Találatok a következő kifejezésre: Nekifogtam a elolvastam minden tutorialt, követtem (1 db)

Nekifogtam a Joomla-val, elolvastam minden tutorialt, követtem minden leírást, de nem bírom összehozni pl. a teamletcserét sem. Az 1.5-ös verzó meg sem jelenik az extra.hu-n. Mit tegyek?

Sürg?sen el kellene készüljek egy Publisherben készült weblappal,de az egy katasztrófa,ezért próbálnék hamar összedobni egyet a Joomla-val,de nem megy.

Legjobb válasz: nem is értem. Weblapot az ember notepad-dal (jegyzettömbbel) készít, nem szerkesztõkkel. Szerintem.

nem is értem. Weblapot az ember notepad-dal (jegyzettömbbel) készít, nem szerkesztõkkel. Szerintem.
A kérdező hozzászólása: Igen, aki megtanulta a html-t és társait. Én csak egy laikus.Azért ezeket a CMS rendszereket illik ismerni a programozóknak is.:)
ha ennyire nem erted a htmlt, akkor javaslom hasznalj NVU-t.
A kérdező hozzászólása: Próbáltam az NVU-t is.Azért köszönöm, hasznos volt a válaszod!
mit akarsz kicserélni? template? azt letöltöd a gépedre, nem kell kitömöríteni, egyszerûen csak feltöltöd a joomla-n keresztül, és õ telepíti magának. az 1.5-ös joomla-hoz meg extra kiadott már egy patch-et, itt megtalálod: http://admin.blog.extra.hu/?p=36
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, megpróbálom mert még mindig nem sikerült!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan hozzak létre, . Tk végződésű oldalt?

Több helyen láttam már, hogy xy.tk a weboldal címe, és tudtommal az ingyenes domain.. :P Csak hogyan/hol lehet létrehozni?

3

Keresőbarát/Keresőoptimalizálás?

Üdv az lenne a kérdésem, hogy tud e valaki olyan ingyenes weblap készítő oldalt ami hasonlít a www.atw.hu ra FTP elérés + MySql és jól keresőbarát.

Vagy tudtok egy módszert, hogy a weblapomat ami atw.hu ra épül, hogy tehetem ingyenesen úgy a témában kb az első 10-20 oldalra a googlera.
Az oldal a www.dayzforum.tk lenne

5

Hogy állítsam be h legyen az oldalon zene? :$

csináltam 1 blogot a Blogger.com-on és láttam más blogokban amit szintén Blogger-el készítettek h van benne zene amikor megnyitod és én is szereték ilyet csak nemtudom h kell beálítani :$ SEGÍTSETEK!! :3

5

Pornófilmes weboldal legális? Online nézhető pornóoldal mint pl a pornhub. Segítesz?

Olyan oldal létrehozása ahol online nézhetnek az emberek pornót. a filmeket a netről szedném le és tenném fel az oldalra.

Ha illegális ez akkor más pornós wboldalakat miért nem zárják be? köszi

6

B13-ról hogy lehetne lementenem a tartalmat, mert megszűnik?

Kaptam emailt, és írták hogy megszűnik mentsük le a tartalmat stb, de nem tudom hogy kell. Blogspotra szeretném feltenni a b13mas bejegyzéseket (de úgy, hogy az adott dátumok ne változzanak, tehát ne írja át, hogy pl ma aug. 6.án írtam) Lehetséges lenne ez? Valaki segítene?:)

6

Hogyan tudnám megoldani azt, hogy a jobb sarokban lévő chat "Chat megjelenítése" szövegre rákattintva kinyílik, s összes i csukódik?

Ez a kódom van:
<div onclick="javascript: lcExpand();" ><?php if(get_option('live_chat_author_link')=="1"){echo '<a href="
Ezt kéne átírni, valahogy belerakni ezt a részt, amivel összecsukódik: onclick="javascript: lcCollapse();

2

Hogy oldjam meg ezt a galériát?

Olyan galériát szeretnék csinálni aminél nem kell fixen megadnom, hogy pontosan melyik képet jelenítse meg hanem megadok egy mappát és az abban található képeket automatikusan megjeleníti.
Tehát ha később csak ftp-n feltöltöm a képet az albumba akkor az már meg is jelenik.

2

Ha én csináltam egy videót az AVerMedia game capture HD val xbox-on ahhoz milyen programmal tudok hangot fel venni?

0

Kompozerben (NVU) elmentett oldalak másként jelennek meg különböző böngészőkben. Miért van ez? Mit tudok tenni?

Még nem töltöttem fel, csak a saját gépemről próbálkoztam. Explorer és Crome a bibis természetesen. Előre is köszi mindazoknak a türelmet akik az amatőröknek próbálnak segíteni. Láttam egy két topicot...uhh:)

0

Kompozerben (NVU) elmentett oldalak másként jelennek meg külömböző böngészőkben. Miért van ez? Mit tudok tenni?

Még nem töltöttem fel, csak a saját gépemről próbálkoztam. Explorer és Crome a bibis természetesen. Előre is köszi mindazoknak a türelmet akik az amatőröknek próbálnak segíteni. Láttam egy két topicot...uhh:)

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!