Találatok a következő kifejezésre: Nem élvezem, a (875 db)

Miért van az, hogy nem élvezem a barátommal a szexet? Nem kicsi neki nincs semmi zavaró tényező sem, de már vagy két hete nem élvezem. Pedig hiányom is van eléggé. Nem értem miért van ez most.

Legjobb válasz: Idõjárás, rossz hangulat, hormonok, ilyesmi.... Egyébként korábban élvezted? Mert ha két hete szexeltek, és azóta nem élvezed, akkor más a gond. És ehhez az õ méretének kevés köze van....

Idõjárás, rossz hangulat, hormonok, ilyesmi.... Egyébként korábban élvezted? Mert ha két hete szexeltek, és azóta nem élvezed, akkor más a gond. És ehhez az õ méretének kevés köze van....
Talán próbáljátok meg máshol, másképp, különbözõ pozíciókban hátha jobb lesz.Vagy esetleg mond meg neki éppen akkor mit és hogyan szeretnél, mire vágysz és azt tegye.Akkor talán jó lesz.Halika 29/F
Szerintem minden nõnek vannak ilyen "gondjai" idõnként. Rövid idõtartamúak, de az utána lévõ idõszak csodás. Kitartás, és ilyenkor szervezzetek más programokat:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: A párommal több mint 3 hónapja vagyunk együtt és ebbõl csak ezt az utolsó két hetet nem élveztem vele elõtte élveztem nagyon is, de azért ki próbálunk más pózokat vagy már programot tervezünk inkább aztán meg látjuk mi lesz.

Nem élvezem a sexet?

Kiskoromba mûtöttek lágyék sérvre..A páromon mindig látszik hogy élvezni meg hogy jó neki.

Legjobb válasz: Honnan tudjam, hogy élvezed-e?

Honnan tudjam, hogy élvezed-e?
Most komolyan, még azt is tõlünk kérdezed, hogy egyáltalán élvezed-e a szexet?!
Több, mint valószínû, hogy neked több idõre van szükséged az ellazulásra, elõjágékra, felizgulásra. Még akkor is, -ha jól értelmezem-férfi vagy.
A kérdező hozzászólása: Jó..okés..bocsi h kérdeztem valamit is

Miért nem élvezek el? Nem élvezem a sexet.

18éves barátommal vesztettem el én 14 éves vagyok a barátom autojában történt kb 1hónapja(védekeztunk).Nem voltam rá készen..14évesen még korainak találtam a dolgot de a barátom azonban nem..szeretem ot szoval bele mentem..de nem éreztem semmit..se rosszat se jót kb fél oráig csináltuk(nemvolt elojaték) ..bennem van a baj? Lehet ezen segíteni? Vagy idovel én is élvezem majd?

Legjobb válasz: Azért mert fiatal vagy és tapasztalatlan, majd évek múlva talán jobb lesz, talán nem.

Azért mert fiatal vagy és tapasztalatlan, majd évek múlva talán jobb lesz, talán nem.
Ugyes vagy! Nem lesz gaz! De olyannal fekudj le akit te kivansz es azt erzed hogy megbolondulsz ha nincs benned :) Na azzal fogsz megtanulni szeretkezni! :)
A kérdező hozzászólása: Már nem vagyunk:) hát az..:)
Marmint hogy nem vagytok egyutt? Okos dontes :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat..már megtettem..
Ja es a baratod egy paraszt lehet! Eszeben sem volt ertekelni vagy emlekezetesse tenni neked, holott az elso volt! Nem (csak) a helyszin a gaz, hanem, hogy se elojatek se semmi csak bevagta ~fel orat lokdosott mig eldurrant es hello... Vagd ki a retekbe! Jobban jarsz!
Leirtad! Te erre nem voltal kesz! Lehet meg evekig nem is leszel, nem is fogod erteni, erezni amit kell! Hiba volt! Azzal egyutt hogy 14 evesen vesztettem el en is es 20 eves koromig 1 orgazmusom nem volt! Betudtam annak, hogy frigid vagyok! Aztan jott egy Fiu akit szerettem es megtanultam elvezni erezni a masikat es a magam testet is!
Kedves kérdezõ, ezt írtam!!
Itt az volt a baj, hogy te nem akartál vele lefeküdni. És õszintén most mit vártatok egymástól? Õ 18 éves, gondolom õ már szerette volna, akár már csinálta is, így természetes neki a szex. Te viszont még csak 14 éves vagy. Nem véletlenül mondják, hogy a szexhez nem elég az, hogy beindultak a hormonok, ahhoz fel kell testben-lélekben készülni. És te lélekben nem voltál felkészülve. És mindaddig, amíg nem leszel, addig élvezni sem fogod! És még elõjáték sem volt? Egy önzõ a barátod, jobb lenne, ha inkább otthagynád! Mert egyértelmû, hogy csak a saját örömszerzése volt a cél. Semmi más.
Csak annyit mondok hogy én a helyedben ezen nem csodálkoznék..(késõbb talán majd rájössz hogy miért írtam)
A kérdező hozzászólása: 17, 5 cm volt neki..
Lehet a barátodnak kicsi a p öcse, de most ne írd h 17 cm!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod!:)

Fiúk! Ha nem élvezitek a szexet akkor is el tudtok menni?

Legjobb válasz: Nem feltétlen. Attól függ miért ne élvezem.

Nem feltétlen. Attól függ miért ne élvezem.
ellentétben a lányokkal, igen persze ez nyílván emberfüggõ is van olyan hogy egy csaj szarul csinálja orált pl, már alig várom, hogy végre elmenjek.....

Nem tudom miért nem élvezem a fiumal a szexet? Már 2 éve vagyok vele ö volt nekem az elsö az elö játékot élvezem de aztán nem és babát is szeretnénk de nagyon mit tegyek?

Legjobb válasz: A jó hír az, hogy a gyermekcsináláshoz nem kell élvezni a szexet. Legalábbis a nõnek nem muszáj. Hogy egyébként mi a probléma, ennyi alapján nem tudunk neked segíteni. Ezt vele kell, hogy megbeszéld. Vonzónak találod õt egyébként? Én a páromnak már az illatától is beindulok. De volt olyan pasi, akivel azért nem kezdtem el járni, mert akármilyen kedves is volt velem, nem tudtam volna elképzelni az ágyban vele magamat. Elmehetsz egyébként szexuálpszichológushoz is, de állítólag nem olcsó mulatság. Azért én a babával még várnék, ha nem jó vele a szex. Tényleg egy olyan emberrel akarod leélni az életedet, akivel nem élvezed a szexet? Pedig gyereket csak annak szülj, akivel együtt is akarsz maradni.

A jó hír az, hogy a gyermekcsináláshoz nem kell élvezni a szexet. Legalábbis a nõnek nem muszáj. Hogy egyébként mi a probléma, ennyi alapján nem tudunk neked segíteni. Ezt vele kell, hogy megbeszéld. Vonzónak találod õt egyébként? Én a páromnak már az illatától is beindulok. De volt olyan pasi, akivel azért nem kezdtem el járni, mert akármilyen kedves is volt velem, nem tudtam volna elképzelni az ágyban vele magamat. Elmehetsz egyébként szexuálpszichológushoz is, de állítólag nem olcsó mulatság. Azért én a babával még várnék, ha nem jó vele a szex. Tényleg egy olyan emberrel akarod leélni az életedet, akivel nem élvezed a szexet? Pedig gyereket csak annak szülj, akivel együtt is akarsz maradni.
Egyetértek.

Normális dolog, hogy ilyenkor még nem élvezem a szexet? Hogy lehetne kicsit élvezhetőbbé tenni?

Nem rég vesztettem el a szüzességem, de a szexet egyenl?re még nem tudom élvezni. Ez természetes dolog?

Legjobb válasz: hány éves vagy? egyébként ,ha nem élvezed akkor valami nincs rendben..

hány éves vagy? egyébként , ha nem élvezed akkor valami nincs rendben..
drága kérdezõ..., ha élvezni akarod a szexet akkor találkoznunk kéne...sok bnõm volt már és mindegyiknek volt orgazmusa...valamit nagyon nem jól csinál a pasitok...
A kérdező hozzászólása: nem kéne összekeverni az elélvezni és az élvezni szót!
A kérdező hozzászólása: VOLT ORGAZMUSOM!
A kérdező hozzászólása: abszolut nem kín.. inkább semleges. de amikor a nyakam csókolja és a mellemmel játszik, akkor kifejezettem élvezem.
úr isten....még nem volt orgazmusod?... nagyon béna pasikkal lehettél együtt.. ha szeretnél orgazmust akkor írj nekem privátra..
A kérdező hozzászólása: 18 vagyok
én 6 éve vesztettem el és még nem volt orgazmusom sohs, semmilyen! élvezni élvezem a szexet... kínnak éled meg vagy semlegesnek? 21/l
írd le 100szor: Szeretem a szexet!!!!
a nyalást sem élvezed kérdezõ?

Nem élvezem a szexet! Mit csináljak?

Mindig kívánom,már a pasi látványától tiszta nedves vagyok,de nincs orgazmusom. Punciba olyan semmilyen érzés,hátulról talán kicsit még jó is,f?leg,ha eröszakosan csinálják,és fáj. Ez miért van?

Legjobb válasz: Gyakorlás kérdése, csiklónál élvezed?

Gyakorlás kérdése, csiklónál élvezed?
A kérdező hozzászólása: Nem
Ha magadnak csinálod csiklónál, azt élvezed? Mert ha igen, akkor a válasz egyértelmû: ügyetlen a pasid, vagy még nem tanulta meg, hogyan kell téged izgatni. A legtöbb nõ nem él át hüvelyi orgazmust.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem élvezem. Talán vmivel jobb magamnak csinálni, mint pasival, de az sem az igazi.
Talán frigid vagy.
A kérdező hozzászólása: Akkor mit tudok csinálni?
oszt mér nem élvezi???
Más nõk sem élvezték veled a szexet? Mert akkor sehogy, vagyis ma már biztos nem. Amúgy odafigyelés, kedvesség, de nem szexuális irányultsággal. Pl. beszélgetsz vele egy jót, megcsinálod valami házimunkáját, elviszed valami programra. Legyél a férfi, akivel jól érzi magát, aki által szeretve van, aki izgalmat csempész az életébe. Majd látni fogod, ha úgy néz rád, vágyni fog rád, te se leszel bizonytalan, és élvezni fogja veled a szexet.
A kérdező hozzászólása: Nem voltam soha mással, régóta együtt vagyunk, de a szexet nem élvezi, legalábbis hüvelyi úton nem! Csikló izgatással szoktam kielégíteni, de most szeretném ha végre a farkamtól élvezne el, vagy legalább õszintén élvezni!!!!
egyszer beszélgess el vele hosszasan a dologról, és akkor valószínûleg elõ fog jönni hogy mi a probléma és hogy lehet megoldani
Istenem! Nem minden nõ képes a hüvelyi orgazmusra.Fogjátok már fel!

Miért nem élvezem a szexet?

Hogy pontosítsak élvezem, de nem az érzést. Inkább azt, hogy ennyire közel vagyok a másikhoz, és ennyire érezhetem ?t. De amit érzek...nem mondanám kellemetlennek, de egyáltalán nem kellemesebb a semminél. Pedig nagyon kívánom a szexet, de amikor az aktusra kerül a sor, nem különösen jó érzés. Miért van ez? Mit tehetnék ellene?

Legjobb válasz: Én is így vagyok vele,pontosan ugyanúgy ahogy leírtad! Nem tudom mit kéne tenni,talán sokat kísérletezgetni,hogy mi az amit élvezünk,hogyan élvezzük...amíg megtaláljuk a megfelelõ pózt/ha megtaláljuk:(/

Én is így vagyok vele, pontosan ugyanúgy ahogy leírtad! Nem tudom mit kéne tenni, talán sokat kísérletezgetni, hogy mi az amit élvezünk, hogyan élvezzük...amíg megtaláljuk a megfelelõ pózt/ha megtaláljuk:(/
Legyen hosszabb az elõjáték, mikor rákerül a sor válasszatok olyan pózt amibe a partnered a kezével is tud izgatni. Nekem ez jött be. Azután meg már nem is kellett a kézi segítség.
mer nem csinálod sprájt csé
Meg kell tanulni élvezni a szexuális ingerlést. Pl. önkielégítéssel, vagy egy türelmes, együttmûködõ partnerrel.
mert nem tudod átadni magad csak az érzésnek, ne gondolkozz csak engedd el magad. legyen hosszabb az elõjáték, izgassátok fel egymás fantáziáját, hogy már alig várd, h beléd hatoljon.
Azért mert fehér májú vagy és frigid!
A kérdező hozzászólása: A normálisan válaszolóknak köszönöm, az utolsónak pedig azt tanácsolom, ne használjon olyan kifejezéseket, melyeket nem ismer pontosan. Ha nem szólt volna, bölcs maradt volna... (a fehér májú és a frigid nem ugyanaz, tulajdonképpen ellentétek...egyszerre a kettõnek lenni kicsit nehéz...)

Miért nem élvezem a szexet úgy ha én vagyok felül?

Amikor a barátom csinálja sokkal gyorsabb és jobban élvezem. Hogy kellene felül mozognom hogy ? is és én is élvezzem, mert gyorsan nem igazán megy.

Legjobb válasz: Én sem élvezem ha felül vagyok,sokkal jobban szeretem ha a barátom az "úr".Mindenkinek máshogy jó.Néha úgy is szoktuk csinálni de ritkán mert úgy nem tudok elmenni.

Én sem élvezem ha felül vagyok, sokkal jobban szeretem ha a barátom az "úr".Mindenkinek máshogy jó.Néha úgy is szoktuk csinálni de ritkán mert úgy nem tudok elmenni.
Nekem meg a kedvenc pózom.-) Egyrészt ha te csak gugolsz fölötte, a fiú tud alattad mozogni, akár gyorsan, nagyon gyorsan is. Másrészt én úgy szoktam mozogni, hogy nem fel-le, hanem elõre hátra, hogy a csilómat dörzsölöm a párom hasához, és ettõl igen hamar elélvezek:-) De ha nem jó, akkor nem kell erõltetni.)
Pedig ha felül vagy akkor tutibb az orgazmus! Ahogy az elõzõ válaszoló is írta!
Én is ritkán tudok elmenni így. Az elõzõ válaszok jók, de nekem más jött be. Amikor ülsz a barátodon, dölj hátra kicsit, akkor jobban fogod érezni a párodat. Nekem ez nagyon bejött, és az a legjobb h engem a barátom vezetett rá...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!