Találatok a következő kifejezésre: Nem árt cicának (21 db)

Én voltam szolizni már pár hétre szülés után... Szerintem semmi baj nem lesz, én le se takartam. :)
Szia! Nekem is ennyi idõs a fiam és még néha szopizik (már eszik minden mást is) és rám is ez az érzés tört amikor 5 hónapos volt. Utánaérdeklõdtem és még a doki is mondta hogy pár perceket nyugodtan lehet. Ugyhogy én fogtam magam és 6-8 percekre elmentem, nagyon jól is esett és nemhogy apadt volna a tejem hanem azokon a napokon még több is volt, ugy vettem észre. A szolis csaj is mondta, hogy a meleg miatt lehet több lesz a tejcsi. Gondolom Te sem naponta 20 percre akarsz menni, ugyhogy simán!
A kérdező hozzászólása: Köszi csajok :) Akkor megvárom míg este Apa haza ér és lesprintelek 8 percre! :)
Nyugodtan de takard le a mellbimbódat mert nagyon szárít, ki fog sebesedni szopikor (tapasztalat).
Nem hiszem.
egyáltalán nem!! ez nem olyan mint a hajfesték! remélehetõleg nem vegyszerek vannak a konzervekben igy nem lépnek kölcsönhatásba egymással!
Te tartasz macsekot te analfabéta? Ugyanmindegy milyen nem kell elkényeztetni, mert akkor nem fog többet egerészni.
Nem hiszem hogy az analfabétaság hogy jól akarom tartani a cicámat, fõleg ha megtehetem.Ja, és nálunk nincsenek egerek, és szerintem meg az ne tartson macskát aki elvárja hogy egéren éljen.Vagy akkor elég putriba kell hogy lakjon, mert ha nem olvastad volna még egy felnõtt macskának napi 4-6 egér kellene hogy jóllakjon.Ezek után nem tidom ki az analfabéta.Ha csak ilyen bunko paraszt választ tudsz adni inkább hallgass.Köszi
Szia! Nem baj, sõt még jó is mert változatos egy kicsit az étkezése. Egyébként meg úgyis a cica fogja eldönteni, hogy megeszi vagy nem az új fajta ételt. :-) Az egerekrõl annyit, hogy én családi házban lakom, nálunk nincsenek egerek a szomszédban, viszont van egy rét ahová nagyon szívesen kijárnak a cicáim vadászni. Egyáltalán nem veszi el a kedvüket a konzerv sem és a szárazeledel sem a vadászattól. Ez a vérükben van.
Szia! Szerintem is mindegy hogy nem egyforma tipusú talán jobb is hátha valamelyikbe nincs olyan vitamin mint a másikba. Én az izeket szoktam figyelni például a halas nem izlet neki. Abból veszem észre hogy mikor leteszem neki mennyire esik neki a kajának. Amúgy nem tartom analfabétának magam azért mert oda figyelek a macskámra szeretném ha jó sok évet együtt tölthetnénk. Nálam csak mûegeret kap Vacak!Sõt távirányitos egeret is veszek neki meg magamnak! :-)

Nem árt meg a beteg cicának?

Mivel az utóbbi id?ben gyenge volt a cicus, elvittük orvoshoz, aki megállapította, hogy vírusos, és nagyon elkezdett kih?lni. Adott neki antibiotikumot, infúziót a b?re alá, és mondta, hogy vigyük haza, melegítsük fel, a többi már csak rajtunk múlik.

Legjobb válasz: Szerintem igen árthat,egy cseppet túlzás azért:S Alakítsatok ki neki egy vackot és inkább a szobát fûtsétek de ne a macskára irányítsátok,az úgy nagyon meleg.

Szerintem igen árthat, egy cseppet túlzás azért:S Alakítsatok ki neki egy vackot és inkább a szobát fûtsétek de ne a macskára irányítsátok, az úgy nagyon meleg.
Úristen azért nem kiszárítani kell szegényt. Ne tekerd rá, bõven elég a takaró + normális hõmérsékletû helyen van. A közelében esetleg lehet de ne túl közel.

A perzsa cicát hogy kell rászoktatni arra hogy a dolgait mindig egy helyen végezze el? Még csak most lesz cicám először és még nem értek hozzá!

Legjobb válasz: Mivel a cicák alapvetõen tiszta állatok nem hiszem, hogy gond lesz szobatisztává nevelni. Nekem két cicám volt. Mindkettõnél ugyanazt a módszert alkalmaztam. Teljesen egyszerû. Mikor hozzánk került, még aznap megmutattam neki, hogy hová mehet wc-zni. Nálunk mindig a wc-ben volt az alomtálca, és volt vágva az ajtóra egy kis bejárat nekik. Soha, egyetlen egy alkalommal sem pisiltak, vagy kakiltak máshová. Sõt, az egyik még azt is kivárta, ha épp voltak a wc-ben. :) Sok sikert!

Mivel a cicák alapvetõen tiszta állatok nem hiszem, hogy gond lesz szobatisztává nevelni. Nekem két cicám volt. Mindkettõnél ugyanazt a módszert alkalmaztam. Teljesen egyszerû. Mikor hozzánk került, még aznap megmutattam neki, hogy hová mehet wc-zni. Nálunk mindig a wc-ben volt az alomtálca, és volt vágva az ajtóra egy kis bejárat nekik. Soha, egyetlen egy alkalommal sem pisiltak, vagy kakiltak máshová. Sõt, az egyik még azt is kivárta, ha épp voltak a wc-ben. :) Sok sikert!
Nem írtad, hogy milyen idõs cicáról van szó. Ha már kifejlett, akkor nem hiszem, hogy szükség lenne alomra szoktatásra, azt már valószínûleg megtanulta. Ebben az esetben csak meg kell neki mutatni, hogy hol az alomtálca. Ha még kölyök, akkor evés után figyelni kell, és amikor azt látod, hogy szaglássza, kapargatja a padlót, akkor egyszerûen bele kell tenni a cicát az alomtálcába. Néhány alkalom után már magától tudni fogja, hová kell ilyenkor mennie. Fontos, hogy az alom mindíg tiszta legyen, nagydolog után minél hamarabb vedd ki a produktumot, és ha már erõsebben átnedvesedett, akkor az egészet ki kell cserélni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen! amúgy még kicsi, akkor fogom megkapni ha már nem szopik!
Az elsõ válaszolótól kérdezem, hogy akkor is oda végezte a dolgát, mikor kivettétek a tálcát? Mert gondolom, nem volt bent állandóan a wc-ben a tálca? Megszokják ezt?Amúgy nagyon tetszik. Kedves kérdezõ! A cicákat a legkönyebb szobatisztaságra nevelni, mert õk általában csak puh taljra csinálják a dolgukat. Egyszer kell neki megmutatni az almot, és utánna oda fog járni. Csak hát a cica pisinél büdösebb nincs a világon, és ezért kéárdezem az elsõ válaszolótól, hogy hogy van ez a wc dolog?
Szia. A tenyésztõnek, és az utolsó válaszadónak: A kölyök cicáknak elég egyszer-kétszer megmutatni(belerakni õket az alomtálcába, lábacskájukkal megkapargatni a homokot) az almot, maguktól beletalálnak, nem lesz gond. A válaszadónak:A mai legjobb, szilikonos macskaalmok szagtalanító hatásúak, teljesen felszívják a nedvességet, és így SEMMILYEN szag nem távozik az alomból, viszont ezek az almok szilárd halmazállapotúak, meglehetõsen kemények, volt szerencsém egy darabra rálépni, hát hadd ne mondjam.....Az elsõ válaszadó WC-jében, elképzelhetõnek tartom, hogy ilyen alom lett rakva a cicáknak, így nem lett büdös.A legújabb technológiával létrehozott újrahasznosított-papírból készült macskaalmok pedig még a wc-n is lehúzhatóak, és szintén bûz-gátlók. Egy tenyésztõ

Van egy 1-1.5 éves fiú cicám (nem ivartalanított) és arra gondoltam h hozok mellé egy 1-2 éves ivartalanított lány cicát, nem utasítaná el a lány cica a fiút mikor rá akarna mászni?

szeretnék a fiú cicám mellé egy lányt mert MINDEN reggel evés után meg néha délután rá mászik a kezemre és harapdál meg le spriccelné a kezem meg látom h kint van a rózsaszín része az 'ivarszevének'.

Legjobb válasz: és az miért is lenne jó, ha évente 20-30 gazdátlan macskával több lenne Magyarországon? szerinted hol találnál nekik gazdát? sehol. Ahelyett, hogy ivartalaníttatnád szegény macsekot...ha viszel mellé egy nõstény macskát, akkor a helyzet csak súlyosbodni fog.

és az miért is lenne jó, ha évente 20-30 gazdátlan macskával több lenne Magyarországon? szerinted hol találnál nekik gazdát? sehol. Ahelyett, hogy ivartalaníttatnád szegény macsekot...ha viszel mellé egy nõstény macskát, akkor a helyzet csak súlyosbodni fog.
Nincs gond azzal, ha befogadsz mellé egy ivartalanított lánykát, de nem fogja a kandúr ugrálni hisz a nõstény nem termel hormonokat így nem is enged magára kandúrt.A problémádra a gyógyír az ivartalanítás :) Az a rózsaszín valami(pénisz) maga az ivarszerv :) ))Gondold végig az ivartalanítás míg nem kezd el jelölni a cica mert az nagyon büdös.
A kérdező hozzászólása: az elsõ válaszólónak: 1. nem magyarország mert angliába lakok 2. a lány IVARTALANÍTVA lenne. 3. a fiú macskám fél kimenni a kapun túlra pedig 8 hetes koráig odakint élt egy gyár melett.
A kérdező hozzászólása: a második válaszolónak: nem hiszem hogy a fiú cicámat zavarná h nem termel hormonokat a plüssmacska se termel mégis rámászik XD és az tuti h nem hagyná magát lány?
Biztos, hogy a lánycica nem fogja magát hagyni. De akár hagyja, akár nem, kiscicát úgyse tudnak csinálni, ha egyszer a lány macska ivartalanított.
Biztos, hogy nem hagyná!Sõt a kandúr még rosszul is járna ha erõszakoskodna, mert odacsap a nõstény és akár a kandúr szeme is bánhatja a próbálkozást.
Nekem ivartalanított lány cicám van, és egyáltalán nem szoktak hozzá közeledni a kandúrok, mivel a cicám eleve nem is tüzel. De amelyik esetleg mégis megpróbálja, azt nagyon csúnyán elveri a macskánk, volt már olyan kandúr, akinek a fülébe akad bele a cicám karma, és csúnyán megtépte neki. Egy másik kandúrnak meg kis híján a szemét kaparta ki. Hidd el, a lánymacska meg tudja védeni magát, ha akarja. És ha ivartalanított, akkor egészen biztos lehet benne, hogy akarja. Az ivartalanított cicák nem akarnak párosodni, és komoly sérülést tudnak okozni "védekezés" közben a másik macskának. A mi lány cicánk is nem egy kandúrt vert már el nagyon csúnyán. Én azt mondom, ha jót akarsz, a kandúrodat is ivartalanítsd, különben elég jó esély van rá, hogy az új cicátok bántani fogja, ha a kandúr megpróbál rámászni.
Nálunk van két még nem ivartalanított lánycica. A 6 éves, 8 hónapos korában ivartalanított kandúrunk rendszeresen rámászik és imitálja a párzást, persze nem sikerül neki. Van még másik két kb. másfél éves ivartalanított kandúrunk is, õk is rámásznak a tüzelõ lánycicára, pedig már egy éve "töketlenek".
Tök jó, veszel 2 macskát, hogy minél többet összeverekedjenek! Hááát, ez ma már a sokadik ilyen NO COMMENT-es kérdés. Ivartalaníttasd a fiút! Ha rámászik a lányra, már pedig rá fog, akkor kitépi a szõrét, véresre karmolja, és mivel a nõsténymacska nem fogja hagyni magát, így õ is hagy majd egy-két sebet a kandúron. Különben is, ha a kandúr nmincs ivartalanítva, mi arra a garancia hogy a lány lesz.

Ha kedvenc áron vettem a cicámat, akkor ha lesznek fajtatiszta kicsinyei, őket már nem tudom törzskönyveztetni?

Legjobb válasz: Ezt a Tenyésztõvel kellene megbeszélned és az lenne a korrekt ha értesítenéd errõl!Én például nagyon mérges lennék ha kedvencnek adok cicát és nem lenne ivartalanítva :) A törzskönyvezés lehetséges ha:mindkét szülõ törzskönyves,belépsz egy klubba,kiváltod a kennelnevet illetve mintkét szülõ szerepelt egyszer kiállításon ahol megkapták az exellent1-et.Másrészrõl ha a cicád törzskönyvén rajta van,hogy nem tenyészthetõ akkor nincs az az isten,hogy egy klub a kölyköket letörzskönyvezze.

Ezt a Tenyésztõvel kellene megbeszélned és az lenne a korrekt ha értesítenéd errõl!Én például nagyon mérges lennék ha kedvencnek adok cicát és nem lenne ivartalanítva :) A törzskönyvezés lehetséges ha:mindkét szülõ törzskönyves, belépsz egy klubba, kiváltod a kennelnevet illetve mintkét szülõ szerepelt egyszer kiállításon ahol megkapták az exellent1-et.Másrészrõl ha a cicád törzskönyvén rajta van, hogy nem tenyészthetõ akkor nincs az az isten, hogy egy klub a kölyköket letörzskönyvezze.
Ha kedvenc áron vetted a cicát, akkor a szerzõdés amelyet a tenyésztõvel kötöttél, abban azt is elvállaltad, hogy ivartalaníttatod a cicát. Csatlakozom az elõttem szólókhoz, hogyha ezt nem teszed meg, és még szaporítassz is remélem eljut a tenyésztõ fülébe, és visszaveszi a macskádat, vagy beperel!( Mindkettõre volt már példa!)
Na, ez nagyon gusztustalan!!!!!! Azért adta neked kedvenc áron a tenyésztõ a macskát, mert nem akarta, hogy utódai legyenek. Ezek után rendkívül becstelen és etikátlan dolog az elletésen gondolkodni.... Remélem ez szerzõdésben is le van írva és visszajut hozzá a dolog, mert akkor vissza veszi a macskádat.... Megérdemelnéd!!!!
Ugyan már hagyd a süket szöveget.... A kérdésed egyértelmû, szaporítani akarod a kedvenc célra vásárolt macskádat! Teljesen mindegy, hogy nõstény vagy kandúr!
Pontosan
:-)))) Elõször felteszed ezt a kérdést, majd miután lecs...nek, hirtelen kiderül a macskáról, hogy ivartalan... Na, hát persze....
A kérdező hozzászólása: És ha már 100000-ért veszek macskát, akkor ha már "szaporítani" akarnám, hozzáadnám még azt a 30-40-et, és nem lenne gond a törzskönyvekkel! Imádom az olyan embereket akik ismeretlenül vádaskodnak! Miféle életed lehet...
A kérdező hozzászólása: Mivel a tenyésztõ eleve IVARTALANÍTVA adta el, nehéz lenne szaporítanom!!! (a szaporítókat meg nem érdekli a törzskönyv, tudtommal)
A kérdező hozzászólása: Ki mondta hogy ez így van?? Egyetlen kandúr cicám van, a kérdés elméleti jellegû!! Nem kell rögtön nekemesni ha kérdezek valamit! Ejnyemár! Mindenki le van itt támadva, bármit kérdez!! Szomorú!
A kérdező hozzászólása: Ugyanis láttam egy Maine Coon hirdetést, törzskönyv nélkül, 15ezerért. Így, (mivel volt valaki aki válaszolt is a kérdésemre) már értem miért tk nélkül árulja õket!!!

1hete szültem császárral a pici szopik de 10 perc mulva potlás kell neki, az nem baj? Már gondoltam arra hogy csak tápszert adok neki és cicit nem. Mit tanácsoltok?

Legjobb válasz: Szerintem célszerû sûrûn mellre tenni a babát, mindkét mellbõl szoptatni, minden egyes sírásra mellre tenni a babát. Minél több inger éri a mellett, minél többször üríti a baba, annál több jelzést kap a test, hogy termeljen tejet. Szerintem ne adj neki tápszert, elsõ legyen a cici, s ha azzal nem lakik jól, akkor pótold.

Szerintem célszerû sûrûn mellre tenni a babát, mindkét mellbõl szoptatni, minden egyes sírásra mellre tenni a babát. Minél több inger éri a mellett, minél többször üríti a baba, annál több jelzést kap a test, hogy termeljen tejet. Szerintem ne adj neki tápszert, elsõ legyen a cici, s ha azzal nem lakik jól, akkor pótold.
Mindenképpen szoptasd Õt!Ha nagyon nem lenne elég akkor pótolj csak!Mindíg elsõ a szopi legyen!Amíg egy csepp tej van a melledben addig tedd rá a babádat!És gratulálok a gyermekhez!
még várj a pótlással, nem baj, ha 10 perc után kér enni, adj neki, be fog állni a tejtermelésed és neki is meg kell tanulnia hatékonyan szopizni.(6 hetes kor körül lesz majd megint egy fejlõdési ugrás). nézz körül itt: http://www.lll.hu nálam is volt ilyen idõszak, az a jó, ha sokat szoptatsz, mást ne adj neki (ne adj teát, vizet), és fejjél, az is segít!
Szia! Én is császárral szültem, tegnap volt 1 hónapos a picurkám. Mindenképpen szoptasd elõször, utána pótolj. Tudom, nem könnyû. Nekünk nehezebben is indul be, mint a természetesen szülõknek. Nálam még az is volt, hogy picit elõbb jött a babó (2, 5 héttel), picit sárgán hoztam haza, emiatt aluszékony volt, meg a bimbóm is befelé forduló (már kezd alakulni), csak bimbóvédõvel tudom szoptatni (kedd óta néha sikerül anélkül). Amikor hazajöttünk, 10g-kat szopizott, a többi lefejt tej meg tápszer volt. 3 napig kellett tápszer, utána már elég volt a lefejt tej. Mindig elaludt. Ahogy múlt a sárgaság, egyre többet szopizott (30g körül), most pár napja ott tartok, hogy nappal nemigen kell pótolni, 70-80g-t szopizik. Ma produkált egy 80-90g közötti kört. Szóval nehéz, én sokszor sírtam kínomban, de megéri a fáradságot. 2-3 hét és jobb lesz. Kitartást és jó babázást!
Benti vagy kinti cica lesz?:)
A kérdező hozzászólása: Kinti :)
Ha gondolod írj privátba, mert ez itt hosszú!Írd le kérdéseidet!:)
Alom kinti cicának, szerintem nem szükséges, mert elintézi a dolgát bárhol.
Ha kinti a cica, akkor nem kell neki alom! Ivartalaníttasd az egy fiú cicának 10000, egy lány cica 18000 körül volt, és oltasd be, plusz külsõ-belsõ parazita kezelés!

Dél óta elutasítja a cicit 7, 5 hós kisfiam. Eddig is fogzott én nem fognám arra, mégis milyen okok jöhetnek még szóba?

Tudomásom szerint nem ettem csíp?set, különlegeset, - bazsalikomos paradicsomleves volt ma az egyetlen f?szeres ételem. - a tejem is nagyon picike mennyiségben termel?dik már. Éppen jut fürdetés utánra meg reggelre .

Legjobb válasz: na elsö válaszoló, ezt nyugodttan megtarthattad volna magadnak!! gondolom más szórakozásod nincs ha ilyeneket irogatsz, kedves kérdezö, lehet hogy szopisztrájkja van ez elö fordul már ilyen idös korban, ami általában 2-3 napig tart, vagy lehet saját magát leválasztotta, sok féle oka lehet, az én kislányom 8,5 hónapos ö is fogzik még nincs egysem neki, de ugyan úgy szopizik, énis észre vettem hogy sajnos nálam is egyre kevesebb a tejem peddig sokáig akartam szoptatni, nyugodj meg afj neki tápszert ha mégsem fogadná el a "cicid" sok sikert

na elsö válaszoló, ezt nyugodttan megtarthattad volna magadnak!! gondolom más szórakozásod nincs ha ilyeneket irogatsz, kedves kérdezö, lehet hogy szopisztrájkja van ez elö fordul már ilyen idös korban, ami általában 2-3 napig tart, vagy lehet saját magát leválasztotta, sok féle oka lehet, az én kislányom 8, 5 hónapos ö is fogzik még nincs egysem neki, de ugyan úgy szopizik, énis észre vettem hogy sajnos nálam is egyre kevesebb a tejem peddig sokáig akartam szoptatni, nyugodj meg afj neki tápszert ha mégsem fogadná el a "cicid" sok sikert
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, második válaszoló. Az elsõt ignoráltam, jelentettem, h zavaró. Tápszert már nem adok, hiszen tulajdonképpen teljes az étrendje. A szopizás már csak alvás elõtt jár neki egy ideje :)
elsö vagyok, akkor ne eröltesd värj addig amig nem kérik, ha éhes lenne akkor úgyis evett volna, de azt nem értem írtad hogy csak este lefekvés elött kapja csak a szopit, a kérdésedben meg " dél óta" van, mindegy szerintem várd ki hogy mit akar a picurod, de szerencsés vagy nálunk hiába van ebéd uzsona neki ugyanúgy kell a cici peddig én is úgy szeretném hogy csak reggel meg este legyen, na majd egyszer sikerül. Légy türelmes és kitartás ;)!
szia, egy 7, 5 hósnak még szüksége lenne a cicire. valószínû h szopisztrájk van, ami azóta meg is oldódott, a fogzásnál ez elõfordul, de a szeparációs szorongás is kezdõdik.Éjjel nincs fent többször? Cumisüveg nem került elõ véletlen vagy a cumi?

Néha a cicám kihányja a kajáját. Miután megeszi, rá kb. 5percre. Nem mindig de hetente-kéthetente egyszer, Arra gondoltam, biztosan gyorsan eszik, mert van mikor nagyon gyorsan eszik. Elvigyem dokihoz? Mi lehet a baja?

:( Szobacica, nem járkál utcára.

Legjobb válasz: Az en cicam is kihanyta,sajnaltam is szegenyt olyankor,ugy kinlodott,viszont vettem neki emesztest elosegito kajat(es mostmar csakis azt adok),es azota nincs gond vele. Neha meg szõrt hanyik,ami egy termeszetes dolog,hiszen mosakodaskor benyalja es lenyeli,de erre is lehet husos parnacskakat kapni allatgyogyszertarban,egyfele szoroldo hatasa van.

Az en cicam is kihanyta, sajnaltam is szegenyt olyankor, ugy kinlodott, viszont vettem neki emesztest elosegito kajat(es mostmar csakis azt adok), es azota nincs gond vele. Neha meg szõrt hanyik, ami egy termeszetes dolog, hiszen mosakodaskor benyalja es lenyeli, de erre is lehet husos parnacskakat kapni allatgyogyszertarban, egyfele szoroldo hatasa van.
A macskák, amikor hánynak, akkor a felszaporodott szõrgumó miatt jön ki belõlük minden. Az enyém is hányt, de vannak olyan szõroldó tápok, tabletták, paszták, amelyek megoldják ezt a gondot. Malt-bits, azt hiszem így kell leírni a nevét. Viszont az állatorvos biztos tudja, tõle kellene megkérdezni. Hidd el segíteni fog.
idõnként nekem is csinálja (kettõ van, csak az egyik szokta). nálunk az vált be, hogy olyan kaját adunk neki(k), amit muszáj megrágnia, nem birja gyorsan betolni. pl. csirkecsontot, csirkefejet, olyan konzervkaját, ami nincs elõre feldarabolva kis részekre, hanem májkrémszerû, "egyben van". emiatt szerintem nem kell dokihoz vinni, tényleg csak gyorsan eszik. (egyébként utána simán megeszi, amit kirakott, már ha hagyod neki)
Igen, a neve a kajanak Malz-bits, napi 15-20 szemet kell adni belole. DE szerintem barmelyik allatgyogyszertarban tudnak segiteni.
Az én lánycicám is kihányta néha a kaját. Nálunk bevált a Whiskas antihairball. Lila macskafej alakú doboz. Ez kimondottan szõrcsomó oldó. Imádják a cicáim. Hetente 1X szokam adni nikik 10 db-ot. Tesco, Auchan, DM sok helyen lehet kapni. Remélem megoldódik a problémád.
Az én cicám akkor hányt amikor galantféreg volt a gyomrában és a beleiben! Vegyél neki féregirtót! Másnap vagy még aznap kihányja majd a kaját és kakilni is fog, mindkét dologban fogsz látni férgeket!A z enyémnek a hányadékában cérnavékony 30-40cm féreg volt!Utána semmi baja!Meggyógyul!
a mienk akkor csinalja, amikor telezabalja magat. nem adunk neki azota egyszere sokat, inkabb tobbszor kevesebbet. persze ha diszno vagy csirkevagasnal nincs megallas.
utolsó válaszoló, te macskád MINDIG csinálta, a kérdezõé pedig hetente-kéthetente, és csak akkor, ha gyorsan eszik. nincs összefüggés a kettõ között.
Nem akarlak elkeseríteni deh a mi (volt) macskánk is kihányta mindig a kaját és végül abba halt bele...kiderült hogy össze van szûkülve a gyomra és nem brja megemészteni az ételt szerintem mielõbb vidd el orvoshoz:S
az en macskam miert csak a szaraz Whiskast es a nyers csirkemajat eszi meg szivesen? Soha nem ette meg a hazikosztot, fott murkot, stb..pedig millioszor probalkoztam vele!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!