tudnak 2-3 felé is figyelni: ez MIND irányuljon az együttlétre.

Amióta megcsaltam, nem élvezem vele a szexet. Mit tegyek?

A párommal 2 éve voltunk együtt akkor, amikor nagy hullámvölgybe kerültünk. Fél évnyi folyamatos veszekedés, majd olyat tett, ami miatt mások simán szakítottak volna, de én 2x (!!) is adtam neki "utolsó" esélyt. Mondtam neki, hogy csak akkor lesznek együtt, ha bebizonyítja, hogy van értelme, ha látom, hogy tesz a kapcsolatunkért. Megígérte, majd még azon a héten valamivel nagyon megbántott. Én akkor chateltem egy pasival, akivel találkoztam. Lefeküdtem vele.. Szörnyű volt különben... A páromnak nem mondtam el, valamilyen szinten úgy érzem, hogy megérdemelte... Csúnya ezt mondani, de ő is hátba szúrt engem, ráadásul nem mondta a szemembe, hanem lebukott... Nekem az égvilágon semmit sem jelentett az a szex, hánynom kell ha rá gondolok... Ne ítéljetek el, tényleg nem tudom, miért tettem.. Végső elkeseredés volt szerintem, és annyiszor megalázott, az a pasi meg éreztette, hogy kellek neki... Különben hűséges típus vagyok, tipikus jókislány.. A párommal azóta tökéletes a kapcsolatunk, de részemről a szex nem megy. Szexelünk, de nem tudom kikapcsolni az agyam, nem élvezem annyira, nem tudok elélvezni sem.. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Még mindig bánt a lelkiismeret. Lehet, hogy el kéne mondanod a párodnak, hogy kiadd magadból.

Még mindig bánt a lelkiismeret. Lehet, hogy el kéne mondanod a párodnak, hogy kiadd magadból.
megcsalás az megcsalás:D gerinctelen dolog fõleg eltitkolni, remélem nem is lesz neked jobb ennél, komolyan mondom.
#2 egyetértek! give me five!
A kérdező hozzászólása: A megcsalás fél éve történt, tehát nem friss dolog..
A kérdező hozzászólása: Nem, nem pitiáner dolgok. Priviben sem írom le, mert aztán még a végén beírod ide válasznak, hogy mindenki lássa. Nem vagyok h*lye. De hiába is írnám le, megint jönnének a válaszok, hogy mekkora paraszt, minek vagyok még vele, és még sorolhatnám. 4 kérdést tettem fel, és 1 pozitív választ sem kaptam.
Jaj, mindenki tudja osztani az észt a megcsalásról! Az dobja rá az elsõ követ, aki egész életében mindenkihez hûséges volt eddig! Nem okoskodni kell, megbánta a dolgot. Amúgy kérdezõ, én is hasonló helyzetben vagyok, ami a megcsalást illeti. És 2 éve vagyunk együtt a barátommal. Rengetegszer megbántott, mindig adtam neki új esélyt, de most az utóbbinál igencsak megrendültem. Pont akkor keresett fel az exem és lefeküdtünk. Valahol én is úgy éreztem, hogy megérdemli, tehát átérzem a helyzetet.. Azóta viszont nehezen veszem magam rá a szexre, nem mondtam el neki a dolgot. Remélem, most tényleg megváltozik.
A kérdező hozzászólása: Azért, mert szerettem és hittem, hogy jobb lesz. Még csak eszembe sem jutott találkozni azzal a chates pasival, ez nálam már nem fér bele, hogy egy másik nemû emberrel kettesben találkozzak! Aztán jött a párom nagy bunkósága, ami miatt szakítottam vele, 2 nap múlva megcsaltam, aztán õ még aznap hívott, hogy mennyire sajnálja, és akkor adtam még egy esélyt.
Akkor írd le privátban, bár gondolom azért nem teszed, mert pitiáner felfújt dologról van szó. :) ))
én vagyok a csicska? minek maradtál vele ha olyan durván bánt veled te szegény pára? megcsalod, és hûséges vagy? a kettõ nem jön össze.
A kérdező hozzászólása: Nem fogom leírni, hogy miket tett, nem szeretném, ha bárki rám ismerne. Nem hétköznapi dolgok..
A kérdező hozzászólása: Az én párom megváltozott.. Vagy maximum nagyon jól titkolja a dolgokat, és nem bukott még le. De bízok benne, szóval nem hiszem, hogy hazudna.
Mennyi mocskos, hányinger nõ van ezen a Földön! Undorító...
A kérdező hozzászólása: És mennyi mocskos, hányinger pasi is!!! Akik bámulják a melleimet, miközben fogják a barátnõjük kezét!! Utánam fordulnak, utána meg megcsókolják a "szeretett" lányt! Ti milliszor undorítóbbak vagytok, mert a farkatok irányít mindent! Ha nem így lenne, akkor az én párom sem tette volna azokat, amiket!!
"Akik bámulják a melleimet, miközben fogják a barátnõjük kezét!! Utánam fordulnak, utána meg megcsókolják a "szeretett" lányt!" Ez még nem megcsalás, te riherongy! Nézni hadd legyen már szabad. "Ti milliszor undorítóbbak vagytok, mert a farkatok irányít mindent! Ha nem így lenne, akkor az én párom sem tette volna azokat, amiket!!" Nekünk irányít mindent a farkunk, amikor széttetted a lábad egy vadidegennek elsõ szóra. Jól van kislányom, leülhetsz. Hülye RIB4NC!
na elég már a nyavalygásodból! te bas.ztad el... de szó szerint.
"Ha tudnád, miket tett.. Ahhoz képest 1 megcsalás SEMMI." Akkor mi a faxnak maradtál vele? Ostoba-e vagy?
Nehéz helyzet, mert nem lehet észérvekkel lecsendesíteni a lelkiismeretet. Így te szenvedsz, ha pedig elmondod neki, és megbocsájt, akkor jobb lesz, de így õ is szenvedni fog. Volt, hogy megcsaltam(csókkal) egy korábbi barátnõmet(kb 1 hetes kapcsolat volt), akkor elfojtottam, és most jött föl több, mint másfél év után a lelkiismeretfurdalás, mikor már majdnem másfél éve van párom. Úgy jött föl, hogy már akkor is lelkiismeret furdalásom volt, ha véletlen ránéztem egy lányra, és az kinézett valahogy. Gondolom tudatalattból felhozta a korábbi érzést. Ez mondjuk megoldódott, hogy direkt nem nézek rá egy nõre sem egy pillanatnál tovább. Meg amúgy is olyan érzésem volt, mint ha direkt(tudatalatt) rá KELL néznem, hogy rosszul érezhessem magam. Ha nem érzem rosszul magam, nincs ingerenciám se ilyesmire, szóval tudom, hogy nem érdekel más a barátnõmön kívül. Sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy jó szex nélkül szét fog esni a kapcsolat. Ez egy fontos összetartó erõ, ami ha nincs, elég nagy probléma. Önzõség egy kicsit, de el kéne mondanod a pasidnak õszintén, hogy mit tettél. Szenvedni fog, de ha nem mondod el, az az egész kapcsolatra rá fogja nyomni a bélyegét.
"Különben hûséges típus vagyok, tipikus jókislány.. " Csak annyit tennék hozzá, hogy aki egyetlen egyszer is megcsalja a másikat az már nem sorolható be ebbe a kategóriába. ;) A másik meg, hogy megnéznek a pasik, hát igen aki kiteszi azt megnézzük, ha egy férfi menne félmeztelenül vagy trikó ba és szépen kidolgozott teste van biztos te is megnézed õket.Az más, hogy nekünk tenni is kell érte nektek pedig nem igazán.
A kérdező hozzászólása: Akkor már kb 4 hónapja chateltem vele szinte minden nap, és elvileg barátok voltunk.
Huszonéves hülyegyerek vagyok, de mégis mi az a görénység amire megcsalással kellett válaszolnod? Ráadásul egy vadidegennel, akit chaten szedtél össze. Egy jókislány nem csinál ilyet, drágám. :)
A kérdező hozzászólása: Ha tudnád, miket tett.. Ahhoz képest 1 megcsalás SEMMI.
A kérdező hozzászólása: Minden privátot küldõt letiltok, nem vagyok kíváncsi az ismerkedõs szövegekre.
A kérdező hozzászólása: Hidd el, õ sem szent. Nem csalt meg, de leírtam itt, hogy miket tett, és mindenki szerint egy gerinctelen féreg volt, és azt mondták, nehogy vele maradjak.. Ráadásul 2x is megtette...
A kérdező hozzászólása: Most annyira tökéletes a kapcsolatunk, újra szerelmesek vagyunk, mint a legelején.. Régen nem becsültem meg ennyire, mint most...
Mindennek ára van-a bosszúnak is.
mivel nem tudod túltenni magadat rajta szakítsál mert ez már fél éves dolog szval szerintem hanyagoljad
A kérdező hozzászólása: Persze, lehet itt "give me five"-ozni, de kíváncsi lennék, hogy a helyemben ti megtettétek volna vagy sem... Én sem gondoltam volna magamról, hogy ilyen ocsmányságra képes vagyok. Undorítónak tartom a harmadik félrõl való fantáziálást is, a pornót is..
A kérdező hozzászólása: Csak szex közben gondolok erre, máskor eszembe sem jut. Undorító volt, de tényleg... Lehet, hogy pszichológus kéne?
bocs eléggé hülye választ adtam szerintem beszéljél vele ha öt nem zavarja ak no problem
igen, lehet give me five-ozni mivel te vagy az aki megcsalta a másikat. (látom h 2x adtál neki utolsó esélyt, de minek ha megcsaltad?) jusson is eszedbe mindig amit tettél te féreg.
Egyikõtõk kutya, a másik pedig eb. Keress egy új párt és legközelebb ne legyél egy ipari QVA!! ....jókislány..... voltál.... egyszer.... régen.... képzeletben....
A kérdező hozzászólása: Ja értem, mert szerinted terveztem, hogy majd megcsalom.. Gratulálok, te észlény. A pofádból meg vegyél vissza, nekem egy senkiházi nyáriszünetes csicska ne féregezzen!
Hülye qrva, megmagyarázza a megcsalást, és még õ a hûséges jó kislány. Így aztán sok értelme volt lenyelni azt a sok szart, ami még így is sokkal kevesebb, mint amit te tettél.
Nem lehet titkolózni egy kapcsolatban, fõleg nem egy megcsalásról. Nem pszichológus kell ide. Vele kell megbeszélned. Ha pedig szakít, akkor így kellett történnie.
A kérdező hozzászólása: Most is "jókislány" vagyok, képzeld. Még csak rá sem nézek más pasikra, mint ahogy régen sem tettem. Ti pasik mit hisztek? Bármit megtehettek, bezzeg ha a nõ tesz valamit, egybõl világi nagy kur*a?? Látszik, hogy melyik választ írja tizenéves h*lyegyerek!
A kérdező hozzászólása: Persze... Maximum a nyakam meg a karom látszik ki egy pólóból, mert közönségesnek tartom, ha valakinek kilátszik a melle!

Nem élvezem a szexet, mit tegyek?

Egyszerűen az utóbbi időben feszült vagyok, nincs kedvem sem hozzá, ha megtörténik akkor is azt várom, hogy vége legyen, reszelés az egész.. :( Ha hozzámérnek és pl.: a csiklóm izgatják inkább kellemetlen mint sem izgató érzés. A párom szeretem, nem vele van a gond. Valaki hasonló helyzetben volt? Sikerült megoldani a problémát?

Legjobb válasz: munkahelyi, párkapcsoalti, családi stressz okozhatja ezt legtöbbször. Ha eddig élvezted, csak mostanában nem, akkor kizárható a gyermekkori traumák tudatalatti elraktározódása miatt bekövetkezõ szexuális étvágytalanság, ezért koncentrálj ak özelmultban felgyülemlet stresszehlyzeteidre amiknek rosz lett vagy semmiylen se a megoldása :)

munkahelyi, párkapcsoalti, családi stressz okozhatja ezt legtöbbször. Ha eddig élvezted, csak mostanában nem, akkor kizárható a gyermekkori traumák tudatalatti elraktározódása miatt bekövetkezõ szexuális étvágytalanság, ezért koncentrálj ak özelmultban felgyülemlet stresszehlyzeteidre amiknek rosz lett vagy semmiylen se a megoldása :)
Próbálj meg relaxálni szex elõtt, és csak a párodra és magadra koncentrálni, totál kizárva a külvilágot.
Lazulj el, akár kérd meg a párod, hogy masszírozzon meg elõtte. És ha valami nyomja a lelked, beszélj róla valakivel:)
ne szexelj :D
Olvass ötven árnyalat könyveket és megjön ;) Nekem bevált.

Nem tudok elélvezni a barátommal mert az ő érintésére nem reagál a csiklóm, ettől még kívánom őt és élvezem a szexet, mit tegyek? Bővebben lent. (20/L)

Viszonylag későn, 18 évesen vesztettem el a szüzességem, de előtte már nagyon régóta maszturbáltam, és mindig volt csiklói orgazmusom. Az a baj, hogy akivel elvesztettem volt az első barátom, előtte egy fiúval sem volt semmilyen kapcsolatom sem, és vmiért amikor maszturbáltam mindig lányokra gondoltam, különböző perverz helyzetekben, ez izgatott fel, erre mentem el. De soha nem éreztem úgy lány iránt, csupa lány barátom van, csajos vagyok, és egyszerűen nem nézek úgy a lányokra szóval kizártnak tartom h leszbikus lennék, viszont csiklói orgazmusom azóta nincs mióta először lett barátom, azóta ugyanis egyáltalán nem fantáziálok lányokról, de a csiklóm egyáltalán nem érzékeny mikor a pasim ér hozzá! A hüvelyi behatolás jó, élvezem de nincs orgazmusom, mit tehetnék?

Legjobb válasz: Lányokra maszturbálsz de nem vagy leszbikus? Gratulálok.

Lányokra maszturbálsz de nem vagy leszbikus? Gratulálok.
az elsõ barátoddal sikerült? és nem lehet, hogy a palid nem túl nagy szakértõje a témának és csak ez fog vissza annyira, hogy ne tudd élvezni?
Szerintem rosszul fogalmazod meg ezt a problémát. A nõi csikló rendkívül érzékeny, csak jól! kell ingerelni. Szerintem nem az a baj, hogy a csiklód egyáltalán nem érzékeny, mikor "a pasid ér hozzá". Az a baj, hogy a pasid ROSSZUL ÉR HOZZÁ. Mit tehetnétek? Kipróbáljátok, hogy a barátod sok különféle pozícióban, változatos technikákkal ingerli a csiklódat, te pedig irányítod közben, és elmondod neki, neked hol, hogyan jó. Kizárt, hogy így ne találjatok rá arra a módra, amivel orgazmust tud neked okozni.

Van egy problemam nem elvezem a szexet, mit tegyek?

szoval szeretkezek a baratomal es nem elvezem a szexet nagyon faj es szurodik. Mar 4 szer csinaltuk de en nem birom fojtatni,nem szakat meg ki a szuzhartyam vagy mi a baj?mit csinalok rosszul? Folizgatjuk egymas megfeleloen!

Legjobb válasz: Biztosan nagyon görcsölsz. Sokkal több elõjáték, petting kell ahhoz, hogy ellazuljál. Esetleg még több síkosító is. És hosszú, hosszú idõ.

Biztosan nagyon görcsölsz. Sokkal több elõjáték, petting kell ahhoz, hogy ellazuljál. Esetleg még több síkosító is. És hosszú, hosszú idõ.
Vagy nem bízol meg a barátodban, vagy nem vagy elég tág, vagy túl gyorsan csinájjáok, vagy még talán nem vagy eléggé benedvesedve.
A kérdező hozzászólása: rendesen benedvesedek es jol ellazulok mikor berakja es mozgatja akkor faj es csipodik
Próbáljátok meg a síkosítót attól függetlenül hogy "elégé nedves vagy"egy kis ideig elöször ujjal csináljátok és utána vágjatok bele.
Szia, nem vagy felfázva? Vagy az is lehetséges, hogy valamilyen gyulladásod van, de lehet, hogy csak több idõ kell, 4 alkalom az még nagyon kevés :) 21/L
Próbáljátok meg úgy, hogy te vagy fölül. Úgy te szabályozod, hogy milyen mélyen, és milyen gyorsan hatoljon beléd, és egybõl abba tudod hagyni, ha fáj. 18/L

Nem tudom miért nem élvezem a fiumal a szexet? Már 2 éve vagyok vele ö volt nekem az elsö az elö játékot élvezem de aztán nem és babát is szeretnénk de nagyon mit tegyek?

Legjobb válasz: A jó hír az, hogy a gyermekcsináláshoz nem kell élvezni a szexet. Legalábbis a nõnek nem muszáj. Hogy egyébként mi a probléma, ennyi alapján nem tudunk neked segíteni. Ezt vele kell, hogy megbeszéld. Vonzónak találod õt egyébként? Én a páromnak már az illatától is beindulok. De volt olyan pasi, akivel azért nem kezdtem el járni, mert akármilyen kedves is volt velem, nem tudtam volna elképzelni az ágyban vele magamat. Elmehetsz egyébként szexuálpszichológushoz is, de állítólag nem olcsó mulatság. Azért én a babával még várnék, ha nem jó vele a szex. Tényleg egy olyan emberrel akarod leélni az életedet, akivel nem élvezed a szexet? Pedig gyereket csak annak szülj, akivel együtt is akarsz maradni.

A jó hír az, hogy a gyermekcsináláshoz nem kell élvezni a szexet. Legalábbis a nõnek nem muszáj. Hogy egyébként mi a probléma, ennyi alapján nem tudunk neked segíteni. Ezt vele kell, hogy megbeszéld. Vonzónak találod õt egyébként? Én a páromnak már az illatától is beindulok. De volt olyan pasi, akivel azért nem kezdtem el járni, mert akármilyen kedves is volt velem, nem tudtam volna elképzelni az ágyban vele magamat. Elmehetsz egyébként szexuálpszichológushoz is, de állítólag nem olcsó mulatság. Azért én a babával még várnék, ha nem jó vele a szex. Tényleg egy olyan emberrel akarod leélni az életedet, akivel nem élvezed a szexet? Pedig gyereket csak annak szülj, akivel együtt is akarsz maradni.
Egyetértek.

Mit tegyek, hogy a párom ne vegye észre, hogy nem kívánom és nem élvezem a szexet?

Legjobb válasz: A szexet nem kivanod es nem elvezed, vagy a parodat?

A szexet nem kivanod es nem elvezed, vagy a parodat?
Ez egy rossz hozzáállás. Vagy mond el neki, hogy ellaposodott, elunalmasodott a kapcsolatotok és tegyétek izgalmassá, mond el neki, hogy mire vágysz a szexben, mit szeretnél. Egy jó kapcsolat titka a kommunikáció. Ha akkor sem változik a helyzet, akkor meg hagyd ott a fenébe, csak magaddal tolsz ki, mert egy olyan emberrel leszel, akivel nem érzed jól magad, míg lehetnél egy olyan emberrel is, akivel pedig minden klappolna. De hát te tudod.
Megint Te vagy? Aki utálja a szexet és szex nélküli házasságban akar élni...
4.-és a párod ennyire figyel rád, hogy ezt nem veszi észre? nyögsz kettõt és akkor minden szép meg jó? Fifyelmes úriember elehet a párod
Hagyd el és csináld olyannal akivel élvezed.
És ez miért jó, hogy nem akarod, hogy észrevegye? Mi lenne, ha inkább javítanátok rajta és örömöt okozna neked is?
válj el.
Hagyd el! Mi értelme így együtt lenni?? Magadat is becsapod meg õt is.
azért ez elég kevés infó. Mi az oka ennek? Én a kérdésedbõl úgy veszem ki, hogy szereted õt, csak a szexet nem kívánod illetve õt. Mert gondolom, ha alkesz lenne, és azért nem kívánod, akkor nem kérdés, hogy miért ne vegye észre. Szerintem ez hosszú távon nem mehet, mindenképp szólnod kéne neki.
Én úgy szoktam csinálni mintha jo lenne nyögök meg ilyenek annal hamarabb tul vagy rajta mert ha nem nyögsz még tovabb csinalja mert azt akarja hogy elvezd .n már 1 perc alatt elmegyek meg mondom milyen jo es akkor õ is hamar elmegy. De probalok sokszor kibujni a sex alol hhogy jön a menzeszem faradt vagyok meg ilyenek
Egyáltalán nem fölösleges elmenni szakembertõl segítséget kérni. Ez a probléma ugyanis gyógyítható.
A kérdező hozzászólása: Azért nem akarom, hogy szakítson velem mert szeretem.
Nem molesztáltak téged soha? Nem volt valami kellemetlen élményed, akár gyerekként?
Hagyjátok rá... Ha lehoznák neki a csillagokat sem tenne semmit. Addig fog szenvedni amíg játsza a szamarat. Ennyi. Akkor szenvedjél kérdezõ...
Egyébként meg pont hogy az hazudozás meg az önmegjátszás miatt fogod elveszíteni a férjed... Ha elmondanád neki az csak megoldás lenne, sõt, biztos vagyok benne hogy még értékelné is, sõt, el is várja, hogy õszinte legyél. Dehát...
A kérdező hozzászólása: Nem emlékszem, hogy kiskoromban molesztáltak volna. Otthon a szex tabutéma volt.
Te mit szeretnél tenni, hogy a helyzet megoldódjon?
Tudod mikor változna valami? Ha kinyitnád a szád és közölnéd a pároddal, hogy nem élvezed a szexet. Õ tart el téged talán, hogy nem mered mondani ezt neki?
A kérdező hozzászólása: Még nem voltam dokinál de szerintem fölösleges is lenne úgysem változna semmi.
Ha öngyilkosság megoldásként eszedbe jut, az miért nem, hogy szólj errõl a pasidnak? Bocs, de rettegsz, hogy ha megtudja akkor elhagy. Az rosszabb, mint hogy neked kelljen megölni magadat, hogy ez változzon..?
Még egyszer kérdezem. Pszichológusnál már jártál emiatt?
A kérdező hozzászólása: Nem vagyunk házasok csak együtt élünk. Sokszor gondoltam már az öngyilkosságra is e miatt.
Nézd, te nagyon nagyon buta képet festesz itt magadról. Ha az eredeti kérdésedre akarsz választ, akkor színészkedj még jobban és tovább, akkor nem veszi észre a párod. De nem véletlenül kommenteltünk szét 5 oldalt, ahogy te élsz az egyáltalán nem normális. Nem csodálkoznék, ha a sok elfojtott érzésed miatt, amit egy együttlét alatt átélsz elõbb vagy utóbb komoly egészségügyi gondjaid lennének, akár egy nõgyógyászati betegség, mondjuk rák. Nem lehet úgy élni sokáig, hogy használtatod a tested mással, közben pedig imádkozol, hogy gyorsan legyen vége. Borzalmas kapcsolatot írtál le, Isten mentsen ilyen férfitól, de te is nagyon rosszul csinálod, hogy nem nyitod ki a szád és mondod meg neki, hogy csak muszájból fekszel alá. Persze mi könnyen beszélünk, mi nem kötöttük össze az életünket valakivel egy hazugságra alapozva.
Pszichológusnál már jártál?
A kérdező hozzászólása: Csak egy héten egyszer de õ töbször akarná. Olyankor én mindig "fáradt" vagyok.
Egyáltalán hogy bírod ki?? Hogy nem vagy idegroncs attól, hogy odaadod magad egy férfinak, úgy hogy undorodsz az egész helyzettõl..
A kérdező hozzászólása: Nem tudom.... De nem szeretném, hogy kiderüljön az igazság.
Miért lenne jó neked az, hogy ez a helyzet tovább folytatódjon?
73-as, ezen csak annyi kamu és provokatív van, hogy nem a te példád. A kérdezõ pár szavas válaszokat adott, semmilyen megoldás felé nem lehetett terelni, csak azt volt képes hajtogatni, hogy neki bár ez nagyon rossz, de õ mégsem mer/hajlandó tenni semmit annak érdekében, hogy megpróbáljon változtatni. Te kerestél trükköket, praktikákat, ismered a saját tested és elmondod, hogy magadban se valami élvezetes. A kérdezõnk viszont semmit nem próbált meg eddig sem, ezután sem hajlandó, kizárólag az érdekli, hogy ezt elrejtse. Na ez a különbség. Ne magad lásd a szituációban, mert ha segítséget kértél volna ilyen témában, akkor részt vettél volna a beszélgetésben, keresve együtt a megoldást. A kérdezõ papagáj módra csak a saját magáét ismételgette. Akkor minek tett fel kérdést...
73, ha te teljes életnek hívod a normális szexuális kapcsolat hiányát és azt, hogy a párodat átvered, akkor én nem élek teljes életet, téged viszont szívbõl sajnállak a pároddal együtt. Egy nagy hazugságban éltek...
Persze, inkább öngyilkos lennél minthogy kinyisd a szádat. Miért félsz hogy elhagy a párod? Nem jó vele a szex, szerintem nem is szereted igazán. Eltart téged és nélküle nem tudnál mit csinálni? pszicholóóóóógus!!!! sürgõsen.
Van egy problémád, és van egy ember akit szeretsz. Nem vagy hajlandó vele közölni a bajod, de meg akarod tartani, mikor neki is rosszat okozol a saját butaságoddal. Most vagy szereted, vagy nem, ha igen, akkor segítesz magadon, hogy õ is jól érezze magát, ha meg nem, hagyd a fenébe és titkolózz magadban.
Nem tudom mi kamu és provokatív ezen? Én is kb. így vagyok, el nem mondanám neki, mert megbántanám, de nincs elég motivációm a szexhez. Csak "ráveszem magam", mert tudom, hogy "kell". Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy fekszek, mint egy darab fa, vagy pornófilm-szerû vonaglásokat és mûsikolyokat mutatok be. Gyakran kezdeményezek is. Õ élvezi és szereti is nagyon és meg van róla gyõzõdve, hogy csodálatos szexuális életünk van. Nem tudok ezzel mit csinálni. Ha elmondanám neki, akkor csak magát hibáztatná, hogy valamit nem jól csinál. Nem vele van a baj, egyszerûen nekem a szex, az aktus maga "semmilyen". A szó legszorosabb értelmében. Az összebújást stb. élvezem, de maga a szex, az egy semmi. Nekem csak és kizárólag egy féleképpen, csak csiklóizgatással, mégpedig azt is erõteljesen, egy féleképpen és sokszor rettentõ sokáig csinálva van orgazmusom. Rettentõ sokáig csinálva értem azt, hogy akár fél óra nagyon erõteljes ingerlés. Sokszor még én magam is megunom, mikor csinálom! Hát még más! Sehogy máshogy nincs. Semmi másra a legkisebb reakció sincsen. Abszolút. Nem vagyok tizenéves, túl vagyok már mindenféle trükkön, praktikán, módszeren és tanácson ez van. El tudom képzelni, hogy a kérdezõnek egy idõ után nem elég motiváció a szexhez az, hogy másnak jó. Egyébként ez engem nem zavar egyáltalán, boldog vagyok, teljes életem van. Neki meg miért csesszem el a kedvét? Neki is jó és nagyon régóta mûködik is.
(Szerintem is kamu) Egyébként meg, nem tudom, mióta vannak együtt, de ha eddig nem vette észre a párja, akkor nem is fogja soha. Egyébként meg sima provokatív kérdés, provokatív válaszokkal a kérdezõ részérõl, nem vár õ megoldást senkitõl, csak lesi a reakciókat és közben jókat röhög.
Sok sikert, én lemondtam a kérdezõrõl. Az is felmerült már bennem, hogy csak kamu kérdés.
Miért csesztetitek a kérdezõt ? Legalább már ide ki merte írni. Ha hiszitek, ha nem, nagyon sokan megjátsszák az orgazmust és olyan hitelesen, hogy a férfi nem veszi észre. Egy nõ nagyon sok mindenre képes, ha nem akarja a szexet, ha gyorsan túl akar esni rajta és ha ráadásul nem akarja elveszíteni azt, akit egyébként szeret, csak a szexet nem kívánja vele. Szóval Kérdezõ ! Itt ne az legyen a kérdésed, mit tegyél, hogy a párod ne vegye észre, nem élvezed a szexet, hanem az, hogyan kommunikáld ezt úgy le vele, hogy ne legyen harag, sértõdés....Mert ezek után nyilván rá fog jönni, hogy eddig megjátszottad magad. Mentségedre szolgáljon, ha nem szeretnéd és nem félnél, hogy elveszíted, nem játszottad volna meg az orgazmust, mert akkor mindegy lenne, hogy Veled marad-e, vagy sem. El kellene lazulnod elõtte és nem mindenáron akarni az orgazmust, ha jön, akkor jöjjön, ha nem, akkor majd jön legközelebb. Egy nõnek a simogatás, a kedvesség, az odafigyelés sokszor többet ér az aktusnál. Beszélgess közben a pároddal, mondd el neki, hogyan szeretnéd, kérd, hogy legyen türelmesebb. Csak azt engedd magadnak, ami jólesik és az tedd a pároddal, ami Neked is jó. Ne erõszakold meg magad, mert az mindig visszaüt. Egy nõnél fontos, hogy a lelke is ráhangolódjon a szeretkezésre, beszélgessetek elõtte és ne legyen kötelezõ utána az együttlét. Sokkal, de sokkal lazábban kell felfogni, mint egy játékot.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem merek senkinek beszélni errõl. Nekem az a heti egy szex is sok.
Nem ugatnánk a fejét, ha hajlandó lenne hajlani bármelyik megoldás felé, de csak azt ismételgeti, hogy nem nem. Van itt pár oldal hozzászólás már, õ teljesen elzárkózik a megoldás elõl, annyit szeretne, hogy tiszta szívvel szerethesse tovább a párját és közben undorodhasson tõle heti egyszer. Egyáltalán nem szeretne orvosoz fordulni a problémájával. Ilyen embernek elég nehéz segíteni.
Ez a probléma nem hiszem, hogy orvosolható azzal, ha leugatjátok a kérdezõ fejét. Kérdezõ volt már egyáltalán orgazmusod? Egyébként igaza van annak aki azt javasolja fordulj sexuálterapeutához. Hidd el változni fog.
Nyilván baromian szereted, ha utálod, amikor rád fekszik. Feléd ilyen a szerelem?
Önmagadnak tudod hogyan szerezz örömet? Ha ezt kitanulod, akkor utána mondhatod a párodnak, hogy mit hogyan csináljon. Amíg nem ismered a saját testedet, addig õ sem fog tudni változtatni, még ha akarna sem.
A kérdező hozzászólása: Mert nem akarom elveszíteni a páromat.
"ha te teljes életnek hívod a normális szexuális kapcsolat hiányát" Lehet nehéz elképzelni, de egyeseknek teljes az élete az orgazmus nélkül is, sõt a szexuális életük is teljesen normális attól, hogy nincs nekik orgazmusuk. Fõleg az tudja ezt jobban, aki benne van.
Milyen gyakran van?
Attól függ mi az oka, mert ha valami betegséggel kapcsolatos dolog, akkor meg fogja érteni ==> orvos. Viszont, ha azért nem kívánod vele, mert nem tetszik neked, akkor mi volt az oka , hogy össze jöttél vele(erre inkább ne is válaszolj)?
Szegény pasi.
Azért sajnállak! Borzalmas lehet úgy élni, hogy egy gusztustalan ember állandóan megkefél! De errõl csak te tehetsz. Mert hagyod. Több ok is az eszembe jut, hogy miért hagyod. Nem akarod az anyagi jólétedet feladni. Nincs hova menni. és így tovább. Egy gyáva hazugságban éled le az életed.
Ha becsapod, akkor semmi remény, hogy változzon. Ha valami nem mûködik, meg kell próbálni változtatni rajta, de ha meg sem kísérelsz beszélni errõl vele, hogy hátha együtt javíthattok a dolgon, akkor mi értelme a kapcsolatnak? Miért jó látszatot fenntartani? A férfiak nem gondolatolvasók, ha azt mutatod és mondod, hogy jó, akkor eszébe sem jut, hogy nem mondasz igazat. (Na jó, ha fekszel, mint egy darab fa, és frigid p*csa vagy, azt alighanem lereagálja szavak nélkül is-Ö
Gondold el ha õ nem kívánná veled a szexet, te meg mindig. És nem szólna neked errõl azért észrevennéd idõvel , héé mi van vele? Stb. Szólj neki, tuti megbántod, de jobb mint hogy szegény azt se tudja mi van.
14. vagyok. De mi történt, hogy már nem kívánod? Netán bántott valaki? Legyél te felül, és akkor úgy irányítod, ahogy neked jól esik. Vegyetek síkosítót, ha szükséges. Sok megoldás van.
ne haragudj, de mi értelme van egy olyan házasságnak, ahol ilyenrõl nem lehet beszélni? ahol egyáltalán vannak témák, amirõl nem lehet beszélni? úgy kellene ismernetek egymást, mint a tenyereteket. nem hiszem el, hogy ilyen van, komolyan. a szex az a megadás, hogy odaadjátok magatokat egymásnak, egy gyönyörû szint, ami nagyon fontos. és nem, nem az a fontos benne, hogy pikkpakk durr és ki van pipálva a hétre. igenis fontos, és sokkal nagyobb a szerepe mint holmi szaros ösztön kielégítése.
Mi pont most vagyunk ilyentéren mélyponton. Egyszerûen nem tudok kigyógyulni egy fertõzésbõl és irtózatosan fájadalmas így a szex. Ráadásul még rá is görcsölök így be sem nedvesedek rendesen. Már ott tartok, hogy kedvem sincs hozzá, pedig fiatalok vagyunk. Szerencsére mi tudunk róla beszélni és bár most pihentetjük a dolgot egy darabig igyekszünk helyrehozni az életünket ezen a területen is.
Vedd át az irányítást és máris élvezni fogod.
Drágám, valamit meg szeretnék veled beszélni. Az utóbbi idõben gondok vannak a szexuális életünket illetõen, amit szeretnék veled megbeszélni. Ez és ez nekem nem jó. Nem bántani akarlak vele, szeretném, ha változnának a dolgok, mert én így nem érzem magam jól... Ennyi. És ha nem változik, akkor meg tovább lehet állni. Jobb, mint hazudni neki is és magadnak is vagy félrelépni.
Szerinted melyik bántja meg jobban? Ha megmondod neki, hogy ide nyúljon, ott nyomjon, itt jobban dörzsöljön? Vagy az, hogy kiderül neki, évek óta átvered azzal, hogy eljátszod az élvezést? Az elõbbibõl tanul, az utóbbiból akkora önbizalomvesztése lesz, mint ide Makó.
A kérdező hozzászólása: De mégis hogy mondjam meg neki? Ez úgysem fog változni.
Mióta áll fent ez az állapot? Miért nem kívánod vele az együttlétet? Ne színlelj, hiszen az nem jó sem neked, sem neki. Ha színlelsz becsapod õt is és magadat is. A problémát kéne megoldani. Szereted még õt, vagy csak megszokásból/biztonságból/gyerek miatt akarsz vele maradni?
Pff... Te is az "õszinte nõk" klubjának rendes tagja vagy ugye? Ahelyett, hogy megbeszélnéd vele a dolgot, inkább hazudozol. Gratulálok.
Szerintem nyugodtan mondd el neki, hogy nem élvezed "így" a szexet, és változást szeretnél. Sokkal jobb, mint becsapni õt, neked meg lemondani az élvezetekrõl. Az orgazmus nem kötelezõ minden esetben, de az, hogy neked is jó legye, az igen. Akár egy kellemes masszázs elõjátékként, vagy bármi, ami neked jó. Olyan nincs, hogy valaki egyáltalán nem élvezi egyik pillanatát sem, ha mindketten akarjátok, hogy jó is legyen. Ha becsapod, hogy húúúú, háááá, mekkorát élveztél, azzal azt éred el, hogy minden marad a régiben. Szerencsétlen párod ugyanazt csinálja, mert úgy gondolja, akkor minden jó lesz neked is. Ha tudja, hogy neked ez nem jó, akkor változtatni fog. Egyébként meg ha nem érdekelné a pasit, mennyire jó a kérdezõnek, nem akarná magát megjátszani. Ugyanis a kedves párja beleverné a f..át, és elégedetten a falnak fordulna, mert neki jó volt, a másik meg le van sza.rva. Nem hiszem, hogy a szerencsétlen pasi bármirõl tehetne, ha egyszer becsapják.
A kérdező hozzászólása: Én szégyellek vele errõl beszélni.
Persze megjátszani nem szégyelled magad. Undorító ember vagy!
A kérdező hozzászólása: Alig várom, hogy vége legyen, úgy érzem megfulladok.
Akkor evvel a problémával nem csak a pároddal kéne beszélni. Senkivel sem volt jó, és vele sem és szégyellesz is beszélni róla. Pszichológus, szexológus. Legalább írjál egynek! E-mail. Ha ide le tudtad írni, oda is le tudod, nem? 24/N
Mondom én, hogy vagy zseniális színésznõ vagy, vagy pedig a pasid egy sötét ork.. Félsz, hogy ha elmondod neki az igazat, akkor elhagy? Megsúgom (én meg még rajtam kívül szinte mindenki), hogy egy értelmes pasit érdekel, hogy nekem milyen az együttlét és elég nehéz elrejteni elõle, ha engem bármi is zavar, nem még neked kell elmondani az igazat.. baromira érdekelheti a pasidat is, hogy te élvezed-e.. Miért nem élvezed egyébként: testileg rossz érzés vagy lelkileg zavaró?
TE mit szeretnél tenni? Mert eddig, akármilyen választ kaptál, csak hárítottál.
"De ha nem lenne neki jó velem úgyis szólna." Mert te aztán szólsz, nem?
A kérdező hozzászólása: De félek ha elmondom az igazat elhagy.
Akkor viszont most ki kéne nyitnod a szád, és kommunikálnod kéne errõl a pároddal.Különben egy rakás szerencsétlenség maradsz, akinek a nullával egyenlõ a szexuális élete.Egyébként is a legnagyobb szégyen önmagunk, és a másik becsapása.
Ha arra építesz, hogy minél rövidebb ideig tartson és minél jobban tudd leplezni, hogy egyáltalán nem kívánod, akkor elég nehéz lesz élvezni. Amit csinálsz egyáltalán nem normális. Vagy zseniális színésznõ vagy, vagy a pasid egy tulok. Abba miért nem gondoltál még bele, hogy vajon MIÉRT nem élvezted még sohasem a szexet..?
A kérdező hozzászólása: Én nem tudom milyen a jó szex mert bár már volt egy pár pasim egyikkel sem élveztem a szexet.
Semmit sem akarsz tenni, ami elõreviszi ezt a dolgot. Jelenleg szégyenérzetbõl durván becsapod a társad. Ezt nem szégyelled?
Ilyen nincs, hogy szégyellsz errõl beszélni. Haveroknál persze, én se beszélek, de a párommal, miért ne? Nem is értem, az én párom mindig kérdezi és észre is veszi, ha nem jó, hallja a hangomon stb. Élvezted valaha is mással vagy vele a szeretkezést? 24/N
A kérdező hozzászólása: De ha nem lenne neki jó velem úgyis szólna.
"Én szégyellek vele errõl beszélni" Akkor b*szki szenvedj tovább, mondj le az örömökrõl, hazudj neki, titkolózz..azt nem szégyelled? Hogy lehets ennyire életképtelen?
De ha nem mered elmondani, akkor minden ugyanúgy lesz mint eddig. Hidd el, látja hogy nem élvezed, nem kezdeményezel, és biztos rosszul esik neki. Igenis kell errõl beszélni!!! Ne úgy add elõ hogy ez is rossz meg az is rossz, hanem azt hangsúlyozd ki, hogy mit szeretsz nagyon. Ha akarnád, biztos meg lehetne oldani. Õt nem szereted? Vagy soha nem szeretted a szexet senkivel? Mert akkor elsõsorban magad miatt kéne pszichológushoz fordulnod.
Szerintem minden emberi kapcsolatnak az õszinteségen és a nyitott kommunikáción kéne alapulnia. Ha már tabutémák vannak, meg hazudozni kell, ott tényleg baj van. Szedd össze a bátorságod, beszéld meg vele, elõször biztos nem fog neki jól esni, de még mindig jobb, mintha átvernéd, az gerinctelen húzás, a végtelenségig úgyse húzhatod, neki se lesz jó, te meg csak szenvedsz. Kommunikálj!
A kérdező hozzászólása: De nem akarom megbántani.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!