Találatok a következő kifejezésre: Nem áldott a (18 db)

Grat kérdezõ, simán elég egy 16 cm-s is, ha azt hiszed hogy azért nem vagy jó az ágyban mert kicsi, akkor tévedsz!
17 cm sztem egyáltalán nem rossz. Azzal az alap pózokban is lehet mit kezdeni. Barátomnak akkora és nincs vele gondom. Eddig mindent élveztem vele, sohasem tûnt kicsinek. 21L
Van kutyád? Verd bele! Mélyebbre a barátnõdbe.... Te fogyatékos vagy...
Kutyapózban tudsz a legmélyebben behatolni. (Négykézláb áll elõted) 17 cm az már picit az átlag felett van, szinte bármilyen póz menni fog.
17 centivel nem kéne aggódnod egyáltalán. Jó, pornósztár már nem leszel vele, ahhoz tényleg nem elég, de házi használatra tökéletes. Ekkora mérettel bármelyik póznak mûködnie kell élvezetesen.
lovagoljon meg :P
A kérdező hozzászólása: nem szórakoztam... ez egy normális kérdés akart lenni normális emberekhez. aki szemmel láthatóan nem te vagy ... a többieknek köszönöm.
Tökéletes a méreted, mindent meg tudsz csinálni vele!
jaj te szegény, csak 17 cm? :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm hogy írtatok , de választ még mindig nem kaptam sajnos.
örülj, hogy ennyi is van.. másnak ennyi sincs.. a normál az 15 cm neked meg 17 van..
Nekem 1 centivel nagyobb, és 3 gyerek boldog apja vagyok.A nejem mikor elõször meglátta, elszörnyedt, mert elõtte minden pasijának kisebb volt, de ennek már 20éve.Fiatal koromban nagyon sok barátnõm volt, /volt olyan hogy egyszerre 3 is/, soha senkitõl nem hallottam panaszt. Igaz a nõk ezt nem szokták szóval jellemezni, de valamennyire ez érezhetõ. Mivel személytelenül írtam, semmi okom nem lenne dicsekedni, ez a valóság.

Miért csinálja ezt minden este? 14hetes kislányom már elég rég óta, minden áldott este 7-8óra körül kegyetlenül el kezd sírni. Nem fáj a hasa.

Annyira ordít és visít hogy az elviselhetetlen. Semmivel nem lehet megvigasztalni. Eddig ha mellé feküdtem vagy ha bekapcsoltam neki a hajszárítót egy id? után abbahagyta. Most már semmi nem jó,semmit nem tudunk vele csinálni. Ha már nagyon kimerült a sírásban,végül elalszik de az 1-1,5óra.

Legjobb válasz: Nagyon-nagyon fáradt valószínûleg a kislányod! Ha van rá lehetõség fürdesd meg és fektesd le!

Nagyon-nagyon fáradt valószínûleg a kislányod! Ha van rá lehetõség fürdesd meg és fektesd le!
Próbáltad már magadra kötni? Jó szorosan, esetleg közben cici? Ilyen késõn már nagy melegben is le tudod vinni sétálni egy kendõben. Szóval szerintem mindenképp vedd fel. A csecsemõk úgy vannak programozva, hogy csak akkor alszanak el, ha biztonságban érzik magukat, ergo anyjuk v. egy másik felnõtt testközelségében vannak. Szóval hajrá! Ha gondolod írj privit nyugodtan. ;)
szia, nekünk is volt ilyen, egyszerûen estére betelik az idegrendszere némely babának, és így tudja csak kiengedni a fáradtgõzt. délutánra próbáljatok meg vmi nyugalmas tevékyenséget végezni (nálunk mondjuk csak az idõ oldotta meg, olyan 4 hós kora körül már nem volt ilyen gond). addig meg, úgy aludt el, hogy kézben ringatva, ráztam akis fenekét, és énekeltem, sõt volt olyan is, hogy csutkára feltolva hangerõt hallgattunk R.E.M.-et, és azon aludt el. régi szép idõk. :) szóval ha amúgy napközben semmi baja, akkor sztem ez lehet mögötte, akkor meg kitartás, majd elmúlik nemsokára.

Egy pasit mennyire érdekel ha nem azokkal a formás keblekkel áldott meg a sors hanem monjduk kisebbekkel és nem olyan teltekkel?

még nem jutottam el odáig h bárkinek is mutogassam magam de gátlásos vagyok mert nekem nem néz ki olyan jol mint másoknak...

Legjobb válasz: A legtöbb pasi azt nézi elsõnek meg de ez ne zavarjon téged ha a párod szeret akkor öt nem érdekli mert ugy szeret ahogy vagy :)és aki meg megszeret az azért fog szeretni amien vagy:)

A legtöbb pasi azt nézi elsõnek meg de ez ne zavarjon téged ha a párod szeret akkor öt nem érdekli mert ugy szeret ahogy vagy :) és aki meg megszeret az azért fog szeretni amien vagy:)
Egyébként is honnan veszed h nem oylan szép mint a többieké? Jó tudom a csajok is össze szokták mérni a mellüket úszás elõtt az öltözõben, netán a feneküket is mondjuk mi meg a farkunkat szoktuk. DE egy mellet nem csak a mérete határoz meg hanem az egész kiállása, az hogy milyen mellbimbó koronázza meg az egészet, a színe a bõröd jellege, a tartása. Pl egy 2 zsemlényi mell sokkal szebb tud lenni ahogy magabiztosan áll a helyén és szex közben ugrál mert feszes, mint egy lógó tehéntõgy, de ha valakinek olyan kapitális méretû van az sem baj mert valaki meg szereti gyúrni mint a párnát ahhoz meg az a jó. Én spec egy 70 körüli mellbõséggel simán beérném ha egyébként szép és jó kemény lesz mikor megszívom.
Sokaknak nem számít a méret. Egy picit formás mell gyakran szebb, mint egy nagy lógó sonkásszenfvics méretû mellbimbós mell.

Nem áldott meg a természet nagy mellekkel, de legalább azok állapotát megőrizhetem a terhesség és a szoptatás alatt?

Azt hallottam, hogy a kezdetekt?l jó min?ség? és er?s melltartót kell hordani mindvégig és otthon is, akkor nem nyúlnak meg az izmok. Vélemény? Hozzászólás?

Legjobb válasz: Szia!Szerintem a melltartó semmi féle képpen nem tesz jót a melleknek, mert a tartóizmok hozzászoknak hogy nem kell "dolgozniuk" és nem mûködnek, a mellek lógni fognak. különbözõ mellizom erõsítõ gyakorlatot szoktak csinálni, hogy szép tartása legyen.szerintem ugyanezekkel a mozdulatokkal lehet a terhesség után is helyre hozni a mellek tartását!

Szia!Szerintem a melltartó semmi féle képpen nem tesz jót a melleknek, mert a tartóizmok hozzászoknak hogy nem kell "dolgozniuk" és nem mûködnek, a mellek lógni fognak. különbözõ mellizom erõsítõ gyakorlatot szoktak csinálni, hogy szép tartása legyen.szerintem ugyanezekkel a mozdulatokkal lehet a terhesség után is helyre hozni a mellek tartását!
Persze azért mindez függ attól is hogy a családban mondjuk anyukádnak megnyultak e nagyon az izmai, de igen egy jó melltartó szoptatás alatt sokat segit benne.Egy két gyermekes , és 32hetes kismama:)
Bármilyen melltartót hordhatsz vagy egyáltalán nem veszel fel, mindegy.Szülés és szoptatás után már nem lesz ugyanolyan a mell.Nekem 2 gyerekem van, és kicsi volt a mellem(az is maradt), annyiban lett más, hogy sokkal puhább, mivel a mellálomány megváltozott.Elõtte is tornáztam közben is és most is, csodák nincsenek de sokat segithet a mellizomerõsités!
Nekem sincsenek nagy melleim, fiam születése után, másnap két görögdinnyével ébredtem:-).Két hónapig tele voltam tejjel, miután elapadt visszaállt a mellméretem, de azóta csikósak és lógnak a melleim.És ezt sem megfelelõ melltartóval se kenõccsel nem lehetett volna megelõzni.Viszont a hasamon egy csík sincs és 4 gyerkõcöt szültem.

Ha egy kisbabát hordotok a szívetek alatt. Számotokra melyik a jobb kifejezés? TERHESSÉG vagy ÁLDOTT ÁLLAPOT. Mellesleg, szerintetek is kettő helyett kell enni? Szerintem egy baba nem teher, inkább égi ajándék, nem de? !

Legjobb válasz: Gondolom a többség a sugárban hányáskor terhesnek, a mocorgó csöppség érzésekor meg áldott állapotúnak érzi magát... :D Szerintem a "várandós" a kellemes középút a kettõ közt. A "kettõ helyett kell enni" vége szokott a 30 kiló plusz és egy férj mínusz lenni, tehát bár nem vagyok híve a "sovány" és alakjáért betegesen aggódó kismamaságnak, azért nem árt figyelni.

Gondolom a többség a sugárban hányáskor terhesnek, a mocorgó csöppség érzésekor meg áldott állapotúnak érzi magát... :D Szerintem a "várandós" a kellemes középút a kettõ közt. A "kettõ helyett kell enni" vége szokott a 30 kiló plusz és egy férj mínusz lenni, tehát bár nem vagyok híve a "sovány" és alakjáért betegesen aggódó kismamaságnak, azért nem árt figyelni.
Tök mindegy! Kicsit túl van ez fújva, hogy hogy is nevezzük. A terhességere is mondják, hogy édes teher. Én egyébként úgy szoktam mondani, hogy babát várok. De abból sem csinálok gondot, ha valaki terhességnek hívja. Barátnõm várandósnak nevezi magát! Nem tök mindegy?
"állapotos, vemhes, terhes, áldott állapotú, viselõs" ezeket találtam a terhességre. Én várandós voltam. Evés: kettõért és nem kettõ helyet kell enni:) /teher: hát a gerincemnek hiába mondogatom, hogy két kicsi kincsem lett, ha egyszer fáj:(, szóval valójában igen is teher, fizikailag. Az már más lap, hogy valóban ajándék/
Az elsõvel "áldott állapotban" voltam, a mostanival inkább "terhes" vagyok. Nagyon várom a végét, tök puding vagyok, mindenhol fáj, húzódik, nyom stb. elég volt, alig várom már a végét. Félreértés ne essék, imádom már most a tesókát is, de a terhességbõl elegem van.
A terhesség szó jobban elterjedt, mert úgye a legtöbb ember azt mondja, hogy teherbe akarok esni, terhes vagyok. Szerintem nem ez a lényeg, hogy hívod a baba ott van és kész :) És nem kell kettõ helyett enni. Egyél annyit amennyi jól esik, de ne azért egyél sokat mert terhes vagy....
hát, a 8-9. hónapban, sztem teher... amúgy nem kell kettõ helyett enni. csak minõségi táplálékot, egészséges cuccokat kell fogyasztani, akk a baba szépen gyarapszik, míg jó eséllyel az anyuka feneke kevésbé látványosan:D
Én babát várok és pont. Ahogy az egyik elõzõ válaszoló is írta, amikor pl egész nap a rosszulléttel küzdök, és alig bírok enni, akkor elég terhes tud lenni :) . Ebbõl kifolyólag kettõ helyet ha akarnék sem tudnék enni.
Én a várandósat szeretem használni :) Természetesen nem kell kettõ helyett enni, hiszen egy pár grammos kis lényrõl beszélünk, nem egy másik felnõttrõl.
Nem kell kettõ helyett enni, ez tévhit!! Várandós vagy az áldott állapot kifejezés szebb szerintem is.
Szerintem nem szép szó az, hogy valakire azt mondják, hogy terhes! Inkább az szebb, hogy: várandós :) vagy áldott állapotban van!
szerintem az igaz, hogy "másállapot". mert ilyenkor a hormonjaink is bediliznek, a szuervezetunk is, minden teljesen mas. se nem aldottnak nem erzem magam (azt majd akkor, ha egeszseges lesz, amikor vilagra hozom), se nem terhesnek szoval en masallapotnak hivom, ha mar mindenkepp hivni kell vhogy
A teher szerintem nem negatív szó!A graviditás az a teher (mint súly) megfelelõje, terhes gondozó vagy áldott állapotban levõk gondozója? Nem fogtam fel eddig ezt a szót negatívan én imádok terhes lenni mert áldott egy állapot!Imádom minden pillanatát! És nem kell kettõ helyet enni hiszen a baba elveszi ami neki kell , én csak akkor eszek, ha éhes vagyok és annyit amíg jól nem lakok! Jó BABA VÁRÁST minden TERHES kismaminak akik ÁLDOTT ÁLLAPOTBAN vannak!!!! Üdv.27hetes km.
Sajnos nekem szó szerint terhesség. Amennyire vágytam a babára, annyira szeretném már a testemen kívül tudni. 35 hetes vagyok és már majdnem 5kg bennem a gyerek, iszonyat fájdalmaim vannak belül már mindenhol kb 2 hónapja. Alig bírok menni, a méhszájam nyilall, duplájára van dagadva a lábam és kezem. Hetek óta nem tudok éjjelente aludni, annyira fáj mindkét csípõm. Még 10 nap és megcsászároznak, mert óriás lesz a gyerekem, egy nõi testet nem nagyon terveztek óriás magzatok kihordására, iszonyat mennyit szenvedek fizikailag, de most már lelkileg is.
én simán terhes vagyok, másodszor. de imádom, és így 34 hetesen is csak ritkán érzem terhesnek.
Graviditas, magyarul nehézség, teher. Innen jön a terhesség szavunk, amiben én semmi kivetnivalót nem találok. Én magamat is terhesnek nevezem. :)
én azért mondom, hogy terhes vagyok, mert rövidebb, mint a többi, és alapból olyan ember vagyok, aki 1 szótagot sem szeret feleslegesen kiejteni a száján. A lényeg ugyanaz, mindegy, hogy nevezed.
Én úgy mondtam, hogy "terhes vagyok" de nem arra gondoltam, hogy ez egy terhes állapot számomra. Ez csak egy szó, aminek a jelentése a "legcsodálatosabb teher" számomra:D Nem jött a számra, hogy áldott állapot. Egyébként kettõ helyett eszel, csakhogy az egyikõtök max 4kg körüli, szóval arra gondolj, hogy mennyit eszik meg egy 4kg-os cica, és max annyival kell többet enni:D Mert tény, hogy terhesség alatt ajánlatos pár száz kalóriával többet enni.
Nekem a terhesség szó jobban tetszik, fõként azért is, mert az elterjedtebb, leginkább ezt használják az emberek.
inkább édes tehernek mondanám :)
Én nem szoktam terhest mondani. Volt, hogy nagy vigyorral jött szembe az illetõ, és ordította az utca másik felérõl, hogy -terhes vagy? Erre visszakiáltottam, hogy -Nem! (Na, azt az arcot kellett volna megnézni...) Persze rögtön hozzátettem, hogy -nem vagyok terhes, egyszerûen babát várok. Majd ha tényleg tehernek fogom érezni, akkor már nem szólok vissza.
Fizikailag valóban teher, hiszen mégiscsak egy emberi lény van benned, "hatalmas" leszel, nehezedre esik a mozgás stbstb. Szerintem ezért mondják. Nem pedig azért mert másfajta terhet jelentene a szüleinek. Akkor nyilván nem vállalták volna. Szerintem egy baba nem teher, inkább égi ajándék, nem de?! Általában nem abban a fogalomban használják, ahogy te most leírtad.
Ezen agyalni felesleges, mindenki azt mond amit akar, én a terhest használtam, meg hogy gyereket várok, mert pl. nekem az áldott állapotban vagyok kifejezés túl költõi. Köznapi nyelvben ritka.. És ja, kettõ helyett kell enni, de mivel az egyik csak egy tized falat kaját eszik, ezért ha én az ebédre tálalt krumplis tésztámból egy kanálvégnyi falatkával többet ettem akkor már ettem a baba helyett is. Nem kell túlmisztifikálni meg túlagyalni minden mondást :)
Nekem mindenki terhes. Van a kicsit terhes, sima terhes, tök terhes, de valamilyen formában mindig terhes anyuka. 20L
Tudom, hogy elterjedtebb, de nem szerettem, ha azt mondták terhes vagyok, én babát vártam.Nem ettem kettõ helyett, mert nem szabad, sok probléma adódik belõle a végére, és a túlsúly a legkisebb.
Hat ha nekem most valaki aldott allapotnak nevezne, szerintem egy cumisuveggel is kepes lennek agyonverni... Nagyon szerettem volna mar babat, de nem gondoltam, hogy ilyen nyug lesz a babavaras... Foleg, hogy en semmit nem erzekelek abbol az edes-cuki-meghato aradozasbol, amit eddig mindig hallottam. Nekem meg most is bizarr, hogy mozog bennem a gyerek, bar teny, hogy ugyanakkor megnyugtato is. De semmikepp nem mondanam edes erzesnek :) ))) Szoval nekem terhesseg, varandossag, viselosseg. Paromek videken gyohasnak hivjak a terhes not, leginkabb ezt hasznaljuk.

Hogyan mondjam meg a barátomnak, hogy nem vagyok szexuális tárgy és hogy nem kell minden áldott találkozáskor szexelnünk?

Õ nagyon szeret engem ( tudom, kimutatja, mondja ) én is nagyon szeretem, de akárhányszor talizunk elmegyünk valahova vagy akármi, szinte mindig van szex ( nem mindig fexünk le, csak egyéb dolgok ), ritka az, ha nincs. Hogyan mondjam meg Neki, hogy ne legyen ez minden találkozáskor? Nagyon imádja, mikor a számmal elégítem ki, Én is imádom, mikor ujjaz, mert igazán jól csinálja, de nem szeretném, ha ez lenne minden találkozás célja. Tudom, hogy szeret, olyat ne is írjatok, hogy csak a szexért van velem. Több, mint 1 éve vagyunk együtt, 5 hónap után feküdtünk le úgy, hogy én már nem voltam sz?z és ? sem.

Legjobb válasz: Szia, pontosan így. Mondd meg, hogy nem akarsz mindig szeretkezni.

Szia, pontosan így. Mondd meg, hogy nem akarsz mindig szeretkezni.
Szia édes. Nem vagyok szexuális tárgy és nem kell minden áldott találkozáskor szexelnünk. Komolyan ilyen nehéz megbeszélni vele több mint 1 év együttlét után?
20:40-es vagyok, még annyi eszembe jutott, h én is vmi hasonlón mentem át mostanában: ráeszméltem, h mennyire belerohantunk mindenbe, és szeretném kicsit visszafogni magam is, meg nem akarom, h csak a szexualitás legyen a központban, h teljesen efelé tolódjon el a hangsúly a kapcsolatunkban a párommal. Én nem mondtam neki, h kevesebbet szeretném most, hanem egyszerûen megálltam egy bizonyos szinten. Nem tettem utalásokat, sem szóban, sem tettben, és vmiképp én magam fékeztem meg. Valószínûleg jól csináltam, mert nem tette szóvá, pedig õ az a fajta, aki mindenért szól, amint nem tetszik neki vmi, rögtön. Lehet, h ez is tud segíteni neked vmit. (23/L)
Nem biztos, h mondani kell neki, lehet, h az rosszul esne neki. Közelítsd meg máshonnan, pl: "Drágám, mit szólnál, ha megint randiznánk úgy, mint a kapcsolatunk elején? Te hazakísérsz, a kapuban adsz egy csókot, és elbúcsúzunk?" vagy "Drágám, emlékszel még, mikor alig mertél hozzám érni? Úgy szeretném újra azt a bizsergést érezni, amit akkor éreztem. Ne essünk folyton egymásnak, kicsit vegyünk vissza a hévbõl" Vagy vmi ilyesmi. Esetleg finoman szólhatsz neki úgyis, h eltolod a kezét, és a fülébe súgod, h most ne, mert nem vágysz erre, csak arra, h hozzá bújhass, és a kezét foghasd. Nem tudom, hogy szokott nálatok zajlani egy találkozás, de lehet, h az nagyon rosszul is venné ki magát, ha így megmondanád neki... Hm?
Ha majd több idõt tudtok együtt tölteni akkor nem minden találkozás célja lesz ez. Addig viszont teljesen érthetõ és tipikus viselkedés ez egy ivarérett, a párját nagyon szeretõ fiútól. Tõled viszont nem igazán érett viselkedés az elutasítás, vagy annak gondolata sem. Te viszont miért is vagy vele? Ilyet lehet kérdezni?
Nem éppen!Inkább örülj amig igy odáig van érted, mert az az idõ is eljöhet, hogy õ nem akar majd annyit veled lenni, aztán meg majd kétségbe esel, hogy mi történhetett.
Mi a bajod ezzel?Nem értelek, ha szeretitek egymást ezt kéne várnod, hogy végre egymásnak essetek, fõleg ha tényleg olyan jó ahogy irtad.Ha nem akarod, hogy mondd el neki?Egyszerûen és magyarul!!!!!!**
Te nem vagy szerelmes ebbe a srácba. Vagy meguntad, vagy nem jó annyira a kapcsolat, de ami biztos, hogy nem vagy szerelmes belé. Aki szereti a másikat és kívánja is az nem így viselkedik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Elég gyakran találkozunk, szinte minden nap vagy minden másnap. Hogy miért vagyok Vele? Azért mert szeretem, megértjük egymást, nagyon jól el tudunk beszélgetni, õ lett az Életem, de nekem nem szükség az, hogy minden nap legyen valami szex. Szeretnék egyszer úgy talizni vele, hogy simán elmegyünk pl. sétálni és hazakísér, de nem alszik ott, mint a kapcsolat elején a randijainkon. Ha hazakísér, természetesnek veszi, hogy ott is alszik. Pedig nem lakunk messze egymástól. Max 20perc. Remélem értitek mit szeretnék mondani...
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló! Nagyon szépen köszönöm, nagyon hasznos, amit írtál, ha így megy tovább, akkor megmondom Neki úgy, ahogy írtad! Köszönöm szépen!!!! Aranyos vagy! :)
Utolsónak: miért tudod te jobban, h másnak mi a szerelem? Mindenki máshogy éli meg. Nem elõírás, h ha szerelmes vagy, akkor ezt és ezt kell csinálnod, mert ha nem csinálod, nem is szereted igazán a párodat. Vannak, akiknek kisebbek az igényeik, alacsonyabb a libidójuk, ettõl még ugyanúgy szerethetik a párjukat. Kérdezõ: én írtam, amit nagyon megköszöntél, remélem, tényleg hasznodra válik, de majd értesíts azért, h úgy történt -e! :) Nem azért, mert én olyan kíváncsi vagyok, csak szeretem tudni, h a tanácsaim segítettek másokon. :)
A kérdező hozzászólása: Rendben!! :) Köszi szépen! :)
Ugyanebben a cipõben jártam. Kerekperec megmondtam neki, hogy engem zavar hgy minden tali szexbe fullad és kicsit vegyen vissza. Annyira visszavett hogy most már mindig nekem kell kezdeményeznem ha akarok valamit. Meg sokszor ellenáll az én kényeztetésemnek is. Dacos magatartást is okozhat, óvatosan közöld vele! Mondd, hogy szereted amit csinál de lehetne néhány tali amikor csak simán együtt vagytok, beszélgettek, programot csináltok stb. Esetleg érvelhetnél azzal hogy igy nem laposodik el a szexuális életetek, nem unjátok meg egymást. A pasik hajlamosak rá hogy ha egyszer valami még új és szokatlan akkor abból minél több kell nekik. Ilyenkor nekünk kell meghúzni a határt és éreztetni hogy nem egy tárgy vagyunk aki kielégiti aztán meg itthagy.
Megérteném.
ez kortól is számít szerintem.
Én nem fogadnám el! Mivel a személyiségemhez tartozik, hogy napi szexet igénylek. Persze azt megértem, ha valami betegség vagy bármi miatt kimarad egy-két nap, de ha konstans kisebb étvágyú, az nálam szakító ok. Lehet lepontozni :)
Ja ez fõleg akkor vicces, ha le akarja csökkenteni a "havi egyszeri alkalom"-ra a csávónak meg heti 3 kellene. Legalább. Amúgy meg ha "kisebb az étvágya" az egyvalamit jelent: SZERETÕJE VAN! szóval jobb ha kirúgod a kigyúrt, afroamerikai kertészt, vagy elhajtod a postást.
De jó ezt olvasni utolsó :D Mindig élvezettel tölt el ha valakinek aki hõbörög hogy a "munka az de szép dolog" meg "fõ a tisztesség" az így járt :D
Elfogadnám.
Örülök hogy az értelmi színvonalad nem üti meg a kívánt szintet! Nem az a bajom, hogy van munkám és teendõm -nem mellesleg ugy neveltek hogy meglássam a koszt, a munkát- hanem az háboritott fel IQ Fighter barátom, hogy Te oly könnyedén lesarkitottad a dolgot, mint egy 3 éves. Ha kevés a szex/vágy=megcsal! De hogy is váhattam.volna el ezt Tõled hogy megértsd az írásom, hisz az elsõ hozzászólásid igen csak intõ jel volt arra nézve, hogy egy barommal állok szemben. Bizzunk benne, hogy a Te életed is felfejlõdik arra a szintre amikor nem a sex lesz a legfontosabb tényezõ, ami ha nincs összeomlik nyomorult életed. Gondoskodni, törõdni, dolgozni, küzdeni, szeretni és szeretve lenni, ezaz élet amirõl a takony fejednek még fingja sincs!
Nincs és nem is lesz :D Ha úgy nõssz fel, hogy utálnak késõbb se fog változni a dolog. Szóval éljen soká az alkohol, a cigi, a legális drogok, a jó kaják, az alvás meg szex. Igaz hamar elpatkolok, de kit érdekel? Ki akar vén trotty lenni amikor már menni nem tudsz és nem emlékszel semmire és csak púp vagy az emberiség hátán? :D
#15-ös! Olvastam a kommenteket és fogadni mertem volna, hogy Te is egyike vagy azoknak a [email protected]ágó pózer díszpintyeknek, akik az élet értelmét az általad leirt marhaságoknak hiszik.Ha az a cél hogy megdögölj arra mérget vehetsz hogy fájdalmas halálod lesz, kivéve ha nem tuladagolásban pusztulsz el. Minden egyéb esetben fájdalmas lesz.
#6 A k.u.r.v.a anyukádat! Szivecském! Én NAPI 12 órát dogozok! (nem ugy mint a tobbseg hogy egy honapban 15nap* 12óra, hanem MINDEN HÉTKÖZNAP) Szombaton reggel 8-tol delutan 5-6-ig megy a mosógép, takaritok, mosogatok, fõzök! Szombaton jó, ha 8 körül letudok ülni és TV-zek a párommal. Vasárnapra is van mindig valami tennivaló, a kutyákat illyenkor visszük kirandulni, ha jo az idõ. Vasarnap delelott vasalok, megint felmosok...stb. Delutan 3-4 kozott ulok le a kanapéra es nézek ki a fejembõl. Probalom kipihenni a 6 napot. Ha van sex akkor vagy szombat este holt fáradtan vagy vasarnap szigoruan 10 elott mert másnap megint korán kell kellni! Ugyhogy b.a.s.z.d meg a megcsalós anyádat mikor fingani nincs idõm 25 évesen!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
En lany vagyok nalunk pont h en kivanom tobbszor a szexet akar napi tobbszor is
Én duzzogni szoktam, és megijedek, hogy nem kiván, és elkezdek agyalni. Én nehezen viselem.
Hát az én párom duzzog ha fáj a fejem.
Elfogadnám?
kompromisszumot kell kötni 10perc kézimunka és mindenki boldog
Messze vagyok a "sz*rrágó pózer díszpintyektõl". Én egyedül vagyok és itthon piálok meg ilyenek. Szóval még náluk is rosszabb vagyok. De hát mi az élet értelme? Agyatlan güri a melóban a semmi fizetésért? Megszakadni a hálátlan gyerekeidért akik úgyis külföldre mennek majd tizenévesen? Dolgozni és új értékeket beszerezni amit úgyis ellop a helyi rejtõzködõ erõforrások népes csapata? Szenvedni és önmagunkat szentként beállítani? Áh nem egyik sem. Élvezetek és halál.

Van nekem egy áldott jó cirmosom, aki ha meglátja a cirokseprűt, nem kíméli, elkezdi rágicsálni, pofozgatni. Ezt miért csinálja, csupán játék, vagy fél tőle? Esetleg mindkettő?

pedig még sosem kapott ki vele,mert akkor megérteném.

Legjobb válasz: Azért, mert nincs, aki elvegye tõle. Amúgy én játékra tippelnék

Azért, mert nincs, aki elvegye tõle. Amúgy én játékra tippelnék
Üdvözletem! Mennyi idõs a macsek?:) Ha még fiatal, játékból csinálja.. Bár, nem hinném hogy azért csinálná, mert fél tõle, vagy mert haragszik rá :) Csinálj neki más játékot, pl. egy pattogós, görgethetõs labdát(aminek van hangja ha pattog).. Szerintem ettõl megjön a játékkedve és nem fogja pofozgatni és szétrágcsálni a seprût :) )

Van rajtam kívül még olyan nő, aki legszívesebben képen vágná azokat (a főleg férfiakat), akik kijavítanak, hogy nem "terhes", hanem "áldott állapot"?

Magyarán: én vagyok megkövezni való anyuka, és a terhesség/ várandóság tényleg akkora csoda és a legszebb 9 hónap, vagy ezt kell mondani, mert ez az általánosan elvárt és szörny? vagy, ha nem ezt mondod. Én most 26 hetes terhes vagyok, és már alig várom, hogy vége legyen. Nagyon várom ?t, mert már szeretném a kezemben fogni, de azért is, mert utálok terhes lenni. Az els? 3 hónapot végig hánytam vagy aludtam, a b?röm tönkrement, a fogaim romlanak bármit csinálok, hangulatingadozásaim vannak, elviselhetetlen voltam...aztán amikor ez elmúlt, azóta méhösszehúzódások, görcsök, ágyhoz kötés, forgófájdalom úgy, hogy alig bírok lábra állni, nem tudok aludni, állandóan pisilni kell, savas a gyomrom stb., hízok Pedig minden megpróbálok tenni, amiket írnak, hogy jó legyen: kismama torna, egésszéges étkezés, vitaminok stb. Van még vele így valaki? Mert kezdem magam egy szarnak érezni, hogy így vagyok vele!

Legjobb válasz: ne akadj ki ezen.. egy férfi sose fogja tudni megérteni, mit jelent végigcsinálni egy terhességet. nem is várható el tõlük. engem jobban bosszant, ha nõ mondja ezt :D persze az ember igyekszik tartani magát, de azért vannak nagyon nehéz pillanatok.. aki volt terhes az tudja.

ne akadj ki ezen.. egy férfi sose fogja tudni megérteni, mit jelent végigcsinálni egy terhességet. nem is várható el tõlük. engem jobban bosszant, ha nõ mondja ezt :D persze az ember igyekszik tartani magát, de azért vannak nagyon nehéz pillanatok.. aki volt terhes az tudja.
Ja, egyik fórumon engem is kiosztottak (férfi), hogy nem terhesség, mert a gyerek nem teher, hanem áldott állapot. És ha nem tetszik, akkor minek nekem gyerek, minek csináltam meg, milyen anya vagyok így. Én imádom a gyerekeimet, az égõ házba berohannék értük, de nekem a terhesség igenis teher volt a durva rosszullétekkel, a görcsökkel, a keményedéssel, a fájó mellekkel, 2 hónapig olyan gyomorégésem volt, mintha sósavat ittam volna, az utolsó napokban meg úgy vizesedtem, hogy járni sem bírtam. Áldott állapot, ja.....
JAjj az okos férfiak. Mikor feküdtem szülés után mint egy rakás [email protected] és a többiket végignéztem ahogy a karukban tartják a babáikat az enyém meg koraszülött osztályon feküdt még meg sem nézhettem reggel 10 ig /aznap szültem/ és bejött a jóképû dokibácsi és kérdezte hol a gyerek. Aztán van e tejem. Persze nem volt szülés után 5 órával és erre azt mondta hogy a mai fiatal plázamamik már nem szoptatnak. Szerinted mit éreztem? HA valaki beszólt volna a második terhességemmel hogy áldott állapot pofán is verem 3 hónapot voltam infúzión mert megint majdnem koraszültem. Ha ez áldott állapot akkor király
Szerintem meg mind a kettõ igaz :-) Terhesség is és áldott állapot is :-) Enegm azért szóltak meg, mert azt mondtam hogy élveztem a terhességem, mert ilyen nincs, ez csak reklámszöveg :-)
A 2. hónaptól a 4-ig alig ettem olyan hányingerem volt 0-24-ben és mindig fájt a fejem. Utána én nagyon élveztem a pocakom, a magzatmozgásokat stb.(: Az utolsó hónapban nagyon nehezen jártam és sokszor ülve aludtam a gyomorsav miatt, már amennyire lehet aludni félóránkénti pisilések között és elgémberedve. A köztes 6 hónap gyönyörû volt, imádtam. Az én férjem is kijavít mindig mikor terhességet mondok, de én nem úgy értem hanem valamiért mindig ez a szó jön a számra. Egyetértek vele, valóban áldott állapot. Kérdezõ, elhiszem hogy kivagy, azt is elhiszem, hogy több a kellemetlen tüneted mint nekem volt, de nem így kell ezt megélned. Gondolj arra a pici kis életre a pocakodban, hidd el megéri kiállni ezt a sok próbát... és akkor még nem is szültél...nem tudod mi az igazán "kellemetlen". :D
Igaza van az utolsónak.
Hát akkor engem is legszívesebben képen vágnál : ( A gyermek: áldás. Tehát a gyermekvárás: áldott állapot. Képzeld el, mennyire vágyhatnak erre az áldásra azok, akik szeretnének, de nem lehet gyermekük...
Sajna a baba ezzel jár. Attól még nem kell bántani a férfiakat.
Húúú bakker..végig olvastam amit írtál, de már régen hoztak belém ilyen ideget!!TE NORMÁLIS VAGY??Ha ezt így éled meg, akkor neked nem való gyerek!!!Szegény gyereket már elõre sajnálom, hogy ilyen anyja lesz!!Ha te ezt nem tekinted áldásnak, hanem tehernek, akkor neked nem való gyerek!!Senki nem mondta, hogy a terhesség csak jó dolgokkal jár együtt.Bizony néha szenvedni kell, de ilyenkor egy , , normális, , kismama nem panaszkodik, hanem elviseli és örül neki, mert imádja a kisbabáját már akkor is, amikor még bent van a pociban!!Te is elkényeztetett nõ lehetsz, aki nem szivesen hoz áldozatot a babájáért!!Erre csak annyit tudok mondani, hogy:ha arra volt eszed, hogy megcsináltasd a gyereket, akkor most már viseld el a kismamaságot!!Más a fél karját oda adná azért, hogy állapotos legyen!!Te meg itt rinyálsz.A terhesség egy nõ életében a legszebb dolog..sok nõtõl hallottam már, hogy imádott terhes lenni, és meg is tudom érteni, amikor egy új élet fejlõdik a szíve alatt!!De a , , szarok, , mint amilyen te is vagy, ezt nem tudod értékelni.
Hááát... Én speciel várandós voltam. Szóval menekülök, nehogy kapjak egy taslit.
Kedves kérdezõ! Ha még nem "dobtad" a kérdést, kíváncsi lennék, hogy alakulnak a dolgok, hogy vagy, hogy érzed magad? :)
Kedves tymybaba neked még a terhességrõl lövésed sincs a gyereknevelésrõl nem is beszélve. Majd mikor hót ideg leszel az ordító gyerekedtõl, mert lesz ilyen akármilyen szupernek is gondolod az átlagos életed, akkor gondolj vissza ezekre a sorokra. Mikor a kórházban ligetelsz 3. hónapja a karodból lóg az infúzió és már a 3. tetves cigány nõnek szagolod a tetûirtót a fején és a három évesed sír a telefonba hogy anya mikor jössz haza, akkor mond hogy áldott állapot. Ja azon agyalsz a 27. héttõl minden nap hogy vajon ma szülök? Egészséges lesz a babám? Nem kerül megint tüdõgyulladással a koraszülött osztályra? Miért keményedik a hasam? Úr Isten megint hidegfront jön! Mikor lesz megint együtt a családom? Persze az Isten megsegített és megérte a szenvedést de Nagyon NAgyon kemény dolog. Szállj magadba és gondolkozz mert sajna /nem kívánom/ de veled is történhet akár mi mert az elején vagy nagyon az elején.
Kedves kérdezõ, én 22 éves vagyok, meg tudom érteni mit érzel. Nekem is megváltozott az életem, minden áldott na itthon vagyok, unatkozok. Elsõ 3hónapot végig hánytam, pár hete meg tágul a szeméremcsontom és nagyon fáj. 2hetem van még, nagyon várjuk a picilányt, hamar elment ez a 9hónap, és igen, éreztem úgy, h terhesség...de nem az számít, h minek nevezzük! Kitartás! :)
Kedves Kerdezo: en igenis megertelek, mert nekem is nehez terhessegem volt. Az elso 4 honapot vegighanytam, majd amikor az megszunt jott sok mas kellemetlen dolog a a hatralevo honapokban. De kitartast!!! Gyorsan eltelik ez a hatralevo ido es utana mar minden oke lesz. Fel a fejjel! :-)
Sziasztok! Egy kis mellékes megjegyzés: tymybaba még csak a 6. hétben jár, úgyhogy elõtte áll még minden! Nem kívánok neki semmit, csak hogy boldog babavárást Neki!
Nem olvastam végig a válaszokat, a pro és kontra köpködéseket. Hasonló cipõben járok, és csak 1x mertem nyíltan elmondani, hogy mit gondolok vagy érzek. Azóta inkább csak szépen mosolygok ha megkérdezik, hogy vagyok, mit érzek. Az emberekben van egyfajta elvárás a kismamák felé, és csak kevesen gyakorlatiasabbak, értenének meg. Megkímélem magam és a világot is inkább, úgyhogy legyen: áldott állapotban vagyok! És pont. Kitartást! :)
Akkor legyen köztes megoldás: áldott teher:D Nekem sem volt leányálom a terhességem, de ettõl még imádom a gyerekeimet... tymybaba19, borzalmas a stílusod, csak remélni merem, hogy nem erre a stílusra tanítod majd a gyermekedet is, kicsit gondolkodhatnál, mielõtt megnyilvánulsz. Ugyanis bármilyen szokatlan is a számodra, de létezik olyan, hogy empátia - ugyanis nem lehet mindenki olyan szerencsés, hogy semmi gondja nincs a 9 hónap alatt. Könnyû úgy okoskodni, meg becsmérelni másokat, hogy lövésed nincsen, milyen megszenvedni a gyermekvárást. Csak érdekességnek: az elsõ 4 hónapban ( a 6. héttõl kezdve) olyan durván hánytam, hogy vérzett a torkom, mert szétmarta, zokogtam minden nap órákig mert annyira fájt még a nyelés is. Még a víz sem maradt meg bennem, ezért kétszer kaptam vészes hányás miatt infúziót, úgy jöttem haza a kórházból, mint egy narkós, mert a folyadékhiány miatt durrantak ki az ereim, ötödik alkalomra sikerült bekötni az infúziót. Amikor elmúlt a hányás, görcsölni kezdtem, barnázgattam, 2 hónapig rettegésben éltem, hogy megmarad-e a babám. A 7. hónaptól vizesedni kezdtem, olyan durván, hogy idõnként lábra sem tudtam állni, mert annyira dagadt a bokám, hogy ránézni is durva volt. A vérnyomásom annyira ingadozott, hogy az utolsó 3 hetet kórházban töltöttem, minden nap azon zokogva, hogy nem lehetek itthon a 3 éves fiammal, akit szintén imádok, és akivel a terhességem egy álom volt! Alig vártam, hogy megszülessen a lányom, mert a terhességem NAGYON TERHES volt. Na ha ezen mennél te is keresztül, vajon mit mondanál? Plusz a többi esetleges problémát, amit én megúsztam, bajon hogy kezelnél? Terhességi cukor - amikor naponta 6-8 alkalommal szurkálod magad, alig eszel, és rettegsz, nehogy baj legyen a babával? Vagy a toxémia, ami miatt esetleg mindketten ottmaradtok? Azt gondolom tymybaba, hogy egy ember sem lehet annyira buta, hogy egy terhességnek megélt várandósság miatt véleményt alkosson arról, hogy vajon milyen anya lesz az adott illetõ! Te megtetted - vagy nem gondolkodtál, vagy valóban ostoba vagy. Kérdezõ, én vállalom, hogy nagyon terhes volt számomra a terhesség, emiatt nem vagy [email protected], eszedbe ne jusson. Az, hogy nehezen viseled a 9 hónapot, nem jelenti azt, hogy nem valü neked a gyerek, ugyanis ez csak a szervezeted reagálása a hormonokra. Egyszerûen nem volt szerencséd, ennyi. A 9 hónap lehet borzasztó, de a lényeg, hogy megszületik a te kis csodád. Tymybaba sajnos nagyon buta, és azt gondolja, hogy "áldozatot" hoz a terhességgel a gyerekéért - holott ha az ember gyermeket szeretne, akkor nem érzi áldozatnak, hogy kihordja, vagy szenved érte:D Viszont nem tudom mi értelme annak, ha rózsaszínû ködbe burkoljuk a rosszat - hiszen igenis lehet nagyon rossz a 9 hónap- ahogy írtam is:S Végszóként tymybabának: Jobb ha tisztán látsz: az, hogy kihordod a babádat, az NEM áldozat.. Amikor megszületik, onnantól minden lemondás, minden meghozott áldozat számít, hiszen azt tudatosan a gyermekedért teszed. Attól nem leszel rossz anya, hogy a szervezeted rosszul reagál a hcg-re, és olyan tüneteket produkál, ami miatt szörnyen érzed magad. Az, hogy milyen anya leszel, nem attól függ, hogy viseled a terhességedet, hanem attól, hogy miként cselekszel, amikor már megszületett a kicsi. Ja, és könnyû a partvonalról észt osztani, amikor még azt sem tudod, mirõl beszélsz, hiszen bevallottan nincsen semmi problémád a terhességeddel.
Számomra a "várandós" kifejezés a legpontosabb, az áll hozzám a legközelebb. Én az elsõ babánkkal is várandós voltam és most is. Megértem azokat maximálisan, akik végig szenvedik ezt az idõszakot, hogy terhességnek hívják. Én szerencsésnek mondhatom magam, mert ennyire rossz "tüneteim" nincsenek. Nem vagyok a folyton hastapogatós, ábrándozós kismama, de számomra tényleg várandósság. Vártam hogy mikor mozdul meg elõször, mikor tudjuk meg a nemét, vártam a következõ vizsgálatot, a következõ uh-ont, utána meg persze azt hogy a kezemben tartsam. Akinek fájdalmakkal, meg úgymond szenvedéssel jár a 40 hét, meg tudom érteni hogy nem az "áldott állapot" jut errõl eszébe, és ettõl függetlenül lehet nagyon nagyon jó édesanya.
Nagyon sokáig próbálkoztunk a babával és szívem szerint minden nõt pofán vágtam volna, aki azt mondja, hogy terhes. Mert miért teher, ha a saját kis magzatunkat hordjuk a méhünkben. Kislánykám most múlt 1 éves és én is úgy mondom mostanra, hogy terhes voltam, sõt mikor még egyben voltunk akkor is úgy mondtam, tehát magamat is pofán vághattam volna, de nem tettem, mert tényleg teher. Persze nem az, hogy a babád a hasadban van, hanem az ezt kísérõ dolgok, pl. a háromszorosára dagadt lábak, kezek, amivel fogni sem tudsz, az állandó pisilési, de nem is sorolom, úgyis tudja mindenki.
A kérdező hozzászólása: Igen, a gyerek áldás, attól még a kihordása nem feltétlenül az... szerintem nem szabad összekeverni a kettõt! sajnos én nagyon megszenvedem- testileg és lelkileg is. Olyan, mintha 5 hónapja beteg lennék, pedig ez nem betegség...
azért ez egy kicsit erõs válasz, utolsó.. vszínû, hogy örül õ a gyerekének és az is hogy nehezebb a terhessége, mint neked. nekem is a második sokkal nehezebb, mint az elsõ volt. és néha már nagyon szeretnék túllenni rajta én is, de ettõl még örülök a babának nagyon
A kérdező hozzászólása: Jézusom, milyen eszméletlenül primitív emberek élnek ebben a világban! Elõbb gondolkozni kéne, vagy legalább szöveget értelmezni mielõtt vérig sértünk embereket. Ugyanis nem azt írtam, hogy utálom a gyerekemet, hanem azt, hogy a terhesség nem feltétlenül és minden esetben csodás. Ezeket a mocskos szájú megjegyzéseket meg kikérem magamnak! Hogy pl. sajnálod szegény gyereket? Van fogalmad róla, hogy már most mit meg nem teszek érte? Hogy azon kívül, hogy teljesen felszámoltam az eddigi életemet azért, hogy neki jobb legyen, azon kívül naponta járok el a zeneiskolába zongorázni neki, mert imádja, hogy képeket festek a falára, hogy majd minél szebb környezetben nõjön fel, hogy varrok neki ruhákat, hogy jelenleg minden róla szól. El lehet ítélni valakit azért, mert nem bírja a terhességet, mert szenved a sok negatívumától, de tudatlanul mocsok rágalmakat írni, ahhoz senkinek semmi köze, mert nem tudja, hogy hogy várom ezt a gyereket! Szerintem sok anya, aki áradozik a terhesség csodáiról fele ennyit nem tesz meg a gyerekéért! Úgyhogy köszönöm az építõ hozzászólást!
El lehet ítélni engem is, de a véleményem attól még nem változik!!Szerintem ezzel nem dicsekedni kellene, hogy te miket megteszel a babádért, mert szerintem ezek tök természetes dolgok!!Én még az elején tartok, de ha nekem is ilyen dolgok fogják nehezíteni a terhességemet, akkor sem fogok panaszkodni, hanem el fogom viselni boldogan, mert már IMÁDOM a babámat!!!
Engem nem zavar, de én is mindig terhességet mondtam és nem érdekelt, ha ezért valaki megjegyzést tesz (egyébként senki nem tett). Imádom a kislányomat, de a terhességem nem volt túl jó a végén, toxémiás lettem, és alig vártam, hogy vége legyen már és megszülessen egészségesen a kislányom. Maga a tény, hogy egy élet fejlõdik a hasban nagyon szép, de azért az azzal járó dolgok nem azok, mégha a szülés után kb. 1 hónappal már én is azt mondtam, hogy az életem egyik legszebb idõszaka volt. De nem attól szereted a gyerekedet, mert áldott tehernek hívod.
Egyszer olvastam egy cikket a béranyaságról. Egy nõtõl kérdezték, hogy miért vállalja. Azt mondta, õ imádott mindig is terhes lenni, neki ez egy kellemes állapot. Gyereke már van, többet már nem is akar meg nem is tudna eltartani, de a terhességet élvezte. Ezért is vállalta más gyerekének a kihordását. Na most õ mennyivel jobb anya, hogy simán odaadja a méhében fejlõdõ gyereket miközben élvezi a terhességet, és mi miért vagyunk rosszak, akik imádjuk a gyerekeinket, egy percig sem bántuk meg, hogy megszülettek, DE magát a terhességet nem igazán élveztük, mert annyi testi bajunk volt?
Sziasztok! Az jutott eszembe, hogy milyen szép és kifejezõ is a magyar nyelv. Van ugyanis egy harmadik szó erre, a várandósság! Ez szerintem kifejezi mindannyiunk érzéseit! Ebben benne van minden, a teher és az öröm is. És a várakozás, izgalom, boldogság! Számomra ez a legjobb szó rá! Egyébként ha jól tudom a terhesség szó nem a teher szóból alakult ki, mondjátok el nyugodtan a férfiaknak! Ne bántsátok egymást, örüljünk a kis csodának, aki hamarosan érkezik közénk! Mindenkinek szép napot és boldog babavárást! Üdv, 33 hkm
tymybaba19. Képzeld, én is úgy éreztem magam, mint a kedves kérdezõ. Lehet, hogy a terhesség áldott állapot, és a kérdezõ által felsoroltakhoz még hozzáírnám a minden hónap 10-én megjelenõ piros és barna foltokat az alsónemûn, akkor te áldott állapotnak neveznéd? 15-re voltam kiírva, és nem tudtam, hogy vajon menstruálni fogok-e, vagy szülni? Lehet ezek után elítélni, de alig vártam, hogy megszülessen a kisfiam. Boldog babavárást mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: Szia, igen itt van még a kérdés. Ilyen szempontból a "legjobbkor" írtál :) MOst töltöm a 32. hetet, és most engedtek ki 3 hét után a kórházból... végig infúziók, injekciók, de most már a szülésig (ami ki tudja mikor indul be) szigorú ágyhoz kötöttség, mert teljesen nyitott vagyok lényegében. Úgyhogy lelkileg is eléggé megvisel ez az idõszak, plussz még mostanában megjelenntek az utolsó trimeszter áldásai is :) . Úgyhogy még sosem vártam ennyire, hogy túl legyünk rajta... másrészrõl pedig drukkolok, hogy még egy jó ideig azért bent maradjon. Ezek a hetek viszont a feszült figyelem jegyében telnek, minden kis apróságon beparázok, hogy megindul a szülés. Szóval továbbra is a várandós kifejezés mellett voksolok (elõzõ válaszoló, olvasd el a kommenteket is...a várandós szerintem is a legtalálóbb kifejezés), mert nagyon várom már a kisfiam, és azt, hogy ez az idõszak véget érjen!

Nem hiszem el, hogy a környezetemben minden csecsemő áldott jó baba, csak az enyém sír egész nap! Nyugtassatok meg van itt még másik anyuka is aki ezzel küzd. Mit lehet ellene tenni? Már teljesen el vagyok keseredve.

3 hónapos, eddig semmi baj nem volt. Éjszaka most is jól alszik egyszer kel, evés után egyb?l vissza alszik. De egész álló nap ordít, annyi meg szakítással még szundikál, eszik vagy tisztába teszem. 3 napja ez megy ezel?tt olyan ügyesen eljátszott egyedül is, most viszont bármit teszek vele csak ordít de torka szakadtából, mi lehet a baj és mit tehetek??? Semmi nem használ, ringatás, beszélgetés, simogatás, bohóckodás...

Legjobb válasz: Enyem is ilyen volt...es most megint ilyen. amugy 19 honapos. Volt egy jobb idoszakunk...de most kb egy honapja kiakaszt ujra....sikit egesz nap

Enyem is ilyen volt...es most megint ilyen. amugy 19 honapos. Volt egy jobb idoszakunk...de most kb egy honapja kiakaszt ujra....sikit egesz nap
Az en fiamnal is 2 es fel hosan kezdodott a fogzas, most 6 es fel, a ket also epphogy kibujt, de ugy tunik jon a kovetkezo, o is ordit 3 napja egyfolytaban, mar en is nagyon kivagyok...kitartas!!!:)
A kérdező hozzászólása: 3 hónaposan lehet? Nyálazni szeret de én erre nem mertem volna gondolni, nem korai ez még?
A kérdező hozzászólása: Többet eszik mit szokott most ismét van hogy 2 óránként kell neki adnom nem mindig de ma is volt 2x és simán meg evett 2 óra elteltével 150-et. Igaz össze vissza eszik, semmilyen "rendet" nem tart be. Van hogy hiába kellene ennie összeszorítja a száját és fújja ami már a szájába jutott. Nem tudom fájhat e neki valamije, de az biztos, hogy úgy sír mint mikor a hasa fájt, és most a könnye is hullik, de nagyon. Meg kellene nézetni orvossal?
A kérdező hozzászólása: Ma 2x a lázát is megmértem, közbe csak a sírástól szakadt róla a víz, de szakadt rólam is mert már teljesen lefárasztott. A legborzasztóbb a semmit tevés... Most este mielõtt elaludt volna sírtam vele együtt, ezért tettem már fel ide a kérdést!
:) Nyugi, az én kisfiam is ezt csinálta kb ennyi idõsen. Ugyanaz volt amit leírtál. Egy idõ után (hetek) abbahagyta. Bármit csinálhattam semmi nem volt jó neki. Most 17 hós.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a megnyugtató szavakat! Akkor próbálok higgadt maradni, ha ennél többet nem tehetek.
A kérdező hozzászólása: Ma ugyan ezt tettem, csúnya nem csúnya, de én is sírni hagytam persze az ágya mellett álltam és néztem tanácstalanul, mert nekem még kézbe se marad. Bár ezelõtt is utált kézbe lenni, de akkor lekötötte bármivel magát. Órákig eljátszott, elfáradt nyöszögött, letettem aludni fel se kelt csak 3 óra múlva igazi minta gyerek volt... Ezért nem értem ezt a hirtelen változást, azt hittem én rontottam el valamit.
3 hónaposan van egy növekedési ugrás. Nem éhes? Lehet, hogy hülyén fog hangzani, de hallottam már olyan teóriát, hogy kellemetlen nekik ez az idõszak a csontok nyúlása miatt. Szóval lehet, hogy fáj neki.. Az én fiam még csak 8 hetes, nem tapasztaltam ilyet, a nagy meg nemsoká 3 lesz, nem emlékszem, hogy volt-e ilyen... Kitartás!
Nyugi, nem csak a Te babód ilyen sírós. A kisfiam 1 hónapos és ha éppen nem eszik, alszik, vagy a pelenkázón van, akkor sír és semmi sem jó neki. Ha kézben van, vagy a hasamon, akkor csend van, de hát nem lehet mindig kézben, mert van egy 14 hós nõvérkéje és van háztartás is. Szóval, biztos le fogtok pontozni, de ha semmit sem tudok már csinálni vele, akkor hagyom sírni. Szóval kitartás, mert vége lesz ennek a korszaknak is.
Lehet hogy jön a foga?
az én fiamnak is 3hosan kezdett "jönni " a foga de 4hosan jöt ki neki meg a fejlõdési ugrás miatt is sirhat és õk a feszültséget is igy tudják csak kiadni magukbol ha pl sok inger érte õt a nap folyamán!Nyugodj meg pár nap és elfog mulni!kitartás! 18hos baba anyukája

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!