Találatok a következő kifejezésre: Nekem viszonylag a (54 db)

Milyen hajfesték lenne jó nekem? Fekete a hajam. Szeretném vagy világosbarnára, vagy viszonylag világos vörösre festeni.

Legjobb válasz: Hát az nem úgy megy,le kell elõtte szívatni, legalább 2x és utána befesteni amilyenre akarod.

Hát az nem úgy megy, le kell elõtte szívatni, legalább 2x és utána befesteni amilyenre akarod.
Le kell szívatni, utána meg a választott színre festeni.

Valaki letudná fordítani nekem ezt a szöveget, viszonylag úgy, hogy ne legyen tele hibával?

Hali! Arra szeretnék megkérni egy kedves embert, hogy hfordítsa le nekem az alábbi dalszöveget: you're so far, I'd be there wanna see your eyes, wanna feel your hair there are things that we could do i hope you miss me too far away, far from you where are you? What to do? don't want this for so long listen to this song you're so far, I'd be there wanna see your eyes, wanna feel your hair there are things that we could do i hope you miss me too alone in front of your door waiting, don't feel bored hours later, again, lonely i want you, I'm sorry you're so far, I'd be there wanna see your eyes, wanna feel your hair there are things that we could do i hope you miss me too (miss me too..) you're so far, I'd be there wanna see your eyes, wanna feel your hair there are things that we could do i hope you miss me too Köszönöm! :)

Legjobb válasz: Bocsánat, sajnos közben harapnom kellett valamit. De szép a fordítás, ami közben született.

Bocsánat, sajnos közben harapnom kellett valamit. De szép a fordítás, ami közben született.
A rímek is stimmeljenek? Mert költõ azért nem vagyok...
Nem akarok most itt majomkodni, de nem az elsõ vagyok :) egy ideig vártam, hogy majd megírja.. de mivel pár frissítés után sem láttam változást, megírtam gyorsan :) 17/L
csak két apróság, mert közben elolvastam: you're so far, I'd be there - olyan távol vagy, ott szeretnék lenni és there are things that we could do - vannak dolgok amiket megtehetnénk szóval feltételes mód. csak ennyi. bocsi. :)
A kérdező hozzászólása: nem kell, hogy stimmeljenek, elég annyira lefordítani, hogy értsem, hogy mirõl szólhat a dal, mert a webfordítók elég hülyén fordították le. am nagyon köszi, ha lefordítod! ;)
A kérdező hozzászólása: Köszii! :) ^^ Kedves vagy! ;)
A kérdező hozzászólása: igen, észre vettem, hogy nem az elsõ vagy, mert láttam a helyes válaszok arányán a különbséget.. :) szóval köszi :)
A kérdező hozzászólása: oksa, nembaj. ^^ :)
Az eredetit ki követte el?

Nekem viszonylag nagy a szemem hogyan kellene úgy sminkelnem hogy kisebbnek tűnjön és a barna szememhez milyen színekkel?

Legjobb válasz: sötét szinekkel,csoki barna,sötét szürke stb,de semmiképp rozsa vagy kék szinek

sötét szinekkel, csoki barna, sötét szürke stb, de semmiképp rozsa vagy kék szinek
Nekem is igen nagy barna szemeim vannak. és a kdvenc sminkem a babakék árnyalat, és a rózsaszín. de mostanában a zöld is. szerencsére nem mondta senki, hogy nem jó. SÕT... tetszik mindenkinek.vagy halvényan (kék, rózsaszín) az egész szemhéjadat fesd ki, és szemillaspirál sem árt, és a fekete szemceruzával az alsó legbelsõ vonalat huzd ki. Vagy amit inkább használok: zsöldes csillogós szemhélyceruzával húzz egy szép vonalat a szehélyon a szempilla közvetlen tövében, és fekete szempilla spirál, és fekete szemceruzával alul.de persze a hasonló szinek se rossz: pl: lila, narancssárga. de semmiképp: piros, c.sárga,
fekete kontúr szemceruzával vagy szemhéjtussal felül és belül. szempillaspirál, és kész is az utcai szem-smink.
Szerintem nem kéne hogy kisebbnek tûnjön, mert a pasik imádják a nagy szemeket.Nekem is az van és eddig mindig bókokat kaptam.

Lehetek még terhes? Holnapra nem várom a mensimet, de 4 napja volt egy kis vérzésem, pár óra volt az egész, pedig nekem viszonylag erősen meg szokott lenni.

Azóta semmi, se hasgörcs, semmi. Viszont ma csináltam egy Lilly tesztet ami kb 8-10 perc után iszonyú halvány, tényleg éphogy látni csíkot produkált. Szerintetek ilyenkor mi van??????

Legjobb válasz: A halvány csík is csík! Ha nem scak te látod, hanem a párod is, akkor az már csík! :))) Én így mérem le! :) És fontos, hogy színe is legyen, ne csak egy bemélyedés legyen! Ha nem jön meg a mensid, 2-3 nap múlva ismételd meg a tesztet, akkor erõsebbnek kell lennie!

A halvány csík is csík! Ha nem scak te látod, hanem a párod is, akkor az már csík! :) )) Én így mérem le! :) És fontos, hogy színe is legyen, ne csak egy bemélyedés legyen! Ha nem jön meg a mensid, 2-3 nap múlva ismételd meg a tesztet, akkor erõsebbnek kell lennie!
Szerintem is baba lesz, amikor véreztél, akkor fejezõdhetett be a beágyazódás, azóta kezdõdhetett a hcg termelõdés, és azért halvány mégcsak. Szerintem én már halkan gratulálok:)

Hogyan deríthetném ki a srácról tetszem-e neki, ha már egy ideje viszonylag sokat beszélünk?

Jó lenne vmi olyan ötlet amib?l nem jövök ki én se gázul, ha esetleg mégsem, és hogy neki nem lesz egyértelm? h esetleg nekem bejön. :)

Legjobb válasz: Ha már egy idelye viszonylag sokat beszéltek akkor valószínû hogy tetszel neki

Ha már egy idelye viszonylag sokat beszéltek akkor valószínû hogy tetszel neki
Amugy honnan ismered?
Don Kartács válasza: Lehet kedvel de te nem érezteted vele pl mindég õ keres msn en vagy ha nem vagy vele szembe megbízható mert azt érezni kellene ha több van kettõtök között mint barátság De meg kérdezheted msn en miért nem voltunk együtt itt meg itt még
Nem köll kérdezned töle semmit hogy megtudjad , csak fgyeljed a viselkedését.JÓ JEL HA: -fegyel mindig mikor beszélsz neki, és még plusz mélyen a szemedbe néz -TÖbször "ártatlanul" megérint -vagy ha ir smst, csak simán megkérdezi hogy hogy vagy, vagy nem ismuszáj h az kérdéslegyen , c sak tudsod h rád gondolt Dea hogy mindig mindenben itt is van kivétel , mert ha igy elgondolkozok a saját viselkedésemen, akkor más szemibe ugy tünhetek mint ha tetszene nekem , pedig nem, cska sima barát.
Szia, 67-es úton viszonylag könnyen gitározható.
COD -emlékezz rám mondjuk necces nahogy azthidje h szakítani akarsz:P de mondjuk eggyik este nyomd be azt kiderül h tetszik-e neki:)
..szerintem énekeld el neki a boci-boci tarkát...biztos happy lesz tõle.:) sok sikert!
http://www.youtube.com/watch?v=GkuypwKUX2Y ezt könnyû gitározni és énekelni is:)

PCOS vagyok, endokrinológust keresek Szegeden aki ezzel foglalkozik, és segitene nekem. Tudtok ajánlani valakit, aki viszonylag olcsó, és ért is a betegséghet?

A n?gyógyászom nem igazán foglalkozik a pcos-al, felirta a fogamzásgátlót, és ennyi

Legjobb válasz: nekem 1 évvel ezelõtt Dr. Valkusz Zsuzsannát ajánlották, azt hiszem 10 ezret kért vizsgálatra, de én nem mentem, mert hozzám nagyon messze van

nekem 1 évvel ezelõtt Dr. Valkusz Zsuzsannát ajánlották, azt hiszem 10 ezret kért vizsgálatra, de én nem mentem, mert hozzám nagyon messze van
Én jártam 12 évesen a Valkuszhoz PCOS miatt annó. Egy ordas nagy paraszt volt, anyám sírva is fakadt. Elküldött minket a fenébe mondván, hogy anyám fogja fel, hogy én egy terméketlen és szõrös lány vagyok és az is maradok örökre, ne menjünk többet, mert nem tud velem mit csinálni. Érdekes módon más endokrinológus teljesen rendbe tette az egészségem a legmélyebb gödörbõl. Mástól is hallottam, hogy nem szeretik, na de mindegy is, lehet hogy azóta normális és megtanulta, hogy mi az a PCOS. Akihez én járok most azt Dr. Maróti Gabriellának hívják, a MÁV rendelõben rendel, iszonyú kedves, nagyon sokáig beszélget a betegekkel, számba vesz mindent és tényleg sokat segített. Akit még ajánlottak az Dr. Csajbók Éva. Õt nem ismerem, de több szakorvosom is ajánlotta. Õ most a Galenus szakrendelõben tart magánrendelést, a Gera Sándor utcában. Több endokrinológus is van, de csak hármukról tudok véleményt. Mindegyikõjüknek van magánrendelése. Az árat nem tudom, én sosem jártam magánrendelésre, de ha beírod a nevüket a google-ba, akkor kidobja a magánrendelésüket és lehet telefonon érdeklõdni, az semeddig sem tart.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segitséget! Dr Katona Renátáról hallottatok esetleg valamit, tapasztalatok?
Katona Renáta nem endokrinológus, hanem nõgyógyász.
Én Dr. Magony Sándorhoz járok több, mint 2 éve. 6-8 hónap alatt "belõtte a ciklusomat" 30 nap körülire, elõtte alig menstruáltam, és most a pocimban van a 18 hetes babucikánk, aki a 2. babaprojektes hónapban spontán megfogant :) )), pedig régebben mindenki azzal ijesztgetett, hogy nem lehet gyerekem majd vagy csak nagyon nehezen. Van magánrendelése is, de én a klinikára járok hozzá, én nagyon tudom ajánlani. :)
És van több endokrinológussal is tapasztalatom, de annyira hidegen hagynak, hogy "ócsárolni" sincs kedvem õket, a lényeg, hogy találtam valakit, aki 8 év után és X orvos után végre helyrerakta a ciklusomat.
Ja és nekem pajzsmirigyemmel is gondok vannak, elõtte évekig csak azzal foglalkoztak az "orvosok", pedig elég nyilvánvaló volt a PCOS is, de hiába mondtam, le se szarták. :(
Én szekeres Edithez járok, a Bérkert Klinikán van magánrendelése. Nem tudom, hogy elégedett vagyok-e vele, kedvesnek kedves, de néha úgy érzem, hogy egy helyben toporgunk.

Ajánlana nekem valaki megbízható, viszonylag jól fizető internetes munkát? 16 éves vagyok. Már néztem egy párat, de mind átverés volt és nem jött meg a regisztráló e-mail.

Legjobb válasz: gondolod,hogyha valaki talál megbízható otthoni melót akkor neked fogja megmondani? Inkább barátnak,rokonnak fogja de nem egy vadidegennek! Szóval keresgélj tovább,és sok sikert

gondolod, hogyha valaki talál megbízható otthoni melót akkor neked fogja megmondani? Inkább barátnak, rokonnak fogja de nem egy vadidegennek! Szóval keresgélj tovább, és sok sikert
Ilyen munka nem létezik.. csak átverés mind
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem hogy akárkinek kára származna abból, ha rászánnának fél percet a válaszadásra. Te viszont rászántad, így köszönöm a rám szánt, hasznos információ nélküli fél percedet. Szerintem van olyan munka, csak irtó jól titkolják. Egyébként próbálkozom, hátha..:)

Babám koraszülött volt. Viszonylag későn tanult meg szopizni, ezért tápszert kellett neki adni. Most 3hónapos, és állandóan cicin akar lenni. De az a bökkenő, hogy nincs elég tejem. Mit tegyünk?

A cuclisüveget visszautasítja, hatalmas ordítások közepette.A cuclimelegváltást már kipróbáltuk, azaz, hogy cici közben gyorsan bedugjuk a cumisüveget. De ez nem mindig jár sikerrel... De hiába szívja a cicit, ha már nincs benne tejecske annyi!

Legjobb válasz: biztos, hogy nincs benne elég? tegyél próbát, ne adj neki pótlást. Lehet, hogy meg fogsz lepõdni és mégis elég neki a tej.

biztos, hogy nincs benne elég? tegyél próbát, ne adj neki pótlást. Lehet, hogy meg fogsz lepõdni és mégis elég neki a tej.
Igyál sok folyadékot, tejszaporító teát, vagy homeos bogyokkal is serkentheted a tejtermelést. Vigyázz, hogy vagy a tejszaporító tea, vagy homeos bogyó. A kettõt egyszerre nem szabad, mert ütik egymást. És a legfontosabb, hogy akár két óránként is cicire teheted a babát. Szeirntem napközben ne adjál neki tápszert, csak maxi éjszakára, hogy többet tudjatok pihenni. Napközben, meg lehet próbálkozni!! :-)
mivel állandóan mellen van azérrt nem érzed hgoy lenne tejed szerintem ne aggódj amíg nyugodt baba a középsõ lányoms is ilyne volt és 17 hónapig szopizott fejés és pótlás nélkül
A kérdező hozzászólása: Iszom a teát is meg alkoholmentes sört is...
Tejserkentõnek próbáld ki a görögszénamagot, nekem nagyon segített. Ha pedig tényleg nincs tejed, de a babád cicifüggõ :) , akkor próbáld ki a Medelás szoptanít készüléket. Én használtam, kicsit macerás, de végülis megoldás lehet; részleteket a http://www.medela.hu-n találsz a 'speciális etetõk' között.
Egyetértek, mibõl gondolod, hogy nincs elég tej? Ami mondjuk tényleg elõfordulhat, ha a babád késõbb kezdett el cicizni - de ettõl még elvileg van esély arra, hogy (újra) legyen elég tejed. Az üveg viszont mostmár csak gátolja a tejképzõdést, pláne, hogy már neki sem kell.
kb milyen árban?
Jah, igen, az Espiro Vector Air is jó kocsinak tûnik. Én is néztem. De használtan nem találtam, újan meg túl van az ára a mi keretünkön.
A kérdező hozzászólása: Most nézem, hogy az Espiro Vector Air is nagyon könnyû, csak 4 kg a váz, és a sportrésszel együtt 6, 5 kg-ot ír. Ez egész jónak tûnik.
Én is 18 hetes vagyokm :) Én ajánlottam neked a Chiccot. Nekem is egyébként az a bajom vele, hogy nem egybekaros. Egybekarost vennék én is szívesebben, de az összes egybekaros (abban a kategóriában, amit megengedhetnénk magunknak) az mind vagy böhöm nagy batár vagy tényleg nagyon gagyi minõség. A másodikra kell felvinnem lift nélküli panelben, buszoni is kell majd vele, és alig vagyok elve 150 centis és 50 kg-s. Így a könnyû kocsi jelleg fontosabb szempont lett, mint az egybekar. Ezért néztük ki vagy a Hauck-ot vagy a Chicco Enjoy Funt, mindkettõbõl találtunk jó áron alig használtat. Végül mégis azt hiszem a Chicco lesz, mert ott van lábzsák, meg minden tartozék, és minõségileg is jobb, a Haucknak meg elve gyárilga pl. nincs is lábzsákja (hiába egybekaros a Hauck)
A kérdező hozzászólása: Hú, ez jónak tûnik, köszi!
Tesóméké egybe tolókaros: [link] Ez mondjuk drágább is a külön karosnál, nem értem miért. De lehet, h van használtan is.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Igaziból tetszik mindkettõ (a Chicco és a Cam is), csak az a bajom velük, hogy nem egybe tolókarosak :(. Amúgy egyébként van 3 babakocsink ami a kisfiamé volt, de abból az egyik egy nagy batár, amivel nem lehet buszra szállni (viszont itt nálunk remekül funkcionál, mert rosszak az útviszonyok), a másik egy kis futkosós sport kocsi, a harmadik pedig egy Chippolino Pooky, ami akár jó is lenne, de az is szarvacskás tolókaros, és világoskék, most meg ha minden igaz, kislányt várunk. Ezért arra gondoltam, hogy azt eladom, meg a "futkosósat" is, és vennék egy valamilyen könnyebb multifunkciósat. Bár az autónk viszont elég kicsi, nem biztos, hogy beférne a lapra csukható, ezért bajban vagyok vele, mert lehet, hogy akkor muszáj lesz szarvacskásat vennem, de azt meg muszáj két kézzel tolni, így a kisfiam kezét nem tudom fogni közben. Volt egy Hauckunk is, de azt már eladtam, mert nem volt könnyû irányítani, egy kézzel nem is tudtam, pedig az egybe tolókaros volt. Még csak 18 hetes vagyok, és keresem az "igazit". Nem könnyû megtalálni :(.
Tesóméknak Cam combi babakocsijuk van. Náluk is ezek voltak a szempontok.
A Chicco Enjoy Fun multifunkciós csak 7, 5 kilós. :-)
A Bebetto viszonylag súlyos, viszont masszív, mint egy tank. Jármûre vagy ketten emeljük, vagy oldalról fogva (a közel tíz kilós gyerkõccel már húzós). Csomagtartóba kiválóan elfér, aránylag egyszerû az összecsukás/kinyitás. A multifunkciós valószínûleg semelyik sem olyan kicsi és könnyû, mint a sport kocsik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, de pont olyat szeretnék, amivel fel lehet szállni a buszra is.
Nekünk zsiráfos volt, elég nehéz és nem is kicsi, de szerintem egész jó kis kocsi az árához képest. Tömegezni nem lehet vele, de nem is arra való. Szuperül rugózik, könnyû irányítani. Van eladó ha érdekel írj privit.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az ötleteket, mindet meg fogom nézni. A Bebetto tetszik nekem, már néztem régebben is, de ha jól rémlik elég nehéz a vázszerkezete. Esetleg Giraffe Club sh-618-al van valakinek tapasztalata? Ha van még egyéb ötlet is, szívesen várom. Köszi mindenkinek!
Hauck Malibu, Chicco Enjoy Fun
Bebetto kb. ez az árkategória, érdemes lehet átnézni a választékot belõle (boltban és annak aki használja, nálunk pl. több mint harminc centi a magasságkülönbség és az is erõsen számít).
Nem tudom neked mi számít kicsinek! nekünk ilyen van! [link] Sztem elég könnyû! Lapra csukható! SZtem nem foglal nagy helyet! 55 ezer volt!
A kérdező hozzászólása: Használtan venném, olyan max. 50-60 ezerig.
A kérdező hozzászólása: Én is mindenképpen használtat fogok keresni, de szerintem van még idõnk bõven :) .

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!