Találatok a következő kifejezésre: Nekem van baratnom, aki (157 db)

Nincs kutyád. Vegyél egyet.
A kérdező hozzászólása: Bírom mikor valaki normális kérdést tesz fel és az ilyen tökéletesen kulturált emberek írnak valami b*szott nagy s*ggfejséget :) mikor esik le nektek végre, hogy ezzel csak magatokat minõsítitek?? :)
Bocs, hogy nem tudok választ adni, de 100%ban ebben a cipõben járok én is, ha vigasztal...
A kérdező hozzászólása: És am. van kutyám egy jól kifejlett Amerikai Stafford :)
A kérdező hozzászólása: Második válaszoló: Semmi gondd... azt hittem, hogy csak én vagyok így megzakkanva :S de látom nem :S huhh csak megoldódik valahogy a problémánk :S :)
Szia!Nálam is ez volt, szakítottam-amit nem bántam meg, mert valami hiányzott már a kapcsolatból, a szikra! Aztán kiderült, hogy hiába tepernék másik ember után... Szóval most egy újat kell találnom :-) Valami neked is hiányzik a jelenlegi kapcsolatodból, amit ha gondolsz megpróbálsz megtalálni benne és jobbá tenni a kapcsolatot...Vagy kilépsz belõle és bepróbálkozol a másik lánynál...De ki tudja abból mi lesz!23n.
Hokizz többet!!!!!!
Nekem apám azt tanácsolta, hogy maradjak a barátnõmmel.Ha túl szoros köztetek a kapcsolat, sokat vagytok együtt stb stb. mindig lesz másik lány aki abban a pillanatban érdekesebbnek/szebbnek tünik mint a barátnõd....aztán lecseréled rá, és rájössz, hogy benne meg mást nem szeretsz...és kezded elõrõl.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, eléggé elgondolkodtatott :) jah és bunkókám oksi meg lesz a hokizás de a szád szélére verem ha nem gond :)
Mennyi ideje ismered õket? "Barátot" elõbb ismerted mint a barátnõt?
Fogalmazd meg mi az a dolog amit a másik nõben látsz és kívánsz, mi az a dolog amitõl, kell neked amikor vele vagy. aztán gondold végig mit jelent számodra a kedvesed akivel együtt vagy. Mit szeretsz benne, esetleg csak a szexet, vagy agyilag is egy hullámhosszon vagytok, stb. Én például a páromban mindent megtaláltam ami egy életre kell nekem. Ö a legjobb barátom, az érzéki szeretõm, a romantikus udvarlóm, akivel a legjobbakat nevetek, akinek ha szomorú vagyok elsírhatom az összes bajom, aztán együtt kitaláljuk, hogyan tovább. de ez fordítva is igaz. én is mindenben mellette vagyok és partnere az akár õrült ötleteihez. Inspiráljuk egymást, 4 éve vagyunk együtt, és eszem ágában sincs még gondolkodni sem azon, vajon mással milyen lenne, vagy megkívánjak mást. Számodra azt tudom tanácsolni, gondold végig mi az amit egy kapcsolattól szeretnél, és mi a valóság ezzel szemben, milyen szerepe van számodra a jelenlegi párodnak az életedben?! Sajnos a korodat nem tudom, lehet hogy még fiatal vagy és mozgatja a fantáziád minden kiaknázatlan lehetõség, esetleg bizonytalan vagy. remélem valamivel hozzá tudtam járulni a kérdésed megválaszolásához, sok sikert! egy 22 éves lány
Ki tudja, lehet, hogy az a régi barátod is pont így van vele... :)

Egyutt vagyok egy lannyal de van baratnom. Akivel osszejottem neki meg van pasija. Mit csinaljak?

En kilepek a regi kapcsolatombol de zavar h o meg mèg mindig benne van az oveben es egyutt laknak es elelenk a fantaziam es ott latom magam elott h szeretkeznek meg egyuty vannak :S nem birom ha nem vegez vele elhagyom nem erdekel nem birom tovabb. Mit csinaljak ? Mondjam meg neki h szakitsanak vagy mi ? Annyira belem van esve h ki is akart lepni a munkahelyrol merr nem birta ki h oty vagyok es nem vagyunk egyutt :S

Legjobb válasz: Megérdemlitek egymást és a szenvedést is.

Megérdemlitek egymást és a szenvedést is.

Van 1 barátnőm akibe nem hinném hogy szerelmes vagyok és van 1 volt barátnőm aki összejött a b1 ik jó haverommal és én is tetszek neki. Mi legyen?

16 éves diák vagyok a volt barátn?m,haverom az osztály társam.A csaj, nagyon csúnyán dobott kb 2 éve

Legjobb válasz: miert vagy a baratnoddel, ha nem vagy bele szerelmes? kényelembol? nagyon meg fogod bantani, ha o szerelmes beled. az ex ugy tunik jatszik veled, mert erzi, hogy tud manipulalni, gondolom elvezi. te dontod el, akarsz e jatekszer lenni. amennyiben komolyan gondolja, hat dobja a pasijat, te is szakits a baratnoddel, es jojjetek ossze.

miert vagy a baratnoddel, ha nem vagy bele szerelmes? kényelembol? nagyon meg fogod bantani, ha o szerelmes beled. az ex ugy tunik jatszik veled, mert erzi, hogy tud manipulalni, gondolom elvezi. te dontod el, akarsz e jatekszer lenni. amennyiben komolyan gondolja, hat dobja a pasijat, te is szakits a baratnoddel, es jojjetek ossze.
Szar dolog 16 évesnek lenni, én még egyszer végig nem csinálnám :D

Miért bűn az, ha vékony fiúként vékony barátnőre vágyom, amikor sok túlsúlyos lány ismerősömnek is vékony pasija van? Ha neki van joguk hozzá, akkor nekem miért nem lehet vékony barátnőm?

Mert folyton azzal jön mindenki, hogy elégedjek meg én is egy kvöér lánnyla, de nem értik meg hogy nekem nem jönnek be, nem bírom elfogadni, hogy csak kövér barátnőm lehet, amikor annyira nincs is nagy igényem csak, hogy ne legyen igénytelenül kövér, mert nem tudok vonzódni hozzájuk. Miért nem bírják ezt felfogni?!

Legjobb válasz: Úgy beszélsz az emberekrõl, mintha valami szolgáltatások vagy anyagi javak lennének. Mint mikor az ekével kínlódó földmûves azt mondja, hogy neki is joga van egy traktorhoz, mint a szomszédnak... Ez baromira nem így mûködik. Olyan ember lesz a párod, akivel kölcsönösen szeretitek egymást, bár a mai világban már az is megfelel, ha kölcsönösen elvagytok úgy, hogy nem taszít a másik, de mindkét esetben ott van az, hogy meg kell felelnetek EGYMÁSNAK. Semmi sem tiltja vagy akadályozza meg, hogy keress egy vékony lányt, akinek tetszel, szóval akkor mi a probléma?

Úgy beszélsz az emberekrõl, mintha valami szolgáltatások vagy anyagi javak lennének. Mint mikor az ekével kínlódó földmûves azt mondja, hogy neki is joga van egy traktorhoz, mint a szomszédnak... Ez baromira nem így mûködik. Olyan ember lesz a párod, akivel kölcsönösen szeretitek egymást, bár a mai világban már az is megfelel, ha kölcsönösen elvagytok úgy, hogy nem taszít a másik, de mindkét esetben ott van az, hogy meg kell felelnetek EGYMÁSNAK. Semmi sem tiltja vagy akadályozza meg, hogy keress egy vékony lányt, akinek tetszel, szóval akkor mi a probléma?
"a mai világban már az is megfelel, ha kölcsönösen elvagytok úgy, hogy nem taszít a másik" LOL, te hol élsz ember? Ez inkább 100 évvel ezelõttig volt igaz. Manapság mindenkinek lehetõsége van a bárki közül megtalálni a magának valót. Aki meg beéri a kevéssel, az szenvedjen is egész életében. Én is vékony pasi vagyok, nehogy már egy igénytelen kövér nõt kelljen a barátnõmnek nevezni. Eleve nem vonzzanak, akkor meg hogy szeressek belé, ha nem is foglalkozom velük? Lehet leszavazni, gondolom a sok lusta disznót bántja ez a komment. :)
már nem azért de vannak olyan kövér lányok akik önhibájukon kívûl kövérek és õket is besorolják abba a csoportba h lusták.közben meg betegek.én sem vagyok vékony ezt elismerem(181 cm, 70 kg) de nem értem h miért néznek le az emberek.igen is mozgok
Lassan fogadóirodát nyitok, hogy melyik nap hányszor fogod feltenni ezt a kérdést. :D
8-as köszi:)
#6 a betegségbõl adódó túlsúly elég kis arányú a kövérek között a lustasággal szemben. Egyébként 180 centihez a 70kg nem kövér, max teltkarcsú.
ma már nem* És valamiért ennél a kérdésnél is úgy érzem, hogy ez a helyzet. A lényeg, hogy legyen valaki, aki nem taszítja túlságosan. Kell egy barátnõ, és neki bizony JOGA VAN egy vékony példányhoz.
Jó vicc volt :DD
Kedves #4-es, attól még, hogy nem ma már az ember szülei döntenek errõl, bizony sok a gátlásos, kapcsolatfüggõ ember, akinek bizony bõven elég az, ha a másik nem megy az idegeire (bár bizonyos körökben ez is luxus :D) és emellett nem egy bányarém. A lényeg, hogy legyen valakijük.
El van túlozva, feleslegesen gyártod a problémákat! Ismerkedj vékony lányokkal, utána ha lesz egy vékony barátnõd csak nem fogják azt kérdezgetni, hogy hát mért õ, mért nem egy kövér?!
Aki vékony, annak csak csúnya barátnõje lehet. A nõknek kb mindegy a férfi testalkata, csak a vékonyakat rühellik, mint a szrt.

A barátnőmet lassan két éve nem tudom rávenni a cumizásra (orál). Én viszont szeretem, és igénylem. Van egy volt barátnőm, aki imádta, és még most is próbálkozik (pedig van barátja). Gondolkozom, hogy néha megengedem neki, hogy lecumizzon. Vélemény?

Legjobb válasz: Miért kínzod azt a lányt? És miért vagy ennyire béna? Nyaltad már ki õt? Csináltad már, hogy körbecsókolod a testét néhány 10 másodpercig a puncijával játszol és megkérdezed ezt szereti e? ...... Ha ennyire rá szeretnéd venni akkor sötét szobában (sötétben mert lehet, hogy szégyelli) fogd meg az ujját, izgatóan nyalogasd és szopogasd. Tedd be az ujjad a szájába és mond meg neki, hogy csak nyalogassa meg a farkad nem kell bekapni! De az is lehet, hogy veled van a baj, túl sok az elõnedved, csúnya a farkad vagy körülötte a bõr, nem kopasz vagy csak büdös.

Miért kínzod azt a lányt? És miért vagy ennyire béna? Nyaltad már ki õt? Csináltad már, hogy körbecsókolod a testét néhány 10 másodpercig a puncijával játszol és megkérdezed ezt szereti e? ...... Ha ennyire rá szeretnéd venni akkor sötét szobában (sötétben mert lehet, hogy szégyelli) fogd meg az ujját, izgatóan nyalogasd és szopogasd. Tedd be az ujjad a szájába és mond meg neki, hogy csak nyalogassa meg a farkad nem kell bekapni! De az is lehet, hogy veled van a baj, túl sok az elõnedved, csúnya a farkad vagy körülötte a bõr, nem kopasz vagy csak büdös.
Clinton óta tudjuk, hogy a szopatás nem megcsalás. De az USA elég messze van, szóval itthon szemét féreg a megnevezésed, nem pedig "Elnök Úr"!
senkiházi geccci patkány vagy!
Ha ismerõsöm lennél és barátom, haverom azt mondanám tedd meg. Ha a barátnõd lenne az én barátnõm, haverom akkor azt mondanám nehogy megtedd. De mivel egyik sem vagy azt mondom egyszer élsz. Én belemennék, ha egyszer szereted és van aki a kedvedre tesz. Én lány vagyok és ha az én párom nem nyalna mondjuk, de én imádom(imádom is) hát tutti elcsábulnák ha olyan lehetõségem lenne. Ám azt tudnod kell, hagyha hûséges maradsz, és tartós lesz a kapcsolatotok az egy életre szól és akkor egy életre lemondtál a szopásról. Egy srác ismerõsöm is így járt. A csaj csak hitegette, már a felesége, de még a mai napig nem szopta le. Õ meg persze férrejár. Ez van! Nem is tudom hogy gondolják azok a nõk akik nem szopnak, hogy ezt egy pasi hosszú távon mellõzni tudja. Szóval én úgy gondolom vagy együtt maradtok és ezer , hogy meg fogod csalni vagy szakítotok és találsz egy olyan lányt aki ezen a téren is kielégít. Amúgy egy másik fiú ismerõsöm 2 év után szakított a szerelmével, mert a csaj ott sem akart szopni. Rajtad áll minden! Sok sikert a döntésekhez. Hány éves vagy? L/28
ne haragudj de te nálad valami nem oké.
Úgy gondolom ez a lány majd talál magának olyan partnert, aki nem igényli hogy leszopják. Meg kell neki adni rá az esélyt.
Pff komolyan, ez legyen életed legnagyobb problémája, hogy nem szopnak le, istenem, tényleg irigylem akinek ez a legfõbb gondja. A barátnõd meg, ha nem akarja akkor nem, vagy elfogadod, vagy elhagyod. Nyilván vannak neked is olyan tulajdonságaid amiket õ nem szeret, de azért elviseli, mert szeret téged. Ha megcsalod az csak téged minõsít.
Pedig szerintem beszélned kell róla vele. 2 éve vagytok együtt és ez fontos dolog. Próbálkozz, egyszer túl kell esni rajta. Ha a gumival sem szeretné csinálni akkor nem a testnedveiddel van probléma. :) Vegyél teszt jelleggel és mondd neki, hogy ez csak 1 ötlet és nem kell ha nem akarja, de te nagyon szeretnéd. Õ is kérhet valamit cserébe ahogy esetleg te kényezteted. Vagy te ajánlj fel valamit amit nem tennél meg alap esetben. Nem kell, hogy szexre gondolj... bátmi , mittudom én , nem mennél el vele kiállításra, de most elmész. :) vagy bármi, nem ismerlek, nem tudtam hirtelen mit írni. :DDDD
A kérdező hozzászólása: Köszi a tippeket. Egyéként a megcsalás szerintem sem megoldás. Majd max megnézem vele a titanikot:) 3 óra szenvedés 20 perc élvezetért:P
Bakker... hány éves vagy? Mert a problémád annyira gyerekes... illetve az is, ahogyan meg akarod oldani! Nõj fel végre, és ha a lány nem akar valamit, majd megteszi egy év múlva, vagy késõbb! Ha szeretsz valakit, azt nem fogod megcsalni és nem fogod otthagyni ilyen piti dolog miatt! (És ezt úgy írom, hogy nekem semmi bajom az orális szexszel... Viszont tudom, hogy milyen, mikor a pasi azt hiszi, neki mindent szabad!) Én is sok mindent igénylek, mégsem halok bele, ha nem kapok meg dolgokat! Ez az élet rendje... 22/L
Kedves 22 éves lány, majd rájössz, hogy nehéz úgy élni ha nem kapod meg azt amit szeretnél. A szex fontos dolog 1 kapcsolatban. Gondolom kibírnál még vagy 40 évet nyalás nélkül igaz? Mert én nem! Ha nem muszály.
Ha ez neked fontos a szexben, elöbb vagy utóbb megcsalod, se neki nem jó se neked nem, ha ennyire nem akarja, szerintem keress olyan lányt aki igen, persze elötte zárd le a kapcsolatod.
A kérdező hozzászólása: Ezt te se mondod komolyan, hogy van olyan pasi, aki nem igényli, hogy leszopják:D
ha nem akar ne erõltesd pl én is így vagyok vele, valahogy kihagyom.És az nem azt jelenti hogy nem szeret elég baj ha a mai világban valakinek így kell kimutatni a szeretetét.
A kérdező hozzászólása: Ilyenekrõl képtelenség vele beszélni. Zavarba jön. Talán msnen, de ott se nagyon.
14:07-es vagyok ismét. Megszerettetni? Ez nagyon nehéz ügy. Kár, hogy nem ismerem a barátnõdet, megérne egy beszélgetést az õ szemszögébõl is. 2 verzió van. Vagy fog szopni, vagy nem! :) Ha neki ez undorító és egy porcikája sem kívánja annak ellenére, hogy imád téged akkor sem NEM fog! Hiába erõlteted, tehetsz bármit nem fog. Vannak ilyen lányok. Ellenkezõ esetben fiúk is vannak ilyenek. Nekem is van ismerõsöm aki nem szereti csinálni. Figyelj. Tudom ciki, de beszélj vele. Most komolyan. Mondd meg neki, hogy van egy fontos dolog... hogy ez neked fontos és szeretnéd tudni, hogy veled van e a baj, vagy õ az aki ezt semmi áron nem szeretné csinálni. Hogy mitõl fél, mit érez , gondol, hogy segíthetnél esetleg te ezen, hogy másképp lássa a dolgot. Vannak ízesített gumik, próbáljátok meg azt. Tudom más, mert a gumi neked sem a legjobb, de hátha...
A kérdező hozzászólása: Nem cumiztattam le, szóval nyugi van. Ha elmegyek egy hivatásoshoz és fizetek érte, akkor nem lennék szemét?:D
Ha szex terén ennyire nem "tetszik" a barátnõd, akkor inkább szakíts vele... Nem hiszem, hogy jó vége lenne ha ráerõszakolnád, hogy csinálja.... :/
A kérdező hozzászólása: Szex terén jó, leszámítva, hogy ezt nem csinálja és szeretem is. De ez akkor is nagyon hiányzik. Elõre pedig nem léptünk semmit, mert erre nem hajlandó. Patt helyzet...
A kérdező hozzászólása: Lol... Nyaltam ki sokszor, és az ujjamat is szopogatta. Sõt borotválom is... Sõt még fürdeni is szoktam:D És néhányszor csinálta is (kb 3 havonta 1szer). Csak nem szereti, mert magát a cumizást undorítónak tartja:S
A kérdező hozzászólása: 24 éves vagyok, és a barátnõm 18. Szóval még van remény hogy fejlõdik.
Úgy legyen! Õszintén kívánom! (utolsó)
A kérdező hozzászólása: Látszik, h 28 vagy és nem ilyen 14 éves kis ...:D
Akkor az a lány nem tiszteli a farkad :D Én tisztelem a barátomét imádom, steril és pont nekem való. Imádom kényeztetni a barátom és minden kívánságát teljesíteni. Ha az szex vahy cumizás vagy akár egy teljes testmasszírozás (átlag masszázs annyi erotikával, hogy nincs olajunk helyette itt-ott nyalakodom). Õ volt az elsõ akit élvezésig cumiztam. Az elõzõeket max. 1-2 percig. Lehet nem te vagy az igazi neki :D
A kérdező hozzászólása: Én vagyok:) Évek óta szerelmes volt belém, mire úgy alakult, hogy észrevettem:P A spermát meg az egyéb nedveket nem szereti. De azt hogy szerettessem meg vele.
Van, én is ismerek ilyet, a srác gondolja azt hogy megalázó a csajjal szemben.

Van egy barátnőm akit 10 éve ismerek, de van egy lány akivel mostanában jóban van és úgy érzem hogy elfordul tőlem! Nekem meg az a baj hogy nincs rajta kívül nagyon barátnőm! Mit tegyek hogy legyenek barátaim?

Meg mindig egy csomót beszélgetnek a Facebookon meg több óra hosszát Skypeoznak! Velem meg alig beszél az interneten keresztül!

Legjobb válasz: Egy fél éve én is hasonló szituban voltam. Próbálj kicsit nyitottabb lenni mások felé és ha látod, hogy valaki közeledik hozzád " barátilag" akkor kezdj vele többet beszélgetni. Ne foglalkozz olyannal aki magyarul lesz*rja a fejed. Nem éri meg, nem kell pincsi kutyának lenni, ahhoz elég kicsi a világ, hogy találj egy hasonló nézetû és érdeklõdésû barátot magadnak. :)

Egy fél éve én is hasonló szituban voltam. Próbálj kicsit nyitottabb lenni mások felé és ha látod, hogy valaki közeledik hozzád " barátilag" akkor kezdj vele többet beszélgetni. Ne foglalkozz olyannal aki magyarul lesz*rja a fejed. Nem éri meg, nem kell pincsi kutyának lenni, ahhoz elég kicsi a világ, hogy találj egy hasonló nézetû és érdeklõdésû barátot magadnak. :)

Van barátnőm, normális szexuális életet élünk, mégis szeretek maszturtbálni, az egészen más, nem tudod, fiúk ti hogy vagytok vele? A barátnőm tudja, és mindig szól érte, de én akkor is csinálom, mert erre nekem szükségem van.

Legjobb válasz: Simán rárántok ha nincs velem. Én másra is szoktam gondolni, de csak azért mert, neki meg Ben Affleck kép van a tükrén. Valamit valamiért :P

Simán rárántok ha nincs velem. Én másra is szoktam gondolni, de csak azért mert, neki meg Ben Affleck kép van a tükrén. Valamit valamiért :P
Persze, hogy más! A maszturbáció nem egy "szex-pótló" dolog, hanem egy különálló formája a szexualitásnak, amiben az a különleges, hogy önmagadnak adod az örömöt, nempedig valaki más. Ha a normál szex mellett, ezt is szereted csinálni, semmi baj. :) Azt jelenti, hogy változatos a szexuális ízlésed. :)
A kérdező hozzászólása: *nem tudom*, fiúk, ti hogy vagytok ezzel?
Te meg egy retard állat vagy. undorító girhes tetû, ezért nem lesz soha rendes párod. ennyi erõvel le is szophatnád magad. na mivel szabad országban élünk ez is csak egy vélemény. mielõtt úgy Te akadnál ki~
A kérdező hozzászólása: Tökmindegy, de nem vagy fiú:D
én is szoktam szóval tökmindeggy
A kérdező hozzászólása: Az utolsónak üzenem, ha nem fiú, minek ír?:O Ennyire unatkozol?:S Szánalmas 23 éves lány!
Kedves Utolsó! Hát igazán büszke is lehetsz magadra!!! Gratulálok!!! 23/Nõ
Hát nemtom gyerekek én inkább tartok szeretõt, mint rángatózzak...
A kérdező hozzászólása: Nem semmi :D Ki kire gondol, az már egy másik fejezet:D
énis nyomom, pedig van barátnõm... és tud róla és meg is érti... de le van szögezve, hogy csak rá gondolhatok közben :D
A kérdező hozzászólása: :D:D
varja vele adig amig a baratnöd böl hüjet nem csinall, utana maj te követtkezzel
A kérdező hozzászólása: lécci értelmes válaszokat
Holnap nincs iskola hogy itt virrasztasz? Lehet azért választotta a barátnõdet, mert neki nincsenek bevásárlószatyrok a szeme alatt :P
A kérdező hozzászólása: betegen vagyok! :P
Én segítõkész ember vagyok, de csak azért se segítek, amiért full le se szarod a másikat ezzel az írásmóddal. (bár, ezzel a válasszal is segítettem, kérdés, hogy felfogod-e)
Nics is baly a heje sírásal.
A kérdező hozzászólása: egyes embereknek a helyes választ nehéz meg érteni (cry cry)
Verd ki az o fejebol mé hany eves hogy idos? 50?
mi az a zoldpardon ? mit csinalnak ott az emberek ?
A kérdező hozzászólása: A Zöldpardon egy szórakozóhely, de ha nem is hallottál még róla, akkor minek írsz "választ"? Nem bunkó akartam lenni, csak nem értem a logikát...
A kérdező hozzászólása: A Zöldpardon egy szórakozóhely, de ha nem is hallottál még róla, akkor minek írsz "választ"? Nem bunkó akartam lenni, csak nem értem miért írtál...
Elvileg 18alatt csak szülõvel lehet menni (meg persze zöld kártyával)és ezt igazolni is kell... Habár multkor haverom apja bevitt mimdkettõnek szal nemnézik lyan szigorúan.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!