Találatok a következő kifejezésre: Nem ártok a babának, ha keveset (3 db)

Nem ártok azzal a babának, ha keveset eszem? Amúgy sem ehetnék semmi liszteset és cukrosat..

Kinyilt a méhszájam és kötelez?en feküdnöm kell, nehogy 28 hetesen megszülessen a kislányom. Párom külföldön lesz 6 hétig. Nagyon el vagyok keseredve. Nincs étvágyam, hányingerem van.

Legjobb válasz: Hányinger ellen nagyon jó a Motilium tabletta.Irassál a háziorvossal!Csak a terhesség elején nem szedhetõ! Szerintem nem lesz baj abból,hogy keveset eszel.Nyugi!

Hányinger ellen nagyon jó a Motilium tabletta.Irassál a háziorvossal!Csak a terhesség elején nem szedhetõ! Szerintem nem lesz baj abból, hogy keveset eszel.Nyugi!

Ha ebed utan par napja szoktam inni kb. masfel ujjnyi vorosbort nem tobbet artok a babanak? Mert nagyon keves a gyomorsavam s faj a hasam a kajatol.

Legjobb válasz: Ha minõségi vörösbort iszol és egy ujjnyit ebédkor, semmi baja nem lesz a babának! Ennyi mennyiség kifejezetten jót tesz a vérképzésnek, úgyhogy ne aggódj! Egészségedre! Boldog babavárást!

Ha minõségi vörösbort iszol és egy ujjnyit ebédkor, semmi baja nem lesz a babának! Ennyi mennyiség kifejezetten jót tesz a vérképzésnek, úgyhogy ne aggódj! Egészségedre! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszt
Akár még egy feles konyakot is megihatsz havonta!Tényleg jót tesz!
Nekem a nõgyógyászom mondta, hogy néha-néha nyugodtan megihatok egy pohár vörösbort, jót tesz a vörösvérsejt és vasképzõdésnek. De nem tudom, hogyha mindennap iszol, az nem sok-e.

Ártok azzal a babának, ha mindig jól belakom? Utána nehezen veszem a levegőt, de nem tudok többször keveset enni.2-3szor eszem, de akkor kiadósan. Más is van így?

Legjobb válasz: A babának nem hiszem, h ártasz, bár a hízással a vércukorszint miatt vigyázni kell. Próbáld megállni h nem laksz be jól, akkor te is könnyebben kapsz majd levegõt, és a késöbbiekben nem fog akkora gondot okozni a gyomorégés és a plussz súly.

A babának nem hiszem, h ártasz, bár a hízással a vércukorszint miatt vigyázni kell. Próbáld megállni h nem laksz be jól, akkor te is könnyebben kapsz majd levegõt, és a késöbbiekben nem fog akkora gondot okozni a gyomorégés és a plussz súly.
Fõleg magadnak ártasz, mert könnyen elhízhatsz. A többször keveset evés pedig sokkal jobb és egészségesebb, a rászokás pedig kizárólag rajtad múlik.
Én is épp így vagyok, mint te. Napi 3X eszem, de mindig jól belakok... A reggeli az még csak hagyján, de az ebéd és a vacsora az mindig több a kelleténél. Utána persze én is felfújódom, stb... Most vagyok 35 hetes és 16 kilót híztam. Én amondó vagyok, hogy majd szülés után leadom...Most eszem mert túl jól esik...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!