Találatok a következő kifejezésre: Nem árt ha abbahagyom a (3 db)

Nem árt neki ha abbahagyom a d-vitamint? Azt olvastam lehet, hogy attól kiütéses. A Mildibé 1-es tápszertől is lehet kiütéses? (pici piros pöttyök (majdnem olyan mint a mitesszer, pici pattanás szerű) )

Legjobb válasz: Szia, ne hagyd abba nagyon fontos a babaknak. Nem tudom mennyi idos a babad de gondolom par hetes akkor a kiutest teljesen normalisnak mondhato a babaknal ami szepen magatol kezeles nelkul elmulik par (nalunk 3 het alatt)het alatt. Allitolag a hormonoktol van ,nagyon csunya volt az arca a kisfiamnak szegenykemnek de elmult es gyonyoru bore lett. Jo babazast!

Szia, ne hagyd abba nagyon fontos a babaknak. Nem tudom mennyi idos a babad de gondolom par hetes akkor a kiutest teljesen normalisnak mondhato a babaknal ami szepen magatol kezeles nelkul elmulik par (nalunk 3 het alatt)het alatt. Allitolag a hormonoktol van , nagyon csunya volt az arca a kisfiamnak szegenykemnek de elmult es gyonyoru bore lett. Jo babazast!
Szia! D-vitamint abba ne hagyd. biztos nem azért pöttyös. Hanem mert ürülnek az anyai hormonok. D-vitaminra egészen 2 éves koráig szüksége van. Ha nem kapja angolkóros lesz. Deformálódhatnak a csontjai olyannyira, hogy nem csak járni nem tud majd, de a bordacsontok fejlõdési rendellenessége miatt nehezített lehet a légzése. Szóval a D -vit fontos. a Pöttyök meg ne ijesszenek meg.
abba ne hagyd a d vitamin fontos!!!!!!nálunk ugyanilyen pattanások voltak, ugyanúgy mildibé 1 et kapa fiam, nekem a köldök alkoholt javasolták a pattanásaira, naponta 1* le is mostam vele, és már szép tiszta az arca
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat.

Tisztelt Doktor Úr! Köszönöm előző válaszát! Ismét a Premens tablettáról szeretném kérdezni: -elég, ha 3 hónapig szedem, utána kell ismételni szedését? Illetve nem alakulhat ki hozzászokás? /Tudom, hogy gyógynövényes de arra gondolok, ha abbahagyom nem fo

Tisztelt Doktor Úr! Köszönöm előző válaszát! Ismét a Premens tablettáról szeretném kérdezni: -elég, ha 3 hónapig szedem, utána kell ismételni szedését? Illetve nem alakulhat ki hozzászokás? /Tudom, hogy gyógynövényes de arra gondolok, ha abbahagyom nem fognak ismét előjönni a tünetek? Még az lenne Önhöz a kérdésem, hogy Meforal gyógyszer mellett szedhető-e fogamzásgátló tabletta és Ön melyiket ajánlja? Tisztelettel köszönöm válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A PreMens tablettát nyugodtan szedheti folyamatosan, hiszen ez egy növényi alapú készítmény – hozzászokás nem lehetséges. A többivel kapcsolatban inkább a gyógyszert felíró szakorvossal konzultáljon. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A PreMens tablettát nyugodtan szedheti folyamatosan, hiszen ez egy növényi alapú készítmény – hozzászokás nem lehetséges. A többivel kapcsolatban inkább a gyógyszert felíró szakorvossal konzultáljon. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán
Minek ez a sok vacak por? Úszás mellett elmész kõmívessegédnek, favágónak és megvan oldva a probléma.
A fehérjeport inkább kondinál használják, de amúgy bajod nem lesz tõle biztosan.
a fehérje az kaja, természetesen nagyon jó ötlet!!
Természetesen nem lesz tõle bajod, az csupán koncentrált élelmiszer. Folyékony "párolt csirkemell", semmi egyéb. Ha abbahagyod, akkor sem lesz tõle semmi baj.
