Találatok a következő kifejezésre: Nem élvezem, a barátom (139 db)

Miért van az, hogy nem élvezem a barátommal a szexet? Nem kicsi neki nincs semmi zavaró tényező sem, de már vagy két hete nem élvezem. Pedig hiányom is van eléggé. Nem értem miért van ez most.

Legjobb válasz: Idõjárás, rossz hangulat, hormonok, ilyesmi.... Egyébként korábban élvezted? Mert ha két hete szexeltek, és azóta nem élvezed, akkor más a gond. És ehhez az õ méretének kevés köze van....

Idõjárás, rossz hangulat, hormonok, ilyesmi.... Egyébként korábban élvezted? Mert ha két hete szexeltek, és azóta nem élvezed, akkor más a gond. És ehhez az õ méretének kevés köze van....
Talán próbáljátok meg máshol, másképp, különbözõ pozíciókban hátha jobb lesz.Vagy esetleg mond meg neki éppen akkor mit és hogyan szeretnél, mire vágysz és azt tegye.Akkor talán jó lesz.Halika 29/F
Szerintem minden nõnek vannak ilyen "gondjai" idõnként. Rövid idõtartamúak, de az utána lévõ idõszak csodás. Kitartás, és ilyenkor szervezzetek más programokat:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: A párommal több mint 3 hónapja vagyunk együtt és ebbõl csak ezt az utolsó két hetet nem élveztem vele elõtte élveztem nagyon is, de azért ki próbálunk más pózokat vagy már programot tervezünk inkább aztán meg látjuk mi lesz.

Lehetek terhes hogyha belém élvez a barátom és előtte egy Pharmatex Hüvelytablettát helyeztem fel magamnak? _____________ Melyik a leghatékonyabb ilyen felhejezhető tabletta kúp vagy akármi amitől belém élvez a barátom és nem leszek terhes?

Személyes tapasztalatokat írjatok légyszives.

Legjobb válasz: én az ilyenekben nem igazán hiszek. ha már mindenképpen gumi nélkül szeretnétek csinálni, akkor helyezz fel spirált. az hatásos, és attól tuti nem leszel terhes.

én az ilyenekben nem igazán hiszek. ha már mindenképpen gumi nélkül szeretnétek csinálni, akkor helyezz fel spirált. az hatásos, és attól tuti nem leszel terhes.

Mit tegyek ha a barátom nem élvezi a szexet?

soha nem ad ki hangot amikor elmegy belém, és tudom hogy ez azt jelenti hogy nem is szereti igazából

Legjobb válasz: Persze, azért élvez el mert olyan szar neki, komolyan az ilyen minek dug?

Persze, azért élvez el mert olyan szar neki, komolyan az ilyen minek dug?
Arra még esetleg nem gondoltál, hogy néma.?x_x
A kérdező hozzászólása: segítség kell nem irónia
Ajj, nagy az Isten állatkertje... Ha elélvez, akkor élvezi, örülj neki, hogy nem ordítvaélvezõs, akkor meg azért panaszkodnál...
miért kellene hangot kiadnia. nem mindenki szeret hangosan élvezni. attól hogy halkan élvez el, belülrõl óriási gyönyöröket élhet át, csak nem az a típus aki ezt úgymond nyilvánosságra is hozza, hangok formájában
Ha valaki nem ad ki hangot orgazmus közben, akkor az miért egyenesen arányos azzal, hogy nem szereti igazából?
az én párom is "néma" volt, egyszer volt hogy morgott orgazmus közben, közöltem vele hogy ez iszonyat izgató, azóta mindig csinálja :)

Mit szólnál ha a barátod kijelentené hogy nem élvezi a szexet óvszerben?

Nem igazán jó úgy de a barátnőm nem érti meg. Szerinte csak szoknom kell. Õ persze szereti és képes lenne napi többször is csinálni. Tablettáról hallani sem akar.

Legjobb válasz: Hát figyelj. Én sem szedek már gyógyszert, nem is szándékozok, ugyanis borzalmas mellékhatásai voltak, teljesen tönkretett engem testileg és lelkileg is. Persze, a gumi nem a legkényelmesebb dolog a világon, de nekünk így is minden tökéletesen mûködik. A párom megért, és õ sem bírná megint végignézni, ahogy szenvedek. Nem történne meg, de mit szólnék, ha kijelentené, hogy nem élvezi többet? Akkor ez van. Rá vagyunk kényszerülve a gumira, nem mintha olyan borzalmas és kibírhatatlan dolog lenne. Persze ha a nõk tömik magukat hormonokkal, meg felhelyeztetnek mindenféle dolgot, az normális, de az óvszer már rögtön kibírhatatlan. Magyarázza már ezt meg nekem valaki.

Hát figyelj. Én sem szedek már gyógyszert, nem is szándékozok, ugyanis borzalmas mellékhatásai voltak, teljesen tönkretett engem testileg és lelkileg is. Persze, a gumi nem a legkényelmesebb dolog a világon, de nekünk így is minden tökéletesen mûködik. A párom megért, és õ sem bírná megint végignézni, ahogy szenvedek. Nem történne meg, de mit szólnék, ha kijelentené, hogy nem élvezi többet? Akkor ez van. Rá vagyunk kényszerülve a gumira, nem mintha olyan borzalmas és kibírhatatlan dolog lenne. Persze ha a nõk tömik magukat hormonokkal, meg felhelyeztetnek mindenféle dolgot, az normális, de az óvszer már rögtön kibírhatatlan. Magyarázza már ezt meg nekem valaki.
Nem vagyok lány, de szerintem azt mondanák, nem kötelezõ csinálni, ha nem élvezed.
A kérdező hozzászólása: A barátnõm csak szimplán nem akarja szedni. Nem tudja h jelentkezne e nála mellékhatás vagy hogy egyáltalán szedhetné e.
Akkor annyit tudok még ajánlani, hogy menjen el orvoshoz és vizsgáltassa ki magát ilyen téren, bár tõlem is vettek vért, mindent rendben találtak, mégis tönkretett. Szerintem több nõ érzékeny a bogyókra, mint férfi az óvszerre, ráadásul a nõk 80-90%-nál a gyógyszer befejezése után jelentkeznek az igen elviselhetetlen tünetek. Nem azt mondtam, hogy akkor most minden férfi húzzon óvszert, még az is, aki érzékeny rá, hanem arra kérdeztem rá, hogy a nõi fogamzásgátlás miért van természetesnek véve a másikkal ellentétben. Azt sem mondtam, hogy a gumi biztos kényelmes, mert nyilván nem az, de nálunk mégis tökéletesen mûködik több éve, szóval nem hinném, hogy olyan lehetetlen feladat lenne megszokni....
A kérdező hozzászólása: Egyébként baromi drága a gumi. A barátnõm napi 3-4 szexet minimum kíván naponta hétvégén. Ez azt jelenti hogy egy 12db-os kb 2000ft os óvszer 1 hévégére vagy még annyira se elég.
Hát akkor viszont õ fizesse. Nekünk is és másnak is ugyanennyibe kerül, de megoldjuk azzal, hogy nem nyomjuk minden nap. Nekünk több hétre elég egy 12 darabos, még így is drága, de igyekszünk beosztani, és igazság szerint mindketten sokkal jobban élvezzük az együttléteket akkor, ha nem napi négyszer esünk egymásnak. Nagyon hamar meg lehet így unni a másikat. Komolyan beszélgess el vele.
Egyébként a legújabb, jobb minõségû fogamzásgátlók is 8000ft körül mozognak kb. 3 hónapra, tehát ehhez képest meg olcsóbb az óvszer, ha úgy osztják be mások is, mint mi.
A kérdező hozzászólása: 8000 3 hónapra? Akkor pont hogy olcsóbb a tabletta. heti 2000ft megy el gumira mert hétvégén tudunk csak találkozni. Ez csak 1 hónapra 8000ft.
De könyörgöm, ne heti 2000ft-ban számolj, mondom, hogy akkor beszélj a nõddel. 12 darabot nem használ el normális ember egy hétvége alatt. Jézusom... mi 2 hónapra is kihúzzuk ezt a 12 darabos óvszert...
Hát az szívás lenne, mivel én nem szedhetek gyógyszert. Ha én azt nem bírom, õ meg a gumit nem, akkor sajna bukik a dolog. Eddig amúgy egyik barátomnak se volt baja a gumival szerencsére. 21L
8-as. Nincs ezen mit magyarázni, ha a nõ nem akar gyógyszert szedni ne szedjen, szíve joga. Mint ahogy a férfinek is gumit nélkülözni. Férfiak érzékenysége sem egyforma a gumira, te is szarul vagy a gyógyszertõl, más nõnek meg kutya baja. Ilyenkor valami más megoldást kell keresni. Mellesleg ha valaki nem élvezi a szexet gumiban az gáz, elvégre minek szeretkezzen valaki ha nem okoz neki örömet!?
5.-dik vagyok. Tessék, lehet válogatni: http://www.vitaminsziget.com/cikk.php?id=1967
Pl.: Esemény helyetti tabletta.
A kérdező hozzászólása: hát?
Megertenem. Kell keresni mas vedekezesi modot. Nem csak ez a ketto van
Megértelek, én is rühellem. Ráadásul ha napi többször is csinálni akarja, az bizony nem olcsó mulatság minõségi gumi esetén.
Elképzelhetõ hogy allergiás vagy valamelyik összetevõjére. Nekem is kényelmetlen óvszerben, bõrirritációt és korai magömlést is okoz. Utána órákkal is szúr még.
A kérdező hozzászólása: ehhh... Amekkora szexmániás úgy se mondaná hogy ne szexeljünk akkor.
Lehet kapni a gyógyszertárban olyan fogamzás gátló kúpot amit a nõ felhelyez a nuncsijába szex elõtt 10 perccel és nem esik teherbe. 3 órahosszáig véd 1 kúp. 10 db van benne. Igaz olyan árban van mint az óvszer de legalább neked kényelmesebb lenne ha az óvszert nem szereted. Sõt ha 3 órán belül megkívánja többször is lehet csinálni 1 kúp felhelyezéssel.

Barátnõm nem élvezi a szexet! Miért lehet ez?

Amikor a szexre kerül a sor akkor akarja nagyon is de amikor elkezdjük akkor nem mindig élvezi hanem inkább fáj neki! kipróbáltunk már egy pár pózt és van hogy jó neki de akkor se sokáig..nem tudom mi lehet de szerintem nem velem van a baj én mindent megprobaltam már..orális szexné pedig élvezi nagyon! mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Lehet nem izgatod fel eléggé, vagy lehet nagyobb farkasd van mint az elõzõknek, és nem tágult még ki eléggé.

Lehet nem izgatod fel eléggé, vagy lehet nagyobb farkasd van mint az elõzõknek, és nem tágult még ki eléggé.
A kérdező hozzászólása: a felizgatással nincs gond mert kellõen felizgul

Fogamzásgátlót szedek, Gestomix-et. Ha belém élvez a barátom akkor tuti nem lehetek terhes?

Beszedtem az első levéllel és most a második levél első tablettáját vettem be. Ma óvszer nélkül szeretkeztünk a barátommal (4 éve vagyunk együtt), de végig stresszeltem, nem is nagyon élveztem. Nem élvezett belém. Ilyenkor már tuti nem lehet baj? Nagyon kellemetlenül éreztem magam. Ha naponta többször csináljuk és belémélvez akkor se lehet baj? Annyira félek a terhességtől... :S

Legjobb válasz: Erre azt szokták mondani, hogy csak egyetlen dolog tuti az életben...

Erre azt szokták mondani, hogy csak egyetlen dolog tuti az életben...
De, lehet baj. Ugyanúgy, mint a guminál vagy más védekezésnél. Mindig lehet baj, de ha ezen agyalsz, sose fogod élvezni a szexet.
Hát 100% biztonság csak akkor van ha gumit+tabit használtok.. szerintem kicsi a valószínûsége annak hogy teherbe esel... de ha biztosra nem szeretnél teherbe esni akkor menj nõgyógyászhoz esemény utáni tablettáért.. és errõl kérdezd a nõgyógyászodat(mármint "Ha naponta többször csináljuk és belémélvez akkor se lehet baj?" )
Úristen... Ekkora baromságot már rég hallottam... Menj el a nõgyógyászodhoz, de el fog küldeni a búsba... FOGAMZÁSGÁTLÓ TABLETTA MELLETT TILOS ESEMÉNY UTÁNIT BEVENNI!
A kérdező hozzászólása: Hát én is furcsának találom mert akkor minden szex után menjek esemény utániért? Én elhsizem h nem lehetek terhes meg tisztában vagyok a dolgokkal csak eddig óvszerrel csináltuk és így hogy láthatólag semmivel nem védekezünk (de ugye a gyógyszert szedem) szorongok. Így hogy nem látom, érzem csak tudom h bevettem a gyógyszert félek...
Ez mindenkinél így van az elején, de eltelik 1-2 hónap, rendben megjön a vérzés, és el fog múlni a félelmed, tapasztalat!
Nagyapénisze?
Bocsi hogy írok szûz lányként, de pont ma beszélgettem egyik barátnõmmel aki már nem szûz. Õ mondta hogy mikor elveszítette, akkor is elég kellemetlen volt, meg utána 5-6 alkalommal is fájt még neki, nem is élvezte. Szóval ez ilyen...
én sem túl régen vesztettem el és már lassan 3 hónapja rendszeresen csináljuk és most lett az hogy amikor beteszi akkor egy picit néha érzem de már nem mindig, pedig ugyanaddig szokott izgatni, szóval ez már csak ilyen
Nekem ez az elsõ 1 évben így volt... Utána kezdett javulni. Most meg már le sem lehet lõni. Na de ez elég egyedi példa a környezetemben senki más nem volt így, mint én.
Lehet túl fiatal vagy? Nem voltál eléggé felizgulva? Nem tudom nekem 19 évesen már az elsõ is nagyon jó volt.
Szerintem hosszu elöjáték kell.. Az se hátrány ha aktus elöt a lány elélvez legalább 1\egyszer
Hosszabb elõjátéknál valószínûleg tényleg nem fájna.Viszont ha késõbb sem élvezed nyugi nem vagy egyedül.Sok nõ van aki képtelen szex közben elélvezni vagy akár csak a közelébe kerülni.Én sem élveztem soha.Ez egy bizonyos testi felépítés miatt van.Nagyon apró eltérés a többiektõl és mivel a nõknek nem kell feltétlen elélvezniük ahhoz hogy teherbe essenek így nekünk ezt meg kell tanulnunk.De van hogy ez sohasem sikerül emiatt a felépítési eltérés miatt. Interneten googleban biztos olvashatsz errõl bõvebben ha érdekel most nem fejteném ki ezt bõvebben.Ám ezt nem jelenti azt hogy sohasem élveznél el mástól...

Egyáltalán nem élvezem a szexet a barátommal mit csináljak?

Mindent megpróbáltam, beszéltem vele errõl, mutattam neki egy-két dolgot de teljesen esélytelen. Szerintetek mit csináljak?

Legjobb válasz: Gyere össze velem! Írj!

Gyere össze velem! Írj!
Vele van a gond, vagy veled ?:)
De minden rossz? A technika, a tempó, a ritmus, az idõ...vagy nagyjából minden? Vagy nem úgy csinálja, ahogy te szeretnéd, és amire te megkérted? Vagy nem figyel oda rád, csak magára? Nagy a kukusa, és szétfeszít, vagy épp ellenkezõleg túl kicsi? Nem izgat fel eléggé, csak durr bele módon csinálja? Mi a probléma?
Ha ennyire nem mûködik köztetek a kémia, hagyd inkább. Majd találsz mást. Nyílván nem a szex a legfontosabb, de ha ennyire nem mûködik az jel...
Mással élvezed-élvezted?
Hány évesek vagytok? Érzelmi háttér rendben?

Miért nem élvezem a szexet a barátommal? (többi lent)

már annyi mindent kipróbáltunk de egyszerüen vele nem élvezem, és már annyira hiányzik egy jó kufircolás, mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Lehet nem passzolnak a nemi szerveitek. Te mennyire vagy szûk, neki mekkora?

Lehet nem passzolnak a nemi szerveitek. Te mennyire vagy szûk, neki mekkora?
Nincs baj...arról van szó, hogy itt szeretnél bepasizni a többi csak körítés. Sok sikert, biztosan már van jó néhány privátod is:-)
A kérdező hozzászólása: neki kb 16-17 cm lehet, én meg szûk vagyok, õ a második partnerem
A kérdező hozzászólása: kedves 2. válaszoló! Tévedsz! ez egy egyszerü kerdés volt amire egy használható választ vártam!
Mit nem élvezel? Mással miért jobb? Kicsit bõvebb leírást adhatnál
És fejben nincs valami gond? Egy másik partner gondolata, egy régi partner felbukkanása, vizsga, pénz hiány, betegség, valami ami frusztrál, idegesít, esetleg valami változás a környezetedben? A gond az, hogy a nõi orgazmus eleje a fejben zajlik le, és ha ott nem történik meg semmi, akkor leblokkolja az egész testet, így hiába az "ingerlés" nem lesz "olyan" orgazmus, sõt lehetséges, hogy nem is lesz.... szóval lehet itt lenne érdemes keresgélni elõször. Ugye ha a két nemi szerv felépítésileg nem is idomul egymáshoz, a nõi agy képes orgazmust generálni, de ha nem is idomul, és nem is kezdõdik el semmi az agyban, akkor nagyjából semmi nem lesz.
Nem lehet, hogy túl passzív a barátod, és nem figyel rád közben?
Túl sok minden lehet a baj, ennyi információ alapján semmi konkrétat nem lehet mondani.
Ha vele nem jó élvezz velem.

Nem elvezem a szexet. A baratom hibaja?

Kb. 13 cm a farka, eleg ugyetlen is, es mikor beteszi , azt erzem, hogy ott van, de se nem jo, se nem rossz, teljesen semleges erzes. Probalkozik o, es mikozben bennem van, en kozben kigondolom a masnapi ebedet, szinte unatkozom kozben mig ki be tologatja. Hamar el is megy ( en meg soha nem elveztem el vele ) Mit csinaljak ? Ja, es nem vagyok tag, o a masodik akivel kapcsolatom van, es 2 eve elek szexualis eletet.

Legjobb válasz: Ha ilyen ugyetlennel osszejottel gondolom te sem vagy egy agylepedo muvesz... kepzelem csak ott fekszel mint egy darab fa, ne csodalkozz.

Ha ilyen ugyetlennel osszejottel gondolom te sem vagy egy agylepedo muvesz... kepzelem csak ott fekszel mint egy darab fa, ne csodalkozz.
Hát ez is sehogy sem jó. Egyébként a párkapcsolatotokban minden rendben?
A leírás alapján eléggé passzívak tûnsz, te is vegyél részt az aktusban, ne csak "elszenvedõ fél" legyél. Ha meg a srác gyorsan elmegy, akkor 1, keressetek valami praktikát, amivel meghosszabbíthatjátok az idõt, 2, folytassátok egy 5-10 perc múlva!
Tobb elojatek es csinaljatok lovagloba jobban fogod erezni es te iranyitod a tempot. Hany evesek vagytok egyebkent?
Valahogy én is azt érzem, hogy igazából neked mindegy az egész. Vettél már fel tûsarkút és combfixet csak az ágyig? Lepted már meg neccruhában? Próbáltad már durranóscukorral a szádban orálisan kényeztetni? Sztriptízeltél már neki? SZerepjáték? Ha ezek eszedbe se jutnak, ne várd, hogy majd más fogja felhevíteni a szexuális fantáziád. Mert egy nõ akkor élvezi a szexet, ha fel van hevülve.HOgy mitõl azt mindenkinek magának kell tudni.
A kérdező hozzászólása: Az egesz kb. 3 percig tart, akkor megis en , hogy aktivkodjak ?
Nem hinném, hogy ezt itt kellene megkérdezned. És inkább a barátoddal ülj és beszéljétek meg, találjatok megoldást. Ráadásul a sex 2 emberen alapszik normális esetben, ahol mind a 2 fél tevékenykedjen ne csak õ szerencsétlenkedjen...
az elsõvel is ilyen volt neked? nyalással se sikerül eléveztetnie?
Semleges érzés miatt szerintem a vastagsággal is gondok vannak.Próbáljátok ki, hogy amennyire az adott pózban lehetséges zárd össze a lábaid.Izgasd szex közbe a csiklódat vagy húzd oda a barátod kezét, esetleg ha túlságosan benedvesedsz töröljetek le belõle kicsit.Aktus alatt szoríts rá a barátod péniszére, kísérletezzetek...
A gond ott lehet, hogy te is elég ügyetlen lehetsz az ágyban. Mivel ilyen esetben egy pár próbálkozik, keres olyan pózokat, amelyekben kielégítõbb a dolog. Vajon hányszor próbálkoztál meg kezdeményezni valami más formációt, hogy neked is jobb legyen? A szex két emberrõl szól. Nem csak az õ dolga, hogy kielégítsen téged, ketten mûvelitek, egymás öröméért. Panaszkodás helyett talán aktiválni kellene magad ...
De ez miért nem vele beszéled meg? Miért várod el, hogy a férfi tegyen meg mindent, míg te fekszel, mint egy fadarab és kigondolod a holnapi ebédet?
13 cm elég kell hogy legyen. Amúgy is inkább a vastagság számít. Nem jó hogy hamar elmegy de ha addig nem érzel semmit akkor benned van a hiba.
Nem hiszem, hogy elég neked az a 13 centi. Ez elég kicsi, de ha már ilyennel áldotta meg a sors a barátodat, akkor meg kellett volna már rég tanulnia kielégíteni orálisan vagy ujjal. Erre nincs mentség, hogy még sose okozott orgazmust neked, vagy legalább törekedett volna rá. A rossz szex megmérgezi a kapcsolatot. Lehet egyet nem érteni velem, de ez így van. Szakítanod kéne. 28F
"is" helyet "így" lett volna, bocsi. :)
Hat azert nem ugy fogalmaznek, hogy 'hibaja', de lehet h nem illetek ossze biologiailag. Azert vannak modszerek, pozok amitol jobban erezhetned, illetve nagyobb hangsulyt helyezzen az elo v utojatekra Nalad.
Milyen párkapcsolatban élsz , hogy a párodat még arra sem méltatod hogy megbeszéld vele a problémádat a másnapi ebéd kigondolása helyett?! Úgy gondolom te magad vagy éretlen egy párkapcsolatra.Ennyi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!